Αποστολέας Θέμα: Σταύρος Πήλιος  (Αναγνώστηκε 10025 φορές)

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Σταύρος Πήλιος
« Απάντηση #25 στις: Πεμ 12 Ιαν 2023 09:57 »
Παράθεση
Στο transfermarkt πάντως λέει ότι το συμβόλαιό του λήγει αυτό το καλοκαίρι.

Άρα θα φύγει τώρα  :'(

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Παρ 10 Φεβ 2023 20:04 »
Ένας από τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα που έχουν ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν είναι ο Σταύρος Πήλιος. Γι’ αυτό και είναι λογικό να «παίζει» αρκετά το όνομά του. Ο 22χρονος αριστερός μπακ έχει συμβόλαιο έως το τέλος του 2023. Είναι δεδομένο, λοιπόν, πως οι Ηπειρώτες θέλουν να τον κρατήσουν για σαφώς μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το αν θα συμβεί αυτό, όπως και ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να γίνει, θα ξεκαθαριστούν αργότερα. Η πρόθεση υπάρχει, όπως υπάρχει και το καταγεγραμμένο ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο μάτι τον Πήλιο, όπως αποκάλυψε το Sportime.gr, και το ενδιαφέρον του δεν είναι απλά φιλολογικό.

https://www.sportime.gr/podosfairo/super-league-nea-9-2-o-epomenos-gia-lamia-ke-i-extra-lisi-ston-astera-tripolis/

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Κυρ 12 Φεβ 2023 23:23 »
Ο Σταύρος στην Αθλητική Κυριακή. Επίσημα στη βιτρίνα...

Κόψτε τις μαλακίες εκεί στην ΠΑΕ! Το παιδί είναι μόνο 22 ετών. Ανανέωση ΤΩΡΑ και σε κάνα δυο χρόνια θα τον πουλήσεις στο εξωτερικό εκατομμύρια! Μη διανοηθεί κανείς να τον δώσει σε ελληνική ομάδα!  :stop:

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Κυρ 12 Φεβ 2023 23:35 »
Οι πρώτες ερωτήσεις που έκαναν στον Πήλιο ήταν αν θα πάει σε καμία μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και ποια ομάδα πιστεύει θα πάρει το πρωτάθλημα. Πρώτον ο ΠΑΣ είναι ΜΕΓΑΛΗ ομάδα. Δεύτερον καλείται ένα παιδί 22 χρονών να τον ρωτήσετε για τις σιχαμένες μεγάλες ομάδες και όχι να μιλήσει για την ομάδα του και τα όνειρα του για το μέλλον. Ντροπή τους πραγματικά. Για να σώσουν λίγο την κατάσταση και να κάνουν και λίγο διαφήμιση του παίκτη, στο τέλος ο Πανούτσος είπε τα καλύτερα λόγια για τη φετινή χρονιά του Σταύρου. Δεν χρειαζόταν καθόλου αυτή την εμφάνιση στην εκπομπή ο Πήλιος. Διαφήμιση για αυτόν είναι οι εμφανίσεις του στο γήπεδο, που ήδη έχουν κάνει πολλές ομάδες να τον καλοβλέπουν. Μεταγραφή μόνο στο εξωτερικό γιατί στην Ελλάδα θα το καταστρέψουν το παιδί.

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Παρ 17 Φεβ 2023 23:31 »
Από superadio πριν λίγες ώρες μαθαίνουμε ότι το συμβόλαιο του Πήλιου λήγει τον Δεκέμβριο του 2023 και όχι το καλοκαίρι που μας έρχεται.

(Στο 7:55)       
https://www.dailymotion.com/video/x8idyxk 

Από τον άνθρωπο του προέδρου-πρώην οπαδοπατέρα 5μελούς-wannabe δημοσιογράφο-Κόμη τσάκωνα μάθαμε πριν 3 μέρες ότι:

Α) Ο Πήλιος ήδη πουλήθηκε. (στο 11:34)

Β) Έρχονται οι καλύτερες μέρες για την ομάδα μας, τελειώνουν οι δόσεις στην εφορία και 500.000 θα δίνονται πλέον για μεταγραφές. (στο 12:10)   :dab:

Γ) Δέσμευση προέδρου σε προσωπική συζήτηση με τον "άνθρωπό του" ότι δεν θα πουληθεί και ο Μπάλαν γιατί τα έχει τα χρονάκια του, με τον βρυκ να του κλείνει το ματάκι και να τον διορθώνει υπενθυμίζοντάς του ότι και ο Κόντε όταν πουλήθηκε δεν ήταν και κανα νιάτο (στο 12:30)

&t=1s 

Το μαγαζί έκλεισε, του έμεινε και μια μπλούζα BV συλλεκτική.

