Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία  (Αναγνώστηκε 18738 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία
« Απάντηση #125 στις: Κυρ 04 Νοέ 2018 23:13 »
Τον Καραμάνο τον πήρε ελεύθερο. Τον οποίο ΑΝ θυμάμαι το καλοκαίρι έκραζε που ακούγονταν για εμας.

Ο Παπαπαϊωαννου έγινε μάγκας λαο εκανε μεταγραφές ΜΟΝΟ μετά το μπονους του Βασιλειάδη και της ΕΡΤ. Πριν την είχε παρατήσει την ομάδα.

Έτσι κάνω και εγώ τον Πρόεδρο.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Κυρ 04 Νοέ 2018 23:17 »
Που είν' ο Κούτρης ; Που είν' ο Φουτσίνι ;
Κανένας πια δεν έχει μείνει.
Τώρα με Ξύδα και Μυστακίδη
Μας έχει φάει το μαύρο φίδι...

Ηθικόν δίδαγμα :
Δεκατέσσερις προσθήκες δεν κάνουν έναν Ντεβινσέντι.

Πάμε το άλλο Σάββατο στη Λάρισα, με άλλη αλχημεία,
μπας κι οι νέοι παίχτες βρούνε κάποτε χημεία...

Χαχαχχααα....καλό....
Θυμάσαι όμως τον Φουτσίνι όταν πρωτοήρθε; Ούτε για να πουλάει cd στον μώλο δεν ήταν....
Τώρα όμως έχουμε όμως τον προφέσορ τον Πετράκη που κάνει όλους τους παίκτες να φαίνονται για τα μπάζα....
Εκθείαζε τον Λουκίνα και όλοι περιμέναμε να τον δούμε βασικό και τον έφαγε πάλι το μαύρο σκότος...
...και τον καλύτερό του παίκτη τον Νικολιά τον έβαλε στο 70...
...Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ....

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Κυρ 04 Νοέ 2018 23:27 »
Τωρα θα σας κουφανω.Ξερετε ποιος ειναι προπονητης στον Ηροδοτο που φετος ανεβηκε στη β εθνικη?Ο Φουτσινι που αναφερθηκε προηγουμενος.Λες να βρηκαμε τον νεο μας κοουτς? Φερτον ηπιε αρκει να φυφει ο τρελοζανης  ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος pas-pan

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Κυρ 04 Νοέ 2018 23:28 »
Δηλώσεις Πετράκη

Παράθεση

Πετράκης: «Κομμάτι της δουλειάς μας και η κριτική -Δεν είναι εύκολα για καμία ομάδα»
Ο Γιάννης Πετράκης διέκρινε ψυχισμό και ενέργεια από τους παίκτες του και τόνισε ότι η κριτική που του ασκείται είναι μέρος της δουλειάς του, που είναι υποχρεωμένος να τη δεχτεί. Μάλιστα μετά τη συνέντευξη τύπου βγήκε από τα αποδυτήρια και είχε έναν διάλογο με κάποιους συγκεντρωμένους φιλάθλους για το τι φταίει στην ομάδα.

«Πιστεύω ότι δεν έγινε ποιοτικό παιχνίδι, υπήρχαν πολλές προσωπικές μονομαχίες και το παιχνίδι πήγε στη δύναμη. Έγινε κλειστό ματς και χωρίς ευκαιρίες. Η Λαμία είναι ομάδα με ποιότητα στην επίθεση. Κάποιες ευκαιρίες της προέκυψαν από λάθη μας. Είχαμε κι εμείς με τον Κλάους μια καλή στιγμή.

Στο β’ ημίχρονο ελέγξαμε το παιχνίδι, είχαμε 1-2 καλές προϋποθέσεις καλές, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Δεν μας αφήνει ικανοποιημένους το αποτέλεσμα. Πρέπει να κρατήσουμε τα καλά πράγματα όπως τον ψυχισμό και την ενέργεια.

Για την επόμενη μέρα: «Είμαστε στην 9η αγωνιστική, έχουμε δρόμο ακόμα. Αν κάνουμε τη μέχρι τώρα αποτίμηση, θα δούμε ότι δεν είναι εύκολα τα πράγματα για όλες τις ομάδες. Πρέπει να βάλουμε αυτά που πρέπει στο παιχνίδι μας και να εξελιχθούμε

Κανένα ματς δεν είναι εύκολο για όλες τις ομάδες».

Για την απόσταση από την αποθέωση στην απαξίωση που είναι μικρή για τους Έλληνες προπονητές και αν αισθάνεται πίεση: «Όταν κάτι δεν πάει καλά ο υπεύθυνος δεν μπορεί να αποποιείται τις ευθύνες του. Ο χρόνος θα φέρει τα πράγματα σε ισορροπία. Δεν είναι σε καλό φεγγάρι η ομάδα, αλλά έχω πίστη στα παιδιά και στο έμψυχο υλικό. Όταν κάτι δεν πάει καλά είναι κομμάτι της δουλειάς μας. Σεβόμαστε την κριτική του κόσμου».

Για τα 3 αμυντικά χαφ μετά την αλλαγή του Βιδάλ: «Δεν θέλω να πω κάτι, γιατί θα αφορά τη θητεία μου εδώ. Στην καθημερινότητα, όμως, ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι ο καθένας παίκτης μας. Ο Νικολιάς δεν μπορούσε να παίξει παραπάνω από 20-30 λεπτά. Δεν έχω αναφερθεί ποτέ σε παίκτες που λείπουν. Να κάνουμε και μία έρευνα πριν ρωτήσουμε».

Γιατί ήταν στην αποστολή, αφού δεν μπορούσε να παίξει: «Έχει τα χαρακτηριστικά να επιτίθεται απέναντι σε κλειστές άμυνες. Με κατευθύνουν τα χαρακτηριστικά του κάθε παίκτη σε ορισμένες επιλογές. Είχαμε τον Βιδάλ ως εναλλακτική του Νικολιά, αλλά χτύπησε νωρίς στο παιχνίδι».

