Αποστολέας Θέμα: ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα  (Αναγνώστηκε 22154 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα
« Απάντηση #125 στις: Πεμ 31 Ιαν 2019 08:51 »
Εγώ για τις μπουγάτσες τα έχω γράψει άπειρες φορές και γενικά για την ανύπαρκτη ποδοσφαιρικά Θεσσαλονίκη.

Η φάση με τους μπουγάτσες είναι το παίζουν βασιλιάδες πολύ πριν κερδίσουν το θρόνο. Άφθονο κόμπλεξ που κρύβουν την ανυπαρξία τους και μια ψευτομαγκιά που δείχνει τη δειλία τους. Απλά είναι πολλοί. Τίποτα άλλο.

Ας όψεται ο ακατονόμαστος που τους έφερε μέσα στο Ζωσιμάδες.

Πάντως το Χοντρό δεν τον πιάνεις πουθενά. Εκεί που λες ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει ένα χαλαρό απόγευμα, εκεί που βλέπεις να μην παίζουν τόσοι βασικοί, εκεί που όλα τα δεδομένα σου λένε για νίκη του ΠΑΟΚ, τσουπ έρχεται ο αποδεκατισμένος Π.Α.Σ., να σου δείξει τι εστί βερύκοκο.

Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Πεμ 31 Ιαν 2019 08:53 »
Και να ήταν μονο αυτοί;

Κόλκας
Πετρουλάκης
Βασιλόπουλος
Τζορμπατζόγλου
Κεφαλογιάννης
Τζαντζαράς
Τζόρνταν
Ζαγόρας
Καμόρας

Υ.Γ. Την Μπούντου τη συγχωρώ, αρκεί να βγούμε για ποτό.

Αυτοί αγαπητέ κάνω εκπομπές για τα 3 fm Paok της Θεσσαλονίκης. Χωρίς το Ρώσο θα γυροφερναν στον ΟΑΕΔ για μεροκάματο! Όλοι αυτοί και άλλοι πολλοί στη Νότια Μακεδονία είναι απλώς κακίες κόπιες των Αθηναίων "συναδέλφων" στις εποχές των παχουλων και όχι μόνο αγελάδων

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Πεμ 31 Ιαν 2019 08:57 »
Φαντάσου πως έκανες τις ζημιές άλλες χρονιές εκεί μέσα! Είχες 6αρι, 8αρι και 10αρι ή γρήγορα εξτρέμ. Τώρα μόνο Μάνο. Τσουκαλα, Τσάβες, Γεωργίου, Κοροβεση, Μπεσέρα, ΝΤΕ ΒΙΣΕΝΤΙ

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Πεμ 31 Ιαν 2019 09:41 »
Καταρχάς ο ρεφ δίνει 2  ανύπαρκτα πέναλτι.Στο πρώτο ο Ευάγγελου πέφτει χωρίς να βρει τον Ακπομ και ο Άγγλος πάει πάνω στο πεσμένο πόδι του αμυντικού και πέφτει.Στο δεύτερο πέναλτι τώρα...Στο μπάσκετ μπορείς να δώσεις φάουλ και την μπάλα απ' έξω...Στο ποδόσφαιρο πάλι απλά σηκώνεις τα χέρια και λες "παίζεται".Στην φάση του 2-1 η παρέμβαση του Πέλκα στην φάση μπερδεύει τον Βελλίδη και του κλείνει το οπτικό πεδίο...Για αυτό γίνεται το λάθος.Με τόσο παθιασμένες εμφανίσεις δεν πέφτουμε.Θες εύκολα,θες δύσκολα,θες με Μπαράζ,θες χωρίς μπαράζ θα σωθεί η χρονιά.
Για τον κλεφτοκοτα δεν μπορώ να πω κουβέντα.Η μόνη λύση είναι ο ψυχίατρος.Τι να πούμε για έναν άνθρωπο που πιστεύει ότι του έκλεψαν το πρωτάθλημα..

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Πεμ 31 Ιαν 2019 09:57 »
Μαλλον ο Ακπομ ειναι πουλι :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Πεμ 31 Ιαν 2019 10:38 »
Τελικά ο Βελλίδης αποδείχτηκε τρυπιος.

Υ.Γ: Βαρέλα γαμιεσαι....

