Αποστολέας Θέμα: 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΟΥΣ - ΚΟΥΣ  (Αναγνώστηκε 13314 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΟΥΣ - ΚΟΥΣ
« Απάντηση #50 στις: Δευ 11 Φεβ 2019 21:29 »
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ 2-2 (Μάζουρεκ, Μπαϊροβιτς - Αντονι (2))
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΡΗΣ 0-3 (Λάρσον, Ντιγκινί, Γκαρσία)
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Δευ 11 Φεβ 2019 22:29 »
ΑΕΛ και Λαμια δειχνουν να εχουν γερο μεταλο . Τοσο που δυσκολευομαι να αποφασισω τι θελω στο ΟΦΗ-Λαμια ....
Το καλο με την ΑΕΛ ειναι οτι την εχουμε εντος .

Παντως εαν δεν κερδιζαμε τον βαζελο ειμασταν με τα δυο ποδια στην Β.

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Δευ 11 Φεβ 2019 22:35 »
και κάτι ακόμα, το κανάλι του ήταν από τα λίγα που κάλυψε τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία και έδιωξε με συνοπτικές διαδικασίες εκείνο το σούργελο την Τατιάνα που με θράσος κορόϊδευε ως Μακεδονομάχους τους συμμετέχοντες σε αυτό
ποια είναι η σωστή στάση δηλαδή που θα πρεπε να ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ ως ομάδα; να ταυτίσει το αθλητικό κομμάτι με την πολιτική; να γίνει το συλλαλητήριο των οπαδών που στο τέλος τέλος είναι διχασμένοι σε ακροδεξιούς συνδέσμους και σε ακροαριστερούς για να γίνει μπάχαλο στο τέλος και να ευνοηθεί ο Ολυμπιακός; για μαλάκες ψάχνετε; στο βωμό του οπαδικού κέρδους προτιμάτε να υπάρχουν θύματα; λες και η ελληνική αστυνομία έχει δείξει πως μπορεί να διαχειριστεί ταυτόχρονα πολλές μεγάλης επικινδυνότητας καταστάσεις, να μοιράσει την προσοχή της σε συλλαλητήρια στο κέντρο μιας πόλης 1 εκατομμυρίου και σε αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού!!! είστε σοβαροί;;
  η σωστη σταση στο Μακεδονικο θεμα ειναι ν αφησετε κατα μερους τις ανακριβεις αστειοτητες που γραφατε στο κεντρικο πανο που απλωνατε για αρκετες αγωνιστικες περι μιας και μοναδικης Μακεδονιας που ειναι εδω...
  Εχεις ακουσει τιποτα περι <Συνθηκης του Βουκουρεστιου μηπως ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΤΑ  ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΟΡΑ?ΣΥΝΟΡΑ?
  Αν δεν εχεις ακουσει ρωτα τα σαινια της προπαγανδας (καμορες και σια) που σας σαλαγανε να το ψαξουν...σας εχουν ταισει πολυ προπαγανδα εκει πανω τα ραδια που θελουν παντα να χαιδευουν αυτια νομιζοντας οτι απευθυνονται σε προβατα..
  κι επειδη πολυ αμφιβαλλω οτι θα το κανουν γιατι ειν αντιεμπορικο να ΠΑΣ κοντρα στο ρευμα σε πληροφορω οτι με τη συνθηκη αυτη η περιοχη της αρχαιας Μακεδονιας διαμοιραστηκε σε τρια κρατη.ΕΛΛΑΔΑ ,ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ..Με τη ΣΥΝΘΗΚΗ ΑΥΤΗ ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ ΑΠ ΟΛΟΥς ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ.
  η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗς ΑΡΧΑΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΙΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΤΝΘΗΚΗ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ κοντρα στην προπαγανδα των ψευτοεθνικιστων ενθεν κακειθεν των συνορων..
  Ευτυχως για σας που δεν την πατησατε με συλλαλητηρια τη μερα του αγωνα γιατι σας την ειχανε στημενη αυτοι που σας λενε Βουλγαρους και μετα Ελληναρες Μακεδονομαχους κατα πως τους συμφερει
   ενιγουει...συγχαρητηρια για τη νικη - θριαμβο απεναντι στην πιο ξεφτιλισμενη και σιχαμερη ομαδα εβερ που εφυγε περσι στ αποδυτηρια με δικαιολογια τς πλακας σα περιοδευων θιασος..  αυτη η ρετσινια θα τους κυνηγαει πολυ καιρο ακομη..για μενα απ τη στιγμη που εγινε το ματς ηταν σιγουρο οτι θα κερδιζατε
υ.γ. εκεινο τον Κομινη δεν τον καθαριζε ο Ιβαν να γλιτωναμε κι εμεις :P ..οπου μας βρισκει πιπ@ - λοκο μας παει η κομπλεξαρα >:(
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Καρλόβασι

