Αποστολέας Θέμα: ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα  (Αναγνώστηκε 17735 φορές)

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα
« Απάντηση #125 στις: Κυρ 11 Νοέ 2018 11:30 »
Α ρε σίχαμα ΚΟΡΝΕ που θέλεις...

Όταν κάποιος δεν καταλαβαίνει από λόγια και το παίζει τρελίτσα, πρέπει να γευθεί την γλύκα την κορνέ. Είναι πολύ αποτελεσματικό εργαλείο, γιατί δεν πληγώνει σωματικά, αλλά καταρρακώνει την αξιοπρέπεια του ηθικού αυτουργού. Όταν παίζεις με την νοημοσύνη και την υπομονή των άλλων, πρέπει να ξέρεις ότι δεν μπορείς να το κάνεις εσαεί, αλλά ότι θα έρθει η στιγμή που θα γευτείς και την σφαλιάρα σου...αν είσαι μάλιστα τυχερός και είναι και από κορνέ, θα είναι και πολύ γλυκειά και ανώδυνη σωματικά. Θα σου χαλάσει όμως, αυτό το ατάραχο ίματζ και το τάχαμου μειλίχιο και ήπιο ύφος και θα σου δημιουργήσει αναταράξεις...τις θέλεις πολύ...το δείχνεις κάθε μέρα και περισσότερο. Είσαι προκλητικός και ήδη έχει αργήσει το στραπάτσο. Έχει και η υπομονή τα όριά της όμως ΧΟΝΤΡΕ.
Το λέγαμε και παλιά αφού...
...ΦΑΕ ΡΕ ΕΝΑΝ ΚΟΡΝΕ ΝΑΣ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ... :P

Το γήπεδο πρέπει να σείεται στο επόμενο ματς...ΠΟΥΛΑ-ΦΥΓΕ...

Σε όποιον δεν αρέσει το ποστ ή το θεωρεί κάπως βίαιο, πραγματικά στ' αρχ@##$ μου.
Η ψυχική οδύνη που έχω (έχουμε) πληρώσει τα τελευταία 2 χρόνια, πρέπει κάπως να εκτονωθεί... δεν γίνεται να ασχολούμαστε συνεχώς με αυτόν τον ΛΙΓΔΑ και αυτός να αγνοεί και να περιπαίζει τον κόσμο! :stop: Έχει καταστρέψει τα Σ/Β μας...όξω ρε φονέα των ονείρων και των Σ/Β μας...όξω ρε φονέα των ονείρων και των προσδοκιών του πιτσιρικά του ΡΑΣΤΑΜΑΝ (το έβαλα γιατί το αναφέρει και ο ίδιος) και άλλων πολλών πιτσιρικάδων που κοιμούνται και αναπνέουν για να βλέπουν τον ΤΑΥΡΟ ΨΗΛΑ. >:(

ΠΟΥΛΑ-ΦΥΓΕ!!!
ή έστω...
ΡΙΞΕ ΛΕΦΤΑ Η ΦΥΓΕ!!!
ή ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΦΥΓΕ...
...μόνο αυτό με νοιάζει! Δεν με νοιάζει το μετά, δεν με ενδιαφέρει το ποιος, το που, το πότε, πραγματικά.

Πόσα θα τσεπώσεις ακόμα ρε λεχρίτη, ανερυθρίαστα; Πού είναι το αυξημένο μπάτζετ του 1,25 εκ. ευρώ για φέτος; Για ανάλυσέ το μας να δούμε...γιατί γι' αλλού πηγαίναμε γι' αλλού κι αλλού η ζωή μας πάει. Η αλητεία έχει τα όριά της. Προσωπικά δεν την ανέχομαι...E BASTA COGLIONE!!!

Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Κυρ 11 Νοέ 2018 11:41 »
Για Πετρακη εγραψα και χθες. Ισως εκλεισε ενας κυκλος και πρεπει να αποχωρίσει..Ισως δεν μπορει να εμπνευσει τους παιχτες του...Μετα το ματς με την Λαμια σε κουβεντα που ειχα με 2-3 παιχτες οταν φταναμε στο θεμα προπονητή η απάντηση ολων ηταν δεν ειναι δουλειά μου τα τον κρίνω..Ενας δεν ειπε μιση κουβεντα υπεράσπισης.
Σκέφτεσαι μετα τους άνεργους προπονητές αυτην την στιγμή και σε κόβει η νίλα...Παρσχος,Τσιωλης,Αναστοπουλος,Ελευθεροπουλος,Λεμονης....Παρε τον εναν χτυπα τον αλλον.
Οτι ειναι να γινει πρεπει να γινει τωρα παντως.Αν φυγουν τα ματς με Λειβαδια και φοφη θα φερεις εναν καινουργιο και θα τον ριξεις στην φωτια να παιξει κατευθείαν ενα πρόγραμμα βουνο. Και δεν θα πάρεις ουτε την νικη ψυχολογίας που φέρνει συνήθως η αλλαγή προπονητή

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Κυρ 11 Νοέ 2018 11:52 »
Απορώ όμως με κάτι άλλο: Μια με τον Ατρόμητο, μία με την Ξάνθη, μια με τη Λάρισα, η διαιτησία δεν μας πάει καλά. Τι συμβαίνει άραγε; Γιατί ο Χοντρός δεν αντιδράει; Δεν είναι λίγο περίεργο; Υπάρχουν άραγε νταραβέρια που δεν γνωρίζουμε; Τι έχει αλλάξει από τις προηγούμενες σεζόν;

Είναι πολύ απλή η εξήγηση: Ο Αστέρας και εμείς ψηφίσαμε να πέσει ο βάζελος. Αυτό δεν άρεσε στο ΠΟΚ. Τώρα βλέπεις πού είμαστε και οι δυο; Τον ΠΑΟΚ δεν μπορούν να τον πειράξουν εύκολα και έχει και ομάδα να κερδίζει τη διαιτησία. Ο δε Πλατανιάς που ψήφισε κι αυτός όπως εμείς ήταν καταδικασμένος έτσι κι αλλιώς.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Κυρ 11 Νοέ 2018 13:39 »
Παράθεση
Πετράκης: «Υπάρχει κακοδαιμονία, να κάνει τον κύκλο της και να φύγει»
Στην κακοδαιμονία των τραυματισμών που από την αρχή της σεζόν δεν επιτρέπουν στην ομάδα να βρει ρυθμό και στον ίδιο να έχει μία σταθερή ενδεκάδα για δύο σερί παιχνίδια τουλάχιστον, αναφέρθηκε στη συνέντευξη τύπου ο Γιάννης Πετράκης:

