Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός  (Αναγνώστηκε 17817 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός
« Απάντηση #125 στις: Δευ 22 Οκτ 2018 13:02 »
Βασικά δεν παίζαμε καν τσούκου τσούκου μπολ.Αν παίζαμε καλά θα ήταν.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Δευ 22 Οκτ 2018 13:04 »
Σωστός.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Δευ 22 Οκτ 2018 13:27 »
Όσο περισσότερο σκέφτομαι τις εμφανίσεις της ομάδας και τις δηλώσεις μετά απο κάθε αγώνα αρχίζω και πιστεύω ότι το θέμα δεν είναι αγωνιστικό.
Είσαι ποδοσφαιριστής και δε θες να κερδίζεις, να παίξεις καλά έστω για να πάρεις μεταγραφή να φύγεις;
Είσαι προπονητής και σου αρέσει να διασύρεις έτσι το όνομα σου;
Είσαι πρόεδρος που θέλεις να πουλάς παίχτες και να κρατάς την ομάδα στην Α για έσοδα και μόνο (γτ βλέψεις να φτιάξει κάτι δεν έχει) και δεν σε νοιάζει που κανείς δεν ασχολείται;
Κανείς δεν έχει λίγο εγωισμό μέσα του;
Είναι τυχαίο που ο μυστακίδης τα 2 πρώτα ματς έπαιζε σαν τρελός και τώρα κοιτάει μόνο πως θα παίξει για τον εαυτό του;
Είναι τυχαίο που ο πρόεδρος έθεσε ως στόχο την παραμονή;

Νομίζω είμαστε ακριβώς στο ίδιο σημείο ή και χειρότερο που ήμασταν όταν ήρθε ο άγγελος και τα καθάρισε όλα. Κάτι τέτοιο χρειάζεται πάλι αλλά δε νομίζω ότι ο χριστοβασίλης θέλει να αλλάξει κάτι.
Φαντάζομαι ότι ξέρει ότι θα σωθεί και ξέρει ότι θα βγάζει λεφτά με τέτοια ωραία ματσάκια.
Είμαστε η πιο αδιάφορη ομάδα του πρωταθλήματος χωρίς κανένα στόχο απο την πρώτη αγωνιστική.

Έχουμε γίνει ο περίγελος της ελλάδας και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Και δεν είναι μόνο φέτος.
Μένω αθήνα και όταν λέω τι ομάδα είμαι όλοι γελάνε και μου λένε, με το παράρτημα είσαι;
παλιά το λέγαμε με περηφάνια και απαντούσαν ωραία ομάδα και ωραίος λαός.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Δευ 22 Οκτ 2018 13:34 »
Ας επιχειρήσω να κάνω μία προσπάθεια, για το πως βλέπω τα πράγματα στον ΠΑΣ.

Zanni's status
1. Ο Ζάννης τελεί υπό ομηρία...
2. Ο Ζάννης βαρέθηκε, κουράστηκε, κορέσθηκε...
3. Ο Ζάννης είναι εμμονικός και αδαής...
4. Ο Ζάννης είναι πλέον αποδιοπομπαίος τράγος στα Γιάννενα...

Fatboy's status
1. Ο Χοντρός τελεί υπο ευδαιμονία...
2. Ο Χοντρός δεν βαρέθηκε, έτσι γουστάρει...
3. Ο Χοντρός ξέρει τι κάνει...
4. Ο Χοντρός δεν είναι ακόμη αποδιοπομπαίος τράγος στα Γιάννενα.

