Αποστολέας Θέμα: 6η Αγων. ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ  (Αναγνώστηκε 6025 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: 6η Αγων. ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ
« Απάντηση #25 στις: Τρι 09 Οκτ 2018 13:44 »
μου αρέσει που βάζεις και παράθεση αυτό που έγραψα

ή δεν ξέρεις να διαβάζεις ή κάνεις πως δεν ξέρεις για κάποιο λόγο που πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν είμαι ειδικός

Έγραψες για "αδικία" εις βαρός του 3.98. Δεν χρειάζεται να είσαι "ειδικός" για να καταλάβεις.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Τρι 09 Οκτ 2018 13:50 »
Η διαιτησία είναι ανάλογη του επιπέδου του πρωταθλήματος.Για τα μπάζα δηλαδή.Υπάρχουν και οι παρεμβάσεις και συμπληρώνουμε έτσι την κακή εικόνα της διαιτησίας.Είμαι σίγουρος ότι και με βαρ θα έχουμε ακριβώς τα ίδια.Να δείτε εφημερίδες να διαφωνούν για πέναλτι και οφσάιντ με το βαρ.Φυσικά από κάτω τα ούγκανα που βρίσκονται.Σε λίγο καιρό κοντά σας.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Τρι 09 Οκτ 2018 13:58 »
Μπορεί άνετα να δώσει κόκκινη ,για μένα καλά κάνει και δεν δίνει
Είναι στο 10 λεπτό και αλλάζουν εντελώς οι ισορροπίες
Κιτρινη και σύσταση ότι μπορεί να αποβληθεί με το παραμικρό
Πρέπει να αξιολογεις και την πρόθεση και δεν νομίζω ότι πήγαινε να τον σακατεψει

:pas: :pashat: :joker:

Δηλαδή έπρεπε να του κόψει το πόδι για να πάρει κόκκινη κάρτα, για να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες;
Θυμάσαι το Χαμαντού; Ε, εγώ δε θέλω να ξαναζήσει κανένας παίκτης κάτι αντίστοιχο.

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Τρι 09 Οκτ 2018 14:32 »
τον παίχτη που έκανε αυτό το φάουλ μπορεί να τον τιμωρήσουν και τώρα και καλό θα ήταν να το κάνουν

όσον αφορά τη λάρισα προσωπικά χέστηκα αν αδικήθηκε ή όχι

σε βάθος πρωταθλήματος λίγο ή πολύ οι ομάδες με μικρότερη δυναμικότητα την ίδια αντιμετώπιση θα έχουν από τους διαιτητές στα μεταξύ τους παιχνίδια

εδώ είμαστε και θα το δείτε, μπορεί την άλλη αγωνιστική ή κακόμοιρη σήμερα αελ να πάρει κι αυτή τα σφυριγματάκια της αδικώντας κάποιον άλλο μικρό, οπότε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 09 Οκτ 2018 14:35 από PASiopulo »