Τι έκανε ο Βαρέλα;

Πήγε στο τέλος να την πέσει στο Λίλα.
Λουτσέσκου εσύ γαμ@#$% περισσότερο ψυχασθενή.

Αποσυνδεδεμένος Pasgiapanta

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Πεμ 31 Ιαν 2019 11:47 »
Το ποιος είναι ο Λουτσέσκου είναι γνωστό. Και εμφανισιακά μόνο να τον έβλεπε χθες κανείς είχε καταλάβει. Πήρε μια ομάδα με μεταγραφές εκατομμυρίων και δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε τη Βίτι στην Τούμπα, άσε την ξεφτίλα στο Εuropaleaque. Αν ήμουν Σαββίδης θα τον είχα σχολάσει. Βέβαια, όταν κάποιος αρκείται στο ένα πρωτάθλημα ανά μισόν αιώνα εντάξει. Εκεί κάπου τελειώνουν και οι φιλοδοξίες του ΠΑΟΚ.

Οσο για μας, ναι, χθες ήμασταν ένα ΠΑΣ από παλιά. Τα πέναλτυ αστεία και τα δύο. Βελλίδης φοβερός. Μια στιγμή μόνο δεν αντέδρασε σωστά και έγινε το γκολ. Η Ελλάδα πήρε Euro με αυτό το στυλ παιξίματος και ο Λουτσέσκου είχε λέει παράπονα από τη διαιτησία. Τι άλλο θ ακούσουμε...

Δεν καταλαβαίνω γιατί ο ΠΑΣ δεν αντέδρασε για τα πέναλτυ. Ο Πετράκης μόνο συγγνώμη που δεν ζήτησε. Κι αυτή η εμμονή να αλλάζει τον Κριζμάν συνέχεια; Ευτυχώς δεν ήταν ο Κλάους Μάους στην αποστολή γιατί θα τον ξεκινούσε βασικό. Η συνέχεια δύσκολη αλλά με λογικές κινήσεις μπορεί κάτι να σωθεί στο τέλος...

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #132 στις: Πεμ 31 Ιαν 2019 12:07 »
O καραγκιόζης, που πουλάει οπαδιλίκι, ας προσέχει τις μαλακίες που ξεφουρνίζει, γιατί δεν το έχουν σε πολύ οι γνωστοί, να ξαναμπουκάρουν σε καμιά στραβή και να είναι πάλι πρωταθλητής στον ύπνο του.

Για τον Βαρέλα που έφτυνε τον Λίλα, για κανα δίλεπτο μπροστά στη τηλεοπτική κάμερα στο τέλος, θα επέμβει κάνας αθλητικός τέτοιος, ή μόνον με τα καπνογόνα στους Ζωσιμάδες ασχολούνται αυτοί;

Η μεγάλη μαλακία του Βελλίδη ήταν που στέρησε τη χαρά στον κόρακα να δώσει και τρίτο πέναλτι ...γιατί θα το έδινε αν δεν.

