Συγνώμη που άργησα… η μοίρα των αδέσποτων, αυτή…
Στο θέμα
“ΠΡΟΤΑΣΗ:”Τέλεια η e-photorealism αφίσα του
jimakos συγκριτικά με την αφίσα “ΠΡΟΤΑΣΗ:” που μάλλον είναι popular… αν hη ΦΩΤΟ του δεν ήταν από την περίοδο των στυμμένων και με το Χαϊβανάκι μέσα.
Το θέμα μας όμως δεν είναι να πάμε σε 1 μπαραζ αφισοπαραγωγής, αλλά να αποδεχτούμε την
“ΠΡΟΤΑΣΗ:” ως πρότυπο (οριζόντιας διάταξης) ή όχι και με τελάρο αυτήν να προτείνουμε βελτιώσεις / τροποποιήσεις… μετατοπίζοντας είτε το έμβλημα, είτε τα γράμματα και αλλαγή χρωματικά ή τεχνικά γιατί όχι…?
Άριστη η πρόταση "εμπλουτισμένου δολαρίου" του
dreven που θα συμφωνούν μαζί και οι λοιπές άυλες οντότητες, ωστόνο θα μπορούσε να είναι μια δευτερεύουσα αφίσα (κατακόρυφης διάταξης) συνοδευτική της “κεντρικής αφίσας” “ΠΡΟΤΑΣΗ:”… όπως και ιδέα μούρλια του
davelis!!!
Λίγο αντιπασολέδικο αυτό που έκανες New. Εξυπνάδα καλή μεν αλλά εξυπνάδα… λέει ο τζες.
Αγαπητέ
Mpakoulieros, η ΦΩΤΟ δεν είναι και η καλύτερη, αλλά αυτήν είχα για ΑΓΙΑΞ πρόχειρα, αυτήν έβαλα. Δεν νομίζω ότι είναι άσχημη, απλά όχι τόσο ευκρινής λόγω αραιού ράστερ.
Αλλά ας μην μπερδευόμαστε … Και θα ήταν λάθος να πει κανείς ότι ο New ποστάρει εξυπνάδες. Λάθος. Δεν το έκανα ποτέ και μάρτυρες όσοι με παρακολουθούν γενικά…
Τι άλλο? Νομίζω ότι έδωσα μπούσουλα…
Αυτά… ή το προχωράμε ή το σχίζουμε.
Αλλά ρε γμτ*** μια αφίσα δεν θα βγάλουμε?
μου ξέφυγε