Κάτσε κρίμσον έχουμε και χειρότερα...
Χρηστίδης: «Απουσιάζω συνειδητά»
Την απουσία του από την εκδήλωση για τα 50 χρόνια ιστορίας του ΠΑΣ Γιάννινα, παρά την πρόσκληση που έλαβε, γνωστοποίησε με επιστολή του ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Κώστας Χρηστίδης.
Στην επιστολή του αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αξιότιμοι κύριοι, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πρόσκλησή σας στην εκδήλωση. Σας δηλώνω ότι απουσιάζω και η απόφαση της απουσίας μου είναι συνειδητή. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την όποια τιμητική διάκριση επιλέξετε, αλλά αυτή η διάκριση θα παρακαλούσα να παραδοθεί στο Δήμο Ιωαννίνων ως είχα πράξει παραχωρώντας δωρεάν τις μετοχές μου στην τότε δημοτική αρχή και για κάθε δημοτική αρχή».
passports.gr
Βρε αθεόφοβοι ποιον πήγατε να τιμήσετε;;;Ξέρετε την ιστορία της ομάδας;;;Τι ακριβώς πρόσφερε ο συγκεκριμένος;Αν όχι ο χειρότερος,ένας από τους χειρότερους.Από ομάδα Α εθνικής,γίναμε ομάδα Β εθνικής.Πέσαμε για πρώτη φορά στην Γ εθνική.Χρωστάγαμε σε όποιον μίλαγε ελληνικά και όχι μόνο.Το -90 που φάγαμε το 2003 ήταν και από δικά του χρέη.Γίναμε παράρτημα της Καλαμάτας.Η ομάδα δεν είχε ρούχα να κάνει προπόνηαη.Ενίοτε δεν είχε και προπονητή.Αν δεν έκαναν απεργία οι παίχτες.Προσφυγές με το τσουβάλι.
Τι τρολάρισμα είναι αυτό;Το ότι η γιορτή έγινε με ένα χρόνο καθυστέρηση τι να πούμε;Τίμησαν τουλάχιστον κανένα παίχτη,ξεκινώντας από το 1966;Γιατί στα Γιάννενα η πρώτη γενιά είναι ίσως η πιο αδικημένη και στην λήθη της ιστορίας.Πολύ πιθανόν βέβαια να υπάρχουν και παίχτες που να μην τιμήθηκαν και να είναι νεότεροι.Καλά για τον 12ο παίχτη δεν νομίζω να τον τιμήσουν ποτέ.Σε κάθε άγνωστο που έχει φάει την ζωή του στα τσιμέντα για αυτήν την ομάδα.
ΥΓ:Τίμησαν και τον βρυκόλακα μήπως;
ΥΓ2:Την χρονοκάψουλα να την βάλουμε στο Ζωσιμάδες.Άλλωστε και τότε το γήπεδο θα φτιάχνουμε για νιοστή φορά.