Αποστολέας Θέμα: ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα  (Αναγνώστηκε 17738 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 20 Νοέ 2018 19:20 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα
« Απάντηση #1 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 13:31 »
Συνεχισε να ανοιγεις εσυ αυτα τα θεματα και αμα δουμε νικη γουρλη μου τηλεφωνησε μου.

Αποσυνδεδεμένος pas-pan

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 13:35 »
Μετά το "δύσκολο πρόγραμμα και τις ήττες εντός προγράμματος", τον πιο βατό Παναιτωλικό και την ακόμα πιο βατή Λαμία, κατεβαίνουμε ακόμα ένα σκαλί κάτω σε ποιότητα, μπας και κάτσει κανένας βαθμός.

Πραγματικά, η ΑΕΛ μαζί με μας είναι από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας. Διχασμένη, με τον κόσμο της απόντα, με αγωνιστικό χώρο πραγματικό χωράφι, με τον μεγαλομέτοχο να ρουφιανεύει τους οπαδούς της σε κάθε αγώνα και να τους απειλεί με μηνύσεις, με γελοίες αναρίθμητες ανακοινώσεις που εκδίδονται λογικά με το κιλό, με προπονητές-ανδρείκελα του πραγματικού προπονητή, που έρχονται και παρουσιάζονται ως παγκόσμια επιτυχία ότι υπέγραψαν στην ΑΕΛ αλλά φεύγουν νύχτα ως άχρηστοι, με μπάτζετ που ενώ είναι από τα χαμηλότερα στην κατηγορία παρουσιάζεται ως μεγάλο (επειδή το λέει το transfermarkt, χωρίς όμως τεχνηέντως να γίνεται σύγκριση με τα άλλα μπάτζετ των ομάδων της SL που αναφέρονται στο εν λόγω site), με τον μεγαλομέτοχο να "βάζει πωλητήριο" 4.000.000 για κάποιον που θα θελήσει να αγοράσει τον Νούνιτς και τον Κούνιτς και τα άλλα βαλκανικά παλτά και για μια ομάδα που ο ίδιος πήρε σχεδόν τζάμπα.

Με αυτές τις συνθήκες λοιπόν που επικρατούν στον αντίπαλο, δεν αποκλείω ακόμα και τη νίκη μας στο AEL FC ARENA. Όπως όμως πολύ εύστοχα στο FB θα είναι "σαν να παίρνουμε ασπιρίνη για τον καρκίνο". Θα κρύψουμε τα τεράστια θέματα μας κάτω από το χαλάκι για 2-3 ακόμα βδομάδες και ο οργανισμός ΠΑΣ Γιαννίνα θα συνεχίσει να αργοπεθαίνει.

Υ.Γ. Λευτεριά στην ΑΕΛ!!!

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δευ 05 Νοέ 2018 14:12 »
Προβλέπω άλλη μια ήττα και ανάσταση ενός ακόμη πεθαμένου. Είμαστε χουβαρντάδες, πως να το κάνουμε; B-)

Υ.Γ. Λευτεριά και στον ΠΑΣ.

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Τρι 06 Νοέ 2018 00:19 »
Νομιζω οι μεγαλοι σκαουτερ θα παρακολουθησουν αυτο το υπερματς και θα γεμισουν τα μπλοκ τους απο τα αστερια που θα δουν βαζω μεσα και τους προπονητες αλλα και τους δυο....προεδρους.Ρε πως μας καταντησαν. :'(

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Τρι 06 Νοέ 2018 00:36 »
Μονοδρομος η νικη σε ολα τα ματς πλεον.
Η αελ ειναι χειροτερη ομαδα και απο τη Λαμια και απο την Ξανθη.
Ας σταματησουν τα πειραματα και οι εμμονες και ας παιξουν οι καλυτεροι.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Τρι 06 Νοέ 2018 00:39 »
Συνεχισε να ανοιγεις εσυ αυτα τα θεματα και αμα δουμε νικη γουρλη μου τηλεφωνησε μου.
Αν του το σβήσω και το ανοίξω εγώ λες να πιάσει;;;;

ΥΓ:Το επόμενο δικό μου πάντως  :P :P :P :P

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Τρι 06 Νοέ 2018 00:41 »
Αν του το σβήσω και το ανοίξω εγώ λες να πιάσει;;;;

ΥΓ:Το επόμενο δικό μου πάντως  :P :P :P :P

Βλεπω να μενει ο πετρακης και να φευγω εγω :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Τρι 06 Νοέ 2018 01:12 »
Πετράκη θεέ πάρε την ΠΑΕ και στείλε τον Χβ στην Κρήτη διακοπές

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Τρι 06 Νοέ 2018 12:23 »
Συμφωνα με αυτα που εχουμε δει εως τωρα , θεωρω οτι η κατασταση στα χαμηλα της βαθμολογιας ειναι η εξης , ανεξαρτητως βαθμολογικης συγκομιδης και θεσης των ομαδων .

Οι τρεις χειροτερες ομαδες με βαση το ροστερ ( οπως αυτο αποδιδει κατα τις πρωτες 9 αγωνιστικες και οχι θεωρητικα ) και την εικονα που δειχνουν στο γηπεδο ως ομαδες ειναι ο Απολλων , η Λαρισα και ο ΠΑΣ .
Αυτες λοιπον ειναι οι τρεις που μεχρι στιγμης ( κατα την γνωμη μου παντα ) ''πρεπει '' να ειναι στην 3αδα του υποβιβασμου.

Κακη ομαδα , παιζοντας ποδοσφαιρο που δεν βλεπεται πανω απο 10 λεπτα ( εκτος και εαν εχεις παιξει καποιο στοιχημα ) ειναι και ο Λεβαδειακος . Καποιες στιγμες ομως μου δινει για καποιον λογο την εντυπωση οτι εχει ψυχη , μεταλο και ομαδικο δεσιμο ,οπου σε συνδιασμο με την δυναμη του Κομποτη στο παρασκηνιο με κανουν να του ''δινω'' βραχεια κεφαλη την 13η θεση που οδηγει σε μπαραζ.

Τη 6αδα των χειροτερων ομαδων συμπληρωνει η Λαμια και ο ΟΦΗ .
Οι Κρητικοι ομως εχουν καλους παικτες , δυνατη εδρα ( που οταν χρειαστει θα γινει ακομη πιο δυνατη ) αλλα κυριως μια νεα Διοικηση - θεωρητικα πολυ ευρωστη - οπου πιστευω πως και θα κανει τις απαραιτητες κινησεις τον Γεναρη , αλλα και θα ειναι καλοδεχουμενη στους κολπους της Α Εθνικης ως το ''νεο φρεσκο χρημα '' .
Συνεπως ο ΟΦΗ δεν πιστευω οτι θα κινδυνεψει πραγματικα .

Μενει λοιπον η Λαμια , οπου μεχρι στιγμης μου δειχνει να ''αξιζει'' την 12η θεση , και αυτην ( 12η θεση ) πρεπει να κυνηγαμε , και ειναι ο μοναδικος εφικτος στοχος.
Αυτο ομως θα γινει μονο εαν η 11η αγωνιστικη μας βρει με 13 βαθμους , δηλαδη νικες με ΑΕΛ και Λεβαδειακο.

Με 11 βαθμους ( Χ με ΑΕΛ και νικη με Λεβαδειακο ) κοιταζουμε με ζορι την 13 θεση ( μπαραζ ) , ενω με οτιδηποτε λιγοτερο θα βαλτωσουμε στην τελευταια 3αδα και πολυ δυσκολα θα ξεφυγουμε απο εκει , οσο νωρις και εαν φαινεται ...

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Τρι 06 Νοέ 2018 14:47 »
Παμε να δουμε λιγο ποια ειναι η ΑΕΛ μεχρι στιγμης.

