Αποστολέας Θέμα: Γιάννης Κάργας  (Αναγνώστηκε 25167 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Γιάννης Κάργας
« Απάντηση #75 στις: Παρ 19 Φεβ 2021 16:26 »
Γιάννη Κάργα,

Δεν περίμενα ποτέ ένας παίκτης που έχει αγωνιστεί στην ΑΜΟ ένα εξάμηνο, τη χρονιά του υποβιβασμού το 2020 και ξαναγύρισε το προηγούμενο καλοκαίρι ότι θα είχε τα πελέ να βάλει γκολ και να το αφιερώσει εις διπλούν στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Πραγματικά είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΑΓΚΑΣ και είμαστε τυχεροί που σε έχουμε. Τιμάς και με το παραπάνω τη φανέλα με τον ΤΑΥΡΟ στο στήθος και είσαι άξιος να φοράς το περιβραχιόνιο του ΑΡΧΗΓΟΥ.

Για όλους εμάς, ιδιαίτερα τους ξενιτεμένους Ηπειρώτες η αφιέρωσή σου στην ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΠΟΛΗ της χώρας είναι πέρα ως πέρα συγκηνιτική. Σε ευχαριστούμε ΑΡΧΗΓΕ!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Συνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Παρ 19 Φεβ 2021 17:53 »
Του μετέδωσε ποδοσφαιρική αλητεία ο Μαραντόνα όταν ήταν στην Dynamo Brest  :P

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Παρ 19 Φεβ 2021 21:30 »
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Πεμ 04 Μάρ 2021 02:20 »
Παιδια τι να πω? Ο ανθρωπος μακαρι να μεινει χρονια στην ομαδα. Εχει βρει και τη φορμα του τωρα. Απιθανο ματς, τερματοφυλακας μπροστα απο το Λοντιγκιν ηταν. Καλα που πηδαει στα κορνερ ρε? Πεταει

Μας πορωνει σε καθε ματς. Μια πολυ δακρυσε με τον πανηγυρισμο και σημερα τα ιδια. Εχει δεθει με μας κι εμεις με αυτον. Τι δηλωσαρες εκανε? Παλι μας συγκινησε ολους. Δεν ειναι ονειρο ειναι στοχος, αφιερωμενη σε ολη την πολη αυτη η προκριση, πεισμωσαμε κι εμεις και ολη η ολη και το ξεραμε. Αυτα ειπε εν ολιγοις. Κατεβα για δημαρχος αρχηγε τα λες ωραια θα σε ψηφισουμε ολοι. Τιμαει το περιβραχιονιο στο επακρο με το παθος του, το ηθος του και την αγαπη για την ομαδα μας.

ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ δεν μπρουμε να παμε γηπεδο να τους δειξουμε ποσο τους στηριζουμε και τι χαμος θα γινοταν φετος.

Φανταστειτε τελικο να μην επιτρεψουν κοσμο. Θα τα σπασω ολα. Εγω λεω να παμε απ εξω και να στησουμε γιγαντοοθονη. Καντε τον στο ΟΑΚΑ με 80.000 θεατες αλλα δωστε μονο σε μας εισιτηρια δεν κολλαμε μεταξυ μας. Υπερισχυει το μικροβιο του ΠΑΣ. Βαζω στοιχημα οτι 80.000 θα το γεμιζαμε σε τελικο στη χωρις κοβιντ εποχη

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Πεμ 04 Μάρ 2021 09:56 »
Συνέχισε έτσι Γιανναρε, ανανέωσε με τον ΠΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ, και σε βλέπω πολύ σύντομα να παίρνεις την θέση που θα σου αξίζει δικαιωματικά....

Δίπλα στον μεγάλο Γιωργο Ντασιο....

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Πεμ 04 Μάρ 2021 13:05 »
Τι είπες πάλι ρε παίδαρε;;;

Στο Sdna, σήμερα, στην ερώτηση για το αν έχει κάποια προτίμηση για αντίπαλο στους ημιτελικούς του Κυπέλλου

«Προσωπικά δεν έχω προτίμηση. Αυτό που θα' θελα ακούσω είναι ποιος θα ήθελε εμάς για αντιπάλους"

Αγόρι μου είσαι Ο ΑΡΧΗΓΟΣ των αρχηγών αυτής της ομάδας.

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Πεμ 04 Μάρ 2021 15:40 »

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Κυρ 07 Μάρ 2021 15:46 »
Τι είπες πάλι ρε παίδαρε;;;

Στο Sdna, σήμερα, στην ερώτηση για το αν έχει κάποια προτίμηση για αντίπαλο στους ημιτελικούς του Κυπέλλου

«Προσωπικά δεν έχω προτίμηση. Αυτό που θα' θελα ακούσω είναι ποιος θα ήθελε εμάς για αντιπάλους"

Αγόρι μου είσαι Ο ΑΡΧΗΓΟΣ των αρχηγών αυτής της ομάδας.

Όπως βλέπεις, Γιάννη, ο Τσουκαλάς δεν μας θέλει.
Και όπως μου έλεγε ένας φίλος ΑΕΚτζής που με πήρε να μου δώσει συγχαρητήρια, ούτε οι ΑΕΚτζήδες μας θέλουν.
Μάλλον δεν μας θέλει κανένας.
 :etsi:

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Κυρ 07 Μάρ 2021 17:21 »
Μπορεί να μας θέλουν τα μπαοκια που νομίζουν οτι θα είμαστε όπως στο περιστέρι. Κακό του κεφαλιού τους.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Δευ 29 Μάρ 2021 17:16 »
Κάργας: «Θα τα δώσουμε όλα με τον Ολυμπιακό»

Παρόλο που η πρώτη του θητεία στον ΠΑΣ δεν είχε happy end μιας και υποβιβάστηκε η ομάδα, πλέον αποτελεί μέρος ενός συνόλου που είναι ανταγωνιστικό και χαροποιεί τους πάντες με τις εμφανίσεις του.

Η αφιέρωσή του σε ολόκληρη την πόλη μετά το γκολ που πέτυχε στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, προκάλεσε συγκίνηση και θαυμασμό στις τάξεις των φιλάθλων του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Ο λόγος για τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό και αρχηγό του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννη Κάργα που μίλησε στον Πρωϊνό Λόγο και τους Νίκο Γιωτίτσα και Χρήστο Καλύβα.

Στάθηκε στο γεγονός πώς εξ’ αρχής ήταν στόχος το Κύπελλο και πώς θα διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν στα δυο ματς της ημιτελικής φάσης με τον Ολυμπιακό, στα οποία δεν έχουν τίποτα να χάσουν.

Έθεσε ως στόχο επίσης την πρωτιά στη διαδικασία των play out και εκτίμησε πώς δυο από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια από το πρωτάθλημα, θα δοθούν στις ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Εκ μέρους και των συμπαικτών του ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξή του και έμεινε στο υπέροχο συναίσθημα που βίωσαν στην αποθεωτική υποδοχή μετά τα ματς με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο.

Γιάννη, στην προηγούμενη συνέντευξη που μας έδωσες, είπες πώς ήταν εύκολη η απόφαση να γυρίσεις εδώ που σε αγαπούν και τους αγαπάς. Νιώθεις δικαιωμένος για την απόφασή σου;

«Δεν θα πω ότι νιώθω δικαιωμένος γιατί ήθελα να έρθω όπως και να ήταν τα πράγματα. Ήθελα να είμαι στην ομάδα και εφόσον πηγαίνει καλά είμαι δικαιωμένος, απλά ήταν μια απόφαση που ήξερα ότι ήθελα να έρθω». Νιώθεις μια αγάπη παραπάνω αυτή τη φορά; «Από τον κόσμο και την πρώτη χρονιά που ήμουν στην ομάδα ένιωθα αυτή τη συμπάθεια και αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφαση μου να γυρίσω. Φέτος λόγω των αποτελεσμάτων και της πορείας της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια όπου πηγαίνουμε πολύ καλά, με έχει χαροποιήσει λίγο παραπάνω».

Πώς κρίνεις την πορεία της ομάδας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος; Θα μπορούσε με το υπάρχον ρόστερ να φτάσει στα play off;

«Ήμασταν καινούργια ομάδα και ήταν πολύ δύσκολο στην αρχή να βρεθούμε μεταξύ μας και να βγάζουμε αυτό το ωραίο αποτέλεσμα που βγαίνει τους τελευταίους μήνες. Όλα τα λάθη των προηγούμενων αγώνων μας βοήθησαν, μας έκαναν πιο δεμένους και δυνατούς και την κατάλληλη στιγμή γυρίσαμε την κατάσταση. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, εκεί γύρισε το κουμπί, από τότε είμαστε όλοι πιο καλά και πιο συμπαγείς».

Παρόλα αυτά στο «Ζωσιμάδες» χάθηκαν αρκετοί βαθμοί. Έπαιξε ρόλο και ο αγωνιστικός χώρος;

«Στο ίδιο γήπεδο παίζουμε όλοι, αλλά έτσι όπως είναι το ΠΕΑΚΙ και το Ζωσιμάδες κάποιες φορές είναι ακατάλληλο για ποδόσφαιρο. Φταίμε και εμείς που έχουμε χάσει κάποια παιχνίδια μέσα από τα χέρια μας, αλλά παίζουν μεγάλο ρόλο τα γήπεδα, ειδικά σε αυτό που θέλει να παίξουμε ο προπονητής μας και μας επηρεάζει όταν δεν είναι σε καλή κατάσταση». Θα είχε υψηλότερες βλέψεις ο ΠΑΣ αν είχε ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο; «Θα μπορούσαμε να δουλέψουμε πιο καλά για τα παιχνίδια, γιατί κάποιες φορές θα πρέπει να πάμε σε πλαστικά, ν’ αλλάξουμε το πρόγραμμα προπόνησης και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο, γιατί οι λεπτομέρειες μετράνε στο ποδόσφαιρο».

Στο Κύπελλο περάσατε τον Ατρόμητο και μετά βιώσατε την αδικία με τη μεταφορά της έδρας στο Αγρίνιο που σας «χαλύβδωσε» και «μασούσατε σίδερα» με τον Παναθηναϊκό. Τρεις νίκες σε 16 ημέρες είναι τεράστιο επίτευγμα. Ήταν το αίσθημα της αδικίας ή κάτι άλλο που σας έδωσε έξτρα κίνητρο;

«Και στα παιχνίδια με τον Ατρόμητο δώσαμε το 100%, κάναμε ισοπαλία εντός και κερδίσαμε εκτός και αυτό δείχνει ότι δεν ήταν απλά να πάμε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες και ότι βγει. Είχαμε στόχο το Κύπελλο, να πάμε όσο πιο μακριά μπορούσαμε και αφού βλέπαμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε, πηγαίναμε στο επόμενο βήμα. Με τον Παναθηναϊκό όλοι μας βγάλαμε έναν ποδοσφαιρικό εγωισμό και μια στενοχώρια γιατί όταν ήταν να παίξουμε στην έδρα μας έγινε αυτό που έγινε και νιώσαμε την αδικία. Μας πείσμωσε όλο αυτό και στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό πάντα δίνουμε το κάτι παραπάνω. Θέλαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση και όλο αυτό που έγινε πείσμωσε και τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο και όλη την πόλη».

Ποια συναισθήματα σε διαπέρασαν όταν έβαλες το γκολ στο Αγρίνιο και είπες «για την πόλη» στην κάμερα;

«Είμαι άνθρωπος που βγάζω πολύ τα συναισθήματα μου προς τα έξω. Το στυλ του παιχνιδιού είναι να είμαι μαχητικός και όταν είμαι καλά σε μια ομάδα, αυτό φαίνεται. Μέσα στα αποδυτήρια το συζητούσαμε να παίξουμε για την πόλη και την ομάδα, απλά το είπα εγώ που ήμουν αρχηγός και βρέθηκα εκείνη την ώρα εκεί, αλλά αυτό αντιπροσωπεύει όλη την ομάδα». Μετά την πρόκριση στη Λεωφόρο ανέφερες πώς «Δεν ήταν όνειρο, ήταν στόχος που επιτεύχθηκε».

Ο κόσμος του ΠΑΣ κάνει όνειρα για κατάκτηση του Κυπέλλου, για σένα είναι ρεαλιστικός στόχος;

«Εμείς μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για να το κερδίσουμε και γιατί να μην έχουμε στόχο να περάσουμε και τον Ολυμπιακό! Ξέρουμε ότι οι πιθανότητες είναι με το μέρος του Ολυμπιακού, αλλά όσες πιθανότητες έχουμε, θα μπούμε μέσα και θα τις διεκδικήσουμε. Γιατί κανείς δεν πίστευε μετά τα πρώτα αποτελέσματα με Ατρόμητο και Παναθηναϊκό ότι μπορούσαμε να προκριθούμε, αλλά όσες πιθανότητες είχαμε τις διεκδικούσαμε. Το ίδιο θα κάνουμε και με τον Ολυμπιακό».

Πριν κληρωθείτε με τον Ολυμπιακό προτιμούσες καλύτερα ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ.

«Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τις δυο ομάδες, ο Ολυμπιακός φαίνεται στη βαθμολογία ποιος είναι. Αυτή τη στιγμή δεν είναι καλό για εμάς που κληρωθήκαμε με τον Ολυμπιακό, αλλά ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν ως μόνη τους διάκριση το Κύπελλο, οπότε νομίζω ότι δεν θα ήταν υπέρ μας στο να κληρωθούμε με μια εκ των δυο. Με τον Ολυμπιακό δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, θα μπούμε μέσα θα τα δώσουμε όλα και ελπίζω στο τέλος να χαμογελάμε».

Πιστεύεις ότι σημαντικό ρόλο θα παίξει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα;

«Όχι και τα δυο παιχνίδια είναι σημαντικά. Μπορεί στο πρώτο παιχνίδι να χάσουμε και στο δεύτερο να κερδίσουμε ή το αντίθετο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% και στα δυο παιχνίδια».

Ποιο είναι το κίνητρο στα υπόλοιπα έξι παιχνίδια που μένουν στα play out; Τι κυνηγάει η ομάδα;

«Νομίζω ότι το έχουν πει τόσο οι συμπαίκτες μου όσο και οι προπονητές ότι στόχος μας είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και να είμαστε οι πρωταθλητές στα play out. Φυσικά ο καθένας μας έχει και στόχο την ατομική του διάκριση».

Ποια ομάδα πιστεύεις ότι θα υποβιβαστεί και ποια θα πάει στο μπαράζ;

«Νομίζω ότι η εικόνα κάθε ομάδας μπορεί να αλλάξει πολύ γρήγορα και επειδή στην Ελλάδα έχω δει πολλά πράγματα, μπορεί τη μια μέρα να σε θεωρούν πρώτο υποψήφιο για υποβιβασμό, όπως θεωρούσαν εμάς και τώρα μας βλέπουν στους «4» του Κυπέλλου».

Αλλάζει τις ισορροπίες η ανοδική τάση της Λάρισας;

«Αυτό ακριβώς. Η απόδοση της Λάρισας βλέπουμε ότι έχει αλλάξει και εκεί που τη θεωρούσαν όλοι τελειωμένη μπορεί να πάει στο μπαράζ».

Ο Ολυμπιακός είναι ο πρωταθλητής για φέτος. Τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά εισιτήρια ποιες ομάδες πιστεύεις ότι θα τα πάρουν;

«Εγώ νομίζω ότι τα δυο εισιτήρια θα είναι στη Θεσσαλονίκη και το ένα στην Αθήνα».

Ποιο είναι για εσένα το κυριότερο στοιχείο που οδηγεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στις επιτυχίες, αν αναλογιστούμε ότι φέτος δεν έχει και τη συμπαράσταση των φιλάθλων του.

«Νομίζω ότι είναι το χειρότερο πράγμα που δεν μπορεί ο κόσμος να έρθει να μας δει στο γήπεδο και να μας δώσει την έξτρα ώθηση. Είναι κρίμα που είναι κλειστά τα γήπεδα. Το κυριότερο στοιχείο είναι ότι είμαστε ομάδα αυτή τη στιγμή και όλα τα προβλήματα που είχαμε στην αρχή μας έχουν κάνει να είμαστε ομάδα και αυτό είναι το «κλειδί» της επιτυχίας μας».

Ποια από τις δυο θητείες σου στη γιαννιώτικη ομάδα θα ξεχώριζες;

«Δεν μπορώ να έχω ευχάριστες αναμνήσεις από την πρώτη θητεία. Η ομάδα υποβιβάστηκε και είναι το χειρότερο πράγμα για έναν ποδοσφαιριστή. Αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ καλά, η ομάδα έχει σωθεί και είναι στα ημιτελικά του Κυπέλλου, έχουμε μια αξιοπρεπή πορεία και η δεύτερη χρονιά είναι πιο ευχάριστη».

Τη σημερινή εποχή πιστεύεις ότι μπορεί ένας παίκτης να αγωνίζεται με συναίσθημα και για τη φανέλα ή επικρατεί μόνο το οικονομικό κομμάτι;

«Δεν γίνεται να παίζεις κάπου χωρίς να αγαπάς τη φανέλα. Δε λέω ότι θα μείνω για πάντα στα Γιάννενα ή ότι δεν βάζω και τα χρήματα και εννοείται ότι ο καθένας κοιτάει την καριέρα του. Εγώ θέλω να μείνω στα Γιάννενα όσο με αγαπάνε και με χρειάζονται εδώ, αλλά νομίζω ότι ο κάθε παίκτης όταν μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο ξεχνάει τα πάντα και παίζει για τους συμπαίκτες του και τη φανέλα».

