Αποστολέας Θέμα: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ [3η αγωνστικη]  (Αναγνώστηκε 21983 φορές)

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
Απ: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ [3η αγωνστικη]
« Απάντηση #125 στις: Κυρ 16 Σεπ 2018 11:22 »
Εάν το δεύτερο γκολ είχε μπει σε ένα γήπεδο ομάδας ποκθ, θα είχε γίνει το μεγάλο μπατακλάν. Πραγματικά σούπερ κίνηση και έμπνευση από τον δικό μας Λέο και άψογο τέλειωμα από τον Νικολιά, ένα παιδί που όταν είναι γερό, αποτελεί την τουρμποκίνηση του ΠΑΣ!
Μπράβο για την νίκη!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Κυρ 16 Σεπ 2018 11:39 »
Μπράβο στην Ομάδα για τη νίκη. Μπράβο στα παιδιά που πήγαν γήπεδο.

Κρατάμε τους 3 βαθμούς και την παρουσία των οπαδών μας στην κερκίδα.

Εύκολα ή δύσκολα θα βρούμε άλλους 2 να βάλουμε από κάτω.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Κυρ 16 Σεπ 2018 11:49 »
Είδα τον αγώνα..Μερικά πράγματα.
Με αυτούς του αμυντικούς που έχουμε το 5-3-2 νομίζω ότι ταιριάζει καλύτερα με τις παραλλαγές του.
Ο Λιλά πολύ καλός στην θέση αυτή.
Ο Κάστρο άργησε αλλά καλός και αυτός. Βέβαια μετά την κίτρινη έπρεπε να ει αι πιο προσεκτικός
Ο Τσικαρσκι έκανε ανόητα λάθη. Στο γκολ έχει αυτός ευθύνη να τραβηχτεί.
Μέσοεπιθετικά έχουμε καλούς παίκτες. Ο Μυστακιδης έδειξε καλά στοιχεία.. Βέβαια το γκολ δεν το έχει.
Ο Νικόλας πάρα πολύ καλός. Υγεία και θα βγάλει ματιά. Ο Λεο ήταν η αποκάλυψη. Πολύ καλή τεχνική και μακάρι να συνεχίσει έτσι. Βέβαια ας κόψει λίγο τα τσαλιμακια..
Ο Βιδάλ θα ήθελα να μάθει να κρατάει περισσότερο την μπάλα στα πόδια και να ηρεμεί το παιχνίδι πιο πολύ.
Τέλος ο Αθανασιάδης μακάρι να βρει το παλιό του εαυτό και να βάλει 10 γκολ.

Στο παιχνίδι στην έδρα μας με τον αρη θα δούμε σε τι επίπεδο είμαστε..
....

Αποσυνδεδεμένος pAg0uRiNh0.7.

• Full Member
  • Support your Local Team
    • Προφίλ
    • Games-Hellas.gr - no1 gaming community in Greece!
« Απάντηση #128 στις: Κυρ 16 Σεπ 2018 12:32 »

Αναψαν και τα Γιάννενα χτές μετά τη μαγκικη κερκίδα απο τα αλανια της Αθήνας.. περισσοτερα απο 60 ατομα στον ΣΦ παρακολούθησαν το ματς σε πολυ καλό κλίμα..
Χωράει και αλλα άτομα.. χωράτε όλοι..
Στα γκολάκια είχαμε και τα καταλληλα ξεσπάσματα..
Όλοι με Αρη.. απο νωρίς!

PAS GIANNINA 7 // KASTORIA FANS.

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Κυρ 16 Σεπ 2018 14:18 »
Σημαντικη νικη απλα, τιποτα αλλο. Επρεπε να κερδισουμε γιατι ετσι οπως ειναι ο Απολλωνας τουλαχιστον την δεδομενη στιγμη, δεν βλεπω να σωζεται με τιποτα.
 Μου αρεσαν οι Λιλα,Καστρο,Νικολιας,Λεο και Μπουκουβαλας. Μου κανει εντυπωση που δεν τον ανεφερε κανεις αλλος.
 Οι υπολοιποι , απλα μετριοι.Δεν καναμε και καμια τρομερη εμφανιση δεδομενης της δυναμικοτητας του αντιπαλου, αλλα κερδισαμε.
Αν ο Πετρακης στην αλλαγη του Λεο εβαζε κανα Σιοντη η κανα Σκονδρα, δεν τον ξεπλενε τιποτα!
 Θεωρω οτι καλα το πηγε το ματς.
Ολα τα λεφτα ειναι το ματς με τον Αρη. Που ειναι δυνατος μεν, αλλα οχι στο επιπεδο της Αεκ η του γαυρου, να πεις αχτυπητος. Εκει θα δειξουμε τι ομαδα εχουμε φετος.

Συνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Κυρ 16 Σεπ 2018 15:22 »
Μπραβο στην ομαδα για την νικη εδωσε καλυτερη ψυχολογια σεε ολους.Ο Απολλων πολυ χειροτερος απο περσι δεν γλυτωνει με τιποτε ηταν ομαδα της πλακας.
Τωρα στα του ματς επρεπε το σκορ να ειναι 0-4 και οχι στο τελος να χεστουμε πανω μας για το αν θα νικησουμε η οχι και σε αυτο φταιει κατα ενα μεγαλο μερος ο κοουτς που ενω σωστα κατεβηκε με  τρεις πισω εκανε κατα την γνωμη μου τα εξης λαθη
1 εβαλε τσικαρσκι μεσα και οχο ιτον κακουμπα που ειναι ποιοτικοτερος και φαγαμε το γκολ .
2 εβαλε τον λιλα ως 3 αμυντικο με συνεπεια ο καστρο να παιζει μονος του ως αμυντικο χαφ χωρις βοηθεια στα μαρκαρισματα στο κεντρο με συνεπεια μετα το 70 να κλαταρει και στην φαση της κοκινης καρτας να πεσει κατω χωρις ανασες και να ανατρεψει τον αντιπαλο.Θα ηταν πιο σωστο ο λιλα να παιξει διπλα στον καστρο και ως 3 ος  αμυντικος ο σκονδρας που ειναι η φυσικη του θεση σαν κεντρικος αμυντικος ετσι θα ειχαμε καλυτερα τρεξιματα στο κεντρο και ο καστρο θα γλυτωνε την κοκκινη.
3.Επισης λαθος η χρησιμοποιηση ως βασικου του μυστακιδη γιατι δεν ειναι ταχυς και δεν εχει το γκολ επρεπε να παιξει ο ξυδας που ειναι ταχυς οπως ο νικολιας θα τους δημηουργουσαμε περισσοτερα προβληματα.
4Λαθος αλλαγη του λεο με τον κρισμαν που δεν φανηκε καθολου ενω ο λεο ηταν αριστος.Δεν φανηκε κουρασμενος παρα τα προβληματα που ειχε στην προετοιμασια για να δικαιολογηθει η αλλαγη του
5λαθος η εισοδος στο τελος του σκονδρα ως αμυντικου χαφ στη θεση του βιδαλ επρεπε να μπει εκει ο σιοντης που ειναι αμυντικο χαφ.
6.Μετα το τελος του αγωνα ο πετρακης δηλωσε οτι κερδισαμε μεσα σε μια δυσκολη εδρα!!Δυσκολη εδρα η σχεδον αδεια ριζουπολη που ηταν σαν εκκλησια οχι βεβαια αν πας χαριλαου τουμπα γεντι κουλε τι θα πεις τοτε?
Παμε γερα τωρα με τον δυνατο Αρη θελουμε βαθμο βαθμους σε αυτο το ματς και ειναι ενα καλο τεστ για να δουμε τι ψαρια πιανουμε φετος.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Κυρ 16 Σεπ 2018 15:30 »
Μπραβο στην ομαδα για την νικη εδωσε καλυτερη ψυχολογια σεε ολους.Ο Απολλων πολυ χειροτερος απο περσι δεν γλυτωνει με τιποτε ηταν ομαδα της πλακας.
Τωρα στα του ματς επρεπε το σκορ να ειναι 0-4 και οχι στο τελος να χεστουμε πανω μας για το αν θα νικησουμε η οχι και σε αυτο φταιει κατα ενα μεγαλο μερος ο κοουτς που ενω σωστα κατεβηκε με  τρεις πισω εκανε κατα την γνωμη μου τα εξης λαθη
1 εβαλε τσικαρσκι μεσα και οχο ιτον κακουμπα που ειναι ποιοτικοτερος και φαγαμε το γκολ .
2 εβαλε τον λιλα ως 3 αμυντικο με συνεπεια ο καστρο να παιζει μονος του ως αμυντικο χαφ χωρις βοηθεια στα μαρκαρισματα στο κεντρο με συνεπεια μετα το 70 να κλαταρει και στην φαση της κοκινης καρτας να πεσει κατω χωρις ανασες και να ανατρεψει τον αντιπαλο.Θα ηταν πιο σωστο ο λιλα να παιξει διπλα στον καστρο και ως 3 ος  αμυντικος ο σκονδρας που ειναι η φυσικη του θεση σαν κεντρικος αμυντικος ετσι θα ειχαμε καλυτερα τρεξιματα στο κεντρο και ο καστρο θα γλυτωνε την κοκκινη.
3.Επισης λαθος η χρησιμοποιηση ως βασικου του μυστακιδη γιατι δεν ειναι ταχυς και δεν εχει το γκολ επρεπε να παιξει ο ξυδας που ειναι ταχυς οπως ο νικολιας θα τους δημηουργουσαμε περισσοτερα προβληματα.
4Λαθος αλλαγη του λεο με τον κρισμαν που δεν φανηκε καθολου ενω ο λεο ηταν αριστος.Δεν φανηκε κουρασμενος παρα τα προβληματα που ειχε στην προετοιμασια για να δικαιολογηθει η αλλαγη του
5λαθος η εισοδος στο τελος του σκονδρα ως αμυντικου χαφ στη θεση του βιδαλ επρεπε να μπει εκει ο σιοντης που ειναι αμυντικο χαφ.
6.Μετα το τελος του αγωνα ο πετρακης δηλωσε οτι κερδισαμε μεσα σε μια δυσκολη εδρα!!Δυσκολη εδρα η σχεδον αδεια ριζουπολη που ηταν σαν εκκλησια οχι βεβαια αν πας χαριλαου τουμπα γεντι κουλε τι θα πεις τοτε?
Παμε γερα τωρα με τον δυνατο Αρη θελουμε βαθμο βαθμους σε αυτο το ματς και ειναι ενα καλο τεστ για να δουμε τι ψαρια πιανουμε φετος.

Με 12 παικτες θα παιζαμε εμεις;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Κυρ 16 Σεπ 2018 15:37 »
Παράθεση
Πετράκης: «Ο Λέο κατέθεσε σήμερα όσα βλέπαμε στην προπόνηση»
Δεν συνηθίζει να μιλάει για παίκτες ο κ. Πετράκης, αλλά στην ερώτηση που του έγινε στη συνέντευξη τύπου για την εμφάνιση του νεαρού επιθετικού, απάντησε ότι κατέθεσε στο γήπεδο όσα έβλεπε και στην προπόνηση, μιας και ήταν ένα παιδί που είχε προλάβει να παίξει ελάχιστα λεπτά ακόμα και στα φιλικά. Από εκεί και πέρα χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη νίκη, λόγω του χρονικού σημείου στο οποίο ήλθε.