Αποτελέσματα - συστήματα - συνθέσεις
1η  ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.-Α.Ε.Λ.  0-1  3-5-2  (Σωτήρης Αντωνίου): Κρίστινσον, Ντέλετιτς, Σαχίτι (46’ Γκόικοβιτς), Γρομητσάρης, Μόρας (28’ Γκόλιας), Χούμπτσεφ, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Κούνιτς, Πίτι, Μόρσι (67’ Καρανίκας).

2η  ΑΡΗΣ-Α.Ε.Λ.   2-0   3-5-2 (Σ. Αντωνίου): Κρίστινσον, Σαχίτι (46΄Καρανίκας), Γκοίκοβιτς, Γρομητσάρης, Γκόλιας, Χούμπσεβ, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Κούνιτς (63΄Νούνιτς), Πίτι, Ντέλετιτς

3η  Α.Ε.Λ.-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  1-3 Α' ημιχρ. 3-5-2, Β' ημιχρ 4-4-2  (Σ. Αντωνίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Γκοϊκοβιτς, Γρομητσάρης, Χούμπτσεφ (54’ Κούνιτς), Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς (84’ Κοέφ), Ντέλετιτς, Πίτι, Σαχίτι (46’ Λεοζίνιο), Μόρσι.

4η  ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.-Α.Ε.Λ.  2-0 3-5-2  (Σωτήρης Αντωνίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Αμντάλα (46' Λεοζίνιο), Χούμπτσεφ, Φατιόν, Κόεφ (46' Πίτι), Κούνιτς (80' Μπαργκάν), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς

5η  Α.Ε.Λ.-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  1-0  3-5-2  (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Γκόλιας, Μόρας, Ζίζιτς, Καρανίκας, Ντέλετιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπάλλας (68' Κοέφ), Πίτι (75' Μορσί), Κούνιτς.

6η  Α.Ο. ΞΑΝΘΗ-Α.Ε.Λ.  1-0 4-2-3-1 (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Κούνιτς (70' Μπαρκάν), Πίτι (46' Γρομητσάρης), Ντέλετιτς, Γκόλιας, Ζίζιτς, Καρανίκας, Ακόστα (87' Κόεφ), Φατιόν, Σαχίτι.

7η  Α.Ε.Λ.-ΛΑΜΙΑ  1-2 4-2-3-1 (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Κόεφ, Γκόλιας, Μόρας, Χούμπτσεφ, Φατιόν, Μπάλλας (75' Μιλοσάβλιεβιτς), Μπαργκάν (70' Κούνιτς), Σαχίτι (13' λ. τρ. Ακόστα), Πίτι, Ντέλετιτς.

8η  Α.Ε.Λ.-Ο.Φ.Η.  0-0  3-4-1-2 Κρίστινσον, Ζίζιτς, Μόρας, Γρομητσάρης, Καρανίκας, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Ακόστα (86' Χούμπτσεβ), Πίτι, Κούνιτς (72' Μπαργκάν) και Ντέλετιτς.

9η  ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-Α.Ε.Λ. 1-1 4-2-3-1  (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μόρας (31' λ. τρ. Γκόλιας), Ζίζιτς, Γρομητσάρης, Καρανίκας, Ντέλετιτς, Ακόστα, Μιλοσάβλιεβιτς, Κοέφ, Πίτι (58' λ. τρ. Χούμπτσεβ), Μπαργκάν (65' λ. τρ. Νούνιτς).

Κάποια ομαδικά και ατομικά στατιστικά απο το site της Superleague
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 06 Νοέ 2018 14:50 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Τρι 06 Νοέ 2018 16:31 »
ΠΑΣ τους κερδας ,παίρνεις τα πάνω σου,κ απολαμβάνεις για ένα πενθήμερο τις δηλώσεις του 1.79 στα ΜΜΕ.... χάνεις;χάνεσαι κ έχεις κ τον κοντό να δηλώνει μέχρι το τέλος της σαιζόν ,σε κάθε ευκαιρία,ότι έσωσε τον ΠΑΣ,έκανε την εξυγίανση στη ΠΑΕ κ άλλα τέτοια.
Υγ.... καλή λευτεριά στις έγκυες,να πα να γαμηθει η ΑΕΛ,να τη φαν τα σκλια....
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 06 Νοέ 2018 16:35 από RASTA »
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Τρι 06 Νοέ 2018 19:58 »
Παιζουνε οι δυο μακραν χειροτερες επιθεσεις του πρωταθληματος...

Μαγικο παιχνιδι θα δουμε παλι....

Αλλα ενα ειναι το σιγουρο οτι οποιος χασει τον αγωνα πρεπει να ετοιμαστει για λαικα δικαστηρια και σκηνικα απειρου καλλους...Παιχτες σε απογνωση,προπονητες φευγατοι,προεδροι για μπινελικωμα και τα λοιπα.......

Θα σπασει κοντερια η ειτζιμπι

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #13 στις: Τρι 06 Νοέ 2018 20:23 »
Εισητήρια στην ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ με 1 ευερώ & 5 ευρώ απο ΠΑΕ ΑΕΛ στην ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ

http://www.aelfc.gr/index.php/anakoinoseis-menu/item/2469-propolisi-eisitirion-gia-ton-agona-me-antipalo-ton-pas-giannina-stis-10-11-2018

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει το ωράριο προπώλησης για τον αγώνα Πρωταθλήματος στις 10/11/2018 με αντίπαλο την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

Τετάρτη 7/11 έως Παρασκευή 9/11: από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ στην κεντρική πλατεία, Κύπρου 72, 5ος όροφος.

Σάββατο 10/11 (ημέρα αγώνα) στα εκδοτήρια του AEL FC ARENA: από τις 11 το πρωί έως το ημίχρονο του αγώνα.

Τιμές:

Ανατολική Κερκίδα

Θύρα 7: 1€ (διαθέσιμα 350 εισιτήρια) - ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Θύρες 3 έως 10: 5€ - ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

***Το Σάββατο 10/11 εισιτήρια όλης της ανατολικής κερκίδας θα έχουν ενιαία τιμή 20€

Δυτική Κερκίδα

Θύρες 16-17 και 19-20: Κανονικό 40€, Γυναικείο 20€, παιδικό 20€

Θύρα 18 VVIP: Κανονικό 60€

Προσοχή:

Τα εισιτήρια είναι ηλεκτρονικά και ονομαστικά.

Για την έκδοση τους απαιτείται η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και να γνωρίζει ο κάτοχος τον ΑΜΚΑ του.

Κάθε φίλαθλος δικαιούται να αγοράσει μόνο ένα εισιτήριο!

========================================================================

Επίσης η ΠΑΕ ΑΕΛ έβγαλε ανακοίνωση στήριξης του προπονητή της:

http://www.aelfc.gr/index.php/anakoinoseis-menu/item/2468-anakoinosi
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 06 Νοέ 2018 20:28 από PAS-o-media »
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Τρι 06 Νοέ 2018 21:18 »
Κούγιας: “Γιατί δεν δίνω εισιτήρια, αυτοί με έδιωξαν από τον ΠΑΣ”

Σε μία αποκλειστική και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Sport24 Ιωάννινα 96,3 και στον Βαγγέλη Πήχα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Α.Ε. Λάρισας, Αλέξης Κούγιας απάντησε για όλους και για όλα.

Ένας άνθρωπος που δεν «μασάει» τα λόγια του και δεν κρύβεται πίσω από τις  λέξεις, ο Αλέξης Κούγιας ήταν χείμαρρος για ακόμη μια φορά.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν υπήρξε αίτημα από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για να πάρει εισιτήρια από την Α.Ε. Λάρισα για το παιχνίδι του Σαββάτου:

«Δεν μου έχει κάνει πρόταση ο ΠΑΣ Γιάννινα να πάρει εισιτήρια αλλά και εμείς δεν επρόκειτο να δώσουμε. Παγίως από τότε που εγώ έχω τις μετοχές της Α.Ε.Λ (από τις 28 Ιουλίου 2015) δεν δίνουμε εισιτήρια σε κανένα παιχνίδι, σε φιλοξενούμενο και δεν κάνουμε εξαίρεση. Θα μπορούσα να κάνω μια εξαίρεση για τον ΠΑΣ Γιάννινα για ειδικούς λόγους, αλλά επειδή έχω προβλήματα με τους οργανωμένους. Είμαι βέβαιος ότι οι συγκεκριμένοι 30 οργανωμένοι που είναι εκτός γηπέδου της ΑΕΛ, θα δημιουργήσουν επεισόδια και που πιθανώς θα οδηγούσαν σε τιμωρία και τις δύο ομάδες. Αυτό που συνέβη με ΑΕΚ και πρόκειται να συμβεί με τον Ολυμπιακό που θα τιμωρηθεί για εκτός έδρας παιχνίδι και για τον ΠΑΣ θα ήταν αρνητικό αυτό.»

Για την σχέση του με τους φιλάθλους και την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Εκτός του ότι είναι η πατρίδα μου, γενικώς ταυτίστηκα πολύ με την αναγέννηση αυτής της ομάδος ,πόσο πολύ ταυτίστηκα με τους οπαδούς της. Σε κάθε περίπτωση για μένα ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μια πενταετία απίστευτης ισορροπίας και απόλαυσα όσο ποτέ άλλοτε το ποδόσφαιρο. Είμαι ταυτισμένος με τους οπαδούς μας γιατί οι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα δεν είναι οι λίγοι «αληταράδες», ούτε οι αντεξουσιαστές. Είναι ο πραγματικός κόσμος στις σκεπαστές. Αυτός είναι ο παλιός κόσμος. »

Για την ταύτισή του με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Λάρισα:

«Είναι από τις μεγαλύτερες επαρχιακές ομάδες της Ελλάδας και στην Ευρώπη. Βεβαίως, η Λάρισα να έχει πάρει και πρωτάθλημα και δύο κύπελλα και έχει κάνει και μια μεγαλύτερη πορεία σε μεγάλες διοργανώσεις. π.χ όταν έπαιζε στο Πρωταθλητριών κτλ. Όμως και ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μαζί με την Παναχαΐκή που βγήκε πρώτη φορά στην Ευρώπη, ειδικά με τις τελευταίες του επιτυχίες να παίξει στην Ευρώπη και να προχωρήσει και δύο γύρους».

Για το τι αναμένουμε να δούμε στο πρωτάθλημα:

«Και οι δύο ομάδες είναι στην ίδια μοίρα. Έχουμε και οι δύο εκτός έδρας παιχνίδια. Είναι πολύ κοντά οι ομάδες. Κακή εικόνα του Αστέρα Τρίπολης, την Λαμίας, του Παναιτωλικού και το ξεκίνημα του Πανιωνίου, αλλά πρέπει να προσέχουμε κάθε Κυριακή, κάθε πόντος είναι χρυσάφι και είμαι βέβαιος ότι στο τέλος θα είμαστε στη μέση της βαθμολογίας.»

Για το ματς της ΑΕΛ  με τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο:

«Είναι κομβικό παιχνίδι, ματς ψυχολογίας. Ο ΠΑΣ Γιάννινα περνά μεταβατική περίοδο, ειδικά στην επίθεσή του δεν έχει παίκτη από τα προηγούμενα χρόνια.»

Για τα φετινά στατιστικά στοιχεία της Λάρισας στα πρώτα ημίχρονα:

«Σε αντίθεση με την περσινή σεζόν. Είχαμε τραγικά πρώτα ημίχρονα και καλά δεύτερα. Ειδικά πέρσι στα τελευταία δέκα λεπτά είμαστε η ομάδα που θα έπαιρνε το πρωτάθλημα. Από το 80΄ μέχρι το 95’ πήραμε όλα τα παιχνίδια. Το πολύ ευχάριστο για μένα ότι όταν παίζουμε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο. Για ψυχολογικούς λόγους όμως και επειδή έχουμε ανάγκη τους βαθμούς, κάτι που δεν το κάνει ο προπονητής, η ομάδα γυρίζει πίσω. Δεν είναι θέμα κατάστασης γιατί έχουμε εξαιρετικά εργομετρικά, ούτε αξίας παικτών γιατί και οι ηλικίες παικτών από εξαιρέσουμε τον Πίτι, ο Μόρας δε θα ξαναπαίξει ,έχει πάθει τέσσερις φορές υποτροπή στην ίδια θλάση και είναι πια δύσκολο να επανέλθει. Τον περιμένει μια θέση είτε στη διοίκηση είτε στο τεχνικό team με τη διαδρομή που έχει. Πρέπει οι παίκτες να εξελίσσονται.»

