Αποστολέας Θέμα: 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΟΥΣ - ΚΟΥΣ  (Αναγνώστηκε 13323 φορές)

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΟΥΣ - ΚΟΥΣ
« Απάντηση #25 στις: Δευ 11 Φεβ 2019 16:41 »
Μαλλον δεν θα μαθες για την καινούργια μεταγραφή στο κανάλι.
ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ. Μονο και μονο στη θεα του ονοματος σου ρχεται εμετός.

Αληθεια στο περσινό μεταξυ μας μάτς, η αστυνομία που ήταν; Κατι για παρεμβαση υπουργού ακουστηκε να μην πειραξουν τα παιδιά.

Στο 0-1 πέλκας γκολαρα φωναζε ο Μίνος. 1 μέτρο οφσαιτ ήταν

Οποιν και να ρωτησεις εδώ για τα περσινά, εμετος θα σου πεί
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 11 Φεβ 2019 16:45 από FanaticPaS »
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Καρλόβασι

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Δευ 11 Φεβ 2019 16:46 »
Μαλλον δεν θα μαθες για την καινούργια μεταγραφή στο κανάλι.
ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ. Μονο και μονο στη θεα του ονοματος σου ρχεται εμετός
βρε και με τον Ντέμη ξενερώνω αλλά εγώ είμαι ΠΑΟΚ, αν αρχίσω να υπερασπίζομαι τα πάντα του Ιβάν θα πρέπει να βγαίνω στο δρόμο με μπλουζάκι I LOVE ΣΟΥΡΩΤΗ;;;
ως ΠΑΟΚτσής γουστάρω που διασφαλίζει τα συμφέροντα της ομάδας μου, γουστάρω που είναι +8 και φέρνει παικταράδες ενισχύοντας την ομάδα και όχι βετεράνους 36αρηδες ή δανεικούς από την Νότιγχαμ. για το αγωνιστικό κομμάτι βάλε με να σου πω ότι θέλεις

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Δευ 11 Φεβ 2019 16:50 »
ο Μίνος δεν είναι ο ΠΑΟΚ, είναι η ΑΕΚ ο Σαντοριναίος; είναι ο Παναθηναϊκός ο Γάτας; ο Γάτας;; πληρώνεις τον Γάτα και σ ενοχλεί μόνο ο Μίνος; σε παρακαλώ ρε φίλε
και για το περσινό ΠΑΣ-ΠΑΟΚ, ναι 2 μέτρα οφσάιντ, για τα όσα έγιναν στις κερκίδες δεν έχω άποψη, αυτό που ξέρω είναι πως ο επίσημος ΠΑΣ δεν καταφέρθηκε κατά του ΠΑΟΚ. τότε έλεγαν οι Ολυμπιακοί και τα γιουσουφάκια τους ότι ο ΠΑΣ είναι ομάδα ελεγχόμενη από τον ΠΑΟΚ και κάποιοι τον κατάπιναν αμάσητο. ε σε ομάδα ελεγχόμενη από τον ΠΑΟΚ έδωσε παραμονές του ΠΑΣ-Ολυμπιακός, δανεικό τον Μάνο. για τόσο ελεγχόμενη ομάδα μιλαμε

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Δευ 11 Φεβ 2019 16:56 »
Αν και αντι-προεδρικός, με καμία ομαδα δεν εχει ιδιαιτερες σχεσεις ο κιτσομπίλ.Πουλαει ακριβά και οταν παιρνει δανεικούς, εαν τους αξιολογήσει καλούς, θα παρει και απ το κορδελιό. Απο κεί και περα εγω πιστευω πως
με τοσα λεφτά που χει ριξει ο σαββιδης για μεταγραφές, 1 πρωταθλημα το άξιζε.
Αλλα ετσι πως τα έκανε ο ρωσοποντιος, θα εχει πανω στο πρωτάθλημα χαραγμένο, το ονομα της μακεδονίας
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Δευ 11 Φεβ 2019 17:03 »
Νικος Καρλοβασι,

Αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ και ΔΙΚΑΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.

ΤΕΛΟΣ!

Σαν οπαδοί και κλίμα ομάδας είστε τρις χειρότεροι!

Δεν έχετε κυρ Σάββα που είναι γραφικός, έχετε το μαμόθρεφτο τον Γιώργη που ακολουθεί τα χνάρια του.

Δεν έχετε χαζοΤάκη, έχετε Κολκα, Βασιλόπουλο, Φασούλα, Τζορμπατζόγλου και πολλούς άλλους που σε επίπεδο είναι ίδιοι. Και ο Τάκης είναι πανχαζος, οι άλλοι που είναι έξυπνοι.

Διάβασε το πιο δημοφιλές φορουμ της ομάδας σου πέρυσι με την ΑΕΚ και την εισβολή του Ιβαν.

Τι ευχόταν ΠΑΜΠΟΛΛΟΙ συνοπαδοί σου; Ψόφους, καρκίνους, οικογένειες, παιδιά κ.λπ.

Τι έγραφαν; Ότι το όπλο είναι ομπρέλα, είναι κασετίνα, είναι μονταζ 100%, ότι του βγάλαν το μπουφαν οι Αθηναίοι, ότι το τζιν είναι ένος άνδρα 30χρονου και το έβαλαν στον Ιβαν, ότι η φωτογραφία είναι από πέρυσι, ότι έπρεπε να βγάλει το όπλο και να σκοτώσει τον διαιτητή και δεκάδες ακόμα. Και όχι 1-2, η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ. Εκεί είναι το κακό.