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για μας και για τη Λάρισα με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι τώρα στη βαθμολογία. Στο παιχνίδι αυτό ήρθαμε με πάρα πολλά προβλήματα, που με βάση και τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα, μας έκαναν ακόμα περισσότερο δύσκολη τη δουλειά μας. Μας προέκυψαν προβλήματα και πριν και στη διάρκεια του αγώνα. Όλα αυτά έπαιξαν ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Αναφέρομαι κυρίως στον τραυματισμό του Αθανασιάδη, αλλά και την αποβολή του Τσικάρσκι, που.

Ό,τι αφορά το παιχνίδι η ΑΕΛ στο α’ ημίχρονο μπήκε πολύ καλύτερα στο παιχνίδι, πατούσε καλύτερα από εμάς, είχε κάποιες προϋποθέσεις και κάποιες ευκαιρίες. Νομίζω ότι από το 25’ -30’ και μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι κι εκεί που φαινόταν ότι το ελέγχαμε καθοριστική φάση ήταν η αποβολή και το γκολ που δεχτήκαμε αμέσως μετά. Αυτό έγειρε σε πολύ μεγάλο βαθμό το παιχνίδι στην πλευρά της Λάρισας. Μένοντας με 10 παίκτες δεν μπορέσαμε να γίνουμε απειλητικοί, αλλά ούτε και στο β’ ημίχρονο γίναμε απειλητικοί. Και ο αντίπαλος, όμως, παρότι στο β’ μέρος είχε τον έλεγχο δεν μας έκανε κάποια ‘καθαρή’ ευκαιρία.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα περνάει μια περίοδο κακοτυχία, έλλειψης τύχης, κακοδαιμονίας, δεν ξέρω πώς να τη χαρακτηρίσω. Στη ζωή μου δεν έχω μάθει να ψάχνω για δικαιολογίες, αλλά όταν υπάρχει μια κατάσταση που είναι πραγματική έχω υποχρέωση να την καταθέσω. Έχουμε παίξει 10 παιχνίδια μέχρι τώρα και δεν έχουμε καταφέρει να χρησιμοποιήσουμε την ίδια ενδεκάδα σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Από τους 27 παίκτες που έχουμε, 5 παίκτες είναι μόνο που από την αρχή της προετοιμασίας δεν έχουν παρουσιάσει κάποιο μικρό ή μεγάλο πρόβλημα . Όλο αυτό δεν μας βοηθάει να βρούμε τον ρυθμό μας, να κατασταλάξουμε σε μία ενδεκάδα, τα παιχνίδια είναι δύσκολα, όλες οι ομάδες είναι καλές και δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια αυτή τη στιγμή. Εύχομαι αυτή η κακοδαιμονία να κάνει τον κύκλο της και να φύγει. Όλα είναι μέσα στη ζωή, όλα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Εύχομαι να  έρθουμε στα ίσια μας ως ομάδα για να καταθέσουμε αυτά που μπορούμε».
super-fm.gr

Παράθεση
Φέστα: «Είχαμε καλή προσέγγιση»
Ο Τζιανλούκα Φέστα έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις στη συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΣ Γιάννινα:

Νομίζω σήμερα είχαμε μια καλή προσέγγιση του αγώνα, ξέραμε ότι αυτό το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ σημαντικό, δημιουργήσαμε πολλές μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο ημίχρονο σκοράραμε δύο πανέμορφα γκολ. Δεν δώσαμε στους αντιπάλους μας καμία μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρουν και βελτιώσαμε την απόδοση μας, όλοι οι παίκτες δουλεύουν σκληρά. Πολύ καλή δουλειά κάνουν και όσοι δεν αγωνίζονται καθώς βοηθούν και εκείνοι με το τρόπο τους την ομάδα. Τους χρειαζόμαστε όλους γιατί είναι μια πολύ μεγάλη σεζόν και έτσι χτίζουμε ένα πολύ καλό ομαδικό πνεύμα».
super-fm.gr

Παράθεση
Τζημόπουλος: «Δεν είναι καλή η εικόνα μας, δεν θα δικαιολογηθούμε»
Ούτε ο Θέμης Τζημόπουλος έψαξε για δικαιολογίες μετά την ήττα από την ΑΕΛ. Τόνισε στις δηλώσεις του ότι «δεν είναι εικόνα για ΠΑΣ Γιάννινα αυτή».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η ομάδα περνάει μία δύσκολη περίοδο και τυχαίνει να έχουμε και πολλούς τραυματισμούς από παίκτες που περιμέναμε να βοηθήσουν την ομάδα. Από την αρχή του πρωταθλήματος δεν έχουμε παίξει ίδια ενδεκάδα, έχουμε αλλάξει πολλά πρόσωπα. Κάθε φορά υπάρχουν 2-3 καινούργια πρόσωπα ή και παραπάνω. Θέλω να πιστεύω ότι με τη διακοπή θα ανασυγκροτηθούμε, θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την εικόνα μας μέσα στο γήπεδο και μέσα από την αλλαγή εικόνας θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Έχουμε τους παίκτες, έχουμε και την ποιότητα να σηκώσουμε κεφάλι και να πάρουμε τους βαθμούς.