Χειρότεροι από τους νότιους γαύρους δυστυχώς.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Πεμ 31 Ιαν 2019 12:20 »
Τι είδα:
ΒΕΛΛΙΔΗΣ: αναπάντεχα ικανοποιητικός για Βελλίδης, αναμενόμενα ανεπαρκής για τερματοφύλακας ομάδας Α΄Εθνικής (πολλά λάθη και χθες) - δεν είναι τυχαίο ότι οι τελευταίες ομάδες στο πρωτάθλημα έχουν Χουάντερσον, Στρέζο, Βελλίδη και, μέχρι πρότινος, Επασί. Τερματζήδες με τα ίδια "λίγα" χαρακτηριστικά.
ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ: εκ των "βάσεων του καταστήματος"
ΣΕΡΓΚΕΛΑΣΒΙΛΙ: "Δεν έκλαψε, δεν γέλασε", πάντως ζημιά δεν έκανε.
ΛΙΛΑ: ότι περιμέναμε από αυτόν.
ΣΚΟΝΔΡΑΣ: αυτή την εποχή ο καλύτερος στόπερ μας, μετά το Θέμη.
ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ: μόλις στο πρώτο του παιγνίδι (στο πρωτάθλημα), έκανε λάθη, δεν τον λες και εγγύηση, φοβόμουν ότι θα ήταν χειρότερος. Στον αέρα καλός, κάτω με πολλά προβλήματα - μαλακία πριν το πέναλτυ, έσπευσε να τη διορθώσει (ως όφειλε), αλλά ήδη είχε δώσει στο ρεφ και στους καθηγητές Μπαρούφες την ευκαιρία που ζητούσαν ... Μάλλον "πικρή γεύση".
ΣΙΟΝΤΗΣ: για την ποιότητά του, ανταποκρίθηκε ικανοποιητικά έως συγκινητικά.
ΒΙΔΑΛ: όχι αρνητικός, προσπάθησε, αλλά  ...
ΓΙΑΚΟΣ: όταν προλάβαινε να πάρει μπάλα, βλέπαμε από αυτόν μόνο θετικές ενέργειες. Έτρεξε και μόχθησε πολύ, λόγω έλλειψης ταχύτητας είχε πρόβλημα να φτάσει πρώτος στη μπάλα και στον αντίπαλο. Πρόσημο θετικό πάντως.
ΚΡΙΖΜΑΝ: έχουμε δει και περισσότερα και καλύτερα από αυτόν.
ΜΑΝΟΣ: KILLER. Φοβερό τελείωμα, κινήσεις ενός σύγχρονου και αποτελεσματικού φορ, τρομερά ποσοστά ευστοχίας. Βρες ρε πρόεδρα κανά "τεφαρίκι" να δώσουμε στο γαύρο, μπας και τον ανταλλάξουμε και μας μείνει...
Οι ΑΛΛΑΓΕΣ λίγα πράγματα ...
Ο ΚΟΟΥΤΣ όπως έπρεπε ...

Όπως και να `χει, μόνο ΜΠΡΑΒΟ σε ΟΛΟΥΣ. Σε ΟΛΑ (μηδενός εξαιρουμένου) τα παιδιά για την προσπάθειά τους, και το μόχθο που φιλότιμα κατέβαλαν. Κανένας τους ΔΕΝ ήταν αρνητικός.

Για τον Μπαοργκ, ΔΕΝ θα χαλαλίσω ούτε λέξη. Ελπίζω μόνο - που με κατάντησε ρε πούστη μου η νεοπλουτίστικη βλαχοδημαρχοσύνη τους - η αεκ και ο γαύρος - ακόμη και συνεπικουρούμενοι από τους"φίλους" τους - να τον κερδίσουν, ώστε να έρθει "με το σκατό στην κάλτσα" την τελευταία αγωνιστική, όπου όπως φαίνεται θα χρειαζόμαστε και εμείς τους βαθμούς. Σε κείνο το παιγνίδι, ειδικά αν έμενε και ο πρόεδρας στην Αθήνα, θα "έχουμε γούστα".

ΥΓ. Βλέποντας ότι σε πολλούς εδώ μέσα ΔΕΝ περισσεύει ούτε ένα μπράβο, ούτε μια καλή κουβέντα για τα παιδιά μας και την προσπάθεια που κατέβαλαν, αναρωτιέμαι μήπως ακόμη και αυτός που "καμώνεται" τον πρόεδρό μας, είναι περισσότερο ΠΑΣ από τους εγωπαθείς, "άσφαλτους", αδέκαστους, "μετά λόγου γνώσεως" κριτές, αν όχι "αρνητές", των πάντων ...

Πάμε για 4-6 βαθμούς στα δύο επόμενα παιγνίδια ...