Τέτοιο πράγμα υπάρχει και αλλού αλλά σε τέτοιο βαθμό μόνο σε εσάς.

Ξέρεις το γιατί;

Σας έχουνε δημιουργήσει οι "δημοσιογράφοι" (ο Θεός να τους κάνει) της Θεσσαλονίκης ότι είστε αδικημένοι και για όλα φταίει η Αθήνα. Φταίει! Σε ένα βαθμό! Το μεγαλύτερο μερίδιο φταίνε οι δικοί σας εκεί πάνω! Και σας κάνουν προπαγάνδα για να καλύψουν τα αφεντικά τους.

Αυτό το κόμπλεξ έχει γίνει αλλαζονεία.

Θες και άλλη απόδειξη; Η επίθεση των ΠΑΟΚτζηδων "δημοσιογράφων" στον Πετράκη στην Τούμπα. Δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ και σε ΚΑΝΕΝΑ γήπεδο κάτι αντίστοιχο. Αμόρφωτοι - απόφοιτοι ένος ΙΕΚ δημοσιογραφίας - τσάτσοι του Ρώσου να κάνουν επίθεση σε αντίπαλο προπονητή χυδαία και απροκάλυπτα λειτουργώντας ως οπαδοί!

Δεν παρεξηγώ π.χ. τον Μίνο. Μου είναι συμπαθής γιατί είναι ακίνδυνος. Δεν τον υπολογίζει κανείς!

Πες μου μια διαφορά του SDNA με το Gavros; Η άλλη όψη του ίδιοι νομίσματος.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #30 στις: Δευ 11 Φεβ 2019 17:05 »
Πέρα από τα οπαδικά και την αντιπάθεια μας στον ΠΑΟΚ και την ίδια αν όχι μεγαλύτερη αντιπάθεια μας σε ΠΑΟ και ΟΣΦΠ ο Νίκος έχει δίκιο. Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα και μάλλον ήταν και πέρυσι όταν οι γαύροι αποφάσισαν να μην παίξουν μπάλα.

Από εκεί και πέρα γιατί μπερδεύει τον Τσίπρα και τη Μακεδονία που δήθεν ξεπουλήθηκε δεν το καταλαβαίνω. Μπάλα παίζουμε αδερφέ. Καμία Μακεδονία και καμία Θεσσαλονίκη δεν ξεπουλήθηκε. Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας λεγόταν από εμάς και την Κύπρο, Δημοκρατία της Μακεδονίας από τον υπόλοιπο κόσμο. Και τώρα θα λέγεται Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας. Που είναι το ξεπούλημα;

Ως κόσμος φιλαράκι είσαι πολύ μικρός όμως πραγματικά. Δεν βγάζετε πλέον ούτε τη ντομπροσύνη ούτε τη φημολογούμενη μαγκιά της Μακεδονίας παλιών εποχών. Τσογλανάκια έχετε, ψευτομαγκιές κάνετε, ενώ στα πραγματικά ξύλα, που χρειάζονται πελέ (βλ. Βόλος) η ΑΕΚ σας πήρε με τις μπάντες. Σε εμάς πουλάτε μαγκές, όταν έρχεστε κατά χιλιάδες σε καμιά Λάρισα έως εκεί. Και σε εμάς πουλάτε μαγκιές χωρίς κόστος γιατί είμαστε πολύ πεσμένοι τα τελευταία χρόνια, για δικούς μας λόγους. Στον Π.Α.Σ. των παλιότερων χρόνων οι μαγκιές θα είχαν πολύ μεγαλύτερο κόστος.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 11 Φεβ 2019 17:09 από Mpakoulieros »
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Δευ 11 Φεβ 2019 17:11 »
Πέρα από τα οπαδικά και την αντιπάθεια μας στον ΠΑΟΚ και την ίδια αν όχι μεγαλύτερη αντιπάθεια μας σε ΠΑΟ και ΟΣΦΠ ο Νίκος έχει δίκιο. Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα και μάλλον ήταν και πέρυσι όταν οι γαύροι αποφάσισαν να μην παίξουν μπάλα.

Από εκεί και πέρα γιατί μπερδεύει τον Τσίπρα και τη Μακεδονία που δήθεν ξεπουλήθηκε δεν το καταλαβαίνω. Μπάλα παίζουμε αδερφέ. Καμία Μακεδονία και καμία Θεσσαλονίκη δεν ξεπουλήθηκε. Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας λεγόταν από εμάς και την Κύπρο, Δημοκρατία της Μακεδονίας από τον υπόλοιπο κόσμο. Και τώρα θα λέγεται Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας. Που είναι το ξεπούλημα;