Αναφορικά με το ποια ομάδα βλέπει πρωταθλητή:

«Δεν ξέρεις ποτέ. Το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα πρωτάθλημα που παίζεται και στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο. Αρκούν κάποιες λάθος επιλογές και υπάρχουν πρωταθλήματα που έχουν ληφθεί εν μέσω δικαστικών αποφάσεων. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα από πέρσι αλλά είναι μια ομάδα γηρασμένη. Με τη συμμετοχή της στην Ευρώπη, έχει σκαμπανεβάσματα. Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός που τον αντιμετωπίσαμε και εμείς και ο ΠΑΣ χαλαρά και το πληρώσαμε.»

Το μήνυμα του Αλέξη Κούγια για το ματς του Σαββάτου:

«Να γίνει ωραίο ματς και να κερδίσει ο καλύτερος.»

Στο τέλος της συνέντευξης αναφέρθηκε και σε μια προσωπική του αποκάλυψη:

«Ποτέ δεν ήθελα να φύγω από τα Γιάννενα. Με εξανάγκασε ο Χριστόδουλος, ο Καχριμάνης και ο Νίκος  ο Χήτος .Το λέω ξεκάθαρα. Ποτέ δεν ήθελα να φύγω, δεν ήθελα ποτέ να πουλήσω τις μετοχές μου. Οι πολιτικοί είναι καιροσκόποι.»

Για τους προπονητές που έχει αλλάξει η ομάδα της ΑΕΛ:

«Σωστή η επιλογή μου. Ξέρω όλους τους προπονητές. Έπρεπε να πάρω πτυχίο τρελού με τον Αναστασιάδη. Πρέπει να είσαι άσχετος ποδοσφαιρικά για να δέχεσαι τις τρέλες του Αναστασιάδη. Έχει και τα καλά του αλλά δεν το αντέχεις.»

http://www.sport24epirus.gr/apokleistiko-koygias-quot-giati-den-dino-eisitiria-aytoi-me-edioxan-apo-ton-pas-quot/

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Τρι 06 Νοέ 2018 21:44 »
Θα πρέπει να δούμε και με τους τραυματίες Βιδαλ, Νικολια τι θα γίνει.
....

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Τετ 07 Νοέ 2018 20:45 »
Παράθεση
ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα

Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)

Βοηθοί: Πέτρος Πάτρας (ΕΠΣ Μακεδονίας), Σταύρος Σίπκας (ΕΠΣ Σάμου)

4ος: Βασίλειος Φωτιάς (ΕΠΣ Πέλλας)
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #17 στις: Τετ 07 Νοέ 2018 21:51 »
Κούγιας: “Γιατί δεν δίνω εισιτήρια, αυτοί με έδιωξαν από τον ΠΑΣ”

Στο τέλος της συνέντευξης αναφέρθηκε και σε μια προσωπική του αποκάλυψη:

«Ποτέ δεν ήθελα να φύγω από τα Γιάννενα. Με εξανάγκασε ο Χριστόδουλος, ο Καχριμάνης και ο Νίκος  ο Χήτος .Το λέω ξεκάθαρα. Ποτέ δεν ήθελα να φύγω, δεν ήθελα ποτέ να πουλήσω τις μετοχές μου. Οι πολιτικοί είναι καιροσκόποι.»
Συγγνώμη ποιον Χριστόδουλο εννοεί ο κύριος Κούγιας;

Αυτόν που υποπτεύομαι;
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Πεμ 08 Νοέ 2018 00:49 »
Παράθεση
Εκτός του ότι είναι η πατρίδα μου

Παράθεση
Έπρεπε να πάρω πτυχίο τρελού με τον Αναστασιάδη.

:P :P :P
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Πεμ 08 Νοέ 2018 09:59 »
Με βάση τα σημερινά δεδομένα (περί των τραυματιών), φαντάζει μονόδρομος η ακόλουθη σύνθεση, πολλώ δε μάλλον, επειδή το παιγνίδι θα είναι πολύ σκληρό (κοινώς θα πέσει το "ξύλο της αρκούδας") και θα χρειαστούμε και κορμιά ...
                          Τερματζής
Αποστολο - Τζημο - Σκόνδρας (Μιχαήλ) - Τσικάρσκι
                  Κάστρο - Λίλα - Σιόντης
                              Γιάκος
                    Αθανασιάδης - Ξύδας.
Θα χρειαστεί, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, αυτή τη φορά να βοηθήσουν επιτέλους και επιθετικά τα δύο ακραία μπακ (που δεν τους λες και αργούς ή χωρίς ανάσες), προσδίδοντάς μας υπεραριθμία στο κέντρο στις φάσεις επίθεσης και παιγνίδι από άκρα (ειδικά αφού λείπουν Νικολιάς, Βιδάλ, Μυστακίδης) βγάζοντας καμιά σέντρα ή μπαλιά της προκοπής - άλλωστε θα έχουν και την (όποια) "σιγουριά" των τριών αμυντικών χαφ που οφείλουν να τρέξουν και να καλύψουν όλες τις πιθανές "τρύπες".
Άντε και καλή μας επιτυχία.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Πεμ 08 Νοέ 2018 10:49 »
Οπωσδήποτε χρειάζεται σε αυτό το ματς (και σε κάθε ματς, εδώ που τα λέμε), ο Γιάκος. Πολύ καλά έκανες και τον έβαλες στην 11άδα, φιλαράκι μου.
Είναι ο μόνος που μπορεί να περάσει κάποιες κάθετες και να κερδίσει φάουλ και συνεπώς ανάσες.

Καλημέρες!

Από ΦΝ, ξέχασα!
Blue to the hair...

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Πεμ 08 Νοέ 2018 10:52 »
Κοιταζοντας ξανα και ξανα το διαθεσιμο ροστερ για το συγκεκριμενο παιχνιδι , θα παρακαλουσα ολους τουε φιλους που ριχνουν ολο το αναθεμα για το φετινο χαλι στον Πετρακη , να το ξανασκεφτουν ...

:)) :)) :))

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Πεμ 08 Νοέ 2018 12:12 »
Με βάση τα σημερινά δεδομένα (περί των τραυματιών), φαντάζει μονόδρομος η ακόλουθη σύνθεση, πολλώ δε μάλλον, επειδή το παιγνίδι θα είναι πολύ σκληρό (κοινώς θα πέσει το "ξύλο της αρκούδας") και θα χρειαστούμε και κορμιά ...
                          Τερματζής
                  Κάστρο - Λίλα - Σιόντης
                              Γιάκος
                    Αθανασιάδης - Ξύδας.
Θα χρειαστεί, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, αυτή τη φορά να βοηθήσουν επιτέλους και επιθετικά τα δύο ακραία μπακ (που δεν τους λες και αργούς ή χωρίς ανάσες), προσδίδοντάς μας υπεραριθμία στο κέντρο στις φάσεις επίθεσης και παιγνίδι από άκρα (ειδικά αφού λείπουν Νικολιάς, Βιδάλ, Μυστακίδης) βγάζοντας καμιά σέντρα ή μπαλιά της προκοπής - άλλωστε θα έχουν και την (όποια) "σιγουριά" των τριών αμυντικών χαφ που οφείλουν να τρέξουν και να καλύψουν όλες τις πιθανές "τρύπες".

