Ποιος ακούει τον Φον, αλλά αφού το τοπικ για Γεωργιανό λέει, καπως μεσα είμεθα.
Το λοιπόν, ο τζες μια χαρά ζάει.
Βρήκα ευκαιρία να φρεσκάρω τα γεωργιανά μου
Τότε είχαμαν βρει ένανε Γεωργιανό και μαζεύαμε άρθρα που υποθέταμε ότι τον αφορούσαν για να μας τα μεταφράσει (είχαμαν πετύχει ένα στα 50 πουχαμαν μάσει), τώρα έχουμε το google translate που απο τα γεωργιανα τα βγαζει κινέζικα αλλά κάποια άκρη βρίσκεις.
Έπεσα σε καναδυο παλιότερες συνεντεύξεις του, αν και ήταν το πρόσωπο της ημέρας προσφάτως.
Μεταξύ άλλων λέει ότι την άνοιξη του 2002, είχε δεχθεί βομβιστική επίθεση (μάλλον το 2003 θα ήταν, εκτός κι αν μας ήλθε μπομπαρδισμένος), ότι η Δυναμό ήταν θκιά τ αλλά του την πήρανε, ότι έκανε και φυλακή με ψεύτικες κατηγορίες, ότι το δυοχιλιάδες δεκατόσο δέχθηκε επίθεση με όπλο και κατά τύχη τη σκαπουλάρησε αν και η σφαίρα του ξύρισε το μαλλί, ότι πούλησε μια ξενοδοχειάρα σ ενα fund, ότι η Γιωργία έχει ακόμη βρωμιά και πρέπει να καθαρίσει, ότι του την είχανε στημενη μαφιόζοι, ότι δε σκιάζεται που λέει ονόματα, ότι δεν τον ενδιαφέρει η πολιτική κι άλλα τέτοια τέτοια διάφορα.
Στην επικαιρότητα βρέθηκε προσφάτως π λέγαμαν γιατί η γυναίκα τ, που πλέον είναι εκδότρια, στέλεχος τς αντιπολίτευσης και θα είναι ιδρυτικο μέλος νέου κόμματος που είναι έτοιμο ν ανακοινωθει (τι μαθαίνετε ρε απόψε!) μετά τς εκλογές, η γναίκα τ λοιπόν δέχθηκε επίθεση αρχές Δεκέμβρη στο αεροδρόμιο πουχαν πάει να ξεπροβοδίσουν την κοράκλα τς και ο Τζόνις μπήκε στη μέση και άρπαξε κι αυτός αντ αυτής. Ναι τς πιάκανε τς δράστες (4) - απ τς πολιτικούς αντιπάλους είναι αν κατάλαβα καλά.
Φωτό ο Κουβαδένκος;
Φωτό κι εγώ (έχω κι απ τη κόρη αλλά δεν τ βάζω)
EDIIITΜετά τς εκλογές... ΤΣ ΘΚΕΣΤΣ ΤΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΝΟΑΩ.