Αποστολέας Θέμα: ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα  (Αναγνώστηκε 22174 φορές)

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα
« Απάντηση #150 στις: Παρ 01 Φεβ 2019 14:14 »
Έγραψα:
Τι είδα:
ΒΕΛΛΙΔΗΣ: αναπάντεχα ικανοποιητικός για Βελλίδης, αναμενόμενα ανεπαρκής για τερματοφύλακας ομάδας Α΄Εθνικής (πολλά λάθη και χθες) - δεν είναι τυχαίο ότι οι τελευταίες ομάδες στο πρωτάθλημα έχουν Χουάντερσον, Στρέζο, Βελλίδη και, μέχρι πρότινος, Επασί. Τερματζήδες με τα ίδια "λίγα" χαρακτηριστικά.
ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ: εκ των "βάσεων του καταστήματος"
ΣΕΡΓΚΕΛΑΣΒΙΛΙ: "Δεν έκλαψε, δεν γέλασε", πάντως ζημιά δεν έκανε.
ΛΙΛΑ: ότι περιμέναμε από αυτόν.
ΣΚΟΝΔΡΑΣ: αυτή την εποχή ο καλύτερος στόπερ μας, μετά το Θέμη.
ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ: μόλις στο πρώτο του παιγνίδι (στο πρωτάθλημα), έκανε λάθη, δεν τον λες και εγγύηση, φοβόμουν ότι θα ήταν χειρότερος. Στον αέρα καλός, κάτω με πολλά προβλήματα - μαλακία πριν το πέναλτυ, έσπευσε να τη διορθώσει (ως όφειλε), αλλά ήδη είχε δώσει στο ρεφ και στους καθηγητές Μπαρούφες την ευκαιρία που ζητούσαν ... Μάλλον "πικρή γεύση".
ΣΙΟΝΤΗΣ: για την ποιότητά του, ανταποκρίθηκε ικανοποιητικά έως συγκινητικά.
ΒΙΔΑΛ: όχι αρνητικός, προσπάθησε, αλλά  ...
ΓΙΑΚΟΣ: όταν προλάβαινε να πάρει μπάλα, βλέπαμε από αυτόν μόνο θετικές ενέργειες. Έτρεξε και μόχθησε πολύ, λόγω έλλειψης ταχύτητας είχε πρόβλημα να φτάσει πρώτος στη μπάλα και στον αντίπαλο. Πρόσημο θετικό πάντως.
ΚΡΙΖΜΑΝ: έχουμε δει και περισσότερα και καλύτερα από αυτόν.
ΜΑΝΟΣ: KILLER. Φοβερό τελείωμα, κινήσεις ενός σύγχρονου και αποτελεσματικού φορ, τρομερά ποσοστά ευστοχίας. Βρες ρε πρόεδρα κανά "τεφαρίκι" να δώσουμε στο γαύρο, μπας και τον ανταλλάξουμε και μας μείνει...
Οι ΑΛΛΑΓΕΣ λίγα πράγματα ...
Ο ΚΟΟΥΤΣ όπως έπρεπε ...

Όπως και να `χει, μόνοΜΠΡΑΒΟ σε ΟΛΟΥΣ. Σε ΟΛΑ (μηδενός εξαιρουμένου) τα παιδιά για την προσπάθειά τους, και το μόχθο που φιλότιμα κατέβαλαν. Κανένας τους ΔΕΝ ήταν αρνητικός.

Για τον Μπαοργκ, ΔΕΝ θα χαλαλίσω ούτε λέξη. Ελπίζω μόνο - που με κατάντησε ρε πούστη μου η νεοπλουτίστικη βλαχοδημαρχοσύνη τους - η αεκ και ο γαύρος - ακόμη και συνεπικουρούμενοι από τους"φίλους" τους - να τον κερδίσουν, ώστε να έρθει "με το σκατό στην κάλτσα" την τελευταία αγωνιστική, όπου όπως φαίνεται θα χρειαζόμαστε και εμείς τους βαθμούς. Σε κείνο το παιγνίδι, ειδικά αν έμενε και ο πρόεδρας στην Αθήνα, θα "έχουμε γούστα".