Για την αστάθεια της ομάδας στις αποδόσεις της: «Δουλειά μου είναι να κάνω το καλύτερο κάθε μέρα. Δεν γίνεται να έχω την απαίτηση να μην υπάρχει δυσαρέσκεια από τον κόσμο, είναι κομμάτι της δουλειάς μας και είναι καθήκον μας να το αποδεχόμαστε. Απογοήτευση δεν υπάρχει, μόνο πίστη και δουλειά, στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό».

Πως θα διαχειριστεί την κατάσταση: «Δεν είναι κομμάτι που δημοσιοποιείται».

Για το δίμηνο μέχρι τις μεταγραφές και πως θα διαχειριστεί το ρόστερ: «Δεν ψάχνω ποτέ για δικαιολογίες, παίξαμε με τα φιλικά και το κύπελλο περίπου 18 ματς. Πρώτη φορά στην καριέρα μου, που πάντα στήριζα τις επιλογές μου, αν ανατρέξετε στις ενδεκάδες θα δείτε ότι δεν είναι ποτέ ίδια η ενδεκάδα. Αυτό κάτι λέει για το βάθος που έχουμε στον πάγκο. Δεν πρέπει να βλέπουμε μόνο τα αρνητικά, αλλά και τα θετικά και να είμαστε ισορροπημένοι».

Για το αν άλλαξε κάτι μετά τις τρεις νίκες που είχε με Απόλλωνα, Άρη και Ατρόμητο στο κύπελλο, που χάλασε το κλίμα: «Όταν κερδίζεις πάντα όλα είναι θετικά. Όταν δεν υπάρχει καλό αποτέλεσμα, υπάρχει πίεση. Εμείς θέλουμε περισσότερο απ’ όλους τους άλλους τη νίκη κάθε φορά. Παίζουν και οι αντίπαλοι όμως, πρέπει να καταθέτουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι. Πάντα λέμε να έχουμε υγεία για να παίρνουμε τις καλύτερες αποφάσεις για την 11άδα».

Για την υστέρηση στη δημιουργία φάσεων: «Σε άλλα έχουμε και σε άλλα όχι. Αυτό έχει να κάνει με τον αντίπαλο και τις επιλογές των παικτών που έχω. Η Λαμία σήμερα δεν μας δημιούργησε ούτε αυτή φάσεις ούτε η Ξάνθη την προηγούμενη αγωνιστική. Μας έβαλε 2 αντικανονικά γκολ η Ξάνθη. Σε ποια παιχνίδια γίνονται πολλές φάσεις;  Σας προκαλώ να δείτε και τα άλλα ματς».

super-fm .gr

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Παράθεση
Στο β’ ημίχρονο ελέγξαμε το παιχνίδι, είχαμε 1-2 καλές προϋποθέσεις καλές, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.
Οι αλήτες της Nova έκρυψαν τις καλές μας φάσεις στο Β' ημίχρονο και έβαλαν ένα σουτ του Νικολιά που πήγε στους προσκόπους και μια άκυρη φάση στο τέλος για να γεμίσουν το 4λεπτο.

http://gazzetta.novasports.gr/VideoId/57223/

Παράθεση
Για τα 3 αμυντικά χαφ μετά την αλλαγή του Βιδάλ: «Δεν θέλω να πω κάτι, γιατί θα αφορά τη θητεία μου εδώ. Στην καθημερινότητα, όμως, ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι ο καθένας παίκτης μας. Ο Νικολιάς δεν μπορούσε να παίξει παραπάνω από 20-30 λεπτά. Δεν έχω αναφερθεί ποτέ σε παίκτες που λείπουν. Να κάνουμε και μία έρευνα πριν ρωτήσουμε».

Όποιος καταλάβει τι εννοεί εδώ ο κόουτς, ας μου πει και εμένα.

Παράθεση
Πρώτη φορά στην καριέρα μου, που πάντα στήριζα τις επιλογές μου, αν ανατρέξετε στις ενδεκάδες θα δείτε ότι δεν είναι ποτέ ίδια η ενδεκάδα. Αυτό κάτι λέει για το βάθος που έχουμε στον πάγκο. Δεν πρέπει να βλέπουμε μόνο τα αρνητικά, αλλά και τα θετικά και να είμαστε ισορροπημένοι».

Οκ, δεν είναι ότι αλλάζουμε συνεχώς παίχτες και συστήματα επειδή δεν μας βγαίνει τίποτα. Απλώς έχουμε βάθος στον πάγκο και πρέπει να παίζουν όλοι. Και αυτό είναι...θετικό.

Παράθεση
Για την υστέρηση στη δημιουργία φάσεων: «Σε άλλα έχουμε και σε άλλα όχι. Αυτό έχει να κάνει με τον αντίπαλο και τις επιλογές των παικτών που έχω. Η Λαμία σήμερα δεν μας δημιούργησε ούτε αυτή φάσεις ούτε η Ξάνθη την προηγούμενη αγωνιστική. Μας έβαλε 2 αντικανονικά γκολ η Ξάνθη. Σε ποια παιχνίδια γίνονται πολλές φάσεις;  Σας προκαλώ να δείτε και τα άλλα ματς»

Επειδή μου διαφεύγει, σε ποιο ματς πρωταθλήματος δεν υστερήσαμε στη δημιουργία φάσεων; Επίσης, αυτή η απάντηση μου θυμίζει τη φράση που ακούγαμε τακτικά όταν πηγαίναμε δημοτικό: "Κυρία δεν μίλαγα μόνο εγώ, μίλαγε και ο Κωστάκης."