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Δευ 11 Φεβ 2019 22:56 »
Άκουω πάρα πολλούς να λένε ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο πανάξιος πρωταθλητής!!!Με βάση τα νούμερα είναι αλλά στην πραγματικότητα για μένα είναι και θα παραμείνει η ομαδούλα που όταν βγαίνει στην Ευρώπη τον ξεφτιλίζουν Βιντεότον και λοιποί πικραμένοι της ίδιας δυναμικότητας με την Οντ που ο ΠΑΣ της έριξε 3 μπαλάκια!!!
Για κάποιον απροσδιόριστο λόγο όλοι φέτος κάνουν στη μπάντα για να πάρει το πρωτάθλημα!!Η ΑΕΚ βάραγε σέντρες 90λεπτά στο γάμο του καραγκιόζη!!!Ο γάβρος χθες ήταν λες και δεν κατέβηκε στο γήπεδο!!!Η μόνη ομάδα που τον κόντραρε στα ίσια ήταν ο ΠΑΣ!!!Ναι,ο ΠΑΣ που πέρσι μέσα στα Γιάννενα του έδωσε γη και ύδωρ!!!Κι όχι μόνo αυτό,έχουν και να φωνάζουν για το ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ γκολ του Μάνου!!!Αυτοί που πέρσι έβαλαν 70 μέτρα γκολ of side!!!
Aηττητος θα το πάρει το πρωτάθλημα αλλά για μένα θα παραμείνει ομαδούλα!!!Μια ομαδούλα με 10 μέτριους ξένους κι έναν ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑ προπονητή!!!!Αυτόν που την έπεσε στον κακομοίρη τον Πετράκη για δήθεν καταστροφικό ποδόσφαιρο και στο επόμενο ματς πήγε κι έστησε πούλμαν έξω απ την περιοχή του για να κρατήσει το χ απ την ΑΕΚ!!!!
Να το χαίρεται το πρωτάθλημα του.....το επόμενο θα το ξαναπάρει ξανά μετά από άλλα 40 χρόνια και στη συνείδηση του κόσμου θα παραμείνει μικρή ομάδα!
μιλάμε για τον ΠΑΟΚ που στην ευρώπη φέτος έχει αποκλείσει Βασιλεία, Σπαρτάκ Μόσχας και κόντραρε Μπενφίκα και ο άλλος μου γράφει ότι χάνει από ομάδες επιπέδου Οντ!!
με κόντραρε ο ΠΑΣ όσο κόντραρα εγώ την Τσέλσι, τρικυμία εν κρανίω!!!
άλλο αμυντική προσέγγιση και άλλο πέφτω και κάνω τον ψόφιο. αν φτάνεις στο σημείο να επικροτείς το unfair παίξιμο τότε θα είσαι και περήφανος που παίκτες σου ρίχνουν δεύτερες μπάλες στον αγωνιστικό χώρο. για καθυστέρηση ή για δεύτερη κάρτα τα ακούω βερεσέ, ουτε στο τελευταίο χωριό τέτοια προσέγγιση, όχι από επαγγελματίες
γουστάρεις όμως να σε χουν στο σεξ οι Αθηναίοι, εκεί τον βιασμό τον αποδέχεσαι, αυτό που δεν μπορείς να δεχτείς είναι να παίρνει τα πρωτεία κάποιος που θεωρούσες με το φτωχό σου μυαλό κατώτερο. για πες μου, σε τι διαφέρεις στην λογική από τους οπαδούς του ΠΟΚ; όσα δε φτάνει η αλεπού ξέρεις τι τα κάνει ετσι δεν είναι;
α και το περσινό ήταν 80 μέτρα οφσάιντ, στο γήπεδο ήσουν για να υποστηρίξεις την ομάδα σου; 500 άτομα βία ήταν δεν ήταν και γι αυτό ο ΠΑΟΚ έφταιγε;

