Αγαπητοί μου πασολέδες,δυο λόγια κι απο εμενα μετά από πολύ καιρό,
κατ αρχήν,αποκλειστικά υπεύθυνος για τον κατήφορο της ομάδας είναι ο κύριος Χριστοβασίλης,για τον οποίο θα μιλήσω παρακάτω.Ο κύριος Πετράκης είναι ένας απλός υπάλληλος που σε μια χρεοκοπημένη χώρα προσπαθεί απλά να μη χάσει τη δουλειά του.Είναι ένας φοβικός, πρωτίστως άνθρωπος, και συνεπώς και προπονητής.Παρ ότι δεν τον γνωρίζω προσωπικά τον άνθρωπο,είμαι σίγουρος ότι και για να ανασάνει ακόμη προσεύχεται στο θεό μην πάθει καμιά ανακοπή ή κανένα εγκεφαλικό.Ως προπονητής είναι φυσικό να κινείται στα πλαίσια που του ορίζει η προσωπικότητητα του.Ακόμη καιτον Ρονάλντο και το Μέσι να είχε και πάλι αμυντικά θα έπαιζε!!!Είναι ο χαρακτήρας του αυτός.Το ότι είναι κακός προπονητής όμως φαίνεται απ το γεγονός ότι ακόμη κι αυτό το φτωχό ρόστερ της ομάδας αδυνατεί να το διαχειριστεί επαρκώς.Μη μου πει κάποιος ότι η Λαμία,η ΑΕΛ ή το Αγρίνιο έχουν καλύτερο ρόστερ!!!!Αλλά όταν τον καλύτερο παίκτη της ομάδας τον Νικολιά δεν ξέρει να τον αξιοποιήσει,τι μπορεί κανείς να περιμένει??Στο ένα και μοναδικό ματς,με τον ΑΡΗ, που ο Νικολιάς μαζί με τον Βιδάλ έπαιξαν στον άξονα,η ομάδα στάθηκε αξιοπρεπώς!!Τώρα από κει και πέρα γιατί ο ένας παίζει αριστερό χαφ ή δεξί μπακ κι ο άλλος ζεσταίνει τον πάγκο μόνο ένας ανεπαρκής προπονητής θα μπορούσε να το εξηγήσει.Επίσης,μην περιμένει κάποιος ότι ο Πετράκης θα παραιτηθεί!!!Ακόμη και κάτω απτον Απόλλωνα να βρεθεί θα συνεχίσει να μιλά για αντιπάλους που το ήθελαν περισσότερο ή για καλή προσπάθεια που δε συνοδεύτηκε με το αναλόγο αποτέλεσμα ή άλλες αερολογίες που θυμίζουν τον αλήστου μνήμες γραφικό ΝίκοΑναστόπουλο.
Όσο αφορά τον Χρηστοβασίλη,πρόκειται για έναν στυγνό και πολύ καλό,για τον εαυτό του,έμπορα!!Αφού πούλησε ότι καλύτερο υπήρχε,τώρα προσπαθεί απλά να μη χάσει χρήματα.Κι αυτό θα το καταφέρει με κάθε τίμημα ,ακόμη κι αν χρειαστεί να στείλει την ομάδα στη Β Εθνική.Προσωπικά πιστεύω ότι αν του έρθει μια καλή πρόταση θα πουλήσει την ομάδα,αν όχι,απλά θα κοιτάξει με κάθε τρόπο να μη ζημιώσει την τσέπη του.
Αγωνιστικά,με αυτόν τον προπονητή κι αυτόν τον πρόεδρο,δε νομίζω ότι η ομάδα έχει κάποια τύχη.Όταν πέφτουν τρεις ομάδες και δεν κερδίζεις τη Λαμία,τη Λάρισα και το Αγρίνιο,δε μπορείς να ελπίζεις.Όταν κάθε τελική που κάνει κάθε αντίπαλος καταλήγει σε γκολ κι εσύ βγάζεις τελική με δέηση στη Παναγία,τότε δεν περιμένεις τίποτε.
Λυπάμαι που το λέω,αλλά αν η ομάδα δεν αλλάξει ιδιοκτήτη και προπονητή ως τον Δεκέμβριο,πράγμα πολύ ΔΥΣΚΟΛΟ,πιθανότατα θα υποβιβασθεί και θα πουληθεί το καλοκαίρι.......