ΥΓ. Βλέποντας ότι σε πολλούς εδώ μέσα ΔΕΝ περισσεύει ούτε ένα μπράβο, ούτε μια καλή κουβέντα για τα παιδιά μας και την προσπάθεια που κατέβαλαν, αναρωτιέμαι μήπως ακόμη και αυτός που "καμώνεται" τον πρόεδρό μας, είναι περισσότερο ΠΑΣ από τους εγωπαθείς, "άσφαλτους", αδέκαστους, "μετά λόγου γνώσεως" κριτές, αν όχι "αρνητές", των πάντων ...

Πάμε για 4-6 βαθμούς στα δύο επόμενα παιγνίδια ...

Έλαβα την "απάντηση"
ΥΓ. Βλέποντας ότι σε πολλούς εδώ μέσα ΔΕΝ περισσεύει ούτε ένα μπράβο, ούτε μια καλή κουβέντα για τα παιδιά μας και την προσπάθεια που κατέβαλαν, αναρωτιέμαι μήπως ακόμη και αυτός που "καμώνεται" τον πρόεδρό μας, είναι περισσότερο ΠΑΣ από τους εγωπαθείς, "άσφαλτους", αδέκαστους, "μετά λόγου κριτές, αν όχι "αρνητές", των πάντων ...

Πριν γράψεις την σεβαστή άποψη σου...καλό θα είναι να ξέρεις σε ποιον απαντάς....με την έννοια ας πούμε για το συγκεκριμένο θέμα....ποια η στάση του απέναντι στον πρόεδρο
Προσωπικά ....πιανομε από τη λέξη "άσφαλτος" που εγώ χρησιμοποιησα...άρα είμαι και εγώ ο αδέκαστος κριτής μαζί με άλλους

Αν εσύ είσαι ικανοποιημένος με το 80-20....οκ....
Αν πάλι είσαι ικανοποιημένος που αλλάξαμε πάνω από δύο μπαλιές ελάχιστες φορές...οκ..πάσο
Αν είσαι οκ που σε ξεχεζει ο χωριατης με το φουλαρι της βαβως..οκ πάλι....για 7-1 σε έχω σου λέει και το καταπίνουμε και ούτε ανάσα δεν ακούγεται

Εγώ εμενω στην άποψη μου(δεν θα την ξαναγράψω )..... Μπράβο θα πω όταν σταματήσει να με πονάει το κεφάλι από την αμπαλιαση....θα μου πεις δεν ήρθαν μόνοι τους κάποιος τους έφερε....οκ...τι να κάνω τώρα...να επικρότησηω  τις επιλογές του κωλου?

Όχι τίποτα άλλο...μην νομίσει ο Κίτσος ότι μας δουλεύει κιολας

Θεωρούσα (και εξακολουθώ να θεωρώ) ότι τα ελληνικά τα μιλάω και τα γράφω σε ικανοποιητικό και προφανώς κατανοητό επίπεδο για όλους. Λάθος μου, ίσως ...
Αν έχεις ένα παιδί με "λειψή" πνευματική ικανότητα ή με δυσλεξία, που όμως προσπαθεί, μοχθεί και "σκοτώνεται" στο διάβασμα, έστω και χωρίς το αποτέλεσμα που θέλεις, δεν θα του το αναγνωρίσεις;;; Δεν πρέπει να του το αναγνωρίσεις, ακόμη και για να του δώσεις κουράγιο να συνεχίσει;;;
Αυτούς τους παίκτες έχουμε - εσείς, με τα δικά σας αυστηρά κριτήρια, μπορείτε να τους θεωρείτε και τους χειρότερους του κόσμου. Κάτω από αντίξοες συνθήκες, ρίχθηκαν "σαν τους χριστιανούς στα λιοντάρια", και, τουλάχιστον εγώ, ένιωσα ότι πάλεψαν με ότι είχαν και δεν είχαν - οι "άμπαλοι". Έτρεξαν, μόχθησαν, "σκίστηκαν" και τραυματίστηκαν φορώντας τη φανέλα με τον ΤΑΥΡΟ στο στήθος. Αυτή τους η προσπάθεια, λίγο ακόμη και ίσως να τους απέφερε τον ένα βαθμό. ΜΠΡΑΒΟ τους λοιπόν και πάλι.
Όταν το μένος σας απέναντι στον Κιτσομάη, οδηγεί σε τυφλότητα απέναντι στην προσπάθειά τους, ε διάολε, το πρόβλημα δεν είναι δικό μου ...