Αναλυτικά:

«Ήταν μια πάρα πάρα πολύ σπουδαία νίκη για μας και δύσκολη. Παίζαμε με μια ομάδα που προερχόταν από αρνητικά αποτελέσματα, έπαιζε «σπίτι» της και ήθελε το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι έχει ποιότητα ο Απόλλωνας και θα βρει τον δρόμο του.

Εμείς δεν είχαμε ηρεμία στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, είχαμε δικαιολογημένα άγχος επειδή δεν είχαμε καλές παρουσίες στα δύο πρώτα παιχνίδια, αν και ήταν δύσκολα. Το διάστημα αυτό ο Απόλλωνας είχε μία καλή ευκαιρία. Κάναμε κι εμείς κάποιες καλές προϋποθέσεις, αλλά στη συνέχεια βάλαμε 2 ωραία σε εκτέλεση γκολ και είχαμε και 2 ακόμα ευκαιρίες να μεγαλώσουμε το σκορ. Ο Απόλλωνας είχε ενδιάμεσα μία ευκαιρία, αλλά σε γενικές γραμμές ελέγξαμε το παιχνίδι και δεν κινδυνεύσαμε.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας και να κοιτάξουμε από σήμερα το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη».

Για το αν φοβήθηκε ότι μπορεί να στραβώσει το ματς μετά τις χαμένες ευκαιρίες: «Όλα μπορούν να συμβούν στη δουλειά μας. Και ειδικά όταν χάνεις ευκαιρίες μπορεί να υπάρξει εφησυχασμός. Εμείς ευτυχώς και με 10 παίκτες δεν το πληρώσαμε».

Για την εμπειρία που έχει ο ΠΑΣ και τη βελτιωμένη εικόνα του: «Εγώ είμαι ευχαριστημένος από κάποια πράγματα στο αμυντικό κομμάτι. Ο Απόλλωνας στο α’ ημίχρονο μας έκανε ευκαιρίες μόνο με ατομικές ενέργειες, δεν προέκυψε κάτι από συνεργασίες. Είμαι ευχαριστημένος από την τακτική προσέγγιση.

Υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης και στο επιθετικό κομμάτι. Υπήρχε ψυχολογική πίεση γιατί στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαμε την μπάλα στα πόδια μας».

Για το 3-5-2 και αν συνέβαλε στη νίκη και την αλλαγή εικόνας: «Το σύστημα παίζει κάποιο ρόλο, αλλά δεν είναι ο πιο σημαντικός. Τα πιο σημαντικά είναι η ενέργεια, η έμπνευση, το καλό ‘διάβασμα’ του παιχνιδιού’ και η συνέπεια σε αυτό που επιλέγουμε να υπηρετήσουμε. Η ομάδα μας μπορεί να αλλάζει πολλούς σχηματισμούς».

Για το πόσο σημαντική είναι η νίκη ψυχολογικά: «Πολύ σημαντική γιατί στα 5 από τα 6 πρώτα ματς παίζουμε στην Αθήνα και με μεγάλους αντιπάλους. Αυτό δυσκολεύει την προσπάθειά μας και η νίκη αποκτά μεγάλη αξία στο σημείο που ήρθε».

Για τον Κακούμπα που έμεινε εκτός αποστολής: «Αυτά είναι δικιά μου δουλειά. Δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα, αλλά ήταν θέμα τακτικής. Έχω βάθος στο ρόστερ και έκρινα ότι έπρεπε να μείνει έξω. Είμαι κάθε μέρα στο γήπεδο και ανταποδίδω αυτά που βλέπω».

Για την εμφάνιση του Λέο: «Ο Λέο δεν είχε παίξει ούτε στα φιλικά και δεν μπορούσα να έχω εικόνα απ’ όσα βλέπω μόνο στην προπόνηση. Για να πάρω την απόφαση όμως και να τον εμπιστευτώ, σημαίνει ότι μου καταθέτει πράγματα στην προπόνηση και τα κατέθεσε και σήμερα, ήταν πολύ καλός».

Για τους πολλούς επιθετικούς που έχει ο ΠΑΣ και αν θα έχει επιθετικούς προσανατολισμούς φέτος η ομάδα: «Μια μαγική λέξη στη ζωή είναι η ισορροπία. Εμένα η δουλειά μου είναι με βάση τα όπλα που έχω να βρίσκω την καλύτερη ισορροπία και να τα αξιοποιώ. Άρα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο με βάση τα όπλα που έχω»
super-fm.gr

Παράθεση
Μοντεαγούδο: «Αν κάνεις δύο δώρα, χάνεις το παιχνίδι»
Με τον Ναδάλες να εκτελεί χρέη μεταφραστή του Μοντεαγούδο, ο Ισπανός προπονητής τόνισε ότι η ομάδα του χρειάζεται πολλή δουλειά, αλλά το κυριότερο μία νίκη για να αλλάξει ψυχολογία.

«Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Για 30 λεπτά ήμασταν καλοί. Η ομάδα πρέπει να γίνει πιο επιθετική. Δεν έπρεπε να χάνουμε στο α’ ημίχρονο. Στο ποδόσφαιρο αν κάνεις δύο δώρα, χάνεις το παιχνίδι. Η ομάδα ανέβηκε πιο ψηλά μετά το 1-0 και ο Σικαμπάλα πήγε πίσω από τα σέντερ φορ, ωστόσο χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά και δεν είναι καλή από φυσική κατάσταση».

