Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ - Απόλλων  (Αναγνώστηκε 15416 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ - Απόλλων
« Απάντηση #75 στις: Σαβ 26 Ιαν 2019 20:57 »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Σαβ 26 Ιαν 2019 21:00 »
Παράθεση
Πετράκης: «Ήταν δύσκολη η διαχείριση –Θέλαμε μόνο νίκη»
Ο ΠΑΣ έπαιζε  με την πλάτη στον τοίχο σήμερα, καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, πλην της νίκης, θα τον έφερνε ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό. Ο κ. Πετράκης τόνισε στις δηλώσεις του ότι υπήρχε πολύ άγχος και χρειαζόταν ειδική μεταχείριση το ματς, δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση Μάνου και Σεργκελασβίλι, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για μία ακόμα μεταγραφή».

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στη διαχείριση για μας, γιατί δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Τα στοιχεία που έπρεπε να έχουμε σήμερα ήταν η ισορροπία, η ωριμότητα και η σωστή διαχείριση. Το πιο σημαντικό σήμερα είναι μόνο το αποτέλεσμα. Έπρεπε να νικήσουμε σήμερα τον Απόλλωνα λόγω της βαθμολογικής του θέσης. Η ποιότητα που έχει όμως ως ομάδα είναι ένα διαφορετικό πράγμα.

Είμαι ευχαριστημένος που πετύχαμε τον στόχο. Υπήρχε πίεση και άγχος από τους παίκτες, αλλά νομίζω ότι ελέγξαμε το ματς πολύ καλά, αν εξαιρέσουμε κάποιες στημένες φάσεις. Στη ροή του παιχνιδιού, όμως, δεν είχαμε πρόβλημα.

Στο α’ ημίχρονο είχαμε καθαρές ευκαιρίες, ενώ στο β’ στο ανοιχτό γήπεδο υπήρξαν καθαρές προϋποθέσεις για το δεύτερο γκολ».

Για τα δύο νέα αποκτήματα που αγωνίστηκαν σήμερα βασικοί: «Είμαι ευχαριστημένος και από τους δύο. Θα παίξουν ακόμα καλύτερα στο μέλλον».

Για την επιστροφή του Λέο μετά από 4 μήνες: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Λέο».

Για το ότι το άγχος δεν θα είναι προσωρινό, αλλά μόνιμο φέτος και πως θα ξεπεραστεί: «Πρέπει να κάνουμε καλή εκτίμηση ανάλογα με τις στιγμές. Αυτό που θα βοηθήσει να ξεπεράσουμε το άγχος είναι τα καλά αποτελέσματα. Το πιο σημαντικό τώρα είναι με όποιον κι αν παίζουμε να δείχνουμε το καλό μας πρόσωπο και να παίρνουμε αποτελέσματα. Αν τα παίρνουμε, μετά θα έρθουν και οι καλύτερες εμφανίσεις. Μπορούμε να το κάνουμε».

Για τα μεταγραφικά: «Κάτι ακόμα μπορεί να γίνει».
super-fm.gr

Παράθεση
Τεννές: «Διαιτητικές αποφάσεις μας κάνουν δυσκολότερη τη ζωή μας»
Η απόφαση του Ζαχαριάδη για την αποβολή του Βάσιτς στο 74ο λεπτό ήταν αυτή που μονοπώλησε στις δηλώσεις του Μπάμπη Τεννέ, μαζί με κάποιες ακόμα διαιτητικές αποφάσεις από προηγούμενα ματς. Ο τεχνικός του Απόλλωνα παραδέχτηκε, πάντως, ότι πλέον οι ελπίδες παραμονής είναι λιγοστές.

«Δυστυχώς μας αναγκάζουν αντί να μιλάμε για ποδόσφαιρο, να μιλάμε για άλλα πράγματα. Η ομάδα υποβιβάζεται όχι μόνο από δικά της λάθη, αλλά και άλλων. Πριν μερικές αγωνιστικές δεν δόθηκε καθαρό φάουλ στην Λάρισα  και γίνεται αυτογκόλ, στο προηγούμενο με τον Λεβαδειακ, έπρεπε ο αντίπαλος να παίζει με λιγότερο παίκτη από το 30’, όμως δεν δόθηκε αποβολή και σήμερα ο διαιτητής μας στερεί το δικαίωμα να διεκδικήσουμε ως το τέλος κάτι, με την κόκκινη που δεν υπάρχει. Καταλαβαίνετε ότι υπάρχει στεναχώρια, γιατί κάναμε προσπάθεια, τα παιδιά ανταποκρίνονται σε ό,τι λέμε, αλλά δεν παίρνουμε όσα δικαιούμαστε στον αγωνιστικό χώρο.

Για το ματς δεν έχω πολλά, το είδαν όλοι, μπορούσαμε να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία, αλλά όλες οι αποφάσεις ήταν εναντίον μας. Όλοι κάνουμε λάθη και ο συγκεκριμένος διαιτητής έκανε λάθη, αλλά μας στοιχίζουν πολύ.

Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ Γιάννινα για τη νίκη του, του εύχομαι καλή συνέχεια κι εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, ελπίζοντας ότι μπορεί να δικαιωθούμε».