ΥΓ. Από όσους συμφώνησαν με την "απάντηση" στην τοποθέτησή μου - ανέμενα ότι θα ήταν και κάποιοι ακόμη - δεν περίμενα τίποτε διαφορετικό, πλην ενός, ο οποίος ομολογώ ότι με ξάφνιασε αρνητικά. Κρίμα ... Ελπίζω, μόνο γι` αυτόν, να ήταν μία "ατυχής στιγμή". 

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Παρ 01 Φεβ 2019 14:46 »
Η συγκινητική προσπάθεια του Σιώντη στο 90+ με κουτσό τα λέει όλα. Τι συζητάμε τώρα...

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Παρ 01 Φεβ 2019 14:53 »
τα ελληνικα σου μπορει να ειναι καλα αδερφε μου.......αλλα αλλα λεω εγω αλλα εσυ

εγω επικεντρωνω στον προεδρο.....εσυ στους παιχτες....το θεμα ομως ειναι πολυ πιο συνθετο

εχω χειροκροτησει πολυ χειροτερους απ αυτους....δυστηχως η απαξιωση της ομαδας απο τον πολυ μικρο προεδρο(και αυτο για μενα δεν μετριεται αποκλειστικα με την κατηγορια που βρισκεσαι) εχει ως αποτελεσμα να παιρνει η μπαλα και τους παιχτες.....ποσο μαλλον οταν αυστηρα εγκαλεις γιατι δεν ειπαμε ενα καλο λογο

δυστηχως εδω στην ελλαδα ισχυει στα καλα επαγγελματιας.....και στα κακα 300 του λεωνιδα
πως θα δεις λοιπον τον παιχτη....σαν ενα πολεμιστη της ομαδας σου....η σαν ενα μισθοφορο του μαγαζιου κιτσοβασιλη?...........εδω ερχονται ολα και κουμπωνουν και γινονται ολα κωλος......

οταν εχεις στην ομαδα εμπορευμα σουπερμαρκετ(παικτες που πωλουνται πριν καν καλα καλα τους δουμε)....και παιχτες οι οποιοι μενουν γιατι δεν μπορουν παραπανω με συμπεριφορα δημοσιου υπαλληλου  τοτε θα παρει η μπαλα και αυτους
ο φυσικος και ηθικος αυτουργος ειναι ενας......αλλα στο εργο βρεθηκαν να παιζουν και αυτοι

αν με ολα αυτα και με ολη αυτη την ενταση μετα τον αγωνα εσυ εχεις κουραγιο να χειροκροτησεις οκ....εισαι ωραιος
εγω φιλε μου δεν μπορω.....και δεν μπορω γιατι χθες σκιστηκαν.....προχθες παραπροχθες και αντιπαραπροχθες δεν εσκισαν ουτε το καλτσον

υ.γ pablo.... και ο καστρο συγκινητικος ειναι....ελα που δεν ξερει μπαλα ομως....
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 01 Φεβ 2019 14:59 από thodoris »

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Παρ 01 Φεβ 2019 15:11 »
τα ελληνικα σου μπορει να ειναι καλα αδερφε μου.......αλλα αλλα λεω εγω αλλα εσυ
Προφανώς, αλλά εσύ είσαι αυτός που "απάντησε" σε προηγούμενη δική μου τοποθέτηση, άρα και αυτός που φέρει την "ευθύνη" για το " αλλα λεω εγω αλλα εσυ".
Τέλος πάντων, καλό σαββατοκύριακο ... Α, και με τη νίκη!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Παρ 01 Φεβ 2019 17:19 »
Παράθεση
Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς η αναφορά στον διαιτητή Φωτιάδη και τους συνεργάτες του για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Αν μια ομάδα είχε δικαίωμα να εκφράσει παράπονα για το συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι ο Δικέφαλος. Μιλάμε για ένα παιχνίδι στην διάρκεια του οποίου είδαμε τέσσερα πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ από τα οποία δόθηκαν μόνο τα δυο.

Τα τέσσερα πέναλτι δεν τα είδα εγώ αλλά όλοι οι καθηγητές διαιτησίας. Σημειώνω επίσης πως το γκολ του ΠΑΣ έπρεπε να ακυρωθεί ως οφ σάιντ, ενώ έπρεπε να είχε αποβληθεί ο Ευαγγέλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στην ανατροπή – πέναλτι στον Ακπομ. Έτσι απλά και γρήγορα, για να μην χάνουμε το χρόνο μας.

από sdna.gr

Αυτά τα γράφει ΚΑΠΟΙΟΣ Βασιλόπουλος Κώστας που μέχρι πριν από ελάχιστα χρόνια της εμφάνισης Ιβάν, ούτε ο ίδιος ήξερε ότι είναι δημοσιογράφος παρά το προχωρημένο της ηλικίας του.

Ήρθε ο Ιβαν όμως.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Παρ 01 Φεβ 2019 17:41 »
Πόσο γραφικοί.Ξεφτιλισμένοι.Ξεφτιλισμένες ομάδες.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Παρ 01 Φεβ 2019 19:44 »
Το γκολ του μανου δεν ειναι οφσαιντ ειναι πεντακαθαρο
Το δευτερο πεναλτυ ειναι επισης καθαρο αγκαλια παρατετεμενη τον παιρνει ο λιλα
Αλλο αν δεν εχουμε συνηθισει να δινονται αυτα
Στο πρωτο πεφτει ο ευαγγελου στο πουθενα χωρις να βρει μπαλα και ολο το κορμι μπαινει μπροστα στην πορεια του αλλου και τον ανατρεπει
Η εγω δεν βλεπω καλα η μας αρεσει να ζουμε με τα φαντασματα

Κλεφτοπολεμο παιξαμε και τα πηγαμε πολυ καλα
Γι αυτο λεω οτι ηταν ηττα παραμονης και συναμα ηθικη αναπτερωση
Τωρα το κατα ποσο ο παντελιδης θα παρει την ταυτοτητα του πετρακη στο χαριλαου μενει να το δουμε

:pas: :pashat: :joker:

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Παρ 01 Φεβ 2019 19:46 »
Στο πρώτο πέναλτι φίλε δεν ήταν ανατροπή, βουτιά είναι.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Παρ 01 Φεβ 2019 20:06 »
Και τα δυο πεναλτι δινονται, ειδικα οταν θελει ο διαιτητης να τα δωσει. Αφου δινονται, δεν εχει κ πολυ νοημα να φωναζουμε. Θεωρω προτιμοτερο να μαθουν οι παικτες μας να παψουν να μαρκαρουν με τροπο που να δινει στο διαιτητη δικαιωμα. Καλο ειναι να παιζουμε καθε ματς με τη λογικη οτι ο διαιτητης ειναι εχθρικος. Ειδικα ο Λιλα να αρχισει επιτελους να προσεχει κανα δυο πραγματακια. Οχι τραβηγματα στη περιοχη μας και οχι μαλακιες μαρκαρισματα ανευ λογου στο κεντρο οπως ενα κοντρα στον Απολλωνα που αν ηθελε ο διατητης του εβγαζε κ αμεσα κοκκινη.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Παρ 01 Φεβ 2019 20:13 »
Στα κόρνερ πόσα πέναλτι έπρεπε να δίνονται;Αν το πάμε έτσι.Ο ΠΑΣ θα έπαιρνε τέτοια πέναλτι;Θέλουν και 3-4-5 πέναλτι στον ίδιο αγώνα.
Η ξεφτίλα τους δεν έχει όρια.Καταφέρνουν να γίνουν χειρότεροι από τους προηγούμενους.Ξεφτιλισμένες ομάδες.Χωρίς αυτές το πρωτάθλημα θα ήταν καλύτερο.

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Παρ 01 Φεβ 2019 20:34 »
Ας πούμε ότι στη θέση του Ακπόμπ ήταν ο Μάνος, στη θέση του Ευαγγέλου ο Βαρέλα, στη θέση του Λίλα ο Κρέσπο.
Θα δινόταν ποτέ πέναλτι ή ο Μάνος θα είχε βγει έξω με δυο κίτρινες ;
Τι θεωρείτε πιο πιθανό ;
Το γκολ του Μάνου είναι γκολάρα, και καμιά σχέση με οφσάιντ. Θα χε σηκώσει τα χέρια όλη η Τούμπα άμα υπήρχε υποψία οφ σάιντ.
Το φάουλ του Καντουρί στο Σιώντη, ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ, σηκώνει άνετα κίτρινη και δε δόθηκε φάουλ.

Και φωνάζουν ρε οι απαράδεκτοι.
Γι' αυτό δε θα γίνουμε ποτέ ανθρώποι και θα μαστε πάντα ουραγοί. Γιατί γουστάρουμε την αδικία και το κύλισμα στη λάσπη.
Γι' αυτό όταν πάμε Ευρώπη γελοιοποιούμαστε με 3άρες και 4αρες.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Παρ 01 Φεβ 2019 21:27 »
Το γκολ του μανου δεν ειναι οφσαιντ ειναι πεντακαθαρο
Το δευτερο πεναλτυ ειναι επισης καθαρο αγκαλια παρατετεμενη τον παιρνει ο λιλα
Αλλο αν δεν εχουμε συνηθισει να δινονται αυτα
Στο πρωτο πεφτει ο ευαγγελου στο πουθενα χωρις να βρει μπαλα και ολο το κορμι μπαινει μπροστα στην πορεια του αλλου και τον ανατρεπει
Η εγω δεν βλεπω καλα η μας αρεσει να ζουμε με τα φαντασματα

Κλεφτοπολεμο παιξαμε και τα πηγαμε πολυ καλα
Γι αυτο λεω οτι ηταν ηττα παραμονης και συναμα ηθικη αναπτερωση
Τωρα το κατα ποσο ο παντελιδης θα παρει την ταυτοτητα του πετρακη στο χαριλαου μενει να το δουμε

:pas: :pashat: :joker:

Δεν μπόρεσε ο Ρώσος να πάρει πέρυσι το Πρωτάθλημα με το όπλο, με μπράβους και ντου, πάει φέτος να το πάρει με διαιτησία.

Σε ένα ματς που δόθηκε ένα πέναλτι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ, για έναν ουδέτερο και ένα αμφισβητούμενο ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ να μιλάνε για αδικία; Ποιος;;; Ο Ιβαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να έχουν έναν αλητήριο στον πάγκο που επιτίθεται με τραγικό τρόπο σε αντίπαλη ομάδα και σε προπονητή της.

Δημοσιογράφους να προσβάλουν την αντίπαλη ομάδα και να κάνουν προπαγάνδα.

