Αποστολέας Θέμα: B' Eθνική 2010-2011  (Αναγνώστηκε 7716 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Filosofos

• Sr. Member
  • ID Collector's Big Fan
    • Προφίλ
B' Eθνική 2010-2011
« στις: Δευ 28 Ιούν 2010 09:01 »
Στη pole position μας έχει η expekt μαζί με τους αχώνευτους (τους οποίους αναγράφουν πρώτους για αλφαβητικούς λόγους. Ακόμα κι εδώ τσατσιλίκι δηλαδή  :P).

Greek B Ethniki 2010/2011
Νικητής (Χωρίς επιστροφές)  Ελλάδα 

Αποδόσεις

OFI Crete 2.20 
PAS Giannina 2.20 
Levadiakos 7.00 
Panetolikos 7.00 
Ethnikos Piraeus 10.00 
Diagoras Rodou 15.00 
Panthrakikos 15.00 
Thrasyvoulos 20.00 
Pierikos 30.00 
Doxa Dramas 50.00 
Anagennisi Karditsas 100.00 
Ethnikos Asteras 100.00 
Agrotikos Asteras 150.00 
Ilioupoli 150.00 
Ionikos Nikeas 200.00 

Πολύ Χριστόδουλο ακούν οι μπούκηδες μάλλον κι έχουν τσιμπήσει ότι θα έχουμε μπάτζετ τρια εκατομύρια ευρώ. Δεν εξηγείται αλλιώς γιατί μας δίνουν πρώτο φαβορί.  :P

Δεν έχουν δώσει ακόμα αποδόσεις για τους τρεις που ανεβήκανε από τη Γ'.

Ο Παναιτωλικός έχει έτοιμη καλή ομάδα από πέρσυ, με χρήμα για μεταγραφές, με πολύ κόσμο, με ενθουσιασμό και με καλές διαιτησίες (δεν έχει όμως φανέλα και προπονητή). Το @7.00 που του δίνουν μου φαίνεται αρκετά μεγάλο.

• Sr. Member
  • ID Collector's Big Fan
    • Προφίλ
Απ: B' Eθνική 2010-2011
« Απάντηση #1 στις: Δευ 09 Αύγ 2010 01:34 »
H τριάρα στην Παναχαϊκή, η τεσσάρα στη Κρανούλα, οι μεταγραφές ουσίας και οι ουρές του κόσμου για διαρκείας, θορύβησαν απότι φαίνεται τους μπουκ.
Ιδού οι νέες αποδόσεις:

Νικητής (Χωρίς επιστροφές) Ελλάδα 

Αποδόσεις

PAS Giannina 2.20 
Levadiakos 3.00 
OFI Crete 4.00 
Panthrakikos 8.00 
Panetolikos 10.00 
Diagoras Rodou 20.00 
Ethnikos Piraeus 20.00 
Veroia 30.00 
Ionikos Nikeas 40.00 
Trikala 50.00 
Kallithea 50.00 
Thrasyvoulos 50.00 
Pierikos 50.00 
Ilioupoli 100.00 
Anagennisi Karditsas 100.00 
Agrotikos Asteras 100.00 
Doxa Dramas 100.00 
Ethnikos Asteras 100.00

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δευ 09 Αύγ 2010 07:46 »
Στοιχηματική ευκαιρία τα Τρίκαλα (ακόμα και αν δεν βγεί στην πορεία είναι μία ομάδα από Γ΄που παραδοσιακά ή μία στις 3 κτυπάει άνοδο και η άλλη κάθοδο. Το βασικό πλεονέκτημα το οποίο πιστεύω ότι θα μετρήσει φέτος είναι ότι έχει ρευστό )

Επίσης στοιχηματική ευκαιρία ο φΟφης τώρα που δεν ξεκίνησε πρωτάθλημα και μετά από ήττα με Αγρίνιο

προσωπικά πιστεύω ότι θα το κτυπήσει (μέσω baraz μαζί με μας ) και ο Παναιτωλικός ...

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Τετ 18 Αύγ 2010 18:29 »
σημερα εχωσα ενα ποσο στον Ιωνικο... κατι μου λεει πως θα ειναι ο τριτος που θα ανεβει

• Sr. Member
  • ID Collector's Big Fan
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Πεμ 26 Αύγ 2010 18:28 »
Oι μπουκ εξακολουθούν να μας δίνουν πρώτο φαβορί, η "πιάτσα" όμως σιγά σιγά μας βγάζει απέξω...

