Αποστολέας Θέμα: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ [3η αγωνστικη]  (Αναγνώστηκε 21998 φορές)

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
Απ: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ [3η αγωνστικη]
« Απάντηση #150 στις: Δευ 17 Σεπ 2018 11:02 »
Ωραίες που ναι οι Δευτέρες μετά από διπλό , αργίες ! Νίκη λοιπόν το Σάββατο και το πρώτο διπλό για φέτος που όπως και πέρσι ήρθε με το ίδιο σκορ (1-2 Τρίπολη ) ! Τεράστια νίκη ναι και φυσικά δεν σκοτώσαμε κανένα θηρίο αλλά οι νίκες είναι νίκες , πόσο μάλλον όταν έρχονται μακριά απ τα Γιάννενα ! που εκτός απ τους 3 βαθμούς λειτουργούν σαν τσιμεντοενέσεις σε πληγωμένες απ τις δονήσεις οικοδομές ! Είναι ένα επιπλέον χαμόγελο , ένα επιπλέον χειροκρότημα , μια υπενθύμιση αγάπης και στήριξης μεταξύ κόσμου - οπαδών και μελών της ομάδας (παίχτες προπονητές ) . Όσο απλό κι αν φαίνεται θηωρώ πολύ σημαντικό που ήρθαν παίχτες και προπονητής μετά το τέλος και μας χειροκροτήσαν και τους χειροκροτήσαμε , αυτή η ομάδα που την διοικεί ο πλέον αντικοινωνικός και αντιεπικοινωνιακός άνθρωπος , έχει ανάγκη από τέτοιες νίκες , ας είναι κ επί του Απόλλωνα !

Παρατηρώ και κάτι άλλο , όταν έρχονται ήττες - σφαλιάρες γίνεται χαμός , κράξιμο , καρατομήσεις , αφορισμοί κτλ , Χαμογελάστε μωρέ λίγο , διώξτε την ξινίλα κερδίσαμε , δεν είναι κακό να πείτε κ κανένα μπράβο , θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξανακράξετε είναι σίγουρο !

Για το παιχνίδι , πολύ αγχωμένοι μου φάνηκαν σχεδόν όλοι στην αρχή , σιγά σιγά το ισορροπήσαμε και το ελέγχαμε 100% και στο τέλος αντι για ένα εύκολο 0-3 είχαμε τα γνωστά ξου ξου ξου ! 

και κάτι τελευταίο , για τα σημερινά δεδομένα η παρουσία του κόσμου στη Ριζούπολη ήταν εκπληκτική και σε αριθμό και σε παλμό , επαναλαμβάνω για τα δεδομένα του 2018 !

ΥΓ χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα από κοντά παλιά μέλη του φόρουμ που εδώ και χρόνια ανταλλάσσουμε απόψεις αλλά δεν είχαμε ποτέ την ευκαιρία να βρεθούμε ! 
ΥΓ Νίκη και μόνο νίκη με Άρη για ν αρχίσουμε τα γνωστά ... πάμε για πρωτάθλημα !  :)) :)) :)) :)) :))

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Δευ 17 Σεπ 2018 11:34 »
Έλα ρε αντι-ΟΦΗ, μας έλειψες! Γράφε συχνότερα ρε φίλε!!!

:flag:
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Δευ 17 Σεπ 2018 11:58 »
Έλα ρε αντι-ΟΦΗ, μας έλειψες! Γράφε συχνότερα ρε φίλε!!!

περιμένω διαμάντι όταν παίξουμε με τον ΟΦΗ  :joker:

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Δευ 17 Σεπ 2018 12:03 »
Τεραστια νικη απο ολες τις αποψεις επι ενος αντιπαλου με τους ιδιους στοχους .

Μπραβο στον Πετρακη που δοκιμασε διαφορετικα σχηματα και προσωπα και δικαιωθηκε , αποδειχθηκε ομως για ακομη μια φορα οτι ο φετεινος σχεδιασμος και η προετοιμασια ηταν οτι να΄ναι ...

Σχημα που - για καποιον ανεξηγητο λογο - δεν ειχε δοκιμαστει ποτε , προσωπα που δεν ειχαν ξαναπαιξει μαζι ποτε , και ρολοι που δοθηκαν για πρωτη φορα .
Απλα πηγαμε καλα στα βασικα , ενω απεναντι μας ειχαμε την πιο απροεροιμαστη και πιθανοτατα την χειροτερη ομαδα του πρωταθληματος .

