Αποστολέας Θέμα: Γιάννης Κάργας  (Αναγνώστηκε 25158 φορές)

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Γιάννης Κάργας
« Απάντηση #25 στις: Τρι 18 Ιούν 2019 10:33 »
Λέφσκι Σόφιας ο Κάργας.
Νέεεεξτ.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Τρι 18 Ιούν 2019 10:52 »
Δεν έχει τελειώσει οριστικά το θέμα όπως φαίνεται αν και όντως δύσκολο. Στον Κάργα έχει γίνει καλή πρόταση από εμάς, στη Λέφσκι όμως υπάρχει το κίνητρο του EUROPA. O παίκτης θα πρέπει να συνυπολογίσει τη παράμετρο του πού θα έχει αγωνιστική παρουσία. Στη Λέφσκι μάλλον θα ξεκινήσει τη σεζόν ως αναπληρωματικός (υπάρχουν εκεί στόπερ που έχουν σημαντικό προβάδισμα στον καταρτισμό της ενδεκάδας)-αν παραμείνει αναπληρωματικός και κατά τη διάρκειά της, θεωρώ πως θα είναι πισωγύρισμα στην καριέρα του.

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Τρι 18 Ιούν 2019 11:26 »
Ανακοινώθηκε... Οριστικό είναι...

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Τρι 18 Ιούν 2019 11:28 »
Nαι, ανακοινώθηκε βλέπω σε βουλγάρικα site. Καλή συνέχεια στον παίκτη, πρόσφερε στην ομάδα μας, δε μπορεί να έχει κάποιος παράπονο. Μένει τώρα να κινηθεί η διοίκηση για επάξιο αντικαταστάτη.

Αποσυνδεδεμένος maletska

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Τρι 18 Ιούν 2019 11:36 »
Στο προχθες εισαι...Νουμερο φανελας 19  ο Κάργας...
Επισημη ανακοινωση...
Τα θεματα τα σχολιαζεις, οπως σε βολευει. Ο ΠΑΣ δεν
είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα να παραμείνει κάθε παίκτης  να παιζει αφιλοκερδώς..
Βάλτο καλά στο μυαλο σου οτι όσο ο χοντρος είναι στο ΠΑΣ άσπρη μερα δε θα δούμε... αμαυρώνει την ιστορία της ομάδος, γιατί ειναι μιζερος και αναξιόπιστος...Δεν αντιλήφθηκες τόσα χρόνια πως λειτουργεί και διαχειρίζεται τα οικονομικα της ομάδος?  Κάθε παικτης αυτής της ομάδος εχει να σου εξιστορήσει και ενα οικονομικό περιστατικό με πρωταγωνιστή το αφεντικό σου.
Οι ομάδες δε φτιαχνονται με τη νοοτροπια  και την κουτουπονηρια του λίγδα...

Αποσυνδεδεμένος pasoles07

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Τρι 18 Ιούν 2019 11:37 »
Στον Κάργα έχει γίνει καλή πρόταση από εμάς.

Ρε OV ημουν σιγουρος οτι εισαι ο χριστοβασιλης αλλα εσυ το τερματισες. Που ξερεις τι προταση εκανε ο δικος σου ενώ δεν εχει ανακοινωθεί τιποτα; 

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Τρι 18 Ιούν 2019 11:58 »

Ρε OV ημουν σιγουρος οτι εισαι ο χριστοβασιλης αλλα εσυ το τερματισες. Που ξερεις τι προταση εκανε ο δικος σου ενώ δεν εχει ανακοινωθεί τιποτα;
έχει γραφεί τι πρόταση του είχε γίνει. googlαρε και θα τη δεις και εσύ