Για το αν θεωρεί ότι ο Απόλλωνας έπεσε μετά τη σημερινή ήττα: «Έχει ακόμα αρκετά παιχνίδια το πρωτάθλημα, αλλά βλέποντας τα τελευταία που δεν παίρνουμε στον αγωνιστικό χώρο ό,τι αξίζουμε, υπάρχει μια μικρή απογοήτευση. Ήταν που ήταν δύσκολη, μας την κάνουν και ακόμα δυσκολότερη τη ζωή μας».
super-fm.gr

Παράθεση
Μάνος: «Τους είχα διαβάσει»
Την απόλυτη ικανοποίησή του για την νίκη του ΠΑΣ επί του Απόλλωνα εξέφρασε ο σκόρερ Δημήτρης Μάνος.

Ο νεοφερμένος στα Γιάννινα, 24χρονος επιθετικός έχοντας σημειώσει τα δύο φετινά του γκολ στο πρωτάθλημα στην ίδια ομάδα, τον Απόλλωνα – ως παίκτης του Ολυμπιακού κι ως μέλος του ΠΑΣ, τώρα – σχολίασε μεταξύ άλλων :

«Ναι όντως χαίρομαι γι’ αυτό. Την πρώτη φορά το έκανα για τον Ολυμπιακό χαρίζοντας τους τρεις πόντους και τώρα για την νέα μου ομάδα, την οποία βοήθησα να πάρει τη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να μείνει στην κατηγορία και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο.

Είχα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα κι άλλη φορά κι από τότε τους είχα.. διαβάσει (!) κάτι που με βοήθησε να σκοράρω  τώρα. Ήξερα τις αδυναμίες τους, χτύπησα εκεί, πέτυχα το γκολ και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό.

Το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε, πέτυχα το γκολ, παίρνω ψυχολογία, θα συνεχίσουμε και μακάρι να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα.

Θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο πρόγραμμα με δύο ματς στη Θεσσαλονίκη (ΠΑΟΚ, Άρης). Θα δώσουμε το 100% να πα΄ρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε και από εκεί και πέρα να μας βοηθήσει και ο Θεός να παίρνουμε τους 3 βαθμούς».

Για τον Οριεουέλα που αναγκάστηκε να παίξει τερματοφύλακας: «Κι εμένα μ’ αρέσει αυτή η θέση, αν συνέβαινε στη δικιά μου ομάδα θα ζητούσα από τον προπονητή να παίξω τερματοφύλακας. Έπρεπε να σουτάρουμε περισσότερο από τη στιγμή που έγινε αυτό. Δεν καταφέραμε όμως να βρούμε τον χώρο. Είναι κάτι δύσκολο, αλλά κατάφερε να βγάλει και ένα φάουλ του Γιάκου. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί: «Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να δείξουμε στο γήπεδο όσα μας έχει πει ο προπονητής, να πάμε εκεί και να διεκδικήσουμε το καλύτερο. Ξέρουμε με ποια ομάδα παίζουμε, αλλά μέσα από την προσπάθεια που θα καταβάλουμε θα δώσουμε το 100% και ό,τι πάρουμε.

Έχει φύγει ο πρώτος του σκόρερ ο Πρίγιοβιτς, αλλά συνεχίζει να πετυχαίνει γκολ, έχει ποιοτικούς παίκτες, αλλά άμα είμαστε συγκεντρωμένοι και εκτελέσουμε τις οδηγίες του προπονητή πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα».
super-fm.gr

Παράθεση
Βελλίδης: «Ανασάναμε -Πιστεύω να δικαιωθούμε»
Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ στάθηκε στα οφέλη της ομάδας του από τον συγκεκριμένο αγώνα :

«Είχαμε άγχος κι αυτό ήταν λογικό. Ανασάναμε με αυτή τη νίκη και πρέπει να μείνουμε συμπαγείς ως σύνολο. Να κρατήσουμε τις ισορροπίες παλεύοντας τα ματς επί 90 λεπτά!

Έχουμε καλό υλικό, αλλά δεν μας πήγαν καλά πολλά παιχνίδια. Πιστεύω στη συνέχεια να δικαιωθούμε με τα αποτελέσματα που θα παίρνουμε..»
super-fm.gr

Παράθεση
Δύο ανακοινώσεις από τον Απόλλωνα για τη διαιτησία του Ζαχαριάδη
Μία ανακοίνωση για κάθε ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε ο Απόλλων Σμύρνη. Στην πρώτη διαμαρτυρήθηκε για τα «σπόρια» του Ζαχαριάδη και στη δεύτερη για την αποβολή του τερματοφύλακα.

Η πρώτη ανακοίνωση:

«Επειδή προφανώς την προηγούμενη αγωνιστική δεν παρακολουθήσατε τον αγώνα της ομάδας μας, επειδή και τα… σπόρια υποβιβάζουν ομάδες, επειδή γίνονται διάφορα και σε αγώνες που δεν αφορούν την κορυφή, παρακολουθήστε τον αγώνα που είναι σε εξέλιξη».

Η δεύτερη ανακοίνωση:

«Κύριε Περέιρα, ελπίζουμε να είδατε και το δεύτερο ημίχρονο. Να είδατε και το «ανθρώπινο» λάθος του διαιτητή που είδε όλη η Ελλάδα. Περιμένουμε την αντίδρασή σας».
super-fm.gr
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 26 Ιαν 2019 21:12 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #77 στις: Σαβ 26 Ιαν 2019 22:06 »
Όσο και να πονάει τους συμπαθείς Απολλωνιστές, η κόκκινη ήταν καρακόκκινη, ασχέτως τι θα πουν διάφοροι "ειδήμονες", που δικά τους παιχνιδάκια θα εξυπηρετούν και προφανώς καρφάκι δεν τους καίγεται για το "Απολλωνάκι"
Η μπάλα φεύγει από το πόδι του Μάνου, βρίσκει καθαρά το αριστερό χέρι του Πωστονλεν, ίσως μετά που που πάει να σμίξει τα χέρια να βρίσκει και το δεξί και μετά βρίσκει στη κεφάλα του.
Αν πάτε το βίντεο καρέ καρέ, θα δείτε ότι η μπάλα αλλάζει εμφανώς πορεία μόλις βρίσκει τον αριστερό του αγκώνα και μετά βρίσκει το κεφάλι.