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Κυρ 04 Νοέ 2018 23:34 »
Ρε pas-pan τι ρωτάς τώρα και εσύ; Είπαμε.... ο άνθρωπος είναι προφέσορας. Ποιος είσαι εσύ που θα τον αμφισβητήσεις;  :P :P :P

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Κυρ 04 Νοέ 2018 23:35 »
Το ημερολογιο ημερας λεει ΠΑΣ-αγροτικος 4-1 σαν σημερα το 2007 για την β εθνικη
Ημιχρονο 0-1 θυμαμαι
Ενα απο τα λιγα ματς που ειχα δει εκεινη την εποχη μιας και δεν ημουν γιαννενα
Εγειρε το γηπεδο στο δευτερο ημιχρονο κρυφτηκε η μπαλα
Τι σολακηδες τι κοντογουλιδηδες εκεινη την εποχη ,μεχρι και ο ντασιος σκοραρε

Απο την εποχη των περηφανων παλικαρισιων προκρισεων επι του παντοδυναμου γαυρου φτασαμε στο να θεωρουμε το κυπελλο αγγαρεια
Φτασαμε στο να μην μπορουμε εντος εδρας να κανουμε ευκαιρια απεναντι στο θηριο που λεγεται λαμια
Που ακουνε στον ευοσμο οι αγροτικοι για λαμια και γελανε

ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ
ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΔΡΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Φτασαμε να μας παρακαλει ο προεδρος της ομαδας να παμε στο γηπεδο και εμεις να μην πληρωνουμε 5 ευρω για να παμε να δουμε την ομαδα
Και αυτοι που πληρωσαν να πανε να βλεπουν ενα απο τα πιο αισχρα 0-0 που παιχτηκανε ποτε στην εδρα που λυγιζανε ολοι επι δεκαετιες
Ειναι δεδομενο οτι κατι και καποιοι δεν πανε καθολου καλα οσο περναει ο καιρος και σιγουρα δεν ειμαστε εμεις

Καλα αστον αυτον με τις συνεντευξεις pas-pan
Τελει υπο συγχυση εδω και πολυ καιρο τωρα

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Κυρ 04 Νοέ 2018 23:52 »
Kι ένα τελευταίο και πάω για νάνι.
Τόσο ανιαρό παιχνίδι, τύφλα να χει ένα κουτί λεξοτανίλ.

Φαντάζεστε πέρσι το καλοκαίρι να 'χαμε χάσει και το Λίλα ; Οριακά, την ύστατη στιγμή, τέλη Ιουλίου είχε μείνει.
Ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω...
Τύχη Χριστοβασίλη.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Κυρ 04 Νοέ 2018 23:57 »
Το μόνο θετικό σήμερα ήταν ότι είχε κόσμο το γήπεδο.Ναι παίζει και η τιμή κάποιο ρόλο στο να γεμίσει το γήπεδο.Έγινε μέχρι και ουρά στα εκδοτήρια,κάτι που δεν γινόταν.Τώρα η αγαπημένη μας ΠΑΕ ξέρει...Τις τιμές στα ουράνια ξανά.Βέβαια για αυτό το πράγμα που κατεβαίνει στο γήπεδο ούτε 5 ευρώ δεν θα δίνει κάποιος.
Το απόλυτο τίποτα.Δεν λειτουργεί απολύτως τίποτα.Καμία γραμμή.Κανένα στημένο της προκοπής.Κανένα σύστημα.Το απόλυτο τίποτα.
Χβ πως κατάφερες να έχεις την χειρότερη ομάδα ενώ πέφτουν 3+1 δεν μπορώ να το καταλάβω.Βασικά έχεις φτιάξει καλή ομάδα για να κάνεις πρωταθλητισμό ίσως στην Β εθνική.Μπορεί του χρόνου να την λένε superleague αλλά θα έχει και το 2 δίπλα και θα είναι η Β εθνική.
Κανένας στην ομάδα δεν έχει δικαιολογία.Είστε για τα μπάζα.Ομαδικώς.Έρχεται η κάθε ομαδούλα εδώ μέσα και μας γλεντάει.

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 00:12 »
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια,
αυτό το παιχνίδι έπρεπε να το πάρουμε.
Η ισοπαλία δεν είναι καταστροφή,
αλλά, είναι ένα ακόμη κακό αποτέλεσμα.

Οφείλουν άμεσα διοίκηση, τεχνικό τιμ
και ποδοσφαιριστές να βρουν τι φταίει..

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #134 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 00:14 »
Δυστυχως τετοιο κλωτσοσκουφι και αγγαρια ματς δν εχω ξανα δει.
Οχι πονεσαν τα ματια μου όπως όλων εδω μεσα αλλά η μπυρα που βαζα στο ποτηρι μου δεν εκανε αφρο.

Καλος ή κακος παιχτες και πρόσωπα που ηρθαν το καλοκαίρι και ο κοσμαξ ελεγε ωρε κοιτα... Η ομάδα εχει βαθος... Ερωτηση το βαθος πάτο εχει;... Οταν μια φορα σε συζήτηση σε γκρουπ του φμπ ειχα αναφερει την μεταγραφική μισθοφορια παιχτων τα ακουσα ε λοιπον πειτε μου τωρα, γτ αυτο το βάθος παιχτων δν μπορουν να αλλαξουν μια μπαλια στα 2 μετρα και γτ οποιος παιχτης παιρνει την μπαλα επιθετικά την ξεφορτωνεται τσακ μπαμ χωρις να δει τι του γίνεται γυρω του.
Για τον Βιδαλ το ειχα πει στο φιλικο με το Χοφενχαιμ οπου και δοκιμαστηκε στην Γερμανία ο τζες δεν ξερει που παν τα 3 και εκει τα ακουσα... Θα βγει κανας σαν τον τζε που τωρα ειναι στην Αθλετικο Μαδριτς και εγω σας λεω εαν ηταν να βγει τετοιος στον ΠΑΣ θα έμενε.;!
Δυστυχώς η χρονια θα φανει εαν παρουμε τουλάχιστον στα επόμενα 3 παιχνιδια 7 βαθμους. Εαν δν μπορούμε αυτα γεια μας. Καληνύχτα φιλια σε ολους απ τα ξενα
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 00:26 »
Δηλώσεις Πετράκη

Παράθεση

Πετράκης: «Κομμάτι της δουλειάς μας και η κριτική -Δεν είναι εύκολα για καμία ομάδα»
Ο Γιάννης Πετράκης διέκρινε ψυχισμό και ενέργεια από τους παίκτες του και τόνισε ότι η κριτική που του ασκείται είναι μέρος της δουλειάς του, που είναι υποχρεωμένος να τη δεχτεί. Μάλιστα μετά τη συνέντευξη τύπου βγήκε από τα αποδυτήρια και είχε έναν διάλογο με κάποιους συγκεντρωμένους φιλάθλους για το τι φταίει στην ομάδα.

