Αποστολέας Θέμα: Γιάννης Κάργας  (Αναγνώστηκε 25178 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Γιάννης Κάργας
« Απάντηση #100 στις: Τρι 22 Μάρ 2022 17:45 »
Απομαγνητοφωνημενη δεν την βρηκα

&ab_channel=bwin%CE%A3%CE%A0%CE%9F%CE%A1FM94.6

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Τρι 22 Μάρ 2022 17:50 »
Απομαγνητοφωνημενη δεν την βρηκα

Κάργας: «Στον ΠΑΣ βοηθά ο ένας τον άλλον»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τον πρώτο του βαθμό στα playoffs ενάντια στον Ολυμπιακό και ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Κάργας, μοιράστηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τις εμπειρίες του από την εξαιρετική σεζόν που κάνουν φέτος οι Ηπειρώτες.

Μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Καραλή, ο 27χρονος σχολίασε ότι φίλος του που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ δεν ήθελε να μπει ο ΠΑΣ στην εξάδα καθώς τον θεωρεί δυνατή ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και σε θέματα όπως η… δραματική είσοδος στα playoffs μετά την επιστροφή των πέντε βαθμών αλλά και η Εθνική ομάδα.

Μεταξύ άλλων, είπε τα εξής:

«Είμαι πιο ώριμος φέτος, έχω πάρει πολλές εμπειρίες και θα τις χρησιμοποιήσω στο μέλλον. Είμαι γενικά πιο ώριμος, όντας πλέον και μπαμπάς με δύο παιδιά. Κάθε χρόνο που περνά, ο ποδοσφαιριστής παίρνει πολλές εμπειρίες.

Ο Άρης πήρε τους βαθμούς πίσω όπως και εμείς, ήταν κάτι που το περιμέναμε με ανυπομονησία. Ήταν λίγο άδικο, ήταν μια παλιά υπόθεση. στο γήπεδο είχαμε πάρει τους βαθμούς. Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν νόμοι και δικαιοσύνη, έχουμε φτάσει στο σημείο να ζητάμε το λογικό.

Ένας φίλος μου που παίζει στον ΠΑΟΚ, μου είπε ότι δεν ήθελε να μπει ο ΠΑΣ στα playoffs επειδή είμαστε δυνατή ομάδα. Παίζουμε πιο σφιχτά από τον ΟΦΗ, βοηθά συνεχώς ο ένας τον άλλον, το δείξαμε και στα δύο τελευταία ματς. Όταν είχαμε χάσει 4-0 από τον ΠΑΟΚ, ούτε οι ίδιοι δεν πίστευαν πόσο εύκολα μας είχαν νικήσει.

Πάντοτε θέλω να διεκδικώ, να δείξω τι έχω να δώσω, βέβαια στη θέση μου η Εθνική έχει εδώ και χρόνια πρωτοκλασάτους παίκτες με τεράστια καριέρα στο εξωτερικό. Δεν μπορώ να δεχτώ όμως ότι δεν κλήθηκε ο καλύτερος δεξιός μπακ του πρωταθλήματος, ο Σάλιακας».

https://super-fm.gr/82579/kargas-ston-pas-voitha-o-enas-ton-allon-audio/

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Τρι 22 Μάρ 2022 17:54 »
Αυτο το βρηκα και εγω.Η συνεντευξη ειναι 23λεπτα και λεει σημαντικοτερα πραγματα απο αυτα

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Τετ 23 Μάρ 2022 09:43 »
Τεράστια αδικία για μένα που δεν τον καλούν στην εθνική και καλούν τον ποιόν; Τον Τζαβέλα!!! :-?

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Πεμ 24 Μάρ 2022 07:34 »
Δεν μπορώ να δεχτώ όμως ότι δεν κλήθηκε ο καλύτερος δεξιός μπακ του πρωταθλήματος, ο Σάλιακας».
Αλήθεια η διοίκηση της ομάδας δεν θέλει να το αναδείξει ως θέμα (έστω για δικό της οικονομικό όφελος;); Εδώ τα φίδια μας έχουν πρήξει μέσω "δημοσιογράφων" (γλυψηματιών σχεδόν όσο και οι δικοί μας) για την αδικία απέναντι στον Πραξιτέλη Βούρο !!! (ο οποίος δεν μπορεί να συγκριθεί καν με τον Κάργα που παίζουν στην ίδια θέση)
Σάλιακας είχε θέση στην 16δα της εθνικής και Κάργας στη διευρυμένη πρώτη πρόσκληση του Poyet ...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Σαβ 26 Μάρ 2022 16:42 »
Γιάννης Κάργας στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM: «Δεν βάζουμε πήχη» (audio)

Στο περιθώριο της εκδήλωσης χορηγού με το ποδοσφαιρικό τμήμα μίλησε ο Γιάννης Κάργας στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM 104,3 και τον Μιχάλη Μερτζιανίδη, κάνοντας μία μικρή αναδρομή στη φετινή σεζόν, αλλά και στους στόχους της ομάδας για τους οποίους απ’ ό,τι φαίνεται δεν μπαίνει πήχης.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Στη Λακούβα»:

Για το γεγονός ότι βάσει των στατιστικών στοιχείων  ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος του Ολυμπιακού: «Ήταν σαν επιτυχία για τον Ολυμπιακό που γλίτωσε την ήττα. Δεν μας δημιούργησε προβλήματα, με εξαίρεση κάποια μικρά διαστήματα. Ήμασταν πολύ σοβαροί, είχαμε μεγάλο πάθος και έπαιξε ρόλο και ο κόσμος που ήταν στο γήπεδο και μας έδωσε ώθηση. Σε αυτά τα ματς με τους μεγάλους χρειάζεται και λίγη τύχη, την οποία νομίζω ότι δεν είχαμε, αλλά το τελικό αποτέλεσμα αφήνει γλυκόπικρη γεύση».

