Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός  (Αναγνώστηκε 17801 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός
« Απάντηση #75 στις: Σαβ 20 Οκτ 2018 23:13 »
Σε ανύποπτη φάση στις 2 Ιουλίου είχα ποστάρει το εξής προφητικό :

Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου, ώστε να μη χαθεί η ΧΗΜΕΙΑ κι η ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ !
Οι πολλές μεταγραφές δεν είναι σίγουρο ότι θα σε ανεβάσουν στα ουράνια, ενίοτε σε οδηγούν στην ΚΟΛΑΣΗ.
Θυμάμαι το 2011 που οι λαρισαίοι επί Πηλαδάκη ονειρευόταν πρωταθλήματα και τελικά κατέληξαν στα τάρταρα, φέρνοντας καραβιές ποδοσφαιριστών από όλα τα μήκη και πλάτη της οικουμένης και μάλιστα διεθνών.
Η συνοχή επιτυγχάνεται όταν και μόνο όταν οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου, κι όχι φυσικά με μοναχικούς λύκους. Δείτε μόνο το Μέσι στο Μουντιάλ : γελάει όλος ο πλανήτης. Δείτε τα Χαρτιά Υγείας Ρέντη που τους φουσκώσαμε γκολ. Και άλλα πολλά...

1) Δεν εισακούστηκα κι οι καραβιές συνέχισαν να 'ρχονται , να 'ρχονται, και να 'ρχονται.....
Αντί για 3-4 πραγματικά ποιοτικές προσθήκες, ήλθαν τελικά 12-13 που κουτουλάνε.

2) Μπροστά σε ορισμένους φετινούς, Μανθάτη και Χαλκιαδάκη λέμε και κλαίμε...

3) Χωρίς Λίλα, Λεό και Νικολιά , κακά τα ψέματα, το υλικό μοιάζει για φούντο.

4) Ελπίζω μετά το σημερινό στραπάτσο ΠΑΣ-Καλλονή 1-4, αν είναι να μείνει κάτι καλό, είναι τουλάχιστο το να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι και ορισμένων το Γενάρη να λυθεί το συμβόλαιο κοινή συναινέσει....
Γιατί πολύ απλά δεν το 'χουν.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Σαβ 20 Οκτ 2018 23:34 »
Ειναι πουρνο ακομα συνταυροι....... Μην βιαζομαστε για συμπερασματα. Η ομαδα εχει καλο υλικο. Λειτουργια καλη δεν εχει ακομα. Αυτο το βλεπουμε ολοι μας. Δεν νομιζω ομως οτι ειναι ευθυνη του Πετρακη,  ουτε του προεδρα. Ο μεν πρωτος δουλευει με κατα το ημισυ σχεδον νεο ροστερ που ειναι μαθηματικως αδυνατον να αφομοιωσει τοσο γρηγορα τις τακτικες και τα θελω του, ο ΧΒ  παλι ο φουκαρας, μονο την εκκρεμοτητα Κοντε αφησε μεχρι τελους , ελπιζοντας οτι ισως παραμεινει ακομα ενα χρονο. Ολα τα αλλα τα κανε εγκαιρως. Ειναι καθαρο σε οποιον βλεπει μπαλλα , οτι η ομαδα ειναι μπλοκαρισμενη και αγωνιστικα ,αλλα και ψυχολογικα. Τωρα θελει την στηριξη μας. Για οποιαδηποτε αλλαγη προπονητη στην παρουσα φαση, ουτε καν θελω να το σκεφτομαι. Θα ειναι καθαρη αυτοκτονια αλλα και ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΜΕΓΑΛΗ , που δεν αρμοζει σε ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ, να διωξεις νυχτα εναν κοουτς  που εγινε ενα με μας ,που μαζι του ζησαμε το μεγαλυτερο ονειρο μας, για 2-3  αατυχα αποτελεσματα.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Σαβ 20 Οκτ 2018 23:34 »
Ηταν που περιμεναμε το ‘’ βατο ‘’ προγραμμα...

Τεσπα , γυρω στην 10η Αγωνιστικη θα ξεκαθαρισουν πιθανοτατα οι 7 ομαδες που θα παλεψουν για τις τρεις θεσεις , 10-12 .

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Σαβ 20 Οκτ 2018 23:45 »
Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο το να γίνονται δίκες τώρα, αλλά έχουνε γίνει κάποια μεγάλα λάθη.
π.χ. ο Μιχαήλ ξεκίνησε την καριέρα του ως αριστερό μπακ, ο Τζημόπουλος ως μέσος.
Τώρα είναι βασικοί και αναντικατάστατοι σέντερ μπακ με όλα αυτά τα κουσούρια που βλέπουμε.
Ο Μπέριος που ήταν γνήσιο σέντερ μπακ, και πιο νέος, και ήξερε μυστικά της θέσης, έφυγε νύχτα.

Και το θέμα δεν είναι τώρα να δικάσουμε κάποιον.
Είναι το να διορθώσουμε τα πολλά τρωτά μας.
Να σώσουμε οτιδήποτε αν σώζεται.

Με αυτά τα χάλια θα πάμε στην Ξάνθη ;
Θα μας διαλύσει ο Γιέντριτσεκ και πάλι.
Και πολύ χειρότερα ίσως από πέρυσι.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Σαβ 20 Οκτ 2018 23:54 »
Δεν την περίμενα αυτή την κατραπακια έτσι εύκολα
Όταν σπάει τέτοια παράδοση και κάνεις μάγκα τον δελλα που πριν 2 χρόνια γέλαγες μαζί του στο 3-0 με ατρομητο, υπάρχει θέμα
Πρώτα από όλα αυτό δείχνει ότι ενώ οι άλλοι ψάχνουν πως να βελτιωθούν σαν προπονητές εσύ μένεις στάσιμος και τους κοιτάς

Πάμε Ξάνθη έρχεται η Λαμία και πάμε Λάρισα για νέα διακοπή λόγω εθνικών
Με πόσους πόντους σε 3 ματς μπορεί να μείνει ο πετρακης στον πάγκο ?
Βαρυνε επικίνδυνα το κλίμα μετά το σημερινό
Έτσι όπως είμαστε τώρα χωρίς ψυχολογία και χωρίς αγωνιστικό πλάνο μας λυπαται και ο Παράσχος με τον Απόλλωνα

