Αποστολέας Θέμα: Πρωτάθλημα 2010-2011  (Αναγνώστηκε 116844 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ElCapitan

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2010-2011
« Απάντηση #50 στις: Δευ 30 Αύγ 2010 19:19 »
Καλα μην τρελαινεστε....Δεν υπαρχει περιπτωση, ουτε τα πιθηκια να ερθουν εδω αλλα ουτε κι εμεις να κατεβουμε κατω...και ο μονος λογος ειναι οτι θα "κοπει" η εκδρομη απο την αστυνομια......οχι οτι θα ερχοτανε οι μαιμουδες Γιαννενα, αλλα λεμε τωρα....

φιλε στα )(=§"&)$&§"=$ αν απαγορευτεί η εκδρομή....
εγώ κατεβαίνω και κρήτη και γιάννενα....για όσα αναφορά κρήτη...και τι θα μας κάνουνε..θα μας στείλουνε πίσω? αν δεν φοράω τίποτα διαφανες του πας.....

Αποσυνδεδεμένος Αντώνς

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Δευ 30 Αύγ 2010 20:42 »
Υπενθύμισις: Τα ΠΑΟΚια τα στείλανε πίσω..

Αν θα πας, θα πας στα μουλωχτά. Θα το αντέξεις;
Se ci coglie la crudele morte, dura vendetta verrà dal partigian..

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Δευ 30 Αύγ 2010 21:27 »
Δεν γινετε να γινει μη οργανωμενη εκδρομη στην Κρητη..

- αν παμε ολοι μαζι, θα μας σταματησουν στον Πειραια
-αν παμε σε ομαδες,μιλαμε για αποστολη αυτοκτονίας

η εκδρομη μπορει να γινει μονο με τη συμφωνη γνωμη της αστυνομιας
και των ΠΑΕ..

Υ.Γ φυσικα το ιδιο ισχυει και για αυτους..

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Δευ 30 Αύγ 2010 21:30 »
Υπενθύμισις: Τα ΠΑΟΚια τα στείλανε πίσω..

Αν θα πας, θα πας στα μουλωχτά. Θα το αντέξεις;

τι με ενδιαφέρουνε τα paokia?
ok καλά καλά...θα φέξ κι θα δούμε!
και ναι...θα το αντέξω

.......
εγώ σου λέω ότι μπορεί να γίνει και εκδρομή χωρίς παε και μπάτσους κτλ.... ;-)

Αποσυνδεδεμένος bulux

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
« Απάντηση #54 στις: Τρι 31 Αύγ 2010 04:30 »
Εγω πιστεύω πως πρέπει πρώτα να στείλουμε ΟΥΚαδες και να καθαρίσουν απο λιμενικούς και αστυνομία τον Πειραιά

Επειτα κατα ομάδες να κάνουμε απόβαση στο νησί. Οι πρώτες ομάδες θα αποτελούνται απο έμπειρους πυροτεχνουργούς για να εξουδετερώσουν τις νάρκες που θα έχουν βάλει οι Κρητικοί. Οι επόμενες απο πυροβολητές με βαρύ οπλισμό που θα ταμπουρωθούν σε καίρια σημεία με πολυβόλα και θα προσφέρουν κάλυψη στο πεζικό, που θα κάνει απόβαση με
ψαρόβαρκες Παμβώτιδας (ότι πιο φονικό κυκλοφορει σε πλεούμενο...)

Ετσι θα δούμε 90 λεπτά ματς και μαρς τακτική υποχώρηση για Γιάννενα.

Υπάρχει και η έσχατη λύση των αλεξιπτωτιστών που θα κρατούν ανα χείρας το εισητήρια, αλλά οι άτιμοι οι κρητικοί έχουν εμπειρία απο τέτοιες εισβολές...
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Τρι 31 Αύγ 2010 04:54 »
στο Ηρακλειο θα πεσουμε Γιαννιωτες καμικαζι ενα πραγμα..
Stile di vita

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Τρι 31 Αύγ 2010 08:14 »

σκυλιά που γαβγίσουν δεν δανκονουνε....