Θα ήθελες να μείνεις εδώ για χρόνια;

«Όταν έχω πει θέλω να μείνω ή να φύγω, πάντα γίνεται το αντίθετο. Και τη χρονιά που έπεσε η ομάδα έλεγα θέλω να μείνω, μετά στη Λέφσκι ήμουν χαρούμενος που ήταν όλα καλά οργανωτικά, καλές αμοιβές και κάτι άλλαξε. Πρέπει να σκέφτομαι τι γίνεται εδώ με την ομάδα. Αν είναι χαρούμενη η ομάδα κι εγώ, γιατί να μην μείνω για πολλά χρόνια; Εάν είναι καλύτερο και για τους δυο να πάω αλλού και πάλι δεν θα πω όχι. Αυτή τη στιγμή νιώθω υπέροχα εδώ και φαίνεται».

Πως είδες το ματς της Εθνικής στην Ισπανία, αν αποτελεί στόχος να φορέσεις τη φανέλα της και για τη κλήση του Λιάσου στην Ελπίδων

«Δεν είναι στόχος, είναι όνειρο. Όλοι όταν ξεκινάμε το ποδόσφαιρο, το έχουμε όνειρο να πάμε στην Εθνική Ελλάδος, είναι τιμή. Είδα την Εθνική, αυτό που μου αρέσει είναι πώς έπαιξε με ψυχή η ομάδα, έβγαλε ενέργεια, θέληση. Όταν τελείωσε το ματς όλοι ήταν χαρούμενοι, αγκαλιασμένοι, φαινόταν πώς υπάρχει καλό κλίμα. Θέλει χρόνο, καλό είναι να αλλάζουν παίκτες, να υπάρχει ανταγωνισμός, να ακολουθούν το πλάνο του προπονητή και σιγά-σιγά να γίνουμε ένας δυνατός αντίπαλος. Είναι τιμή για τον Άγγελο που πήγε εκεί, θα πάρει τις εμπειρίες που χρειάζεται, ελπίζω να κληθεί και να παίξει την επόμενη φορά γιατί το αξίζει».

Πως νιώσατε από τις δύο υποδοχές που είχατε από τον κόσμο μετά τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό;

«Ήταν υπέροχο. Είναι ένα συναίσθημα που ο κάθε ένας από εμάς θα θέλει να το θυμάται μετά το τέλος της καριέρας του».

Κλείνοντας, ένα μήνυμα προς τον κόσμο του ΠΑΣ που σε θεωρεί τη ψυχή της ομάδας και είσαι ένας εκ των αρχηγών.

«Σαν εκπρόσωπος των συμπαικτών μου θέλω να τους πω ότι τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη στήριξη που μας δείχνουν και δεν είναι μόνο τώρα που η ομάδα αρχίζει να ρολάρει είναι από την αρχή της χρονιάς, το έβλεπα εγώ και οι συμπαίκτες μου. Ο κόσμος χαίρεται με αυτό που βλέπει, μπορεί να μην έχουν έρθει όλα τα αποτελέσματα, αλλά μας στηρίζει πάντα. Θέλω να τους πω να έχουν λίγο υπομονή, υγεία στις οικογένειές τους και μακάρι να συναντηθούμε σε λίγους μήνες μέσα στο γήπεδο να χαρούνε αυτοί να χαρούμε και εμείς».
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Τρι 21 Σεπ 2021 23:06 »
Κάργας: “Να είμαστε εξίσου προσγειωμένοι και στα επόμενα παιχνίδια”

Ο Έλληνας αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε στο Metropolis Θεσσαλονίκης για τις δύο σημαντικές νίκες με ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα και Παναθηναϊκό στη συνέχεια αλλά και για τους επιθετικούς του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:
Ποια είναι η «συνταγή» της επιτυχίας του ΠΑΣ με δύο νίκες σε αντίστοιχα παιχνίδια;

«Η συνταγή επιτυχίας είναι οι νίκες. Eφόσον έρχονται, αυτές θα είναι η συνταγή. Το αποτέλεσμα μας κρίνει όλους».

«Η αλήθεια είναι ότι όταν είδαμε την κλήρωση με ΠΑΟΚ εκτός και Παναθηναϊκό εντός ξέραμε ότι θα ήταν βαρύ το ξεκίνημα. Παίξαμε με δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, ο ΠΑΟΚ με αυτό τον πάγκο, τη δυναμική και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς για εμάς. Καταφέραμε να κρατήσουμε το 0 σε 90 λεπτά, νικήσαμε κιόλας. Δεν θέλαμε να πάρουν τα μυαλά μας αέρα γιατί ακολουθούσε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Όσον αφορά το παιχνίδι με τους «πράσινους», καταφέραμε να προηγηθούμε πολύ γρήγορα και αυτό μας έδωσε έξτρα κίνητρο και ψυχολογία. Έτσι ήρθε το 2 στα 2 και είναι πολύ σημαντικό για εμάς να ξεκινάμε με το απόλυτο».

«Θέλουμε να μείνουμε προσγειωμένοι στο στόχο, ότι κάναμε δύο πολύ σημαντικές νίκες είναι πολύ σημαντικό για εμάς ψυχολογικά και εννοείται βαθμολογικά και όταν παίρνεις από δύο μεγάλες ομάδες έξι βαθμούς, είναι υπέρ σου. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε και με τις ομάδες που είναι ίσοι με εμάς να είμαστε εξίσου προσγειωμένοι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Να γεμίζει ο σάκος μας σιγά-σιγά και στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει.»

«Μακάρι οι θεωρητικά «μικρές» ομάδες να πετυχαίνουν δύσκολες νίκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί το έχουν υποτιμήσει πάρα πολύ, βλέπουμε και τι γίνεται με τις καθυστερήσεις έναρξης. Νομίζω ότι είναι πολύ όμορφο να παίζει κάποια μεγάλη ομάδα στην επαρχία και να μην ξέρει αν θα κερδίσει. Μακάρι να κριθεί το πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική. Αυτό θα ήταν πολύ ωραίο και όμορφο.»

Πως είδες τους επιθετικούς του ΠΑΟΚ; Άκπομ και Σφιντέρσκι;

«Τους ξέραμε τους επιθετικούς του ΠΑΟΚ, τους έχουμε αναλύσει, είναι πολύ καλοί παίκτες και αξιόλογοι, νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή διαθέτει δύο παρά πολύ καλούς σέντερ φορ και από ό,τι είδα, από το κέντρο και μπροστά όλοι οι παίκτες του είναι πάρα πολύ ποιοτικοί και πιστεύω ότι θα βρει λύσεις στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο καθένας επιθετικός από τους δύο έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά, αν θα μπορούσα να επιλέξω έναν από τους δυο, θα διάλεγα να είμαι εγώ πιο συγκεντρωμένος, για εμένα είναι το ίδιο αξιόλογοι.»

