Η ομάδα θα είναι πλήρης και ο Πετράκης έχει διλλήματα.
Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, ή αλλάζει λιγάκι;
Φαίνεται, σύμφωνα με την έγκυρη σε θέματα πρόβλεψης 11αδας (μόνο), All about PAS Giannina,
ότι θα προτιμηθεί ο Τσικάρσκι για τα αριστερά, ο Μπουκουβάλας αντί του Αποστολόπουλου και ο Κλάους για βασικός, ενώ ο Κριζμάν θα παίξει στη θέση του Ντόλοβατς.
Εγώ δεν κατανοώ και δεν συμφωνώ με αυτές τις αλλαγές, ειδικά του Τσικάρσκι.
Μια χαρά πλάγια μπακ είχαμε με το Λεβαδειακό, για ποιο λόγο να τα αλλάξουμε;
Όσο για το Ντόλοβατς, όντως δεν ήταν καλός στο Α ημίχρονο, αλλά τι δουλειά έχει στα πλάγια ο Κριζμάν;
Λογικά θα δούμε Νικολιά σε θέση μέσα αριστερά και Γιάκο μέσα δεξιά (αντίθετα από ότι με Λειβαδιά)
Ελπίζω να παίξουμε το ίδιο καλά όπως με το Λεβαδειακό, όπου εμένα η ομάδα μου άρεσε πολύ κυρίως από θέμα ταχύτητας, ενέργειας, πάθους, ορμής και κινητικότητας. Είχαμε καιρό να το δούμε αυτό.
Πιστεύω οφείλεται και στο ότι έπαιξαν κυρίως παίκτες που είναι πάνω από ένα χρόνο στην ομάδα.
Εκτίμησή μου ότι το Στάδιο δεν θα είναι τόσο γεμάτο όσο αναμένεται... Μακάρι να διαψευστώ.
Ασχέτως ποσότητας κόσμου, εκτιμώ ότι θα δούμε απόψε μια κερκίδα όπως με τον Άρη, μια κερκίδα απ'τα παλιά και ανυπομονούμε όλοι γι'αυτό. Το έχουμε ανάγκη, τόσο εμείς, όσο και οι παίκτες.
Αυτό που δεν έχουμε ανάγκη είναι περιττές ενέργειες που έχουν ως αποτέλεσμα αρνητικές συνέπειες για εμάς τους ίδιους. Αλλά νταξ... Όσοι θέλετε, κάψτε το απόψε, να παίξουμε κεκλεισμένων με Πανιώνιο και να ξηλωθεί και το ταμείο της ΠΑΕ (όχι ο Χριστοβασίλης), αφού αρέσει και γουσταρίζετε
και ειδικά αφού το είπε κι ο Μέγας Αμερικανός Ηγέτης Τόμας Τζέφερσον, πάσο...
4 ώρες και 51 λεπτά απομένουν!
Περάστε ρε γαμημένες, να ανοίξουν τα φώτα, να φωτίσει το γρασίδι, να λάμψει το μπλε ταρτάν, να οργιστεί ο Ταύρος να μπει να τα κάνει λαμπόγυαλο!