τελικά αυτό που θέλανε το καταφέρανε τα "κριτικοτοπουλα".......να μην κατεβουν πολλά άτομα κρήτη...

αλλα stop η "σισιτισι" γιατί έχει ακόμη μήνες μέχρι να γίνει το ματσάκι με φώφη

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Στον "άερα" η Λίγκα (Β' Εθνική) (ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ)
« Απάντηση #57 στις: Τρι 31 Αύγ 2010 15:19 »
Παράθεση
Στον "άερα" η Λίγκα (Β' Εθνική)

Στον "αέρα" παραμένουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Λίγκα (Β' Εθνική), σε ότι αφορά στο θέμα της ΕΤ3. Ενώ είναι σίγουρο ότι το Conn-X TV θα δείχνει τους δικούς του αγώνες, όπως και πέρυσι, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ειπωθεί για το τρίτο κρατικό κανάλι, απ' την στιγμή που δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία με τον ΟΠΑΠ που πρέπει να χορηγήσει την απόκτηση των δικαιωμάτων απ' την ΕΤ3. Θυμίζουμε ότι το δεύτερο τη τάξει Πρωτάθλημα ξεκινάει στις 11-12 Σεπτεμβρίου.

GAZZETA
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Στον "άερα" η Λίγκα (Β' Εθνική) (ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ)
« Απάντηση #58 στις: Τρι 31 Αύγ 2010 19:42 »
Και μας γιατί μας έβαλαν Δευτέρα 13/9;;; Για να μας δείξει το .... ΗΡΤ;;;;;

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #59 στις: Τρι 07 Σεπ 2010 16:22 »
Παράθεση
Αρχίζει το πρωτάθλημα φίλοι μου. Στα γνωστά …λημέρια της Β΄ Κατηγορίας. Ο ΠΑΣ για πολλούς γνώστες της κατηγορίας θα είναι η ομάδα ΑΙΝΙΓΜΑ.

Θα τα καταφέρει η ομάδα να πιάσει το στόχο; Είναι ένα ερώτημα που θέλει μεγάλη και σοβαρή ανάλυση…

Ο κόσμος είναι "σφιγμένος" φέτος. Είναι ένα σοβαρό δεδομένο για το μέγεθος αυτής της ομάδας.

Αν ο ΠΑΣ δεν καταφέρει να είναι σε τροχιά τίτλου, είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί μπροστά σε μία δύσκολη κα παρατεταμένη κρίση. Ας βάλει ο Θεός και ο πρόεδρος το χέρι του.

Αγωνιστικά δεν είναι χάλια τα πράγματα. Ο Ντεμόλ έκανε δουλειά το καλοκαίρι. Το ζητούμενο είναι ότι ο ΠΑΣ …πονάει σε θέσεις. Υπάρχει η άποψη ότι θα παίξει ΟΜΑΔΙΚΟ ποδόσφαιρο… Δε λέω κάτι διαφορετικό, απλά θέλει το εύκολο γκολ… κάτι που μάλλον δεν έχει. Οι …"μνηστήρες" του τίτλου έχουν ενισχυθεί σημαντικά… Αυτό είναι που τρομάζει… Η κρίση έχει πολλές παραμέτρους. Είναι σκληρά και δύσκολα χρόνια για …επενδυτές!

Είναι ιδιαίτερα σημαντικά τα πρώτα παιγνίδια, όχι μόνο βαθμολογικά, αλλά για την ψυχολογία των φίλων της ομάδας. Τον ΠΑΣ της δεύτερης εθνικής δεν τον έχουν δει στα Γιάννινα! Θα τον δουν στις πρώτες μάχες του πρωταθλήματος,. Κακό αυτό…

Καλός ήταν ο Πας με τον ΑΡΗ, όμως θέλει κάτι στην άμυνα και κάτι στην επίθεση......