Θα προτιμούσα κάποιες αλλαγές. Με Ντόλοβατς στη θέση μάλλον του Σιόντη (ή του Κάστρο)
Και κυρίως στην επίθεση που θα έπαιζα με δύο κολώνες. Δηλαδή στη θέση του Ξύδα ο Λουκίνας.
Στην άμυνα μάλλον θα προτιμούσα έξω τον Θέμη (και ίσως χρησιμοποιούσα Ευαγγέλου ή Γώγο).
Και Μιχαήλ στο τέρμα που δεν προτείνεις κάποιον...
Οπότε το σχήμα διαμορφώνεται σε:
                             Μιχαήλ
Αποστολο - Σκόνδρας - Μιχαήλ - Τσικάρσκι
                  Κάστρο - Λίλα - Ντόλοβατς
                              Γιάκος
                    Αθανασιάδης - Λουκίνας

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Πεμ 08 Νοέ 2018 12:26 »
                          Τερματζής
                  Κάστρο - Λίλα - Σιόντης
                              Γιάκος
                    Αθανασιάδης - Ξύδας.

Θα προτιμούσα κάποιες αλλαγές. Με Ντόλοβατς στη θέση μάλλον του Σιόντη (ή του Κάστρο)
Και κυρίως στην επίθεση που θα έπαιζα με δύο κολώνες. Δηλαδή στη θέση του Ξύδα ο Λουκίνας.
Στην άμυνα μάλλον θα προτιμούσα έξω τον Θέμη (και ίσως χρησιμοποιούσα Ευαγγέλου ή Γώγο).
                             Μιχαήλ
                              Γιάκος
                    Αθανασιάδης - Λουκίνας
Ο Κάστρο είναι εκτός αποστολής ως τραυματίας

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Πεμ 08 Νοέ 2018 13:05 »
                          Τερματζής
                  Κάστρο - Λίλα - Σιόντης
                              Γιάκος
                    Αθανασιάδης - Ξύδας.

Μιχαήλ
                              Γιάκος
                    Αθανασιάδης - Λουκίνας
Ο Κάστρο είναι εκτός αποστολής ως τραυματίας

Ok, then,
                             Τερματζής
Αποστολο - Τζημο (Σκόνδρας) - Μιχαήλ - Τσικάρσκι
           Σκόνδρας (Τζημο) - Λίλα - Σιόντης
                              Γιάκος
                    Αθανασιάδης - Ξύδας.

Ο Τζημο χρειάζεται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ γιατί με τόσες ελλείψεις θέλεις παίκτες που να ξέρουν μπάλα (για να βοηθούν στην κυκλοφορία της), και με το Σκόνδρα (και τα άλλα κορμιά) είσαι πολύ δυνατός και στα στημένα (μπροστά και πίσω).
Το παιγνίδι θα είναι "αίμα και άμμος", θυμηθείτε το. Η ΑΕΛ παίζει πάντα έτσι, πόσω μάλλον τώρα που (όπως και εμείς) είναι απελπισμένη για τη νίκη και τους βαθμούς.
Ο μικρός (Ντόλοβατς) δεν ξέρω πως θα τα πήγαινε με το "ξυλίκι", αλλά και με τη θέση του αριστερού αμυντικού μέσου.
Τέλος με Γιάκο, Αθανασιάδη και Λουκίνα μπροστά, θα χρειαζόσουν ΚΛΑΡΚ για να μετακινείς και τους τρεις ... Είμαστε ήδη "βαριά" ομάδα.
Όλα αυτά βεβαίως, με γνώμονα τις τόσες πολλές ελλείψεις μας. Δεν είναι αυτό που προτιμώ, απλά προσπαθώ να μπω στο μυαλό του κόουτς.
ΥΓ. Και εγώ θα ήθελα Νεόφυτο, αλλά με τον κόουτς, απ` ότι φαίνεται, ΔΕΝ.
ΥΓ2. Επαναλαμβάνω: θα χρειαστεί πολλή βοήθεια και τρεξίματα από τα δύο ακραία μπακ, προκειμένου να "παίξουμε" κάτι έτσι όπως είμαστε.