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Τρι 12 Φεβ 2019 00:55 »
με τη συνθηκη αυτη η περιοχη της αρχαιας Μακεδονιας διαμοιραστηκε σε τρια κρατη.ΕΛΛΑΔΑ ,ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ..

όχι της 'αρχαίας' Μακεδονίας σύνταυρε αλλά της 'διοικητικής' Μακεδονίας όπως έχει οριστεί με διαφορετικά σύνορα ανά τους αιώνες από τους Ρωμαίους και Βυζαντινούς.
Η αρχαία Μακεδονία, αν εξαιρέσεις ένα πολύ μικρό κομμάτι της Ηράκλειας Λυνκέστις (κάπως έτσι) δλδ η σημερινή Bitola, ανήκει εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Τρι 12 Φεβ 2019 00:56 »
Ρε μαλακες γιαννιωτες παιρνει ο παοκ πρωταθλημα και στεναχωριομαστε?
Ειχε στεναχωρεθει κανενας σας το 1985 οταν το ξαναπηρε?
Μια ομαδα που παντα υπηρχαν αμοιβαιες συμπαθειες?
Ειμαστε με τα καλα μας?
Με αυτα που εχουν δει τα ματια μας 25-30 χρονια θα επρεπε να πανηγυριζουμε που παει το πρωταθλημα στη θεσσαλονικη μετα απο τοσο καιρο
Και να μεινει εκει αν γινεται να δουμε πως θα τσουξει περισσοτερο το κολαρακι των αθηναιων
Γι αυτο εγω περυσι ειχα φρικαρει που του κλεψανε το πρωταθλημα με το ετσι θελω αεκ-οσφπ

Για τους οπαδους τι να συζητησουμε ακριβως?
Τι περιμενετε δηλαδη να συμβει σε μια τοσο μεγαλη πολη οπως η θεσσαλονικη?
Αντιστοιχα φαινομενα με αυτα που συμαβινουν στην αθηνα
Μιλαμε για το 3ο μεγεθος πανελληνιως σε φιλαθλους πισω απο παο-οσφπ
Ολη η μακεδονια και γενικα η βορεια ελλαδα ζει και αναπνεει για τον παοκ
Ειναι τροπος ζωης
Τους παιρνει λοιπον να τα βαζουν με ολους ανεξαιρετως τους οπαδους λογω μεγεθους τους
Ναι ειναι καφροι σε βαθμο αναλογο με αυτο του ΠΟΚ ουτε λιγοτερο ουτε περισσοτερο

Βρειτε μου εσεις ομαδα σε αλλη χωρα που εδρευει στη δευτερη μεγαλυτερη πολη της χωρας και εχει οπαδους γυρω στο εναμισι εκατομμυριο που εχει παρει τοσο λιγους τιτλους
Ειναι φρικαρισμενοι γενικα με το καθεστως της αθηνας και βρεθηκε ο σαββιδης να τους επαναφερει στο προσκηνιο

Αναμενεται μεγαλη αντεπιθεση της αθηνας του χρονου και ειμαι περιεργος να δω την αντιδραση του ολυμπιακου

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Τρι 12 Φεβ 2019 02:16 »
Όχι δεν χαίρομαι που ο μπαοκ κάνει ότι το ΠΟΚ. Ας το χαρούν το πρωτάθλημα τους..
....

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Τρι 12 Φεβ 2019 05:48 »
Τι μας συμφέρει:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ              1
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΛ              χ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ           χ
ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΡΗΣ                       2
ΞΑΝΘΗ - ΛΑΜΙΑ                         χ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ      1
ΑΕΚ - ΟΦΗ                                1
ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ                            αδιάφορο

Υπέροχη αγωνιστική! 6 στα 7! Έτσι μένουμε!