«Πιστεύω ότι δεν έγινε ποιοτικό παιχνίδι, υπήρχαν πολλές προσωπικές μονομαχίες και το παιχνίδι πήγε στη δύναμη. Έγινε κλειστό ματς και χωρίς ευκαιρίες. Η Λαμία είναι ομάδα με ποιότητα στην επίθεση. Κάποιες ευκαιρίες της προέκυψαν από λάθη μας. Είχαμε κι εμείς με τον Κλάους μια καλή στιγμή.

Δεν μας αφήνει ικανοποιημένους το αποτέλεσμα. Πρέπει να κρατήσουμε τα καλά πράγματα όπως τον ψυχισμό και την ενέργεια.

Για την επόμενη μέρα: «Είμαστε στην 9η αγωνιστική, έχουμε δρόμο ακόμα. Αν κάνουμε τη μέχρι τώρα αποτίμηση, θα δούμε ότι δεν είναι εύκολα τα πράγματα για όλες τις ομάδες. Πρέπει να βάλουμε αυτά που πρέπει στο παιχνίδι μας και να εξελιχθούμε

Κανένα ματς δεν είναι εύκολο για όλες τις ομάδες».

Για την απόσταση από την αποθέωση στην απαξίωση που είναι μικρή για τους Έλληνες προπονητές και αν αισθάνεται πίεση: «Όταν κάτι δεν πάει καλά ο υπεύθυνος δεν μπορεί να αποποιείται τις ευθύνες του. Ο χρόνος θα φέρει τα πράγματα σε ισορροπία. Δεν είναι σε καλό φεγγάρι η ομάδα, αλλά έχω πίστη στα παιδιά και στο έμψυχο υλικό. Όταν κάτι δεν πάει καλά είναι κομμάτι της δουλειάς μας. Σεβόμαστε την κριτική του κόσμου».

Γιατί ήταν στην αποστολή, αφού δεν μπορούσε να παίξει: «Έχει τα χαρακτηριστικά να επιτίθεται απέναντι σε κλειστές άμυνες. Με κατευθύνουν τα χαρακτηριστικά του κάθε παίκτη σε ορισμένες επιλογές. Είχαμε τον Βιδάλ ως εναλλακτική του Νικολιά, αλλά χτύπησε νωρίς στο παιχνίδι».

Για την αστάθεια της ομάδας στις αποδόσεις της: «Δουλειά μου είναι να κάνω το καλύτερο κάθε μέρα. Δεν γίνεται να έχω την απαίτηση να μην υπάρχει δυσαρέσκεια από τον κόσμο, είναι κομμάτι της δουλειάς μας και είναι καθήκον μας να το αποδεχόμαστε. Απογοήτευση δεν υπάρχει, μόνο πίστη και δουλειά, στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό».

Πως θα διαχειριστεί την κατάσταση: «Δεν είναι κομμάτι που δημοσιοποιείται».

Για το δίμηνο μέχρι τις μεταγραφές και πως θα διαχειριστεί το ρόστερ: «Δεν ψάχνω ποτέ για δικαιολογίες, παίξαμε με τα φιλικά και το κύπελλο περίπου 18 ματς. Πρώτη φορά στην καριέρα μου, που πάντα στήριζα τις επιλογές μου, αν ανατρέξετε στις ενδεκάδες θα δείτε ότι δεν είναι ποτέ ίδια η ενδεκάδα. Αυτό κάτι λέει για το βάθος που έχουμε στον πάγκο. Δεν πρέπει να βλέπουμε μόνο τα αρνητικά, αλλά και τα θετικά και να είμαστε ισορροπημένοι».

Για το αν άλλαξε κάτι μετά τις τρεις νίκες που είχε με Απόλλωνα, Άρη και Ατρόμητο στο κύπελλο, που χάλασε το κλίμα: «Όταν κερδίζεις πάντα όλα είναι θετικά. Όταν δεν υπάρχει καλό αποτέλεσμα, υπάρχει πίεση. Εμείς θέλουμε περισσότερο απ’ όλους τους άλλους τη νίκη κάθε φορά. Παίζουν και οι αντίπαλοι όμως, πρέπει να καταθέτουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι. Πάντα λέμε να έχουμε υγεία για να παίρνουμε τις καλύτερες αποφάσεις για την 11άδα».

Για την υστέρηση στη δημιουργία φάσεων: «Σε άλλα έχουμε και σε άλλα όχι. Αυτό έχει να κάνει με τον αντίπαλο και τις επιλογές των παικτών που έχω. Η Λαμία σήμερα δεν μας δημιούργησε ούτε αυτή φάσεις ούτε η Ξάνθη την προηγούμενη αγωνιστική. Μας έβαλε 2 αντικανονικά γκολ η Ξάνθη. Σε ποια παιχνίδια γίνονται πολλές φάσεις;  Σας προκαλώ να δείτε και τα άλλα ματς».

super-fm .gr

Παράθεση
Χάβος: «Όπλο μας η ομαδική αμυντική λειτουργία»
Ο Μάκης Χάβος τόνισε στη συνέντευξη τύπου ότι οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο και ότι οι μεγάλες μπάλες με τις οποίες έπαιξε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο β’ ημίχρονο, δεν ευνόησε το παιχνίδι με επιθετικό τρανζίσιον από πλευράς Λαμίας.