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Τρι 09 Οκτ 2018 15:46 »
Το μόνο σοβαρό λάθος του διαιτητή ήταν η μη αποβολή του παίκτη της Ξάνθης, και ΜΟΝΟ αυτό. Τίποτε άλλο.
Μαγκιά του που δεν υπέκυψε στην εκβιαστική, ψυχολογικά σε βάρος του, νοοτροπία και μεθόδευση της ΑΕΛ, που σε όλο το ματς, "έπαιζε" μόνο κλωτσομπουνίδια - μπάλα πάντως δεν έπαιζε ...
Η ομάδα του "τιτανομεγιστοτεράστιου ", αυτού ντε που σώνει και καλά να μας πείσει ότι "στα υπόγεια είναι η θέα", συνέχιζε την κλωτσοπατινάδα με τη λογική ότι θα τον πιέσει και δεν θα τους βγάλει και άλλη κίτρινη ... Αμ δε ... Ο ρεφ τις "σερβίριζε" όπως το απαιτούσαν οι φάσεις.
Μην τρώτε το κουτόχορτο, που για τους δικούς τους λόγους σας σερβίρουν - ο Καρανίκας τον παίρνει "παραμάζωμα", και όταν "τρώει" τη δεύτερη κίτρινη, ρίχνοντας κλεφτές ματιές στον πάγκο του, φωνάζει "τι είναι αυτό που σφυρίζεις τώρα"!!!
Γι` αυτό και οι φωνές των διαμαρτυρομένων δεν αναφέρονται σε συγκεκριμένες φάσεις αλλά στη, γενικώς και αορίστως, δήθεν "σφαγιαστική" διαιτησία που άφησε τη Λάρισα με εννιά και τους σφύριξε ένα "οφσάιντ"!!!
Στο πέναλτι, ακόμη και αν ξεκίνησε το φάουλ οκτακόσια μέτρα έξω από την περιοχή, τι να κάνουμε, ο μαυρούκος δεν πέφτει. Συνεχίζει απτόητος έχοντας το πλεονέκτημα, πηγαίνοντας για γκολ. ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ, κατά τους κανονισμούς, ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ, όχι στο φάουλ. Εφόσον ο "τζώρας" της ΑΕΛ, συνεχίζει την προσπάθεια του να τον "ξαπλώσει"και, αφού δεν το κατάφερε έξω, καταφέρνει να τον γκρεμίσει μόνο εντός περιοχής, κακό του κεφαλιού του. Σε αντίθετη περίπτωση θα ήταν άδικο για τον επιτιθέμενο που απλώς δεν έπεφτε. Και μην πει κανείς ότι δεν τον γκρέμισε ... Σε όλες τις χώρες της γης πέναλτι θα δινόταν. Εμείς δεν θα φωνάζαμε, ορθώς, για πέναλτι;;;
Μολονότι είναι αδόκιμο, ποια είναι σφαγή και ποια όχι: αυτή στην οποία ο ρεφ δεν δίνει δύο προφανή (και χωρίς VAR) πέναλτι και αφήνει να στηθεί το φάουλ ένα κάρο μέτρα πιο μπροστά, ή μία κόκκινη που, κακώς δεν δόθηκε, άντε και ένα οφσάιντ ...
Έτσι για να ξέρουμε και τι λέμε.
ΥΓ. Στη Ριζούπολη ακόμη και αν δεν έδειχνε δεύτερη κίτρινη στον Κάστρο, θα έπρεπε εκείνος να βγει από μόνος του γνωρίζοντας τι έκανε - παρεμπιπτόντως, ποδοσφαιρικά, πολύ καλά έκανε, έστω και αν αποβλήθηκε, διότι σταμάτησε αντεπίθεση του Απόλλωνα, που μας έβρισκε σε αμυντική ανισορροπία.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 09 Οκτ 2018 15:49 από μπαμΠΑΣ »

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Τρι 09 Οκτ 2018 17:42 »
Καλό μας έκανε η κόκκινη στον Κάστρο, παιδιά.
Πέρα του ότι ήταν δίκαιη και έγινε πράξη, μας απάλλαξε κι απ'την παρουσία του στο ματς με τον Άρη.
Ευχαριστούμε τον κύριο διαιτητή γι'αυτό.

Δεν ενδιαφέρομαι για διαμάχες μεταξύ αντιπάλων.
Αυτό που κρατάω είναι ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών.
Όλα τα ματς θα είναι αίμα και άμμος!
Ειδικά τα ματς μεταξύ ομάδων που βράζουν στο ίδιο καζάνι, όπως πχ εμείς, η ΑΕΛ, ο ΑΟΞ, θα πέφτουν κορμιά.
Ο λόγος είναι απλός.
Πέφτουν 3+1 και δεν θα υπάρχει καμία αδιάφορη ομάδα να πουλάει ματς στο τέλος.

Ελπίζω κι εύχομαι ο κ. Πετράκης να έχει ετοιμάσει σωστά τους παίκτες μας για τις πολεμικές μάχες που ακολουθούν τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο.

Τα δύσκολα ματς, τώρα ξεκινάνε!

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Τρι 09 Οκτ 2018 18:06 »
Ατρόμητος - ΠΑΣ χάσαμε γιατί έχουμε ομάδα για τα σκυλιά,
να φύγει ο Πετράκης, θα πέσουμε κτλπ κτλπ (μέσες άκρες)...

Ξάνθη - ΑΕΛ, η αλλοίωση του αιώνα (μέσες άκρες)

Απορία:
Σε αυτό το www.pas.gr/forum που μου εμφανίζει στο url,
το pas αφορά τον ΠΑΣ Γιάννινα ή τόσα χρόνια είμαι σε λάθος φόρουμ;

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Τρι 09 Οκτ 2018 18:42 »
Sellos, εδώ είναι φόρουμ και θα ακούς το μακρύ και το κοντό του κάθε ενός. Αν θες λεκτικά χαϊδέματα και κομπλιμέντα για τους ιθύνοντες και την ομάδα του ΠΑΣ, τότε ΝΑΙ είσαι σε λάθος φόρουμ. Υπάρχει ένα άλλο site-φόρουμ, ξέρεις, (δεν γνωρίζω κι αν υπάρχει ακόμα), που εκεί λένε ωραία λογάκια και τα χαϊδέματα πάνε σύγνεφο.