είναι σημαντικό μειονέκτημα να μην αναγνωρίζεις τα λάθη σου ούτε σε τόσο απλά πράγματα. Εξήγησε παρακαλώ γιατί μας συνέφερε το Χ της Λαμίας και της ΑΕΛ για να αναγνωρίζω τα δικά μου ... Ένας από τους 2 μας εκτίθεται να επιμένει...

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Τρι 12 Φεβ 2019 06:03 »
σε ξεχωριστό μήνυμα καθότι τελείως διαφορετικό το θέμα (αν και στο ίδιο νήμα συζήτησης)
Ο Νίκος Καρλόβασι γράφει τεκμηριωμένα και στο μεγαλύτερο μέρος των γραφόμενών του συμφωνώ.

Οποιοσδήποτε αμφισβητεί φέτος (για μένα και πέρυσι) την αγωνιστική ανωτερότητα της ομάδας του ΠΑΟΚ είναι κακοπροαίρετος και στα σίγουρα δεν είναι αντικειμενικός. Τα αγωνιστικά επιχειρήματα τύπου Videoton απλά εκμεταλλεύονται την απαράδεκτη στάση του ΠΑΟΚ να προτάξει το πρωτάθλημα έναντι της Ευρώπης (λες και θα το έχανε αν έκανε απλά μία ακόμα νίκη διατηρώντας την αξιοπρέπειά του την οποία έχει "κτίσει" σε δυσκολότερες περιόδους στην Ευρώπη).
Επίσης για μένα αδιαμφισβήτητο είναι ότι η διοίκησή του ενώ έχει πολλές ομοιότητες με τους εγκληματίες που έχουν διοικήσει τον ΠΟΚ έχει συγχρόνως και πολλές ποιοτικές (υπέρ της) διαφορές. Ενδεικτικά αναφέρω ότι πλήρωσε τις οφειλές της ομάδας στο ΙΚΑ ενώ πχ άλλοι πήραν δωράκια γήπεδα ή οργανισμούς ενώ διέγραψαν τις οφειλές τους με νόμους ή υποβιβασμούς δώρα).
Για τα οπαδικά, όντως οι κάφροι είναι κάφροι ανεξάρτητα χρώματος, αυτό αν το καταλάβει και η πλειοψηφία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και ενστερνιστεί απόψεις σαν του Καρλόβασι θα είναι μεγάλο όφελος για όλους. Αυτός θα έπρεπε να είναι ένας από τους σημαντικότερους στόχους του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ.
Α και για όσους προσπαθούν να αναμίξουν τις κομματικές τους πεποιθήσεις με το γήπεδο είναι προφανές, ότι ακολουθούν την ίδια στρατηγική ανεξάρτητα ομάδας, και για παράδειγμα θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν τη μαζικότητα και το σχετικώς μη ελεγχόμενο, από την αστυνομία περιβάλλον, για να δημιουργήσουν στρατούς ηλιθίων προβάτων. (σε αυτό δυστυχώς δεν υστερούμε και συνεισφέρουμε ανάλογα με το πλήθος των φιλάθλων μας ακόμα και εμείς ως φίλαθλοι του ΠΑΣ). Και για να μην παρεξηγηθώ, ακόμα και η επιλογή ομάδας - (για παράδειγμα η υποστήριξη της ομάδας της πόλης μου με περηφάνεια ακόμα και αν δεν έχει διακρίσεις , ή η προτίμηση της ανεξάρτητης περήφανης πορείας της ακόμα και αν η ένταξη σε κάποιο άρμα θα είχε ως αποτέλεσμα τις ζητούμενες διακρίσεις) αποτελεί πολιτική πράξη ... είναι διαφορετικό αυτό όμως από το πχ να υποστηρίζω ότι θα έπρεπε να εμπλακεί μία ομάδα σε διεκδικήσεις τύπου ονοματοδοσίας μίας γείτονος χώρας (όπως αυτή της ΠΓΔ της Μακεδονίας σε Βόρεια Μακεδονία).   
 :mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 12 Φεβ 2019 06:07 από dk »

