Κάποια σχόλια και από εμένα μιας και χτες ήμουν στην τσίτα!
Περίεργο ματς χτες. Αν χάναμε θα ήταν καταστροφή τόσο από βαθμολογικής όσο και ψυχολογικής πλευράς. Τουλάχιστον δε χάσαμε και δε μας προσπέρασαν τα φίδια. Σημαντικό ότι σκόραρε επιτέλους ο Κλάους.
Ο Βελλίδης με τη φόρα που πήρε πάλι καλά που δεν έφτασε στη σέντρα.
Νομίζω ότι η φυγή του κου Τσελιόπουλου σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Περιστερίδη μας έχει δημιουργήσει σοβαρό θέμα στο τέρμα. Από την άλλη η μη χρησιμοποίηση του Νεόφυτου έστω σε ένα ματς πρωταθλήματος μου φαίνεται περίεργη. Δεν έχω κάτι με το Μάρκο ίσα ίσα που θεωρώ ότι "πονάει" την ομάδα σε σχέση με κάτι μισθοφόρους δανεικούς, απλά αυτό το πράγμα φέτος έχει παραγίνει. Σόρρυ!
Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΜΟ έκανε ορισμένες φάσεις θα μπορούσε να σκοράρει και να πάει το ματς όπως με Λειβαδιά. Στη φάση του γκολ του φιδιού εντάξει νομίζω ότι συμφωνούμε όλοι ότι είναι εγκληματικό λάθος από τον κόρακα, αλλά μετά τι κάνεις στην εξέλιξη της φάσης; Η μπάλα φέυγει από τον παίκτη του φιδιού και:
- Το μισό τείχος ορμάει προς τη μπάλα, αφήνωντας ένα παίκτη στην ουσία για την κάλυψη της αριστερής πλευράς.
- Ο Βελλίδης έχει χάσει τη φάση, λόγω οπτικού πεδίου και έτσι αργεί να πάει προς τη μπάλα.
Από την άλλη όταν φάγαμε το γκολ μου φάνηκε σαν η ομάδα να "ξύπνησε". Πιστεύω ότι αν η ισοφάριση ήταν 10 λεπτά νωρίτερα θα βάζαμε και άλλο-α γκολ, μιας και τα φίδια πάθαν κοκομπλόκο.
Η ΑΜΟ δείχνει βελτίωση σε σχέση με το χάλι που είχαμε δει με βάζελο-παναιτωλικό και λαμία, αλλά κακά τα ψέματα δεν φτάνει αυτό για να αποφύγουμε τα χειρότερα. Το πρωτάθλημα φέτος είναι φουλ ανταγωνιστικό και θα χρειαστούμε βαθμούς εντός και εκτός. Δε θεωρώ ότι έχει τελειώσει τίποτα, άλλωστε διαχρονικά αυτή η ομάδα έχει συνηθίσει να μας βγάζει την ψυχή.
Υ.γ.: Άκουσα ότι στα φίδια δεν άρεσε το πανό με την Κρήτη. Γιατί ρε μάγκες αφού το Ηράκλειο σαν πόλη μαύρα χάλια είναι.
Μια επισήμανση μόνο προς τους ανθρώπους του οφη ότι τα προηγούμενα χρόνια όταν ο ΑΓΙΑΞ έπαιζε στο γεντί κουλέ εμφανιζόντουσαν πανό και πλακάτ με σχήματα ματιών και κύκλωπες. Τότε φαίνεται δεν διέθεταν την ίδια ευαισθησία μιας και το περιεχόμενο αναφερόταν σε έναν νέο άνθρωπο που έχασε το μάτι του από κάτι ΖΩΑ.
Από την άλλη σκέφτομαι ότι μπορεί να μην διέθεταν την αντίληψη για να το καταλάβουν μάλλον, όπως δεν καταλάβαιναν ότι τόσα χρόνια ήταν παράρτημα.
ΚΑΙ