Ο Ντούσαν Πάντελιτς στο Sportsioannina.grΓια την απόφαση του να αποχωρήσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε στο Sportsioannina.gr ο Ντούσαν Πάντελιτς.
Ο Σέρβος επέστρεψε στην πατρίδα του μερικές εβδομάδες μετά την απόφαση του ανοίγει... τα χαρτιά του στο Sportsioannina.gr.
Συνέντευξη: Ακης Λιούτας
- Τις τελευταίες ώρες τις μεταγραφικής περιόδου είδαμε... ανατροπή σε ότι αφορά την
παραμονή σου στον ΠΑΣ Γιάννινα. τι συνέβη;Είχα μεταφέρει εξ αρχή την πρόθεση μου να αποχωρήσω από τον σύλλογο καθώς δεν επιθυμούσα να αγωνιστική δεν δεύτερη κατηγορία ωστόσο δεν είχε βρεθεί αρχικά η "χρυσή τομή".
- Τι άλλαξε στην πορεία;Το συμβόλαιο μου ήταν αρκετά "βαρύ" για την κατηγορία ως εκ τούτου ο σύλλογος αποφάσισε να με αποδεσμεύσει.
- Αρκετοί άφηναν να εννοηθεί , κυρίως στα Social Media , ότι ο τραυματισμός σου ήταν... πρόφαση για να αποχωρήσεις. Τι πραγματικά ισχύει;Δεν ισχύει αυτό. Το πρόβλημα είναι εφικτό. Οι άνθρωποι του συλλόγου γνώριζαν εξ αρχής την πρόθεση μου να αποχωρήσω.
- Ισχύει ότι είχε προτάσεις από δύο ομάδες της Σούπερ Λιγκ;Ισχύει ναι , ωστόσο από την Σερβία ήταν πιο δελεαστική από όλες τις απόψεις.
- Έζησες τον υποβιβασμό αλλά και το "χτίσιμο" του νέου ΠΑΣ Γιάννινα. Τι μπορούμε να
περιμένουμε την τρέχουσα σεζόν;
Πιστεύω ο σύλλογος θα επιτρέψει εκεί όπου ανήκει. Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα. Το αξίζουν.
- Τι θα "κρατήσεις" από το πέρασμα σου από τον ΠΑΣ Γιάννινα:Ήταν μία "ιδιαίτερη" χρονιά. Είχαμε ατυχία αλλά και αρκετές κακές διαιτησίες. Σίγουρα θα κρατήσω τις καλές στιγμές.
- Ακολούθησες το μεγαλύτερο κομμάτι της προετοιμασίας. Ποια είναι η άποψη σου για τον νέο τεχνικό του ΠΑΣ , κ.Αργύρη Γιαννίκη;Έχω θετική άποψη. Πιστεύω θα τα πάει καλά στον ΠΑΣ...
http://sportsioannina.gr/index.php/rss/80908-2017-12-29-11-29-381445244Τι να πρωτοσχολιασεις;