Τι να ξαναγράψεις; Έχουμε βαρεθεί να γράφουμε τα ίδια και τα ίδια.
Ο Πετράκης πάλι είδε όνειρο. Καινούριο σύστημα αυτή τη φορά και με 8 νέα πρόσωπα στην 11αδα.....Τόσο πολύ φαίνεται ότι ήθελαν την πρόκριση....
Κουράστηκαν τα παιδιά από τα πολλά ματς και την ούτε ενός μηνός διακοπή του πρωταθλήματος και είπε να τα ξεκουράσει ο κόουτς.....
Πιο ακίνδυνο Πανιώνιο δεν έχω ξαναδεί και όμως καταφέραμε να φάμε 2 γκολ από αυτόν.
Βέβαια επιπλέον, έπρεπε να βάλουμε και εμείς ένα γκολ, αλλά από ανάπτυξη η ομάδα σκίζει.....
Πετράκη σε έχει σιχαθεί η ψυχή μου. Πάρε δρόμο. Δε γίνεται να εμφανίζεσαι τόσο άσχετος και αδιάβαστος σε κάθε παιχνίδι. Απλά δε γίνεται......
Και στο τέλος να ακούμε στις δηλώσεις, τις παπαριές σου με τις προϋποθέσεις......
Και μαζί σου πάρε και κάποιους που θεωρούνται ποδοσφαιριστές όπως Αποστολόπουλο, Τσικάρσκι, Βιδάλ, Κάστρο κλπ.....
Ο Γεωργιανός, προσωπικά μου έδειξε κάποια θετικά στοιχεία και ελπίζω να καθιερωθεί αριστερά, να πάει ο Μπουκ δεξιά στη θέση του και ελπίζοντας να μας βγει και ο Πάντελιτς στο κέντρο, να καταφέρουμε να σώσουμε τη χρονιά.