Η χρονιά αυτή είναι για το ποδόσφαιρο της Ηπείρου κομβικής σημασίας. Αν ο ΠΑΣ δεν τα καταφέρει πάμε για εποχές μαύρες-εποχές του πρόσφατου παρελθόντος.

Ας βοηθήσουν οι φίλοι της του ΠΑΣ… Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα. Οι φίλαθλοι ας γίνουν οι ατμομηχανή της.... Αλλιώς θα έρθουν μαύρες εποχές.

Κάποιοι δεν θέλουν τον κόσμο στο γήπεδο; Αυτό δείχνει η συμπεριφορά τους. Σας το γράφω. Φέτος θα γίνουν διάφορα… Οι φίλαθλοι είναι ιδιαίτερα πικραμένοι… και αυτό θα βγει… δεν υπάρχει περίπτωση.

Πήγα στο φιλικό παιγνίδι με τον Άρη στο Πανηπειρωτικό στάδιο… Ο ΠΑΣ φίλοι μου έχει μια χαρά ομάδα για την δεύτερη κατηγορία. Υπάρχουν βεβαίως κάποια αγωνιστικά - θέσεις ζητήματα που πρέπει να βρεθούν λύσεις. Ελπίζω οι νέοι παίκτες που ήλθαν να τα καταφέρουν.

Πολλά χειροκροτήματα δέχτηκαν οι Κειτά και Ντε Βινσέντι. Καλοί παίκτες… και το καλύτερο το νεαρό της ηλικίας…
Τη Δευτέρα θα γίνει πραγματική μάχη στους Ζωσιμάδες. Η ομάδα του Πανθρακικού φέτος θα είναι στους μεγάλους της δεύτερης κατηγορίας. Δυνατή και δύσκολη ομάδα….

Οι φίλαθλοι. Όπως σας τα είχα γράψει… κουμπωμένοι, για διάφορους λόγους… Το ποδόσφαιρο είναι ένα …φάρμακο στην γενικότερη κρίση… Όμως πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ της διοίκησης και των φιλάθλων. Αν δεν υπάρχει, όλα πάνε χαμένα.

Αυτή η αγωνιστική χρονιά είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για το μέλλον της ομάδας. Ξέρω τι σας γράφω. Πρέπει οι φίλαθλοι να αποδείξουν με διάφορους τρόπους την αγάπη τους για την ομάδα.

Με Κηπουρό θα ξεκινήσει ο ΠΑΣ. Ο Σικαλιάς έχει τραυματισμό. Πόσο σημαντική είναι η θέση των τερματοφυλάκων.

Φίλοι μου θα σας το γράψω και πάλι. Είναι καλός ο φετινός ΠΑΣ. Μακάρι αυτό να βγει και στις πραγματικές μάχες.

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι ιδιαίτερα καλό στις πρώτες αγωνιστικές. Μπορεί η ομάδα να πάρει κεφάλι… Η έδρα είναι σημαντικός παράγοντας για να υλοποιηθεί ο στόχος.

Ελπίζω να μη γίνουν τα ίδια λάθη, λάθη που έγιναν κατά την περυσινή περίοδο. Αυτό κάνει τους φίλους της ομάδα να ανησυχούν. Θα δούμε....

Όλα θα πάνε καλά, αν ο ΠΑΣ πάρει στην πρώτη αγωνιστική τους τρεις πόντους. Βασικό και κρίσιμο παιγνίδι. Μακάρι ο ΠΑΣ να δώσει την πρώτη χαρά στους φίλους του.
http://scholianos.blogspot.com
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος john-PAS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Ενας οχτρός...
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Τρι 07 Σεπ 2010 22:32 »
Πιστοποιητικά συμμετοχής στα πρωταθλήματα της Β’ και της Γ’ Εθνικής χορήγησε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού σε αρκετές ΠΑΕ της Β΄ και Γ΄ εθνικής στην διάρκεια της σημερινής ημέρας.