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Τρι 12 Φεβ 2019 09:46 »
Στὴν συνθήκη τοῦ Βουκουρεστίου ΠΟΥΘΕΝΑ δὲν ἀναφέρεται ἡ λέξη Μακεδονία.
https://drive.google.com/file/d/1DbWWRcfwXzO6XXmkG0Zu0QAbHtJHzSCF/view?usp=sharing

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Τρι 12 Φεβ 2019 10:09 »
dk εγώ που είμαι ελέυθερος επαγγελματίας πληρώνω τους φόρους μου με τις όποιες προσαυξήσεις....ο παοκ πλήρωσε μόνο το κεφάλαιο και οχι τις νόμιμες προσαυξήσεις...
τόσα χρόνια κάτι για τσοχατζόπουλους και σια ακούμε μην τρελαθούμε και όλας οτι ο παοκ ειναι η αθώα περιστέρα;;;
 τα ίδια σκατά ποκ-ποθ τα ίδια σκατά όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο...
καλημέρα
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Τρι 12 Φεβ 2019 10:17 »
dk εγώ που είμαι ελέυθερος επαγγελματίας πληρώνω τους φόρους μου με τις όποιες προσαυξήσεις....ο παοκ πλήρωσε μόνο το κεφάλαιο και οχι τις νόμιμες προσαυξήσεις...
δεν θα διαφωνήσω μαζί σου ... άλλωστε δεν έχω την παραμικρή πρόθεση να υποστηρίξω τον ΠΑΟΚ. Απλά όπως και εσύ γράφεις πλήρωσε ενώ οι υπόλοιποι όχι απλά δεν πλήρωσαν αλλά εισέπραξαν κιόλας...  Από μόνο του είναι μια διαφορά. Επιπρόσθετα έχω την εντύπωση ότι εκμεταλλεύτηκε τη διάταξη των 100 δόσεων όπου ΟΛΟΙ είχαν τη δυνατότητα να μην πληρώσουν προσαυξήσεις αν πληρώναν μετρητοίς και ανάλογα με το πλήθος των δόσεων είχαν ποσοστιαία απαλλαγή προσαυξήσεων. Αν όντως τότε πλήρωσε ΔΕΝ έχει την παραμικρή διαφορά ή ευνοϊκή μεταχείριση (στο συγκεκριμένο θέμα).

τόσα χρόνια κάτι για τσοχατζόπουλους και σια ακούμε μην τρελαθούμε και όλας οτι ο παοκ ειναι η αθώα περιστέρα;;;
 τα ίδια σκατά ποκ-ποθ τα ίδια σκατά όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο...
θα συμφωνήσω στα σκατά θα διαφωνήσω στο τα ίδια!

Σε γενικές γραμμές νομίζω ότι συμφωνούμε,

καλημέρα
ανταποδίδω (σε αυτό σίγουρα συμφωνούμε)

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Τρι 12 Φεβ 2019 10:20 »
Για οτι έχει πληρώσει, αν θυμάμαι καλά έκανε παζάρια για να του κόψουν τις προσαυξήσεις και μάλιστα απειλούσε και με αποχώρηση απο τις άλλες "επενδύσεις" που έκανε. με τέτοια χρέη όλοι τους θα έπρεπε να είναι φυλακή!!!!!!!!!

Σε εμένα και σε όλους μας, κανείς δεν έχει χαρίσει τίποτα!
Επίσης ξεχνάμε, κάτι χορηγίες του Βενιζέλου, και τώρα με το γήπεδο...

Κακοπροαίρετος δεν είμαι, αλλά εν έτη 2018 ο γκάγκστερ ήρθε με μπράβους με όπλα στους Ζωσιμάδες..
Είτε είναι βόρειοι είτε νότιοι, το ίδιο μου είναι.

Οπότε, όχι, δεν με ενδιαφέρει καθόλου ουτε για τον μπαοκ, ούτε για τον γαυρο, ουτε για κανέναν..
Ολόκληρη Γιουβέντους και Μίλαν έπεσαν, και εδώ τίποτα!

Ας χαρούν το ψευτοπρωτάθλημά τους όλοι...Γιατί οποιος νομίζει οτι αυτές οι ομάδες δεν σπρώχνονται, τότε μάλλον βλέπει άλλο πρωτάθλημα..