Η αλήθεια βρίσκεται στους Κιτσομπίλ πίστολς (πατέρα και γιο) γκε γκε;

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Σαβ 18 Φεβ 2023 00:38 »
Εμ γιατί πήραμε αριστερό μπακ? Μπαι Μπαι ο Πηλιος... Αν πήγε σε κανένα γαυρο δυστυχώς σφράγισε το μέλλον του
....

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Σαβ 18 Φεβ 2023 02:27 »
Ζει ακόμη ο Βρυκ;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Σαβ 18 Φεβ 2023 17:15 »
Από superadio πριν λίγες ώρες μαθαίνουμε ότι το συμβόλαιο του Πήλιου λήγει τον Δεκέμβριο του 2023 και όχι το καλοκαίρι που μας έρχεται.

(Στο 7:55)       
https://www.dailymotion.com/video/x8idyxk 

Από τον άνθρωπο του προέδρου-πρώην οπαδοπατέρα 5μελούς-wannabe δημοσιογράφο-Κόμη τσάκωνα μάθαμε πριν 3 μέρες ότι:

Α) Ο Πήλιος ήδη πουλήθηκε. (στο 11:34)

Β) Έρχονται οι καλύτερες μέρες για την ομάδα μας, τελειώνουν οι δόσεις στην εφορία και 500.000 θα δίνονται πλέον για μεταγραφές. (στο 12:10)   :dab:

Γ) Δέσμευση προέδρου σε προσωπική συζήτηση με τον "άνθρωπό του" ότι δεν θα πουληθεί και ο Μπάλαν γιατί τα έχει τα χρονάκια του, με τον βρυκ να του κλείνει το ματάκι και να τον διορθώνει υπενθυμίζοντάς του ότι και ο Κόντε όταν πουλήθηκε δεν ήταν και κανα νιάτο (στο 12:30)

&t=1s 

Το μαγαζί έκλεισε, του έμεινε και μια μπλούζα BV συλλεκτική.

Η αλήθεια βρίσκεται στους Κιτσομπίλ πίστολς (πατέρα και γιο) γκε γκε;
Ως πρώην συνεργάτη, ως πρώην πρόεδρο συνδέσμου, ως φίλο, ως σύμβουλο... εκπαίδευσης, ως τί τέλος πάντων ο ΧΒ του εμπιστεύεται θέματα της Ομάδας? Παράξενα πράγματα...

Το ότι είναι η τελευταία χρονιά των δόσεων το έχει πει ξανά πριν λίγα χρόνια. Εάν όντως ισχύει, αυτό είναι θετικό. Το εάν τα 400-500 χιλιάρικα πάνε σε ενίσχυση της Ομάδας, μένει να το δούμε. Ας μου επιτραπεί να έχω τις όποιες αμφιβολίες μου.

Το ότι βγάζει τέτοιες ειδήσεις σαν και αυτή του Πήλιου μου κάνει τράτζικ μέχρι εμετού. Εκπρόσωπος γραφείου Τύπου της ΠΑΕ υπάρχει, και άρα είναι εκείνος υπεύθυνος για τις όποιες σοβαρές κινήσεις γίνονται στον οργανισμό. Εκτός κι αν ο ίδιος έχει τοποθετηθεί ανεπίσημα σε ανάλογη θέση. Και πάλι, δεν θα έπρεπε να το ξέρουμε?
Όσον αφορά το θέμα της πώλησης του νεαρού παικταρά, είμαι κάθετα αντίθετος τη δεδομένη στιγμή. Λέω πιό πάνω ότι θα πρέπει να έχει ήδη γίνει ανανέωση συμβολαίου, να καθίσει κάνα 2 χρόνια ακόμη και μετά να τον πουλήσει κάμποσα εκατομμύρια στο εξωτερικό.
Εάν ισχύει η είδηση που μας είπε, το θεωρώ μεγάλο λάθος, τόσο της ΠΑΕ όσο και του παίκτη.

Υ.Γ. Βαρέθηκα να βλέπω να τον καλούν τα ΜΜΕ μας...
Υπάρχουν νέα παιδιά στο χώρο, ας τους δοθεί ο χώρος και ο χρόνος να πουν και οι ίδιοι τις απόψεις τους. Έλεος πια με το παλιό και το σάπιο. Τόπο στα νιάτα!

Καλή επιτυχία ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ!

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Σαβ 18 Φεβ 2023 23:28 »
Crimson σχετικά με το ΥΓ... Είναι γλυκά τα μπικικινια!!!!
....

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Σαβ 18 Φεβ 2023 23:38 »
Δεν ξέρω, φίλε μου, εάν... μπικικινιώνεται.
Αλλά δεν μπορώ να τον βλέπω πλέον...  >:(

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Δευ 27 Μάρ 2023 13:14 »
Ολυμπιακός: Κλείνει Πήλιο (vid)

Ο Ολυμπιακός είχε στο ραντάρ του τον Πήλιο εδώ και καιρό και φαίνεται ότι η εν λόγω περίπτωση για προχωρήσει για τους πρωταθλητές Ελλάδας.
Κοντά στην απόκτηση του Σταύρου Πήλιου είναι ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι φαίνεται ότι βρίσκουν στο νεαρό μπακ στοιχεία που έχουν λείψει από την ομάδα μετά τη μεταγραφή-ρεκόρ του Τσιμίκα στη Λίβερπουλ. Τα επιθετικά του χαρακτηριστικά αλλά κι η εξέλιξη που βλέπουν στο πρόσωπό του, οδηγούν τους πρωταθλητές στο να

Φέτος, ο 22χρονος αριστερός μπακ σε 19 ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα έχει 2 ασίστ ενώ έχει δεχτεί 5 κίτρινες.

Από τις 20/10 και το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ μετράει συνεχόμενα 90λεπτα και είναι από τις αποκαλύψεις της ομάδας του Θανάση Στάικου.

Ο Πήλιος ξεκινήσει την καριέρα του από την Κ19 τος ΠΑΣ, όπου έπαιξε σε 52 ματς σκοράροντας 19 φορές! Πέρυσι, με τον Ηρακλή είχε σε 30 ματς 2 ασίστ και 1 γκολ και φέτος έχει ξεχωρίσει στην πρώτη του σεζόν στη Stoiximan Super League.

https://www.gazzetta.gr/football/stoiximan-superleague/2208693/olympiakos-kleinei-pilio-vid?fbclid=IwAR0xwIPtVbeYAyzRxk3nfYhGpOOolB0f48S66jRoXka9w_G7fkvnUCFvA8g
....

Αποσυνδεδεμένος PASteli

• Sr. Member
  • "You don't wanna know"
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Δευ 27 Μάρ 2023 13:38 »
Καλή επιτυχία στο παιδί. Στην υγειά του επόμενου!

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Δευ 27 Μάρ 2023 13:44 »
Και εκεί που είχαμε υπερπληθωρα αριστερών μπακ, θα ψάχνουμε μου φαίνεται ποιος θα παίζει στη θέση του χρόνου....
Πήλιος μεταγραφή....
Ποζνάνσκι μας χαιρέτησε....
Κιάκος αγνοείται....
και Ράντου μάλλον δεν κάνει......

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Δευ 27 Μάρ 2023 14:45 »
Ε αφου δεν κανει αυτον θα κρατησει

Συνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Δευ 27 Μάρ 2023 15:44 »
Πάντως μέσα έπεσε στις προβλέψεις από το Φλεβάρη. Αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσουμε.... :pashat: ;)

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Δευ 27 Μάρ 2023 19:17 »
Εντάξει λογικό να φύγει ο Πήλιος. Ο πρόεδρος δεν έχει κρατήσει και ποτέ κάποιον παίκτη που έχει κάνει πολύ καλή χρονιά. Δυστυχώς για τον πρόεδρο δε θα βγάλει ούτε ευρώ από τον Σταύρο, αφού το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι.