Είμαστε τέτοια ράτσα, που πρώτοι εμείς θα λέγαμε τη κόκκινη μουσαντένια ΑΝ ήταν τέτοια, αλλά ΔΕΝ.

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Σαβ 26 Ιαν 2019 22:19 »
Απο τα ματς που κρατας μονο τους 3 ποντους...Τιποτε αλλο...
Σιγουρα στο β ημιχρονο η εμφάνιση της ομάδας ηταν για τα πανηγύρια και η νίκη ήρθε με την ψυχή στο στομα...Αλλα παίζαμε και με το πιστόλι στον κρόταφο φίλοι μου...Απο εξω ολα φαίνονται εύκολα..Μεσα στο γηπεδο ομως ειναι διαφορετικά...Και το αγχος ηταν μεγαλο και αυτο φαινοταν οσο περνουσε η ωρα.Ας παρουμε αλλες 5 νικες και ας τις παρουμε ετσι..
Θελω να ελπιζω οτι μπαινοντς ο Λεο και ο Παντελιτς θα αλλαξει και η εικονα της ομαδας ομως.
ΥΓ..Για την κοκκινη ειναι δεν ειναι δεν με απασχολει και πολυ..Τρωμε παπα φετος απο κορακια εμεις που μου περισσεύει.Ας μας εδιναν 3 βαθμους στην Ξανθη,αλλους 3 στην Χαλκιδωνα και κανεναν στην Λαρισα και ας μην τον απέβαλε
ΥΓ2..Ο πεσμενος Απολλων καπου θα κανει κηδεια..

Αποσυνδεδεμένος gecks

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Σαβ 26 Ιαν 2019 22:34 »
Η μπάλα φεύγει από το πόδι του Μάνου, βρίσκει καθαρά το αριστερό χέρι του Πωστονλεν, ίσως μετά που που πάει να σμίξει τα χέρια να βρίσκει και το δεξί και μετά βρίσκει στη κεφάλα του.

Καθαρά κιόλας;
Εμένα μου φαίνεται δε βρίσκει ντιπ και ότι η κόκκινη ήταν άδικη.
Εκτός και αν χρήζει τιμωρίας η πρόθεση, δεν ξέρω τι λέει ο κανονισμός.

Κρατάω από το σημερινό (εκτός προφανώς από τους 3 βαθμους) ότι φεύγοντας από το γήπεδο και ακούγοντας τα σχετικά πηγαδάκια, δεν καταλάβαινες ότι κέρδισε η ομάδα.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 26 Ιαν 2019 23:23 από gecks »

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΣΙΛΗΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Σαβ 26 Ιαν 2019 22:38 »
Μπήκε 5 λεπτά ο Λεόν και...ξεκουράστηκαν λίγο τα ματάκια μας :joker:

Συνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Σαβ 26 Ιαν 2019 22:40 »
Αγχος, ξεαγχος η ομάδα σήμερα ήταν και πάλι τραγική και κακή σχεδόν σε όλο τον αγώνα! Δε νοείται σοβαρή ομάδα με αβάντα παίκτη και τερματοφύλακα αντιπάλου μουσαντενιο, να μην την έχεις κολλήσει στα σκοινιά και να βαράς αλλεπάλληλα!!!!
Αυτά από μένα, δυστυχώς ότι και να έγινε σήμερα η ομάδα έδειξε ότι είναι απίθανο να μείνει κατηγορία.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Σαβ 26 Ιαν 2019 22:52 »
Παράθεση

Εγώ ελπίζω να μη δικαιωθούμε γιατί το δίκαιο είναι να παίζεις με αντίπαλο Γιάννη Τάτση κι Απόλλωνα Λάρσας τ χρόν.

Το δίκαιο, βάσει του πώς λειτούργησε ολόκληρος ο οργανισμός φέτος (και κάποια τμήματά του χρόνια τώρα). Όραμα, φιλοσοφία, στελέχωση, μέθοδος, προσέγγιση, δράση...
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Σαβ 26 Ιαν 2019 22:56 »
Άλλη μια μεγάλη εμφάνιση για την ομάδα μας.Η ομάδα μπήκε πολύ δυνατά σκόραρε ένα γρήγορο γκολ και μετά διαχειρίστηκε άψογα το παιχνίδι.Κρατήσαμε τον Απόλλωνα στο 0 μια ομάδα που σκοράρει κατά ριπάς στην Superleague.Ακόμα και μετά την αποβολή η ομάδα έδειξε πόσο μεγάλη είναι και τηρώντας το Fair Play δεν έβαλε τα 5 ή 6 γκολ που θα μπορούσε άνετα να πετύχει.Η ωριμότητα των παικτών και η άψογη καθοδήγηση από τον πάγκο ήταν οι πυλώνες αυτής της τεράστιας επιτυχίας.Τέτοιες εμφανίσεις μας γεμίζουν με σιγουριά ότι η ομάδα θα φύγει πολύ εύκολα αήττητη από τα 2 συνεχόμενα ματς στην Θεσσαλονίκη.Για άλλη μία φορά μπράβο στον κόουτς και τα παιδιά.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Σαβ 26 Ιαν 2019 23:14 »
Ειδα 2 φορες τη φαση και νομιζω χτυπαει στο κεφαλι. Τωρα αν τη στιγμη που περναει διπλα απο τα χερια βρισκει εστω και λιγο αυτο δεν μπορω να το ξερω. Μπορει ο διαιτητης να ειχε καλυτερη οπτικη γωνια.