Συγκεκριμένα, από τη Β’ Εθνική αδειοδοτούνται οι ΠΑΕ: Διαγόρας, Ιωνικός, Τρίκαλα, ΟΦΗ, Καλλιθέα, Αγροτικός Αστέρας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Εθνικός, Ηλιούπολη, Θρασύβουλος, Βέροια, ΠΑΣ Γιάννινα.
gianninasports
Keep Walking...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Τετ 08 Σεπ 2010 00:04 »
σε όσες είχαν μείνει βασικά... :P :P

Αποσυνδεδεμένος Proctor

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Τετ 15 Σεπ 2010 10:59 »
"Παραιτήθηκε" από αγώνες της Σούπερ Λίγκ ο Δαλούκας

Τον εαυτό του εκτός αγώνων Σούπερ Λίγκα έθεσε ο διαιτητής Γιώργος Δαλούκας, μετά το πέναλτι που έδωσε στον σαββατιάτικο αγώνα του Αρη με τον Παναθηναϊκό και τον θόρυβο που προκλήθηκε. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι ο διαιτητής του συνδέσμου Θεσσαλίας αναφέρει, στην επιστολή που έστειλε προς την ΕΠΟ και την ΚΕΔ, πως "στην παρούσα φάση" δεν θέλει να οριστεί σε αγώνες, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η αποχώρησή του έχει προσωρινό χαρακτήρα και κάνει λόγο για αποχώρηση μόνο από τη Σούπερ Λίγκα, όπερ σημαίνει ότι ο διεθνής ρέφερι μπορεί να συνεχίσει να διευθύνει αξιολογημένους αγώνες της Β' Εθνικής.

Η επιστολή του Γιώργου Δαλούκα έχει ως εξής: "Η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο και η αξιοπρέπειά μου, δεν μού επιτρέπουν στην παρούσα φάση να διευθύνω αγώνες της Σούπερ Λίγκας μετά τη λάσπη που δέχτηκα, για μια απόφασή μου στον αγώνα Αρη-Παναθηναικού. Για να διευκολύνω την ΕΠΟ και την ΚΕΔ δηλώνω την απόφασή μου να μην μετέχω σε αγώνες της Σούπερ Λίγκας. Εύχομαι η απόφαση μου αυτή να αποφορτίσει την ατμόσφαιρα και να πάει το ποδόσφαιρο μπροστά".

Πηγή: novasports.gr

*Τα ματς με τα φίδια θανάναι αξιολογημένα φαντάζομαι...
ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Τετ 15 Σεπ 2010 14:30 »
ο διεθνής ρέφερι μπορεί να συνεχίσει να διευθύνει αξιολογημένους αγώνες της Β' Εθνικής.

Ελπίζω να μην στείλουν τα σκουπίδια της Α' στη Β'...

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

• Hero Member
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Τετ 15 Σεπ 2010 20:35 »
ο διεθνής ρέφερι μπορεί να συνεχίσει να διευθύνει αξιολογημένους αγώνες της Β' Εθνικής.

Πάντα έτσι δεν κάνουν??? >:(
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Μολοσσός

• Επισκέπτης
« Απάντηση #65 στις: Κυρ 24 Οκτ 2010 17:11 »

Πάντα έτσι δεν κάνουν??? >:(
Πάντα και για πάντα...σταθερή αξία

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #66 στις: Δευ 27 Δεκ 2010 23:17 »
ΕΠΑΕ
Παράθεση
Κατά τη τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ, κάνοντας τον σχετικό απολογισμό σχετικά με τα πρωταθλήματα, και αφού αξιολογήθηκαν τα μέχρι σήμερα δεδομένα σε θέματα βίας, αξιοπιστίας, διαιτησίας και φιλοξενίας αποφασίσθηκε ομόφωνα η εντατικοποίηση της προσπάθειας όλων για να αποφευχθούν πιθανά γεγονότα που αμαυρώνουν την αξιοπιστία των πρωταθλημάτων.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Σαβ 01 Ιαν 2011 00:03 »
INΡ 8338