Αν ήταν θέμα παιχτών το πρόβλημε τι έπρεπε να κάνει ο δωνης με τα πιτσιρίκια που παίζει ?
Θα μου πεις γιατί συγκρίνω προπονητές με χαοτικη διαφορά, αλλά τελοσπαντων
Ο προπονητής πρέπει να παίρνει το 100% από κάθε παίχτη και δυστυχώς αυτό δεν συμβαίνει για ανεξηγητους λόγους

Έτσι όπως συμπεριφερεται ο κόουτς τώρα τελευταία είναι σαν να τα έχει τελείως χαμένα
Μου προκαλεί λυπηση αυτό το θέαμα, όπως και το αντίστοιχο εντός των 4 γραμμών
Αδυνατώ να δεχτώ οτι αυτό το ροστερ είναι για μια νίκη με τον υποβιβασμενο Απόλλωνα και αλλη μία με αυτογκόλ

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Κυρ 21 Οκτ 2018 00:21 »
Ειναι πουρνο ακομα συνταυροι....... Μην βιαζομαστε για συμπερασματα. Η ομαδα εχει καλο υλικο. Λειτουργια καλη δεν εχει ακομα. Αυτο το βλεπουμε ολοι μας. Δεν νομιζω ομως οτι ειναι ευθυνη του Πετρακη,  ουτε του προεδρα. Ο μεν πρωτος δουλευει με κατα το ημισυ σχεδον νεο ροστερ που ειναι μαθηματικως αδυνατον να αφομοιωσει τοσο γρηγορα τις τακτικες και τα θελω του, ο ΧΒ  παλι ο φουκαρας, μονο την εκκρεμοτητα Κοντε αφησε μεχρι τελους , ελπιζοντας οτι ισως παραμεινει ακομα ενα χρονο. Ολα τα αλλα τα κανε εγκαιρως. Ειναι καθαρο σε οποιον βλεπει μπαλλα , οτι η ομαδα ειναι μπλοκαρισμενη και αγωνιστικα ,αλλα και ψυχολογικα. Τωρα θελει την στηριξη μας. Για οποιαδηποτε αλλαγη προπονητη στην παρουσα φαση, ουτε καν θελω να το σκεφτομαι. Θα ειναι καθαρη αυτοκτονια αλλα και ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΜΕΓΑΛΗ , που δεν αρμοζει σε ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ, να διωξεις νυχτα εναν κοουτς  που εγινε ενα με μας ,που μαζι του ζησαμε το μεγαλυτερο ονειρο μας, για 2-3  αατυχα αποτελεσματα.

Γουστάρω ανθρώπους σαν τον σύνταυρο ΠΑΣ, που μέσα στην γενική κατακραυγή, έχει το σθένος να στηρίζει την υπάρχουσα κατάσταση. Φίλε μου, διαφωνώ ΕΝΤΕΛΩΣ μαζί σου, αλλά θα κάνω οτιδήποτε περνάει από το χέρι μου, για να μπορείς να λες αυτό που θες!

Αρχίζει και αποκτάει θράσος ο Πετρακοζάννης μου φαίνεται...καμμία αυτοκριτική, καμμία αναφορά σε κακό σχεδιασμό, καμμία αναφορά σε λάθος επιλογές.
Σε λίγο τον βλέπω με φωτοστέφανο του Αγίου Καρπαζοεισπράκτορα. Φταίνε όλοι οι άλλοι, γιατί ήταν καλύτεροι, ήταν περισσότεροι, ήταν αντιφερπλειστές, φορούσαν πιο βαριές φανέλες κλπ. Αυτός που θέλει όμως, άγριο κράξιμο όμως, είναι ο χωριάτης από την Άρτα, που έχει κατσικωθεί και τα χοντροοικονομάει στα Γιάννενα. Δεν έχει ακόμα εισπράξει τις συνέπειες των ολέθριων επιλογών του τα τελευταία χρόνια, αλλά μάλλον κοντεύει να γίνει κι αυτό...ΑΜΗΝ και πότε!

Ας δούμε τι μέρα θα ξημερώσει αύριο...
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Κυρ 21 Οκτ 2018 00:26 »
Τραγική εμφάνιση. Ήττα που μας γυρνάει χρόνια πίσω. Πλεόν πρέπει κάπου να ρεφαρουμε.

Η ομάδα θέλει ενα ηλεκτροσοκ άμεσα. Εαν αυτό είναι η φυγή Πετράκη, ΑΣ ΓΙΝΕΙ.

Συνεχιζω να πιστεύω όμως ότι δεν είναι εκεί η αιτία και θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Ο ΧΒ θα πάρει κανένα Βούζα, κανέναν  Αναστόπουλο και θα γελάει ο κόσμος.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Κυρ 21 Οκτ 2018 00:36 »
Συνταυρε Jimako, αν οι μεταγραφικες επιλογες ηταν σωστες η λαθος θα φανει το σουρουπο. Προς το παρον αυτο που φαινεται και δεν μπορει να κρυφτει, ειναι η ανομοιογενεια η οποια κανει μπαμ. Εγω ομως επειδη ξερω οτι στο τελος ξουριζουν τον γαμπρο , [βλεπε τριπολιτσα περσι που εκανε 3 επι 6 σε εξαδα αγωνων με Σαββα, που οταν ηταν εδω  καποιοι γελουσαν] κραταω πολλες πισινες. Ειναι πολυ νωρις ακομα λεμε. Κατσε μην δουμε κανεναν Απολλων στην εφταδα.

Συνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Κυρ 21 Οκτ 2018 00:42 »
Χάλια μαύρα η ομάδα σήμερα. Δεν κάναμε ούτε μία ευκαιρία. Στην άμυνα όλο λάθη που δίνουν ευκαιρίες στον αντίπαλο. Εύκολα γκολ τρώμε. Δύσκολη πολύ η κατάσταση. Αύριο ανάλογα με τα αποτελέσματα μπορεί να μπούμε στην επικίνδυνη ζώνη. Κάτι πρέπει να γίνει για να ξυπνήσει η ομάδα όσο είναι νωρίς ακόμα. Αν μας πάρει από κάτω πάει χάθηκε η υπόθεση. Στο κάτω κάτω να παίξουν για όλους αυτούς που ήταν σήμερα γήπεδο και τα έδωσαν όλα για την ομάδα. 

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Κυρ 21 Οκτ 2018 01:32 »
Να μην σε παίρνει ύπνος ξημερώματα Σαββάτου γιατί έχεις σκάσει που σε έκανε το Αγρίνιο 0-2,γιατί σκεφτεσαι τι πήγε στραβά σήμερα,τι πρέπει να διορθωθεί, αν θα φύγει ο προπονητής,ποιος θα έρθει αν φύγει ο τωρινός, γιατί έκανε 1-2 ημίχρονο τελικό η Λαμία και πολλά άλλα που δυσκολεύεσαι να απαντήσεις

Αν δεν βρεθούν τα κατάλληλα άτομα να μεταδώσουν πάθος και γνώσεις στους παίχτες το χάσαμε το τραίνο

Δεν θα πω ότι ο αναστοπουλος ενδείκνυται για την περίπτωσή μας αλλά μιας και αναφέρθηκε το όνομά του να κάνω ένα σχόλιο
Πώς μπορείτε μερικοί να τον συγκρίνετε με κάτι προπονητακια της σειράς που υπήρχαν και υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ελληνικό πρωτάθλημα μου κάνει φοβερή εντύπωση
Είναι μετρημένοι στα δάχτυλα οι Έλληνες προπονητές για τους οποίους μπορείς να πεις ότι είναι καλύτεροι του αναστοπουλου
Με βάση την προπονητική τους καριέρα και την μπάλα που έχουν παρουσιάσει, για μένα ο πετρακης δεν είναι ένας από αυτούς

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Κυρ 21 Οκτ 2018 05:08 »
Πραγματι ηταν μια ταπεινωση για τον εγωισμο ολων των ΠΑΣολεδων αυτο που εγινε αποψε . Κανενας δεν νομιζω οτι μπορει να κοιμηθει.  Εχω βιωσει ομως κι αλλες χειροτερες ταπεινωσεις και μαλιστα στην Γ εθνικη. [αφηνω τα μπαραζ] Ξερεις τι ειναι ωρε συνταυροι να διασυρεσαι απο τους νερατζοκωλους κι ενω εχεις χασει το ματς  ,να σου βριζουν  ολα τα ιερα και τα οσια κι απο πανω να μην ξερεις πως θα φυγεις απ το γηπεδο τους;;;; Βροχη πεφτανε τα μανταρινια συνοδευομενα μαλιστα με ξυραφια. Αμ στην Πρεβεζα;;;;;;;; Αλλη μεγαλη ομαδα της περιοχης. Παλι Γ εθνικη και στο δεκαλεπτο μας αποβαλλει και τον ΜΠΕΛΑ. Πως πηραμε τοτες το 0-0 και πως φυγαμε  λουομενοι απο κοσμητικα επιθετα απο το γηπεδο ,ενας θεος το ξερει. Απο τοτε εχω βαλει στο μυαλο μου, σε τετοιες περιπτωσεις ταπεινωσης [οπως  η σημερινη], να βαζω το κεφαλι κατω και να λεω . ΠΑΜΕ ΡΕ Π@@Σ@ΤΗ ΜΟΥ.  ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΠΑΣ  ΕΙΜΑΣΤΕ. Αυτες τις πανωλεθριες διασυρομενοι απο χωριου εις χωριον ,δεν τις  εχω βιωσει μονο εγω, αλλα και πολλοι συνταυροι εξ ημων πιστευω.Και κανενας δεν ξεχνα τα εργα και ημερες  προηγουμενων διοικησεων. Προτεινω να εχουμε ψυχραιμια στα δυσκολα συνταυροι. Οι αφορισμοι και ο πανικος δεν ειναι καλοι συμβουλοι.

Αποσυνδεδεμένος PaRaDoX

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Κυρ 21 Οκτ 2018 06:00 »
4:10 η ώρα που ξεκινάω να γράφω...

είμαι από αυτούς που κράζουν τα περσινά και φετινά τεκταινόμενα του ΠΑΣ και είμαι λιγότερο ΠΑΣ κατά τα λεγόμενα ορισμένων... και των πασομετρων τους...

είμαι από αυτούς που δεν αρέσει η Ξανθοποιηση...

είμαι από αυτούς που δεν αρέσουν οι φτηνές δικαιολογίες του Πετράκη και των παρατρεχαμενων...

είμαι από αυτούς που δεν αρέσει το παντελονιασμα...

είμαι από αυτούς που δεν βλέπει τον ΠΑΣ σαν επιχείρηση...

είμαι από αυτούς που δεν αρέσουν τα παράπονα για διαιτησίες και για fair play...

είμαι από αυτούς τους τρεις που ψήφισαν ότι θα έρθει διπλό.

Είχα μέρες να γράψω από επιλογή, Λέω λες να έχουν δίκαιο οι άλλοι πού τα βλέπουν όλα ωραία και εγώ είμαι ο κακός και ο περίεργος;;;;

αλλά @@ !!!

να λέμε τα ίδια και τα ίδια δεν αξίζει μιας και εμείς τα λέμε και εμείς τα ακούμε...

Αυτό που με ενοχλεί όσο δεν πάει είναι ότι το θεώρησα τόσο δεδομένο ότι θα χάναμε στην έδρα μας από τον Παναιτωλικό!!! και χάσαμε όπως ακριβώς φανταζόμουν...  τόσο προβλέψιμα για μένα τον άσχετο, τόσο προβλέψιμα όσο για έναν προπονητή έστω του επιπέδου Δελλα...

Αυτό που με ενοχλεί είναι οι δικαιολογίες για τα αδικαιολόγητα....

Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι τα καθρεφτάκια της super league δεν αντικατοπτρίζουν τον ΠΑΣ που είχα ζήσει σε χαμηλότερες κατηγορίες με όντος τεράστιες αδικίες και όχι τις μπουρδολογείς του τώρα....

Αυτό που με ενοχλεί ότι κόσμος φεύγει από το γήπεδο και όχι μονό (δείτε και εδω)...

Αυτό που με ενοχλεί είναι η αδιαφορία...

Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο ότι τόσα χρόνια με ευνοϊκές συνθήκες στα πρωταθλήματα χωρίς Άρη, όφη, Πάο, ΑΕΚ, Ηρακλή, κλπ δεν κάναμε την γαμημένη την υπέρβαση.... ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΙΔΕΣ;;;;;;

Αλήθεια που βασίζεται η αισιοδοξία ότι το δικό μας ροστερ είναι καλύτερο  των άλλων ομάδων;;; Εσείς που τα λέτε αυτά έχετε καθίσει αν δείτε ήρεμα και ωραία τι έχουν οι άλλοι και τι εμείς;;;

Γιατί δηλαδή ο δικός μας είναι καλύτερος και της άλλης ομάδας όχι;;; γιατί τον έχουμε δει από κοντά;;; γιατί τον έχουμε δει στην προπόνηση;;; γιατί τον έχουμε δει στο διπλανό τραπέζι;;;

Στα φιλικά μας γλέντησε ο κάθε πικραμένος...

Σε 7 αγωνιστικές δεν έχουμε κάνει ούτε 10 φάσεις της προκοπής...

Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα όχι σε βασική εντεκάδα αλλά ούτε καν σε βασικό σύστημα!!!! και σε λίγες μέρες έχουμε παρέλαση!!!!

Κοιμήθηκε ο θεός και κερδίσαμε τον Άρη...

Κάναμε με τον Άρη ότι κοροϊδεύουμε με τον Παναιτωλικό (καθυστερήσεις και κλοτσίδια)...

Μετά από τόσες αγωνιστικές παίξαμε φιλικό με την Κέρκυρα, Αρπάξαμε 2 γκολ από δουλευμένες φάσεις και ισοφαρίσαμε με 2 γκολ από μη δουλευμένες φάσεις τα οποία δεν μπαίνουν σε επίπεδο έστω και της δίκιας μας super league.

Βλέπω αυτά τα στοπερ που φωνάζουμε εδω και  χρόνια οτι δεν κάνουν και λυπάμαι και λέω γιατί να ξεφτιλίζονται έτσι παιδιά που όντος πρόσφεραν παλιά.

Γίγαντα με πήλινα πόδια ούτε η Μπαρτσελονα δεν έκανε Πετρακη, που μακάρι έστω να ήμασταν γίγαντες μπροστά.....

Γιατί ρε Μιχαήλ να μιλάς συνέχεια, μιλάς μιλάς μιλάς έστω και αν λες σωστά πράματα μέσα στον αγώνα, ποιος θα σε πάρει στα σοβαρά άμα εσύ ο ίδιος κάνεις τόσο τραγικά λάθη; και δεν μιλώ για σήμερα.

Εν έτη 2018 να βλέπουμε τον Γιακο σαν όαση!!!

Βλέπουμε τον Νικολια παιχταρά επειδή ξέρει να τρέχει με την μπάλα στα πόδια;;; ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ;;; ΕΚΕΙ ΡΕ ΓΑΜΟΤΟ;;;

Για Χρηστοβασιλη Πετρακη όποιος θέλει να δει...  βλέπει τι γίνεται, δεν χρειάζεται να πει κανένας τίποτε παραπάνω.... ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΒΛΕΠΕΙ!!!

Πετρακη κρίμα! ειλικρινά πίστευα ότι είσαι μάγκας αλλά... Κρίμα!

Ντροπή σε όλους μας που κατάντησε έτσι ο ΠΑΣ, αλλά πιο πολύ σε ΕΚΕΙΝΟΝ....

πήγε 5:55 με πολύ γράψε σβήσε, και πολλά που δεν έγραψα γιατί μάλλον δεν έχει πλέον νόημα.

:pas:  :pas:  :pas:

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Κυρ 21 Οκτ 2018 09:07 »
Ὁταν ὁ μποξέρ σου τρώει ξύλο, ἡ γωνία του δὲν τὸν βρίζει ἀλλὰ τὸν ἐμψυχώνει!

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Κυρ 21 Οκτ 2018 09:19 »
Δυστυχώς η ομάδα δεν παίζει μπάλα.
Δεν κανει ευκαιρίες, δεν δημιουργεί.
Και άμα δεν μπορείς να βάλεις γκόλ πως θα κερδίσεις;
Γιαυτο φταίει ο Χριστοβασίλης που δεν παίρνει παίκτες και ο Πετρακης που επέλεξε αυτούς τους 12 το καλοκαίρι.
Μπήκε πχ ο Καμαρά απο αυτούς και μας έκανε γιογιο.

Η ομάδα χρειάζεται ηλεκτροσόκ.
'Η οι παλιοί στον πάγκο (δημόσιοι υπάλληλοι καταντησαν) και παίζεις με νέους που τους  ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ  ή αλλαγή προπονητή (γιατί αυτός που εχουμε, για να βαλει νέο μέσα πρεπει να περάσει ένας χρόνος).

Αυτό το πράγμα πια, δεν βλέπεται.
Δεν ειναι ομάδα, δεν ειναι ΠΑΣ.

