Με παίρνει τελέφωνο π λέτε ο ΜικΣαν...
-Ρε σκατομπόμπιρα κάνς και τέτοια;
-Αμ πως δεν κάνω κωλόγερα, κάνω και παρακάνω, αλλά τι ακριβώς τέτοια θα μ πεις;
-Αρθρογραφείς ως Ντρέβεν;
-Ουπς ...και που σκατά το κατάλαβες εσύ; Στον Ντρεβ τόπες;
-Σε ξεμπρόστιασε ρε ένα σάιτ που γράφουν επώνυμοι μαναχά, σ' ένα ανώνυμο σχόλιο. Ου να μ χαθείς.
-Να σου ξηγήσω ρε φίλε, είναι μπερδεγούεϊ η κατάσταση δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα...
-Απολογήσου αυθωρεί και παραχρήμα και αμέσως.
-Κοίτα ρε ΜικΣαν πιδί μ... Ζν αρχή έγραφα -δεν αρθρογαφούσα ποτέ, αυτά είναι για τς μεγάλους δημοσιογράφους και τς γουάνα μπι τέτοιους- σα Λόκος μαναχά. Μετά άρχισα να γράφω και σα ΝτιΚέις ...τελευταία, μ' άρεσε να πετάω και καμιά σπόντα ως ΝιουΠΑΣΠΑΣ, αλλά τελικά το αποφάσισα, το Ντρέβεν μ πάει καλύτερα.
-Και γιατί ωρέ δεν το μολόγαγες κι άφκες τς επωνυμους να το καταγγείλουν ανώνυμα ά;
-Συγγνώμη σου ζητώ συγχώρεσέ με. Αλλά σου υπόσχομαι...
-Υπόσχεσαι τι ρα;
-Υπόσχομαι ότι άμα βρω ευκαιρία, θα γράψω το πως και το γιατί, αλλά σαν Ντρέβεν, σα Λόκος δεν δύναμαι.
-Νταξ αναμένω.
-Μη σ πω θα τα γράψω και σα Ρεξ, πούναι τ' άλλο μ το νικ το ποιό ιντελέκτσιουαλ να πούμε.
-Σιγά μη τα γράψεις και σαν Αστραλον ρε.
-Μα κι αυτό διέρρευσε, ποιός σκατά είπε ότι είμαι και ο αστραλον ρε γμτ; Μα τπτ δεν μένει κρυφό τέλος πάντων;
Υ.Γ.1
Προς ανησυχούντες και παίζοντες το "Πούντο πούντο το Ντρεβενάκι..." η απάντηση είναι...
"Ψάξε ψάξε δε θα το βρεις ...διπλα ς μπορεί και νάναι".
Υ.Γ.2
Είναι γνωστό ότι όλοι κι όλοι στο ΠΑΣ.γκρ είμεθα 3-4 π γράφουν με 150 νίκια ο καθένας.
Αλλά εσάς τι σας καίει για 3-4 άτομα ρα;
Η να το θέσω όπως και ο Νίκος Σκούμπος σε μια εκπομπή αφιέρωμα που είχε...
"Μαζί μου ασχολείσαι, πόσο μαλάκας είσαι" π λέει και το άσμα.
Υ.Γ.3
Α ρε κατακαημένα (ΠΑΣ) Γιάννενα...
Υπογραφή
Ο καταγγελόμενος Μη_Περ (αφού είπαμε να τα βγάλουμε όλα στη φόρα ας ομολογήσω ότι είμαι και αυτός)