Ως κόσμος φιλαράκι είσαι πολύ μικρός όμως πραγματικά. Δεν βγάζετε πλέον ούτε τη ντομπροσύνη ούτε τη φημολογούμενη μαγκιά της Μακεδονίας παλιών εποχών. Τσογλανάκια έχετε, ψευτομαγκιές κάνετε, ενώ στα πραγματικά ξύλα, που χρειάζονται πελέ (βλ. Βόλος) η ΑΕΚ σας πήρε με τις μπάντες. Σε εμάς πουλάτε μαγκές, όταν έρχεστε κατά χιλιάδες σε καμιά Λάρισα έως εκεί. Και σε εμάς πουλάτε μαγκιές χωρίς κόστος γιατί είμαστε πολύ πεσμένοι τα τελευταία χρόνια, για δικούς μας λόγους. Στον Π.Α.Σ παλιότερα χρόνια οι μαγκιές θα είχαν πολύ μεγαλύτερο κόστος.
δεν έμπλεξα εγώ την πολιτική με τον αθλητισμό, ένας συνοπαδός σου το έκανε και ως απάντηση ήρθε το δικό μου σχόλιο. για την τελευταία παράγραφο πραγματικά δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω. προσωπικά δεν θεωρώ πως υπάρχουν "ξύλα που χρειάζονται", ούτε είμαι περήφανος για συμπλοκές συνοπαδών μου με οπαδούς άλλων ομάδων για το ποιανού η τσουτσού είναι μεγαλύτερη
με καλύπτει η πρώτη σου πρόταση και μένω εκεί.

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Δευ 11 Φεβ 2019 17:15 »
Νικος Καρλοβασι,

ΤΕΛΟΣ!

Δεν έχετε κυρ Σάββα που είναι γραφικός, έχετε το μαμόθρεφτο τον Γιώργη που ακολουθεί τα χνάρια του.

Δεν έχετε χαζοΤάκη, έχετε Κολκα, Βασιλόπουλο, Φασούλα, Τζορμπατζόγλου και πολλούς άλλους που σε επίπεδο είναι ίδιοι. Και ο Τάκης είναι πανχαζος, οι άλλοι που είναι έξυπνοι.

Διάβασε το πιο δημοφιλές φορουμ της ομάδας σου πέρυσι με την ΑΕΚ και την εισβολή του Ιβαν.

Τι ευχόταν ΠΑΜΠΟΛΛΟΙ συνοπαδοί σου; Ψόφους, καρκίνους, οικογένειες, παιδιά κ.λπ.

Τι έγραφαν; Ότι το όπλο είναι ομπρέλα, είναι κασετίνα, είναι μονταζ 100%, ότι του βγάλαν το μπουφαν οι Αθηναίοι, ότι το τζιν είναι ένος άνδρα 30χρονου και το έβαλαν στον Ιβαν, ότι η φωτογραφία είναι από πέρυσι, ότι έπρεπε να βγάλει το όπλο και να σκοτώσει τον διαιτητή και δεκάδες ακόμα. Και όχι 1-2, η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ. Εκεί είναι το κακό.

Ξέρεις το γιατί;

Σας έχουνε δημιουργήσει οι "δημοσιογράφοι" (ο Θεός να τους κάνει) της Θεσσαλονίκης ότι είστε αδικημένοι και για όλα φταίει η Αθήνα. Φταίει! Σε ένα βαθμό! Το μεγαλύτερο μερίδιο φταίνε οι δικοί σας εκεί πάνω! Και σας κάνουν προπαγάνδα για να καλύψουν τα αφεντικά τους.

Θες και άλλη απόδειξη; Η επίθεση των ΠΑΟΚτζηδων "δημοσιογράφων" στον Πετράκη στην Τούμπα. Δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ και σε ΚΑΝΕΝΑ γήπεδο κάτι αντίστοιχο. Αμόρφωτοι - απόφοιτοι ένος ΙΕΚ δημοσιογραφίας - τσάτσοι του Ρώσου να κάνουν επίθεση σε αντίπαλο προπονητή χυδαία και απροκάλυπτα λειτουργώντας ως οπαδοί!

Δεν παρεξηγώ π.χ. τον Μίνο. Μου είναι συμπαθής γιατί είναι ακίνδυνος. Δεν τον υπολογίζει κανείς!

φίλε μου δεν υπάρχει αθλητική δημοσιογραφία. είναι οπαδική προπαγάνδα. προσωπικά μου αρέσει να διαβάζω κείμενα 1-2 ατόμων που μου αρέσει η γραφή τους και το χιούμορ τους. Γιάννης Πάγκος (Ηρακλάκι κιόλας), Σωτήρης Μήλιος, Αντώνης Τσακαλέας, αν σου λένε τίποτα τα ονόματα. για τα υπόλοιπα που γράφεις τι να απαντήσω; δεν ξέρω καν σε ποιο φόρουμ αναφέρεσαι όταν λες "πιο δημοφιλές φορουμ" για τα περσινά γεγονότα. επειδή γράφω και στο greeksupporters, ένα φόρουμ που βρωμάει καλτίλα, αν αναφέρεσαι σε αυτό θα σε καλούσα από περιέργεια να μπεις να διαβάσεις σχόλια κατά του Ιβάν να πάθεις πλάκα. τον ΠΑΟΚτση δεν τον πιάνεις από πουθενά γιατί ο καθένας γράφει το κοντό του και το μακρύ του, γι αυτό και δεν ελέγχεται από κανένα δημοσιογραφίσκο. 

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Δευ 11 Φεβ 2019 17:18 »
Νίκο Καρλόβασι, να σε πω.
Συμφωνώ σχεδόν σε όλα όσα γράφεις.
Σε όσα μπορεί να μη συμφωνώ 100%, δέχομαι ότι έχεις λογικό επιχείρημα με βάση που στέκει και μπορώ να κάνω κουβέντα.

Ερώτηση: Πιστεύεις ότι ανήκεις στην πλειονότητα των οπαδών του ΠΑΟΚ, ή είσαι μειονότητα με αυτές τις απόψεις και τα επιχειρήματα που παραθέτεις;
Με άλλα λόγια, (αδόκιμος ο όρος) είσαι κοντά στο Μέσο Παοκτσή;

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Δευ 11 Φεβ 2019 17:18 »
Νικος Καρλοβασι,

ΤΕΛΟΣ!

Ξέρεις το γιατί;

φίλε μου δεν υπάρχει αθλητική δημοσιογραφία. είναι οπαδική προπαγάνδα. προσωπικά μου αρέσει να διαβάζω κείμενα 1-2 ατόμων που μου αρέσει η γραφή τους και το χιούμορ τους. Γιάννης Πάγκος (Ηρακλάκι κιόλας), Σωτήρης Μήλιος, Αντώνης Τσακαλέας, αν σου λένε τίποτα τα ονόματα. για τα υπόλοιπα που γράφεις τι να απαντήσω; δεν ξέρω καν σε ποιο φόρουμ αναφέρεσαι όταν λες "πιο δημοφιλές φορουμ" για τα περσινά γεγονότα. επειδή γράφω και στο greeksupporters, ένα φόρουμ που βρωμάει καλτίλα, αν αναφέρεσαι σε αυτό θα σε καλούσα από περιέργεια να μπεις να διαβάσεις σχόλια κατά του Ιβάν να πάθεις πλάκα. τον ΠΑΟΚτση δεν τον πιάνεις από πουθενά γιατί ο καθένας γράφει το κοντό του και το μακρύ του, γι αυτό και δεν ελέγχεται από κανένα δημοσιογραφίσκο, για να μη γράψω το κράξιμο που τρώνε Κόλκες και λοιποί. ρώτα να μάθεις για τους λόγους που έφυγε ο Κλάους από την ομάδα και πόσο "καλό" του έκανε το αβαντάρισμα του Κόλκα ή για το γλύψιμο στον Γλύκο και στα λοιπά "ελληνάκια". ο ΠΑΟΚ άρχισε να παίρνει τα πάνω του όταν απαλλάχθηκε από αυτά τα "καρκινώματα". όταν έμειναν έξω από την εσωτερική πληροφόρηση και τις διαρροές ειδήσεων

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Δευ 11 Φεβ 2019 17:19 »
τον ΠΑΟΚτση δεν τον πιάνεις από πουθενά γιατί ο καθένας γράφει το κοντό του και το μακρύ του, γι αυτό και δεν ελέγχεται από κανένα δημοσιογραφίσκο.

Kλαιω!!!!!!!

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Δευ 11 Φεβ 2019 17:22 »
Νίκο Καρλόβασι, να σε πω.
Συμφωνώ σχεδόν σε όλα όσα γράφεις.
Σε όσα μπορεί να μη συμφωνώ 100%, δέχομαι ότι έχεις λογικό επιχείρημα με βάση που στέκει και μπορώ να κάνω κουβέντα.

Ερώτηση: Πιστεύεις ότι ανήκεις στην πλειονότητα των οπαδών του ΠΑΟΚ, ή είσαι μειονότητα με αυτές τις απόψεις και τα επιχειρήματα που παραθέτεις;
Με άλλα λόγια, (αδόκιμος ο όρος) είσαι κοντά στο Μέσο Παοκτσή;
δεν ξέρω ρε συ, ο καθένας συναναστρέφεται με κόσμο με τον οποίο μιλάει την ίδια γλώσσα. με τα άτομα που μιλάω για τα αθλητικά μιλάμε την ίδια γλώσσα. ΔΕΝ ακούω ραπτόπουλους και λοιπούς ιντριγκαδόρους μπαχαλάκηδες. κάποιοι ακούνε και επηρεάζονται. πιστεύω πως οι μετριοπαθείς είναι περισσότεροι αλλά ξέρεις κάτι; αυτοί που ακούγονται συνήθως είναι αυτοί που κάνουν τον θόρυβο και τραβάνε την προσοχή, συνήθως για τον λάθος λόγο όμως

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Δευ 11 Φεβ 2019 17:24 »
τον ΠΑΟΚτση δεν τον πιάνεις από πουθενά γιατί ο καθένας γράφει το κοντό του και το μακρύ του, γι αυτό και δεν ελέγχεται από κανένα δημοσιογραφίσκο.

Kλαιω!!!!!!!
χαχαχαχαχα, σου κάνει εντύπωση; ακούς Θύρα 4 και νομίζεις πως είναι ένα σύνολο που ταυτίζονται οι παρευρισκόμενοι σε όλα τα επίπεδα. ε σε πληροφορώ πως μόνο ο ΠΑΟΚ τους ενώνει. βλέπεις τον αναρχικό δίπλα στον ακροδεξιό. σηκώνει ο ένας σημαία της Μακεδονίας και ακούς παρακάτω τον τύπο να λέει "έλληνες είστε και φαίνεστε". όταν μιλαμε για πολυσυλλεκτικό κράμα το εννοούμε

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #38 στις: Δευ 11 Φεβ 2019 17:26 »

Ως κόσμος φιλαράκι είσαι πολύ μικρός όμως πραγματικά. Δεν βγάζετε πλέον ούτε τη ντομπροσύνη ούτε τη φημολογούμενη μαγκιά της Μακεδονίας παλιών εποχών. Τσογλανάκια έχετε, ψευτομαγκιές κάνετε, ενώ στα πραγματικά ξύλα, που χρειάζονται πελέ (βλ. Βόλος) η ΑΕΚ σας πήρε με τις μπάντες. Σε εμάς πουλάτε μαγκές, όταν έρχεστε κατά χιλιάδες σε καμιά Λάρισα έως εκεί. Και σε εμάς πουλάτε μαγκιές χωρίς κόστος γιατί είμαστε πολύ πεσμένοι τα τελευταία χρόνια, για δικούς μας λόγους. Στον Π.Α.Σ παλιότερα χρόνια οι μαγκιές θα είχαν πολύ μεγαλύτερο κόστος.
δεν έμπλεξα εγώ την πολιτική με τον αθλητισμό, ένας συνοπαδός σου το έκανε και ως απάντηση ήρθε το δικό μου σχόλιο. για την τελευταία παράγραφο πραγματικά δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω. προσωπικά δεν θεωρώ πως υπάρχουν "ξύλα που χρειάζονται", ούτε είμαι περήφανος για συμπλοκές συνοπαδών μου με οπαδούς άλλων ομάδων για το ποιανού η τσουτσού είναι μεγαλύτερη
με καλύπτει η πρώτη σου πρόταση και μένω εκεί.

Εγώ σου λέω απλά τι κάνετε όπου και αν πάτε. Αναίτια ξύλα, πεσίματα, ψευτομαγκιές, μαχαιριές. Αυτά κάνετε. Μπορεί και εύχομαι όχι εσύ αλλά πολλοί από τους συνοπαδούς σου.  Όταν βέβαια ο αντίπαλος είναι ισάξιος δεν δείχνεται το ίδιο "πάθος" ξύλου. Αυτό είπα. Απλά περιγράφω τίποτα άλλο. Έχετε κατρακυλήσει πολύ τα τελευταία χρόνια.

Για να μην αναφέρω τους καμένους Σέρβους που κουβαλάτε παντού.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Δευ 11 Φεβ 2019 17:27 »

Kλαιω!!!!!!!
χαχαχαχαχα, σου κάνει εντύπωση; ακούς Θύρα 4 και νομίζεις πως είναι ένα σύνολο που ταυτίζονται οι παρευρισκόμενοι σε όλα τα επίπεδα. ε σε πληροφορώ πως μόνο ο ΠΑΟΚ τους ενώνει. βλέπεις τον αναρχικό δίπλα στον ακροδεξιό. σηκώνει ο ένας σημαία της Μακεδονίας και ακούς παρακάτω τον τύπο να λέει "έλληνες είστε και φαίνεστε". όταν μιλαμε για πολυσυλλεκτικό κράμα το εννοούμε
Tα σπορ του Βορρα μαζι με τους επαγγελματιες οπαδους του ΠΑΟΚ δεν εριξαν τον Παντελακη για να φερουν τον αγαπημενο του ΠΑΣΟΚ;

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Δευ 11 Φεβ 2019 17:30 »
Δεν αναφερόμουν στο φόρουμ που λες.

Θα σου στείλω πμ ποιο λέω. Μην του κάνω και διαφήμιση.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Δευ 11 Φεβ 2019 17:34 »
Εγω θελω να πω κατι αλλο. Ο Πετρακης εκανε βλακεια που καρφωσε τον 4ο και φοβαμαι πως θα μας πετσοκοψουν στα επομενα παιχνιδια
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Δευ 11 Φεβ 2019 17:40 »

Kλαιω!!!!!!!
Tα σπορ του Βορρα μαζι με τους επαγγελματιες οπαδους του ΠΑΟΚ δεν εριξαν τον Παντελακη για να φερουν τον αγαπημενο του ΠΑΣΟΚ;
ο Παντελάκης ήταν παλαιάς κοπής παράγοντας. από αυτούς που αναγνωρίζονται μετά θάνατον. μιλάς για εποχή που όλοι στο ποδόσφαιρο ήταν φυτευτοί του ΠΑΣΟΚ. μήπως δεν ήταν ο Κοσκωτάς; ΠΑΣΟΚτσής ήταν επάγγελμα, όχι ιδεολογία και στην παγίδα εννοείται πως έπεσαν πολλοί παράγοντες του ΠΑΟΚ.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Δευ 11 Φεβ 2019 17:54 »
Πέρυσι παόκια έκλεβαν στην πόλη μέσα καταστήματα.Παόκια έσπασαν το γήπεδο και έκαναν πολλά ακόμα,γνωστά λίγο πολύ.Ακριβώς ότι κάνουν και οι άλλοι από κάτω.Κανένα σεβασμό για τον αντίπαλο.Πάντα υποτιμητικά.Όσο για τα μμε εκεί πάνω;Καμιά διαφορά με αυτά των κάτω.Τα περυσινά έχουν ξαναγίνει στο παρελθόν ξανά και ξανά.Δεν ήταν η πρώτη φορά.Ακριβώς σαν τους από κάτω.Μαχαιράκια,ροπαλάκια και άλλα πολλά καλούδια στο γήπεδο.
Φυσικά ότι γίνεται διαχρονικά στο ποδόσφαιρο.Από τις απαρχές του δηλαδή.Ο έλεγχος της επο για την πάρτη μας.
Με κουμπούρια κάποτε ο Βαρδινογιάννης;Με κουμπούρια και ο Ιβάν.Αρκετοί ακόμα που τα κρύβουν από μέσα.Μετά λες πως παχαίνουν.
Για τις χάρες που σας έχουν κάνει διαχρονικά οι διάφοροι μακεδονομάχοι εκεί πάνω;Τι να πρωτοπούμε;

Τόσες και άλλες τόσες ομοιότητες με τους άλλους.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 11 Φεβ 2019 17:57 από fon7 »

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Δευ 11 Φεβ 2019 18:35 »
Πέρυσι παόκια έκλεβαν στην πόλη μέσα καταστήματα.Παόκια έσπασαν το γήπεδο και έκαναν πολλά ακόμα,γνωστά λίγο πολύ.Ακριβώς ότι κάνουν και οι άλλοι από κάτω.Κανένα σεβασμό για τον αντίπαλο.Πάντα υποτιμητικά.Όσο για τα μμε εκεί πάνω;Καμιά διαφορά με αυτά των κάτω.Τα περυσινά έχουν ξαναγίνει στο παρελθόν ξανά και ξανά.Δεν ήταν η πρώτη φορά.Ακριβώς σαν τους από κάτω.Μαχαιράκια,ροπαλάκια και άλλα πολλά καλούδια στο γήπεδο.
Φυσικά ότι γίνεται διαχρονικά στο ποδόσφαιρο.Από τις απαρχές του δηλαδή.Ο έλεγχος της επο για την πάρτη μας.
Με κουμπούρια κάποτε ο Βαρδινογιάννης;Με κουμπούρια και ο Ιβάν.Αρκετοί ακόμα που τα κρύβουν από μέσα.Μετά λες πως παχαίνουν.
Για τις χάρες που σας έχουν κάνει διαχρονικά οι διάφοροι μακεδονομάχοι εκεί πάνω;Τι να πρωτοπούμε;

Τόσες και άλλες τόσες ομοιότητες με τους άλλους.
κάνεις αρκετά λογικά άλματα αλλά το σημαντικότερο είναι πως τα συμπεράσματα σου τα έχεις ήδη βγάλει. θες την δική μου εκδοχή; όλες οι ομάδες που λένε πως έχουν τάχα λύσει τον οπαδικό χουλιγκανισμό, κάνουν ακριβώς αυτό που περιγράφεις. τον έχουν μεταφέρει εκτός του "σπιτιού" τους. μακρυά απ τον κώλο μας κι όπου θέλει ας πάει.
μη το περιορίζουμε στα στενά ελληνικά όρια. δες τους άγγλους τι κάνουν όπου πηγαίνουν ως φιλοξενούμενοι, δες τους Ιταλούς, τους Ισπανούς κοκ. εννοείται πως δεν το επικροτώ αλλά αν δεν αρχίσουμε να επιβραβεύουμε τον νικητή όταν αυτός νικάει δίκαια, αυτή η αίσθηση της τάχα αγανάκτησης θα διαιωνίζεται και θα εκτονώνεται οπουδήποτε με οποιοδήποτε τρόπο.
επειδή είναι δύσκολο να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο όχλος άμεσα, εγώ εστιάζω στον τρόπο που λειτουργεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κι αυτή όσο κι αν λες πως είναι στα ίδια κυβικά με τον Ολυμπιακό και το μέχρι σήμερα κατεστημένο εγώ τόσο θα βγαίνω και θα σου δίνω παραδείγματα για το αντίθετο
έχεις δει επικοινωνιακή προσέγγιση επιπέδου Καραπαππά από τον ΠΑΟΚ; έχεις δει αντιπρόεδρο (γιατί ως τέτοιο θεσμικό όργανο εμφανίζεται) σαν τον Θεοδωρίδη να βγαίνει σε 5λεπτο διάγγελμα βγάζοντας χολή μετά από κάθε αγώνα; έχεις δει ευθείες απειλές για διαιτησίες τύπου Τζήλου από θεσμικό όργανο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ; έχεις δει διοικητικό παράγοντα του ΠΑΟΚ να του έχει απαγορευτεί η ενασχόληση με τον αθλητισμό και αντ αυτού να έρχεται νταηλίκι στο γήπεδο για να κάνει ντου στα αποδυτήρια; έχεις δει ποτέ παράγοντα άλλης ομάδας να βγαίνει να ζητήσει δημόσια συγνώμη για τη συμπεριφορά του, όπως την επόμενη του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, όπως έκανε ο Σαββίδης;
αόριστα απαξιωτικά σχόλια, που απλά δημιουργούν κλίμα, τίποτα παραπάνω. μήπως πιστεύεις πως αν κάποια στιγμή πάρει ένα τίτλο ο ΠΑΣ δεν θα βγουν να στον απαξιώσουν;
ξέρεις τι δομικές αλλαγές συντελούνται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα με κύριο εκφραστή το ποδόσφαιρο; αντιλαμβάνεσαι πόσο επαναστατικό γεγονός είναι ότι μια περιφερειακή δύναμη που θεωρούσαν άκρως εξαρτημένη και εύκολα διαχειρίσιμη μέχρι τώρα, σήκωσε κεφάλι, και όχι μόνο αυτό, έχει πίσω της έναν ηγέτη που η ταμειακή του ρευστότητα τον καθιστά παντελώς ανεξάρτητο και μη συγκρίσιμο από την παραδοσιακή ελληνική επιχειρηματική ολιγαρχία