Και εξηγούμαι.
Ο Ζάννης (προσωπική εκτίμηση) τελεί υπό ομηρία μιας κλίκας 3-4 παιχτών και "κάποιων άλλων" στην ομάδα, με αποτέλεσμα να θέλει και να μη μπορεί να προχωρήσει σε αλλαγές προσώπων στην  11άδα. Σαφώς δείχνει δείγματα ανθρώπου που έχει κουραστεί και δεν έχει την παραμικρή διάθεση να δώσει κάτι άλλο. Αδαή δεν θα τον έλεγα, αλλά καλό προπονητή σίγουρα δεν τον θεωρώ. Εμμονικός μέχρι αηδίας πάνω σε πρόσωπα (Κοζορώνης) και συστήματα ανάπτυξης που δεν είχαν αποτέλεσμα. Και όμως αυτός εκεί, επέμενε. 
Του έτυχαν ευνοϊκές συγκυρίες στον ΠΑΣ (παιχτικές και οργανωτικές), τις εκμεταλλεύτηκε και παρουσίασε έργο. Δεν έχει παρουσιάσει πάντως, κανένα σχέδιο, πλάνο, ανάδειξη ταλέντων τόσα χρόνια στον ΠΑΣ. Ο Μαυροπάνος είναι έργο ΧΒ και ο Κούτρης καθαρή σύμπτωση. Προπονητής που δεν εκμεταλλεύεται το φυτώριό του και δεν προωθεί νέους παίχτες, είναι απαράδεκτος. Ήταν μία ταινία συμπαθητική που καλώς ή κακώς, έφτασε στο τέλος της. Ως θεατές εμείς, τι πρέπει να κάνουμε;
Να μείνουμε με τα φώτα αναμμένα περιμένοντας να ξεκινήσει η επόμενη παράσταση ή να φύγουμε και να συζητήσουμε τα του έργου; Θα διάλεγα το δεύτερο... Θέλω να φύγει άμεσα, αλλά όχι σαν αποδιοπομπαίος τράγος, γιατί δεν είναι τέτοιος...είναι καλός άνθρωπος και δεν του αξίζει η πίσα με τα πούπουλα. Θα ήθελα να παραιτηθεί και να φύγει σαν κύριος, υπό το βάρος ανάμικτων αναμνήσεων.

Ο Χοντρός ξεκίνησε με πολύ δυνατές προοπτικές και αγαθές προαιρέσεις, αλλά στο δρόμο κατάλαβε ότι ο ΠΑΣ είναι γωνιακό μαγαζί και χοντρή μπίζνα. Έτσι το γύρισε γρήγορα στο ποδοσφαιρικό "επιχειρείν" που συνδυάζεται όμως και με άλλα ωφέλιμα γι' αυτόν "πράγματα", προσκολλημένος στα άρματα διάφορων ισχυρών και δημιουργώντας οργή και μαζική απομάκρυνση πολλών ΠΑΣολέδων από το γήπεδο.
Ουδόλως τον απασχόλησε το φαινόμενο βεβαίως και το μόνο που τον καίει, είναι το πόσο χρήμα, μπορεί να μεταφέρει από τον ΠΑΣ σε "άλλες" επιχειρήσεις για ίδιον όφελος. Έτσι λοιπόν, μόνο να φύγει, δεν θέλει, προσδοκώντας να μείνει μέχρι να φύγει και ο τελευταίος ΠΑΣολές από το γήπεδο. Δεν θα τον θίξει ποσώς... ίσα-ίσα θα κάνει τη δουλειά του ηρεμότερα και ασφαλέστερα.
Ο ίσως ράθυμος και βαρύθυμος χαρακτήρας του, έχει δημιουργήσει την αίσθηση (λαθεμένα κατ' εμέ), ότι δεν παρεισφρύει στο έργο του προπονητή και στα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα να επικρατεί η λεγόμενη οικογενειακή ατμόσφαιρα στην ομάδα. Η πονηριά του και η φιλοχρηματία του, έχουν γίνει αιτία να φέρεται ο ΠΑΣ, σαν ομάδα που πουλάει καλά αλλά που δυστυχώς επενδύει κακά. Έχουν φύγει πολλοί και καλοί παίχτες αλλά ουδέποτε αντικαταστάθηκαν με άλλους ισάξιους.
Η λογική ήταν αυτή της αρπαχτής. Πολλά χρήματα μπήκαν στην τσέπη του αλλά δεν φάνηκε να επενδύονται κάπου με όφελος για τον ομάδα. Η Γκαστονική του τύχη σε επιλογές νέων παιχτών με σκοπό να εξελιχθούν και να φέρουν σέσουλες χρημάτων από τις πωλήσεις τους, κάποια στιγμή θα τον εγκαταλείψει και μόνο τότε υπάρχει το ενδεχόμενο να φύγει νυχτιάτικα, με χαριτωμένα ελαφρά πηδηματάκια.