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Πεμ 31 Ιαν 2019 12:41 »
Για τα του ματς λίγα πράγματα:
Δε συμφωνώ με αυτούς που λένε ότι παίξαμε καλά. Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχαμε στο γήπεδο. Κόβαμε τη μπάλα και την πετούσαμε στα πουλιά. Δεύτερη πάσα δεν υπήρξε. Κάνα δυο επιθέσεις που πήγαν να γίνουν τις χάλασαν οι επιθετικοί μας που ντρεπόταν να δώσουν τη μπάλα δίπλα.....
Ούτε γερμανική κατοχή να είχαμε 80-20 %...τα σχόλια είναι περιττά....
Στο δεύτερο ημίχρονο αναγκαστικά γίναμε λίγο πιο επιθετικοί και πετύχαμε ένα πολύ όμορφο γκολ. Για λίγη ώρα κάπως το πάλεψαν τα παιδιά το το παιχνίδι, αλλά μετά πάλι γύρισαν πίσω... Προσωπική μου γνώμη που τη λέω πάντα...παίξε αμυντικά αλλά πίεζε τουλάχιστον από τη σέντρα του γηπέδου, όχι έξω από τη μεγάλη περιοχή....αυτό το θεωρώ μεγάλο λάθος....γιατί και μεγαλύτερη πίεση δέχεται η άμυνα και είναι πιο εύκολο να γίνει το λάθος και εσύ από την άλλη δεν μπορείς να βγάλεις εύκολα αντεπίθεση σε τυχόν κλέψιμο της μπάλας...
Τα δύο πέναλτι που δόθηκαν ήταν μάλλον αστεία, ειδικά το δεύτερο. Θα μπορούσε όμως ο κόρακας να σφυρίξει άλλες δύο περιπτώσεις που ήταν πολύ περισσότερο πέναλτι.
Τελικά ο Λίλα είναι κίνδυνος θάνατος να τον βάλεις να παίξει κεντρικός αμυντικός. Σε όλες σχεδόν τις φάσεις αγκαλιάζει τον επιθετικό και τραβάει φανέλες. Τι καλύτερο δώρο στον διαιτητή για να σφυρίξει την εσχάτη των ποινών;
Παίκτης Ευαγγέλου δεν υπάρχει τελικά, όπως και παίκτης Βιδάλ. Και οι δύο είναι πολύ λίγοι για την ομάδα.
Ο Βελλίδης, κλασικός Βελλίδης, Στην αρχή τρεμολάζαρος, μετά έπιασε κάνα δυο φάσεις και στο τέλος τα σκάτωσε πάλι.....δε μας έχει δώσει ούτε βαθμό...πρέπει να φύγει και αυτός.
Ο Γεωργιανός μας, σε αντίθεση με ότι είχαμε δει, χτες δε μου άρεσε. Ελπίζω να μη μας βγει νέος Τσικάρσκι ή Κακούμπα.....
Ο Γιάκος στο β μέρος το πάλεψε το παιχνίδι, προσπάθησε να κρατήσει μπάλα και να βγάλει μπαλιές.
Τέλος, ο Μάνος φαίνεται ότι θα είναι ο πρώτος δανεικός στην ιστορία της ομάδας που μπορεί να προσφέρει.

Πλέον γίνεται επιτακτική η ανάγκη για βαθμό-βαθμούς στον ΑΡΗ. Ελπίζω να μη δούμε πάλι την ομάδα στημένη τόσο πίσω.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Πεμ 31 Ιαν 2019 12:52 »
Δε συμφωνώ με αυτούς που λένε ότι παίξαμε καλά. Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχαμε στο γήπεδο. Κόβαμε τη μπάλα και την πετούσαμε στα πουλιά. Δεύτερη πάσα δεν υπήρξε. Κάνα δυο επιθέσεις που πήγαν να γίνουν τις χάλασαν οι επιθετικοί μας που ντρεπόταν να δώσουν τη μπάλα δίπλα.....
Ούτε γερμανική κατοχή να είχαμε 80-20 %...τα σχόλια είναι περιττά....

Με το που παίρναμε τη μπάλα, οι παίκτες του μπαοκ έπαιζαν ξύλο με την ανοχή του κόρακα, οπότε πώς να αλλάξεις μπαλιά; Με το που είδαν ότι δεν σφύριζε εύκολα φάουλ αυξήθηκε το ξύλο ειδικά μετά την ισοφάριση με αποτέλεσμα κάποιοι παίκτες μας να πέφτουν κάτω για 'καθυστέρηση'  όπως λένε...

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Πεμ 31 Ιαν 2019 14:19 »
Τα παιδιά χθες τα δώσανε όλα.
Ελπίζω αυτός ο αγώνας (μόνο σαν πάθος που βγάλαμε) να τους ανεβάσει λίγο την ψυχολογία και να παίζουμε πιο δυνατά.

Δε νομίζω ότι το ματς έχει πολύ μεγάλες διαφορές απο τα άλλα που παίζουμε.
1 τελική κάναμε και βάλαμε γκολ.
Το παοκακι έχασε τα άχαστα.
Η κατοχή 80-20
Απλά αυτή τη φορά είχαμε τρεξίματα και πολύ περισσότερη τύχη από αντίστοιχα ματς που τα χάσαμε εύκολα και καταργιόμασταν μέχρι και τα πουλιά που πετάνε πάνω απο το Ζωσιμάδες.