ΥΓ Τζημόπουλε καλή η πάσα στον αντίπαλο (απλήρωτοι είστε πάλι;)...
ΥΓ 2 Ομάδα χωρίς σεντερφορ στο πρώτο. Ποιος θα βαλει γκολ όταν όλοι ήταν εκτός περιοχής;

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Κυρ 21 Οκτ 2018 09:52 »
χαίρομαι που έγιναν ελάχιστες αναφορές εδώ στο φόρουμ για τις καθυστερήσεις του παναιτωλικού που άγγιξαν τα όρια της γελοιότητας ... αυτό δείχνει ότι εμείς οι φίλαθλοι του ΠΑΣ καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην ομάδα και δεν μας απασχολεί τίποτε άλλο πέρα από αυτό

το ίδιο θα περίμενα να κάνει και ο προπονητής μας χθες, να βγει στη συνέντευξη τύπου και αν όχι να παραιτηθεί να ζητήσει απλά συγνώμη και να αναλάβει την πλήρη ευθύνη για την ντροπιαστική εμφάνιση και την ήττα

πόσο μάλλον όταν έχει κάνει τραγικά λάθη με μεγαλύτερο το να κρατά σε όλο το πρώτο ημίχρονο μέσα τον σκόνδρα τραυματία και τον νικολιά δεξί μπακ με αποτέλεσμα να τρώμε το πρώτο γκολ με σέντρα από δεξιά και κεφαλιά από παίχτη με ύψος 1.60

στην άμυνα φαίνεται να έχουμε μεγάλο πρόβλημα σε μονάδες, κάποτε είχαμε τα καλύτερα αριστερά μπάκ στο πρωτάθλημα και τώρα έχουμε με διαφορά τα χειρότερα
στο κέντρο και μπροστά νομίζω έχουμε καλούς παίχτες αλλά δεν έχουμε άνθρωπο να τους δουλέψει

ήμουν από αυτούς που πίστευα ότι ο πετράκης πρέπει να μείνει στην ομάδα, πλέον έχω πάψει να το πιστεύω

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Κυρ 21 Οκτ 2018 10:24 »
Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται.
Τώρα θα φανεί αν ο Πετράκης κάνει θαρραλέα τις απαιτούμενες διορθωτικές κινήσεις, αν θα στείλει δηλαδή τους ΝΤΕΦΟΡΜΕ στον πάγκο να ξεκουραστούν ψυχικά και σωματικά.

Βασικά δε γίνεται να μην ξεκινάν οι :

Τσικάρσκι
Λίλα
Γιάκος
Νικολιάς
Μυστακίδης

Ό,τι πιο ποιοτικό , καλώς ή κακώς, υπάρχει στη θέση τους.
Γύρω από αυτούς χτίζεις.

Να ιδούμε πως θα πάμε και στην Ξάνθη και μετά βλέπουμε.

Υ.Γ. 1 Τεράστια απώλεια ο Λεό, εφόσον ο Καστίγιο δε μας έκανε...
Υ.Γ. 2 Μήπως οι μεταγραφές του καλοκαιριού του 2017 ήταν τελικά πολύ καλύτερες του καλοκαιριού του 2018 ; (!!)

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Κυρ 21 Οκτ 2018 10:36 »
Φυσικά και εμψυχωνουμε την ομάδα... Ενάμιση χρόνο τώρα. Αποτέλεσμα η χειρότερη μπάλα που έχω δει εδώ και πολύ καιρό.

Στην αρχή είχαμε δύσκολο πρόγραμμα τώρα με το εύκολο? Χάσαμε τρεις βαθμούς από τους χωριάτες. Η ομάδα δεν ειναι όπως πριν δύο χρόνια που είχε ένα στυλ παιχνιδιού και το έβλεπες.
Όσον αφορά τους καινούργιους παίκτες και την αφομοίωση.... Επαγγελματίες δνε είναι? Πόσο χρόνο χρειάζεται κάποιος για να καταλάβει τι του ζητάει ο προπονητής? Και στη τελική όλες οι ομάδες έχουν καινούργιους παίκτες... Οι χωριάτες χθες δεν είχαν?

Δεν νομίζω ότι η κατάσταση πάει άλλο έτσι.
....

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Κυρ 21 Οκτ 2018 11:17 »
Ὁταν ὁ μποξέρ σου τρώει ξύλο, ἡ γωνία του δὲν τὸν βρίζει ἀλλὰ τὸν ἐμψυχώνει!

Ρε συ Δράκε, δεν κατάλαβες...δεν βρίζουμε τον μποξέρ!
Για μάντεψε ποιον; Τον προπονητή του, που τον έχει αφήσει εκτεθειμένο στα κροσέ και στα άπερκατ του αντιπάλου του.

Ατυχής παραλληλισμός δρακουλάκο...
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Κυρ 21 Οκτ 2018 11:17 »
4:10 η ώρα που ξεκινάω να γράφω...

είμαι από αυτούς που κράζουν τα περσινά και φετινά τεκταινόμενα του ΠΑΣ και είμαι λιγότερο ΠΑΣ κατά τα λεγόμενα ορισμένων... και των πασομετρων τους...

είμαι από αυτούς που δεν αρέσει η Ξανθοποιηση...

είμαι από αυτούς που δεν αρέσουν οι φτηνές δικαιολογίες του Πετράκη και των παρατρεχαμενων...

είμαι από αυτούς που δεν αρέσει το παντελονιασμα...

είμαι από αυτούς που δεν βλέπει τον ΠΑΣ σαν επιχείρηση...

είμαι από αυτούς που δεν αρέσουν τα παράπονα για διαιτησίες και για fair play...

είμαι από αυτούς τους τρεις που ψήφισαν ότι θα έρθει διπλό.

Είχα μέρες να γράψω από επιλογή, Λέω λες να έχουν δίκαιο οι άλλοι πού τα βλέπουν όλα ωραία και εγώ είμαι ο κακός και ο περίεργος;;;;

αλλά @@ !!!

να λέμε τα ίδια και τα ίδια δεν αξίζει μιας και εμείς τα λέμε και εμείς τα ακούμε...

Αυτό που με ενοχλεί όσο δεν πάει είναι ότι το θεώρησα τόσο δεδομένο ότι θα χάναμε στην έδρα μας από τον Παναιτωλικό!!! και χάσαμε όπως ακριβώς φανταζόμουν...  τόσο προβλέψιμα για μένα τον άσχετο, τόσο προβλέψιμα όσο για έναν προπονητή έστω του επιπέδου Δελλα...

Αυτό που με ενοχλεί είναι οι δικαιολογίες για τα αδικαιολόγητα....

Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι τα καθρεφτάκια της super league δεν αντικατοπτρίζουν τον ΠΑΣ που είχα ζήσει σε χαμηλότερες κατηγορίες με όντος τεράστιες αδικίες και όχι τις μπουρδολογείς του τώρα....

