Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα - OΦΗ 12η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 21513 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - OΦΗ 12η αγωνιστική
« Απάντηση #150 στις: Τρι 04 Δεκ 2018 11:16 »
Πάμε στα αγωνιστικά :
Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα.
Βασικά ήταν μια επανάληψη του αγώνα με το Λεβαδειακό, με έναν ΟΦΗ, ελαφρώς κατώτερο της Λειβαδειάς.

Γενικά μόνο ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ είμαι για το μέλλον, μιας και η ομάδα ΡΟΛΑΡΕΙ και ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ.

Πάω κόντρα δηλαδή στο ρεύμα που μετά από ένα 2-0 με τη Λειβαδειά ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΑ ΤΕΙΧΗ της πόλης , ενώ μετά από 1-1 με τον ΟΦΗ σηκώνει μαύρα πανιά.
Ως κλασικός υπερβολικός συναισθηματικός ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ δηλαδή.

Αφού βόσκησα τις γίδες μαζί με τον pagourenko να σχολιάσω λίγο αυτά που γράφεις.
- Πού είδες την ομάδα να ΡΟΛΑΡΕΙ και ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ όταν η κατοχή στο πρώτο ημίχρονο ήταν υπέρ του ΟΦΗ και μάλιστα ο ίδιος ο Γιάκος δήλωσε ότι πέταξαν ένα ημίχρονο;
- Για ποιο λόγο είσαι απόλυτα ικανοποιημένος όταν παίρνεις ισοπαλία από μια ομάδα που ήταν κατώτερη (όπως γράφεις) από τον προηγούμενο αντίπαλό σου και είναι όντως από τις χειρότερες κατά τεκμήριο στο πρωτάθλημα και φαβορί για υποβιβασμό;
- Αν δεν κερδίζεις αυτές τις ομάδες, ποιες περιμένεις να βάλεις από κάτω στη βαθμολογία;
- Τέλος το τελευταίο σχόλιό σου είναι τελείως άκυρο. Κανείς δεν γκρέμισε τα τείχη της πόλης όταν κερδίσαμε τη Λιβαδειά, αντίθετα γράφαμε όλοι ότι η νίκη αυτή δε θα έχει καμία αξία αν δεν ακολουθήσει και η νίκη επί του ΟΦΗ.
Αρα μετά το 1-1 με τον ΟΦΗ δε σηκώθηκαν τα μαύρα πανιά, απλά παρέμειναν σηκωμένα εξαιτίας της βαθμολογικής συγκομιδής της ομάδας που βρίσκεται στον πάτο του σχετικού πίνακα.....

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Τρι 04 Δεκ 2018 11:22 »

απ τα 14 γκολ πρωταθλήματος τα 8 ήταν από ομαδικές ενέργειες , τα 5 από ατομικές και 1 από καραμπόλα !

Εννοείται ότι τα περισσότερα γκολ ο οποιοσδήποτε επιθετικός τα βάζει όταν τον "ταίζουν", αλλά ο Κόντε έβαλε 5 πέρυσι με ατομικές ενέργειες.
Υπάρχει φέτος κάποιος στην ομάδα που θα σου βάλει έστω και 1 γκολ με ατομική ενέργεια; Πολύ αμφιβάλω....

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Τρι 04 Δεκ 2018 11:32 »
Παράθεση
Γενικά μόνο ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ είμαι για το μέλλον, μιας και η ομάδα ΡΟΛΑΡΕΙ και ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ.

αμα σε βρει ο κιτσος στο δρομο και σου τραβηξει κανα μπινελικη μην απορησεις
ενταξει...μεχρι και αυτος βγηκε απ τα ρουχα του με αυτο που εγραψες

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Τρι 04 Δεκ 2018 12:05 »
Προχτές βράδυ στους Ζωσιμάδες, διαπίστωσα κάτι για πολλοστή φορά :
Το 95% των παρευρισκομένων στο γήπεδο είναι ντιπ μυρωδιάδες από μπάλα. Δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα. Όσοι το κατέχετε το τόπι, πιάστε έτσι για πλάκα κουβέντα με άλλους άγνωστους γύρω σας : Θα εκπλαγείτε από την ασχετοσύνη !
Από τους τόσους λοιπόν καρά-άσχετους που πάνε στο γήπεδο, υπάρχει και μια μερίδα ανθρώπων που πάει απλά για να γκρίνιαξει και για να βρίσει τους παίχτες της ομάδας μας ! Όσοι μπορείτε, με ευγενικό τρόπο αν είναι δυνατόν, νουθετήστε τους !
Οι παίχτες ας κλείνουν τα αυτιά τους στον κάθε γιδοβοσκό.