υγ. Όχι άλλο τζιμόπουλο, μιχαήλ στην άμυνα. Ας παίζουν τα νέα παιδιά που θέλουν και προσπαθούν παραπάνω και μπορούν να βελτιωθούν απο τα λάθη τους.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Πεμ 31 Ιαν 2019 17:29 »
ΥΓ. Βλέποντας ότι σε πολλούς εδώ μέσα ΔΕΝ περισσεύει ούτε ένα μπράβο, ούτε μια καλή κουβέντα για τα παιδιά μας και την προσπάθεια που κατέβαλαν, αναρωτιέμαι μήπως ακόμη και αυτός που "καμώνεται" τον πρόεδρό μας, είναι περισσότερο ΠΑΣ από τους εγωπαθείς, "άσφαλτους", αδέκαστους, "μετά λόγου κριτές, αν όχι "αρνητές", των πάντων ...

Πριν γράψεις την σεβαστή άποψη σου...καλό θα είναι να ξέρεις σε ποιον απαντάς....με την έννοια ας πούμε για το συγκεκριμένο θέμα....ποια η στάση του απέναντι στον πρόεδρο
Προσωπικά ....πιανομε από τη λέξη "άσφαλτος" που εγώ χρησιμοποιησα...άρα είμαι και εγώ ο αδέκαστος κριτής μαζί με άλλους

Αν εσύ είσαι ικανοποιημένος με το 80-20....οκ....
Αν πάλι είσαι ικανοποιημένος που αλλάξαμε πάνω από δύο μπαλιές ελάχιστες φορές...οκ..πάσο
Αν είσαι οκ που σε ξεχεζει ο χωριατης με το φουλαρι της βαβως..οκ πάλι....για 7-1 σε έχω σου λέει και το καταπίνουμε και ούτε ανάσα δεν ακούγεται

Εγώ εμενω στην άποψη μου(δεν θα την ξαναγράψω )..... Μπράβο θα πω όταν σταματήσει να με πονάει το κεφάλι από την αμπαλιαση....θα μου πεις δεν ήρθαν μόνοι τους κάποιος τους έφερε....οκ...τι να κάνω τώρα...να επικρότησηω  τις επιλογές του κωλου?

Όχι τίποτα άλλο...μην νομίσει ο Κίτσος ότι μας δουλεύει κιολας

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Πεμ 31 Ιαν 2019 17:43 »
Το χθεσινό παιχνίδι ήταν η καλύτερη απάντηση στον 4.01m που μίλαγε για αγορά της ΠΑΕ από τον Ιβάν και για όσους τον πίστεψαν.

Το σ...ο στην κάλτσα τους εφτασε, στο 87 και με σφαγή.

Υ.Γ. Οι αθλητικογράφοι ΠΑΟΚτηδες του SDNA ξέχασαν λόγω Ιβαν, να σχολιάσουν το οτιδήποτε για το θέμα της Μακεδονίας. Θετικό ή αρνητικό; Μια άποψη. Το σαϊτ είναι φιλοσυριζεϊκο, ο Ιβάν τα έχει κάνει πλακάκια με τον Τσιπρα, το επίδομα ανεργίας είναι μόλις 400 ευρώ, ποιος μπλέκει; Για άλλα πολιτικά θέματα παίρνουν θέση (πάντα ταυτόσημη με SDNA και Ιβαν).
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Πεμ 31 Ιαν 2019 18:51 »
Eγω  παραδεχομαι τα λαθη μου Λαμια..