Αυτό που με ενοχλεί ότι κόσμος φεύγει από το γήπεδο και όχι μονό (δείτε και εδω)...

Αυτό που με ενοχλεί είναι η αδιαφορία...

Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο ότι τόσα χρόνια με ευνοϊκές συνθήκες στα πρωταθλήματα χωρίς Άρη, όφη, Πάο, ΑΕΚ, Ηρακλή, κλπ δεν κάναμε την γαμημένη την υπέρβαση.... ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΙΔΕΣ;;;;;;

Αλήθεια που βασίζεται η αισιοδοξία ότι το δικό μας ροστερ είναι καλύτερο  των άλλων ομάδων;;; Εσείς που τα λέτε αυτά έχετε καθίσει αν δείτε ήρεμα και ωραία τι έχουν οι άλλοι και τι εμείς;;;

Γιατί δηλαδή ο δικός μας είναι καλύτερος και της άλλης ομάδας όχι;;; γιατί τον έχουμε δει από κοντά;;; γιατί τον έχουμε δει στην προπόνηση;;; γιατί τον έχουμε δει στο διπλανό τραπέζι;;;

Στα φιλικά μας γλέντησε ο κάθε πικραμένος...

Σε 7 αγωνιστικές δεν έχουμε κάνει ούτε 10 φάσεις της προκοπής...

Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα όχι σε βασική εντεκάδα αλλά ούτε καν σε βασικό σύστημα!!!! και σε λίγες μέρες έχουμε παρέλαση!!!!

Κοιμήθηκε ο θεός και κερδίσαμε τον Άρη...

Κάναμε με τον Άρη ότι κοροϊδεύουμε με τον Παναιτωλικό (καθυστερήσεις και κλοτσίδια)...

Μετά από τόσες αγωνιστικές παίξαμε φιλικό με την Κέρκυρα, Αρπάξαμε 2 γκολ από δουλευμένες φάσεις και ισοφαρίσαμε με 2 γκολ από μη δουλευμένες φάσεις τα οποία δεν μπαίνουν σε επίπεδο έστω και της δίκιας μας super league.

Βλέπω αυτά τα στοπερ που φωνάζουμε εδω και  χρόνια οτι δεν κάνουν και λυπάμαι και λέω γιατί να ξεφτιλίζονται έτσι παιδιά που όντος πρόσφεραν παλιά.

Γίγαντα με πήλινα πόδια ούτε η Μπαρτσελονα δεν έκανε Πετρακη, που μακάρι έστω να ήμασταν γίγαντες μπροστά.....

Γιατί ρε Μιχαήλ να μιλάς συνέχεια, μιλάς μιλάς μιλάς έστω και αν λες σωστά πράματα μέσα στον αγώνα, ποιος θα σε πάρει στα σοβαρά άμα εσύ ο ίδιος κάνεις τόσο τραγικά λάθη; και δεν μιλώ για σήμερα.

Εν έτη 2018 να βλέπουμε τον Γιακο σαν όαση!!!

Βλέπουμε τον Νικολια παιχταρά επειδή ξέρει να τρέχει με την μπάλα στα πόδια;;; ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ;;; ΕΚΕΙ ΡΕ ΓΑΜΟΤΟ;;;

Για Χρηστοβασιλη Πετρακη όποιος θέλει να δει...  βλέπει τι γίνεται, δεν χρειάζεται να πει κανένας τίποτε παραπάνω.... ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΒΛΕΠΕΙ!!!

Πετρακη κρίμα! ειλικρινά πίστευα ότι είσαι μάγκας αλλά... Κρίμα!

Ντροπή σε όλους μας που κατάντησε έτσι ο ΠΑΣ, αλλά πιο πολύ σε ΕΚΕΙΝΟΝ....

πήγε 5:55 με πολύ γράψε σβήσε, και πολλά που δεν έγραψα γιατί μάλλον δεν έχει πλέον νόημα.

:pas:  :pas:  :pas:

Κορνιζαρισμα στο τοιχο ειναι το συγκεκριμενο ποστ....Αλλα και παλι μονιμα εμεις τα λεμε εμεις τα ακουμε..

Δεν τους νοιαζει αν αδειασε το γηπεδο
Δεν τους νοιαζει αν ο ΠΑΣ παιρνει δανεικους καθε χρονο
Δεν τους νοιαζει που ο ΠΑΣ εχει γινει υποχειριο του ΠΟΚ και του ΠΟΘ
Δεν τους νοιαζει που το τσεπωμα και η κοροιδια παει γονα
Δεν τους νοιαζει που ανοιγει και αλλες θυρες σε αντιπαλους οπαδους
Δεν τους νοιαζει που κοπηκανε οι εκδρομες και ο Αθηναιος Πασολες δεν θα εχει δικαιωμα να δει την καψουρα του
Δεν τους νοιαζει που στο ΟΑΚΑ απο φωτοβολιδες πιστολια μπορει να ειχαμε νεκρο Πασολε στην κερκιδα και ο ΧΒ εβγαζε φωτο μ Βαζελους
Δεν τους νοιζει που ο ΠΑΣ βρισκεται ανα τρεις και λιγο στις λιστες των στημενων\
Δεν τους νοιαζει ποσο εχει μπει μεσα το ταμειο
Δεν τους νοιαζει τα αλεπαλληλα ψεματα περι αδειοδοτησεων
Δεν τους νοιαζει η αποκαλυψη λευκων συμβολαιων των ποδοσφαιριστων

Το μονο που τους ενδιαφερει ειναι η Α εθνικη και να απαξιωνουνε γραπτα αλλων

« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 21 Οκτ 2018 11:23 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Κυρ 21 Οκτ 2018 11:43 »
Παράθεση
Τζημόπουλος: «Με τέτοιες εμφανίσεις δεν πάμε πουθενά»!
Δηλώσεις όλο νόημα του Θέμη Τζημόπουλου μετά το τέλος του σημερινού αγώνα. Αναγνώρισε ότι «με τέτοιες εμφανίσεις δεν πάμε πουθενά» και τόνισε ότι χρειάζεται άμεσα αλλαγή νοοτροπίας, ώστε το «Ζωσιμάδες» να ξαναγίνει έδρα που θα δίνει μόνο νίκες.