Με βαση το υπαρχον εμψυχο δυναμικο , το 5-3-2 ειναι το μονο σχημα που μπορει να λειτουργησει αυτη την στιγμη στο 70% των παιχνιδιων . Εστω και ετσι οπως ειναι , παντελως αδουλευτο δηλαδη .
Απλα με το σχημα αυτο χρειαζεσαι 2 μπακ που να μπορουν να γινουν 4ο και 5ο χαφ , αλλιως εχεις εμφανες αριθμητικο μειονεκτημα στο κεντρο . Και εαν πουμε οτι ο Μπουκουβαλας μπορει να τα καταφερει κατα 50%-60%  , στα αριστερα δεν υπαρχει κανεις . Ο Τσικαρσκι ειναι τραγικος , ενω ο Κκαουμπα που ειδαμε μεχρι τωρα ειναι ενα μπακ των 80s , κραμα Κωνστα / Μαντζουκη .
Παρεμπιπτοντως αδυνατω να καταλαβω τον αποκλεισμο του απο την 18αδα , αλλα με ΑΕΚ και ΟΣΦΠ δεν κουνηθηκε καν απο την θεση του ...
Περα απο το μειονεκτημα στα αριστερα , φαινεται ξεκαθαρα οτι μονο δυο παικτες ( Νικολιας και Βιδαλ ) θα αναλαβουν ολο το δημιουργικο κομματι , πραγμα φυσικα αδυνατον να συνεχιστει για πολυ .
Πισω απο αυτους δεν υπαρχει τιποτα , εκτος και εαν δοκιμαστει ο ( καλος και τιμιος ) Μυστακιδης . Ο Γιακος ειναι αυτος που ειναι , ενω οι λοιποι ( Ορεστης , Ντολοβατς κλπ ) δεν ...ειναι καν .

Εξαιρετικος ο Λιλα σε θεση δεξιου στοπερ , βοηθησε πολυ το ''βαθος '' με τον Τζημοπουλο , ενω ο Καστρο ειχε καλες και κακες στιγμες . Κατ'ε εμε οι κακες ισως να ηταν λιιιγο πιο πολλες .

Ποδοσφαιρικα ευφυης ο Λεο , τα εδωσε ολα ο Βιδαλ , καλουτσικος ( καλυτερος απο ΑΠοστολοπουλο ) αλλα λιγο φοβισμενος ο Μπουκουβαλας , σταθερος και παλι ο Βελιδης . Μεγαλες οι βοηθειες απο Μυστακιδη αλλα απο τελειωματα δεν ...
Τελος , ο εξαιρετικος Νικολιας πρεπει να παψει να κουβαλαει τοσο την μπαλα διοτι εαν συνεχισει ετσι θα αρπαξει πολλες κλωτσιες και καποια απο αυτες θα τον αφησει εξω κανεναν μηνα .

Κλαους και Κριζμαν απαρατηρητοι .

Με Αρη περιμενω το ιδιο σχημα φυσικα , με τον Κακουμπα η Αποστολοπουλο αριστερα , και Σιοντη στην θεση Καστρο . Πιστευω παντως οτι γκολ θα βαλουμε ...

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Δευ 17 Σεπ 2018 12:34 »
Μεγάλη νίκη κυρίως για ψυχολογικούς λόγους.Η ομάδα έδειξε όμως τρανταχτές αδυναμίες.Σαν σύστημα νομίζω το ίδιο με τον Ολυμπιακό από όσο μπόρεσα να δω.
Ο Πετράκης ίσως βλέποντας ότι με 4 πίσω έχουμε θέμα,βάζει μαζί Λίλα και Κάστρο.Αυτό έχει σαν συνέπεια να μην έχουμε δημιουργία σαν ομάδα και τελικά να υπάρχει ίσως μεγαλύτερο πρόβλημα στην άμυνα και να φαίνονται οι αδυναμίες μας.Μας λείπει ο παίχτης που θα κρατήσει λίγο μπάλα,θα ηρεμήσει την ομάδα,θα βγάλει καμιά μπαλιά.Κάνουμε και κάποια λάθη που στατιστικά είναι μέσα στο πρόγραμμα και έχουμε το αποτέλεσμα που έχουμε στην άμυνα αλλά και στην γενικότερη εικόνα της ομάδας.
Την δημιουργία την περιμένουμε από τους πλάγιους,δηλαδή σήμερα από Νικολιά και Βιδάλ.Αν δεν τραβήξουν οι πλάγιοι,τότε βοήθα Παναγία.Φυσικά δεν βγάζουμε και φάσεις μπροστά.Σήμερα σε κάποιες στιγμές είδαμε ωραίους συνδυασμούς από την ομάδα.Το κακό είναι ότι τους βγάζουμε για ελάχιστο χρονικό διάστημα μέσα στο παιχνίδι μας.Αν καταφέρναμε να το βγάζουμε για περισσότερη ώρα παιχνιδιού,τότε σίγουρα θα κάναμε καλή πορεία στο πρωτάθλημα και θα βλέπαμε έναν διαφορετικό ΠΑΣ.Θα βλέπαμε και λίγο μπαλίτσα.
Η ποιότητα της ομάδας έχει κάποιο ταβάνι.Λογικά δεν το έχουμε πιάσει αυτό το ταβάνι.Δεν ξέρω βέβαια μέχρι ποιο σημείο θα φτάσουμε μέσα στην χρονιά.Μένει να το δούμε από την ίδια την ομάδα.
Χαρούμενος για την νίκη αλλά ένας γενικότερος προβληματισμός υπάρχει.Συγκρατημένα αισιόδοξος όσον αφορά την παραμονή.Για το παραπάνω πρέπει να το αποδείξει η ομάδα στο γήπεδο.
Όχι κάτι ιδιαίτερο ο Απόλλων.Παραλίγο να αυτοκτονήσουμε.Είναι έδρα που μπορείς να περάσεις.Θα ήταν κρίμα ακόμα και το Χ έτσι όπως πήγαν τα πράγματα.Μπουλούκι στο γκολ και φάγαμε ασίστ.Αν βάλουμε και κάποια λάθη ή κάποιες σωτήριες επεμβάσεις,έμπα ψυχή έβγα ψυχή.Κλασικά ΠΑΣ δηλαδή.Ήρθε και η κόκκινη και έδεσε το γλυκό.
Άντε Νικολιά επιτέλους να κάνεις μια φουλ σεζόν και καλή σεζόν.Θετικός και ο Λεό.Ξεχώρισαν αυτοί οι δυο.