Πάμε στα αγωνιστικά :
Βασικά ήταν μια επανάληψη του αγώνα με το Λεβαδειακό, με έναν ΟΦΗ, ελαφρώς κατώτερο της Λειβαδειάς αλλά σίγουρα πιο διαβασμένο και πολύ πιο υποψιασμένο : Είχανε δει το βίντεο, το ματς ΠΑΣ-Λειβαδειά είχε προηγηθεί. Αν τα ματς ήταν αντίστροφα ημερολογιακά, πιθανώς ο ΟΦΗ να κλαιγε κι η Λειβαδειά να χαμογελούσε, ο ΟΦΗ ήρθε για να χαλάσει παιχνίδι κι όχι να δημιουργήσει.

Αν υπήρχε, μεταξύ 1'-25', μέσα ο κίλερ Γκρισμάν, βασικά θα βλέπαμε ένα ματς γκαρμπόν.
Απλά στις 4 κλασικές ευκαιρίες (π.χ. ανάποδη Κλάους) η μπάλα δε μπήκε, ενώ ο Σάντι είχε καρφώσει τη μία (1) και μοναδική τελική του πρώτου ημιχρόνου του προηγούμενου ματς.
Εφόσον το ματς κύλισε έτσι, έβλεπα ένα ΚΛΑΣΙΚΟ παιχνίδι του 1-0, ΥΠΕΡ μας, με γκολ μεταξύ 65'-80', αργά δηλαδή, εκτός ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ, εκτός ΛΑΜΠΡΟΥ δηλαδή.

Πάω κόντρα δηλαδή στο ρεύμα που μετά από ένα 2-0 με τη Λειβαδειά ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΑ ΤΕΙΧΗ της πόλης , ενώ μετά από 1-1 με τον ΟΦΗ σηκώνει μαύρα πανιά.
Θέλω να συμφωνήσω απόλυτα με αυτή την εγκυρότατη άποψη και να προσθέσω ότι κάποιες στιγμές η ομάδα μου θύμισε Manchester City βγάζοντας παρόμοιους αυτοματισμούς.Επίσης η μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και το αντίθετο,θύμισε το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο που έπαιξε στις αρχές της δεκαετίας του 70 ο Άγιαξ.Γενικά αν συνυπολογίσουμε την υπερομάδα που είχαμε απέναντι μας εγώ είμαι ενθουσιασμένος με αυτά που είδα.Η Ευρωπαϊκή προοπτική είναι σίγουρη.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Τρι 04 Δεκ 2018 13:29 »
Πάμε στα αγωνιστικά :
Βασικά ήταν μια επανάληψη του αγώνα με το Λεβαδειακό, με έναν ΟΦΗ, ελαφρώς κατώτερο της Λειβαδειάς.

Αφού βόσκησα τις γίδες μαζί με τον pagourenko να σχολιάσω λίγο αυτά που γράφεις.
- Πού είδες την ομάδα να ΡΟΛΑΡΕΙ και ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ όταν η κατοχή στο πρώτο ημίχρονο ήταν υπέρ του ΟΦΗ και μάλιστα ο ίδιος ο Γιάκος δήλωσε ότι πέταξαν ένα ημίχρονο;
- Για ποιο λόγο είσαι απόλυτα ικανοποιημένος όταν παίρνεις ισοπαλία από μια ομάδα που ήταν κατώτερη (όπως γράφεις) από τον προηγούμενο αντίπαλό σου και είναι όντως από τις χειρότερες κατά τεκμήριο στο πρωτάθλημα και φαβορί για υποβιβασμό;
- Αν δεν κερδίζεις αυτές τις ομάδες, ποιες περιμένεις να βάλεις από κάτω στη βαθμολογία;
- Τέλος το τελευταίο σχόλιό σου είναι τελείως άκυρο. Κανείς δεν γκρέμισε τα τείχη της πόλης όταν κερδίσαμε τη Λιβαδειά, αντίθετα γράφαμε όλοι ότι η νίκη αυτή δε θα έχει καμία αξία αν δεν ακολουθήσει και η νίκη επί του ΟΦΗ.
Αρα μετά το 1-1 με τον ΟΦΗ δε σηκώθηκαν τα μαύρα πανιά, απλά παρέμειναν σηκωμένα εξαιτίας της βαθμολογικής συγκομιδής της ομάδας που βρίσκεται στον πάτο του σχετικού πίνακα.....

Γιατι νομιζεις οτι αυτος ο ΠΑΣ ειναι ανωτερος σε υλικο απο τις ομαδες που παλευουνε για την αποφυγη του υποβιβασμου?

Μπορεις να μου το εξηγησεις

Οσο για την ομαδα βαση του φετινου ροστερ που μεριμνα ο προεδρουλης μας,μια χαρα επαιξε με τον Οφη,δεν ειναι ο ΠΑΣ του απλετου ταλεντου των προγουμενων χρονων που η διαφορα μας  με αυτη τις ομαδες ηταν εμφανες....Πλεον παρτε το χαμπαρι ειμαστε στο ιδιο καζανι αγωνιστικα με αυτο το γκρουπ ομαδων που παλευουνε γι τον υποβιβασμο
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Τρι 04 Δεκ 2018 15:13 »
Δεν μπορώ να στο τεκμηριώσω γιατί ο ΠΑΣ είναι ανώτερος από αυτές τις ομάδες. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να πάρουμε τους παίκτες και να συγκρίνουμε μια μια θέση ποιος είναι καλύτερος. Αυτό όμως είναι πολύ υποκειμενικό γιατί άντε και να βγάλεις ποιοι είναι ατομικά καλύτεροι, μετά θα πρέπει να πεις και ποιος είναι καλύτερος σαν σύνολο....πιάσε το αυγό και κούρεφτο.....
Εγώ πάντως αυτό πιστεύω, ότι είμαστε καλύτεροι και αυτό θα πρέπει να το πιστέψει και η ομάδα, αλλιώς αν δεν το πιστεύουν είμαστε για φούντο.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Τρι 04 Δεκ 2018 18:12 »
Παράθεση
Στο σκαμνί ο ΠΑΣ
Σε απολογία κλήθηκε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τη συμπεριφορά των φιλάθλων στο ματς με τον ΟΦΗ.

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Παρασκευή 07-12-18 και ώρα 13:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 12η αγωνιστική. Αναλυτικά:

A) ΠΑΕ ΑΕΛ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 1/12/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ' άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 1/12/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ-ΠΑΕ Πανιώνιος.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄ και γ', 15 παρ. 1 περ. γ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Λαμία: «Βάσει των αναφερομένων στο από 3/12/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ' άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 3/12/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Λαμία-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 2 περ. α' του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Βάσει των αναφερομένων στο από 1/12/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ' άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 1/12/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, καθώς και στην υπ' αριθ. πρωτ. 6777/18/2463116 από 3/12/2018 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΕ ΟΦΗ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 2 περ. α΄, β', γ' και ε' του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κ. Καραπαπάς (Εκπρόσωπος Τύπου): «Σας γνωρίζουμε ότι επί της 299/28-11-2018 κλήσεως της ομάδας και του Εκπροσώπου Τύπου σας προς απολογία, δικάσιμος είχε ορισθεί η 30-11-2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00 κατά την οποία η υπόθεση αναβλήθηκε.

Με την παρούσα σας καλούμε εκ νέου προς απολογία στο ακροατήριο του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου, την 7-12-2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00.»
sportsioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Τρι 04 Δεκ 2018 22:38 »
Παράθεση
Ποιος είχε πει εδώ δείξε μου τα χαφ σου να σου πω τι ομάδα είσαι;

Lemorsero

Υ.Γ. Έχετε τρομερή πλάκα κι έχω λιώσει στο γέλιο  :P :P :P
Υ.Γ.1
Παράθεση
Το οτι θα εφτανε η στιγμη που θα αναπολουσαμε Μπρουνο και Μανθατη με ξεπερναει.
Εδώ αναπολούμε τον Αλέξη...  B-)
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Δευ 10 Δεκ 2018 18:39 »
Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή. Αναλυτικά:

A) ΠΑΕ ΑΕΛ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 1/12/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 1/12/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Επιβάλλει τη χρηματική ποινή των χιλίων επτακοσίων (1.700,00) ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Βάσει των αναφερομένων στο από 1/12/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 1/12/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, καθώς και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 6777/18/2463116 από 3/12/2018 Έκθεση της Αστυνομίας»: Επιβάλλει τη χρηματική ποινή των δεκαπέντε χιλιάδων (15.000,00) ευρώ.
superleaguegreece.net

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Δευ 10 Δεκ 2018 18:41 »
Xασαμε μια μεταγραφη.

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Δευ 10 Δεκ 2018 19:43 »
Με 15 χιλιάρικα;Τουλάχιστον 5 μεταγραφές κάνει ο χοντρός.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #161 στις: Δευ 17 Δεκ 2018 13:33 »
Μου στείλανε τα 15 χιλιάρικα, συγγνώμην φωτογραφία από την κερκίδα, νομίζω από το παιχνίδι με τον τσάτσο.
Από τις καλές και σε καλή ανάλυση και δεν ξέρω και πούθε την βρήκε ο φίλος.
Την ανεβάζω γιατί θα καταντήσει συλλεκτική σε λίγο, αν επικρατήσουν οι γούνες.

Κι εκεί π λέτε που κάνω δεξί κλικ κι άνοιγμα σε καινούρια καρτέλα για να την δω σε φουλ ανάλυση...
Εκεί στα δεξιά...
ΞΟΥ ΞΟΥ ΞΟΥ 6 6 6, σκόρδα και κρεμμύδια!!!

Ο διάολος ζντ κερκίδα μας!!!

Πανα βρω τη Λουκά αμέσως.
Αλλάζω γνώμη:
Οχι κροτίδες, όχι βεγγαλικά στα γήπεδα και στς κερκίδες.
ΞΟΥ ΞΟΥ ΞΟΥ