Ξέραμε ότι η ΑΕΛ ήταν στην ίδια κατάσταση μ’ εμάς και ότι θα δεχτούμε πίεση στο γήπεδό τους. Καταφέραμε να περάσει το ημίχρονο χωρίς να δεχτούμε γκολ, στο β’ ημίχρονο όμως δεν μπορεί να υπάρξει κριτική. Τρώμε την κόκκινη κάρτα και στην πρώτη φάση τρώμε και το γκολ που ήταν από θέση οφσάιντ. Αυτό κάπως μας επηρέασε. Ανοιχτήκαμε για την ισοφάριση και σε μια κόντρα δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ. Δεν βγάλαμε αντίδραση. Η εικόνα μας δεν είναι καλή, δεν θέλουμε να δικαιολογηθούμε, θα προσπαθήσουμε στη διακοπή να βελτιωθούμε και να πάρουμε τα δύο παιχνίδια στην έδρα μας.

Σίγουρα η ομάδα μας έχει δυνατότητες. Δεν είναι αυτή η πραγματική μας εικόνα, αδικούμε τους εαυτούς μας. Δεν είναι εικόνα αυτή για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πιστεύω με δουλειά θα βρούμε τον δρόμο μας».
super-fm.gr

Παράθεση
Η «συγνώμη» του Βελλίδη και… «συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι»
Ο μοναδικός «επιζών» του σημερινού «ναυαγίου» του ΠΑΣ Γιάννινα στην Λάρισα, ο Μάρκος Βελλίδης, ζήτησε συγνώμη μέσω instagram από τον κόσμο, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και εκ μέρους της υπόλοιπης ομάδας. Τόνισε δε ότι παρά τα όσα έγιναν οφείλουν όλοι να συνεχίσουν πιο ενωμένοι από ποτέ.

Το μήνυμά του στο instagram γράφει: «Πρέπει πραγματικά να ζητήσουμε συγνώμη απ’ όλο τον κόσμο που στηρίζει την ομάδα. Συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι. Συγνώμη και από εμένα αν έγιναν λάθη από πλευράς μου».
super-fm.gr

sdna.gr
Παράθεση

Γιάκος: «Πρέπει να αλλάξουμε εικόνα οπωσδήποτε»

10 Νοεμβρίου 2018, 22:31

Ο Ευριπίδης Γιάκος παραδέχτηκε ότι όχι μόνο τα αποτελέσματα, αλλά και η εικόνα του ΠΑΣ Γιάννινα δεν είναι η αρμόζουσα και θα πρέπει να αλλάξει άμεσα».

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάκος στην κάμερα της Nova:

«Ήταν πολύ δίκαιη η νίκη της Λάρισας, εμείς δεν μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι και φαινόταν αυτό και από το α’ ημίχρονο , που η ΑΕΛ έκανε τις ευκαιρίες. Μετά έγινε πιο δύσκολο όταν μείναμε με 10 παίκτες. Ευτύχησε σ’ εκείνη τη φάση να ανοίξει το σκορ. Εμείς δεν είχαμε τα ψυχικά αποθέματα με 10 παίκτες και δεν ήμασταν αυτοί που πρέπει.

Γενικά δεν είμαστε αυτοί που πρέπει τη φετινή σεζόν. Πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα, δεν ξέρω τι και πως. Πρέπει να αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο στην ομάδα και να κοιτάξουμε να δουλέψουμε στη διακοπή. Έχουμε μπροστά μας δύο ‘τελικούς’ με τη Λιβαδειά και τον ΟΦΗ. Πρέπει να κερδίσουμε αυτά τα δύο παιχνίδια για να αποφύγουμε περαιτέρω περιπέτειες. Δεν αξίζει η ομάδα μας να βρίσκεται σ’ αυτή τη θέση. Αγωνιστικά όμως το αξίζει αυτή τη στιγμή. Πιστεύω όμως ότι έχουμε πολλά περιθώρια να το αλλάξουμε.

Από την αρχή της σεζόν και δεν το λέω ως δικαιολογία και το έχουμε πει και με τα παιδιά ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες, σίγουρα είχαμε δύσκολο πρόγραμμα. Παίξαμε με δύσκολες ομάδες εκτός έδρας. Μας προβληματίζει όμως πιο πολύ η εικόνα. Πρέπει να την αλλάξουμε οπωσδήποτε και να συνεχίσουμε. Δεν μας αξίζει να είμαστε τόσο χαμηλά στη βαθμολογία. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει δείξει ότι πρέπει να πρωταγωνιστεί για την Ευρώπη.

Ο καθένας μας πρέπει να αναλογιστεί τις ευθύνες του με πρώτο εμένα. Να δούμε τι δεν κάνουμε καλά και να το δουλέψουμε. Άλλοι λένε ότι υπάρχουν περιθώρια, άλλοι λένε όχι. Δεν υπάρχουν περιθώρια. Πρέπει από αύριο κιόλας να το αλλάξουμε, να μη στεκόμαστε σε δικαιολογίες ότι λείπουν παίκτες. Όσοι ήρθαν στην ομάδα το αξίζουν και πρέπει να το αποδεικνύουν και στον αγωνιστικό χώρο.

Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο για τη μέχρι τώρα πορεία. Έχουμε δύο εντός έδρας παιχνίδια και όλοι μαζί να συνεχίσουμε, να πάρουμε αυτά τα δύο παιχνίδια για να μη μπλέξουμε σε

Δεν αρκούν μόνο τα λόγια αλλά τα λόγια πρέπει να συνοδεύονται από πράξεις.

Παράθεση
Κούγιας: «Σωστή και δίκαιη διαιτησία»
Προσωπική δήλωση από τον Αλέξη Κούγια μετά το ματς ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα. Μεταξύ των άλλων είδε ως σωστή και δίκαιη τη διαιτησία του Ζαχαριάδη! Ο ΠΑΣ, πάντως έχει πολλά παράπονα, καθώς δεν υπήρχε οφσάιντ στη φάση του 6ου λεπτού στον Ντόλοβατς και στο 1-0 υπάρχει παίκτης μπροστά στον Βελλίδη που επηρεάζει τη φάση και έπρεπε να δοθεί οφσάιντ.

Αναλυτικά:

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας, συγχαρητήρια στους προπονητές μας και στους γυμναστές μας, αλλά το πιο μεγάλο προσωπικό μου ευχαριστώ στον απίστευτο κόσμο μας.

Σήμερα στο γήπεδο ήταν μόνο οι αγνοί οπαδοί της ΑΕΛ με τις οικογένειες τους και μαζί τους απολαύσαμε μία πολύ όμορφη ποδοσφαιρική γιορτή.

Όλοι μαζί, ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ, βήμα βήμα, μέρα μέρα, θα ξανακάνουμε την ΑΕΛ μας μεγάλη.

Όταν η διαιτησία είναι σωστή και σφυρίζει δίκαια δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

Η λάχταρα μου είναι μία, να γεμίσω το γήπεδο με αυτόν τον κόσμο.

Η συμπαράσταση τους από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο ήταν συγκλονιστική.
super-fm.gr

Εδώ γελάνε...Μπας και....Κλασικός έλληνας πρόεδρος...

Αποσυνδεδεμένος triokoupakis

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Κυρ 11 Νοέ 2018 14:03 »
Εκανα υπομονη τοσο καιρο, ελπιζοντας να αλλαξει κατι. Δυστυχως ομως, παμε απο το κακο στο χειροτερο! Ομαδα χωρις αρχη και τελος , χωρις τσαμπουκα, χωρις πλανο, χωρις αυτοματισμους. Επιθεση ανυπαρκτη, κεντρο για κλαματα και αμυνα παιδικη χαρα! Βαλτε και το σημαδι που εχουμε απο τη διαιτησια και εδεσε το γλυκο. Δεν καταλαβαινω αυτον τον εφυσυχασμο της διοικησης. Τι αλλο πρεπει να γινει δηλαδη?
Ετσι οπως ειμαστε τωρα, πηγαινουμε ολοταχως για φουντο. Και δεν μιλαμε απλα για υποβιβασμο, αλλα για κινδυνο διαλυσης! Καντε κατι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ!
υγ.  ολοι αυτοι οι τραυματισμοι μαζι, δεν μου φαινονται και πολυ φυσιολογικοι!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Κυρ 11 Νοέ 2018 14:16 »
Αν με κάποιον μαγικό τρόπο σωθούμε φέτος,με τα μέχρι στιγμής δεδομένα,πάμε για 12 ομάδες.Οπότε πάλι θα πέσουν πολλές ομάδες.Δεν αρκεί μόνο να σωθεί ο ΠΑΣ αλλά να βάλει βάσεις και για την επόμενη χρονιά και γενικότερα τα επόμενα χρόνια.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Κυρ 11 Νοέ 2018 14:18 »
Το ποδοσφαιρικο τμημα αντι για συγνωμη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θα επρεπε να λεει καθε μερα που μπορουν και  κυκλοφορουν ελευθερα στην παλη.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #132 στις: Κυρ 11 Νοέ 2018 14:53 »
Παράθεση
Νομίζω ότι από το 25’ -30’ και μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι κι εκεί που φαινόταν ότι το ελέγχαμε καθοριστική φάση ήταν η αποβολή και το γκολ που δεχτήκαμε αμέσως μετά. Αυτό έγειρε σε πολύ μεγάλο βαθμό το παιχνίδι στην πλευρά της Λάρισας. Μένοντας με 10 παίκτες δεν μπορέσαμε να γίνουμε απειλητικοί, αλλά ούτε και στο β’ ημίχρονο γίναμε απειλητικοί.
Νομίζω, έχω την εντύπωση δηλαδή, αν κι ήταν τα τσίπουρα πολλά ό,τι η αποβολή έγινε στο 2ο ημίχρονο κι όχι όπως δείχνουν οι δηλώσεις στο πρώτο.
Επίσης δεν βλέπω ούτε μια τόση δα νύξη για τη διαιτησία, τόσο πολύ γκράν είμεθα;

Παράθεση
Όταν η διαιτησία είναι σωστή και σφυρίζει δίκαια δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα
Ένας καραγκιόζης που τσίριζε σα κακογαμημένη γραία κι ανεβοκατέβαινε τα σκαλιά μπες βγες στον αγωνιστικό χώρο, σου έφερνε, αλλά αυτός ήταν κοντός, οπότε μάλλον δεν ήσουν εσύ, γιατί μέχρι το γκολ-οφσάιντ σα νάχε παλούκι στον τάχα μ φαινότανε.
Παράθεση
Η λάχταρα μου είναι μία, να γεμίσω το γήπεδο με αυτόν τον κόσμο.
Προς το παρόν το άδειασες.
Η συγκλονιστική συμπαράσταση, σ άλλες όχι πολυ μακρινές εποχές θα ήταν σαν να πήγαινε ΛΙΓΟΣ κόσμος του ΠΑΣ σε εκτός έδρας και οι γηπεδούχοι με το δίκιο τους να φώναζαν "Δεκα μαλάκες είσαστε"

Τραγικό ποδόσφαιρο, τραγικές κερκίδες.
Κάνατε το ποδοσφαιράκι σα τα μούτρα σας τα άσχημα.
Και πούσαο ψηλέ: Η ομάδα της οποίας είσαι μεγαλομέτοχος θα πέσει

Έχουμε τα νεύρα μας, έχουμε και:

Γαμώ τα λάΘΟΙ μου μέσα! Σίγουρα με ΟΙ το είπε;

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Κυρ 11 Νοέ 2018 15:06 »
"Περίπου 20 φίλοι του ΠΑΣ περίμεναν την αποστολή του «Αγιαξ της Ηπείρου» να επιστρέψει στη «βάση» της, μετά την ήττα από τη Λάρισα. Οι συγκεντρωμένοι συνομίλησαν με τον Γιάννη Πετράκη για την κατάσταση που επικρατεί και σε ήρεμο τόνο ζήτησαν από όλους περισσότερο πάθος στη συνέχεια."
Από gazzetta.

Ξέρουμε τι ακριβώς ειπώθηκε; Ήταν κάνας δικός μας;

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Κυρ 11 Νοέ 2018 18:41 »
Αγαπητοί μου πασολέδες,δυο λόγια κι απο εμενα μετά από πολύ καιρό,
κατ αρχήν,αποκλειστικά υπεύθυνος για τον κατήφορο της ομάδας είναι ο κύριος Χριστοβασίλης,για τον οποίο θα μιλήσω παρακάτω.Ο κύριος Πετράκης είναι ένας απλός υπάλληλος που σε μια χρεοκοπημένη χώρα προσπαθεί απλά να μη χάσει τη δουλειά του.Είναι ένας φοβικός, πρωτίστως άνθρωπος, και συνεπώς και προπονητής.Παρ ότι δεν τον γνωρίζω προσωπικά τον άνθρωπο,είμαι σίγουρος ότι και για να ανασάνει ακόμη προσεύχεται στο θεό μην πάθει καμιά ανακοπή ή κανένα εγκεφαλικό.Ως προπονητής είναι φυσικό να κινείται στα πλαίσια που του ορίζει η προσωπικότητητα του.Ακόμη καιτον Ρονάλντο και το Μέσι να είχε και πάλι αμυντικά θα έπαιζε!!!Είναι ο χαρακτήρας του αυτός.Το ότι είναι κακός προπονητής όμως φαίνεται απ το γεγονός ότι ακόμη κι αυτό το φτωχό ρόστερ της ομάδας αδυνατεί να το διαχειριστεί επαρκώς.Μη μου πει κάποιος ότι η Λαμία,η ΑΕΛ ή το Αγρίνιο έχουν καλύτερο ρόστερ!!!!Αλλά όταν τον καλύτερο παίκτη της ομάδας τον Νικολιά δεν ξέρει να τον αξιοποιήσει,τι μπορεί κανείς να περιμένει??Στο ένα και μοναδικό ματς,με τον ΑΡΗ, που ο Νικολιάς μαζί με τον Βιδάλ έπαιξαν στον άξονα,η ομάδα στάθηκε αξιοπρεπώς!!Τώρα από κει και πέρα γιατί ο ένας παίζει αριστερό χαφ ή δεξί μπακ κι ο άλλος ζεσταίνει τον πάγκο μόνο ένας ανεπαρκής προπονητής θα μπορούσε να το εξηγήσει.Επίσης,μην περιμένει κάποιος ότι ο Πετράκης θα παραιτηθεί!!!Ακόμη και κάτω απτον Απόλλωνα να βρεθεί θα συνεχίσει να μιλά για αντιπάλους που το ήθελαν περισσότερο ή για καλή προσπάθεια που δε συνοδεύτηκε με το αναλόγο αποτέλεσμα ή άλλες αερολογίες που θυμίζουν τον αλήστου μνήμες γραφικό ΝίκοΑναστόπουλο.
Όσο αφορά τον Χρηστοβασίλη,πρόκειται για έναν στυγνό και πολύ καλό,για τον εαυτό του,έμπορα!!Αφού πούλησε ότι καλύτερο υπήρχε,τώρα προσπαθεί απλά να μη χάσει χρήματα.Κι αυτό θα το καταφέρει με κάθε τίμημα ,ακόμη κι αν χρειαστεί να στείλει την ομάδα στη Β Εθνική.Προσωπικά πιστεύω ότι αν του έρθει μια καλή πρόταση θα πουλήσει την ομάδα,αν όχι,απλά θα κοιτάξει με κάθε τρόπο να μη ζημιώσει την τσέπη του.
Αγωνιστικά,με αυτόν τον προπονητή κι αυτόν τον πρόεδρο,δε νομίζω ότι η ομάδα έχει κάποια τύχη.Όταν πέφτουν τρεις ομάδες και δεν κερδίζεις τη Λαμία,τη Λάρισα και το Αγρίνιο,δε μπορείς να ελπίζεις.Όταν κάθε τελική που κάνει κάθε αντίπαλος καταλήγει σε γκολ κι εσύ βγάζεις τελική με δέηση στη Παναγία,τότε δεν περιμένεις τίποτε.
Λυπάμαι που το λέω,αλλά αν η ομάδα δεν αλλάξει ιδιοκτήτη και προπονητή ως τον Δεκέμβριο,πράγμα πολύ ΔΥΣΚΟΛΟ,πιθανότατα θα υποβιβασθεί και θα πουληθεί το καλοκαίρι.......

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Κυρ 11 Νοέ 2018 23:33 »
Παράθεση
Γαμώ τα λάΘΟΙ μου μέσα! Σίγουρα με ΟΙ το είπε;
Κορέκτορας μάλλον.

Το έντονο παράπονο του Βελλίδη
Έξαλλος ήταν ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα μετά τον χθεσινό (10/11) αγώνα με την ΑΕΛ εξαιτίας του γεγονότος ότι είδε κίτρινη κάρτα, επειδή διαμαρτυρήθηκε για όσα άκουσε σε βάρος του από τραυματιοφορέα του γηπέδου

Μαινόμενος μπήκε ο Μάρκος Βελλίδης στα αποδυτήρια του AEL FC Arena μετά το τέλος του χθεσινού (10/11) αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τη Λάρισα. Ο τερματοφύλακας της ηπειρώτικης ομάδας κυριολεκτικά ωρύονταν, υποστηρίζοντας ότι ήταν απαράδεκτο να δεχτεί ο ίδιος κίτρινη κάρτα, επειδή διαμαρτυρήθηκε στο διαιτητή για όσα άκουγε σε βάρος του από τραυματιοφορέα του γηπέδου στη διάρκεια της αναμέτρησης.

"Αυτό που συνέβη είναι απαράδεκτο!", φώναζε ο Βελλίδης. "Ο συγκεκριμένος άνθρωπος με έβριζε προσωπικά και την οικογένειά μου, διαμαρτυρήθηκα γι' αυτό και τιμωρήθηκα με κάρτα επειδή διαμαρτυρήθηκα. Αν αυτό συνέβαινε σε κάποιον ξένο ποδοσφαιριστή, μπορεί και να μιλούσαμε για ρατσιστική επίθεση", ήταν μερικά μόνο από όσα έλεγε ο Έλληνας πορτιέρε σε υψηλό τόνο.