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Δευ 11 Φεβ 2019 18:40 »
Ο ΠΑΟΚ ειναι απολυτα αξιος πρωταθλητης. Το φετινο ειναι το δικαιοτερο που θυμαμαι οσον αφορα την κατακτηση του.  Τα περι ρωσοποντιου και τα περι ανταλλαγη πρωταθληματος με ονομα Β. Μακεδονια ειναι ντροπιαστικα να αναφερονται. Στα περι οπαδων κ αλλαζονειας ο αναμαρτητος ας ριξει πρωτος το λιθαρι. Εγω πολλους βλεπω με τουπε οταν παιζουν με πιο αδυναμες ομαδες. Δεν εξαιρω λοιπον απο αυτα ουτε εμας. Οποτε λιγο μετρο. Για τα δεινα του ελληνικου ποδοσφαιρου ολοι φταιμε, ο καθενας στο βαθμο που του αναλογει, δε μπορει να φταιει ο ΠΑΟΚ περισσοτερο απο το ΠΟΚ. Ας μη μασαμε το σανο επειδη το ΠΟΚ νιωθει οτι το φετινο (το περυσινο ουσιαστικα) φαινομενο δεν ειναι φωτοβολιδα αλλα η αλλαγη μιας εποχης οσον αφορα τη μονοκρατορια του. Εγω δεν αισθανομαι απειλη απο το ανεβασμα του ΠΑΟΚ, ας τη νιωσουν οι βολεμενοι ως τα σημερα