Για το τι πρέπει να αλλάξει η ομάδα για να επιστρέψει στις επιτυχίες: «Πρώτα να μη δέχεται γκολ. Και το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να επιτίθεται περισσότερο. Δεν είμαστε σαν τις πρώτες ομάδες, αλλά πρέπει να κυνηγήσουμε το γκολ και να παίζουμε πιο επιθετικά».

Για το αν είναι πολύ πιο δύσκολη η κατάσταση απ’ ό,τι την περίμενε: «Το περίμενα ότι θα είναι δύσκολο. Με καινούργιους παίκτες, αλλά και με δουλειά πιστεύω ότι θα πάμε μπροστά. Αν κερδίσεις ένα ματς όλα θα αλλάξουν».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Κυρ 16 Σεπ 2018 15:52 »

1. Βάλε και κανένα σημείο στίξης για να καταλαβαίνουμε τι θες να γράψεις. Δεν είναι fb, ουτέ instagram εδώ.
2. Ο Λίλα ήταν μακραν ο καλύτερος αμυντικός μας. Αν δεν υπήρχε και αυτός δεν θα παίρναμε το τροποντο.
3. Ο Μυστακίδης χθες ήταν καλός.
4. Τον Κριζμαν τον έβαλε ορθολογικα, για να κρατήσει μπάλα, αλλά δεν του βγήκε.

Υ.Γ. Καλά σου γράφει ο pastakis, εβγαλές 11αδα με 12 παίχτες! Κάτι από Αλέφαντο μυρίζει.....

Υ.Γ. 2 Στις ήττες φταίει ο Πετράκης, στις νίκες είναι καλοί οι παίχτες. Εγώ ξέρω ότι όλοι μάζι κερδίζουν, όλοι μαζί χάνουν.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Κυρ 16 Σεπ 2018 15:54 »
Νομίζω ότι ο κόουτς έχει αποδείξει ότι η φιλοσοφία του είναι ξεκάθαρη. Όποιος δείχνει τακτική προσήλωση στις προπονήσεις παίζει, όποιος όχι περιμένει μέχρι να ανταποκριθεί.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Κυρ 16 Σεπ 2018 15:58 »
Νομίζω ότι ο κόουτς έχει αποδείξει ότι η φιλοσοφία του είναι ξεκάθαρη. Όποιος δείχνει τακτική προσήλωση στις προπονήσεις παίζει, όποιος όχι περιμένει μέχρι να ανταποκριθεί.

Φίλε μου, φαίνεται ΄ότι και η ομάδα είναι ανέτοιμη αλλά κάποια πράγματα που έγιναν χθες δεν ήταν τυχαία, είναι δουλεμένα.

Τα βαισκά να ξέρει κάποιος οπαδός από μπάλα το καταλαβαίνεις.

Του φίλου του ahpas τι να του εξηγήσω; Μου έβγαλε 11 αδα με 12 παίχτες.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Κυρ 16 Σεπ 2018 16:06 »
Οι ποκίτες και ποθίτες χρόνια παίζουν με 12-13-14 παίχτες.... :P :P :P :P

Στα δικά μας τώρα...

Παράθεση
Πανό για τον Παύλο Φύσσα οι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη (pics)

Περίπου 100 οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκονται στη Ριζούπολη για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης και δεν ξέχασαν τη μεθαυριανή επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά, σηκώνοντας πανό με τον αδικοχαμένο τραγουδιστή.

Το δικό τους αντιναζιστικό μήνυμα έστειλαν οι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα, που βρίσκονται στη Ριζούπολη για να στηρίξουν την ομάδα τους στην αναμέτρηση με την «Ελαφρά Ταξιαρχία», για την 3η αγωνιστική της Super League.

Οι Γιαννιώτες κρέμασαν ένα πανό με τον Παύλο Φύσσα, που δολοφονήθηκε πριν 5 χρόνια από τη Χρυσή Αυγή και το μέλος της, Ρουπακιά, τιμώντας έτσι τη μνήμη του ενόψει της μεθαυριανής ημέρας. Τη φωτογραφία συνόδευε η λεζάντα «Ποτέ ξανά».

Παράλληλα, ένα ακόμα πανό έκανε την εμφάνισή του στην κερκίδα, που έγραφε «ANTINAZI PAS».

gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος papari7

• Sr. Member
  • -Και από τις μεγάλες; -Μόνο ΠΑΣ ρε φλώροι
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Κυρ 16 Σεπ 2018 16:09 »
Παράθεση
Mπράβο σε όλους τους Γιαννιώτες για την χθεσινή συγκλονιστική παρουσία του κόσμου στη Ριζούπολη. Περισσότερο υλικό σύντομα!

Υγ. Μόνο ΠΑΣ!

"Δεν μας μέτρησες καλά κουφάλα, είδες τρία απ' τα περίεργα παιδιά μα έρχονται κι άλλα"

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #138 στις: Κυρ 16 Σεπ 2018 17:40 »
Φτυχώς ήταν και οι γαζζετταίοι κι είδαμαν καμιά φωτό, γιατί ως φαίνεται τα θκά μας δεν είχαν μαζί τς κάμερες ή κινητά.

Ματσάκι ντάλε κουάλε με το 1-2 του 2001.
Από μια στιγμη και μετά τς κάναμε χαβαλέ και χάναμε τα γκολ λες κι ήταν φιλικό (βλέπε Βιδάλ), ώσπου ήρθε το γκολάκι τους από μαλακία μας και μας πήγε το σκατό στο τσουράπ.
Κι εκεί φάνηκε 1 ότι η ομάδα φοβάται, 2 δεν έχει κάποιον να δώσει μια σφαλιάρα να ηρεμήσει τους μαλακιζόμενους, ή 3 δεν έχει κάποιον να κρατήσει μπάλα να σχολάει το παραμύθι.