Αλλοι να τα βλεπουνε αυτα,που δεν παραδεχονται να δουνε την μαυρη αληθεια και κωφευουνε στην πραγματικοτητα

Αλλα απο την στιγμη που βγαινει ο Κουγιας και καθε Κουγιας και και πεταει τετοια πραγματα πρεπει να υπαρχει αντιδραση
Ο μαλακας ο δικος μας στα αγχιδια του,αφηνοντας συνεχεια να διασυρθει το ονομα του ΠΑΣ για αλλη μια φορα

Αλλα σε αυτο που ειμαι σιγουρος και δεν δεχομαι αμφισβητηση ειναι οτι ο ΠΑΣ αναλαγα τις καταστασεις καθε χρονια γινεται υποχειριο
Τα αποτελεσμα τα τελευταια χρονια με Παοκ και Ολυμπιακο τα μαρτυρανε
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ μονο και σαν υποψια να λεγεται,αλλα πλεον μιλαμε ξεκαθαρα πραγματα

Μπορει να ημουνα νιανιαρο που ηταν η Κορινθος στην Α εθνικη,αλλα θυμαμαι καλα πως αδειασε το γηπεδο απο την στιγμη που μας φωναζοανε τσατσους.......Το ιδιο πραγμα γινεται και στον Πανιωνιο που ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝΕ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥΣ που μεινανε τρεις και ο κουκος,το ιδιο πραγμα εγινε και με τους Οφητζηδες που θυμηθηκανε να βρισουνε το βαρδινογιαννη μολις επεσαν κατηγορια..Ας συνεχισουμε και εμεις το ιδιο βιολι...Και η Πανιωνιοποιηση και η ρετσινια θα μεινει ανεξιτηλη

Αμα νομιζουνε μερικοι και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝΕ ΑΠΤΟΗΤΟΙ οτι ο αυτοσκοπος ειναι η Α εθνικη μαλλον εχουμε αλλες αποψεις λοιπον

Φετος στις προβλεψεις δεν εχω πεσει εξω που τα γραφω πριν τα παιχνιδια και ειπα πλλλα κιολας

Ε λοιπον να μου το θυμαστε μεσα στο Λεβαδειακο θα κανουμε διπλο

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 31 Ιαν 2019 18:54 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Πεμ 31 Ιαν 2019 19:01 »
Tο αν έπρεπε να απαντήσει η ΠΑΕ το έχουμε συζητήσει. Δεν θα το ξανακάνουμε.

Το ότι πίστεψες τον 4.12 m και την παραμύθα του δεν έστεκε. Λόγω αναξιοπιστίας του 4.18m και λόγω απτής πραγματικότητας. (π.χ. χρέη ΠΑΕ).

Υ.Γ. Πάντως με τον Απόλλωνα δεν ήταν στημένο το παιχνίδι.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Πεμ 31 Ιαν 2019 19:25 »
Αφησε με να διαφωνησω λοιπον...Και τα δυο ματς εννοω

Τι νομιζεις οτι ειμαι μαλακας και τα γραφω πριν το ματς,εξεπητιδες τα γραφω
Αλλα για τα γραψω πριν τον αγωνα πρεπει να στηριζω την λογικη καπου, ωστε να μην τα ακουσω

Ξερεις ειμαι προσεκτικος στις προβλεψεις

Ρε Λαμια ξερεις τι σαπιο πρωταθλημα εχουμε
Η Λαμια η ομαδα της πολης σου τα εδωσε ολα και προσπαθησε να τα χτυπησει ολα τα ματς με τους δυνατους πλην ΑΕΚ,δηλαδη κανει κρααααααααα μερικα πραγματα,αυτο θελω να σου εξηγησω

Ειναι μερικα πραγματα που ενα και ενα κανουνε δυο

Και επαναλαμβανω ρισκαρω απο τωρα,ασχετου σε τι βαθμολογικη θεση θα ειναι ο Λεβαδειακος εκεινη την στιγμη
Ο ΠΑΣ εκει θα κανει διπλο

Αληθεια εχεις σκεφτει ποσες νικες εδινε περσι στο δευτερο γυρο ο ΠΑΣ σε αντιπαλες ομαδες για να σωσουνε κατηγορια

Κραταω πισινη για Πανιωνιο στο μεταξυ μας
Με Ξανθη ειναι ασος απο εδω μεχρι τον Πανοπουλο
Με τριπολη ειναι ασος μεχρι τον Κολοκοτρωνη

Εδω θα ειμαστε, και ξερω οτι τα ρισκαρω που τα λεω απο τωρα

Ο ΠΑΣ θα σωθει, οχι γιατι εχει καλυτερη ομαδα π.χ απο την Λαμια,αλλα επειδη εχει καβαντζες απο τα προηγουμενα χρονια

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Πεμ 31 Ιαν 2019 19:54 »
Εαν νικήσουμε τον Λεβαδειακό όπως γράφεις, ο Κομπότης έπεσε.