Ναι, είμαστε σε φόρουμ φιλάθλων του ΠΑΣ και προσωπικά μου αρέσει πολύ, έτσι όπως το βλέπω...με τα μπινελίκια του, τις ευνοϊκές ή όχι κριτικές του, αλλά και τα χαϊδέματά του.
Σε όποιον αρέσει ρε φίλε, τέλος πάντων!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Τρι 09 Οκτ 2018 19:08 »
Για να καταλαβετε ποσο βλακες και αμπαλοι ειμαστε σε αυτη τη χωρα εχουν πεσει site, φυλλαδες, ραδιοφωνα και οι γνωστοι παντογνωστες των γηπεδων και αναλυτες του ιντερνετ να φανε τον φετφατζιδη για την ευκαιρια που εχασε.
Και ρωταω εγω τωρα. Πειτε εναν παιχτη του ελληνικου πρωταθληματος που θα σκοραρε απο το συγκεκριμενο σημειο.. κανεις. Ετσι που του στρωθηκε η μπαλα και με τον τερματοφυλακα στη συγκεκριμενη θεση τι πιθανοτητα υπαρχει να παει η μπαλα μεσα?

Το οτι ο φετφατζιδης ειναι παλαιμαχος το ξερουμε ολοι. Δεν χρειαζεται καμια υποτιθεμενη μεγαλη  ευκαιρια για να το δι;πιστωσουμε. Αλλα επειδη ειπε ενας χαθηκε μοναδικη ευκαιρια βγηκαν ολα τα προβατα και σχολιαζουν το ιδιο πραγμα.

Μας πρηξανε επισης τα αρχιδια με τη σφαγη της αελ. Το μονο κραυγαλεο λαθος ειναι η κοκκινη που δεν δοθηκε.

Κακιστη η εμφανιση στο περιστερι. Το μονο που δικαιουμαστε απο αυτο το ματς ηταν να εκτελεσουμε ενα πεναλτι στο 0-0 και λογικα να προηγηθουμε. Απο εκει και περα ημασταν ναυαγιο.

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Τρι 09 Οκτ 2018 19:51 »
Sellos, αυτό αναρωτιόμουν κι εγώ, ρε φίλε, όταν έβλεπα τα σχόλια.

Δέξου κι αυτό σαν μια πτυχή του να είσαι ΠΑΣολές, σύνταυρε
 ;)

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Τρι 09 Οκτ 2018 20:38 »
ΝΑΙ, ρε μάγκες, ΝΑΙ...κάποιοι είστε και πολύ ΠΑΣολέδες, να πούμε. Περισσότερο από κάποιους άλλους που είναι λίγο λιγότερο.
Ρε δεν πάτε να βάλετε την κεφάλα σας κάτω από καμιά βρύση με κρούσταλο νερό να συνέρθετε; Που κάθε λίγο και λιγάκι, βγάζετε αυτή την συσκευή και μετράτε την ΠΑΣοσύνη του καθενός εδώ μέσα; Άντε, γιατί για πολλοστή φορά γίνεται αυτό...που θα γίνετε ο κριτής του καθενός εδώ μέσα! :stop:

Όποιος δεν γουστάρει, υπάρχουν και οι ΜΠΛΟΥ φαπέρος...για εκεί είστε μερικοί!!!

Μας τα κάνατε τσουρέκια.
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Τρι 09 Οκτ 2018 21:01 »
Καλα ναι δικιο εχει ο τζιμακος... Ημαρτον με τα πασομετρα.
Θα το πω τελευταια φορα. Εδω μεσα ειμαστε ολοι ΠΑΣ. το τι εχει προσφερει ο καθενας στην ομαδα το ξερει μονο ο ιδιος.
Οποιος θεωρει οτι ειναι περισσοτερο ΠΑΣ απο οποιονδηποτε αλλο εδω μεσα μαλλον κανει μεγαλο λαθος.
Καθε οπαδος - φιλαθλος της ομαδας εχει το δικο του τροπο να εκφραζει την αγαπη του. Αλλος απαιτει τσαμπιονς λιγκ, αλλος προτιμα γ εθνικη αντι χριστοβαλη, αλλος ειναι ευτυχισμενος που απλα ειμαστε στην σουπερλιγκ, αλλος θελει ευρωπαικο, αλλος θελει τον μεσσι, αλλος γουσταρει βελλιδη μεχρι να δυσει ο ηλιος, αλλος ειναι συριζαιος, αλλος ακουει βασιλειαδη και του γυριζουν τα αντερα, καποιοι δεν θελουν τον πετρακη και καποιοι τον λατρευουν . Ολοι αυτοι ομως αγαπουν τον ΠΑΣ οποτε τα πασομετρα σε αλλες παραλιες..

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Τρι 09 Οκτ 2018 21:03 »
Για ομορφα ρε λεβεντες. Κανενας δεν εβγαλε κανενα ΠΑΣομετρο ποτε. Ο καθε ενας λεει την γνωμη του ελευθερα, εφοσον δεν προσβαλλει  προσωπικα η με υπαινιγμους  καποιον  αλλον συνταυρο που θελει να συμμετεχει στον δημοσιο διαλογο. Εδω ειναι καφενες και γι αυτο  πρεπει η καθε αποψη να γινεται σεβαστη και ανεκτη. Οι εκνευρισμοι, οι αφορισμοι και οι προτροπες προς αποχωρηση απο τον διαλογο αυτο, σε ατομα που δεν συμφωνουν με μας ,δεν ειναι σιγουρα κατι που αρμοζει σε εναν ελευθερο δημοσιο χωρο ανταλλαγης αποψεων.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Τρι 09 Οκτ 2018 21:08 »
Για ομορφα ρε λεβεντες. Κανενας δεν εβγαλε κανενα ΠΑΣομετρο ποτε. Ο καθε ενας λεει την γνωμη του ελευθερα, εφοσον δεν προσβαλλει  προσωπικα η με υπαινιγμους  καποιον  αλλον συνταυρο που θελει να συμμετεχει στον δημοσιο διαλογο. Εδω ειναι καφενες και γι αυτο  πρεπει η καθε αποψη να γινεται σεβαστη και ανεκτη. Οι εκνευρισμοι, οι αφορισμοι και οι προτροπες προς αποχωρηση απο τον διαλογο αυτο, σε ατομα που δεν συμφωνουν με μας ,δεν ειναι σιγουρα κατι που αρμοζει σε εναν ελευθερο δημοσιο χωρο ανταλλαγης αποψεων.

ΠΑΣ, τα έχουμε ξαναπεί αυτά. ΠΑΣόμετρα βγαίνουν εδώ μέσα από συγκεκριμένους και στρέφονται εναντίον όσων έχουν "κάποια" κριτική διάθεση για τον ΠΑΣ και τους γύρω από αυτόν. Κουλάρετε λοιπόν ορισμένοι γιατί είστε με τη συσκευούλα στο χέρι, έτοιμη να μετρήσει τους ΜΠΛΕ παλμούς του καθενός. Σε όποιον δεν αρέσει η κριτική, ας πάει παρακάτω και να μην τη διαβάζει. Εντάξει ΠΑΣ; Τα έχουμε πει και πριβέ!

Παράθεση
Ατρόμητος - ΠΑΣ χάσαμε γιατί έχουμε ομάδα για τα σκυλιά,
να φύγει ο Πετράκης, θα πέσουμε κτλπ κτλπ (μέσες άκρες)...

Εσύ τι λες; Δεν αποτελούν αιχμές αυτά;
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Τρι 09 Οκτ 2018 21:17 »
Ειλικρινα jimakos ,δεν μπορω να καταλαβω γιατι βγαινει αυτος ο εκνευρισμος σημερα. Για ποιον λογο ρε αδερφε;;; Εγω προσωπικα δεν εχω καμια αμφιβολια ,οτι  ολα τα παιδια που γραφουν εδω ,αγαπανε το ιδιο την ομαδα μας. Ισως με αλλες αποψεις  ο καθ ενας. ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ. Δεν νομιζω οτι χρειαζονται εντασεις χωρις ουσιαστικο λογο.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Τρι 09 Οκτ 2018 21:25 »
Ειλικρινα jimakos ,δεν μπορω να καταλαβω γιατι βγαινει αυτος ο εκνευρισμος σημερα. Για ποιον λογο ρε αδερφε;;; Εγω προσωπικα δεν εχω καμια αμφιβολια ,οτι  ολα τα παιδια που γραφουν εδω ,αγαπανε το ιδιο την ομαδα μας. Ισως με αλλες αποψεις  ο καθ ενας. ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ. Δεν νομιζω οτι χρειαζονται εντασεις χωρις ουσιαστικο λογο.

Έτσι ακριβώς φίλε...αφήστε λοιπόν κάποιοι την κριτική και τα υπονοούμενα για άλλους σύνΤΑΥΡΟΥΣ. Ο τρόπος που αγαπάει κάποιος, δεν σηκώνει κριτική. Κατανοητό;
Κριτική για την απόδοση της ομάδας ΝΑΙ, για το προεδρείο και την τεχνική ηγεσία ΝΑΙ, για συνΠΑΣολέδες ΠΟΤΕ.
Αυτά και ΤΕΛΟΣ!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Τρι 09 Οκτ 2018 23:17 »
Eλάτε τώρα...
Αν ο ΠΑΣ έχανε στην Ξάνθη από την τοπική ομάδα με 1-0 με τέτοια διαιτησία, το τι θα γράφαμε σήμερα δεν περιγράφεται.
Ειλικρινά θα ήθελε κάνας σύνταυρος να του τύχει τέτοια διαιτησία στη δικιά του ομάδα ;

Και το ζήτημα δεν είναι αν αδικήθηκε η ΑΕΛ, ο ΟΦΗ ή ο Παναιτωλικός.
Το ζήτημα είναι να μην υπάρχουν άδικες, μονόπατες διαιτησίες.
Γιατί όταν υπάρχουν τέτοιες, τότε σήμερα γλύτωσες, αλλά αύριο το πρωί το κακό θα χτυπήσει και τη δική σου πόρτα.
Εκτός κι αν ο ΠΑΣ, ανήκει στα γκρουπ των ομάδων που διαχρονικά ....ευνοούνται από τις διαιτησίες ( ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!), οπότε πάσο.

Άρα δεν ήταν καθόλου άσχετα τα όσα γράφτηκαν.

Υ.Γ. 1 Δε θα κάτσω να αναλύσω μία, μία τις φάσεις. Υπάρχουν ειδικότεροι. Στα δικά μου μάτια η διαιτησία ήταν 100-0. Δε δίνεται αυτό το πέναλτι ρε φίλε στην ομάδα που παίζει με 9 παίχτες - και που στο λάιβ δεν φάνηκε αν ήταν καν φάουλ-, όταν πριν έχουνε γίνει τόσα κι όλα συμπτωματικά δίνονται ενάντια στη μία ομάδα.
Υ.Γ. 2 Η Λάρισα είναι μια δύσκολη ομάδα πλέον, ο Ιταλός φαίνεται να κάνει δουλειά και πιθανώς θα ανέβει αρκετά. Ίσως φθάσει πολύ κοντά μας.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Τετ 10 Οκτ 2018 00:20 »
Ματς Ξάνθη-Λάρισα δεν είδα αλλά από χτες το βράδυ, όλες οι εκπομπές που άκουσα από Βορρά και Νότο μιλάνε για χειρουργείο.

Για το οτι οι Έλληνες διαιτητές δεν ξέρουν να σφυρίζουν δεν έχω καμία αμφιβολία.

Με αφορμή κάποια σχόλια παραπάνω, δε γίνεται μετά από κάθε νίκη να βγαίνουν συγκεκριμένοι και να καλούν τους καφενόβιους που κατά καιρούς εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους γι' αυτό που βλέπουν στο γήπεδο και τη γενικότερη θεώρηση με την οποία αντιμετωπίζει ο Οργανισμός ΠΑΣ τα πράγματα με εκφράσεις του τύπου "να δω τι θα λέτε τώρα", "κρυφτείτε", "περιμένετε την επόμενη ήττα να βγάλετε χολή" κλπ. Όλοι ΠΑΣ είμαστε και ΟΛΟΙ πανηγυρίζουμε τις νίκες κι αρρωσταίνουμε στις ήττες.   

Καφενείο είναι, μπείτε να κάνουμε καμιά πλάκα.

:mono:
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Τετ 10 Οκτ 2018 00:33 »
Παράθεση
Sellos, εδώ είναι φόρουμ και θα ακούς το μακρύ και το κοντό του κάθε ενός.
Επειδή δεν αρέσκεται το φόρουμ στα λεκτικά χαϊδεματα, είπα και εγώ να τα αποφύγω
στο προηγούμενο πόστ μου. Εκτός κι αν δεν έχω δικαίωμα να λέω το μακρύ και το κοντό μου.