Οπαδούς που είναι ότι χειρότερο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Υ.Γ. Θα φοβήθηκε ο ρεφερι μην κάνει ντου ο Ιβαν με μπράβους και όπλο και έδωσε παραμυθένιο πέναλτι, όπως πέρυσι με την ΑΕΚ.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Παρ 01 Φεβ 2019 22:08 »
Παράθεση
Λουτσέσκου: «Συγνώμη από τον Πετράκη -Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου»
Συγνώμη ζήτησε από τον Γιάννη Πετράκη ο Ραζβάν Λουτσέσκου, θεωρώντας ότι παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις που έκανε μετά το ματς:

Αναλυτικά όσα είπε ο Λουτσέσκου

Για τον εκνευρισμό που έβγαλε στο ματς με τον ΠΑΣ: «Είμαι λίγο απογοητευμένος από κάποιες δηλώσεις που έκανα και αλλοιώθηκαν. Έτσι είπα, ότι είναι προφανές ότι υπάρχει τελείως διαφορετική προσέγγιση, ποιότητα και οργάνωση σε κάθε παιχνίδι, αλλά δεν αποδέχομαι, και για αυτό ήμουν εκνευρισμένος, με τον τρόπο που οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα έκαναν καθυστερήσεις από το πρώτο ημίχρονο και το γεγονός ότι αρνήθηκαν να παίξουν ποδόσφαιρο.

Το γεγονός ότι σε κάθε διακοπή, βρίσκονταν κάτω δύο παίκτες και αυτό δεν ήταν ποδόσφαιρο. Για αυτό το λόγο ήμουν αναστατωμένος. Σαν προπονητής έχω υπάρξει στην θέση του να αμυνθώ. Εδώ υπήρχαν ομάδες που πήραν Παγκόσμια Κύπελλα με άμυνα. Έτσι θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον προπονητή των Ιωαννίνων, αν παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου».

Για το αν σημαίνει κάτι περισσότερο το ματς με την ΑΕΚ: «Το σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι την Κυριακή. Βρισκόμαστε σε ένα σημείο που έχουν σημασία οι τρεις βαθμοί. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι καλή, ποιοτική και έχει κατά την γνώμη μου έναν από τους καλύτερους προπονητές στην Ελλάδα».

Για το αν θα περιμένει πίεση στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ: «Είναι ένα παιχνίδια ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις πόντους. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ψυχολογίας, είμαστε μια ομάδα που βρίσκεται με δέκα πόντους μπροστά, αν υπολογίσουμε τους βαθμούς στο γήπεδο. Έχουμε την ισορροπία μας που σημαίνει ότι ξέρουμε πώς να κερδίσουμε ένα παιχνίδι και η μόνη πίεση που έχουμε, είναι να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ: «Έχουμε ένα ρόστερ που είναι όλοι σημαντικοί. Η διοίκηση έκανε κάποιες κινήσεις την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να βοηθήσει την ομάδα. Δεν βρισκόμαστε στο playstation για να κάνουμε ό,τι κίνηση θέλουμε. Έχουμε ένα σύνολο που κερδίζει από πέρσι.

Εξαρτάται από τον βαθμό της ετοιμότητας του καθενός. Εγώ και το προσωπικό μου αξιολογούμε τα πάντα για το πότε θα είναι έτοιμος ένας ποδοσφαιριστής να μπει στο σύνολο και να βρούμε το χρονικό σημείο για να ενσωματωθούν στην ομάδα».

Για την κατάσταση των παικτών του: «Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα στην ομάδα, όλοι οι παίκτες είναι υγιείς».

Για τον Ιβάν Σαββίδη που θα συνοδεύσει την αποστολή του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί θα κοντραριστούν δύο πολύ καλές ομάδες. Το γεγονός ότι θα βρεθεί μαζί μας ο μεγαλομέτοχος, μας δίνει δύναμη, αλλά δείχνει και ότι η ομάδα είναι μια γροθιά μαζί».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Παρ 01 Φεβ 2019 22:40 »
Όσο τις έκανα εγώ αυτές τις δηλώσεις άλλο τόσο τις έκανε ο Λουτσέσκου.
Έπιασαν δουλειά τα γραφεία επικοινωνίας.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Παρ 01 Φεβ 2019 23:00 »
Μιλάμε για μια ομάδα που θα έπρεπε να έχει διαλυθεί και να έχει πέσει στα Ερασιτεχνικά λόγω της αναίτιας εισόδου του Ρώσου στο γήπεδο με όπλα και μπράβους μετά τη δήθεν σφαγή του.

Αυτά θα γινόταν σε κάθε πολιτισμένη χώρα, στην Ελλάδα που κάνει κούμαντο ένας Ρώσος με δουλειές με το κράτος, τον χαϊδεψαν.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Σαβ 02 Φεβ 2019 09:48 »
Το οτι γινονται πολλα τετοια ανεκτα σε κορνερ στην Ελλαδα ειναι γεγονος αλλα αυτο δεν εχει να κανει με το οτι θα επρεπε να γινονται αλλα εχει να κανει με την κακη κατασταση της ελληνικης διαιτησιας. Ο κανονισμος δεν επιτρεπει τραβηγματα. Ειναι σαφης. Οταν τραβας, τοτε αφηνεσαι στη θεληση του διαιτητη. Αν στη διαιτησια εισαι αδυναμος ως ομαδα, τοτε θα το πληρωσεις

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Σαβ 02 Φεβ 2019 10:32 »
Μιλάμε για μια ομάδα που θα έπρεπε να έχει διαλυθεί και να έχει πέσει στα Ερασιτεχνικά λόγω της αναίτιας εισόδου του Ρώσου στο γήπεδο με όπλα και μπράβους μετά τη δήθεν σφαγή του.

Αυτά θα γινόταν σε κάθε πολιτισμένη χώρα, στην Ελλάδα που κάνει κούμαντο ένας Ρώσος με δουλειές με το κράτος, τον χαϊδεψαν.
φέρε παρακαλώ ένα παράδειγμα χώρας στην οποία έγινε αυτό;
Δεν εννοώ γενικότερα υποβιβασμός αλλά υποβιβασμός επειδή μπήκε μέσα ο ιδιοκτήτης της ένοπλος με μπράβους... Και γράφοντας ένοπλος δεν μιλάω στο να έχει κάνει χρήση του όπλου του (όπως παλαιότερα έχει κάνει πχ ο Μελισσανίδης και ο Βαρδινογιάννης) αλλά να το κουβαλά πάνω του...

Δεν διαφωνώ στην γενικότερη κατακραυγή της πολιτικής "νεοπλουτισμού" του μΠΑΟγΚ ... αλλά ακόμα δεν συγκρίνεται με τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει σε σειρά ετών οι προγενέστερες μαφίες - παράγκες...  Προσωπικά μάλιστα αν έπρεπε να επιλέξω, προτιμώ κάποιον ο οποίος πλήρωσε 10 μύρια χρέη στο ΙΚΑ παρά κάποιον ο οποίος έκλεψε πολλάκις το Ελληνικό Δημόσιο και ως ανταμοιβή του χαρίστηκε ο κερδοφόρος ΟΠΑΠ και τεράστια επιδότηση για να κτίσει γήπεδο (εδώ βάζεις τόσο χανούμια όσο και γαύρους φαντάζομαι και σε λίγο και βάζελους) ...  Ξαναγράφω προς αποφυγή παρεξήγησης - αν έπρεπε να επιλέξω-