Αναλυτικά:

«Ήταν μια κακή εμφάνιση από την ομάδα μου. Μπήκαμε κάπως νωθρά, χάσαμε πολλές μονομαχίες. Ο Παναιτωλικός δεν μας απείλησε ιδιαίτερα έκανε μία ευκαιρία από ένα λάθος δικό μου, δεύτερη ευκαιρία που μας έκαναν μας βάζουν γκολ. Είχαμε μια ευκαιρία με τον Ξύδα να ισοφαρίσουμε και τουλάχιστον να πηγαίναμε στα αποδυτήρια με την ισοπαλία, αλλά δεν το καταφέραμε.

Στο β’ ημίχρονο είχαμε καλύτερη αντίδραση, πιέσαμε πιο ψηλά, αλλάξαμε το σύστημα, προσπαθήσαμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά κάπου μας έκοβαν τον ρυθμό και οι παίκτες του Παναιτωλικού. Δεν θέλω να το πω ως δικαιολογία, αλλά δεν μπορέσαμε να βρούμε ρυθμό να τους πιέσουμε, να τους κουράσουμε και να κάνουμε ευκαιρίες.

Θέλω να σταθώ στη βοήθεια του κόσμου, που ήταν συγκινητική. Καταλαβαίνουμε την αντίδρασή του στο τέλος του αγώνα, σίγουρα χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας από τους συμπαίκτες μου και από εμένα. Με τέτοιες εμφανίσεις δεν πρόκειται να πάμε πουθενά. Τα κεφάλια κάτω, σκληρή δουλειά και συνεχίζουμε».

Για τις συνεχόμενες ήττες και το φταίει: «Το πρόγραμμα ήταν πολύ δύσκολο. Είναι μόλις το 2ο παιχνίδια στην έδρα μας. Σίγουρα στα εκτός δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε κάτι, οι εμφανίσεις ήταν σαν τη σημερινή. Με τον Άρη και τον Απόλλωνα δείξαμε καλύτερο πρόσωπο. Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία, να τα δίνουμε όλα στις προπονήσεις και να συγκεντρωθούμε στο πλάνο του προπονητή για να κάνουμε καλύτερες εμφανίσεις και να έρθουν και οι βαθμοί».

Για το αν εντοπίζουν επιθετικό και αμυντικό πρόβλημα: «Η εμφάνισή μας δεν ήταν η καλύτερη όπως συνέβη και σε άλλα ματς. Βέβαια ήταν και ο βαθμός δυσκολίας μεγαλύτερος. Νομίζω ότι η ομάδα έχει ποιότητα, καλούς παίκτες, ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες και χρειαζόμαστε λίγο ακόμα χρόνο. Πρέπει να αφομοιώσουμε αυτά που θέλει ο προπονητής πιο γρήγορα. Πρέπει να μπαίνουμε λίγο πιο δυνατά στα παιχνίδια, να καταλάβουμε ότι οι Ζωσιμάδες είναι έδρα και δεν πρέπει να χάνουμε βαθμούς στην έδρα μας».
super-fm.gr

Παράθεση
Ξύδας: «Να πάμε για διπλό στην Ξάνθη»
Ο Γιώργος Ξύδας δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την ήττα του ΠΑΣ από τον Παναιτωλικό, ωστόσο τόνισε πως πρέπει να διορθώσουν τα λάθη τους και να πάνε για νίκη στην Ξάνθη.

«Κάναμε την πρώτη μας εντός έδρας ήττα, είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι απ’ αυτό. Θεωρώ ότι όλα τα παιδιά παλέψαμε και δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να πάμε για το διπλό στην Ξάνθη.

Για τον αν αποσυντόνισαν τα πολλά εκτός έδρας παιχνίδια: «Δεν νομίζω ότι έχουμε αποσυντονιστεί. Υπήρχε ένα δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή, δεν ξεκινήσαμε τόσο καλά, αλλά όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά, να κάνουμε το καλύτερο και πιστεύω να πάνε καλά τα πράγματα στη συνέχεια».

Για τη μη δημιουργία φάσεων στο β’ ημίχρονο: «Στο β’ ημίχρονο δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, δεν είναι δουλειά μου να τα σχολιάσω. Δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες, πιέσαμε τον αντίπαλο, ήμασταν καλύτεροι, αλλά το ποδόσφαιρο χρειάζεται και τύχη και σήμερα δεν την είχαμε».
super-fm.gr

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Κυρ 21 Οκτ 2018 12:47 »
Πρέπει να φύγει άμεσα ο Πετράκης.
Δεν υπάρχει περίπτωση να ορθοποδήσει η ομάδα, με αυτόν προπονητή.
Δεν πήγαινε καλά η Λαμία, έδιωξε τον Τεννέ, πήρε τον Χάβο και από τότε έχει παρουσιάσει "άλλο" πρόσωπο. Ανέβηκε.

Χοντρέ κάνε ΕΝΑ καλό...ΕΝΑ! Διώξε χθες τον Πετράκη...δεν μπορεί άλλο ο άνθρωπος. Πρόσφερε, δεν πάει άλλο όμως.
ΚΑΝΤΟ ΤΩΡΑ... προπονητές υπάρχουν και λέγεται ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ.  B-)

Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Κυρ 21 Οκτ 2018 12:53 »
Πω μαλακες τι νυχτα ηταν αυτη?
Εβλεπα το Δελλα στον υπνο μου....

Πιο ψυχραιμα.