Από τη σημερινή στήλη παρασκηνίων της εφημερίδας GOAL:

-Είναι δυνατόν μία μέρα μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League (Β’ Εθνική) να είναι γνωστές οι ομάδες που θα προβιβαστούν στη Super League;

-Θα δικαιωθούν άραγε αυτοί που προβλέπουν ότι Λεβαδειακός και ΟΦΗ θα ανέβουν απευθείας στη μεγάλη κατηγορία και θα διεκδικήσουν το τρίτο εισιτήριο στα πλέι οφ οι Εθνικός, Πανθρακικός, Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα (με τη σειρά να έχει σημασία);

-Γιατί στον ΟΦΗ πανηγύριζαν με την εκλογή του Βαγγέλη Μαρινάκη στην προεδρία της Super League;

-Τι σχέση μπορεί να έχουν τα δίδυμα Νικόλας Πατέρας - Αχιλλέας Μπέος και Βαγγέλης Μαρινάκης - Νίκος Μαχλάς;

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #5 στις: Παρ 27 Αύγ 2010 13:15 »
proinoslogos.gr
Παράθεση
NA EIMAΣΤΕ ΑΝΗΣΥΧΟΙ;

Σε κουτσομπολίτστικη στήλη αθηναϊκής αθλητικής εφημερίδας γράφτηκαν χθες τα εξής: «Θα δικαιωθούν άραγε αυτοί που προβλέπουν ότι Λεβαδειακός και ΟΦΗ θα ανέβουν απευθείας στη μεγάλη κατηγορία και θα διεκδικήσουν το τρίτο εισιτήριο στα πλέι οφ οι Εθνικός Πειρ., Πανθρακικός, Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα (με τη σειρά να έχει σημασία);
Είναι δυνατόν μια μέρα μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος της Foodball League (Β’ Εθνική) να είναι γνωστές οι ομάδες που θα προβιβαστούν στη Super League;
Πριν από ένα μήνα γράψαμε ότι «πλανώνται πλάνην οικτρά» όσοι πιστεύουνε πως ο ΠΑΣ Γιάννινα θάχει εύκολη αποστολή στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.
Πέσαμε… μέσα στις προβλέψεις μας για τις δύο ομάδες που θεωρούνται… εξ οφιτσίου( ; ) φαβορί για την απευθείας άνοδο και γράφαμε ότι οι… μισές ομάδες χτυπάνε άνοδο.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ΑΠΑΝΤΕΣ στο γιαννιώτικο στρατόπεδο πρέπει να είναι ανήσυχοι.
Δυστυχώς στη χώρα όπου η ποδοσφαιρική  ευτέλεια έχει γιγαντωθεί, η… προανάκρουση πιστοποιείται -αργότερα- και από τα γεγονότα…
Η ντόπια ομάδα δεν φαίνεται ικανή να ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.
Η «αδυναμία» της επιβεβαιώνεται και από την περυσινή πορεία των τελευταίων μηνών στη SUPER LEAGUE.
Προγραμένη έδειχνε η εξέλιξη της ομάδος και τίποτα δεν στάθηκε ικανό να την ανακόψει.
Ακόμα και οι… παραινέσεις του Κάρολου Παπούλια στον συγγενή του πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο δεν έπιασαν τόπο…
Ενδεικτικό του πόσο «σοβαρά» παίρνουνε τον ΠΑΣ στη Football League (είναι το καινούργιο διακριτικό της Κατηγορίας) αποτελεί το παρακάτω γεγονός.
Ζήτησε δια του Β’ Αντιπροέδρου Γιώργου Χρηστοβασίλη, τουλάχιστον, για το ενδεχόμενο μη αποπεράτωσης του χλοοτάπητα, να δώσει το ματς της πρεμιέρας εκτός έδρας.
Και το απολύτως λογικό αίτημα απορρίφθηκε απ’ το σώμα.
Δυστυχώς το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας είναι ένα ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
Το λέμε όχι γιατί έτσι μας… κάπνισε, αλλά επειδή το ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ Η ΤΕΡΑ­ΣΤΙΑ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΜΕ­ΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μια ομάδα ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΗ, διαχρονικά, απ’ τους βρώμικους ιντρούχτορες του αθλήματος.
Προκαλεί δυσκολίες στην έδρα του και πολλοί είναι εκείνοι που χαίρονται όταν δεν τον αντιμετωπίζουν.
Προτού ακόμα… ροδίσει η Κατηγορία υπήρξε η προαναφερόμενη «ψυχρολουσία».
Για πάρα πολλούς λόγους, ιδιαίτερα οικονομικούς, ο βαθμός αντιξοότητας στο ερχόμενο πρωτάθλημα θάναι κατακόρυφα αυξημένος.
Χρειάζεται να αμυνθούν στο γιαννιώτικο στρατόπεδο σε κάθε επιβουλή.
Ο μεγαλομέτοχος πρέπει να διευρύνει το… «οπλοστάσιο» της ομάδος σε καιρούς χαλεπούς, ως προς την αισιοδοξία.
Μόναχα εύκολη δεν θάναι η προσπέλαση των «εμποδίων».
Σημειώνουμε ότι τα ματς με τον ΟΦΗ θα γίνουνε στο φινάλε των δύο γύρων.
Στα Γιάννινα το πρώτο και στο Ηράκλειο το δεύτερο…
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος CPAS1

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δευ 30 Αύγ 2010 19:50 »
Θα βγει ο ψόφης και ο σουβλακιακός, λέει η πιάτσα γιατί τους προωθεί ο Μαρινάκης. Εδώ τον έσφαξε σαν αρνί στο γόνα ο Σταθόπουλος, τη Β εθνική θα σιάξει ο τζες;

• Sr. Member
  • ID Collector's Big Fan
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Τρι 31 Αύγ 2010 11:09 »
Παραλίγο να βγαίναμε πρωταθλητές Αυγούστου ρε γαμώτο.
Μας έφαγε ο Λεβαδειακός στο παρα ένα. Πρώτο φαβορί ο Κομποτης με τις καινούργιες αποδόσεις.

Νικητής (Χωρίς επιστροφές)  Ελλάδα 

Αποδόσεις

Levadiakos 2.50 
OFI Crete 3.50 
PAS Giannina 3.50 
Panthrakikos 8.00 
Panetolikos 15.00 
Ethnikos Piraeus 30.00 
Diagoras Rodou 30.00 
Ionikos Nikeas 50.00 
Veroia 50.00 
Kallithea 50.00 
Agrotikos Asteras 75.00 
Thrasyvoulos 100.00 
Pierikos 100.00 
Ilioupoli 100.00 
Ethnikos Asteras 150.00 
Doxa Dramas 150.00 
Trikala 200.00 
Anagennisi Karditsas 200.00

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Τρι 31 Αύγ 2010 15:33 »
Χωρις να δινω σημασια σε "παρασκηνια" κ καθε μορφης "παπαγαλακια" αλλα κρινοντας αυστηρα με βαση το ροστερ κ τη μετεγγραφικη ενισχυση/αποδυναμωση, βλεπω το 15 του Παναιτωλικου ως "θειο δωρο"........Ηταν καλος τον Ιουνιο στο 7, αλλα τωρα στο 15 ειναι μουρλια....Σεβαστο στοιχηματικα το 8 του Πανθρακικου αλλα πιστευω στην τριαδα Λεβαδειακος-ΟΦΗ-Παναιτωλικος, οποτε δε θα παρω. Το δικο μας 3,5 ειναι επιεικως για γελια (κ εμεις για κλαματα).
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Τρι 31 Αύγ 2010 19:06 »
Χωρις να δινω σημασια σε "παρασκηνια" κ καθε μορφης "παπαγαλακια" αλλα κρινοντας αυστηρα με βαση το ροστερ κ τη μετεγγραφικη ενισχυση/αποδυναμωση, βλεπω το 15 του Παναιτωλικου ως "θειο δωρο"........Ηταν καλος τον Ιουνιο στο 7, αλλα τωρα στο 15 ειναι μουρλια....Σεβαστο στοιχηματικα το 8 του Πανθρακικου αλλα πιστευω στην τριαδα Λεβαδειακος-ΟΦΗ-Παναιτωλικος, οποτε δε θα παρω. Το δικο μας 3,5 ειναι επιεικως για γελια (κ εμεις για κλαματα).
όπως έχω ξαναγράψει και παλαιότερα συμφωνώ 100% με τις προβλέψεις του προλαλήσαντα απλά στοιχηματικά προσθέτω ως ευκαιρία (επίσης για άλλη μία φορά) ακόμα και αν δεν βγεί τα Τρίκαλα τα οποία θεωρώ ελέω οικονομικής δυνατότητας ότι θα διεκδικήσουν κάτι παραπάνω και η απόδοση 200 είναι προκλητικά μεγάλη (αν ήταν στο 20 δεν θα την πρότεινα)

Αποσυνδεδεμένος Steve-ToRosLoCosS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Τρι 31 Αύγ 2010 23:11 »
Δεν μπορω να καταλαβω ομως γιατι θεωρειτε την ομαδα μας τοσο χαλια........δειτε τη πρωτα στο γηπεδο(γιατι αποτι φενεται τα φιλικα δεν σας κανουν) και μετα κρινετε τις αποδοσεις οπως και για τις αλλες ομαδες.Εγω βαζω τριαδα με σειρα να μετραει Παναιτωλικος,ΠΑΣ,ΦΟΦΗ!
Αναστασιάδης: «Θα κάνω μια έκκληση, κοιτάξτε να τα βρείτε στα Γιάννινα και να ενωθείτε.» .

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Τρι 31 Αύγ 2010 23:30 »
Κι εμένα που δεν παίζω το 15 του Αγρινίου μου φαίνεται μούρλια! Πολύ καλό υλικό. Δύσκολο όμως το πρωτάθλημα να ξεφύγει από Λειβαδιά- Φωφώ. Λογικά ο Αγρίνιος είναι ο τρίτος, παίζοντας με (ή χωρίς) Ανθρακικό, ΠΑΣ και Τρίκαλο.

Σωστός και ο dk για το 200. Παίζεται 1 ευράκι χαμένο, αντί τσιχλών.

Παράθεση
Δεν μπορω να καταλαβω ομως γιατι θεωρειτε την ομαδα μας τοσο χαλια........δειτε τη πρωτα στο γηπεδο(γιατι αποτι φενεται τα φιλικα δεν σας κανουν) και μετα κρινετε τις αποδοσεις οπως και για τις αλλες ομαδες.Εγω βαζω τριαδα με σειρα να μετραει Παναιτωλικος,ΠΑΣ,ΦΟΦΗ!

Α. Δε βρίσκω που διαφωνείς με τους από πάνω που λένε ότι είναι προσφορά το 15 του Αγρίνιου.
Β. Εσένα σου φαίνεται πολύ καλή η ομάδα μας? Χωρίς να την έχουμε δει επίσημα, σαν πρόβλεψη είναι η συζήτηση
Γ. Μακάρι να βγεί Πρωταθλητής ο ΠΑΣ και να πάνε (-με) ΟΛΟΙ ΚΟΥΒΑ. Δύσκολο όμως.

ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Τετ 01 Σεπ 2010 02:24 »
Ηρακλειωτης φιλος μου μου ειπε πως ο ΟΦΗ δυσκολα θα ανεβει και το ιδιο πιστευουν και τα φιδια. Κατι περι οικονομικων προβληματων μου ειπε αλλα δεν μου το ανελυσε.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Πεμ 02 Σεπ 2010 20:20 »
Δε χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση.

Δημιούργησαν μια "τρύπα" 10 εκ. Τα έξοδα τρέχουν και -ως συνήθως- η "τρύπα" μεγαλώνει μέρα τη μέρα. Σε άλλες εποχές (όχι και τόσο μακρινές) το άνοιγμα δε θα θεωρούνταν μεγάλο ενώ παράλληλα, όλο και... κάποιος θα προθυμοποιούνταν να βάλει πλάτη  ;)

Οι εποχές άλλαξαν κι οι κρητικοί ποντάρουν στην άνοδο για να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Αν δεν τα καταφέρουν και φέτος -ή έστω δε βρεθεί κάποιος για τις πλάτες που λέγαμε- έρχονται "πέτρινα χρόνια".   
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος zissis

• Global Moderator
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Πεμ 09 Σεπ 2010 23:01 »
Παράθεση
Ηρακλειωτης φιλος μου μου ειπε πως ο ΟΦΗ δυσκολα θα ανεβει

Φίλος????
Δεν έχεις καλές παρέες!!!
Είμαι ένα πλάτωμα μια βάση για πυραύλους είμαι ένας πύραυλος που έκαψε τη βάση...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Σαβ 11 Σεπ 2010 17:36 »
Ηρακλειωτης γνωστος μου ... τι γνωστός ...  μου είπε ότι η ομάδα του δεν απέχει πολύ απ' τα παγοβούνια που βύθισαν τον  "Τιτανικός"  :pashat:
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Σαβ 11 Σεπ 2010 19:03 »
Παράθεση
Ηρακλειωτης φιλος μου μου ειπε πως ο ΟΦΗ δυσκολα θα ανεβει

Φίλος????
Δεν έχεις καλές παρέες!!!

2 φιλους εχω Ηρακλειωτες εδω στην Θεσσαλονικη. Ο ενας χανουμας και ο αλλος βαζελος!
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Τετ 15 Απρ 2020 23:52 »
σημερα εχωσα ενα ποσο στον Ιωνικο... κατι μου λεει πως θα ειναι ο τριτος που θα ανεβει
Διαχρονικός κουβάς είσαι!!!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Παρ 17 Απρ 2020 00:19 »
Διαχρονικός κουβάς είσαι!!!

Πολύ χάλια...
Ούτε θυμάμαι από ποτέ έχω να πάω ένα καλό ταμείο στο στοίχημα..
Ευτυχώς είχαμε πριν την καραντινα και το Κίνο αχαχαχ τι λέω...