Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, η ΠΑΕ έδινε μέσω social media (Instagram) τα ονόματα της αποστολής, μία ημέρα πριν το ματς.
Αυτό δεν συνέβη για πρώτη φορά.
Ξέρω σίγουρα ότι Κακούμπα και Κιούζικ έμειναν στα Γιάννενα. Μάλλον ο Νάουμετς πήγε Τρίπολη, αλλιώς θα ήταν μαζί τους στο φαγητό χθες. Είναι αχώριστοι αυτοί οι τρεις.
Όλοι οι παίκτες ήταν στη διάθεση του Πετράκη μετά από καιρό, εκτός από τους μακροχρόνια τραυματίες.
Αν ο Πετράκης θα αλλάξει την 11αδα, θα το δούμε σε λίγο.
Πιθανότατα να δούμε την ίδια 11αδα με τον ΟΦΗ, με παραλλαγές τον Τσικάρσκι στα αριστερά, τον Μπουκουβάλα στα δεξιά (Αποστολόπουλο πάγκο), Σιόντη αντί Λίλα και Κριζμάν αντί Παμλίδη. Ο Παμλίδης ήταν απών με την Εθνική Ενόπλων και ίσως δεν είναι έτοιμος, όπως και ο Σκόνδρας.
Δηλαδή:
Βελλίδης - Μπουκουβάλας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Τσικάρσκι - Σιόντης - Γιάκος, Νικολιάς, Ξύδας (Παμλίδης) - Κλάους, Κριζμάν
Έχει επανέλθει κι ο Βιδάλ σε κανονικούς ρυθμούς, δεν ξέρω αν υπολογίζεται για βασικός.
Η Τρίπολη έχει και καλύτερη ομάδα και καλύτερο υλικό από εμάς και πιο έμπειρο προπονητή στον πάγκο.
Ο βαθμός της ισοπαλίας θα είναι χρυσάφι, το τρίποντο της νίκης, βάλσαμο για την ψυχή μας και ρεφάρισμα για την ήττα με τον Παναιτωλικό.
Έχουν χάσει πολλούς πόντους στο τέλος κάποιων ματς, ενώ άξιζαν κάτι καλύτερο βαθμολογικά. Θεωρητικά 'η τύχη του ποδοσφαίρου' που επικαλείται συχνά ο Πετράκης, τους χρωστάει.
Ας ελπίσουμε να μην τους τα γυρίσει σήμερα...
Έχουμε 6 ήττες σε 7 εκτός έδρας ματς, φέτος ως τώρα.
Πλην ίσως της Ξάνθης, όλες οι άλλες δίκαιες.
Η ομάδα έδειξε εμφανή σημάδια βελτίωσης στα τελευταία δύο ματς. Από εκεί που δεν βλεπόταν και ήταν για λύπηση, πήγε ένα επίπεδο παραπάνω στο 'μετριότατη, αλλά τρώγεται'.
Να δούμε αν θα δούμε μια απ'τα ίδια σήμερα, όπως με Λάρισα, ή θα συνεχιστεί η βελτίωση της αγωνιστικής μας παρουσίας.
Καλά να περάσουν τα παιδιά που ταξίδεψαν! Είναι μια απ'τις εκδρομές που έχω τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις.
ΠΑΜΕ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ!