Πέρα από τις στείρες αντιπαραθέσεις για το Χοντρό ή για τον Πετράκη που πρέπει να φύγει, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σε όσους διαβάζουν:
Υπάρχει κανείς που πραγματικά εκτιμά (όχι πιστεύει) ότι η ομάδα μπορεί να μείνει αγωνιστικά;
Εγώ πιστεύω ότι δεν μπορούμε να μείνουμε. Δεν μπορούμε να βάλουμε από κάτω ούτε τη Λαμία ούτε τη Λάρισα. Ίσως και λέω πάλι ίσως βάλουμε την ΦΟΦΗ. Ίσως όμως γιατί μου φαίνεται ότι και αυτοί βελτιώνονται.
Ήθελα να ήξερα πως θα νικήσουμε έναν εκ των Λαμία, Παναιτωλικό, ΦΟΦΗ έξω ή Ατρόμητο, Αστέρα, Παναθηναϊκό, Ξάνθη μέσα. Ξέχασα κάτι; Αν ναι τα ματς της Θεσσαλονίκης που δεν τα υπολογίζω καν και τον ύποπτο Λεβαδειακό και Πανιώνιο που όλα μπορούν να γίνουν...
Η γνώμη μου είναι πως αν δεν γίνουν αγωνιστικά θαύματα, ήτοι βοηθήσουν στο έπακρο οι νεοαποκτειθέντες συν Πάντελιτς (
, δεν σωνόμαστε αγωνιστικά, παρά μόνο εξωαγωνιστικά, όπως τόσες και τόσες χρονιές σωνόταν ένας εκ των Βέροιας, Λεβαδειακού, Κέρκυρας, Άρη το 2012-13 και λοιπών αμελητέων ποδοσφαιρικών δυνάμεων.
Στα του παιχνιδιού: Διαβάζω συνεχώς για κριτικές παιχτών. Δεν διάβασα ποτέ να γράφεται τίποτα για τον Νικολιά. Υπάρχει αυτός ο παίχτης, στο κέντρο, στα χαφ ως μεσοεπιθετικός που; Ο άνθρωπος είναι ποδοσφαιρικά ανύπαρκτος σε μία από τις πιο νευραλγικές θέσεις. Άπειρα λάθη, άπειρες λανθασμένες μεταβιβάσεις, μαρκάρισμα με τα μάτια, καμία ασίστ και τεράστιος χασογκόλης. Όλα αυτά για εμένα συνθέτουν το προφίλ εκείνου του ποδοσφαιριστή που αδυνατεί να σταθεί ακόμη και σε μια ομάδα τύπου Π.Α.Σ., σεζόν 2018-2019. Ο άνθρωπος κρύβει στην καλή τεχνική του την απουσία του στο γήπεδο, που μας κοστίζει πανάκριβα.
Κάτι ακόμη: Από την αρχή της σεζόν έχουν χρησιμοποιηθεί 27 ποδοσφαιριστές (ολογράφως είκοσι επτά). Εκ των οποίων 8 (Γκριζμαν, Τζόνι γουόκερ, Λουκίνας, Παμλίδης, Ξύδας-Μύδας, Μάνος, Λεό, Μυστακίδης στην επίθεση. Για να μην αναφέρω Γιάκο και Κούζικ.
Απλά απορώ τι είδους ψυχολογία έχει ο Πετράκης, τι είδους σχεδιασμό κάνει και στη τελική τι όνειρα βλέπει; Μου φαίνεται ότι ο κόουτς δεν είναι πολύ καλά. Αυτή είναι η εκτίμησή μου. Με αυτά που κάνει μου δίνει την εντύπωση ανθρώπου που βρίσκεται σε εξαιρετικά δυσχερή θέση, δίχως ψυχραιμία και σε μεγάλη σύγχυση.
Για το Χοντρό δεν θα πω τίποτα άλλο για τα της ομάδας. Απλά να αναφέρω ότι το κακό δημόσιο του έφτιαξε το γήπεδο, πληρώνοντας πανάκριβα για χορτάρι, που δεν ήταν υποχρεωμένο να φτιάξει, και αυτός δεν το συντηρεί καθόλου. Ούτε το ελάχιστο των υποχρεώσεων δεν αναλαμβάνει.