Πρώτα πρώτα να πω πως δεν κατάφερα να πάω παρότι είχα προσωπικούς λόγους να παρευρεθώ...
Είχα τη βεβαιότητα πως θα επρόκειτο για κακοστημένη εκδήλωση και για προχειροδουλειά...
Αν δεν ξέρουν πως να σχεδιάζουν και να υλοποιούν εκδηλώσεις, να μη τις κάνουν. Ρεζιλευόμαστε και στο Πανελλήνιο για την χωριατίλα μας...
Αρχικά, πως περιμένουν να τύχουν ανταπόκρισης τέτοιες εκδηλώσεις όταν όπως τόνισα προχθές, ούτε ο Δήμος, ούτε η Περιφέρεια, ΟΥΤΕ η ΠΑΕ είχαν αναρτήσει στις σελίδες τους την επερχόμενη εκδήλωση;
Έπειτα είναι το Πνευματικό... Προχθές, τους "έλουσα" με μήνυμα στη σελίδα τους στο facebook για τις διαφορετικές ώρες έναρξης. Μου απάντησαν πως στα ειδησεογραφικά sites έχει σταλεί ορθή επανάληψη την οποία προφανώς δεν έλαβαν υπόψη τους (δικά τους λόγια). Απάντησα πως προφανώς το ίδιο έκανε και ο διαχειριστής της ιστοσελίδας τους για να αναγράφεται σε αυτή μια 3η ώρα έναρξης. Κατάπιαν τα κουμπιά του πληκτρολογίου και "ανέβασαν" μια ξερή ανάρτηση στο Facebook με τη σωστή ώρα έναρξης. Τα λοιπά sites διορθώθηκαν το πρωί της Δευτέρας...
Χθες το μεσημέρι, σκεφτόμουν "θα τιμήσουν άραγε παίκτες - σημαίες που εξακολουθούν να ζουν στην πόλη μας; Θα αναφερθούν παίκτες που έχουν "φύγει"; Θα υπάρχει μέριμνα να σταθούν στο βήμα λίγα λεπτά κάποιοι εκ των παλιών φιλάθλων που δεν έπαψαν ποτέ να πηγαίνουν στο γήπεδο και τώρα βρίσκονται στη δύση της ζωής τους έχοντας προλάβει να μυήσουν παιδιά και εγγόνια;"
Ας μην ήρθα, μου απαντήσατε όσοι πήγατε.
Αν αυτών, διαβάζω πως βραβεύτηκε ο Χριστοβασίλης απ τον Δήμαρχο και ο Δήμαρχος απ τον Χριστοβασίλη; Ποιο γραφικοί, πεθαίνεις!
Ντάξει, δεν μου κάνει καμιά τρομερή εντύπωση. Σε αυτή την πόλη, κατέχουμε τον τίτλο της συμπρωτεύουσας του Χαλαρά. Ο μπογιατζής οργανώνει εκδηλώσεις, ο γιος του ανιψιού του μπάρμπα στην Κορώνη δημοσιογραφεί "κλέβοντας" κείμενα απ το διαδίκτυο και ο ικανός για όλα τα παραπάνω σερβίρει τυρόπιτες.
Τουλάχιστον φρόντισαν να έχει επιστρέψει η ομάδα από διακοπές; Ήταν παρόντες διαβάζω; Πάλι καλά...
Κρίμα, πολύ κρίμα...
Υ.Γ. Τα 60 χρόνια να τα γιορτάσουμε με μια εκδήλωση pas.gr
Σαφέστατα θα αφήσει εποχή.