Τελος παντων δυσκολη φαση. Δεν ξερω αν θα αλλαζε κατι γιατι ουτως ή αλλως ειτε με 9 παιχτες επαιζε ο απολλων ειτε με 11 τις ιδιες φασεις θα εκανε.

Επαιξαν 20 λεπτα χωρις τερματοφυλακα. Μεγαλη δουλεια. Εμεις παιζουμε 2 χρονια.
Για να μη πω για την αμυνα. Εγω να παιζα στον απολλωνα 2 γκολ θα ειχα βάλει σήμερα.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #85 στις: Σαβ 26 Ιαν 2019 23:30 »
Αν είναι εντονα φορτισμένο, εκτός από την ατμόσφαιρα και το μανίκι του τέρμα και κάνει τη μπάλα χωρίς να ακουμπάει επάνω τ ν αλλάζει πορεία, ναι ήταν άδικη  ;)

Και μάλλον βρίσκει κ στ άλλο. Αν κ φτάνει ν ακουμπήσει στο ένα

« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 26 Ιαν 2019 23:43 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος gecks

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Σαβ 26 Ιαν 2019 23:44 »
Πελέ με κούμπλα, καμιά μπάλα δεν αλλάζει πορεία.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #87 στις: Σαβ 26 Ιαν 2019 23:55 »
Παράθεση
καμιά μπάλα δεν αλλάζει πορεία
Σ αυτό σφωνούμε, δεν είναι μπάλα αυτό το πράμα.
Αυτό το μπαλόνι τεσπα, όχι μόνον αλλάζει πορεία και πάει από τόνα χέρι στ άλλο κ μετά στη κεφάλα τ, αλλάζει και φάλτσα επίσης!

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Κυρ 27 Ιαν 2019 00:35 »
   επειδη η ελλειψη σεξ βλαπτει την οραση σοβαρα,οπως ευστοχα μας λεει  και καποιος συνταυρος δεν παμε να ξεχαρμανιασουμε αποψε και να πιακουμε τ σχετικη κβεντα αυριο μεθαυριο? B-)
  εμενα παντως δε μ φανκε για χερ αλλα μη δινετε και πολυ σημασια στη γνωμη μου,εχω κατι μηνες να καλαφατισω... :))
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Κυρ 27 Ιαν 2019 00:36 »
Παμε!
 :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Κυρ 27 Ιαν 2019 00:59 »
  αντε,καλο βολι σ ολους γι αποψε ;)  ... μετα μπορουμε να κανουμε και μια ψηφοφορια για το τι βλεπει ο καθενας για να ιδουμε αν ισχυει και το σχετικο αποφθεγμα B-)
υ.γ.η ψηφο τ proctor (νομιζω) θα μετρησει διπλα? :P
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 27 Ιαν 2019 01:02 από paspaliars »
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Κυρ 27 Ιαν 2019 09:26 »
Για την φάση , τώρα που την ειδα στο βιντεο, γιατι στο γήπεδο φάνηκε καθαρά χέρι:
Δηλαδή αυτός ανοίγει τα χέρια 35 εκατοστά και η μπαλα που ειναι 30 περνάει μέσα , χωρίς να αγγίξει, και περιμένετε να το δει αυτό διαιτητης Ελληνας;
Και δει ο Ζαχαριάδης; Από τα 30 μέτρα πίσω που ήταν; Ας ειμαστε σοβαροί.
Στο γηπεδο όλοι ειμασταν 100% σίγουροι για χέρι.

Παμε στο ματς τώρα.
Είμαι χαρούμενος γιατι θα πάρουμε το καλοκαίρι τους δυο μέσους του Απόλλωνα που πέφτει.  ;)

Επίσης, μιας και άρχισε σοβαρό κράξιμο του Πετρακη από τον κόσμο, είμαι αισιόδοξος αν την γλυτώσουμε, ότι του χρόνου θα εχουμε νέο προπονητή.

Χτες είχαμε τρεις νέους παίκτες.
Επιθετικό που εβαλε γκόλ κι αν ο Νικολιας δεν παιοβαρούσε θα είχε 2 ή 3, κανονικό αριστερό μπάκ, και κανονικό δεξί μπακ.
Αν αποκτήσουμε και δυο κανονικούς στο κέντρο, μέχρι το καλοκαίρι εχουμε υποτυπώδη ομάδα.
Και μάλλον την σώνουμε την παρτίδα.
Και το καλοκαίρι παίρνουμε και κανονικό τέρμα, κανονικά σεντερ μπακ κλπ.

Και με κανονικό προπονητή, οχι χεσμένο , που να μπορει να εμπνεύσει, κάτι μπορει να γίνει.
Να βλέπουμε λίγο μπαλίτσα δηλαδή, οχι να μας πονάνε τα ματάκια μας
Και να φεύγουμε απο το γήπεδο με συναίσθημα ντροπής και οδύνης, κι ας κερδίσαμε το ματς.