Και απο εμένα την καλημέρα μου σε όλους, και το μήνυμα φυσικά δεν πάει κάπου προσωπικά, απλά μου την δίνει να μου λένε ουγκάνοι, οτι είναι παναγίτσες και όλα τα άλλα που λένε.!
....

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Τρι 12 Φεβ 2019 11:14 »
Μπορούμε να συζητάμε ατελείωτα για τις διαφορές και να μη βγάζουμε άκρη, να συγκρίνουμε ανόμοιες καταστάσεις κτλ.
Θα πω το εξής απλό.
Η περίοδος του ΠΑΣ που όλοι έχουμε ως αναφορά, η δεκαετία του '70, συμπίπτει με την εποχή που ο ΠΑΟΚ είχε πολύ δυνατή ομάδα (αξιολογότατες ομάδες είχαν και ο Άρης και ο Ηρακλής). Τα δέκα τελευταία χρόνια που ο ΠΑΣ έχει παρουσία στην Α' Εθνική μετά από 20 χρόνια μιζέριας (ξανά)συμπίπτει με μια εποχή που ο ΠΑΟΚ απέκτησε πάλι σοβαρό μέγεθος (κι αυτή τη φορά όχι μόνο εντός αγωνιστικού χώρου-κάτι που δείχνει ότι δεν είμαστε μπροστά σε μια φωτοβολίδα) σε σχέση με το ΠΟΚ.
Αυτά δεν είναι τυχαία. Η μείωση της ισχύος του κέντρου είναι θετική εξέλιξη για ομάδες σαν τον ΠΑΣ. Αυτό δε σημαίνει ότι τα πάντα είναι ή θα είναι σωστά, είναι όμως μια αντικειμενικά θετική εξέλιξη. Στο χέρι μας είναι να την εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Τρι 12 Φεβ 2019 12:10 »
o ΠΑΟΚ πλήρωσε το ποσό που αντιστοιχούσε στο πρωτογενές επίπεδο της οφειλής.
υπήρξε φωτογραφική ρύθμιση; πιθανόν και να υπήρξε
επωφελήθηκαν άλλοι από την ρύθμιση; προφανώς και επωφελήθηκαν
οι υπόλοιποι ανταγωνιστές είχαν λιγότερη πρόσβαση στα κέντρα των αποφάσεων; σαφώς και όχι
επεδίωξαν έστω φωτογραφική ρύθμιση για να πληρώσουν τα πρωτογενή ποσά; ΠΟΤΕ
ούτε Νέος ΠΑΟΚ έγινε, την εποχή που ήταν της μόδας να μετονομάζονται οι ομάδες
ούτε τη λύση της Δ εθνικής επεδίωξε για διαγραφή των χρεών
ούτε φέσωσε υπαλλήλους και ποδοσφαιριστές
και το γήπεδο το κατασκεύασε με λαχεία και προσωπική δουλειά χάρη στην φιλοτιμία (σε βαθμό μαλακίας) των οπαδών του, όχι με κόκκινα-χαριστικά δάνεια που δεν αποπληρώνονται, ούτε κλέβοντας την έδρα συμπολιτών (βλέπε Εθνικός Πειραιώς) 

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Τρι 12 Φεβ 2019 12:23 »
Να σε πώ...
Το να συγκρίνεις εσένα με το ΠΟΚ σε κάνει το ίδιο, γιατί είσαι ίδιος.

Είσαι μέσα στα διαπλεκόμενα, και στις πολιτικές αποφάσεις.

Είτε σου αρέσει είτε όχι.

Οπότε μην γράφεις εδώ, αναλύοντας φανταστικά γεγονότα...

Την χορηγία του Βενιζέλου με τον ΟΠΑΠ παλιότερα την ξέχασες??

Πάρτε τώρα και το γήπεδο να το φτιάξετε...Πάρτε και το πρωτάθλημά σας.....Και μην ξεχνάτε.....Τα κουμπούρια είναι δωρεάν!Πάρτε τα μαζί σας όπου μπορείτε.
....

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Τρι 12 Φεβ 2019 12:41 »
Να σε πώ...
Το να συγκρίνεις εσένα με το ΠΟΚ σε κάνει το ίδιο, γιατί είσαι ίδιος.