Παράθεση
Δέξου κι αυτό σαν μια πτυχή του να είσαι ΠΑΣολές, σύνταυρε
Έτσι κι αλλιώς δεν θα με ρωτήσει κανένας για το τι θα σκεφτεί, θα πει ή θα γράψει,
οπότε είναι όπως είναι..
Το βλέπω περισσότερο ως μια πτυχή ΠΑΣολέδικου ψυχαναγκασμού. Εκείνου που δεν επιτρέπει
σε κάποιον να δει πως όταν δεν σου δίνεται ένα πέναλτυ-γκολ στο 0-0, αλλάζει πράγματα ως προς
το αποτέλεσμα. Ενώ την ίδια ώρα θεωρεί πως σε έναν άλλον αγώνα που δεν δόθηκε ένα πέναλτυ ή μια κόκκινη
υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος, η αλλοίωση του αιώνα.

Αναφερόμουν σε αυτό (και μόνο) στο προηγούμενο μου πόστ. Δεν έχει να κάνει με την απόδοση
της ομάδας. Σύγκρινα δυο παρόμοια γεγονότα, με δυο διαφορετικές προσέγγισεις

Χωρίς κοπλιμέντα λοιπόν θα πω πως, κατά τη γνώμη μου,
σε ένα φόρουμ φιλάθλων (Συγκεκριμένης όμως ομάδας), που προφανώς ο καθένας
θα πει το μακρύ και το κοντό του, που θα υπάρξουν αντιθέσεις, εκνευρισμοί κτλπ,
λογικό είναι αν (και όταν) διαμορφώνεται κάποια προκατάληψη, μια μη αντικειμενική άποψη,
αυτή να είναι υπέρ και όχι εναντίων της συγκεκριμένης ομάδας..

Δηλαδή, προσωπικά μου την δίνουν όσοι όταν χάνει η ομάδα τους, πάντα φταίει ο διαιτητής,
το θεωρώ προβληματικό, το βλέπω όμως λογικό να μην είναι απόλυτα αντικειμενικός με την ομάδα του,
καθόλου όμως να έχει αρνητική προκατάληψη..

Το δικό μου φτωχό μυαλό έτσι το αντιλαμβάνεται
και..μάλλον έγραψα ήδη πολλά..

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Τετ 10 Οκτ 2018 07:43 »
Δεν είναι κακό να 'χαλάμε και τις καρδιές μας' που και που.
Καμιά φορά είναι καλό να δείχνει ο καθένας το πραγματικό του πρόσωπο, στη ζωή, στο φόρουμ και αλλού.

Έστω και δια ασήμαντης αφορμής, για ψύλλου πήδημα (ή το πήδημα του ψηλού στην προκειμένη περίπτωση), ή μετά από λίγο τσίγκλισμα ή ακόμα και χωρίς λόγο.

Την καλημέρα μου στη ΦΝ!

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Τετ 10 Οκτ 2018 08:49 »

Καφενείο είναι, μπείτε να κάνουμε καμιά πλάκα.

ποια πασόμετρα ρε παιδιά εδώ χθες κόντεψαν να βγουν τα αελομετρα  :P

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Τετ 10 Οκτ 2018 09:29 »
"6η Αγωνιστική ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ" σου λέει και ούτε ένα ΚΟΥΣ για τη νέα αποκάλυψη του παγκοσμίου φήμης ποινικολόγου για τo δεξί χέρι του Μελισσανίδη και την πώληση της Ξάνθης στον ΠΑΟΚ. Μα τέτοια απαξίωση πια;

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Τετ 10 Οκτ 2018 09:50 »
Οι καλημέρες δεκτές και ανταποδίδονται!
ΝΑΙ στην πλάκα, ΟΧΙ στην διχόνοια!
Να προσέχουμε γενικώς και ειδικώς τι λέμε και τι γράφουμε!!!
Όλοι εδώ μέσα αγαπάμε τον ΠΑΣ παθολογικά και το δείχνουμε ο καθένας με τον δικό τρόπο. Είναι αντιδεοντολογικό να δείχνουμε σύνταυρους, επειδή αγαπάνε και το εκφράζουν κάπως διαφορετικά. Γι' αυτούς τους λόγους, έφυγαν ΠΑΣολέδές από το φόρουμ και δεν ξαναγύρισαν...
Μείναμε που μείναμε 5-6, ας μην φύγουμε κι αυτοί!

Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Τετ 10 Οκτ 2018 11:49 »
Ἕτοιμο τὸ ἐργαλεῖο, μετρηθεῖτε!
https://imgur.com/a/ZTsU9v3

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