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Τρι 18 Ιούν 2019 12:01 »
Στο προχθες εισαι...Νουμερο φανελας 19  ο Κάργας...
Επισημη ανακοινωση...
Τα θεματα τα σχολιαζεις, οπως σε βολευει. Ο ΠΑΣ δεν
είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα να παραμείνει κάθε παίκτης  να παιζει αφιλοκερδώς..
Βάλτο καλά στο μυαλο σου οτι όσο ο χοντρος είναι στο ΠΑΣ άσπρη μερα δε θα δούμε... αμαυρώνει την ιστορία της ομάδος, γιατί ειναι μιζερος και αναξιόπιστος...Δεν αντιλήφθηκες τόσα χρόνια πως λειτουργεί και διαχειρίζεται τα οικονομικα της ομάδος?  Κάθε παικτης αυτής της ομάδος εχει να σου εξιστορήσει και ενα οικονομικό περιστατικό με πρωταγωνιστή το αφεντικό σου.
Οι ομάδες δε φτιαχνονται με τη νοοτροπια  και την κουτουπονηρια του λίγδα...
Πες μας ας πούμε τι λέει ο Περιστερίδης; Ο Γιαννικόγλου που επέστρεψε.

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Τρι 18 Ιούν 2019 12:33 »

το γκουγκλαρα πολλες φορες και ΚΑΛΗ προταση δεν λεει πουθενα, συνδρομο της στοκχολμης λεγεται αυτό που εχεις με το χριστοβασιλη

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Τρι 18 Ιούν 2019 12:37 »
Ειπαμε, ο σχεδιασμός της ομάδας έχει ξεκινήσει απο τον πρόεδρο, και τους επιτελάρχες του, μόλις πέσαμε. Σιγά μην πληρώνουμε συμβόλαια σε πάικτες. Θα πάρουμε οτι υπάρχει ελεύθερο, και εαν δεν ανέβουμε θα τα ρίξουμε στον προπονητή.

Ο σχεδιασμός της ομάδας (?????????????????????) πάντως είναι για να δώσουμε μάχη για την άνοδο...............(αλλά απο την άλλη μπορεί να τερματίσουμε και στην μέση!!!)

Επίσης γιατί δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα τα διαρκείας? :-? :-? :-? :-? :-? B-) B-) B-) B-) B-)

....

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Τρι 18 Ιούν 2019 12:46 »
το γκουγκλαρα πολλες φορες και ΚΑΛΗ προταση δεν λεει πουθενα, συνδρομο της στοκχολμης λεγεται αυτό που εχεις με το χριστοβασιλη
Τριετές με 70.000 τον χρόνο του προτάθηκε έγραψε το sportime. Αν εσύ αυτή την θεωρείς κακή πρόταση, εγώ την θεωρώ ικανοποιητικότατη για τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Τρι 18 Ιούν 2019 12:50 »

Γιατί δεν μας ποστάρεις το ανάλογο λινκ και μας παιδεύεις να ψάχνουμε;

+++Υ.Γ. μετά από κόπο: https://www.sportime.gr/podosfairo/world-football/kargas-epomeni-omada-tou-i-lefski-sofias/

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Τρι 18 Ιούν 2019 12:55 »

Παράθεση
Αξίζει να σημειωθεί πως οι Ηπειρώτες ήθελαν να τον κρατήσουν και του έκαναν -για τα δεδομένα τους- μία καλή πρόταση. Τριετές συμβόλαιο προσέφεραν και του έδιναν περίπου 70.000 ευρώ τον χρόνο.
https://www.sportime.gr/podosfairo/world-football/kargas-epomeni-omada-tou-i-lefski-sofias/

Ικανοποιήθηκες; Ήταν τόσο δύσκολο;

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Τρι 18 Ιούν 2019 12:58 »
+++Υ.Γ. μετά από κόπο: https://www.sportime.gr/podosfairo/world-football/kargas-epomeni-omada-tou-i-lefski-sofias/
Τέτοιο κόπο μόνο ο Κούλης και ο Τσίπρας κατά τον εργασιακό τους βίο

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Τρι 18 Ιούν 2019 13:02 »
Ειπαμε, ο σχεδιασμός της ομάδας έχει ξεκινήσει απο τον πρόεδρο, και τους επιτελάρχες του, μόλις πέσαμε. Σιγά μην πληρώνουμε συμβόλαια σε πάικτες. Θα πάρουμε οτι υπάρχει ελεύθερο, και εαν δεν ανέβουμε θα τα ρίξουμε στον προπονητή.

