Ωρε tayroi-7 μη φοβασαι.....Αν σου βαψουν το σπιτι θα ερθουν οι bv να το σβησουν,αφου αυτο δεσμευτηκαν περυσι σαν κοινωνικη προσφορα του συνδεσμου τους.......Τωρα,,,,,αν εχεις τη δυναμη να μη ξερασεις(λογω γελιου) αν δεις τον Χριστοδουλο κατω απτο σπιτι σου με μια βουρτσα να καθαριζει τα γκραφιτι....δικο σου θεμα....
Γενικα,ειμαι κατα ,του να γραφεις σε ξενο σπιτι (ο,τι και να ειναι αυτο)....Αλλα,αν γραφει ΠΑΟ ,ε τοτε αν προβαλλει καποιος ενα Σ στο τελευταιο γραμμα,δεν θα παρεξηγηθω....
Οσον αφορα την Εγνατια,αφου τα σβηνουν επιτοπου,δεν αξιζει να παει καποιος ΠΑΣολες φυλακη γιαυτο......
Ειμαι ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ κατα,του να κωλαει καποιος αυτοκολητα σε πινακιδες....Ελεος......Αν καποιος σκοτωθει δηλ?Θα το νιωθετε καλα στη συνειδηση σας?......
Γενικα,,,,επειδη εχω ταξιδεψει σε πολλες πολεις στην Ελλαδα,,,βλεποντας γκραφιτι ΠΑΟ η' ΘΡΥΛ(Ν)ΟΣ,κλπ ,παντου,,,γελαω......Δηλ,,,αφου η Ξανθη ειναι ομαδα μοντελο,με εγκαταστασεις κλπ και βλεπω παντου ΠΑΟ-ΠΑΟΚ κλπ,στην πολη τους,,,δεν μου κανει και την καλυτερη εντυπωση.Αρα δηλ,και τα γκραφιτι ειναι ενα ειδος επιδειξη δυναμης,τελικα......
υγ.Μερικοι μην ξεχνατε οτι υπηρξατε κι εσεις εφηβοι η' φοιτητες....Μην λετε κι εσεις,ο,τι λεγανε οι ''ξενερωτοι'' πατεραδες σας σε εσας.....