Αναλυτικά:

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, είχαμε καλή ανάπτυξη, καλή κατοχή μπάλας, ήμασταν καλοί στο επιθετικό τρανζίσιον. Κλέβοντας μπάλες στα χαφ βγάζαμε αντεπιθέσεις, αλλά δεν ήμασταν καλοί στα τελευταία 20 μέτρα. Μπορούσαμε να πάμε καλύτερα, γιατί έχουμε την ποιότητα ως ομάδα σ’ αυτό το κομμάτι, αλλά σήμερα δεν μας βγήκε. Πατούσαμε, πάντως, καλύτερα από τον αντίπαλο.

Στο β’ ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε μέτρα, πίεζε με μεγάλες μπάλες, μοιραία εκεί παίζει ρόλο η α’ κεφαλιά και η δεύτερη πάσα. Δυστυχώς όταν ο αντίπαλος επιζητεί να παίξει με μεγάλες μπάλες και έχει πίεση και άγχος, κόβεται και το δικό μας επιθετικό τρανζίσιον και δεν δημιουργήσαμε άλλες ευκαιρίες, πλην του σουτ του Επστάιν στο 46’.

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες. Θεωρώ ότι πήραμε ένα καλό βαθμό σε μια δύσκολη έδρα, που άλλες ομάδες θα δυσκολευτούν. Εύχομαι τα καλύτερα στον κ. Πετράκη».

Για το αήττητο της Λαμίας επί 6 αγωνιστικές και το κλειδί αυτής της επιτυχίας: «Το κλειδί δεν λέω ότι είναι η δουλειά, γιατί όλες οι ομάδες δουλεύουν. Θα έλεγα η ομαδική αμυντική λειτουργία. Θεωρώ ότι έγινε καλή αξιολόγηση του ρόστερ, υπάρχουν και πολλοί ποιοτικοί παίκτες και μπορούμε να κάνουμε και κατοχή όποτε χρειαστεί. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι να μη δεχτείς γκολ και δεν δεχτήκαμε».

Για το αν περίμενε τόσο εύκολο τον βαθμό: «Δεν το θεωρώ εύκολο τον βαθμό. Οι αποστάσεις των ομάδων είναι μικρές. Οι ομάδες δυσκολεύονται να πάρουν αποτελέσματα ακόμα και οι λεγόμενες μεγάλες από τις μικρομεσαίες. Αν δεν τρέξεις, δεν παλέψεις, δεν είσαι συγκεντρωμένος δεν κάνεις τίποτα».
super-fm .gr

Παράθεση
Σιόντης: «Ένα αποτέλεσμα για να απελευθερωθούμε»
Ο Στέφανος Σιόντης τόνισε σε δηλώσεις του μετά το ισόπαλο 0-0 με τη Λαμία, ότι η ομάδα θέλει ένα καλό αποτέλεσμα να μπορέσει να ξεμπλοκάρει και να διώξει την πίεση, ενώ αναφέρθηκε και στον κόσμο λέγοντας ότι έχει δίκιο να είναι απογοητευμένος και ίσως οι φωνές του να μπορέσουν να αφυπνίσουν την ομάδα.

Αναλυτικά:

«Δεν είμαστε στο καλύτερο ‘φεγγάρι’ μας. Είμαστε στενοχωρημένοι για το σημερινό αποτέλεσμα, αλλά δεν πρέπει να απογοητευθούμε. Είναι πολύ νωρίς, έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια στα μέτρα μας, που αν δεν μπορούμε να τα πάρουμε, τουλάχιστον δεν πρέπει να τα χάσουμε. Αν δεν χάναμε με Ξάνθη και Παναιτωλικό, θα ήμασταν σε καλύτερη κατάσταση και θα μας βοηθούσε ψυχολογικά.

Πρέπει να συνεχίσουμε, δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Παίξαμε πολλά παιχνίδια εκτός έδρας και βρεθήκαμε να είμαστε χαμηλά στη βαθμολογία. Πρέπει να υπάρχει στόχος να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια.

Μπήκαμε μουδιασμένοι σήμερα λόγω άγχους, αλλάξαμε σχηματισμό και προσαρμοστήκαμε στο παιχνίδι της Λαμίας. Δεν έγινε ξανά επικίνδυνη, αλλά δεν γίναμε κι εμείς.

Στο β’ δεν κινδυνεύσαμε, δόθηκαν πολλά αχρείαστα σφυρίγματα που έκοβαν τον ρυθμό.

Πρέπει να βρούμε τρόπο να παίρνουμε αυτά τα παιχνίδια, γιατί είναι σημαντικά, μας δίνουν την ευκαιρία να ανεβαίνουμε βαθμολογικά.

Χρειαζόμασταν σήμερα το αποτέλεσμα για να μη μπει η ομάδα στη διαδικασία να πιέζεται. Μ’ ένα καλό αποτέλεσμα, ίσως στην Λάρισα, μπορεί η ομάδα να απελευθερωθεί και να παίξει καλύτερα. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στο ρόστερ. Είχαμε και κάποιους μικροτραυματισμούς, είχαμε και σήμερα μια απώλεια τον Νικολιά.

Πρέπει να κερδίζουμε έστω και με μισό μηδέν αυτά τα παιχνίδια και να ανέβουμε βαθμολογικά.

Ο κόσμος έχει συνηθίσει την ομάδα να έχει καλή παρουσία, έχει δει την ομάδα Ευρώπη, έχει δικαίωμα να απαιτεί και να ζητάει και να φωνάξει γιατί ίσως να χρειαστούμε αυτό το ξύπνημα ή τη βοήθεια –πείτε την όπως θέλετε. Ο καθένας βρίσκει διαφορετικά κίνητρα. Ο κόσμος μας βοήθησε μέχρι το τελευταίο λεπτό όπως και σε προηγούμενα ματς.