Ο ΠΑΣ έχει αποκτήσει αυτή τη γερμανική φιλοσοφία προπονητή, πως το βλέπεις εσύ σαν παίκτης;

«Ο πρόεδρος έχει επιλέξει αυτή τη νοοτροπία, από ό,τι φαίνεται του βγαίνει, όλοι θα κριθούν επί τους αποτελέσματος ακόμη και ο πρόεδρος αν έκανε σωστά που έφερε στην ομάδα τον συγκεκριμένο προπονητή. Μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι ξέρει να επιλέγει πολύ σωστά».

Για τον προπονητή του ΠΑΣ, Ηρακλή Μεταξά:

«Έχει στο μυαλό του ένα συγκεκριμένο πλάνο, δουλεύει σε αυτό, θέλει να αναλύουμε πολύ τις άλλες ομάδες, να βλέπουμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία των αντιπάλων. Είναι της πειθαρχίας, όπως είναι όλοι όσοι έχουν δουλέψει στη Γερμανία. Από εκεί και πέρα, θα προσπαθήσει να μας δώσει παραπάνω και θα φανεί στην πορεία το αποτέλεσμα».

Αυτές οι εκπλήξεις μπορούν να συνεχιστούν στο ελληνικό πρωτάθλημα;

«Εμείς ελπίζουμε και θέλουμε να συνεχίζουμε να κάνουμε εκπλήξεις, όπως και οι άλλες επαρχιακές ομάδες. Θα φανεί τώρα αν το ρόστερ κάθε ομάδας μπορεί να τα ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του πρωταθλήματος. Τραυματίστηκε για εμάς ένα πολύ σημαντικός μας παίκτης, Ο Πέδρο Κόντε, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού, που είναι βαρόμετρο εντός και εκτός γηπέδου. Είναι καταπληκτικός συμπαίκτης και πρέπει τώρα να καλύψουμε το κενό που μπορεί να έχει αφήσει ο Κόντε».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος THIMIOS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Τετ 22 Σεπ 2021 09:40 »
Κάργας: “Να είμαστε εξίσου προσγειωμένοι και στα επόμενα παιχνίδια”

Τραυματίστηκε για εμάς ένα πολύ σημαντικός μας παίκτης, Ο Πέδρο Κόντε, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού, που είναι βαρόμετρο εντός και εκτός γηπέδου. Είναι καταπληκτικός συμπαίκτης και πρέπει τώρα να καλύψουμε το κενό που μπορεί να έχει αφήσει ο Κόντε».
super-fm.gr

Μου κάνουν θετικότατη εντύπωση τα λόγια του Κάργα για τον Πέδρο.
Μην ξεχνάμε ότι γνωρίστηκαν φέτος. Δεν είχαν συνυπάρξει ποτέ στην ομάδα.
Παρόλα αυτά, φαίνεται πως πέρα από το αγωνιστικό, αυτό που νιώθουμε και πιστεύουμε όλοι για τον Πέδρο, το βλέπουν και οι συμπαίκτες του.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Πεμ 06 Ιαν 2022 20:35 »
Κάργας: «Πρέπει να διασφαλιστεί η υγεία των παικτών»

Προβληματισμένος από την κατάσταση που επικρατεί με την εξάπλωση του κορωνοϊού στις ομάδες, ειδικότερα και στη δική του, τον ΠΑΣ Γιάννινα, εμφανίστηκε στο SDNA, o Γιάννης Κάργας ενώ παράλληλα μίλησε για τα όσα καθιστούν επιτυχημένη την πορεία της ομάδας.

Αρχικά, ο αρχηγός του «Άγιαξ της Ηπείρου» ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «πρέπει να διασφαλιστεί η υγεία των παικτών και όχι τα συμφέροντα, παρόλα αυτά όμως και την Τρίτη, το μόνο που είχαμε να κάνουμε ήταν να μπούμε μέσα και να παλέψουμε κόντρα στον Ιωνικό. Έχουμε κρούσματα στην ομάδα, τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα στον ΠΑΣ αλλά δεν έχουν κολλήσει κάποια παιδιά ακόμη καθαρά από θέμα τύχης. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βγούμε και οι υπόλοιποι θετικοί. Άλλωστε ερχόμαστε σε καθημερινή επαφή είμαστε μία παρέα εντός και εκτός γηπέδου, ο ιός είναι περίεργος και δύσκολος, δεν ξέρεις από που θα σου έρθει».

Συνεχίζοντας, ο έμπειρος αμυντικός συμπλήρωσε: «Πιστεύω πως δεν γίνεται να μην είσαι επηρεασμένος όταν παίζεις αλλά μέσα στο γήπεδο πρέπει να δίνουμε το 100%, μάς επηρεάζει η σκέψη μήπως έχουμε κολλήσει κάτι και αυτό μπορεί να έχει επίπτωση στην απόδοση κάποιου παίκτη αλλά σκεφτόμαστε αποκλειστικά το γήπεδο. Ζούμε από το ποδόσφαιρο, το αγαπάμε αλλά δεν είναι το παν, υπάρχουν κάποια πράγματα που μπαίνουν πάνω απ’ όλα, όπως η οικογένεια γιατί κάποια στιγμή το ποδόσφαιρο τελειώνει αλλά αυτά μένουν».

Μάλιστα υπογράμμισε ότι «προέχει η υγεία των ποδοσφαιριστών και μετά το αποτέλεσμα, δεν ψάχνουμε δικαιολογίες αλλά αυτοί που λαμβάνουν τις αποφάσεις θα πρέπει να τις παίρνουν ίσες για όλες τις ομάδες, να είναι ίδιες και όμοιες, δεν γίνεται ομάδες με κρούσματα να παίζουν και άλλες να έχουν κρούσματα αλλά να μην δίνουν αγώνα».

Είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδα έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες στη νικηφόρα αναμέτρηση επί του Ιωνικού, έχοντας χαρακτηριστικά τον Βασίλη Σούλη κάτω από τα δοκάρια στο ντεμπούτο του και κανέναν τερματοφύλακα στον πάγκο όμως ο Γιάννης Κάργας είχε προνοήσει ακόμη και για το ενδεχόμενο… της στραβής.

«Είχαμε συζητήσει ότι αν είχαμε κάποιο θέμα με τερματοφύλακα θα έπαιζα εγώ», είπε αστειευόμενος θέλοντας να υπογραμμίσει το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στο κλαμπ για να συμπληρώσει πως «είναι σαν αδερφός μου ο Λοντίγκιν, τον περιμένουμε να επιστρέψει αλλά συγχαρητήρια και στον Βασίλη για το ντεμπούτο του».

Όσον αφορά το μυστικό της επιτυχίας που δίνει τη δυνατότητα στην ηπειρωτική ομάδα να πρωταγωνιστεί, ο ηγέτης της αμυντικής της γραμμής ξεχώρισε το κλίμα που επικρατεί στους «Ζωσιμάδες», μέσα από το οποίο δημιουργείται ένα δυνατό σύνολο που αναδεικνύει και τα πρόσωπα αλλά και την επιθυμία να χτυπά όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως αντιπάλου.

«Το κλίμα της ομάδας είναι σημαντικό, έχουμε ένα στυλ σαν σύνολο που αναδεικνύει τους ποδοσφαιριστές ανεξαρτήτως θέσης, διαθέτουμε σφιχτή άμυνα και πολύ ικανή επίθεση, ιδίως στις αντεπιθέσεις, ο καθένας βάζει την ατομική του ποιότητα αλλά στοχεύουμε στο να κάνουμε ό,τι κάνουμε όλοι μαζί», δήλωσε αρχικά για να συμπληρώσει:

«Επιδιώκουμε να χτυπάμε όλα τα ματς, πηγαίνουμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε, όπως είχαμε και τύχη για παράδειγμα στα ματς με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό για τον πρώτο γύρο, έτσι ήμασταν άτυχοι και ίσως λίγο κουρασμένοι στα παιχνίδια με αυτές τις δύο ομάδες για τον δεύτερο γήπεδο. Είναι χαρακτηριστικό πως μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ο κόσμος μας χειροκρότησε, καταλαβαίνει ότι τα δίνουμε όλα, το εκτιμά και αυτό το εισπράττουμε τόσο εντός γηπέδου όσο και εκτός αυτού. Είμαστε πάντα μέσα στα παιχνίδια και δεν χάνουμε ποτέ με κάτω τα χέρια».

Ειδικότερα, για τον στόχο που έχουν βάλει στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, ο Κάργας ανέφερε πως «κάθε χρόνο έχουμε ως στόχο την παρουσία στην πρώτη κατηγορία και να παίζουμε ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο. Φέτος αποκλειστήκαμε νωρίς στο κύπελλο αλλά παλεύουμε στο πρωτάθλημα για να έχουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, δεν επαναπαυόμαστε και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος».

Γιαννίκης πέρσι vs Mεταξάς φέτος και αρκετοί βλέπουν τον 54χρονο ομογενή τεχνικό ως συνεχιστή της αξιόλογης πορείας που διέγραψε ο ΠΑΣ έχοντας τον νυν κόουτς της ΑΕΚ στο τιμόνι του με τον Γιάννη Κάργα να εκφράζει τη δική του άποψη γύρω από αυτή τη σύγκριση.

«Είναι μεγάλο συν το γεγονός πως και οι δύο προπονητής είχαν τα κλειδιά να κάνουν ό,τι θέλουν στην ομάδα, ό,τι ζητούν είναι εκεί και γίνεται όπως το θέλουν αυτοί, όλοι ακολουθούν τον προπονητή. Αρκετοί λένε πως έχουν την ίδια φιλοσοφία αλλά πιστεύω πως έχουν διαφορετική, τα έχουν καταφέρει ωστόσο αμφότεροι καλά. Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος, και οι δύο έχουν όμως προσεγγίσει διαφορετικά το ποδόσφαιρο αλλά συνάμα με την ίδια επιτυχία».

Κλείνοντας το κεφάλαιο «ΠΑΣ», η συζήτηση κατέβηκε στη δεύτερη κατηγορία, μία κατηγορία όπου ο Κιλκισιώτης αμυντικός γνωρίζει καλά διαμορφώνοντάς τον στον παίκτη που είναι τώρα. Μία από τις πιο πολύπαθες ομάδες της Super League 2 είναι και η Καβάλα, εκεί όπου άφησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά αποτυπώματα.

Σχετικά με τους ενισχυμένους πλέον «Αργοναύτες», ο 27χρονος στόπερ ανέφερε: «Παρακολουθώ το πως πηγαίνουν, ήταν η ομάδα που με έκανε επαγγελματία και με έχει στιγματίσει μένοντας για πάντα μέσα στην καρδιά μου. Αυτά τα πράγματα που γίνονται στη Β’ Εθνική τα τελευταία χρόνια δεν μπορώ να τα πιστέψω, μιλάμε για τραγική κατάσταση, πρέπει να είμαστε η μόνη χώρα που βιώνει κάτι τέτοιο. Είναι λυπηρό να βλέπεις ανθρώπους με οικογένειες να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν. Η Καβάλα είναι μία ιστορική ομάδα σε μία μεγάλη πόλη και έχει ανθρώπους που την αγαπάνε, πιστεύω και εύχομαι να βρεθεί λύση για να βρει και η ομάδα τα πατήματά της».

Στο φινάλε η κουβέντα πήγε και στο εξωτερικό, με τον Γιάννη Κάργα να έχει πάρει διπλή γεύση από Λευκορωσία με τη φανέλα της Ντιναμό Μπρεστ και Βουλγαρία με την αντίστοιχη της Λέφσκι Σόφιας όμως στην παρούσα φάση δηλώνει αφοσιωμένος στον ΠΑΣ Γιάννινα και προσγειωμένος με βάση τα όσα έχει περάσει και τον έχουν διαμορφώσει εντός αλλά και εκτός γηπέδου.