Βάλαμε δύο από κάτω.

Εγώ ΦΟΒΑΜΑΙ ότι θα πέσουμε.

Υ.Γ.  Η Λαμία έχει καλύτερη ομάδα - ρόστερ, αλλά εχει τεράστια διαιτητική αβάντα.

Σε δύο ματς, 2 πέναλτι ανύπακρκτα, 1 γκολ - οφσαίντ, ι που προηγήθηκε χέρι.

Αποσυνδεδεμένος rusis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Πεμ 31 Ιαν 2019 20:21 »
Ηθελε και τρίτο μπέναλτυ ο Τσαουσέσκου για να του φύγει το άγχος ! Αϊ σταδιάλα ρε μπαόκια μας τα πρήξατε για να πάρετε ενα πρωτάθλημα επιτέλους μετά απο 40 χρόνια . Χάρισμα του Τσίπρα , της ντροπής της Ηπείρου (Αρτινός) , ως ανταλλαγή του ξεπουλήματος της Μακεδονίας . Χριστοβασίλη μη λες τίποτε κ εσύ ,το χέρι που μας ταϊζει δε το δαγκώνουμε .

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Πεμ 31 Ιαν 2019 20:27 »
'Εχουν ειπωθεί τα πάντα,εκτός από ένα δεν έχει τονιστεί ΕΜΦΑΤΙΚΑ!!!!Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ποδοσφαίρου που ένα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ γκολ βαφτίζεται of side!!!!!! μετά την προβολή 10 βιντεο!!!Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ότι συνεχίζει το ΠΑΟΚΙ να διαμαρτύρεται για γκολ of side!!!!!!Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!Ακόμη και δέκα φορές να το δουν στο ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΒΙΝΤΕΟ,δε θέλουν να το δεχτούν!!!!
Πως δεν είπαν κι ότι η μπάλα δε μπήκε στα δύχτια αλλά χτύπησε στην εξωτερική πλευρά!!!Απ αυτούς όλα μπορείς να τα περιμένεις!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 31 Ιαν 2019 20:32 από RABO »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Πεμ 31 Ιαν 2019 20:47 »
Γκουρού αγιούτο αν νικήσεις τον πεσμένο Λεβαδειακό τότε αυτόματα για σένα έχεις δίκιο σε ότι μαλακία πεις.
Να πω και εγώ στην τύχη και αν τα πιάσω να το παίξω γκουρού του παρασκηνίου.
Άσε ρε μεγάλε να πούμε.
Στους κουβάδες τα πιάνω συνήθως.Λες να είμαι γκουρού και να μην το ξέρω;

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Πεμ 31 Ιαν 2019 21:53 »
Γκουρού αγιούτο αν νικήσεις τον πεσμένο Λεβαδειακό τότε αυτόματα για σένα έχεις δίκιο σε ότι μαλακία πεις.
Άσε ρε μεγάλε να πούμε.

Εγω σου βαζω αβαντζο κιολας στην περιπτωση οτι δεν ειναι πεισμενος ο Λεβαδειακος,τι λες?
Αν νομιζεις οτι ολα ειναι ειναι ανθηρα δικαιωμα σου,τι να σου χαλασω την ζαχαρενια του αψογου και αμπεμπτου ΠΑΣ,οχι δεν θα το κανω ποτε..Αυτος δεν ειναι ο δικος μου ΠΑΣ προσωπικα στο εχω πει
Παρακολουθω τον ΠΑΣ λογω συνηθειας,αλλα οταν τον παρακολουθω ειναι σαν να βλεπω πλεον κατι ξενο προς εμενα

Μεχρι στιγμης σε αποτελεσματα εχω πεσει μεσα,να μου πεις δεν χρειαζεται να εισαι και ειδικος αν μπεις στο κεφαλι του Χριστοβασιλη

Πιστευω οτι η ομαδα που θα παλεψει για την αποφυγη του μπαραζ ειμαστε εμεις η ο Πανιωνιος ας ειναι 4 βαθμους μπροστα
Αλλα και αυτο αδιαφορο μου περναει
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 31 Ιαν 2019 21:59 από ayuto1966 »