Έχω ένα αμαξάκι :)
Που όλο όλο τρέχει ;)
Και που θα πάει να στα μα τή σει; %-| :pashat:
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 01 Ιαν 2011 00:50 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #68 στις: Παρ 21 Ιαν 2011 12:40 »
periferiako.gr
Παράθεση
Μακροσκελή δήλωση, μέσα στην οποία περιγράφει αναλυτικά τα πεπραγμένα του στη διάρκεια της εξάμηνης παρουσίας στον προεδρικό θώκο του Ιωνικού και αναφέρεται στις μεγάλες δυσκολίες που συνάντησε ανέβασε στην επίσημη ιστοσελίδα ο Κώστας Χαλαραμπίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Mετα απο 15 μερες αναζητησης καλυτερης λυσης για την ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ την οποια αγορασαμε 10 ατομα το καλοκαιρι απο την οικογενεια Κανελλάκη, μεχρι στιγμης κανεις απο τους υπολοιπους 9 μετοχους δεν θελει να αναλαβει την προεδρια. Εγω ειμαι διαθεσιμος να δωσω το ποσοστο που κατεχω στην αξια του αντιτιμου που επενδυσα. Απο την στιγμη που δεν ειμαι αποδεκτος απο το κοσμο της ομαδος, δεν υπαρχει και λογος να πληρωνω εγω για τους αλλους 8.

Το καλοκαιρι οταν ξεκινησαμε ετρεχαν ολοι αλλα στις πληρωμες ειμουνα μονος μου και αρκετες φορες μονο ο κυριος Σμυρης που ειναι και αυτος μετοχος εβαλε χρηματα στην ομαδα. Εδω ο αντιπροεδρος με μετοχες στην ομαδα κυριος Ακριτιδης εκανε μεταγραφη στην ομαδα τον αδελφο του και σημερα ζηταει με προσφυγη απο την ομαδα, στην οποια ειναι αντιπροεδρος λεφτα για τον αδελφο του. Καμια σοβαροτης και αυτα συμβαινουν οπου λαλουν πολλοι κοκοροι. Ο Ερασιτεχνης εχει μελος στην διοικηση αλλα μεχρι εκει. Ακουω τα περι Κανελλακη και χαμογελαω.

Σημερα καταλαβα γιατι αποχωρησε ο ανθρωπος και δεν κρατησε ουτε μια μετοχη τιμης ενεκεν που λενε. Μας παραχωρησε τα γραφεια του μεχρι να στεγαστει ο συλλογος σε αλλο χωρο και του οφειλουμε να του γυρισουμε και την εγγυητικη της συμμετοχης του πρωταθληματος.

Για τους οργανωμενους δεν εχω να πω τιποτα. Θα τα πουμε οταν πρεπει και εκει που πρεπει. Για τους φιλαθλους της ομαδος θα πω οτι σε ενα μεταβατικο σταδιο ολοι εχουν τις επιφυλαξεις τους και ειδικα οταν εχεις να κανεις με τον Ιωνικο που ανηκε 21 χρονια στους Κανελλακηδες. Για την μετανομασια του γηπεδου οτι ειναι ηθικη υποχρεωση των 10 που αγορασαν την ομαδα να ονομαστει ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ.

Αυτοι που πηγαν στο δημαρχο και ζητησαν να μην γινει καλυτερα, να δουε τον εαυτο τους στο καθρεπτη και να αναλογιστουν τι εκπροσωπουν και τι αλλο κανουε εκτος των επεισοδιων εντος γηπεδου και κατα μελων της σημερινης διοικησης. Ο δημαρχος εχει δεσμευτει προεκλογικα σε καποια θεματα. Η ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ ειναι ανωνυμη εταιρεια. Απο αυτους που κανουν πολιτικη εξεδρας δεν περιμενω κατι διαφορετικο και καθε μερα καταλαβαινω γιατι κανεις απο την Νικαια δεν θελει να ασχοληθει ενεργα με το συλλογο. Οι 100 καλοι διωχνουν τους 1000 κακους.

Οταν θα ερθουν τα προστιμα θα δουμε. Παικτες που εκαναν συμφωνια με μενα απο την στιγμη που δεν θα ειμαι προεδρος, δεν μπορω να ειμαι υπολογος απεναντι τους και γι' αυτο λυθηκαν αρκετα συμβολαια, ωστε να μην κυνηγανε τον Ιωνικο στο μελλον.

Το θεμα Σιστον ειναι διαφορετικο και ειναι λεπτο διοτι αν μιλησω, θα εχουμε αλλα. Λογω της πιεσης του χρονου το καλοκαιρι γινανε και λαθη, αλλα δεν περιμενα ποτε οτι θα ειχαμε πιο λιγα εσοδα απο εισιτηρια και διαρκειας απο την προηγουμενη ιδιοκτησια. Αυτο μας εφερε πολλα χρηματα πισω στον προϋπολογισμο μας. Στο παιχνιδι με τον Παναιτωλικο χασαμε πολλές χιλιάδες ευρω απο τα εισιτηρια και ειχαμε περισσότερες χιλιάδες υλικες ζημιες στο Δημοτικο Σταδιο, ενω μας περιμενει και αποφαση της ΕΠΑΕ. Με τα Τρικαλα τα ιδια.

Αυτοι οι 100 καλοι λοιπον, ας βρουν και προεδρο διοτι εγω δεν θα ασχοληθω. Οτι εγινε, εγινε αλλα αυτοι που με προπηλακισανε θα εχουνε και συνεχεια με την δικαιοσυνη. Αυτοι που κανανε ζημιες και φθορες κατα της ομαδος, καλυτερα να καθισουν και αυτοι σπιτια τους διοτι και αυτοι θα απολογηθουν στην δικαιοσυνη. Πληρωνουμε ως διοικηση ενα μεγαλο ποσο στα φορολογικα και ασφαλιστικα ταμεια για να ειμαιστε νομιμοι και τα προστιμα που ερχονται θα ειναι σαν να ειχαμε πληρωσει 10 δοσεις.

Ο κοσμος του Ιωνικου εχει οραμα και ηθος. Όσο για τους γνωστούς; Καποιοι περνουν τον Κανελλακη τηλεφωνο και ρωτανε για την ομαδα και πολυ σωστα λεει εγω τελειωσα παιδια με την ομαδα, το καλοκαιρι. Εμεις δεν ηρθαμε εδω ομως για να πεταμε χρονο και χρημα γι' αυτο ελπιζω να βρουμε και εμεις τον επομενο.

Αυτην την στιγμη ο κυριος Σμυρης τρεχει την ομαδα, ενω ο κυριος Πασπαλιαρης ήταν αυτος που με βοηθησε σε πολλα λειτουργικα θεματα απο την ημερα που ανελαβα και τον ευχαριστω για τη βοηθεια του και το χρονο που εχει δαπανησει διπλα μου αυτους τους 6 μηνες. Ο Χρηστος Κανελλακης, οτι μου είπε, αυτο ήταν και στα θεματα της ΕΠΑΕ πρεπει να εχεις πτυχιο κι εκει η βοηθεια του ηταν μεγαλη. Ηρθε στο γηπεδο σε 3 αγωνες και αυτο γιατι το ζητησα εγω!!! Και δεν θα απολογηθω ποιους θα προσκαλω και στην τελικη αυτοι σαν οικογενεια βαλανε μια περιουσια και ειναι και η ιστορια του Ιωνικου ειτε το θελουμε ειτε οχι. Δηλαδη με αυτα τα σκεπτικα θα πηγαιναμε μπροστα;