Επίσης δουλειά στα στημένα να μην τρώμε αντεπιθέσεις.Είναι κρίμα δηλαδή.Καλύτερα να πάει άουτ η μπάλα παρά να τρώμε αντεπιθέσεις και γκολ ή κάρτες.

Ο Φον τα είπε όλα. Ευτυχώς παίξαμε σε αυτό το χρονικό σημείο, ίσως με τη χειρότερη ομάδα που θα συναντήσουμε φέτος και παραλίγο να αυτοκτονήσουμε. Θα ήταν μεγάλο το κρίμα. Συνεχίζω να πιστεύω ότι δεν έχει δουλευτεί όπως πρέπει η ομάδα και μακάρι να διαψευστώ στα δυσκολότερα παιχνίδια που έρχονται.
Να πω μόνο δυο λόγια για μερικούς παίκτες.
O Τσικάρσκι φαίνεται ότι έχει θέμα εμπιστοσύνης στον εαυτό του. Όμως και ο Κακούμπα ούτε αυτός μου γέμισε το μάτι στα 2 ματς που έπαιξε.
Στο γκολ που φάγαμε φταίει και ο Λίλα που αντί να πάει πάνω στον Τριάδη για να τον κόψει, πάει πισοπεταλιές και του ανοίγει το χώρο να μπει στην περιοχή, όπως είχε κάνει αντίστοιχα πέρυσι και ο Τζημόπουλος (δε θυμάμαι σε ποιο ματς). Βέβαια ο Λίλα έχει και το κόψιμο του αγώνα στο τέλος με το τακουνάκι που μας γλύτωσε από τα εγκεφαλικά...
Ο Λεό μέχρι που έβαλε το γκολ δεν έδειχνε ότι έχει τέτοια κλάση. Του έκατσε η κόντρα, αλλά τελείωσε υποδειγματικά τη φάση. Μετά ανέβηκε πολύ, με αποκορύφωμα την ασίστ που έβγαλε στο Νικολιά.
Ο Κάστρο παρότι έφαγε κόκκινη δείχνει ότι είναι καλός παίκτης. "Σκύλος" με όλη την έννοια της λέξης.
Ο Μπουκουβάλας δυστυχώς δεν έδειξε τίποτε.
Ο Μυστακίδης παρότι "τσακωνόμουν" με ΠΑΟΚτζήδες επειδή δεν τον ήθελα, δείχνει ότι ανεβαίνει σε κάθε ματς που περνάει, προσπαθεί να δώσει το καλύτερο και φαίνεται ότι θα τιμήσει τη φανέλα της ομάδας.
Ο Κριζμάν δεν ακούμπησε μπάλα, ενώ τον Κλάους δεν μπορώ να τον κρίνω ακόμη.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Δευ 17 Σεπ 2018 12:43 »
Πολυ μεγαλη νικη την καταλληλη στιγμη. Θεωρω οτι και η εμφανιση της ομαδας μετα το πρωτο εικοσαλεπτο ηταν εξαιρετικη.Ανετα θα μπορουσαμε με λιγο παραπανω προσοχη, μετα το 0-2 να κανουμε και το 0-4 χαλαρα. Διαφωνω οτι νικησαμε μια ομαδα ιδιων στοχων και αυτο θα το καταλαβουν ολοι οι συνταυροι  μετα το ματς με τον αρουλη, που ξαφνικα καποιοι τον εχουνε κανει Μπαρτσελονα. Τελικα απ οτι ειδα στα τρια πρωτα ματς ,μας παει καλυτερα το 3-5-2 [5-3-2] και αυτο νομιζω πρεπει να δουλευτει ακομα καλυτερα. Μπραβο σε ολους και ραντεβου με τον αρουλη που προβλεπω μεγαλο ξεβρακωμα του συνοθυλευματος Καρυπιδη. ΥΓ Μνο μια ενσταση εχω σχετικα με το πανο που αναρτηθηκε το ANTIFA. Συγγνωμη ρε λεβεντες αλλα τι θα πει ANTIFA;;;;.Αυτο δεν αποτελει θεση .Δηλωνει μονο μια αποστροφη σε κατι αυτονοητο. Ολοι ANTIFA ειμαστε. ANTIFA  ομως ειναι και ο Κυριακος και ο Βενιζελος και ο Τσιπρας και ο Λεβεντης και ο Στουρναρας, και ο καθε φουφουτος που κυκλοφορει. Οταν δεν θελουμε να παρουμε  θεση σαφη στα πραγματα και επιλεγουμε να ειμαστε απολιτικ γενικως και αοριστως, καθομαστε στα αυγα μας και βλεπουμε ομορφα και ωραια το ματσακι μας.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Δευ 17 Σεπ 2018 13:12 »
Ο Λεό μέχρι που έβαλε το γκολ δεν έδειχνε ότι έχει τέτοια κλάση. Του έκατσε η κόντρα, αλλά τελείωσε υποδειγματικά τη φάση.
https://webtv.ert.gr/athlitika/athlitikoi-agwnes/football/apollon-smyrnis-pas-giannina-1-2-highlights/
Πριν το πρώτο μας γκολ, δες μια φάση που κάναμε (μετά το 00:54 από τον παραπάνω σύνδεσμο). Είναι ο Μυστακίδης που κάνει σουτ από πλάγια θέση στα δεξιά και αποκρούει διώχνοντας ο τερματοφύλακας. Κοίτα τι κοντρόλ κάνει με την αριστερή μεριά του στήθους ώστε να σουτάρει δυνατά αμέσως μετά (αν και διαλέγει λάθος γωνία). Και αντανακλαστικά και κλάση δείχνει αυτή η φάση.