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Πεμ 31 Ιαν 2019 22:25 »
Ο Πανιωνιος ειναι 5 και οχι 4 ποντους μπροστα απο εμας δυσκολα να τον φτασουμε.Εγω ειχα γραψει πριν πολυ καιρο οτι κστα 85% θα πεσουμε γιατι δεν εχουμε ομαδα το ιδιο λεω και τωρα,αν εχουμε χρωστουμενα απο περσι δεν ξερω αλλα φετος με το οτι πεφτουν πολλοι δυσκολα να σου χαριστουν, μονο τις 3 τελευταιες αγωνιστικες θα υπαρχουν αδιαφοροι που θα κρινουν κατα πολυ με τις προτιμησεις τους ποιον θα βοηθησουν.Την τελευταια αγωνιστικη μας συμφερει αν εχουμε μεχρι τοτε ελπιδες ο μπαοκ να το εχει παρει αλλα επισης να εχει κανει καποια ηττα γιατι εχουν στοχο να το παροουν χωρις ηττα για να ισοφαρισουν το ρεκορ του βαζελου.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Πεμ 31 Ιαν 2019 23:56 »
Άσε ρε μεγάλε να πούμε.

Εγω σου βαζω αβαντζο κιολας στην περιπτωση οτι δεν ειναι πεισμενος ο Λεβαδειακος,τι λες?
Αν νομιζεις οτι ολα ειναι ειναι ανθηρα δικαιωμα σου,τι να σου χαλασω την ζαχαρενια του αψογου και αμπεμπτου ΠΑΣ,οχι δεν θα το κανω ποτε..Αυτος δεν ειναι ο δικος μου ΠΑΣ προσωπικα στο εχω πει
Παρακολουθω τον ΠΑΣ λογω συνηθειας,αλλα οταν τον παρακολουθω ειναι σαν να βλεπω πλεον κατι ξενο προς εμενα

Μεχρι στιγμης σε αποτελεσματα εχω πεσει μεσα,να μου πεις δεν χρειαζεται να εισαι και ειδικος αν μπεις στο κεφαλι του Χριστοβασιλη

Πιστευω οτι η ομαδα που θα παλεψει για την αποφυγη του μπαραζ ειμαστε εμεις η ο Πανιωνιος ας ειναι 4 βαθμους μπροστα
Αλλα και αυτο αδιαφορο μου περναει
Το ότι έχεις πέσει μέσα σε κάποια αποτελέσματα δεν αποτελεί επιχείρημα.Τι δεν καταλαβαίνεις;Σου είπα και εγώ έχω πέσει μέσα σε αποτελέσματα.Τι με αυτό;Στην τύχη να πατήσουμε κουμπιά μπορεί να πέσουμε μέσα.
Αν γίνει και καμιά αλλαγή και πέσουν μόνο 2 ομάδες τότε να δεις τι γλέντια θα έχουμε.Με 4 ομάδες ο Λεβαδειακός είναι τελειωμένος.Το όριο ανεβαίνει και πρέπει να το καλύψει.Δεν προλαβαίνει.Αδιάφορη ομάδα δεν πρόκειται να βάλει τα πόδια στην φωτιά.Όχι μόνο ο Λεβαδειακός.Οποιαδήποτε ομάδα.Φτιάχνει και ο καιρός και γεια σας.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Παρ 01 Φεβ 2019 13:53 »
O Φωκάς ο βουλευτής (χαιρετίσματα στο δίποδα που τον ψήφισαν) που από την Ένωση Κεντρώων έκανε μεταγραφή στους ΑΝΕΛ χθες στη ψήφιση Νομοσχεδίου απουσιάζει γιατί .....είχε πάει για γκαζόζα και μετά τουαλέτα. Είναι αυτός που στις συγκεντρώσεις για την δήθεν αδικία των ΟΡΚ - ΜΠΑΟΓΚτζηδων (συγγνώμη από τα ΟΡΚ που τα προσβάλλω) φώναζε "Να καεί, να καεί η πουτάνα η Βούλη", υμνούσε τον Ιβαν και έκλαιγε για το πόσο αδικήθηκε ο ΜΠΑΟΚΓΚ.

Ποια είναι κατά τη γνώμη σας:
Α. Είναι ΜΠΑΟΓΚ
Β. Είναι ΜΠΑΟΓΚτζης
Γ. Υποστηρίζει ΜΠΑΟΓΚ.

Δύσκολη επιλογή