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Κυρ 27 Ιαν 2019 09:59 »
Παράθεση
Πετράκης: «Ήταν δύσκολη η διαχείριση –Θέλαμε μόνο νίκη»
Ο ΠΑΣ έπαιζε  με την πλάτη στον τοίχο σήμερα, καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, πλην της νίκης, θα τον έφερνε ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό. Ο κ. Πετράκης τόνισε στις δηλώσεις του ότι υπήρχε πολύ άγχος και χρειαζόταν ειδική μεταχείριση το ματς, δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση Μάνου και Σεργκελασβίλι, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για μία ακόμα μεταγραφή».

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στη διαχείριση για μας, γιατί δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Τα στοιχεία που έπρεπε να έχουμε σήμερα ήταν η ισορροπία, η ωριμότητα και η σωστή διαχείριση. Το πιο σημαντικό σήμερα είναι μόνο το αποτέλεσμα. Έπρεπε να νικήσουμε σήμερα τον Απόλλωνα λόγω της βαθμολογικής του θέσης. Η ποιότητα που έχει όμως ως ομάδα είναι ένα διαφορετικό πράγμα.

Είμαι ευχαριστημένος που πετύχαμε τον στόχο. Υπήρχε πίεση και άγχος από τους παίκτες, αλλά νομίζω ότι ελέγξαμε το ματς πολύ καλά, αν εξαιρέσουμε κάποιες στημένες φάσεις. Στη ροή του παιχνιδιού, όμως, δεν είχαμε πρόβλημα.

Στο α’ ημίχρονο είχαμε καθαρές ευκαιρίες, ενώ στο β’ στο ανοιχτό γήπεδο υπήρξαν καθαρές προϋποθέσεις για το δεύτερο γκολ».

Για τα δύο νέα αποκτήματα που αγωνίστηκαν σήμερα βασικοί: «Είμαι ευχαριστημένος και από τους δύο. Θα παίξουν ακόμα καλύτερα στο μέλλον».

Για την επιστροφή του Λέο μετά από 4 μήνες: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Λέο».

Για το ότι το άγχος δεν θα είναι προσωρινό, αλλά μόνιμο φέτος και πως θα ξεπεραστεί: «Πρέπει να κάνουμε καλή εκτίμηση ανάλογα με τις στιγμές. Αυτό που θα βοηθήσει να ξεπεράσουμε το άγχος είναι τα καλά αποτελέσματα. Το πιο σημαντικό τώρα είναι με όποιον κι αν παίζουμε να δείχνουμε το καλό μας πρόσωπο και να παίρνουμε αποτελέσματα. Αν τα παίρνουμε, μετά θα έρθουν και οι καλύτερες εμφανίσεις. Μπορούμε να το κάνουμε».

Για τα μεταγραφικά: «Κάτι ακόμα μπορεί να γίνει».
super-fm.gr

Παράθεση
Τεννές: «Διαιτητικές αποφάσεις μας κάνουν δυσκολότερη τη ζωή μας»
Η απόφαση του Ζαχαριάδη για την αποβολή του Βάσιτς στο 74ο λεπτό ήταν αυτή που μονοπώλησε στις δηλώσεις του Μπάμπη Τεννέ, μαζί με κάποιες ακόμα διαιτητικές αποφάσεις από προηγούμενα ματς. Ο τεχνικός του Απόλλωνα παραδέχτηκε, πάντως, ότι πλέον οι ελπίδες παραμονής είναι λιγοστές.

«Δυστυχώς μας αναγκάζουν αντί να μιλάμε για ποδόσφαιρο, να μιλάμε για άλλα πράγματα. Η ομάδα υποβιβάζεται όχι μόνο από δικά της λάθη, αλλά και άλλων. Πριν μερικές αγωνιστικές δεν δόθηκε καθαρό φάουλ στην Λάρισα  και γίνεται αυτογκόλ, στο προηγούμενο με τον Λεβαδειακ, έπρεπε ο αντίπαλος να παίζει με λιγότερο παίκτη από το 30’, όμως δεν δόθηκε αποβολή και σήμερα ο διαιτητής μας στερεί το δικαίωμα να διεκδικήσουμε ως το τέλος κάτι, με την κόκκινη που δεν υπάρχει. Καταλαβαίνετε ότι υπάρχει στεναχώρια, γιατί κάναμε προσπάθεια, τα παιδιά ανταποκρίνονται σε ό,τι λέμε, αλλά δεν παίρνουμε όσα δικαιούμαστε στον αγωνιστικό χώρο.

Για το ματς δεν έχω πολλά, το είδαν όλοι, μπορούσαμε να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία, αλλά όλες οι αποφάσεις ήταν εναντίον μας. Όλοι κάνουμε λάθη και ο συγκεκριμένος διαιτητής έκανε λάθη, αλλά μας στοιχίζουν πολύ.

Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ Γιάννινα για τη νίκη του, του εύχομαι καλή συνέχεια κι εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, ελπίζοντας ότι μπορεί να δικαιωθούμε».

Για το αν θεωρεί ότι ο Απόλλωνας έπεσε μετά τη σημερινή ήττα: «Έχει ακόμα αρκετά παιχνίδια το πρωτάθλημα, αλλά βλέποντας τα τελευταία που δεν παίρνουμε στον αγωνιστικό χώρο ό,τι αξίζουμε, υπάρχει μια μικρή απογοήτευση. Ήταν που ήταν δύσκολη, μας την κάνουν και ακόμα δυσκολότερη τη ζωή μας».
super-fm.gr

Παράθεση
Μάνος: «Τους είχα διαβάσει»
Την απόλυτη ικανοποίησή του για την νίκη του ΠΑΣ επί του Απόλλωνα εξέφρασε ο σκόρερ Δημήτρης Μάνος.

Ο νεοφερμένος στα Γιάννινα, 24χρονος επιθετικός έχοντας σημειώσει τα δύο φετινά του γκολ στο πρωτάθλημα στην ίδια ομάδα, τον Απόλλωνα – ως παίκτης του Ολυμπιακού κι ως μέλος του ΠΑΣ, τώρα – σχολίασε μεταξύ άλλων :

«Ναι όντως χαίρομαι γι’ αυτό. Την πρώτη φορά το έκανα για τον Ολυμπιακό χαρίζοντας τους τρεις πόντους και τώρα για την νέα μου ομάδα, την οποία βοήθησα να πάρει τη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να μείνει στην κατηγορία και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο.

Είχα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα κι άλλη φορά κι από τότε τους είχα.. διαβάσει (!) κάτι που με βοήθησε να σκοράρω  τώρα. Ήξερα τις αδυναμίες τους, χτύπησα εκεί, πέτυχα το γκολ και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό.

Το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε, πέτυχα το γκολ, παίρνω ψυχολογία, θα συνεχίσουμε και μακάρι να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα.

Θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο πρόγραμμα με δύο ματς στη Θεσσαλονίκη (ΠΑΟΚ, Άρης). Θα δώσουμε το 100% να πα΄ρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε και από εκεί και πέρα να μας βοηθήσει και ο Θεός να παίρνουμε τους 3 βαθμούς».

Για τον Οριεουέλα που αναγκάστηκε να παίξει τερματοφύλακας: «Κι εμένα μ’ αρέσει αυτή η θέση, αν συνέβαινε στη δικιά μου ομάδα θα ζητούσα από τον προπονητή να παίξω τερματοφύλακας. Έπρεπε να σουτάρουμε περισσότερο από τη στιγμή που έγινε αυτό. Δεν καταφέραμε όμως να βρούμε τον χώρο. Είναι κάτι δύσκολο, αλλά κατάφερε να βγάλει και ένα φάουλ του Γιάκου. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί: «Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να δείξουμε στο γήπεδο όσα μας έχει πει ο προπονητής, να πάμε εκεί και να διεκδικήσουμε το καλύτερο. Ξέρουμε με ποια ομάδα παίζουμε, αλλά μέσα από την προσπάθεια που θα καταβάλουμε θα δώσουμε το 100% και ό,τι πάρουμε.

Έχει φύγει ο πρώτος του σκόρερ ο Πρίγιοβιτς, αλλά συνεχίζει να πετυχαίνει γκολ, έχει ποιοτικούς παίκτες, αλλά άμα είμαστε συγκεντρωμένοι και εκτελέσουμε τις οδηγίες του προπονητή πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα».
super-fm.gr

Παράθεση
Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ στάθηκε στα οφέλη της ομάδας του από τον συγκεκριμένο αγώνα :

«Είχαμε άγχος κι αυτό ήταν λογικό. Ανασάναμε με αυτή τη νίκη και πρέπει να μείνουμε συμπαγείς ως σύνολο. Να κρατήσουμε τις ισορροπίες παλεύοντας τα ματς επί 90 λεπτά!

Έχουμε καλό υλικό, αλλά δεν μας πήγαν καλά πολλά παιχνίδια. Πιστεύω στη συνέχεια να δικαιωθούμε με τα αποτελέσματα που θα παίρνουμε..»
super-fm.gr

Παράθεση
Δύο ανακοινώσεις από τον Απόλλωνα για τη διαιτησία του Ζαχαριάδη
Μία ανακοίνωση για κάθε ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε ο Απόλλων Σμύρνη. Στην πρώτη διαμαρτυρήθηκε για τα «σπόρια» του Ζαχαριάδη και στη δεύτερη για την αποβολή του τερματοφύλακα.

Η πρώτη ανακοίνωση:

«Επειδή προφανώς την προηγούμενη αγωνιστική δεν παρακολουθήσατε τον αγώνα της ομάδας μας, επειδή και τα… σπόρια υποβιβάζουν ομάδες, επειδή γίνονται διάφορα και σε αγώνες που δεν αφορούν την κορυφή, παρακολουθήστε τον αγώνα που είναι σε εξέλιξη».