Να σημειωθεί ότι ο τραυματιοφορέας αποβλήθηκε από τον περιβάλλοντα χώρο του τερέν αμέσως μετά τη διένεξη με τον Βελλίδη από τον διαιτητή της αναμέτρησης, Πραξιτέλη Ζαχαριάδη. Ο τελευταίος, μετά τον αγώνα ζήτησε από τους ανθρώπους της ΑΕΛ τα στοιχεία του για να γράψει το περιστατικό και την αποβολή στο φύλλο αγώνα.
novasports.gr

Λαρισινές παραδόσεις.Να ναι ο ίδιος με αυτόν του Κούτρη;;

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Κυρ 11 Νοέ 2018 23:54 »
Τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας!

Η Λαμία ζητάει ξένους διαιτητές στο μέλλον, για ένα ματς που λένε, ότι αδικήθηκε.
Το δικό μας το "αρτινό ιδιοσκεύασμα",  :)) ούτε καν μπαίνει στη διαδικασία να κάνει λόγο, που μας πατάνε τα κοράκια στο λαιμό 3-4 αγωνιστικές τώρα.

Από ΠΑΣάς, ομαδάρα μου, έγινες ζουμΠΑΣ.
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος PAS uefa

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Δευ 12 Νοέ 2018 00:08 »
Κύριε Πετρακη, όταν μιλάτε για κακοδαιμονια θα πρέπει να δοκιμάσετε στο μέλλον, άμεσα, τον μοναδικό τυχερό παίκτη της ομάδας, τον Νεοφυτο Μιχαήλ. Από του οποίου μετά από εξαιρετική εμφάνιση η ομάδα πήρε το διπλό στο Περιστέρι. Η ομάδα έχει την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα, κάπου έχει μερίδιο και ο τερματοφυλακας σε αυτή την απόδοση. Στο δε δεύτερο γκολ της Λάρισας δείχνει να το τρώει με κλειστά μάτια, μιας και η μπάλα περνά ακριβώς δίπλα του.
Κύριε Βελιδη, αν αγαπάς έστω και λίγο αυτή την ομάδα απελαξε τον Πετρακη από την απόφαση να σε τραβήξει στον πάγκο. Το βλέπεις και μόνο σου, φαίνεται και από τα νεύρα σου πως δεν είσαι σε καλό φεγγάρι.
Δυνατά ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ....

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Δευ 12 Νοέ 2018 01:02 »
Μη μου πει κάποιος ότι η Λαμία,η ΑΕΛ ή το Αγρίνιο έχουν καλύτερο ρόστερ!!!

Η Λαμια και το Αγρινιο σιγουρα εχουν. Την Λαρισα λιγο την εχω δει και ο Ντελετιτς ειναι καλυτερος απ ολα τα χαφ τα δικα μας φιλε RABO.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Δευ 12 Νοέ 2018 11:51 »
Απορώ όμως με κάτι άλλο: Μια με τον Ατρόμητο, μία με την Ξάνθη, μια με τη Λάρισα, η διαιτησία δεν μας πάει καλά. Τι συμβαίνει άραγε; Γιατί ο Χοντρός δεν αντιδράει; Δεν είναι λίγο περίεργο; Υπάρχουν άραγε νταραβέρια που δεν γνωρίζουμε; Τι έχει αλλάξει από τις προηγούμενες σεζόν;

Είναι πολύ απλή η εξήγηση: Ο Αστέρας και εμείς ψηφίσαμε να πέσει ο βάζελος. Αυτό δεν άρεσε στο ΠΟΚ. Τώρα βλέπεις πού είμαστε και οι δυο; Τον ΠΑΟΚ δεν μπορούν να τον πειράξουν εύκολα και έχει και ομάδα να κερδίζει τη διαιτησία. Ο δε Πλατανιάς που ψήφισε κι αυτός όπως εμείς ήταν καταδικασμένος έτσι κι αλλιώς.

Ωραία είναι τα σενάρια γι' αυτούς που εθελοτυφλούν στα πραγματικά προβλήματα της ομάδας. Τους φταίει πάντα κάτι άλλο και στην προκειμένη περίπτωση η διαιτησία.
Το ότι η ομάδα σέρνεται και παίζει το χειρότερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία, μάλλον δεν παίζει κανένα ρόλο.
Δυστυχώς μετά και το χτεσινό αποτέλεσμα (και κυρίως την αποκαρδιωτική εμφάνιση της ομάδας) θεωρώ ότι κατά 99% είμαστε στη Β εθνική.
Ακούμε και καμιά συγγνώμη καμιά φορά από ένα παίκτη και όλα πάνε καλά....
Ο Πετράκης που δεν έχει καμία ευθύνη ας πούμε, δε ζητάει συγγνώμη και με το δίκιο του...
Τέλος, Τζημόπουλε, πως τυχαίνει να κάνεις παρόμοιες δηλώσεις με τον προπονητή δεν μπορώ να το καταλάβω. Σου δίνει χαρτάκι; Και όσες φορές μίλησες είπες ότι θα βελτιωθείτε. Δε μας είπες όμως μετά από πόσες αγωνιστικές για να το ξέρουμε και να μη περιμένουμε τσάμπα....

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Δευ 12 Νοέ 2018 13:22 »
ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ Κυριοι.....

Ποτε θα σταματησετε να μιλατε για κακοδαιμονιες και ατυχιες...
Ποτε θα σταματησετε να ζητατε συγνωμη απο τον κοσμο για αλλη μια ΑΘΛΙΑ εμφανιση....
Ποτε θα σταματησετε να λετε χιλιες δυο δικαιολογιες για το ΑΘΛΙΟ θεαμα που προσφερετε...
Ποτε θα σταματησετε να κρυβεστε εσεις της διοικησης και να βγειτε να υπερασπιστειτε την ομαδα απο τα καραστημενα κορακια...
Ποτε θα σταματησετε να γραφετε ΟΛΟΙ σας στα @ΡΧΙΔΙ@ σας τον κοσμο που μονο πικρες εχει δεχτει απο την ομαδα εδω και καιρο...

Αναλαβετε τις ευθυνες που σας αναλογουν και πραξτε τα δεοντα που οριζουν οι θεσεις που εχει ο καθενας σε μια απο τις ιστορικοτερες ποδοσφαιρικες δυναμεις της χωρας....