Πετρακης δεν ζητησε συγνωμη ουτε χθες...
Η ΠΑΕ δεν ανεβασε ποτε στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης το τελικο σκορ. Μπαινουν οι στοιχηματακηδες απο αλλες χωρες και ψαχνονται μιας και εχουν ανεβασει μονο το 0-1 στο ημιχρονο. Ρε κοτες τι φοβαστε? Το κραξιμο? Τοσο κοτουλες?
Δηλωσεις παιχτων δεν θα διαβασω. Οι παιχτες πρεπει να μιλανε μεσα στο γηπεδο. Κλαρινογαμπροι για το ινσταγκραμ. Κοβουν απο 5 εως 20 χιλιαρικα ο καθενας το μηνα και ζουν το ονειρο τους.
Καποτε απ οτι μου λενε οι παλιοι μετα απο τετοιες ηττες δεν εβγαιναν οι παιχτες απο το σπιτι. Δεν νομιζω οτι ειχαν πιο πολυ ευθιξια τοτε. Απλα εμεις φλωρεψαμε.
Μονο για να μας γαμανε καμια μανα προφορικα και για εκδρομουλες σε μετσοβο, ζαγοροχωρια κτλ
Ο χριστοβασιλης αφαντος. Αν ισχυει οτι αρνηθηκε συναντηση με τους οργανωμενους ο ανθρωπος ειναι τραγικος. Ουτως ή αλλως ειναι αλλα δειχνει το ποσο πολυ θελει να κανει τον ΠΑΣ ξανθη. Κοιμαται και ξυπναει και τον ενδιαφερουν μοκο τα φραγκα. Τιποτε αλλο.
Μπραβο σε αυτα τα παιδια εκει στη γωνια που δε σταματησαν λεπτο. Αξιζει για τη νεα γενια να κανουμε ολοι κατι να σωθει ο ΠΑΣ απο αυτα τα ανθρωποειδη που τον διοικουν. Μπραβο και για το εντυπωσιακο pyro show.

Υγ.Δεξι μπακ χαφ το νικολια? Ρε κοβη της κρητης τι κανεις?
Υγ2. Τζημοπουλος- μιχαηλ στο πρωτο γκολ... Παιζουν μπαλα απο 20 χρονια ο καθενας. Και μαρκαρουν μεωτα ματια.
Υγ3. Ευτυχως πηραμε τον Κουζικ μεσα απο τα χερια της πορτο της τσελσι και της μπαρτσελονα
Υγ4. Λυσαξε ο αγιουτος με τον τσικαρσκι. Χθες καταλαβες γιατι παιζει. Αυτο ο κακουμπα ειναι ανεκδοτο.
Υγ5. Εχεις 2 εννιαρια. Λουκινα και κλαους. Ο λιυκινας δεν εχει παρει παιχνιδι και ο κλαους παιζει 20λεπτα. Πληρωνεται 4500 ευρω τη βδομαδα για να παιζει 20 λεπτα.

Δωστε λυση πριν αρχισει το γαμησι.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Κυρ 21 Οκτ 2018 12:59 »
Η χθεσινή βραδιά είναι από τις μέρες που αναπολείς στιγμές που μαζευόταν ο κόσμος έξω από την πόρτα των αποδυτηρίων.Η πόρτα είχε κάτι καμπύλες προς τα μέσα.Προς την μεριά των αποδυτηρίων.
Όσο και να θέλεις να αποφύγεις τέτοιες καταστάσεις σε κάνουν να φτάνεις εκεί.

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Κυρ 21 Οκτ 2018 13:29 »
Τωρα που μας πηραν ολοι ΧΑΜΠΑΡΙ πως ειμαστε μια παντελως αμπαλη ομαδα, θα μας σκιζουν οπως το αγρινιο!
Ηρθε η ωρα να πληρωσει το χοντρο αγορι και ο κολλητος του στον παγκο πως τα χαλαρα ματς
το να παιζουν καποιοι συνεχως επειδη πρεπει να πωληθουν για να κονομησουμε
ή αλλοι γιατι ειναι πολυ φτηνοί
ή να παιζουμε μονο αμυνα γιατι αυτο κρυβει τις αδυναμιες μας
ή  ή ή βαριεμαι να λεω τα ιδια!!!
ΛΥΣΕΙΣ:
Αμεσα παιρνεις Αγγελο η στη χειροτερη το Γρηγοριου.( τα φαιδρα περι αναστοπουλου μονο για τρολ  ενδείκνυνται).
Παιζουν δηλωνοντας μονο οσοι εχουν τα κακαλα!!
Τα αυτονοητα θα τα κανει ο προπονητης.
Ο προεδρας πρεπει να συμφιλιωθει με την ιδεα πως αν δεν τα σκασει χοντρα το γεναρη, θα πρεπει σιγα σιγα να μας αδειαζει τη γωνια! Αρκετα κονομησε απο τον ΠΑΣ και στη β δεν εχει μαμονα!!!!!

Αποσυνδεδεμένος redwolf71

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Κυρ 21 Οκτ 2018 13:43 »
Μεγαλη απογοητευση χθες για ολους μας το διπλο των μισητων Αγρινιωτων, μετα απο τοσα χρονια μεσα στα Γιαννενα, μεγαλυτερη για την παρτη μου κανοντας ολοκληρο ταξιδι και τοσα εξοδα να ερθω απ την Αθηνα να δω την ομαδα αφου ο ακατανομαστος μας εχει στερησει τη χαρα να βλεπουμε τον ΠΑΣ στην πρωτευουσα.
Στα βασικα συμφωνω με τις δηλωσεις Τζιμοπουλου με την διαφορα οτι η τακτικη προσεγγιση του αγωνα απ τον Πετρακη ηταν περα για περα λαθος και δεν επετρεψε σε κανενα σημειο του αγωνα να ελπιζουμε σε κατι καλυτερο απ αυτο που πηραμε. Ειτε μας αρεσει ειτε οχι αυτη ειναι η πικρη αληθεια. Οταν εχεις Κλαους Μυστακιδη, οτι ποιοτικοτερο διαθετει η ομαδα αυτη την χρονια δηλαδη, απλους θεατες, αντι να τους δωσεις παιχνιδια στα ποδια τους στην επιθεση με τον Κριζμαν πισω τους, και παιζεις αρες μαρες κουκουναρες, το κοντερ θα γραφει συνεχεια μηδεν. Οσες καλες ενεργειες εγιναν πλαγια η περιοχη ηταν αδεια.