Η δεύτερη ανακοίνωση:

«Κύριε Περέιρα, ελπίζουμε να είδατε και το δεύτερο ημίχρονο. Να είδατε και το «ανθρώπινο» λάθος του διαιτητή που είδε όλη η Ελλάδα. Περιμένουμε την αντίδρασή σας».
super-fm.gr

'Ασε μας ρε Τενέ(κε) που πέφτεις γιατί σου φταίει η διαιτησία!!!!!Η ομάδα σου είναι για Δ Εθνική,όπως κι ο ΠΑΣ για Β!!!!Το θέμα είναι ότι κι ο ΟΦΗ είναι για Β,κι η Λειβαδιά,κι η Λαμία κι η Λάρισα κι  ο Πανιώνιος κι η Ξάνθη και,και......
Πονάνε τα μάτια μας γενικότερα!!!!Αυτό που παίζεται στη σκουπρολίγκα δεν είναι ποδόσφαιρο,είναι κακοποίηση του αθλήματος!!!
Όσο αφορά το ματς,ανάξιο σχολιασμού!!Όπως ειπώθηκε και πιο πάνω είτε με 10 είτε με 9 έπαιζε ο Αππόλωνας,με τον Πετράκη προπονητή στο μισό γήπεδο θα σε έπαιζε!!!Κι όχι μόνο ο Αππόλωνας αλλά κι ο Αστέρας Ραχούλας!!!Έπαιξε ο Αππόλωνας χωρίς τερματοφύλακα 20 λεπτά........ο ΠΑΣ παίζει κάθε Κυριακή χωρίς τερματοφύλακα!!!

Απλά,τέτοια ματς,ανεξαρτήτου αποτελέσματος,διώχνουν και τον ελάχιστο κόσμο που έχει μείνει στο γήπεδο και σε κάθε γήπεδο!!!

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Κυρ 27 Ιαν 2019 11:08 »
Μπήκε 5 λεπτά ο Λεόν και...ξεκουράστηκαν λίγο τα ματάκια μας :joker:

Μπήκε 5 λεπτά εκανε κατι τσαλιμακια..εγραψε συν μια συμμετοχη στο πρωταθλημα και χριστοβασιλης ετριβε τα χερια του για την κοστολογηση του προιοντος ....
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Κυρ 27 Ιαν 2019 13:32 »
η ομάδα χθες πέραν των άλλων θεμάτων που όλοι βλέπουμε, φάνηκε να μην έχει καθόλου αντοχή και δύναμη, τουλάχιστο σε σχέση με τον ουραγό απόλλωνα που ακόμα και με 10 φαινόταν ότι είχε περισσότερους παίχτες στο γήπεδο   .... αναρωτιέμαι κι εγώ όπως και πολλοί άλλοι τι στο καλό δουλεύτηκε το καλοκαίρι στην προετοιμασία

ο πετράκης για άλλη μια φορά τα έκανε μαντάρα βγάζοντας  μισή ώρα πριν τελειώσει το μάτς τον καλύτερο παίχτη του γηπέδου και γενικότερα της ομάδας μας εδώ και μήνες

στα θετικά Μάνος και Γεωργιανός που φάνηκαν ότι διαθέτουν ποιότητα και θα προσαρμοστούν πολύ γρήγορα,

επίσης μας δίνει κάποια ελπίδα η επιστροφή του Λεό και προσευχόμαστε να είναι καλός ο Πάντελιτς

αν όλα αυτά πάνε καλά και με λίγη τύχη κάτι μπορούμε να κάνουμε και του χρόνου έχει ο Θεός ή ο Χοντρός αν θέλετε

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Κυρ 27 Ιαν 2019 15:08 »
Συμφωνώ σε όλα με το Davelis.

Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι που κερδίσαμε μια καλύτερη ομάδα,
με καλύτερους παίκτες από τους δικούς μας, με σαφές αγωνιστικό πλάνο σε αντίθεση με εμάς και μια ομάδα που έδειξε πως ήθελε περισσότερο από όσο εμείς, το τρίποντο και πάλεψε γι'αυτό με συνέπεια.
Λίγο η κόκκινη κάρτα, λίγο το κακό τερέν, την εμπόδισε απ'το να πάρει αυτό εδικαιούτο, δηλαδή τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας.

Έτσι είναι. Κάποιες φορές, χάνεις βαθμούς ενώ το αξίζεις, και κάποιες φορές παίρνεις χωρίς να τους δικαιούσαι.
Χθες ήμασταν τυχεροί.

Η ομάδα πρέπει να ξεκινάει απ'τον Κλάους κατά τη γνώμη μου. Και χωράει μαζί με Μάνο και Γκριζμάν όταν παίζεις στην έδρα σου με τον υποβιβασμένο Απόλλων.
Απ'το να πονάνε τα ματάκια μας με τους Ξύδες, Παμλίδες, Νικολιάδες και λοιπούς σπρίντερς, καλύτερα να βλέπουμε λίγο στρωτή μπαλίτσα.

Απολύτως δικαιολογημένη γκρίνια από τους θεατές, δεν είμαστε και ούτε θα γίνουμε ποτέ, Αστέρας Ραχούλας να είμαστε ικανοποιημένοι με τα μπάμπα μπούμπα, την ηττοπάθεια, την έλλειψη φαντασίας, την χεσμένη νοοτροπία και το ανεμικό μισό - μηδέν. Είμαστε ΠΑΣ Γιάννινα!
Όποιος δεν μπορεί, να πάει σπίτι του...
Όσο είναι εδώ και φέρει το σήμα μας, θα τα ακούει!

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Κυρ 27 Ιαν 2019 16:14 »
Η ομάδα δεν βλέπεται. Και δεν ξέρω πώς μπορούμε να κερδίσουμε 5 παιχνίδια που θέλουμε ακόμα.
Όπως είπε και ο Γιώργης αλλά σπρίντερ άλλο ποδοσφαιριστής. 
Ελπίζω με την προσθήκη του Σέρβου μα δούμε καμία κάθετη.  Έχουν εμ Κριζμαν, έχουμε Μάνο που έδειξε καλά στοιχεία,  έχουμε ακόμα και τον Σάντα Κλάους. Ξέρουνε το τόπι..  Ας δούμε λίγο μπάλα.