Να κρατηθεί το ποστ ώστε στη περίπτωση που ανεβούμε τρένο να βγεις και να γράψεις ύμνο για τον στρατάρχη ΧΒ και τους επιτελείς του;

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Τρι 18 Ιούν 2019 13:09 »
Τριετές με 70.000 τον χρόνο του προτάθηκε έγραψε το sportime. Αν εσύ αυτή την θεωρείς κακή πρόταση, εγώ την θεωρώ ικανοποιητικότατη για τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς.

Επενδυση σημαινει ότι βαζεις παραπανω χρηματα απ αυτά που εχει το ταμειο με στοχο να ανεβασεις αμεσα την ομαδα και να τα βγαλεις από τη νεα χρονια όχι να πας και να μετρας τα κουκια αν βγαινει να παρεις τον καψαλη απ την δοξα ελευθερο και ου το καθεξεις. Αν ηθελε να κρατησει το καργα που θα ξεχωριζε σαν τη μυγα μες το γαλα και θα σου εδεινε βαθμούς θα του εκανε προταση που δεν θα το σκεφτοταν, το ιδιο και με τον λασα στον οποιον αν εχεις διαβασει χρωστάει λεφτα και του δινει την δυνατοτητα ενώ εχει συμβολαιο να κανει προσφυγη. θα φυγει ο καργας θα παρουμε καψαλη θα φυγει ο λασα θα παρουμε έναν ελευθερο απ τη β που να την πετυχαινει. Μονο ο Νικολιας μπορει να μεινει που εχει μικρο συμβολαιο, ετσι και γω προεδρος είμαι με το να μην εχω σαλιο να επενδυσω ή να μην θελω και να βαζω ένα μερος απ αυτά που βγαζει ούτως ή αλλως η ομαδα. Όταν θες να κανεις ανανεωση ολης της ομαδας και να δημιουργησεις έναν κορμο που θα υπαρχει για χρονια δεν γινεται να εισαι τοσο μιζερος οσο ο δικος σου. Τωρα για τρενο ανοδο χαρη στον συνταγματαρχη ΧΒ που εγραφες και ονειρευεσαι τι να σχολιασω σου ειπα και παραπανω πως λεγεται αυτό που εχεις

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Τρι 18 Ιούν 2019 13:32 »

Επενδυση σημαινει ότι βαζεις παραπανω χρηματα απ αυτά που εχει το ταμειο με στοχο να ανεβασεις αμεσα την ομαδα και να τα βγαλεις από τη νεα χρονια όχι να πας και να μετρας τα κουκια αν βγαινει να παρεις τον καψαλη απ την δοξα ελευθερο και ου το καθεξεις. Αν ηθελε να κρατησει το καργα που θα ξεχωριζε σαν τη μυγα μες το γαλα και θα σου εδεινε βαθμούς θα του εκανε προταση που δεν θα το σκεφτοταν, το ιδιο και με τον λασα στον οποιον αν εχεις διαβασει χρωστάει λεφτα και του δινει την δυνατοτητα ενώ εχει συμβολαιο να κανει προσφυγη. θα φυγει ο καργας θα παρουμε καψαλη θα φυγει ο λασα θα παρουμε έναν ελευθερο απ τη β που να την πετυχαινει. Μονο ο Νικολιας μπορει να μεινει που εχει μικρο συμβολαιο, ετσι και γω προεδρος είμαι με το να μην εχω σαλιο να επενδυσω ή να μην θελω και να βαζω ένα μερος απ αυτά που βγαζει ούτως ή αλλως η ομαδα. Όταν θες να κανεις ανανεωση ολης της ομαδας και να δημιουργησεις έναν κορμο που θα υπαρχει για χρονια δεν γινεται να εισαι τοσο μιζερος οσο ο δικος σου. Τωρα για τρενο ανοδο χαρη στον συνταγματαρχη ΧΒ που εγραφες και ονειρευεσαι τι να σχολιασω σου ειπα και παραπανω πως λεγεται αυτό που εχεις