Ευχαριστω ολους τους συνεργατες στην ΠAE αλλα μερικοι μετοχοι θελανε να πληρωνω εγω και οι αλλοι να εχουνε τις μετοχες. Το μετοχολογιο θα αναρτηθει στο επισημο site της ΠΑΕ ωστε ο κοσμος να μην εχει αποριες και υπαρχουν ανθρωποι μεσα στο σχημα που μπορουσαν να ειναι παροντες και οχι αποντες. Η Παραιτηση μου ειναι οριστικη απο προεδρος και διευθυνων συμβουλος αλλα παραμενω μετοχος μεχρι να βρω λυση με το ποσοστο που κατεχω. Σε οποιο γηπεδο θα πηγαινω να δω ποδοσφαιρο δεν παει να πει οτι ενδιαφερομαι και να εμπλακω με καποια αλλη ομαδα. Στις 31/1/2011 θα οριστει νεο διοικητικο συμβουλιο ενω μεχρι τοτε ο κυριος Σμυρης θα τρεχει την ομαδα.

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #69 στις: Παρ 21 Ιαν 2011 18:28 »
επαε
Παράθεση
Αποφάσεις της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2
21/1/2011

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2 πήρε τις παρακάτω αποφάσεις: 
 [...].
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ τις  πειθαρχικές ποινές α)του χρηματικού προστίμου των δεκαπέντε χιλιάδων επτακοσίων πενήντα(15.750)ευρώ για  τη συμπεριφορά των φιλάθλων της και β) τη διεξαγωγή ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές , για εκτεταμένα επεισόδια (αυθαίρετη είσοδο φιλάθλων στην κερκίδα)(αγώνας της 5-1-2011 με ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ).
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ τις  πειθαρχικές ποινές α)του χρηματικού προστίμου των δεκαπέντε χιλιάδων επτακοσίων πενήντα(15.750)ευρώ  για  τη συμπεριφορά των φιλάθλων της και β) τη διεξαγωγή ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές , για εκτεταμένα επεισόδια(αγώνας της 15-12-2010 με ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ).
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  τις  πειθαρχικές ποινές α)του χρηματικού προστίμου των δεκαπέντε χιλιάδων (15.000)ευρώ για  τη συμπεριφορά των φιλάθλων της και β) τη διεξαγωγή ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές , για εκτεταμένα επεισόδια(αγώνας της 15-12-2010 με ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ).
Απήλλαξε την ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ από τις αποδιδόμενες σ΄ αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις , λόγω αοριστίας(αγώνας της 15-12-2010 με ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ). 
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  την  πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των τριών χιλιάδων (3.000)ευρώ(αγώνας της 15-12-2010 με ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ).
[...]

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #70 στις: Παρ 21 Ιαν 2011 21:58 »
Παράθεση
«Θα κάνουμε έφεση»

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που της επέβαλε σήμερα η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Β` Εθνικής (Football League), εξέδωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός. Η ομάδα του Αγρινίου υποστηρίζει ότι έγινε «επιλεκτική» καταγραφή των όσων διαδραματίστηκαν στο ματς με τον Ιωνικό «αλλοιώνοντας τα σε τέτοιο βαθμό που δεν βοήθησαν την επιτροπή σε ορθή και δίκαιη απόφαση».