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Δευ 17 Σεπ 2018 13:40 »
Σ' αυτή τη φάση δεν μπορώ να γράψω αναλυτικά.
Είχα γράψει για το ανέκδοτο με τα δύο στόπερ αντί για τρία, είχα γράψει για το 3-5-2 , χαίρομαι που κατάλαβε κι ο Πετράκης τα λάθη του και πήραμε ένα απαραίτητο τρίποντο.

Ένα πράγμα θέλω μόνο να καταθέσω και θα ήθελα να σας ακούσω:
Ειμαι ανακουφισμένος με την κάρτα που πήρε ο Κάστρο. Χαίρομαι που δεν θα παίξει με τον Άρη.
Το παιδί είναι ανέτοιμο, εγκεφαλικά και δεν πατάει πουθενά.
Απορώ τι του βρίσκεται θετικό στο παιχνίδι του.
Δεν δημιουργεί, κάνει λάθη αβίαστα, δεν ηρεμεί την ομάδα, δεν κάνει τίποτα απ' όσα πρέπει να κάνει ένα σύγχρονο κεντρικό χαφ.
Και η κάρτα που πήρε για χειρολαβή είναι απαράδεκτη.

Τώρα που τακτοποιήθηκε ο Λίλα, καιρός να δούμε και τον Σιωντη, ο οποίος πιστεύω ότι θα είναι πιο έτοιμος να ανταπεξέλθει στα καθήκοντά της θέσης.
Για μένα, στη θέση αυτή πρέπει να παίζει ο Γιακος, ειδικά εντός έδρας.
Αλλα αυτό είναι άλλη κουβέντα.
Να μου πείτε θέλω τι βρίσκεται στον Κάστρο.

Και να ξεκαθαρίσω ότι επιφυλάσσομαι να τον δω και μέσα απ' την κερκίδα, γιατί παραδέχομαι ότι απ' την τηλεόραση μόνο, δεν μπορώ να έχω πλήρη εικόνα.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Δευ 17 Σεπ 2018 13:43 »
Τι να πεις και τι να πρωτογραψεις για το ματς
Μέχρι το 40 έπαιζε ο πεθαμένος με τον ετοιμοθάνατο και έψαχνα να βρω ποιός θα έρθει στη θέση του Πετράκη
Με το που μπήκε το γκολ και ανέβηκε αυτή η γαμημενη ψυχολογία ,ετριβες τα μάτια σου μέχρι το 75
Εντάξει ο σχεδον υποβιβασμενος Απόλλων ήταν αντίπαλος ,αλλά τον αποτελειωσαμε σχεδόν οριστικά με θράσος και τσαμπουκα

Ο Πετράκης έπαιξε ένα 5-3-2 που δεν το έχω ξαναδεί, μιας και 2 χρόνια τώρα δεν έχουμε παίξει ποτέ αντεπιθέσεις έτσι όπως έπρεπε να παίζονται
Δηλαδή με 2 ταχύτατους μπροστά λεο-μυστακιδη και εναν τρίτο κοντά σε αυτούς που να τροφοδοτει και να απειλει ανά πάσα στιγμή (νικολιας)
Συν το ότι υπήρχε και ο βιδαλ να κάνει παιχνδι
Αυτό είχε βέβαια σαν αποτέλεσμα ο Κάστρο να είναι ολομόναχος στα αμυντικά χαφ με αποτέλεσμα να πάρει αναπόφευκτα την δεύτερη κίτρινη
Κάτι κερδίζεις ,κάτι χάνεις πάντα έτσι είναι στην ποδοσφαιρική τακτική

Ο γιακος η κάποιος άλλος μέσος μπορούσε να μπει στη θέση του βιδαλ στο 70 με 0-2 σκορ
Όλοι βλέπαμε ομως οτι το τρίτο γκολ είναι πιο πιθανο από το να στραβωσει το ματς στο 2-2
Για μένα καλά κάνει ο Πετράκης και αλλάζει επιθετικό με επιθετικό αλλά πολλές φορές μπορεί να σε πανε όλα στραβα
Αυτό το παιχνίδι θα μπορούσαμε μετά την κόκκινη να το χάσουμε ακόμα και με 3-2, τόσο πουτανα είναι η μπάλα μερικές φορές
Με πιο δυσκολο αντίπαλο εκτός έδρας πρέπει να ΠΑΣ πιο σίγουρα στα τελευταία λεπτά

Το όλο θέμα από εδώ και πέρα είναι ο βιδαλ, ο νικολιας, ο Λίλα,τα 2 μπακ και ο Αθανασιάδης
Το πώς θα συνυπάρξουν όλοι αυτοί μαζί και σε ποιο σχήμα ,κάτι που είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος
Ευχάριστος πονοκέφαλος είναι και οι παίχτες που περιμένουν στον πάγκο όπως οι παμλιδης,λουκινας, Ξυδάς, Σιόντης, Ευαγγέλου,κουζικ
Αυτό το ρόστερ δεν είναι για υποβιβασμό

Πιστεύω πως Μυστακίδης Λέο δεν αλλάζουν μέχρι να βρεθεί κάποιος που θα είναι ταχύτερος και αποτελεσματικότερος
Δυσκολεύομαι να σκεφτώ τον Αθανασιάδη σε 5-3-2 όπως το χτεσινό ,παρά μόνο σε 4-2-3-1 με Κάστρο-λιλα αμυντικά χαφ νικολια 10αρι και Μυστακίδη Λέο στα ακρα
Σε προσεχές 5-3-2 με Κάστρο ολομόναχο πάλι ,δεν ξέρω αν το ξαναβγάζει το ματς ολόκληρο
Τα μπακ είναι αυτά που είναι ,έχουμε Αποστολόπουλο, Μπουκουβάλα,τσικαρσκι, Κακουμπα για 2 θέσεις
Όσο λιγότερο περνάει η μπάλα από τα πόδια τους στην επιθεση τόσο το καλύτερο, ας είναι τουλάχιστον υποφερτοι στα αμυντικά καθήκοντα

Ας κάνουμε τον σταυρό μας να μείνει υγιής ο νικολιας γιατί όπως φαίνεται στηριζει πολλά πάνω του ο προπονητής και δικαιολογημένα
Αλλά είτε έτσι είτε αλλιώς,φάνηκε ξεκάθαρα ότι έτσι πρέπει να χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια
Αφού δεν έχουμε την κατοχή της μπάλας, χρειαζόμαστε ταχύτατες αντεπιθέσεις και παίχτες κατάλληλους γι' αυτό

:pas: :pashat: :joker:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Δευ 17 Σεπ 2018 14:35 »
Ο Λεό μέχρι που έβαλε το γκολ δεν έδειχνε ότι έχει τέτοια κλάση. Του έκατσε η κόντρα, αλλά τελείωσε υποδειγματικά τη φάση.
https://webtv.ert.gr/athlitika/athlitikoi-agwnes/football/apollon-smyrnis-pas-giannina-1-2-highlights/
Πριν το πρώτο μας γκολ, δες μια φάση που κάναμε (μετά το 00:54 από τον παραπάνω σύνδεσμο). Είναι ο Μυστακίδης που κάνει σουτ από πλάγια θέση στα δεξιά και αποκρούει διώχνοντας ο τερματοφύλακας. Κοίτα τι κοντρόλ κάνει με την αριστερή μεριά του στήθους ώστε να σουτάρει δυνατά αμέσως μετά (αν και διαλέγει λάθος γωνία). Και αντανακλαστικά και κλάση δείχνει αυτή η φάση.