Δεν νικήσαμε σήμερα, αλλά δεν χάσαμε κιόλας. Πρέπει να συγκεντρωθούμε να έρθει ένα αποτέλεσμα για να αλλάξουν όλα. Ο κόσμος θα δει πολύ καλύτερα πράγματα».
super-fm .gr

Παράθεση
Αθανασιάδης: «Με μια νίκη θα αλλάξει η ψυχολογία»
Και ο Στέφανος Αθανασιάδης τόνισε στις δηλώσεις του μετά το ματς με τη Λαμία ότι αυτό που λείπει στην ομάδα είναι ένα καλό αποτέλεσμα για να αλλάξει η ψυχολογία της και να φύγει η πίεση.

«Ξεκινήσαμε ένα σύστημα, αλλά ο αντίπαλος μας δημιούργησε κάποια θέματα και μετά το αλλάξαμε. Μας χάλασε , βέβαια, τις ισορροπίες, αλλά μετά μπορέσαμε να κλείσουμε τον αντίπαλο εκεί που είχε πλεονέκτημα. Στο β’ ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, αλλά η ομάδα είναι λίγο ψυχολογικά πιεσμένη. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Εδώ που είμαστε έτσι θα συνεχίσουμε. Με μια νίκη θα αλλάξουν όλα και κυρίως η ψυχολογία των παιδιών και θα παίξουμε καλύτερα. Μακάρι η συνέχεια να είναι όπως τη θέλουμε κι εμείς και ο κόσμος και να αρχίσουν τα θετικά αποτελέσματα.

Το πρόβλημα ήταν κυρίως ψυχολογικό. Δεν μας βγαίνει το παιχνίδι όπως το έχουμε σχεδιάσει, αλλάζουμε τρόπο, υπήρχε ψυχολογική πίεση και βγήκε και στο αγωνιστικό.

Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι πήγε στη δύναμη. Πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι και μπορούσαμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Δεν έγινε αυτό, πήραμε τον πόντο και καλό είναι να μην χάνεις σε τέτοια παιχνίδια. Ο πόντος είναι σημαντικός και συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις.

Υπάρχει αισιοδοξία στην ομάδα, δουλεύουμε σκληρά καθημερινά. Υπάρχει ποιοτικό ρόστερ. Να έρθει ένα καλό αποτέλεσμα να ανέβουν και τα παιδιά. Αν έρθει και τα παιδιά θα πάρουν αυτοπεποίθηση και παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι.

Όλες οι ομάδες είμαστε κοντά στη βαθμολογία, από αύριο μπαίνουμε σε προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕΛ και θα πάμε εκεί να πάρουμε το διπλό».
super-fm .gr

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 01:10 »

Σπανίζουν τύποι σαν τον εικονιζόμενο. Το ευχαριστώ στο χρωστάμε εμείς Σκαρντοβέλι Βάντερσον. Και είμαστε σίγουροι πως δεν λαϊκίζεις, γιατί μας έχεις δείξει τον χαρακτήρα σου.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος spiros315

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 09:42 »
Ανατροπή διπλό ημίχρονο άσσο τελικό με Ξάνθη.Χ εδώ μέσα με Λαμία.Ολα τα ματς της σουπερλιγδας 0 1 γκολ εχτές.Στο οφη Απόλλωνας κανένα κόρνερ μέχρι το 35 και ξαφνικά γίνονται 16.Ο βασικός λόγος που δεν ασχολούμαι με τον πας είναι το στοίχημα.Αν η ομάδα μπάσκετ του πας δεν συμμετέχει κάπου όπου υπάρχει στοίχημα ακολουθούμε και στηρίζουμε.Αλλα να στηρίζουμε επιχειρήσεις όπως δυστυχώς κατάντησε σήμερα το επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι προσβολή και προς την νοημοσύνη μας.
Δυστυχώς το στοίχημα έχει σκοτώσει τον επαγγελματικό αθλητισμό που έχει μετατραπεί σε μπιζνα.Μπροστα στα λεφτά που βγαίνουν κάθε εβδομάδα κάνεις από την ομάδα δεν νοιάζεται για τον αγνό πόνο που νιώθετε όλοι εσείς και εμείς οι απλοί φίλαθλοι ή οπαδοί.Μην ασχολείστε ρε παιδιά δεν αξίζει τον κόπο.

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 11:10 »
Aλλη μια απογοητευτικη εμφανιση για την ομαδα.
Χωρις πλανο, χωρις μεση και μονο αμυνα και επιθεση.
Το κεντρο της ομαδας ειναι Amber alert απο την αρχη της σεζον.
Πολλα πραγματα εξελισσονται στραβα και αναποδα.
Ο Βιδαλ που επενδυσε η ομαδα και με προωρη ανανεωση, δεν βγαινει.
Η τρυπα στα αριστερα της αμυνας κανει τον συμπαθη Βαντερσον να φαινεται Ρομπερτο Καρλος.
Στα στοπερ, φανερα το διδυμο που παιζει ειναι ενα σκαλι πιο κατω απο περισυ σε ολα και δυο σκαλια πιο κατω σε ταχυτητα.
Ο Μυστακιδης φρου φρου και αρωματα.
Ο Κλαους τρεχει σαν χαμενο δεξια αριστερα, πηδαει σαν κατσικι με 2-3 αντιπαλους αλλα απο ουσια σαν τον Μυστακιδη.
Ο Κιουζικ, το next big thing της ομαδας, μεχρι στιγμης εξελισσεται σε ποιοτικο γουναρικο απο Ουκρανια

................................

