Το ματς χάθηκε εξ αιτίας των δύο εξτρέμ και ειδικά την παρουσία/απουσία τους στο Α ημίχρονο.
Είχαν το μυαλό τους περισσότερο στο να μαρκάρουν τα αντίπαλα μπακ, ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ, παρά να τα πιέσουν για να μεταφέρουν το άγχος σε αυτούς.
Αυτός είναι ο Πετράκης που ξέρουμε, αυτό είδαμε και πάλι χθες.
Πρώτα το 0, μην εκτεθούμε, μην ρισκάρουμε, καλό είναι και το Χ.
Όσες φορές πιέστηκαν οι αμυντικοί του αντιπάλου, έχασαν τη μπάλα.
Την έστελναν στα πουλιά, κόρνερ, πλάγια, πανικόβλητοι.
Δεν εκμεταλλευτήκαμε την ταχύτητα του Ξύδα για να πιέσουμε, αλλά για να μαρκάρουμε πίσω...
Γι'αυτό το λόγο, ό,τι κάναμε στο Α μέρος ήταν από στημένες φάσεις, τις οποίες εκτέλεσε αριστοτεχνικά ο Γιάκος.
Το επίπεδο αμυντικών του οφη, θύμισε Θύελλα Καμαρίου.
Ελάχιστες φορές κέρδισαν μια διεκδικήσιμη κεφαλιά στο ματς...
Από αυτόν τον αντίπαλο, που δεν ήταν καλύτερος από το Λεβαδειακό, χάσαμε 2 βαθμούς.
Άρα, Λαμία, Παναιτωλικός, Λεβαδειακός, Άρης, οφη , 5 ματς, σύνολο 8 βαθμοί!
Αν δεν ήμουν ΠΑΣ και το έβλεπα, θα έλεγα πως είμαστε φαβορί για υποβιβασμό...
Η αλλαγή του Γιάκου, δικαιολογείται μόνο αν τη ζήτησε ο ίδιος.
Αρχικά ήταν να βγει ο Παμλίδης, ο οποίος πέρασε και δεν ακούμπησε χθες.
Να όμως, η πουτάνα η μπάλα, που το γκολ ήρθε από σέντρα του Μυστακίδη, κεφαλιά πάσα του Παμλίδη και γυριστό του Κλάους που μου θύμισε Κόντε στο Περιστέρι, πρόπερσι.
Η ομάδα κόπηκε στα δύο παίζοντας ένα 4-1-3-2 για πρώτη φορά.
Ο Νικολιάς, δεν ήταν σε καλή μέρα, αλλά ακόμα κι έτσι ταλαιπώρησε τους αντιπάλους δημιουργώντας καταστάσεις.
Καλύτερος όλων ο Γιάκος, για μένα και μαζί του ο Κλάους, ο οποίος ήταν απελπιστικά μόνος του εκεί μπροστά.
Ο Μυστακίδης, για κλωτσιές, χειρότερος κι απ'τον περσινό Μανθάτη.
Ο Κριζμάν στις πρώτες του προσπάθειες φάνηκε κάπως βαρύς, σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα, κάτι που πιθανώς οφείλεται στο ότι είχε κάποιο πρόβλημα και γι'αυτό δεν έπαιξε απ'την αρχή.
Με το πέρασμα του χρόνου, βελτιώθηκε αρκετά πάντως, δείχνοντας ότι τον χρειαζόμαστε.
Χειρότερος παίκτης του γηπέδου ο Θέμης ο Τζημόπουλος. Κίνδυνος θάνατος, τον έκανε ο Πλατέλας γιο-γιο και σε κάποιες φάσεις θύμησε έναν παίκτη που είχε δηλώσει μετά το 0-4 απ'τον ΑΠΟΛ ότι "Έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει".
Ευτυχώς, δεν κόστισε 3, αλλά 2 βαθμούς η παρουσία του χθες.
Ο διαιτητής κάκκιστος, καμία σχέση με τον διαιτητή του περασμένου ματς.
Δεν φαινόταν να είχε πρόθεση να μας αδικήσει, απλώς είναι ένας κακός διαιτητής που ήθελε να δείξει και καλά ότι δεν μασάει από έδρα.
Το φάουλ που έδωσε ήταν εφεύρεση. Ο τύπος είναι στα 2 μέτρα και δίνει αυτό το φάουλ. Ό,τι και να πεις είναι λίγο.
Για το ότι δώσαμε την αφορμή φταίμε, αλλά αρκετά με το αυτομαστίγωμα ρε παιδιά.
Είναι λάθος του διαιτητή εις βάρος μας.
Στο φάουλ, ο Βελλίδης κάνει ένα αψυχολόγητο βήμα προς τα αριστερά του και τελικά το τρώει στη δεξιά του γωνία που άφησε ακάλυπτη. Οκ, κόντραρε κι η μπάλα, δεν είναι απ αυτά τα γκολ που λες ότι το έπνιξε. Γενικά καλός ήταν και χθες.
Πάλι καλά που πιέσαμε και ισοφαρίσαμε έστω και ανορθόδοξα γιατί η ήττα θα μας γαμούσε εντελώς.
Αυτά για το ματς.
Σε άλλα νέα, φίλε pastakis, είχαμε ένα καίριο πλήγμα στο κύρος και την αξιοπιστία της
(κατά τα άλλα συνήθως έγκυρης στην πρόβλεψη της 11αδας)
σελίδας στο Facebook, All about PAS Giannina μιας και ο Πετράκης έκανε ακριβώς αυτά που έγραψα εγώ, που δεν έχω δει καμία προπόνηση και δεν έκανε αυτά που έγραψε η σελίδα ότι θα κάνει.
Ούτε ο Τσικάρσκι έπαιξε, ούτε ο Κριζμάν.
Αλλά εντάξει... Κατά τα άλλα, εγώ περιμένω τα φώτα να ανάψουν και δεν ξέρω αν έχει η μπάλα μέσα αέρα, ή μαρμελάδα...
Το ποστ με τη μαρμελάδα, τους χαρακτηρισμούς κλπ δεν το βλέπω πια εγώ.
Εσύ το βλέπεις;
Έπρεπε να χω κρατήσει ένα screenshot ρε γαμώτο. Πλάκα θα'χε.
Για την ιστορία, η μαρμελάδα είναι μανταρίνι - πορτοκάλι και την απόλαυσα με τον καφέ μου σήμερα.
Σπιτική, χειροποίητη, απ'τα χεράκια της γυναίκας μου.
Επίσης, φίλε pastakis, ο Κλάους, το κάρφωσε και είναι το πρώτο από πολλά που έρχονται. Η δουλειά του φαίνεται στο γήπεδο, όπως και η κλάση του...