Είσαι μέσα στα διαπλεκόμενα, και στις πολιτικές αποφάσεις.

Είτε σου αρέσει είτε όχι.

Οπότε μην γράφεις εδώ, αναλύοντας φανταστικά γεγονότα...

Την χορηγία του Βενιζέλου με τον ΟΠΑΠ παλιότερα την ξέχασες??

Πάρτε τώρα και το γήπεδο να το φτιάξετε...Πάρτε και το πρωτάθλημά σας.....Και μην ξεχνάτε.....Τα κουμπούρια είναι δωρεάν!Πάρτε τα μαζί σας όπου μπορείτε.
ποια είναι τα φανταστικά γεγονότα; θες να σου αραδιάσω ένα κάρο κρατικές χορηγίες ή χορηγίες με κρατική παρέμβαση; αν πω ότι στη νοοτροπία εσύ είσαι ίδιος κι απαράλλαχτος με τον μέσο γάβρο, αν μπεις στη διαδικασία να υπερασπιστείς τον εαυτό σου θα επιβεβαιώνει την αρχική μου άποψη;

Cut
Εδω ειναι χωρος καταθεσης αποψεων. Δεν μπαινουμε εδω για να κραταμε τις αποψεις μας για την παρτη μας. Αν δεν σ αρεσει o τρόπος λειτουργιας μας, η πορτα ειναι απο εκει.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 12 Φεβ 2019 19:53 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Τρι 12 Φεβ 2019 13:12 »
Φιλοπαοκτζής δεν ήμανε ποτέ, ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Αλλά το παλικάρι πρώτον δεν είναι σαλονικιός, δεύτερον φαίνεται να είναι ρομαντικός με την καλή έννοια, τρίτον έχει και αυτός το σύνδρομο της αθηναικής καταδίωξης τουλάχιστον ποδοσφαιρικά, αλλά του τη λέμε για κάτι που και η δικιά μας ομάδα έκανε, σε μικρότερο βαθμό βέβαια, αλλά το έκανε. Όταν πήρε την ομάδα ο κου, πλήρωσε τπτ από τα χρέη; δε νομίζω.
Οι διαφορές που έχει η δικιά μας ομάδα με τα παοκια είναι οτι εμείς πέσαμε μια φορά λόγω χρεών, ενώ θα έπρεπε να πέσουν σχεδόν όλες οι ομάδες της κατηγορίας, με ελάχιστες εξαιρέσεις, και δεύτερον οτι αγαπάμε την ομάδα μας χωρίς όρια, ας έπαιζε σε 2ες και 3ες εθνικές. Τα παοκια δεν τα είδαμε σε τέτοιες καταστάσεις λόγω πολιτικής βοήθειας. Όπως και τους γαυροβάζελους.

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Τρι 12 Φεβ 2019 15:19 »
ΑΕΛ, ο ορισμός της κωλομάδας φέτος. Πολύ σκληρή για να χάσει.
Τι'ναι αυτοί ρε;

Κάκκιστο αποτέλεσμα για εμάς, το Χ στο Αγρίνιο.

Θετικό το διπλό του Άρεως στην Τρίπολη.

6 ομάδες από 17 ως 22 βαθμούς.
Μακελειό.

Και εμείς παίζουμε με όλες αυτές, με τις περισσότερες εκτός έδρας.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Τρι 12 Φεβ 2019 16:04 »
ΑΕΛ, ο ορισμός της κωλομάδας φέτος. Πολύ σκληρή για να χάσει.
Τι'ναι αυτοί ρε;

Κάκκιστο αποτέλεσμα για εμάς, το Χ στο Αγρίνιο.

Θετικό το διπλό του Άρεως στην Τρίπολη.

6 ομάδες από 17 ως 22 βαθμούς.
Μακελειό.

Και εμείς παίζουμε με όλες αυτές, με τις περισσότερες εκτός έδρας.

Και η Λαμια το ιδιο GIWRGIS . Τουλαχιστον την ΑΕΛ την εχουμε εντος ...