Προσωπικά αυτή η φάση δε μου δείχνει κλάση. Το σχόλιο το έγραψα γιατί μέχρι τότε προσπαθούσε να περάσει τη μπάλα μπροστά και δεν του έβγαινε ούτε μία τρίπλα. Τον έκοβαν συνέχεια οι αμυντικοί του Απόλλωνα. Ακόμα και σε αυτή τη φάση που λες, ο αμυντικός πριν τον είχε κόψει.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Δευ 17 Σεπ 2018 14:42 »
Σ' αυτή τη φάση δεν μπορώ να γράψω αναλυτικά.
Είχα γράψει για το ανέκδοτο με τα δύο στόπερ αντί για τρία, είχα γράψει για το 3-5-2 , χαίρομαι που κατάλαβε κι ο Πετράκης τα λάθη του και πήραμε ένα απαραίτητο τρίποντο.

Ένα πράγμα θέλω μόνο να καταθέσω και θα ήθελα να σας ακούσω:
Ειμαι ανακουφισμένος με την κάρτα που πήρε ο Κάστρο. Χαίρομαι που δεν θα παίξει με τον Άρη.
Το παιδί είναι ανέτοιμο, εγκεφαλικά και δεν πατάει πουθενά.
Απορώ τι του βρίσκεται θετικό στο παιχνίδι του.
Δεν δημιουργεί, κάνει λάθη αβίαστα, δεν ηρεμεί την ομάδα, δεν κάνει τίποτα απ' όσα πρέπει να κάνει ένα σύγχρονο κεντρικό χαφ.
Και η κάρτα που πήρε για χειρολαβή είναι απαράδεκτη.

Τώρα που τακτοποιήθηκε ο Λίλα, καιρός να δούμε και τον Σιωντη, ο οποίος πιστεύω ότι θα είναι πιο έτοιμος να ανταπεξέλθει στα καθήκοντά της θέσης.
Για μένα, στη θέση αυτή πρέπει να παίζει ο Γιακος, ειδικά εντός έδρας.
Αλλα αυτό είναι άλλη κουβέντα.
Να μου πείτε θέλω τι βρίσκεται στον Κάστρο.

Και να ξεκαθαρίσω ότι επιφυλάσσομαι να τον δω και μέσα απ' την κερκίδα, γιατί παραδέχομαι ότι απ' την τηλεόραση μόνο, δεν μπορώ να έχω πλήρη εικόνα.

Γιώργη μου κάνει εντύπωση που δε βρίσκεις κάτι θετικό στον Κάστρο.
Μπορεί να μη δημιουργεί και να κάνει και κάποια λαθάκια (ποιος δεν κάνει άλλωστε), όμως φαίνεται να έχει τα περισσότερα τρεξίματα στην ομάδα, πιέζει αφόρητα τους αντιπάλους και τους κλέβει μπάλες πολλές φορές. Εγώ από την άλλη αναρωτιέμαι, τώρα που θα λείψει ποιος θα παίξει κόφτης;
Θα μου πεις ο Σιόντης. ΟΚ, αλλά δεν τον έχουμε δει και δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι.

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Δευ 17 Σεπ 2018 15:19 »
Δεν εννοώ ότι δεν βρίσκω κάτι θετικό.
Αναρωτιέμαι, τι θετικό βρίσκουν όσοι τον κατατάσσουν στους πολυτιμότερους.
Ο παίκτης δεν μπορεί να βγάλει μια μπαλιά στα 5 μέτρα.
Ναι, πιέζει, όντως τρέχει αρκετά, αλλά δεν πατάει καλά με τη μπάλα στα πόδια.
Και είναι επιπόλαιος.
Στα όσα έχω δει ως τώρα.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Δευ 17 Σεπ 2018 16:00 »
Δεν εννοώ ότι δεν βρίσκω κάτι θετικό.
Αναρωτιέμαι, τι θετικό βρίσκουν όσοι τον κατατάσσουν στους πολυτιμότερους.
Ο παίκτης δεν μπορεί να βγάλει μια μπαλιά στα 5 μέτρα.
Ναι, πιέζει, όντως τρέχει αρκετά, αλλά δεν πατάει καλά με τη μπάλα στα πόδια.
Και είναι επιπόλαιος.
Στα όσα έχω δει ως τώρα.
Φίλε Γιώργη νομίζω ότι ο κάστρο δεν παίζει ως κεντρικό χαφ όπως γράφεις αλλά ως αμυντικό χαφ.
Η δουλειά του λοιπόν είναι να τρέχει πολλά χιλιόμετρα, να μαρκάρει και να κόβει κυρίως κι από εκεί και πέρα να βγάζει τη μπάλα σωστά μπροστά.
Γενικά είναι δυνατός με πολλά πνευμόνια και μαρκάρει αρκετά. Αν τα έκανε όλα τέλεια θα έκανε κάτι εκατομμύρια και δε θα έπαιζε σε εμάς.
Ο Γιάκος που αναφέρεις είναι τελείως διαφορετικός παίχτης και δεν κάνει γι αυτή τη θέση.
Η θέση που μιλάμε είναι αυτή που έπαιζε ο γαρουφαλιάς πέρυσι.
Νομίζω το λες ότι είναι αναβάθμιση.