«Κάθε παίκτης θα ήθελε το κάτι παραπάνω στην καριέρα του και προσπαθεί γι’ αυτό, ο κάθε ποδοσφαιριστής μπαίνει στο γήπεδο για να διακριθεί, αν συμβεί αυτό για την ομάδα του τότε κερδίζει και ο ίδιος ατομικά. Δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει κάτι από το εξωτερικό, θα ήθελα ωστόσο να δοκιμάσω σε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα αλλά δεν το έχω στο μυαλό μου. Έχω περάσει πολύ δύσκολα και οι δυσκολίες είναι αυτές που μας κάνουν να εκτιμάμε τα όσα βιώσαμε και βιώνουμε λίγο περισσότερο…», ανέφερε με… το τελικό σφύριγμα της συνέντευξης.
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Τετ 16 Φεβ 2022 10:48 »
Ξέρει κανείς πότε λήγει το συμβόλαιο του Γιάνναρου; Αύγουστο του '20 επανήλθε.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Τετ 16 Φεβ 2022 10:52 »
Τον Ιούνιο του '23 λήγει το συμβόλαιό του.
Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα δεχθεί πρόταση ανανέωσης.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Τετ 16 Φεβ 2022 10:57 »

Πρόεδρα, το νου σου!

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Τετ 16 Φεβ 2022 11:07 »

Πρόεδρα, το νου σου!

Το νου του να κάνει τι;
Γίνε πιο σαφής σύνταυρε, γιατί μπορεί να το εκλάβει ως "λευκή επιταγή" να τον πουλήσει, αν και όταν έρθει πρόταση.
Όχι ότι θα σε λάβει υπόψη του, αλλά λέμε τώρα, έτσι για μην του δίνουμε και άλλοθι. Δεν θέλει και πολύ... ;)

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Τετ 16 Φεβ 2022 11:12 »

Πρόεδρα, το νου σου!

Το νου του να κάνει τι;
Γίνε πιο σαφής σύνταυρε, γιατί μπορεί να το εκλάβει ως "λευκή επιταγή" να τον πουλήσει, αν και όταν έρθει πρόταση.
Όχι ότι θα σε λάβει υπόψη του, αλλά λέμε τώρα, έτσι για μην του δίνουμε και άλλοθι. Δεν θέλει και πολύ... ;)

Το "το νου σου" είναι τόσο απροσδιόριστο όσο και το "Πρόεδρα"  ;)

Αποσυνδεδεμένος Pagourakos

• Jr. Member
  • **
  • Refuse,Resist
    • Προφίλ
    • https://www.youtube.com/watch?v=zCfMH_kJZu8
« Απάντηση #93 στις: Τετ 16 Φεβ 2022 13:53 »

HARD CORE CORNER GROUP | DIFFERENT DRUG 7 |

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Τετ 02 Μάρ 2022 17:38 »
Στο πλευρό του Κάργα ο ΠΣΑΠΠ για τη στοχοποίησή του από τον Αλέξη Κούγια
Νομικά έχει προσφύγει κατά των συνεχών προκλητικών δηλώσεων του κ. Αλέξη Κούγια ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Κάργας. Μάλιστα σήμερα εξέδωσε και ανακοίνωση το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών, ο ΠΣΑΠΠ, ο οποίος εκφράζει τη συμπαράστασή του προς τον ποδοσφαιριστή και γενικότερα προς όλους εκείνους των οποίων σπιλώνονται η ακεραιότητα και το ήθος τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο ΠΣΑΠΠ συμπαραστέκεται στον Γιάννη Κάργα και στην απόφασή του να κινηθεί νομικά εναντίον όσων θεωρεί ότι σπιλώνουν την ακεραιότητά του και τον ‘στοχοποιούν’, με αποτέλεσμα να θέτουν εν αμφιβόλω το ήθος και την αγωνιστική του αξιοπρέπεια.

Ο Σύνδεσμος βρίσκεται στο πλευρό όλων των ποδοσφαιριστών και ποδοσφαιριστριών που διασύρονται δημόσια από οποιονδήποτε και απέναντι σε κάθε προσπάθεια “αναγόρευσής” τους στο άλλοθι των όποιων αστοχιών του, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Τρι 15 Μάρ 2022 19:59 »
Θέλει να «δέσει» τον αρχηγό του!

Ο Γιάννης Κάργας έχει δεχθεί πρόταση πρόωρης ανανέωσης του συμβολαίου του με τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιωργος Χριστοβασίλης τα… σκάει για να ανανεώσει ο Γιάννης Κάργας!

Δεν περιμένει να τελειώσουν τα play off της Super League για να κάνει τα… κουμάντα της η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Γιώργος Χριστοβασίλης σε συνεργασία με τον προπονητή, Ηρακλή Μεταξά, ήδη έχουν σχεδιάσει τον ΠΑΣ της επόμενης χρονιάς, έχοντας εντοπίσει που υπάρχουν κενά στο ρόστερ και χρειάζεται ενίσχυση.

Παράλληλα «τρέχουν» και οι ανανεώσεις. Οπως έχει γράψει ήδη το Sportime, το καλοκαίρι μένουν ελεύθεροι Λοντίγκιν, Πίρσμαν, Σάλιακας, Ντομίνγκες, Μπρένερ, Σιόντης και Γκαρντάφσκι.

Για τον Πίρσμαν και τον Σάλιακα τα δεδομένα μάλλον είναι ξεκάθαρα αφού αμφότεροι δεν απάντησαν στην πρόταση ανανεώσης που τους έχει γίνει και το καλοκαίρι θα αποχωρήσουν. Για τον πρώτο υπάρχει φημολογία οτι έχει συμφωνήσει με τον Άρη, ο δεύτερος οδεύει προς εξωτερικό.

Δύσκολα θα ανανεώσει και ο Λοντίγκιν που επίσης ψάχνεται για εξωτερικό, αν δεν προκύψει κάποια καλή πρόταση από Ελλάδα.