Και καταλήγει: «Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας άρχισε με καθυστέρηση επειδή φίλαθλοι του Ιωνικού εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και ασκώντας βία ανάγκασαν τους λιγοστούς φιλάθλους του Παναιτωλικού να εγκαταλείψουν την κερκίδα που τους φιλοξενούσε, γεγονός που με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι δεν καταγράφεται στις εκθέσεις των ανωτέρω. Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναιτωλικός έδωσε εντολή στους νομικούς συμβούλους της για άμεση κατάθεση έφεσης κατά της συγκεκριμένης απόφασης, ενώ εξετάζει την περίπτωση να κινηθεί νομικά εναντίον του 1ου Παρατηρητή και του διαιτητή του αγώνα. Επειδή η συνέχεια είναι δύσκολη και οι παγίδες πολλές, καλούμε τους φιλάθλους μας σε αυτοσυγκράτηση και ψύχραιμη αντιμετώπιση καταστάσεων».
exedrasports.gr

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #71 στις: Τετ 26 Ιαν 2011 15:54 »
Συνεδρίαση Δ.Σ.
26/1/2011

Συνεδριάζει, την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 15.00΄, το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ – FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1.  Αγωνιστικά θέματα:

·          Επικύρωση  απόφασης για την αποχώρηση των ομάδων του 1ου ομίλου της Football League 2     Κεραυνός Κερατέας και Αγία Παρασκευή.

·          Αριθμός ομάδων της Football League 2 που υποβιβάζονται από τον Νότιο και Βόρειο Όμιλο αντίστοιχα.

2.  Αδειοδότηση για συμμετοχή των ομάδων στα play off και για τις ομάδες που θα προβιβαστούν στην Super League απευθείας.

3.  Οικονομική επιστασία αγώνων.

4.  Ρύθμιση οικονομικών διαφορών για τις μετακινήσεις των ομάδων της Football League 2.

5.  Διάφορα Θέματα.

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Τετ 26 Ιαν 2011 16:32 »
        2.  Αδειοδότηση για συμμετοχή των ομάδων στα play off και για τις ομάδες που θα προβιβαστούν στην Super League απευθείας.

-Σημαντικό το Νο2 θεμα της συζητησης ...

-Όποιος δηλαδή δεν πληροί τις προυποθεσεις αδειοδότησης
δεν παίρνει μερος στα play off...ούτε ανεβαίνει... ;)

-To ρώτημα τωρα είναι
θα αποκλειστούν οι κουτσοί...
ή ...με κάποιον τρόπο θα βγάλουν πόδια  ???

-Για να δούμε...

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #73 στις: Παρ 28 Ιαν 2011 19:12 »
Παράθεση
Ο Παναιτωλικός θα αγωνιστεί με την παρουσία θεατών στον αγώνα του με τον Πιερικό, για την 21η αγωνιστική της Football League, αφού η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε εν μέρει δεκτή την έφεσή του κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής, με την οποία είχε τιμωρηθεί για επεισόδια οπαδών του στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό. Παρέμεινε, όμως, το πρόστιμο των 15.000 ευρώ.
exedrasports.gr

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #74 στις: Τρι 01 Φεβ 2011 18:43 »
Απόφαση Δ.Σ.
1/2/2011
     Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ & FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ έγινε συνεκτίμηση απόψεων και θέσεων όλων των μελών του ΔΣ για τις μέχρι σήμερα διαιτησίες στα πρωταθλήματα της Β΄& Γ΄ Εθνικής.
     Με ομόφωνη απόφαση ζητείται από την ΕΠΟ να προβεί σε αντικατάσταση του μέλους της ΚΕΔ κ. Γιώργου Γιαννόπουλου, αρμόδιου για τους ορισμούς διαιτητών της Β΄& Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, θεωρώντας τον υπεύθυνο για τις μέχρι τώρα λανθασμένες επιλογές διαιτητών και ως εκ τούτου ανεπαρκείς διαιτησίες.
Η αντικατάσταση του κ. Γ. Γιαννόπουλου θεωρείται επιβεβλημένη και ζητείται να γίνει με νέο μέλος εκτός των ήδη υφιστάμενων μελών της ΚΕΔ.