Αποσυνδεδεμένος gecks

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Δευ 17 Σεπ 2018 16:16 »
Ο Κάστρο είναι το ίσως το μόνο χαφ μας που βλέπει γήπεδο τόσο καλά.
Έχει σωστή αντίληψη του χώρου και ξέρει κάθε φορά πού πρέπει να βρίσκεται και όταν χρειάζεται να βγάλει την μπάλα μπροστά, το κάνει όπως πρέπει. Επιπλέον έχει εξαιρετική μακρινή μπαλιά στα πλάγια μπακ όταν αυτό απαιτείται από την ανάπτυξη της ομάδας.
Δυστυχώς για τον ίδιο όμως, έχει μπροστά του δύο χαφ που δεν ξέρουν τι σημαίνει άμυνα, οπότε αναγκάζεται να τρέχει για 3 και να εκτίθεται εις τριπλούν. Επίσης έχει πίσω του τους τρέχοντες αμυντικούς της ομάδας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Νομίζω ότι στην πραγματικότητα αν είχε πίσω του ένα καθαρόαιμο αμυντικό χαφ, θα αναδεικνυόταν το παιχνίδι του ακόμα περισσότερο, στην παρούσα φάση δυστυχώς όμως δεν το βλέπω και τόσο πιθανό.

Επίσης κάπου διάβασα πιο πάνω κάτι απίθανο του στυλ να μην κρατάει ο Νικολιάς την μπάλα γιατί θα φάει καμιά κλωτσιά και θα μείνει εκτός. Κάνοντας μια απλή αναλογία, μπορεί κανείς να πει ότι ένας φούρναρης δεν πρέπει να ετοιμάζει τόσο πολύ ζυμάρι για ψωμί καθημερινά, γιατί μπορεί να του χαλάσει ο φούρνος και να μην τα ψήσει καλά τα καρβέλια.
Αυτό είναι το καλό στοιχείο του Νικολιά, αυτό εκμεταλλεύεται και παίζει έτσι και μας φαίνεται καλός. Αν γινόταν κάτι διαφορετικό, μπορεί να περνούσε αδιάφορος.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Δευ 17 Σεπ 2018 19:51 »
Παραπονιέται για τη διαιτησία ο Απόλλων Σμύρνης

Στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν μας δόθηκε πέναλτι σε χέρι του Τζημόπουλου, δεν αποβλήθηκε ο Τσικάρσκι για την καρατιά στον Ντ' Ούρσο, ενώ και πάλι οι καθυστερήσεις ήταν πολύ λιγότερες αυτών που έπρεπε να είναι σε ένα ματς που μετά το 2-1 ο διαιτητής σφύριζε συνεχώς ενώ υπήρξαν πολύ περισσότερες καθυστερήσεις από αυτές που κρατήθηκαν.»

http://www.a-sports.gr/articles-197787/anakoinwnei-ton-ispano-gkaro-paraponietai-gia-th-diaithsia-o-apollwn-smurnh.htm

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Δευ 17 Σεπ 2018 19:59 »
Το a-sports.gr εντόπισε τον έμπειρο προπονητή Μπάμπη Τεννέ  στη Ριζούπολη  * Γιατί του άρεσε ο ΠΑΣ

Η άποψη σου κόουτς για το Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα 1-2;

«Τα Γιάννενα κέρδισαν δίκαια, ήταν πιο δεμένη ομάδα. Υπάρχει ένα τεχνικό τιμ με ικανότητα και ποδοσφαιριστές, που είναι χρόνια μαζί. Ο ΠΑΣ είχε και άλλες ευκαιρίες, πιο τρανταχτές από Απόλλωνα για να πετύχει και άλλο γκολ…

http://www.a-sports.gr/articles-197775/aixme-tenne-gia-dhmoutso-kai-pliatsika.htm

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Τρι 18 Σεπ 2018 00:01 »

Παράθεση
Η μπάλα ποδοσφαίρου είναι η μπάλα που χρησιμοποιείται στα επίσημα παιχνίδια ποδοσφαίρου και έχει προκαθορισμένο μέγεθος, βάρος και υλικό κατασκευής.
Σύμφωνα με τους Κανονισμούς του Παιχνιδιού, η μπάλα πρέπει να έχει σφαιρικό σχήμα, να είναι κατασκευασμένη από δέρμα ή άλλο κατάλληλο υλικό και να έχει περιφέρεια το πολύ 70 εκατοστά και το λιγότερο 68 εκατοστά.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Τρι 18 Σεπ 2018 19:33 »