Ο λαος του ΠΑΣ βραζει και με το δικιο του... Φροντιστε μονο να μην καταφερετε να τον συσπειρωσετε και παλι γιατι μετά δε θα υπαρχει τρυπα να κρυφτειτε.....

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Δευ 12 Νοέ 2018 17:22 »
Επειδή έτσι όπως τα καταφέραμε, κακώς μεν, ρεαλιστικά δε, τώρα είναι η μοναδική περίοδος για να δοκιμάσουμε πράγματα, οπότε, θα ήθελα να δω, τουλάχιστον με Λεβαδειακό κλπ αντιπάλους των κυβικών μας, τους (με την προυπόθεση ότι θα είναι υγιείς):

α) 4-3-3
                                      Νεόφυτο
     Αποστολοπουλο - Τζημόπουλο - Σκόνδρα - Μπουκουβάλα

Λιλα
                      Νικολιά                     Βιδάλ

Μυστακίδη                            Ντόλοβατς
                                   Αθανασιάδη

β) 4-4-2 (για πιο "σφιχτό" σχήμα)
                                       Νεόφυτο
     Αποστολοπουλο - Τζημόπουλο - Σκόνδρα - Μπουκουβάλα

Λιλα        Βιδάλ
                     Νικολιά                          Ντόλοβατς

Μυστακίδη         Αθανασιάδη

Ενδεκάδα σίγουρα γρηγορότερη από τη μέχρι σήμερα "αργοκαρούτα" (κατά τον Αλε), οι περισσότεροι ξέρουν (θεωρητικά τουλάχιστον) μπάλα, υπάρχουν "καλά πόδια" για σουτ, από τη μέση και μπροστά υπάρχουν νέα παιδιά με πνευμόνια που μπορούν να τρέξουν (πολύ) και να βγάλουν κίνηση σε όλους τους χώρους, είναι παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν και να ψάξουν το γκολ, λογικά το κέντρο με αυτούς μπορείς να το "πάρεις", και αμυντικά είσαι αρκούντως σκληρός και αξιόπιστος (και πάλι, τουλάχιστον θεωρητικά).
Στο 4-4-2, θα δοκίμαζα το Βιδάλ δίπλα στο Λίλα, κάτι σαν box to box. Έχει "ρίξει" και μυικό όγκο, τεχνικά είναι καλός συν το ότι έμαθε να κάνει, τακτικά, αρκετά πράγματα σε ικανοποιητικό βαθμό (για όσους θυμούνται το ίδιο είχε δοκιμάσει ο Άγγελος με τον Ντέβι). Τόσα έχει δοκιμάσει ο κόουτς, γιατί όχι και αυτό; Με ότι έχουμε δοκιμάσει μέχρι σήμερα, η μπάλα στο κέντρο "δεν τσουλάει" με τίποτε.
Επίσης τρεις - τέσσερις από τους μπροστά μπορούν να "πάνε" στο ένας εναντίον ενός, που τόσο μας έχει λείψει ...
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 12 Νοέ 2018 17:26 από μπαμΠΑΣ »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Δευ 12 Νοέ 2018 17:32 »
Από τους μικρούς επαγγελματίες δεν έχει κάποιος ταχύτητα και τα βασικά από τεχνική;Σίγουρα θα έχουν και αδυναμίες.Σίγουρα από την άλλη όμως θα έχουν κίνητρο και θα γυαλίζει το μάτι τους.Ίσως λίγο λίγο θα πρέπει να δούμε αυτά τα παιδιά.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Δευ 12 Νοέ 2018 17:53 »
Από τους μικρούς επαγγελματίες δεν έχει κάποιος ταχύτητα και τα βασικά από τεχνική;Σίγουρα θα έχουν και αδυναμίες.Σίγουρα από την άλλη όμως θα έχουν κίνητρο και θα γυαλίζει το μάτι τους.Ίσως λίγο λίγο θα πρέπει να δούμε αυτά τα παιδιά.
Δεν αρκεί. Δεν έχουν ούτε το θάρρος - θράσος, ούτε τα κορμιά ούτε την τεχνική γι` αυτό το επίπεδο - όσο και να γυαλίζει το μάτι τους. Ύστερα, και τακτικά δεν είναι έτοιμοι.
Η γνώμη μου είναι, για τους μικρούς, ότι πρέπει να κρατάς μόνο έναν ή δύο το πολύ, που βρίσκονται πιο κοντά στο επίπεδο της υπόλοιπης ομάδας, και μόνο αν έχεις σκοπό να τους δώσεις έστω και λίγο χρόνο. Τους υπόλοιπους να τους δίνεις δανεικούς σε Β Εθνική για να παίζουν αντίπαλοι με άντρες και να βελτιώνονται, σωματικά και πνευματικά, αλλά και τακτικά (παίζοντας).
Δεν έχω δει πολλούς να βελτιώνονται και να παίζουν, μόνο προερχόμενοι από τις Κ20.
Να θυμίσω και πάλι ότι ο Ντέβι πήγε δανεικός στα 18 του στην Καλαμάτα, και επέστρεψε άντρας και περισσότερο έτοιμος να παίξει...
Αν στην προπόνηση έχετε δει έστω έναν μικρό να βγάζει θράσος απέναντι στους μεγάλους, να συμμετέχει ισότιμα μαζί τους ακόμη και να "τσαμπουκαλεύεται", να βγάζει απέναντί τους ποδοσφαιρική "αλητεία", να μην κωλώνει να τους χώσει καμιά ¨ποδιά" ή κανά κλώτσο, και να επαναλαμβάνει με συνέπεια ωραίες ενέργειες σε βάρος των έμπειρων συμπαικτών του, και να τους "τη λέει" όταν αισθάνεται ότι αδικείται, "τσαντίζοντάς" τους αυτός ναι. Δικαιούται ευκαιρίας ...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Δευ 12 Νοέ 2018 18:20 »
Βλέποντας τον βάζελο με έναν Μπουζούκη από την Πρέβεζα,σκέφτομαι γιατί όχι και κάποιος δικός μας.
Το πείραμα του βάζελου θα έπρεπε να βάλει πολλούς σε σκέψεις.