Πάει να κάνει την αλλαγή Κάστρο, μονολογάω, όχι ρε πστημ όχι τον Κάστρο. Σα να μ άκουσε και πάρε νάχεις κόκκινη.Παραλίγο να τη κάτσουμε από την μη αλλαγή :).
Στο 0-2 και στο χαλαρό που ήμασταν, τοιμάζει τον Αθανασιάδη και καλά κάνει, να μυρίσει λίγο χορτάρι. Ε τι μ τον βάζεις όμως και μετά, όταν τρεχάτε ποδαράκια μ να κρατήσουμε το σκορ;

Πολύ καλά έκανε από την άλλη και το ξαναματαγύρισε στο 3(5)-5(3)-2 γιατί μέχρι να δει τι μπορεί να αποκομίσει από τους νέους, θα αποκομίζαμαν τεμάχια.
Είπα τεμάχια κι ευτυχώς ήρθε ενα καλό αποτέλεσμα για να μπορώ να γκρινιάξω ετεροχρονισμένα.
Ρε συ κόουτς, ποια καλή εικόνα της ομάδας χαλάσαμε στο τέλος στο τηγάνι; Αυτη που τρώγαμαν τρία;
Επιτέλους κατάλαβε σε ποια Ομάδα δουλεύεις.
Καλός προπονητής είπε ο Αγγελος, για τον Πετράκη, αλλά μόνος του δεν μπορεί. Α γεια σου λέω κι εγώ, ας τ βάλουμε ένανε από δίπλα να τ λέει ...είσαι στην μεγαλύτερη Ομάδα του Πλανήτη 24/7 μΠΑΣ και το καταλάβει.
Η ας τ βάλουν την κασέτα με τις δηλώσεις του Άγγελου πάλι, μετά από ένα ματς εκεί στς πρωτεύουσες με μια απ αυτές τς ποιοτικές
"Τους βλέπεις αυτούς εκεί μέσα (γαι τς παίχτες); Είναι χαρούμενοι που φάγαν μόνον δύο γκολ! Έχουμε πολλή δουλειά ακόμη."
Νομίζω μετά τον γαύρο τα είχε πει.

ΜουΒουΠούς ο Λίλας, μόνο και μόνο για το ότι έσωσε μερκά μύρια ΠΑΣολέδες από το έμφραγμα.
Η αλλαγή Λεό,μάλλον οφείλεται στη κόπωση του παίχτη, αλλιώς δε δικαιολογείται.

Πέρα από την προπονητολογια εδώ μέσα, υπάρχει κάποιος που του "σηκώθηκε" με την κερκίδα αποψε? Ένα συγχαρητήρια κ ένα μπράβο για τους δυνατούς πιστεύω είναι λίγο!!! Πολλα μπράβο λοιπόν στα παιδιά κι να συνεχίσουμε ετσι και πιο δυναμικά!!
Άλλη μια υπέροχη βραδιά στις κερκίδες μας πέρασε κ ήταν κάποιοι εκεί για να δώσουν το παρών!
ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΜΟΝΟ ΠΑΣ
Σάμπως όσοι δεν τόειδαν, είδαν καμιά φωτό;

Κάτ άκσα και για ένα έντυπο π κυκλοφόρησε, αλήθεια έιναι;

Μπράβο που ξυπνάμε όπως και να είναι.

Ωσάν παλιός πλέον blueΝέκ, κανόνισε να μην έχουμε κάτι παλιές ομορφιές, που μερικοί πολίτικαλ κορέκτ οπαδοί κατέβαζαν από τα κάγκελα 15χρονους ΠΑΣολέδες, γιατί δεν είχαν εντολή από το ιερατείο να είναι εκεί.
Ρίχνε και καμιά καρπαζιά να στανιάρουν στην ανάγκη.

Επίσης πετσόκοψες την ρήση.ΠΑΣ ρε Κουφάλες, ΜΟΝΟ ΠΑΣ, είναι το σωστό, όπως λέει και το γκιφάκι που είχε σκαρωθεί μαζί με το άβαταρ του Παγουρένκου 18 χρόνια τώρα.

Εσύ ειδικά δε πρέπει να λείπεις από τη Ριζούπολη, γιατί στο πρώτο σου παιχνίδι (ήταν το πρώτο και τσι λούγκρας τς αυστρικιάς ;) ) πάλι με 1-2 γύρισες.
Και δεν τόχε βάλει ο Ανδρούτσος, όσο κι αν τραγουδάει ο άσκημος.
Είχε βάλει κι αυτός ένα αλλά του ακυρώθκε ...ε εκεί κόλσε αυτός.
Μπελά με ξερό απο τη περιοχή και Γήττας με σουτ από τα Ναυτάκια περίπου, που Θεοφάνους βοηθούντος κατέληξε στα δίχτυα. Βέβαια εκεί το 1-2 έγινε στη λήξη και δε νυχοφαγωθήκαμαν για πολύ, όπως ψε.

Επίσης. ναι μεν θμάμαι τς σκόρερς, αλλά δεν έχουμε καταγραμμένα τα λεπτά, που τα βάλανε τα γκολάκια, μας λείπουν στις προϊστορίες (κι αφού λείπουν απο μας, δεν τα έχει συμπτωματικά και κανένας).
Οποιος τάχει ας μας τα πει, μη ντρέπεται, άι βοηθάτε ρε σταδιάλα.

Υ.Γ.
Ο γκαντέμαρος ο σπίκερ τς ΕΡΤ ...μονο μία ομάδα υπάρχει στο γήπεδο, ο ΠΑΣ!
Σε μισό λεπτό το φάγαμαν!

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Κυρ 16 Σεπ 2018 17:41 »
Παράθεση
Mπράβο σε όλους τους Γιαννιώτες για την χθεσινή συγκλονιστική παρουσία του κόσμου στη Ριζούπολη.