Σε απολογια κληθηκε η ΠΑΕ

ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Βάσει των αναφερομένων στο από 15/09/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 15/09/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, καθώς και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 2032/18/1847924 από 16/09/2018 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. β΄, 15 παρ. 2 περ. α’  του Π.Κ. της ΕΠΟ.

http://www.novasports.gr/podosfairo/ellada/super-league/article/408340/pede-pae-se-apologia/

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: Παρ 21 Σεπ 2018 16:00 »
ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Βάσει των αναφερομένων στο από 15/09/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 15/09/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, καθώς και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 2032/18/1847924 από 16/09/2018 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή έξι χιλιάδων (6.000,00) ευρώ
http://www.a-sports.gr/articles-198142/pio-bathia-to-xeri-sth-tseph-o-olumpiako.htm

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Παρ 21 Σεπ 2018 16:17 »
ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Βάσει των αναφερομένων στο από 15/09/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 15/09/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, καθώς και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 2032/18/1847924 από 16/09/2018 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή έξι χιλιάδων (6.000,00) ευρώ
http://www.a-sports.gr/articles-198142/pio-bathia-to-xeri-sth-tseph-o-olumpiako.htm
Γιατι απο την στιγμή που η ΠΑΕ δεν πήρε επίσημα εισιτήρια αλλά ο απόλλων άνοιξε θύρα για εμάς τιμωρείται;

Αποσυνδεδεμένος PASkal

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Παρ 21 Σεπ 2018 17:00 »
Το θεμα έχει καταντήσει αηδια, προστιμο για αναμμα πυρσου και περυσι τιμωρία ακομα και της εδρας, πλεον οι μετακινήσεις επιτρέπονται με το σταγονομετρο, σε λιγο θα απαγορεύεται καιβνα φωναξεις για την ομαδα σου.
our life always in blue and white...

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Παρ 21 Σεπ 2018 17:17 »
Εμενα δε μου αρεσει να αναψει διπλα μου καποιος πυρσο. Ειμαι ξεκαθαρος. Αναγνωριζω ομως οτι εχει καθε δικαιωμα να κανει διαμαρτυριες, πορειες ή αλλες δυμικες κινητοποιησεις εναντι οσων αποφασιζουν. Το να αναβεις ομως πυρσο στο γηπεδο ως "διαμαρτυρια", "διαφωνια", "αντιδραση" με αποτελεσμα να τιμωρειται η ομαδα ειναι ακατανοητο. Ειναι αντιδραση αντιστοιχη με το να τσακωσεις τη γυναικα σου καβαλα σε αλλον κι εσυ ως αντιδραση να κοψεις το πουλι σου. Δε μπορει να υπαρχει ανοχη σε κινησεις που βλαπτουν την ομαδα.

Αποσυνδεδεμένος PASkal

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Παρ 21 Σεπ 2018 17:25 »
Το σκηνικο με την διαμαρτυρία με τα καπνογονα που φαίνεται στο παραπανω βίντεο εγινε μετά το τέλος του παιχνιδιού για να μην τιμωρηθεί η ομαδα με κεκλεισμένων των θυρών. Ευτυχώς φέτος δεν ισχύει ο νομος
our life always in blue and white...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Παρ 21 Σεπ 2018 17:34 »
Γιατι απο την στιγμή που η ΠΑΕ δεν πήρε επίσημα εισιτήρια αλλά ο απόλλων άνοιξε θύρα για εμάς τιμωρείται;

Η ομάδα που αγωνίζεται εκτός έδρας υπέχει ευθύνη για την απρεπή
συμπεριφορά μεταξύ των δικών της θεατών που βρίσκονται στο
γήπεδο και ομοίως ενδέχεται να τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο και
με περαιτέρω κυρώσεις, κατά τα ειδικότερα αναφερόμενα στο επόμενο
άρθρο. Οι οπαδοί που καταλαμβάνουν το τμήμα του σταδίου για τους
φιλοξενούμενους, θεωρούνται ως οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδος, εκτός
εάν αποδειχθεί το αντίθετο.

Φαντάζομαι για αυτόν τον λόγο.Βέβαια νομικά είναι αυτά και κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.Το τι παράθυρο μπορεί να βρει ένας δικηγόρος είναι άλλο θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Παρ 21 Σεπ 2018 17:37 »
Το σκηνικο με την διαμαρτυρία με τα καπνογονα που φαίνεται στο παραπανω βίντεο εγινε μετά το τέλος του παιχνιδιού για να μην τιμωρηθεί η ομαδα με κεκλεισμένων των θυρών. Ευτυχώς φέτος δεν ισχύει ο νομος
Εγώ μια χαρά το βλέπω στον πειθαρχικό κώδικα να ισχύει.
https://www.epo.gr/media/files/KATASTATIKO_KANONISMOI/2018_2019/PEI8ARXIKOS_KODIKAS_EPO_2018_2019.pdf
Στο άρθρο 15.Αν θέλουν σου ρίχνουν και για την έδρα.