Και μεσα σε ολα αυτα εχεις τον κοουτς να κανει το ενα λαθος μετα το αλλο απο πριν ξεκινησει το ματς (αποκλεισμος Γιακου απο 18αδα, τραυματισμος Βιδαλ και κατα συνεπεια 10αρι ο Σιοντης που το παλικαρι απλα δε μπορει εκει).
Τοσα λαθη απανωτα απο την αρχη της σεζον δε θυμαμαι απο τον κοουτς σε ολη την θητεια του στον ΠΑΣ.
Η διοικηση σαν να εχει παρατησει την ομαδα...Ο ηπιος σαν να λεει ως εδω ηταν, να βγει η χρονια και γεια σας...
Μας σκιζουν χωρις αναισθητικο ο καθε ασχετος νεανιας με στολη διαιτητη, οι παικτες πετανε χαρταετο και αυτος δε ειναι πουθενα...
Ουτε στη προπονηση να βαλει τις φωνες, ουτε ενα προστιμο, ουτε να σφιξει τα λουρια.
Ολα θα φτιαξουν με το πατημα ενος κουμπιου....
Δεν θελω να πιστευω οτι εχουν βαση τα σεναρια για το επομενο καλοκαιρι, γιατι αν παιζεις τετοιο παιχνιδι στον ΠΑΣ, ειναι να γινεσαι πιο ανεπιθυμητος και απο τον 2.28!

.....................................

Και τι μενει μετα....Η ιδεα με τον ταυρο στο στηθος και ενας κοσμος πολυτραυματισμενος αλλα να ειναι εκει....
Ποσο να αντεξει η ιδεα με μεταγγισεις....
Ηλεκτροσοκ να σωθει ο βαρια αρρωστος...Με οποιοδηποτε κοστος, με οποιοδηποτε τροπο

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 11:52 »
Για τον αποκλεισμο Γιακου ρωτηθηκε ο Πετρακης ; Μηπως καποιος φιλος γνωριζει εαν ειναι τραυματιας ;
ΑΝ δεν ειναι , προκειται απλα για παραλογισμο...

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 13:43 »

Δεν θελω να πιστευω οτι εχουν βαση τα σεναρια για το επομενο καλοκαιρι, γιατι αν παιζεις τετοιο παιχνιδι στον ΠΑΣ, ειναι να γινεσαι πιο ανεπιθυμητος και απο τον 2.28!

άμα θέλεις λες περισσότερα..
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 13:46 »
ΤΕΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ

Ολυμπιακος 131
Αεκ 106
Ατρομητος 103
Παναθηναικος 92
Παοκ 91
Πανιωνιος 91
Λαμια 86
Λεβαδειακος 79
Αρης 78
Ξανθη 78
Τριπολη 78
Παναιτωλικος 73
Οφη 71
Απολλωνας 66
Λαρισα 65
ΠΑΣ 64

ΤΕΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΜΑΣ

Πανιωνιος 120
ΠΑΣ 107
Απολλων 102
Οφη 95
Λεβαδειακος 93
Λαρισα 90
Λαμια 88
Παοκ 86
Παναιτωλικος 82
Αρης 78
Ξανθη 74
Παναθηναικος 72
Αεκ 69
Ατρομητος 65
Ολυμπιακος 64
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 16:07 »
Πιαδια λετε για τον Γιακο οτι πρεπει να παιζει πλακα κανετε ετσι δεν νομιζω να μιλατε σοβαρα.Τι καλο εχει για να παιζει σουτ?η μηπως ντριμπλα που στο κυπελο με τους ερασιτεχνες 2 φορες πηγε να ντριμπλαρει και τον εκοψαν!!,η μηπως σκοραρει τιποτα απο γκολ και πολυ αργος ειναι σαν παικτης.Για γ εθνικη ισως κανει οχι επειδη ειναι απο Γιαννενα οπως και ο Μιχαηλ αλλος μπενκενμαουερ αυτος να παιζουν στην ομαδα.Θελουμε νεους φρεσκους που να κατεχουν το αθλημα και να εχουν ταχυτητα σκεψης και εκτελεσης και φυσικα νεο προπονητη τωρα πιστευω δεν γλυτωνουμε το φουντο αυτες οι αλλαγες επρεπε να γινουν το καλοκαιρι.
Επισης πιστευω οτι ο ΧΒ κραταει τον Πετρακη γιατι δεν του λεει οχι σε τιποτα ειναι σαν δημοσιος υπαλληλος της ΠΑΕ ενα πραγμα αν ηταν αλλος θα την ειχε κανει.Επισης ο Πετρακης λεει σε ολα ναι γιατι ξερει οτι επειδη ειναι μυρωδιας αλλου δεν θα στεριωσει ουτε 3 μηνες οχι 5 χρονια γι αυτο εχει γαντζωθει στον παγκο μετα θα τον φαει το ταμειο ανεργιας η θα παει ξανα σε τιποτα Μαλια ,Γιουχτα, Επισκοπη στα τοπικα της Κρητης απο οπου μας ηρθε.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 16:51 »
Ενταξει τα φοβερα στατιστικα συνεχιζονται με ακομα πιο τραγικο πινακα

ΠΑΣΕΣ

Ολυμπιακος 703
Ατρομητος 561
ΑΕΚ 528
Λαμια 474
Παναθηναικος 460
Αρης 453
Παοκ 451
Λεβαδειακος 440
Πανιωνιος 415
Παναιτωλικος 411
Ξανθη 404
Αστερας 383
Λαρισα 363
Οφη 344
Απολλων 312
ΠΑΣ 277

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 17:59 »
Αγιουτο τελικά είσαι πολύ μυρωδιάς από μπαλα. Ακόμη δεν έχεις καταλάβει ότι το συγχρονο ποδόσφαιρο του Πετράκη δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμη από τους άλλους προπονητές. Δεν έχουν καμία σημασία τα στατιστικά. Το σύγχρονο ποδόσφαιρο παίζεται με την μπάλα να γίνεται κατευθείαν από την άμυνα σέντρα στους επιθετικους και αμέσως γκολ....  :joker:  :joker: :joker:

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 18:31 »
Ο Αρης εδιωξε τον Ερερα!Ευκαιρια να τον παρουμε εμεις και να τους δωσουμε  τον Πετρακη.Εκει να δεις ζανη ποσο θα κατσεις για 2 αγωνιστικες σε βλεπω μακακες σαν εμας δεν υπαρχουν αλλοι.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 18:42 »
Αγιουτο τελικά είσαι πολύ μυρωδιάς από μπαλα. Ακόμη δεν έχεις καταλάβει ότι το συγχρονο ποδόσφαιρο του Πετράκη δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμη από τους άλλους προπονητές. Δεν έχουν καμία σημασία τα στατιστικά. Το σύγχρονο ποδόσφαιρο παίζεται με την μπάλα να γίνεται κατευθείαν από την άμυνα σέντρα στους επιθετικους και αμέσως γκολ....  :joker:  :joker: :joker:

Εν αφορμη το ποστ σου παρε και τα ευστοχα γεμισματα ανα ποδοσφαιριστη

Χτιζουμε οικοδομες

ΕΥΣΤΟΧΑ ΓΕΜΙΣΜΑΤΑ

Μπουκουβαλας 1/12
Λιλα 2/7
Μιχαηλ 0/1
Γιακος 0/3
Τζημοπουλος 1/1
Αθανασιαδης 0/1
Κριζμαν 0/2
Τσικαρτσκι 2/12
Κακουμπα 3/13
Κιουζικ 0/4
Καστρο 2/5
Σιοντης 1/1
Μυστακιδης 3/15
Ξυδας 0/6
Βινταλ 6/22
Ντολοβατς 3/6
Αποστολοπουλος 1/14
Νικολιας 7/15

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 18:52 »
Καταρχήν...όσοι ξέρουν μπάλα πρέπει να παίζουν...τέλος
Δεν υπάρχει αρχή κ τέλος στην ομάδα
Για μένα η ενδεκάδα πρέπει αυτή τη στιγμή να αρχίζει με γιακό κ μετά οι υπόλοιποι
Άργος...αργος...είναι ο μόνος που ηρεμεί τη μπάλα κ περνάει κ καμμία κάθετη
Μετά νομίζω πρέπει να φέρει Μυστακίδης πιο πίσω...κ αυτός κρατάει μπάλα οπότε πιο πίσω κ αυτός να μπορεί η μπάλα να πηγαίνει ορθολογικά μπροστά

Πρέπει ήδη να ψάχνει παίχτες ο ήπιος κ μέσα στο Δεκέμβρη να είναι εδώ...όχι Ιανουάριο

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 18:52 »
Πιαδια λετε για τον Γιακο οτι πρεπει να παιζει πλακα κανετε ετσι δεν νομιζω να μιλατε σοβαρα.Τι καλο εχει για να παιζει σουτ?η μηπως ντριμπλα που στο κυπελο με τους ερασιτεχνες 2 φορες πηγε να ντριμπλαρει και τον εκοψαν!!,η μηπως σκοραρει τιποτα απο γκολ και πολυ αργος ειναι σαν παικτης.Για γ εθνικη ισως κανει οχι επειδη ειναι απο Γιαννενα οπως και ο Μιχαηλ αλλος μπενκενμαουερ αυτος να παιζουν στην ομαδα.Θελουμε νεους φρεσκους που να κατεχουν το αθλημα και να εχουν ταχυτητα σκεψης και εκτελεσης και φυσικα νεο προπονητη τωρα πιστευω δεν γλυτωνουμε το φουντο αυτες οι αλλαγες επρεπε να γινουν το καλοκαιρι.
Επισης πιστευω οτι ο ΧΒ κραταει τον Πετρακη γιατι δεν του λεει οχι σε τιποτα ειναι σαν δημοσιος υπαλληλος της ΠΑΕ ενα πραγμα αν ηταν αλλος θα την ειχε κανει.Επισης ο Πετρακης λεει σε ολα ναι γιατι ξερει οτι επειδη ειναι μυρωδιας αλλου δεν θα στεριωσει ουτε 3 μηνες οχι 5 χρονια γι αυτο εχει γαντζωθει στον παγκο μετα θα τον φαει το ταμειο ανεργιας η θα παει ξανα σε τιποτα Μαλια ,Γιουχτα, Επισκοπη στα τοπικα της Κρητης απο οπου μας ηρθε.

Ρε μεγάλε διάβασε το ποστ σου και αν καταλάβεις τι γράφεις παίξε Τζοκερ.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 18:55 »
Καταρχήν...όσοι ξέρουν μπάλα πρέπει να παίζουν...τέλος
Δεν υπάρχει αρχή κ τέλος στην ομάδα
Για μένα η ενδεκάδα πρέπει αυτή τη στιγμή να αρχίζει με γιακό κ μετά οι υπόλοιποι
Άργος...αργος...είναι ο μόνος που ηρεμεί τη μπάλα κ περνάει κ καμμία κάθετη
Μετά νομίζω πρέπει να φέρει Μυστακίδης πιο πίσω...κ αυτός κρατάει μπάλα οπότε πιο πίσω κ αυτός να μπορεί η μπάλα να πηγαίνει ορθολογικά μπροστά

Πρέπει ήδη να ψάχνει παίχτες ο ήπιος κ μέσα στο Δεκέμβρη να είναι εδώ...όχι Ιανουάριο

Α πολυ αισιοδοξος εισαι.....Αρχες μαρτη με κανενα Χελκβιστ βολευεσαι?

Απο τα στατιστικα που ειδα παντως ο μοναδικος αν και εχει παιξει πιο λιγο χρονο απο τους υπολοιπους και τα εχει παει καλα ειναι ο Ντολοβατς.....ο Μυστακιδης ειναι ο ανθρωπος που εχει κανει τα περισοτερο λαθη απο οποιοδηποτε ποδοσφαιριστη,που το  οτι εχει  δεκατεσσερις τελικες εχει βαλει ενα γκολ......
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 05 Νοέ 2018 18:59 από ayuto1966 »