Από την πλευρά του παίκτη θεωρώ άστοχη κίνηση να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Το πιο πιθανό είναι να μην πάρει καθόλου χρόνο εκεί και να παίζει κάποιος ακριβοπληρωμένος ξένος. Καλύτερη κίνηση θα ήταν να συνεχίσει στο εξωτερικό, ακόμα και σε μικρότερη ομάδα όπως για παράδειγμα ο Σάλιακας.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Δευ 27 Μάρ 2023 20:34 »
Σίγουρα λήγει το καλοκαίρι ή τον Δεκέμβριο; Κάπου νομίζω είχε πάρει το μάτι μου για Δεκέμβριο αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος.

Πάντως σίγουρα θα ήταν καλύτερα να πήγαινε στο εξωτερικό... στο γαύρο φοβάμαι ότι δεν θα πάρει τις ευκαιρίες του να αναδειχθεί παραπάνω.

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Δευ 27 Μάρ 2023 20:53 »

Από την πλευρά του παίκτη θεωρώ άστοχη κίνηση να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Το πιο πιθανό είναι να μην πάρει καθόλου χρόνο εκεί και να παίζει κάποιος ακριβοπληρωμένος ξένος. Καλύτερη κίνηση θα ήταν να συνεχίσει στο εξωτερικό, ακόμα και σε μικρότερη ομάδα όπως για παράδειγμα ο Σάλιακας.

Συμφωνώ.
Κίνηση που δείχνει ότι ο ίδιος δεν πιστεύει στον εαυτό του για παραπάνω, ενώ όλοι οι υπόλοιποι φίλαθλοι, ΠΑΣολέδες και μη τον έχουν για ψηλά σε ξένες πολιτείες, ο ίδιος βιάστηκε να εξαργυρώσει 3-4 καλές εμφανίσεις με αυτή την μεταγραφή, σου λέει στην βράση κολλάει το σίδερο. Όπως και ο Ντε Βισέντι μετά από εκείνη την γκολάρα στον βάζελο βιάστηκε να υπογράψει στο γαύρο από τα Χριστούγεννα ενώ άνετα θα μπορούσε να χτυπήσει τόσα και τόσα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Όπως έλεγε τότε ο New PAS (που είσαι ρε μορφή;) χαϊβανάκι Νο2.

Μακάρι να του τα φέρει έτσι η μπάλα και να μην πάθει τίποτα από τα παραπάνω και αν δεν του κάτσει τίποτα εκεί να βρεθεί γρήγορα στον δρόμο του μια ομάδα που να αξίζει και να της αξίζει και αυτός και να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρά του.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Δευ 27 Μάρ 2023 21:31 »
Σίγουρα λήγει το καλοκαίρι ή τον Δεκέμβριο; Κάπου νομίζω είχε πάρει το μάτι μου για Δεκέμβριο αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος.

Πάντως σίγουρα θα ήταν καλύτερα να πήγαινε στο εξωτερικό... στο γαύρο φοβάμαι ότι δεν θα πάρει τις ευκαιρίες του να αναδειχθεί παραπάνω.

Συμφωνώ.
Κίνηση που δείχνει ότι ο ίδιος δεν πιστεύει στον εαυτό του για παραπάνω, ενώ όλοι οι υπόλοιποι φίλαθλοι, ΠΑΣολέδες και μη τον έχουν για ψηλά σε ξένες πολιτείες, ο ίδιος βιάστηκε να εξαργυρώσει 3-4 καλές εμφανίσεις με αυτή την μεταγραφή, σου λέει στην βράση κολλάει το σίδερο. Όπως και ο Ντε Βισέντι μετά από εκείνη την γκολάρα στον βάζελο βιάστηκε να υπογράψει στο γαύρο από τα Χριστούγεννα ενώ άνετα θα μπορούσε να χτυπήσει τόσα και τόσα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Στο transfermarkt διάβασα ότι λήγει τον Ιούνιο που μας έρχεται. Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι άλλο.