Μήν ξεφτιλίζετε τὴν δυναμική τοῦ ΠΑΣ! Ἄκου συγκλονιστική παρουσία! Ἡ ἐλληνικὴ γλώσσα δὸξα τῷ θεῷ ἔχει πλούσιο λεξιλόγιο γιὰ νὰ περιγράψετε τὴν χθεσινὴ μας παρουσία στὴν Ριζούπολη.
Ἄλλες ἐποχὲς θὰ μιλούσαμε γιὰ ἰσχνή παρουσία φιλάθλων, τώρα ἦταν ἁπλῶς ἀξιοπρεπής.

Αποσυνδεδεμένος papari7

• Sr. Member
  • -Και από τις μεγάλες; -Μόνο ΠΑΣ ρε φλώροι
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Κυρ 16 Σεπ 2018 19:17 »
Παράθεση
Mπράβο σε όλους τους Γιαννιώτες για την χθεσινή συγκλονιστική παρουσία του κόσμου στη Ριζούπολη.

Μήν ξεφτιλίζετε τὴν δυναμική τοῦ ΠΑΣ! Ἄκου συγκλονιστική παρουσία! Ἡ ἐλληνικὴ γλώσσα δὸξα τῷ θεῷ ἔχει πλούσιο λεξιλόγιο γιὰ νὰ περιγράψετε τὴν χθεσινὴ μας παρουσία στὴν Ριζούπολη.
Ἄλλες ἐποχὲς θὰ μιλούσαμε γιὰ ἰσχνή παρουσία φιλάθλων, τώρα ἦταν ἁπλῶς ἀξιοπρεπής.

Η λέξη συγκλονιστική μπορεί να μην αναφέρεται στο πλήθος του κόσμου, αλλά στο πως ένιωσε κανείς, στην χαρά και την ελπίδα του κόσμου για κάτι καλό.

Επίσης η αλήθεια είναι ότι όλες οι μέχρι τώρα φωτό που έχουν κυκλοφορήσει αδικούν τον κόσμο γιατί είναι είτε τραβηγμένες πολύ νωρίς, είτε zooμαρισμένες σε ένα σημείο της κερκίδας.

Ορίστε και μία πιο ελπιδοφόρα άποψη:

« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 16 Σεπ 2018 20:25 από ΛΟΚΟ »
"Δεν μας μέτρησες καλά κουφάλα, είδες τρία απ' τα περίεργα παιδιά μα έρχονται κι άλλα"

Αποσυνδεδεμένος Disorder Blue

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Κυρ 16 Σεπ 2018 20:48 »
Χαιρόμαστε να βλέπουμε τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα στην Αθήνα. Χαιρόμαστε να βλέπουμε μικρούς και μεγάλους, πατεράδες με τα παιδιά τους και μεσήλικες με το κασκόλ παραμάσκαλα. Ελπίζουμε κάθε επόμενο ματς να είναι και καλύτερα. Ελπίζουμε κάθε αγώνας του ΠΑΣ να είναι και ένα αντάμωμα για τους Γιαννιώτες. Θέλουμε να δούμε κερκίδες εφάμιλλες με την αίγλη του παρελθόντος.

Χθες στη Ριζούπολη στήθηκε μία μικρή γιορτή για όλους τους ξενιτεμένους ΠΑΣολέδες. Στην υγειά των επόμενων λοιπόν!

Στο τέλος, ομάδα και κόσμος πανηγυρίσαμε την νίκη-ανάσα. Πάμε γερά! Η ομάδα θέλει στήριξη και σε αυτό το σημείο πρέπει όλοι να της την δώσουμε!

Υγ. Ευχαριστούμε τα παιδιά του Απόλλωνα για την φιλοξενεία. Τους ευχόμαστε τα καλύτερα για την συνέχεια τους φέτος.

Ριζούπολη, 16.09.18

ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Κυρ 16 Σεπ 2018 21:12 »
Μια παρακληση. Αποφυγετε τη χρησιμοποιηση του ορου "Γιαννιωτες". Ο συλλογος ειναι Πανηπειρωτικος. Το Ηπειρωτες πρεπει να χρησιμοποιουμε ολοι. Ο συλλογος σε ολοκληρη την Ηπειρο αναφερεται, εκει στοχευει και απο εκει αντλει δυναμη.

Αποσυνδεδεμένος THIMIOS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Κυρ 16 Σεπ 2018 21:18 »
True story...

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Κυρ 16 Σεπ 2018 22:22 »
Κοιμήθηκα ανακουφισμένος χτες
Το ίδιο θα κάνω και σήμερα αφού απολαύσω αθλητική Κυριακή έστω τα 2-3 λεπτά που θα μας δείξει
Τα υπόλοιπα  αλλη μερα μιας και το ματς έδωσε πολλή τροφη για συζητήσεις κυρίως θετικές
Σήμερα απλά ένα μεγάλο μπράβο στον Πετράκη γιατί είναι δικό του έργο αυτή η νίκη

:pas: :pashat: :joker:

Συνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Κυρ 16 Σεπ 2018 23:52 »
Ήταν μεταφυσικά αδύνατο λίγες ώρες μετά το θάνατο του Γκόμεζ Ντε Φαρία, δημιουργού του θρύλου ΠΑΣ, ο Άγιαξ της Ηπείρου να μην κερδίσει. Κάτι τέτοιο, πολύ απλά δε γινόταν !
Σε αυτόν τον μέγιστο ευεργέτη λοιπόν, αφιερώνω ως οπαδός του ΠΑΣ, αυτή τη σημαντική νίκη.

-Αγωνιστικά, έπαιζε μια καλοστημένη ομάδα απέναντι σε μια ομάδα που ακόμα ψάχνεται. Συνήθως σε τέτοιες μάχες, κερδίζει η πρώτη.
-Για MVP θα ψηφίσω χωρίς δεύτερη σκέψη το Νικολιά.
-Ο Μυστακίδης ήταν εξαιρετικός. Παίζει σαν γνήσιος πασολές, με φανατισμό, καμία σχέση με τους προηγούμενους πέρα βρέχει δανεικούς. Πιθανώς να έχει ταυτιστεί μαζί μας - και λόγω συζύγου !
- Για το Λεό, έχοντας παρακολουθήσει τις προπονήσεις της προηγούμενης βδομάδας, λυπάμαι που δεν τα χωσα χοντρά στο στοίχημα "Πρώτος Σκόρερ στο ματς".

Και κάτι τελευταίο. Ο Γκριζμάν δεν τράβηξε καθόλου στον αγώνα, ήταν αλλού γι' αλλού. Όμως, βάσει της φόρμας στις προπονήσεις της βδομάδας και με τα γκολ που έβαζε με τους αναπληρωματικούς στον κενό χώρο, ο κάθε προπονητής σίγουρα αυτόν θα προτιμούσε ως αλλαγή, ειδικά μετά το 0-2, έτσι ώστε να κάνει το 0-3 και να λήξει η σεμνή τελετή.
Τι φταίει ο Πετράκης λοιπόν, όταν ο χι παίχτης δεν τον δικαιώνει ;
Οπότε, ας μην πυροβολούμε έτσι εύκολα τον πιανίστα. Το φουτμπόλιον είναι ένα πολυπαραγοντικό άθλημα. Και γι' αυτό ενίοτε συναρπάζει.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Δευ 17 Σεπ 2018 10:29 »
Ιδιοφυία λέει...ένας απλός μηχανικός ανακάλυψε μία πατέντα με τα ρουλεμάν στα αυτοκίνητα, την πούλησε και έγινε πλούσιος.
Ένας απλός μηχανικός...θα μου πεις που κολλάει αυτό στο προχθεσινό ματς.
Βλέπω και ξαναβλέπω το σλάλομ και την λόμπα-πάσα του "δικού" μας Λέο στον Νικολιά και σκέφτομαι πόση νοημοσύνη μπορεί να κρύβεται μέσα στην γκλάβα κάποιων ανθρώπων, που μπορεί να ονομάζονται ιδιοφυίες. Αυτή την λόμπα-πάσα πότε πρόλαβε και την σκέφτηκε, όντας σε κίνηση και σλαλομάροντας ανάμεσα στους Ιεχωβάδες (Απολλωνιστές για όσους δεν γνωρίζουν). Μόνο ένα προηγμένο ποδοσφαιρικά μυαλό, θα μπορούσε να σκεφτεί κάτι τέτοιο.
Αυτή η ενέργειά του λοιπόν προχθές, τον ανεβάζει πολύ στα μάτια μου και με κάνει να έχω πάρα πολλές απαιτήσεις στο μέλλον απ΄αυτόν.
Βέβαια οι ιδιοφυίες αναπτύσσονται και ξεδιπλώνονται βοηθούμενες και από το περιβάλλον, μέσα στο οποίο κινούνται, γιατί αλλιώς βαριούνται θανάσιμα και πέφτουν σε άλλες καταστάσεις. Θα βρει στον ΠΑΣ κάτι τέτοιο; Μάλλον ΝΑΙ, νομίζω.
Και το συνδέω με τις 2 μεγάλες ευκαιρίες που χάσαμε, με Μυστ και Βιντ. Εάν ήταν ο Λέο εκεί, τι θα έκανε άραγε; Απλή περιέργεια έχω και εύχομαι να τύχει να δούμε μελλοντικά πως θα αντιδράσει σ' αυτό το ενδεχόμενο!
Καλή εξέλιξη πιτσιρίκο και πάντα στα πόδια σου, που εύχομαι να είναι σιδερένια!!!

Από ΦΝ την καλημέρα μου!
Blue to the hair...

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Δευ 17 Σεπ 2018 10:37 »
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά από τους DISORDER BLUE που κράτανε την ΠΑΣολεδικη φωνή στην Αθήνα μετά από χρόνια περήφανη και ζωντανή!

Αποσυνδεδεμένος Proctor

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Δευ 17 Σεπ 2018 10:45 »
Πολύ σημαντική η νίκη, με πολλαπλά οφέλη: βελτίωση της ψυχολογίας των παικτών και του κόσμου, βάζουμε ομάδα από κάτω μας, εγκλιματισμός σε φουλ ρυθμό του Λεό που μπορεί να αποδειχτεί λιρα-εκατό, κτλ.
Φαίνεται ότι η ομάδα δουλεύτηκε σε κάποια πράγματα που αρχίζουν να βγαίνουν μετά τη φυγή Κόντε. Εδώ είναι σημαντικός ο ρόλος του Πετράκη που με αυτό το υλικό που έχει, κατάφερε να έχει γκολ από 2 παίχτες που δεν τους λες καθαρόαιμους επιθετικούς. Λεό και Νικολιάς βρίσκονταν λες κι έπαιζαν χρόνια μαζί και αυτό μ' άρεσε.
Ο Βιδάλ εμένα μ' άρεσε γιατί έδειξε αρκετή όρεξη στο ματς. Παντελώς αρνητικός ήταν ο Τσικάρσκι ενώ και το γκολ που φάγαμε ήταν πολύ φτηνό και πάλι.
Ο Κάστρο είναι πολύ καλό χαφ, μιλάει στους συμπαίκτες πολύ και τους κατευθύνει, είναι μαχητικός και σωματικά δυνατός, έχει ποδοσφαιρκό τσαγανό, αλλά είναι η θέση τέτοια και το ταμπεραμέντο του που τον κάνουν να είναι επιρρεπής σε κάρτες. Εδώ είναι και η λάθος διαχείριση του Πετράκη στο χρονικό σημείο της αλλαγής (βγαίνει ο Κάστρο, όχι βγαίνει ο Μπουκουβάλας, όχι να βγει ο άλλος κτλ). Παραλίγο να το πληρώσουμε σε εκείνο το σημείο. Για μένα έπρεπε να βγει ο Κάστρο (φαινόταν ότι κινδύνευε με κάρτα κι από προηγούμενη φάση που του το συγχώρησε ο ρεφ), να μπει ο Σκόνδρας και να τραβήξει τον Λίλα στα χαφ χωρίς να αλλάξει σύστημα.
Ο Μυστακίδης, θα συμφωνήσω, ότι δείχνει να τιμάει τη φανέλα πολύ περισσότερο απ' ό,τι θα περίμενε κανείς για δανεικό.
Είδαμε και τον Κλάους λίγο. Φαίνεται ότι του λείπει φυσική κατάσταση. Επειδή τα χαρακτηριστικά του είναι τελείως διαφορετικά από του Κόντε, δεν ξέρω αν μπορέσει να υποδεχτεί μπάλες εκτός περιοχής και να σπάσει μπάλες στους περιφερειακούς. Είναι καθαρό φορ περιοχής με τρομερή αποτελεσματικότητα (στα καλά του), με γκολ της μίας επαφής. Γι' αυτό χρειάζεται τροφοδοσία. Θα την έχει? Θα δούμε πώς θα τον ταιριάξει ο κόουτς, έχω περιέργεια.
Τέλος ο Απόλλων φαίνεται ομάδα χωρίς συνοχή και το παιχνίδι της παραμονής θα είναι πολύ δύσκολο για αυτόν. Εάν σωθεί, θα σωθεί από τον τερματοφύλακά του, ο οποίος νομίζω ότι θα μπορούσε να παίζει σε μεγαλύτερη ομάδα.
ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Δευ 17 Σεπ 2018 11:02 »
Ωραια μερα το Σαββατο, ωραια να συναντας φιλους και να γνωριζεις και αλλους που μονο πισω απο το πληκτρολογιο ηξερες.

Βασικα ειχα πει να γραψει δυο προτασεις για τον αγωνα του Σαββατου.
Η μια αποτελειται απο μια μονο λεξη αλλα εχει ολη την ουσια... "Γ@ΜΗΣ@ΜΕ"
Η αλλη ειναι λογοπαιγνιο... "ΛΕΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ".

Μα εγιναν τοσα σε αυτο το τοσο φιλοξενο γηπεδο που δεν γινεται να σταματησω στις δυο παραπανω προτασεις.

Πρωτα απο ολα, ο κοσμος του ΠΑΣ δεν ειναι αυτος που ειδαμε προψες...Καναπες, απογοητευση, ερτ, μιζερια, κακο θεαμα απο την ομαδα.... Δεν αρμοζει στον ΠΑΣ τα 200 ατομα στην Αθηνα. Το θετικο που σε κανει να τα ξεχνας ολα ειναι οτι και οι 200 ηταν υπεροχοι. Με πρωτα βιολια την νεολαια (disorder) και ολοι οι υπολοιποι απο κοντα. Υπαρχει ζωη στην Αθηνα, θελει ομως ενα τροπο να συγκεραστει ο ενθουσιασμος της νεολαιας με την εμπειρια των μεγαλυτερων. Δωστε την οργανωση της κερκιδας στους μικρους και οι πιο μεγαλοι οργανωθειτε σε ολα τα υπολοιπα... Αν βρεθει ισορροπια θα γινουν θαυματα.

Η ομαδα επαιξε για ενα διαστημα περιπου 40 λεπτων αρκετα ικανοποιητικη μπαλιτσα.
Δεν απειληθηκε ιδιαιτερα, εβαλε δυο πολυ ωραια γκολ απο συνεργασιες, εχασε 2 ακομη κλασσικες ευκαιριες και γενικοτερα εδειξε σφυγμο και ζωη. Εμεινα ικανοποιημενος και αδυμονω να την δω και με τον επομενο πιο δυσκολο αντιπαλο.
Ο Πετρακης πηρε την πεπατημενη και εκανε κινησεις ματ. Λιλα τριτο στοπερ, Βιδαλ κεντρικο χαφ, Νικολια-Μυστακιδη ακραιους και η αποκαλυψη Λεο μπροστα.
Πηγε να στραβωσει το ματς με την ατυχη κοκκινη του πολυ καλου Καστρο αλλα τελος καλο ολα καλα.
Τεραστιο θεμα ο Τσικαρσκι αλλα και ο Μπουκουβαλας δε μου αρεσει. Γενικα στα ακρα της αμυνας εχουμε θεμα.

Συνεχιζουμε στο επομενο δυσκολο ματς που πιστευω εχουμε τυχη αν το παιξουμε εξυπνα.
Αναμενω απο Πετρακη να το κλειδωσει τακτικα.

Μεγα συναντηση "δεινοσαυρων" του forum τοσο πριν το ματς οσο και κατα την διαρκεια.
Μελη απο τα πιο παλια εδω μεσα, που εχουν καιρο σταματησει να γραφουν αλλα η σπιθα για τον ΠΑΣ οχι μονο δε σβυνει αλλα ολο και φουντωνει.
Ολοι πανω κατω τον ιδιο λογο χρησιμοποιησαν, σαν μιλημενοι απο καιρο για την αποχη τους.
Το forum δεν ειναι οπως παλια....Τροφη για σκεψη και προβληματισμο.!!!