- Δικαίωμά σου να πιστεύεις στα λεφτόδεντρα, δε μπορώ να σε βοηθήσω.
Από εκεί και πέρα, η πρόταση που έγινε στον Κάργα είναι ικανοποιητικότατη. Aν εσύ θα έδινες πολλά περισσότερα, οπότε ανάλογα θα έπρεπε να κινηθείς και για τους υπόλοιπους, μπορείς να το πεις. Τα λόγια τζάμπα είναι. Ο Κάργας πάντως δεν έφυγε για άλλη ελληνική ομάδα ούτε Β, ούτε Α Εθνικής. Πήγε σε ομάδα που θα συμμετάσχει στο Europa-αυτή είναι η πραγματικότητα.
- Ο Καψάλης που προλάβατε κιόλας κάποιοι (ελάχιστοι θεωρώ) να πετάξετε ειρωνείες σας δε θα έρθει-αν έρθει βεβαίως- ως αντικαταστάτης του Κάργα αλλά ως αντικατάσταση του Μιχαήλ (ή του Τζημόπουλου). Πόσοι αλήθεια ξέραμε τον Κάργα όταν ήρθε το χειμώνα; Ο Καψάλης μακάρι να έρθει γιατί θα ήταν μια ικανοποιητικότατη μεταγραφή. Για τον Κάργα θα έρθει προφανώς αντικαταστάτης, εδώ θα είμαστε να τον κρίνουμε.
- Οποιοσδήποτε θέλει να κάνει προσφυγή, να κάνει, δεν είμαι εγώ που θα κακολογήσω κάποιον εργαζόμενο που του οφείλονται χρήματα. Δεν το έχω κάνει ποτέ.
- Τα περί τρένου γράφτηκαν διότι όταν κάποιος αποδίδει τα πάντα αποκλειστικά σε κάποιον θα πρέπει να αποδεχτεί το ρίσκο του να υποχρεωθεί να αποδώσει τα πάντα στην ίδια μεριά αν το αποτέλεσμα βγει θετικό. Να μην τα γυρίζει όπως τον βολεύουν

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Τρι 18 Ιούν 2019 13:58 »
Η πρόταση που του έγινε ηταν πολυ καλή...Ζήτησε χρονο μεχρι τα μέσα Ιουνιου να αποφασίσει..Αν δεν ερχόταν πρόταση απο εξωτερικο εδω θα έμενε..
Απο εκει και περα....Στο καλο και καλη συνεχεια. Σίγουρα και τα εδωσε οτι μπορούσε αυτούς τους 2-3 μηνες που ηταν εδω.. Αυτα που ειπε ομως 3-4 μερες μετα τον υποβιβασμό δεν λέγονται...Οποτε δεν μου κανει ουτε κρυο ουτε ζεστη που εφυγε

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Τρι 18 Ιούν 2019 14:07 »
Προς mods : Φτιαξτε ωρε εκεινο το νημα που προτεινα τις προαλλες:  ‘’ αποχωρησεις καλοκαιριου 2019 ‘’ για να τα εχουμε ολα καπου μαζωμενα .
Τι σκιαζεστε ; Μην τυχον και δεν υπαρχουν θεματα για κουβεντα;
 13 φυγανε εως τωρα , εαν δεν εχω χασει το μετρημα ,και καμποσοι ειναι ηδη με το ενα ποδι οξω !
Νεοφυτος , Μιχαηλ , Βελιδης, Τζημοπουλος , Καργας ,Λιλα , Ντολοβατς, Βιδαλ, Γιακος, Κλαους, Μανος , Ευαγγελου ...