Ίσως είναι και η νοοτροπία κάποιων παικτών να αναζητούν τη σιγουριά και να μη ρισκάρουν για κάτι καλύτερο. Δε γνωρίζω προσωπικά τον Πήλιο και τη νοοτροπία του απλά λέω πως σκέφτονται πολλοί παίκτες. Προτιμούν να πάνε σε μία από τις υποτιθέμενες μεγάλες της Ελλάδας και αν δεν τα καταφέρουν να συνεχίσουν μετά σε κάποια μικρότερη της χώρας. Ίσως σε κάποιους (ειδικά νεαρούς) φαίνεται μεγάλο και δύσκολο βήμα να πάνε στο εξωτερικό. Μακάρι να με διαψεύσει ο Πήλιος και να κερδίσει τις ευκαιρίες που αξίζει και μια μέρα να τον δούμε και στην εθνική.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Δευ 27 Μάρ 2023 21:47 »
Για 31/12 ξέρω και εγώ.Πάντως όταν είναι για πώληση η ομάδα λειτουργεί στην εντέλεια.Σε άλλα θέματα έχει προβλήματα.
Στον ίδιο καλά ξεμπερδέματα εκεί που έμπλεξε στο ποδοσφαιρικό νεκροταφείο.Καλύτερα έξω παρά σε τέτοιες ομάδες.

Αποσυνδεδεμένος PASteli

• Sr. Member
  • "You don't wanna know"
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Δευ 27 Μάρ 2023 22:47 »
Για 31/12 ξέρω και εγώ.Πάντως όταν είναι για πώληση η ομάδα λειτουργεί στην εντέλεια.Σε άλλα θέματα έχει προβλήματα.
Στον ίδιο καλά ξεμπερδέματα εκεί που έμπλεξε στο ποδοσφαιρικό νεκροταφείο.Καλύτερα έξω παρά σε τέτοιες ομάδες.

Το πολύ πολύ να παίξει δανεικός άλλη μια χρονιά σε μας και μετά να πάει στο γαύρο. (όχι ότι θα τον δούμε βασικό εκεί ποτέ αν εξαιρέσεις κάνα παιχνίδι στο κύπελλο, αλλά λέμε τώρα)
Κυρίως ο γαύρος το έκανε πάντα αυτό. Αγόραζε παίχτες δεξία και αριστερά και στο τέλος του έστελνε δανεικούς αλλου για άλλου να αποδυναμώσει τις ομάδες για να μην υπάρχει ανταγωνισμός. Διαίρει και βασίλευε 

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Τρι 28 Μάρ 2023 00:00 »
Πραγματικά απορώ γιατι πηγαίνουν οι μικροί σε ηλικία Έλληνες στον ολυμπιακο. Πόσοι και πόσοι έχουν πάει σε ένα ρόστερ 40-50 παιχτών και να έχει παίξει μια πεντάδα από όλους.
Όποιος έχει βιαστεί να φύγει με μια καλή χρονιά δεν έπιασε.

Μακάρι το παιδί να πετύχει και να κάνει μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό!

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Τρι 28 Μάρ 2023 09:13 »
Λογικά το πρώτο που σκέφτεται ένας παίχτης είναι τα χρήματα κι αν αυτά είναι καλά δεν λέει όχι.

Και ίσως καλά κάνει γιατί η συγκεκριμένη δουλειά έχει τα ρίσκα των τραυματιμών πιο πολύ και πολλών άλλων, οπότε παίρνεις μια καλή μεταγραφή και μετά το παλεύεις για ότι καλύτερο μπορείς. Κι οι περισσότεροι απο εμάς νομίζω αυτό θα κάναμε.

Την καλή επιτυχία θα του την ευχηθώ όταν φύγει, τώρα είναι παίχτης της ομάδας μας και πρέπει να βοηθήσει για τη σωτηρία με όλες του τις δυνάμεις.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Τρι 28 Μάρ 2023 11:31 »
Ο παίκτης που μέχρι αυτή τη στιγμή είναι μέρος της γελοιωδέστερης εικόνας/στιγμιότυπου του φετινού πρωταθλήματος - και αναφέρομαι στη φάση με τον Βέργο της Λαμίας που παρατεταμένα τον σέρνει, στην κυριολεξία για είκοσι μέτρα, λες και είναι το παιδάκι που κρέμεται από το μανίκι της μαμάς του - ΑΚΟΜΗ δεν έχει την παραμικρή θέση - ότι και να μας λένε (ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ) - σε ομάδες σαν τον οσφπ ή άλλες μεγαλύτερες Ευρωπαικές. Δεν έχει κάνει τίποτε περισσότερο στην καριέρα του, από το Νικολιά, ας πούμε για παράδειγμα... Για να μην πω ότι δεν έχει κάνει καν το πρωτάθλημα του Σόρια, ακόμη τουλάχιστον ...
Ελπίζω να έχει το πρώτα το μυαλό να το συνειδητοποιήσει και ο ίδιος, να κάτσει ακόμη δύο χρόνια να δουλέψει το σώμα του - κυρίως, γιατί ακόμη και η γιαγιά μου θα τον "σαβούριαζε" εύκολα (και δεν φημιζόταν για τη δύναμή της) - και στη συνέχεια στα 24 του - δεν θα τον έχουν πάρει και τα χρόνια - να κάνει την επιθυμητή μεταγραφή για όπου θέλει και με τους καλύτερους δυνατούς όρους για τον ίδιο.
Μυαλό, δουλειά και συνέπεια, αυτό χρειάζεται.
Έχει το μυαλό και τ` αρχ@##$ να δουλέψει και να πετύχει, έχει καλώς πρωτίστως για το ίδιο το παιδί...
Θέλει να πάει για την "αρπαχτή" και για να καμαρώνει μετά από κάποια χρόνια στην καφετέρια ότι κάποτε είχε πάρει μεταγραφή στον ολυμπιακό; Αν αυτό είναι που θέλει, μαζί του και πάλι...Γιατί να του χαλάσουμε τη ζαχαρένια;
Αν εξαιρέσουμε τα ζητήματα της υγείας - του εύχομαι πάντα να είναι γερός και σιδερένιος, μακριά από κακοτυχίες - από τον ίδιο εξαρτάται να μετατρέψει το ζήτημα της μεταγραφής του σε μια κατάσταση win win για τον ίδιο.
Του εύχομαι τα καλύτερα, και πρωτίστως, ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Τρι 28 Μάρ 2023 12:22 »
Συμφωνω σε ολα με τον μπαμΠΑΣ.
Ο Πηλιος δεν εχει τις δυνατοτητες να παιξει στον γαυρο.Ουτε καν ως ''παικτης Κυπελλου''. Τον πηραν απλα γιατι ετσι κανουν παντα με οτιδηποτε ελπιδοφορο ή δυνητικα ελπιδοφορο κυκλοφορει, και κατα πασα πιθανοτητα θα γυριζει δανεικος εδω κι εκει.
Μετα απο τετοια μεταγραφη ομως, τα χρηματα που θα παιρνει απο τωρα και στο εξης θα ειναι μια χαρα μεχρι το τελος της καριερας του. Οποτε καλα εκανε. Αλλωστε και ως δανεικος μπορει να ''λαμψει'' καπου , αν και δεν το νομιζω.
Τον θεωρω παρομοια περιπτωση με τον Κουτρη, ο οποιος αν και τιποτε το ιδιαιτερο κατα την γνωμη μου και σαφως κατωτερος του Ναδαλες καταφερε και πηρε μεταγραφη και χρηματα( ασχετως αν δεν εκανε ποτε μεγαλη καριερα ).
Ετσι και ο Πηλιος, οντας κατωτερος του Πιρσμαν και τιποτε το ιδιαιτερο ( παλι κατα την γνωμη μου) τα καταφερε κι αυτος.
Ελπιζω μονο να μην ''φυλαγεται'' στα επομενα παιχνιδια επιβιωσης για την Ομαδα μας, καθως δεν υπαρχει κανεις να τον αντικαταστησει ( οπως δεν υπηρξε για τον Σορια ).
Ουτε του χρονου θα υπαρχει, εκτος και αν βγει παλι κανενας λαγος απο το καπελο ...