Ο Ντομίνγκεθ μάλλον θα μείνει, αφού με τον Ισπανό έχει γίνει ήδη μια πρώτη κουβέντα, όπως και ο Γκαρντάφσκι που αποκτήθηκε κατόπιν εισήγησης του προπονητή. Ο Μπρένερ είναι στην έξοδο. Δεν αποκλείεται να αποχωρήσουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο και τη σεζόν 2022-23.

Παράλληλα με τους προσεχώς ελεύθερους, η διοίκηση ασχολείται και με κάποιες πρόωρες ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών που θα έιναι και την επόμενη σεζόν στην ομάδα.

Ένας από αυτούς ο αρχηγός του «Άγιαξ της Ηπείρου», Γιάννης Κάργας. Ο Έλληνας αμυντικός διανύει τον δεύτερο από τα τρία χρόνια του συμβολαίου του, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, o Χριστοβασίλης του έχει κάνει ήδη πρόταση να γίνει άμεσα επέκταση.

Μάλιστα με τις αποδοχές του 27χρονου στόπερ, αυξημένες κατά 50%!

Ούτε «ναι», ούτε «όχι» ακόμα από τον Κάργα ο οποίος δεν αποκλείεται να κάνει την επόμενη κουβέντα με την διοίκηση, μετά το τέλος των play off. Δύσκολο πάντως με τη χρονιά που κάνει, να βιαστεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο, όντας και σε μια αρκετά καλή ποδοσφαιρική ηλικία!

https://www.sportime.gr/podosfairo/pas-giannina/pas-giannina-theli-na-desi-ton-archigo-tou/

Συνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Τετ 16 Μάρ 2022 12:17 »
Καλά ούτως ή άλλως ο Κάργας έχει συμβόλαιο και για του χρόνου. Τα μεγαλύτερα μέτωπα της ομάδας είναι πιρσμαν, σάλιακας, λοντίγκιν, ντομινγκεζ. Από τον μπρενερ προσωπικά περίμενα πράγματα από πέρυσι αλλά απογοήτευσε.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Τετ 16 Μάρ 2022 14:12 »
Με τη χρονιά που έκανε ο Κάργας θα είναι περιζήτητος.. Ελπίζω κυρίως στο ότι μάλλον μας έχει αγαπήσει, παρά στη διάρκεια των συμβολαίων.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Πεμ 17 Μάρ 2022 08:23 »
Με τη χρονιά που έκανε ο Κάργας θα είναι περιζήτητος.. Ελπίζω κυρίως στο ότι μάλλον μας έχει αγαπήσει, παρά στη διάρκεια των συμβολαίων.
Ο μόνος που δεν τον θέλει στην ομάδα του είναι ο 1,79  :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Πεμ 17 Μάρ 2022 11:07 »
Απτά ανοιχτά μέτωπα που ανέφερε ο συνταυρος παρά πάνω για μένα πρέπει να συμβούν τα εξής:
- Τον Κάργα του δίνεις όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αύξηση και τον κρατάς για πολλά χρόνια. Είναι ακόμα νέος και έχει τα φώτα να γίνει σημαία μας. Είναι ηγετική μορφή και πρέπει να μείνει.

- Ο Γιούρι για μένα είναι το μεγαλύτερο στοίχημα απολα και πραγματικά ο καλύτερος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος. Όταν έχεις τον καλύτερο τερματοφύλακα κάνεις τα πάντα να τον κρατήσεις. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνει ο χβ αλλά πραγματικά ο Τζες έχει αναγεννηθεί εδώ και αξίζει να τον δέσουμε για πολλά χρόνια. Είναι ποιότητα και θα τον θέλουν πολλές ομάδες, πρέπει να δώσουμε αγώνα.

- τον Ντομίνγκεθ προσωπικά θέλω να τον κρατήσουμε. Κάνει απίστευτη δουλειά στο κέντρο που μερικές φορές δεν φαίνεται. Θεωρώ ότι θα θέλει και ο κοουτς πολύ να μείνει ο παίκτης οπότε θα γίνουν οι προσπάθειες που πρέπει. Προσωπικά είμαι αισιόδοξος για αυτόν.

- Ο Πιρσμαν δεδομένα δείχνει ότι θέλει να φύγει. Ας του κάνουμε μια πρόταση ανανέωσης και αν αρνηθεί αντίο... Ούτε πιτσιρικάς είναι ούτε σου λέει κανείς ότι με λίγο ψάξιμο δεν βρίσκεις άξιο αντικαταστάτη. Υπάρχει και ο ποζνανσκι από πίσω...

- Η περίπτωση του Σαλιακα είναι ξεκάθαρη. Θεωρώ ότι το παιδί δικαιολογημένα θέλει να πάει εξωτερικό να ζήσει την ποδοσφαιρική ζωή του στο έπακρο. Κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να τον πιέσουμε και να του σταθούμε εμπόδιο. Προσωπικά τον έχω στην καρδιά μου και θέλω να τον δω να σαρώνει στα γήπεδα τα ευρωπαϊκά. Μακριά από ελληνικές ομάδες όμως ε.... Αυτές θα τον κάψουν.

- Για τον μπρενερ τι να πω. Και εγώ περίμενα περισσότερα αλλά ενώ ξέρει μπάλα τον βλέπω σαν να έχει λίγο χάσει τον προσανατολισμό του. Σαν να μην είναι 100% πνευματικα εδώ. Ότι και να γίνει με την περίπτωση του δεν θα μου κάνει έκπληξη.

Και για να μείνω εντός τοπικ. Τον Γιαννάκη τον κάργα ( που λέει και ο πανύψηλος νομικός) δεν είναι τόσο δύσκολο να τον δέσεις. Με ένα καλό συμβόλαιο νομίζω ότι τα χει όλα. Το περιβραχιόνιο είναι δικό του, η φανέλα βασικού δικια του, η αγάπη μας δικιά του ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον έχει και δύο παιδάκια που μεγαλώνουν στην πόλη μας οπότε θεωρώ ότι θα παίξει και αυτό το ρόλο του. Που καιρός για μετακομίσεις ρε Κάργα;