Α !!! Επεστρεψε ο Γιαννικογλου ! Συγγνωμη στον φιλο OV1950:)

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Τρι 18 Ιούν 2019 14:07 »

Παράθεση
Αξίζει να σημειωθεί πως οι Ηπειρώτες ήθελαν να τον κρατήσουν και του έκαναν -για τα δεδομένα τους- μία καλή πρόταση. Τριετές συμβόλαιο προσέφεραν και του έδιναν περίπου 70.000 ευρώ τον χρόνο.
https://www.sportime.gr/podosfairo/world-football/kargas-epomeni-omada-tou-i-lefski-sofias/

Ικανοποιήθηκες; Ήταν τόσο δύσκολο;

Ναι ρε φίλε, ήταν δύσκολο μέχρι να πεις τη λέξη sporttime για να το βάλω κι αυτό σαν φίλτρο στο google.
Για προσπάθησε να το βρεις εσύ με τόσα άρθρα για τον Κάργα. Έλεος.
Εξάλλου το έβαλα εγώ το λινκ αφού το βρήκα. Thanks for nothing.
Το πολιτικό σου σχόλιο άστοχο όπως και η συνεχής προσφιλής προεδρική σου στήριξη.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Τρι 18 Ιούν 2019 14:08 »

Να κρατηθεί το ποστ ώστε στη περίπτωση που ανεβούμε τρένο να βγεις και να γράψεις ύμνο για τον στρατάρχη ΧΒ και τους επιτελείς του;

Να γράψω ύμνο για το αυτονόητο? Κανένα  ύμνο που πέσαμε όμως δεν έγραψες εσύ? Φυσικά και να κρατηθεί το post... Κάντε στην άκρη έρχεται ο στρατάρχης......Ωραίο σύνθημα....
....

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Τρι 18 Ιούν 2019 14:16 »
- Οποιοσδήποτε θέλει να κάνει προσφυγή, να κάνει, δεν είμαι εγώ που θα κακολογήσω κάποιον εργαζόμενο που του οφείλονται χρήματα. Δεν το έχω κάνει ποτέ.

Έλα ντε όμως που δεν θα κακολογήσεις και τον εργοδότη που του τα χρωστάει.

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Τρι 18 Ιούν 2019 15:08 »
Σορρυ παίδες αλλά νομίζω πολυ κουβέντα έγινε για εναν τύπο που είπε ''στα πελε μου που πέσαμε''.
Θα μου πεις απο την άλλη κουβέντα να γίνετε αφού δεν υπάρχει επικαιρότητα

Αποσυνδεδεμένος maletska

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Τρι 18 Ιούν 2019 15:27 »
OV1950,
δεν ξέρω αν είσαι ο χοντρός ή ο γιος του χοντρού ή η Χαρίκλεια, αλλά ο τρόπος σκέψης σου για το πως δομείται ενα ποδοσφαιρικό σωματείο και ιδιαίτερα στο μέγεθος του ΠΑΣ είναι καταστροφική για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα..Αυτού του είδους οι πρακτικές υποδηλώνουν ότι εγώ είμαι ο έξυπνος κι όλοι οι άλλοι είναι κουτουρνίθια...Kοutoponiria vs lamogia  το αξιακό σας  ιδεώδες...
Αναφέρεις για παράδειγμα τον Περιστερίδη και τον Γιαννικογλου...είσαι με τα καλά σου? Σε πόσα παιγνίδια συμμετείχαν την περασμένη περίοδο? Ποια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό στη Β θα εμπιστευόταν τον Περιστερίδη ως τερματοφύλακα μετά από τόσες ατυχίες τραυματισμών? Μια και εκπροσωπείς το σόι, που διοικεί τον ΠΑΣ δε μας λές αν ο Πασχαλάκης έφυγε για 2.500 Ευρώ...Ξέρεις εσυ... Πολλά σουρτα φέρτα είχες εσύ με το χοντρό στη Θεσσαλονίκη σε πενταστερα ξενοδοχεία εκείνη την περίοδο....
Υ.Γ. Για να μη γράφω και κουράζω απο ποιες ομάδες θα πάρουμε 3-4 δανεικούς για να συμπληρώσουμε ενδεκάδα?

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Τρι 18 Ιούν 2019 16:28 »
Ο προεδρος πιστευω οτι θα τον πεισει να συνεχισει σε μας

OV ,και να ελεγα δεν τον ξερς.......
παει στο διαολο.....