Τι μέλλει γενέσθαι λοιπόν;

Δεν θέλω καν να κάνω υπόθεση "εργασίας"...μπορώ μόνο να είμαι απαισιόδοξος για το μέλλον αυτής της ομάδας.

Καλό μεσημέρι από ΦΝ!
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 22 Οκτ 2018 13:39 από jimakos »
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #129 στις: Δευ 22 Οκτ 2018 15:41 »
Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη στιγμή κατ' εμέ. Σε μια στιγμή καμπής για την παρουσία όχι του προπονητή αλλά του προέδρου της ομάδας.

Ο Χβ δεν θέλει να καταλάβει έναν βασικό κανόνα της οικονομικής θεωρίας.

Είτε μιλάμε για κομμουνισμό είτε για καπιταλισμό είτε για σοσιαλισμό είτε δεν ξέρω και εγώ γιατί, όταν βγάζεις λεφτά και δεν επενδύεις ένας μέρος τους (όχι ασήμαντο) στις υποδομές σου, τότε μοιραία, αργά ή γρήγορα έρχεται το τέλος σου.

Το φωνάζουμε τόσα χρόνια. Πάμε από τη χρονιά του 2012-13, τι έχουμε πουλήσει και τι έχει αντικατασταθεί σε άμυνα και κέντρο που έχουμε και το τεράστιο πρόβλημα: Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυροπάνος στην Άρσεναλ πέρυσι.

Σύνολο: 2.700.000 χωρίς κρατήσεις και φόρους.

Κέντρο: Ντε βινσέντι, Τσουκαλάς, Χαρίσης, Τσάβες άντε βάλε και τον Κοροβέση να δέσει το γλυκό.

Κατά προσέγγιση υπολογισμός πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ.

Μιλάω μόνο γι΄αυτές τις θέσεις, μόνο για τα λεφτά από μεταγραφές.
Τι έχει πάρει ο κύριος μετά από αυτές τις απώλειες; Σχεδόν το απολύτως τίποτα. Ανεμομαζέματα, διαολοσκορπίσματα, και το ψάρι να βαπτίζεται κρέας συνεχώς.

Έχουμε δηλαδή μια συνεχή ροή χρημάτων στην ΠΑΕ, η οποία δηλώνει ότι με αυτά εξυπηρετεί χρέη που κανείς δεν ξέρει από που προήλθαν ( ή μάλλον όλοι ξέρουν), που δεν χρησιμοποιούνται για επενδύσεις παγίου κεφαλαίου (γήπεδο, βοηθητικά) αλλά ούτε για μεταγραφές. Οι όποιες βελτιώσεις έγιναν στο Ζωσιμάδες γίνανε κυρίως με λεφτά του δημοσίου και δευτερευόντως της ΠΑΕ.

Με αυτά τα δεδομένα πείτε ποιος προπονητής μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση; Ως πότε θα παίρνεις παίχτες από τη Β' και τη Γ' και θα σώνεις τις κατηγορίες; Ως πότε θα παίρνεις δανεικούς για να μπαλώσεις τις χρόνιες τρύπες σου; Ως πότε θα παίρνεις ανέτοιμες διασημότητες στυλ Κλάους, για να χρυσώσεις το χάπι της απαράδεκτης διαχείρισης του θέματος Κόντε.

Ο ΧΒ μπάζει από παντού. Ποτέ δεν αγάπησε την ομάδα γι' αυτό και κανένας μας δεν τον αγάπησε. Τον ανεχθήκαμε απλά. Η σημειολογία της οπαδικής κατάκτησης των Ζωσιμάδων από Άρη και Παοκ μόνο τυχαία δεν είναι σε αυτό το σημείο.

Ένας επιχειρηματίας που έμαθε τους κανόνες του ελληνικού ποδοσφαίρου και κονόμησε μάλλον πολύ, σε συνθήκες οικονομικής ένδειας. Έβγαλε την υπεραξία που ονειρευόταν δίχως να σεβαστεί την ιστορία αυτού του συλλόγου, δίχως να σεβαστεί τις πιο απλοϊκές επιθυμίες των απλών φιλάθλων. Δίχως να σεβαστεί τα όνειρα που κτίστηκαν μέσα σε αναρίθμητες δυσκολίες. Θέλει δεν θέλει θα καταλάβει τους νόμους της αγοράς. Το θέμα είναι ότι αυτό μπορεί να του κοστίσει είτε την κατηγορία είτε και τη φυγή του από την ομάδα. Και σε εμάς ανυπολόγιστες πίκρες...
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Δευ 22 Οκτ 2018 15:54 »
Εγω παντως δεν ειδα τους παικτες να μην εχουν διαθεση. Αλλο το παιξανε ασχημα, αλλο το δεν ειχαν διαθεση.

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Δευ 22 Οκτ 2018 20:38 »
Πάλι χτυπάνε καμπάνες για μας
καμπάνες λύπης και όχι χαράς

Για φέτος δε με πειράζει και τόσο το κάζο που βλέπω γιατί βρώμισε ο τόπος από πολλές καλούτσικες ομάδες.
Πέρσι ήταν το θέμα με Πανιώνιο-βάζελο στο καναβάτσο λόγω κούρασης και μη αδειοδότησης, οι βασικοί μας αντίπαλοι ήταν Ξάνθη και Τρίπολη που είχαν από τις πιο μέτριες ομάδες των τελευταίων ετών. Και εμείς έτυχε να έχουμε στράικερ ολκής που μας τυχαίνει 1 φορά τα 30 χρόνια. Αυτό ήταν μομέντουμ!
Και μεις αντί να πάμε να πάρουμε 2 χαφ box to box που θα μας εξασφάλιζαν 5αδα, παίζαμε το πουλί μας όλη τη χρονιά...

Θα γίνω κουραστικός κατά την προσφιλή μου συνήθεια τον τελευταίο 1,5 χρόνο.
"Δείξε μου τα χαφ σου να σου πω ποιός είσαι" η πιο σωστή ποδοσφαιρική έκφραση.
Μια ομάδα το καλοκαίρι ξεκινάει να χτίζεται στα χαφ, ειδικά όταν στο κέντρο έχεις μια τρύπα ΝΑΑΑΑΑΑ όπως πέρσι.
Φέτος η τρύπα έγινε ακόμα πιο ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ που μέχρι και ο βλάκας ο Χαλβατζιώτης (που μετά από 30 χρόνια δημοσιογραφίας ακόμα κάνει ρεπορτάζ πάγκου) την προηγούμενη αγωνιστική το κατάλαβε και το σχολίαζε. Η ομάδα τον τελευταίο 1,5 χρόνο δεν κυκλοφορεί τη μπάλα, δεν έχει ταχύτητα, δεν έχει αυτοματισμούς, οι γραμμές είναι ασύνδετες και παίζει με γιόμες. Εξαιρούνται κάποια ματς που συμπτωματικά θα βρεθούν σε καλή μέρα ταυτόχρονα 3-4 παίκτες μας. Δεν έχουμε κεντρικούς χαφ στον άξονα. Τέλος. Λείπει παίκτης-παίκτες που να σου δώσουν έστω το 50% του ΝτεΒινσέντι. "Πάρε τον Τόνσο της Τρίπολης" η έκφραση που έχω ακούσει από πάνω από 10 άτομα στο γήπεδο. Πάρε 4-5 χαφ λέω γω πιο φθηνούς από τη Γ Ισπανίας να σου βγουν οι 2. Έστω δείξε οτι έχεις εντοπίσει το πρόβλημα και ξεκίνα να χτίζεις την ομάδα από κει.

Λέτε για Μιχαήλ Τζημόπουλο που είναι αργοί. Καλά λέτε, αλλά πότε ήταν γρήγοροι? Δεν είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΣ τα μπακ του που είναι πιο αργά κι απ το θάνατο. Ούτε οι επιθετικοί. Στα χαφ είναι το πρόβλημα. Δεν παίζουμε μπάλα. Τέλος.
Πήγαμε και πήραμε μεταγραφές 5 επιθετικούς οι οποίοι αποδεδειγμένα δεν είναι παλτά. Και το αποτέλεσμα σας το δείχνω παρακάτω:

Μετά από μεταγραφές 5 καλών επιθετικών σε 7 ματς έχουμε μακράν τις λιγότερες τελικές προσπάθειες και τις λιγότερες πάσες από όλες τις ομάδες.
Παίρνω τις ομάδες που είναι στον πάτο της βαθμολογίας:
Τελικές προσπάθειες σε 7 ματς (από κάτω προς τα πάνω): ΠΑΣ 44, Απόλλων 52, ΟΦΗ 54, Λεβαδειακός 58, Τρίπολη 59 με ένα ματς λιγότερο!
Συνολικές πάσες σε 7 ματς (από κάτω προς τα πάνω): ΠΑΣ 218, Απόλλων 257, Τρίπολη 271 με ένα ματς λιγότερο που παίζει αυτή την ώρα!
+ Μετά από 7 ματς ο μέτριος Βελλίδης είναι πρώτος σε αποκρούσεις και πρώτος σε κλεψίματα.

Θα το ξαναγράψω για να το συνηδειτοποιήσουμε:
Μετά από 5 μεταγραφές καλών επιθετικών, ο ήδη πεσμένος από τον Οκτώβριο Απόλλωνας που είναι μακράν η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος έχει 20% περισσότερες τελικές προσπάθειες από μας. Αλλά και 20% περισσότερες πάσες. Και αυτό νομίζω δεν είναι πρόβλημα των επιθετικών μας ή των αμυντικών μας.

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 22 Οκτ 2018 20:42 από lemorsero »

Αποσυνδεδεμένος pas-pan

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Δευ 22 Οκτ 2018 22:49 »

Μαλλιασε η γλωσσα μου. Κατεβα ρε ανθρωπε με 4-2-3-1 που σου παρεχει μια καποια μεγαλυτερη ασφαλεια. Δηλαδη Αρης.Παοκ,Γαυρος και ολοι οι αλλοι που το παιζουνε ειναι χαζοι?

Συν Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης στη ματσαρα που έγινε σήμερα. Και αυτοί 4-2-3-1. Όλοι χαζοί, μόνο εμείς οι έξυπνοι.  5-3-2 που όπως έλεγε και ο Jimakos τις περισσότερες φορές γίνεται 7-0-3

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Δευ 22 Οκτ 2018 23:10 »

Μαλλιασε η γλωσσα μου. Κατεβα ρε ανθρωπε με 4-2-3-1 που σου παρεχει μια καποια μεγαλυτερη ασφαλεια. Δηλαδη Αρης.Παοκ,Γαυρος και ολοι οι αλλοι που το παιζουνε ειναι χαζοι?

Συν Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης στη ματσαρα που έγινε σήμερα. Και αυτοί 4-2-3-1. Όλοι χαζοί, μόνο εμείς οι έξυπνοι.  5-3-2 που όπως έλεγε και ο Jimakos τις περισσότερες φορές γίνεται 7-0-3

Τι έλεγε όπως ο jimakos ρε φίλε... :P :)) Πέθανα και δεν το ξέρω; Παρελθοντολογικός χρόνος για την πάρτη μου;  :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Χτύπα ξύλο αγόρι μου...έχω 2 τσούπρες να σπουδάσω. Να τελειώσουν κι αυτές... και μετά βλέπουμε για Αόριστο και Παρατατικό και Υπερσυντέλικο.
'Αει σε καλό σου βραδιάτικα... :))  :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Τρι 23 Οκτ 2018 05:54 »
Με ανησυχούν: 1) Που οι παίκτες παίζουν χωρίς πάθος
                       2) Που η ομάδα δεν βελτιώνεται
                       3) Που η ομάδα δεν δημιουργεί ευκαιρίες
                       4) Που η άμυνα κάνει εύκολα και αβίαστα λάθη
                       5) Που τα χαφ δεν μπορούν να κρατήσουν την μπάλα
                       6) Που οι μεταγραφές δεν αποδίδουν αυτά που περιμέναμε
                       7) Η τακτική του Πετράκη στα περισσότερα ματς
                       8) Το ότι ο κόσμος δεν εμπιστεύεται πλέον την ομάδα
Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι πολύ δύσκολα θα αποφύγουμε το μοιραίο φέτος, εκτός αν αλλάξουν πολλά. Το ερώτημα όμως είναι αν μπορούν να αλλάξουν;