Αλλά όπως προείπα, αν παίξουμε όπως χθες, δύσκολο να κάνουμε τις νίκες που θέλουμε...
....

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Κυρ 27 Ιαν 2019 17:28 »
Εχουμε εκτος εδρας Οφη,Πανιωνιο,Λεβαδειακο,Λαμια, ολους τους υπολοιπους μικρομεσαιους που πανε για παραμονη οποτε δυσκολα τα πραγματα με την εικονα που εχουμε.Το γυρισε σε  3-5-2 βλεπω και πρεπει να παρουμε κεντρικο αμυντικο οποσδηποτε μπας και κλησει καμια τρυπα.Δυσκολα να σωθουμε και στα μπαραζ να παμε γιατι και στηνν απο κατω κατηγορια εχει στρωμενες ομαδες.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Κυρ 27 Ιαν 2019 18:52 »
Άμα πάμε μπαράζ και χάσουμε φίλε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Τρεις ομάδες να βρούμε να βάλουμε από κάτω μας και μετά ΠΑΣ είσαι.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #99 στις: Κυρ 27 Ιαν 2019 23:44 »
Πέρα από τις στείρες αντιπαραθέσεις για το Χοντρό ή για τον Πετράκη που πρέπει να φύγει, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σε όσους διαβάζουν:

Υπάρχει κανείς που πραγματικά εκτιμά (όχι πιστεύει) ότι η ομάδα μπορεί να μείνει αγωνιστικά;
Εγώ πιστεύω ότι δεν μπορούμε να μείνουμε. Δεν μπορούμε να βάλουμε από κάτω ούτε τη Λαμία ούτε τη Λάρισα. Ίσως και λέω πάλι ίσως βάλουμε την ΦΟΦΗ. Ίσως όμως γιατί μου φαίνεται ότι και αυτοί βελτιώνονται.

Ήθελα να ήξερα πως θα νικήσουμε έναν εκ των Λαμία, Παναιτωλικό, ΦΟΦΗ έξω ή Ατρόμητο, Αστέρα, Παναθηναϊκό, Ξάνθη μέσα. Ξέχασα κάτι; Αν ναι τα ματς της Θεσσαλονίκης που δεν τα υπολογίζω καν και τον ύποπτο Λεβαδειακό και Πανιώνιο που όλα μπορούν να γίνουν...

Η γνώμη μου είναι πως αν δεν γίνουν αγωνιστικά θαύματα, ήτοι βοηθήσουν στο έπακρο οι νεοαποκτειθέντες συν Πάντελιτς (;), δεν σωνόμαστε αγωνιστικά, παρά μόνο εξωαγωνιστικά, όπως τόσες και τόσες χρονιές σωνόταν ένας εκ των Βέροιας, Λεβαδειακού, Κέρκυρας, Άρη το 2012-13 και λοιπών αμελητέων ποδοσφαιρικών δυνάμεων.

Στα του παιχνιδιού: Διαβάζω συνεχώς για κριτικές παιχτών. Δεν διάβασα ποτέ να γράφεται τίποτα για τον Νικολιά. Υπάρχει αυτός ο παίχτης, στο κέντρο, στα χαφ ως μεσοεπιθετικός που; Ο άνθρωπος είναι ποδοσφαιρικά ανύπαρκτος σε μία από τις πιο νευραλγικές θέσεις. Άπειρα λάθη, άπειρες λανθασμένες μεταβιβάσεις, μαρκάρισμα με τα μάτια, καμία ασίστ και τεράστιος χασογκόλης. Όλα αυτά για εμένα συνθέτουν το προφίλ εκείνου του ποδοσφαιριστή που αδυνατεί να σταθεί ακόμη και σε μια ομάδα τύπου Π.Α.Σ., σεζόν 2018-2019. Ο άνθρωπος κρύβει στην καλή τεχνική του την απουσία του στο γήπεδο, που μας κοστίζει πανάκριβα.

Κάτι ακόμη: Από την αρχή της σεζόν έχουν χρησιμοποιηθεί 27 ποδοσφαιριστές (ολογράφως είκοσι επτά). Εκ των οποίων 8 (Γκριζμαν, Τζόνι γουόκερ, Λουκίνας, Παμλίδης, Ξύδας-Μύδας, Μάνος, Λεό, Μυστακίδης στην επίθεση. Για να μην αναφέρω Γιάκο και Κούζικ.

Απλά απορώ τι είδους ψυχολογία έχει ο Πετράκης, τι είδους σχεδιασμό κάνει και στη τελική τι όνειρα βλέπει; Μου φαίνεται ότι ο κόουτς δεν είναι πολύ καλά. Αυτή είναι η εκτίμησή μου. Με αυτά που κάνει μου δίνει την εντύπωση ανθρώπου που βρίσκεται σε εξαιρετικά δυσχερή θέση, δίχως ψυχραιμία και σε μεγάλη σύγχυση.

Για το Χοντρό δεν θα πω τίποτα άλλο για τα της ομάδας. Απλά να αναφέρω ότι το κακό δημόσιο του έφτιαξε το γήπεδο, πληρώνοντας πανάκριβα για χορτάρι, που δεν ήταν υποχρεωμένο να φτιάξει, και αυτός δεν το συντηρεί καθόλου. Ούτε το ελάχιστο των υποχρεώσεων δεν αναλαμβάνει.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 27 Ιαν 2019 23:49 από Mpakoulieros »
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!