Τα πρώτα χρόνια του Πετράκη, που η ομάδα πήγαινε ακόμα με τα καύσιμα του Αγγελάρα και του Χριστόπουλου, δηλαδή την νοοτροπία νικητή του πρώτου και την σύγχρονη ποδοσφαιρική ματιά του δεύτερου, τέτοια ματς όπως αυτό με την ομάδα της Λαμίας σήμερα, θα τα περιμέναμε για να δούμε πόσα γκολ θα βάλουμε, τι ενέργεια θα κάνει ο Ντεβισέντι, ο Τσάβες, ο Ίλιτς, αν θα συνεχίσουμε το αήττητο σερί στο Ζωσιμάδες κλπ...
Πάνε τα καύσιμα αυτά, τελείωσαν και οι αναθυμιάσεις και μείναμε με τον Πετράκη, τις φοβίες του, την αλλεργία του σε παίκτες φαντεζί και προσωπικότητες,
και βλέπουμε κάθε Κυριακή το ίδιο βαρετό, προβλέψιμο, φοβικό ποδόσφαιρο της απόλυτης ισορροπίας, της έλλειψης φαντασίας και ενθουσιασμού, του μηδέν και της κακώς εννοούμενης ποδοσφαιρικής πειθαρχίας.
Έτσι έχουμε το φαινόμενο, ομαδούλες σαν του Παναιτωλικού, της Λαμίας κλπ, να έρχονται στο Ζωσιμάδες για αποτέλεσμα και τελικά να το παίρνουν!
Αυτή είναι η πραγματικότητα της θητείας Πετράκη, τώρα που η ομάδα είναι δική του, χωρίς συμβολή από τα παλιά...
Εκτός αν 2-3 χρόνια απόλυτου ελέγχου του τμήματος, δεν αρκούν για να αποκρυσταλλώσουμε άποψη για το τι προπονητής είναι.
Αυτή η πραγματικότητα, λοιπόν, σήμερα πρέπει να μην ισχύσει.
Σήμερα καταργούνται και πάνε στο διάολο οι ποδοσφαιρικές λογικές και οι τακτικές.
Σήμερα μιλάει η ψυχή του ΠΑΣολέ, παίζει μπάλα το πάθος και κερδίζει από τα αποδυτήρια, τελειώνοντας το κακό σερί και ξεκινώντας απ'την αρχή τη σεζόν.
Δεν αφήνουμε κανένα δικαίωμα αμφισβήτησης από το ζέσταμα ακόμα!
Περιμένουνε να πράξετε τα δέοντα Αλέξη Μιχαήλ, Θέμη Τζημόπουλε και Γιάννη Πετράκη.
Αν κρίνω από το ότι έχει φορτώσει την αποστολή με επιθετικούς, θέλω να πιστεύω ότι το έχει καταλάβει και ο ίδιος ο κυρ Γιάννης και θα κάνει όλα όσα πρέπει για να πάρει το τρίποντο.
Δεν αναμένω σημαντικές αλλαγές σε σχέση με την 11αδα που κατέβηκε στην Ξάνθη, λογικά.
Και μακάρι να μην έχουμε άλλα πειράματα.
Εγώ θα άλλαζα μόνο το Σιώντη.
Κάτι που θέλω να γράψω σχετικά με τα εισιτήρια, το κόστος τους κλπ
Έχω γράψει ότι θεωρώ πως ακόμα και τσάμπα να ήταν τα εισιτήρια, δεν θα αυξανόταν σημαντικά ο αριθμός των θεατών στο Ζωσιμάδες, επειδή πιστεύω ότι δεν ευθύνεται η τιμή για το ότι ο κόσμος της πόλης, δεν έρχεται στο γήπεδο.
Θα δούμε σήμερα, αν αυτό που εγώ και όσοι ακόμα πιστεύουν, ισχύει ή δεν ισχύει.
Αν δούμε κάτω από 3,500 κόσμο στο γήπεδο, τότε κάθε μελλοντική κουβέντα για τις τιμές, θα χάνει το νόημά της αφού θα έχουμε πάντα το ματς της Λαμίας να τη διαψεύδει.
Σήμερα δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Κυριακή απόγευμα, καλοκαίρι, ματς κομβικό, εισιτήριο €5...
Για να δούμε...