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Τρι 23 Οκτ 2018 08:35 »

αυτό το 5-3-2 ή 7-0-3 το Σάββατο γινόταν κάποιες στιγμές σαν σύστημα σαμπρέλα  ... ήταν όλοι οι παίχτες γύρω γύρω στις άκρες του γηπέδου σχηματίζοντας ένα κύκλο και στο κέντρο δεν υπήρχε κανένας

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Τρι 23 Οκτ 2018 13:48 »

Τι έλεγε όπως ο jimakos ρε φίλε... :P :)) Πέθανα και δεν το ξέρω; Παρελθοντολογικός χρόνος για την πάρτη μου;  :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Χτύπα ξύλο αγόρι μου...έχω 2 τσούπρες να σπουδάσω. Να τελειώσουν κι αυτές... και μετά βλέπουμε για Αόριστο και Παρατατικό και Υπερσυντέλικο.
'Αει σε καλό σου βραδιάτικα... :))  :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Όχι μόνο να σπουδάσεις αλλά και να παντρέψεις και να κανακέψεις και τα μαξούμια ... και ... και ...
Και, εν πάσει περιπτώσει, να γίνεις και επισήμως παππούς - τώρα "γέροντα" είσαι παππούς ανεπίσημα (ακόμη).
Άσε που θέλω και παρέα για τσάι και χαμομήλι στο Τσίμπι (στο τετράγωνο) B-)

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Τρι 23 Οκτ 2018 18:30 »
2306 τα εισιτήρια του αγώνα. Μπορούμε και καλύτερα.  :flag:

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Τρι 23 Οκτ 2018 19:00 »
μπαμΠΑΣ αγόρι μου, αυτά που θέλουν παρέα είναι το καφεδάκι, το τσίπουρο και το κρασί. Το τήλιο και το χαμομήλι είναι για το σπίτι με τις κυρίες μας παραδίπλα να πλέκουν καλτσάκια για τα μαξουμάκια... Στο τσίμπι με τα γκομενάκια γύρω-γύρω, μόνο χαμομήλι δεν χρειάζεται... καιρό έχουμε να τα πούμε.
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #139 στις: Τετ 24 Οκτ 2018 12:26 »
Κλήσεις σε απολογία-7η αγωνιστική

http://www.superleaguegreece.net/el/news/latest-news/show/kliseis-se-apologia-7i-agonistiki-31

ΣΤ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Βάσει των αναφερομένων στο από 20/10/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 20/10/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, καθώς και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 6777/18/2132174 από 22/10/2018 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΕ Παναιτωλικός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 2 περ. α΄  του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Τετ 24 Οκτ 2018 12:54 »
Προβλέπεται τσουχτερή ποινή αφού είμαστε υπότροποι (για το ένα καπνογόνο στη Ριζούπολη)... τώρα ένα σωρό καπνογόνα και 2-3 μπουρλότα. Τι να πεις... Σιγά σιγά με τα ποσό των προστίμων που θα μαζευτούν θα μπορούσες να είχες πάρει μια καλή μεταγραφή. Ανεγκέφαλοι οι συγκεκριμένοι οπαδοί που έτσι κάνουν ζημιά στην ομάδα ενώ θα μπορούσαν να κάνουν κάτι διαφορετικό και συνάμα νόμιμο.

Αποσυνδεδεμένος pAg0uRiNh0.7.

• Full Member
  • Support your Local Team
    • Προφίλ
    • Games-Hellas.gr - no1 gaming community in Greece!
« Απάντηση #141 στις: Τετ 24 Οκτ 2018 13:14 »

PAS GIANNINA 7 // KASTORIA FANS.

Αποσυνδεδεμένος stefpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Τετ 24 Οκτ 2018 13:25 »
Προβλέπεται τσουχτερή ποινή αφού είμαστε υπότροποι (για το ένα καπνογόνο στη Ριζούπολη)... τώρα ένα σωρό καπνογόνα και 2-3 μπουρλότα. Τι να πεις... Σιγά σιγά με τα ποσό των προστίμων που θα μαζευτούν θα μπορούσες να είχες πάρει μια καλή μεταγραφή. Ανεγκέφαλοι οι συγκεκριμένοι οπαδοί που έτσι κάνουν ζημιά στην ομάδα ενώ θα μπορούσαν να κάνουν κάτι διαφορετικό και συνάμα νόμιμο.