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Δευ 11 Φεβ 2019 18:52 »
Άκουω πάρα πολλούς να λένε ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο πανάξιος πρωταθλητής!!!Με βάση τα νούμερα είναι αλλά στην πραγματικότητα για μένα είναι και θα παραμείνει η ομαδούλα που όταν βγαίνει στην Ευρώπη τον ξεφτιλίζουν Βιντεότον και λοιποί πικραμένοι της ίδιας δυναμικότητας με την Οντ που ο ΠΑΣ της έριξε 3 μπαλάκια!!!
Για κάποιον απροσδιόριστο λόγο όλοι φέτος κάνουν στη μπάντα για να πάρει το πρωτάθλημα!!Η ΑΕΚ βάραγε σέντρες 90λεπτά στο γάμο του καραγκιόζη!!!Ο γάβρος χθες ήταν λες και δεν κατέβηκε στο γήπεδο!!!Η μόνη ομάδα που τον κόντραρε στα ίσια ήταν ο ΠΑΣ!!!Ναι,ο ΠΑΣ που πέρσι μέσα στα Γιάννενα του έδωσε γη και ύδωρ!!!Κι όχι μόνo αυτό,έχουν και να φωνάζουν για το ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ γκολ του Μάνου!!!Αυτοί που πέρσι έβαλαν 70 μέτρα γκολ of side!!!
Aηττητος θα το πάρει το πρωτάθλημα αλλά για μένα θα παραμείνει ομαδούλα!!!Μια ομαδούλα με 10 μέτριους ξένους κι έναν ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑ προπονητή!!!!Αυτόν που την έπεσε στον κακομοίρη τον Πετράκη για δήθεν καταστροφικό ποδόσφαιρο και στο επόμενο ματς πήγε κι έστησε πούλμαν έξω απ την περιοχή του για να κρατήσει το χ απ την ΑΕΚ!!!!
Να το χαίρεται το πρωτάθλημα του.....το επόμενο θα το ξαναπάρει ξανά μετά από άλλα 40 χρόνια και στη συνείδηση του κόσμου θα παραμείνει μικρή ομάδα!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Δευ 11 Φεβ 2019 18:55 »
κάνεις αρκετά λογικά άλματα αλλά το σημαντικότερο είναι πως τα συμπεράσματα σου τα έχεις ήδη βγάλει. θες την δική μου εκδοχή; όλες οι ομάδες που λένε πως έχουν τάχα λύσει τον οπαδικό χουλιγκανισμό, κάνουν ακριβώς αυτό που περιγράφεις. τον έχουν μεταφέρει εκτός του "σπιτιού" τους. μακρυά απ τον κώλο μας κι όπου θέλει ας πάει.
μη το περιορίζουμε στα στενά ελληνικά όρια. δες τους άγγλους τι κάνουν όπου πηγαίνουν ως φιλοξενούμενοι, δες τους Ιταλούς, τους Ισπανούς κοκ. εννοείται πως δεν το επικροτώ αλλά αν δεν αρχίσουμε να επιβραβεύουμε τον νικητή όταν αυτός νικάει δίκαια, αυτή η αίσθηση της τάχα αγανάκτησης θα διαιωνίζεται και θα εκτονώνεται οπουδήποτε με οποιοδήποτε τρόπο.
επειδή είναι δύσκολο να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο όχλος άμεσα, εγώ εστιάζω στον τρόπο που λειτουργεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κι αυτή όσο κι αν λες πως είναι στα ίδια κυβικά με τον Ολυμπιακό και το μέχρι σήμερα κατεστημένο εγώ τόσο θα βγαίνω και θα σου δίνω παραδείγματα για το αντίθετο
έχεις δει επικοινωνιακή προσέγγιση επιπέδου Καραπαππά από τον ΠΑΟΚ; έχεις δει αντιπρόεδρο (γιατί ως τέτοιο θεσμικό όργανο εμφανίζεται) σαν τον Θεοδωρίδη να βγαίνει σε 5λεπτο διάγγελμα βγάζοντας χολή μετά από κάθε αγώνα; έχεις δει ευθείες απειλές για διαιτησίες τύπου Τζήλου από θεσμικό όργανο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ; έχεις δει διοικητικό παράγοντα του ΠΑΟΚ να του έχει απαγορευτεί η ενασχόληση με τον αθλητισμό και αντ αυτού να έρχεται νταηλίκι στο γήπεδο για να κάνει ντου στα αποδυτήρια; έχεις δει ποτέ παράγοντα άλλης ομάδας να βγαίνει να ζητήσει δημόσια συγνώμη για τη συμπεριφορά του, όπως την επόμενη του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, όπως έκανε ο Σαββίδης;
αόριστα απαξιωτικά σχόλια, που απλά δημιουργούν κλίμα, τίποτα παραπάνω. μήπως πιστεύεις πως αν κάποια στιγμή πάρει ένα τίτλο ο ΠΑΣ δεν θα βγουν να στον απαξιώσουν;
ξέρεις τι δομικές αλλαγές συντελούνται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα με κύριο εκφραστή το ποδόσφαιρο; αντιλαμβάνεσαι πόσο επαναστατικό γεγονός είναι ότι μια περιφερειακή δύναμη που θεωρούσαν άκρως εξαρτημένη και εύκολα διαχειρίσιμη μέχρι τώρα, σήκωσε κεφάλι, και όχι μόνο αυτό, έχει πίσω της έναν ηγέτη που η ταμειακή του ρευστότητα τον καθιστά παντελώς ανεξάρτητο και μη συγκρίσιμο από την παραδοσιακή ελληνική επιχειρηματική ολιγαρχία
Από αυτά που βλέπουμε διαχρονικά,βγάζουμε συμπεράσματα.Νομίζω έτσι γίνεται με όλους.Εσείς οι ίδιοι διαφημίζετε το βαριά βιομηχανία οπαδών.Δεν έχει να κάνει με το μέσα στην τούμπα ή έξω από την τούμπα.
Καραπαπά μπορεί να μην έχεις αλλά έχει Μήνους.Κάνουν άλλοι την δουλειά.Προπαγάνδα πουλάει ο Καραπαπάς.Προπαγάνδα πουλάνε και τα δημοσιογραφά εκεί πάνω.Νταλαβέρι να γίνεται μεταξύ δημοσιογράφων-διοίκησης.
θεοδωρίδη έχεις.Γιώργη τον λένε.
Τον Μίχελς που έβριζε στα αποδυτήρια τον Χριστοβασίλη;Τον άλλον τον Ίβιτς;Πουλάνε τσαμπουκάδες και οπαδιλίκια για να γίνονται αρεστοί;
Οι δημόσιες συγνώμες που γίνονται για το θεαθήναι;
Δεν χρειάζεται να πάρω τίτλο για να με απαξιώνουν.Το κάνουν ήδη.Από το Γιάννενο μέχρι το παράρτημα κτλ κτλ.Όπως γίνεται με όλες τις άλλες ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα.Είναι ανύπαρκτες.
Η τελευταία παράγραφος είναι για γέλια.Καμιά αλλαγή δεν γίνεται.Απλά θέλει και ο Ιβάν κομμάτι από την πίτα.Θεσσαλονικάρχης.Όπως και οι άλλοι από κάτω διαπλέκονται με την πολιτική και τους πολιτικούς,έτσι κάνει και ο Ιβάν.Αγοράζει και ΜΜΕ.Η πεπατημένη είναι.Ακριβώς η ίδια ιστορία είναι.Απλά είναι στην Θεσσαλονίκη.Ο Άρης πήρε 7 σερί και έφτασε σε φάιναλ φορ.Δεν έγινε καμιά επανάσταση.ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συνεχίσαμε να έχουμε.

Προφανώς δεν θα αλλάξουμε τον κόσμο από εδώ μέσα.Ούτε θα αλλάξουμε ο ένας τον άλλον.Αλλά..

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Δευ 11 Φεβ 2019 20:20 »
Εν τω μεταξύ τα σκουλήκια έριξαν τρία στο ημιχρονο στον Αστερία  :P

Και ο Παναιτωλικός ειναι 2-10 στο 62

Δεν θα το παρει αήτηττος ο ΜΠΑΟΓΚ
Θα χάσει εδω μέσα. :P
 :pas:

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Δευ 11 Φεβ 2019 21:07 »
Τι μας συμφέρει:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ              1
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΛ              χ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ           χ
ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΡΗΣ                       2
ΞΑΝΘΗ - ΛΑΜΙΑ                         χ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ      1
ΑΕΚ - ΟΦΗ                                1
ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ                            αδιάφορο

Υπέροχη αγωνιστική! 6 στα 7! Έτσι μένουμε!