Άλλος Χαρίσης ή Μαυροπάνος δεν υπάρχει;
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 12 Νοέ 2018 18:29 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Δευ 12 Νοέ 2018 19:17 »
Στις ακαδημιες του Βαζελου,του Γαυρου,και της ΑΕΚ μαλλον δεν εχεις ιδεα για ποσα εκατονταδες πιτσιρικια παιρνανε.........

Εδω στην πολη μου γινεται της πουτανας και φαντασμενοι γονεις  στελνουνε τα πιτσιρικια τους στις ακαδημιες του ΠΟΚ φαντασου σε ολοκληρη πρωτεουσα....Και φυσικα μεσα απο εκατονταδες πιτσιρικια καθε χρονο κανουνε την επιλογες τους οι ακαδημιες τους

Οι διαφορες ειναι χαοτικες με εμας

Θες να πιασουμε Ατρομητος που ειναι περισοτερο στα μετρα μας....Ο Σπανος εχει πιασει καθε ενα τυπο απο ΕΠΣΑ σε καθε νομο της Ελλαδας,οπου επιλεγουνε τα καλυτερα ταλεντακια και τσουπ τα μαζευουνε
Υστερα ερχονται φουρνιες πιτσιρικαδων στο Περιστερι που τα εχουνε πληρωμενα ολα η ΠΑΕ..Σπιτια,σχολεια,τα παντα

Παλι οι διαφορες ειναι οι χαοτικες λογω ρευστου...

Οταν μας εκατσαν καποια πιτσιρικια,ο Αρης,ο Ηρακλης,η ΑΕΚ ηταν σε αλλες κατηγοριες,και ο Βαζελος δεν ασχολουνταν καν τοτε με την προωθηση πιτσιρικαδων
Τωρα σε διεκδικηση καποιου ταλεντου με αυτες τις ομαδες δεν υπαρχει ελπιδα

Επισης να μερικες μεταγραφες απο πιτσιρικαδες που δεν ακουμπησανε,και δεν βαζω καν παιχτες που παιζανε αλλα η ποιοτητα τους ειναι για Β εθνικη

Αυτοι ειναι μονο σε τεσσερα χρονια ετσι

MUSKAJ ARBEN
ΚΑΜΠΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΥΒΕΛΛΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΛΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
ΚΟΛΙΟΦΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΙΩΑΝΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΦΕΡΦΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΠΕΤΡΑ ΦΡΑΝΚ
ΖΑΧΑΡΟΣ

Αλλα και παλι αν σου βγαινει ενας Νικολιας σαν ταλεντο π,χ  και καθε χρονο σου πουλαει ο προεδρας της καρδια μας τους δυο καλυτερους ποδοσφαιριστες της ομαδας παλι χασουρα θα εχει η ομαδα

Αλλα να μου πεις κερδισμενος θα ειναι ο Χριστοβασιλης,αρα κλαιν μαιν

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Δευ 12 Νοέ 2018 19:25 »
Χαώδες η διαφορά μεν αλλά δεν μπορεί να μην υπάρχουν πιτσιρίκια να μπουν στο ροτέισον της ομάδας.Ούτε θα γίνουν  βασικοί άμεσα,ούτε θα παίζουν όλοι μαζί όπως κάναμε το 2003-04.1-2 παίχτες να πάρουν κάποιο χρόνο συμμετοχής.Αν κάποιος ξεχωρίσει για το κάτι παραπάνω το βλέπουμε.

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Δευ 12 Νοέ 2018 19:50 »
Αν και  ξεφευγουμε απ το θεμα, ειναι διαφορετικο πραγμα, να φερεις πιτσιρικαδες με μεταγραφη απο αλλη ομαδα, που αυτο λογω καλων μανατζερ η κονε μας βγηκε σε αρκετες περιπτωσεις και διαφορετικο πραγμα να αναδειξεις πιτσιρικαδες απ τις ακαδημιες σου. Εδω παιρνουμε κατω απ τη βαση χαλαρα.
 Οι παικτες που εχουμε βγαλει απ τα "σπλαχνα" μας τα τελευταια 15 χρονια ειναι οι Μιχαηλ,Γιακος,Χαρισης και Οικονομου.
Ξερω γονεις που μου εχουν πει τα χειροτερα για τον τροπο δουλειας σε Κ20 κλπ. Εγκαταστασεις, γηπεδα, διαμονες κλπ.
 Για να μην πιασουμε το παλιο θεμα με τα ταλεντα της περιοχης. Ξερετε ποσοι απο Ηπειρο παιζουν σε αλλες ομαδες Κ20 ομαδων Σουπερ Λιγκας?
 Ξερετε τι δουλεια γινεται στον Ατρομητο η στην Τριπολη σε αυτο το θεμα? Μερα με την νυχτα ειμαστε.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 12 Νοέ 2018 19:55 από VAMOS PAS »

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Δευ 12 Νοέ 2018 20:50 »
Ξερω γονεις που μου εχουν πει τα χειροτερα για τον τροπο δουλειας σε Κ20 κλπ. Εγκαταστασεις, γηπεδα, διαμονες κλπ.

Δύο πράγματα έχω υπόψη μου χωρίς να έχω ιδέα για τα περί ακαδημιών στα Γιάννενα, μπορεί να έχεις κι απόλυτο δίκιο:
1. Όσους έχω ρωτήσει για την ακαδημία στη Γλυφάδα είναι ικανοποιημένοι. Πάντως ότι οι ερωτήσεις απευθυνόταν σε αγνώστους των οποίων τα πιτσιρίκια φορούσαν την τιμημένη φανέλα. Το ένα είναι "συμμαθητής" του γιου μου στο σκάκι.
2. Γενικά είμαι πολύ επιφυλακτικός όσον αφορά σε αξιολογήσεις των γονέων. Βλέπω στο μπάσκετ του υιού πόσο γρήγορα και με τι κριτήρια αυτές αλλάζουν.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Τετ 14 Νοέ 2018 22:56 »

Λαρισινές παραδόσεις.Να ναι ο ίδιος με αυτόν του Κούτρη;;