Δεν μας καλούν σε απολογία με το ίδιο άρθρο που μας κάλεσαν στην Ριζούπολη...οπότε δεν είμαστε υπότροποι...

Είμαι 100% σίγουρος πως αν γλίτωνε τα λεφτά από τα πρόστιμα ο Πρόεδρος θα έκανε μια ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ...το συνηθίζει άλλωστε...
:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Τετ 24 Οκτ 2018 13:31 »
Είμαι 100% σίγουρος πως αν γλίτωνε τα λεφτά από τα πρόστιμα ο Πρόεδρος θα έκανε μια ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ...το συνηθίζει άλλωστε...

Μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά μπορεί και όχι. Και ποιος μου λέει ότι δεν έχει βάλει μέσα στον φετινό προϋπολογισμό του μια εκτίμηση των προστίμων; Ένας καλός οικονομικός διαχειριστής αυτό θα έκανε.

Αποσυνδεδεμένος stefpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Τετ 24 Οκτ 2018 13:52 »

Μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά μπορεί και όχι. Και ποιος μου λέει ότι δεν έχει βάλει μέσα στον φετινό προϋπολογισμό του μια εκτίμηση των προστίμων; Ένας καλός οικονομικός διαχειριστής αυτό θα έκανε.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...Ένας καλός οικονομικός διαχειριστής...
Δεν πιστεύω όμως ότι σε αυτή τη κατηγορία ανήκει ο Πρόεδρος μας...
:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Τετ 24 Οκτ 2018 13:52 »

Και εγώ ήμουν κατά των καπνογόνων, αλλά προχτές είπα καλά έκαναν τα παιδιά. Όλοι έχουμε μπουχτίσει από αυτή την αηδία που βλέπουμε....

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Τετ 24 Οκτ 2018 13:57 »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Τετ 24 Οκτ 2018 16:08 »
Σαν εικόνα τα καπνογόνα είναι ωραία.Από την άλλη όμως δεν μου αρέσει να τρώει τιμωρίες η ομάδα.Βέβαια με αυτά που έβλεπα στο γήπεδο άνετα θα άναβα τα δεκαπλάσια από αυτά που άναψαν.Τώρα ο Χβ σιγά μην περιμένει να κάνει μεταγραφές από τις τιμωρίες.

Γενικότερα κερκίδα μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους.Πριν λίγες μέρες μια Β.Ιρλανδέζα είχε μια κουδούνα και την χτύπαγε στο παιχνίδι με το Καζακστάν (Κ-17 γυναικών).Γραφικό θα πει κάποιος.Έκανε την κερκίδα της.Το 2010 ήταν χρονιά βουβουζέλας.Σπαστικό για όσους παρακολουθούσαν αλλά ήταν η δική τους κερκίδα.Μπορούν να γραφτούν άπειρα παραδείγματα.Η κερκίδα είναι τρόπος έκφρασης του κόσμου προς την ομάδα.Προς την ομάδα αλλά και γενικότερα προς τον κόσμο.Υπάρχει αλληλεπίδραση.Μπορούν να βρεθούν πολλοί τρόποι.Έξυπνοι και να χτυπάνε κάθε φορά στο κέντρο του προβλήματος.Φαντασία θέλει.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Τετ 24 Οκτ 2018 16:25 »

Γενικότερα κερκίδα μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους.Πριν λίγες μέρες μια Β.Ιρλανδέζα είχε μια κουδούνα και την χτύπαγε στο παιχνίδι με το Καζακστάν (Κ-17 γυναικών).Γραφικό θα πει κάποιος.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Τετ 24 Οκτ 2018 16:32 »
Προσπαθω να γραψω κατι αστειο που να περιλαμβάνει τις λεξεις προβατα, κουδουνες, χριστοβασιλης. Αλλα τελικα λεω να το προσπεράσω...
 :P