Όσο αφορά τον αγώνα τώρα, αν και το είδα "κονσέρβα" και όχι στη live μετάδοση θα συμφωνήσω ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα ο mister γλύφτης προπονητής του ΠΑΟΚ να διαμαρτύρεται για τις τακτικές καθυστέρησης που εφάρμοσε ο  ΠΑΣ. Θα συμφωνήσω ακόμα ότι του απάντησε "αντρίκια" ο Γιάκος.
Παράλληλα όμως δεν μπορώ παρά να επισημάνω ότι εμείς οι φίλαθλοι της ομάδας θα έπρεπε να ήμαστε αυτοί που θα διαμαρτυρόμασταν για την φιλοσοφία Σούλη Παπαδόπουλου και Προοδευτικής που έχει εμφυσήσει στον ΠΑΣ η προπονητική ομάδα πάντα ελλείψει αγωνιστικών λύσεων που την υποχρεώνει να πορεύεται ο ιδιοκτήτης της ομάδας μας.
Το ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να μιλά ο Λουτσέσκου δεν αναιρεί τα γεγονότα και τα 83-17 % ή τα 23 - 1 προσπάθειες ...  Και επειδή η κάθε ομάδα έχει και μία ιστορία πίσω της να υπενθυμίσω ότι τη δυναμική της ομάδας μας (σε ποσότητα και ποιότητα φιλάθλων) την είχε δημιουργήσει και εξαιτίας του όμορφου και επιθετικού ποδοσφαίρου που πρόσφερε σε όλη την Ελλάδα  η γενιά του αυθεντικού Λόκο και της (συγκριτικά) αποχής από διαπλεκόμενα συμφέροντα και άρματα...  Αυτή τη φιλοσοφία έπρεπε να προσπαθούμε να διατηρήσουμε ανεξάρτητα κατηγορίας στην οποία παίζουμε... Και αυτή είναι που όντως σταδιακά χάνεται επί της σημερινής ιδιοκτησίας. Όσο αργούμε να το συνειδητοποιήσουμε τόσο δυσκολότερη θα είναι και η επανάκαμψη.

Όσο αφορά στις  αμφισβητούμενες φάσεις προσωπικά θα συμφωνούσα με τις αποφάσεις των διαιτητών τόσο στο 1ο penalty (ανεξάρτητα αν προέρχεται από ανικανότητα του αμυντικού μας) όσο και στην κατακύρωση του πολύ όμορφου γκολ του Μάνου.  Βρίσκω γραφικά μεροληπτικούς όσους αμφισβητούν είτε τη μία είτε την άλλη απόφαση (ακόμα και αν χαρακτηρίζονται οριακές).

« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 02 Φεβ 2019 10:49 από dk »

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Σαβ 02 Φεβ 2019 11:27 »
Χειρότεροι από τα ΟΡΚ του Βορρά κατ΄ εμέ δεν υπάρχουν. Όχι στην Ελλάδα, στον γαλαξία ολάκερο. Με 2 χρόνια καλής πορείας και είναι οι πλέον αλαζόνες οπαδοί, οι πλέον χουλιγκανοι - δημοσιογράφοι και με προπονητές Ιβιτς και Λουτσέσκου. Δεν υπάρχει σύγκριση με κανέναν. Αν πάρουν και κανένα Πρωτάθλημα θα ξεσαλώσουν.

Σε καμία πολιτισμένη χώρα του κόσμου δεν θα τόλμαγε να μπει παράγοντας στο γήπεδο με όπλα και μπράβους.

Υ.Γ. Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι στη πρώτη φάση. Είναι πέναλτι όσο είμαι εγώ αστροναύτης. Δεν είναι καν αμφισβητούμενη.

Αποσυνδεδεμένος triokoupakis

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: Σαβ 02 Φεβ 2019 13:48 »
Εγω θα δεχτω οτι ειναι και τα δυο πεναλτι, αν μου πειτε οτι θα δινονταν οι ιδιες φασεις πεναλτι υπερ μας. Επειδη ομως αυτο δε θα συνεβαινε ποτε, ε λοιπον ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!!! 

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Σαβ 02 Φεβ 2019 14:03 »
Διαμαρτυρηθηκε η ΠΑΕ για τα δυο πεναλτι?

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Σαβ 02 Φεβ 2019 14:15 »
Διαμαρτυρηθηκε η ΠΑΕ για τα δυο πεναλτι?
Aυτα που δοθηκαν ή αυτα που δεν δοθηκαν;