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Τρι 12 Φεβ 2019 16:31 »
η Λαμία σε φάσεις έχει δείξει ότι μπορεί να παίξει και καλό ποδόσφαιρο ή τουλάχιστον το προσπαθεί
γι αυτό και σε φάσεις θα της βγει και θα σε αφήσει μαλάκα και σε φάσεις που θα πεις "ε δεν μπορεί να κινδυνεύσει αυτή η ομάδα" θα χάσει με κάτω τα χέρια 0-2 από τον Παναιτωλικό
η Λάρισα είναι μυστήρια ομάδα, δεν σε πείθει, δεν παίζει καν υποφερτό ποδόσφαιρο, κουβαλάει την αντιπάθεια που εκπέμπει ο Κούγιας και δεν έχει την στήριξη καν των οπαδών της. δεν θα λείψει από κανέναν αν υποβιβαστεί αλλά είναι die hard. μακάρι να χαιρετήσει στο τέλος

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Τρι 12 Φεβ 2019 16:49 »
Εγώ τη φετινή Λαμία δεν την θεωρώ κωλομάδα.
Είναι ένα σύνολο έμπειρων παικτών, ποιοτικών που βγάζει πολύ καλά στοιχεία στη διάρκεια του παιχνιδιού και σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, ειδικά από όταν άλλαξε προπονητή.

Η ΑΕΛ έχει ενάμιση παίκτη της προκοπής και όλοι οι υπόλοιποι παίζουν ξυλίκι.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Τρι 12 Φεβ 2019 18:06 »
Ρε παικτουρα την άποψη μου λεω, άμα σου αρεσει σε αυτά που λες. Το να την κρατήσω για την πάρτη μου όπως με προτρέπεις μου δείχνει τι είσαι.
Ε λοιπόν κράτα  και εσύ την άποψη σου για την πάρτη σου, η καλυτερα πηγαινε σε κανένα φόρουμ ουγκανων, που θα μου πεις να την κρατήσω για την πάρτη μου. Άντε τώρα...
Προσπαθείς να το παίξεις κάποιος αλλά, μόλις σου λένε κάτι απαντας έτσι όπως απαντας ..

Προς τους moderators.
O κύριος ΜΠΑΟΚΤΖΗΣ με προέτρεψε να μην λεω την γνώμη μου και να την κρατάω για μενα.
Αν δεν σας εθιξε εμένα με έθιξε, Και επειδή δεν θελω να εκφραστώ άσχημα σε κάποιον ο οποίος το παιδί ανώτερος,  θα ήθελαν να λάβετε ότι πρέπει να λάβετε.  ..Μέχρι τότε,  διαβάστε τον εσείς, αλλά εγώ Όχι.. Άντε με τον κάθε ουγκανο.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 12 Φεβ 2019 18:09 από apnea73 »
....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Τρι 12 Φεβ 2019 18:44 »

ΥΓ:Προς όλους.
Επειδή στην Ελλάδα ακόμα δεν μπορούμε να συνυπάρχουμε σε γήπεδα,φόρουμ κτλ,ας καταλάβουμε ότι ο καθένας έχει τις απόψεις του.Δεν θα τις αλλάξει τώρα.Ούτε την ομάδα του.Οι απόψεις διαμορφώνονται στο πέρασμα του χρόνου με βάση την ηλικία,το περιβάλλον και άλλους παράγοντες.
Αν μπορούμε να εκφραστούμε κόσμια έχει καλώς.Αλλιώς ας μην το κουράζουμε.
Δεν φταίει ο Καρλόβασις για τα του παοκ αλλά ούτε και στους περισσότερους μπορεί να γίνει συμπαθής ο παοκ γιατί είναι ένα βήμα πιο πίσω από την Αθήνα.Απλά για πολλούς είναι σαν αυτούς.Δεν αθωώνει αυτό την Αθήνα όμως.
Μπορεί κάποτε στο μέλλον να δούμε κάτι διαφορετικό και να αλλάξουμε.Μέχρι να γίνει αυτό,έχουμε δρόμο.Πολύ δρόμο.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Τρι 12 Φεβ 2019 19:55 »
Ο ΠΑΣ να κερδιζει και ολοι οι αλλοι να πανε να γαμηθουνε   .-