Για τα δάκρυα στον Βόλο, αλλά και την παρουσία τελικά της ομάδας στας πλέι οφ: «Τα δάκρυα στον Βόλο δεν ήταν μόνο γιατί δεν είχαμε μπει εκείνη τη στιγμή στην πρώτη εξάδα, αλλά γιατί ήταν για μία χρονιά που πέρναγαν από μπροστά μας εικόνες απ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και από την προετοιμασία ακόμα, αλλά και αυτά που ακούγαμε και ακούγατε κι εσείς για το ποιος ήταν το πρώτο φαβορί να πέσει. Η ομάδα έχει κάποιες πολύ δυνατές προσωπικότητες, υπάρχει πολύ οικογενειακό κλίμα κι αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας που μας έφτασε στις 6 καλύτερες ομάδες και γιατί όχι να διεκδικούμε και μία θέση στην Ευρώπη».

Για το αν η φιλική ήττα του καλοκαιριού από τον Άρη έπαιξε ρόλο να μαζευτεί η ομάδα και να αντιληφθεί ότι μπορούσε να κάνει καλύτερα πράγματα: «Ισχύει αυτό κατά ένα μεγάλο ποσοστό. Όπως είπα και πριν, έχουμε κάποιους χαρακτήρες στην ομάδα και εκείνη η ήττα στο φιλικό μας επηρέασε, μάς έβγαλε αντίδραση. Δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα, γιατί ήδη δεν είχαμε κάνει καμία νίκη στα φιλικά και όταν δεν έχεις κάτι να χάσεις, τότε μπορείς να κερδίσεις. Δείξαμε ποιοι είμαστε και με τη βοήθεια του κόσμου, αλλά και της τύχης που χρειάζεται πάντα, καταφέραμε να φέρουμε την ομάδα εδώ που είναι και θα προσπαθήσουμε να την πάμε και παραπάνω».

Για το ότι εξελίσσεται σε εμβληματικό αρχηγό: «Δεν θέλω να πω κάτι τέτοιο. Αφήνω τον κόσμο να με κρίνει. Εγώ κάνω τη δουλειά μου μέσα στο γήπεδο και εκτός όταν με συναντάει ο κόσμος. Είτε στα καλά είτε στα κακά θα πω την άποψή μου είτε αρέσει είτε όχι. Το ποδόσφαιρο κρατάει λίγο, ούτε το 15% της ζωής μας. Από εκεί και πέρα είναι το μετά, αλλά και το τι ήσουν όσο έπαιζες. Ένας άνθρωπος μέσα στο ποδόσφαιρο πρέπει να αλλάζει προς το καλύτερο τον χαρακτήρα του, γιατί αν νομίζεις ότι παίζοντας είσαι κάποιος, μετά το τέλος της καριέρας σου δεν είσαι κανένας. Οπότε πρέπει να είσαι πάντα αυθεντικός, να έχεις τον δικό σου χαρακτήρα και να κάνεις τη δουλειά σου στο γήπεδο».

Για το ότι η ομάδα ξεπερνάει συνεχώς τον πήχη των προσδοκιών: «Η αλήθεια είναι ότι δεν βάζουμε πήχη. Έτσι όπως πάνε τα αποτελέσματα ανοίγει η όρεξη και λες γιατί να μην κερδίσω και το επόμενο, γιατί να μην διεκδικήσω. Δεν θα τα πάρουμε όλα τα παιχνίδια, αλλά ό,τι περισσότερο μπορούμε να πάρουμε θα το παίρνουμε».

Για την αξιοπιστία που δείχνει ο ΠΑΣ Γιάννινα σε όλα τα ματς και την πολύ καλή αμυντική λειτουργία: «Η καλή άμυνα ξεκινάει από την επίθεση. Είμαστε ομάδα, ο ένας βοηθάει τον άλλον. Όσο καλή άμυνα και να κάνω εγώ, αν ο διπλανός μου δεν με βοηθήσει δεν θα είμαστε όλοι μαζί καλοί».

Για τον Περέα που δήλωσε κι εκείνος ότι ό,τι κάνει το κάνει χάρη σ’ εκείνους που τον βοηθάνε από πίσω του: «Αλήθεια είναι. Το σίγουρο είναι ότι μπορεί να κάνει και πολλά παραπάνω. Αδικεί λίγο τον εαυτό του. Αυτό που λένε ότι με τα 7 γκολ τρύπησε το ταβάνι του, δεν το πιστεύω, νομίζω ότι μπορεί πολύ παραπάνω. Κι εμείς από πίσω πρέπει να τον βοηθάμε και τώρα που έρχεται και ο Κόντε θα έχει περισσότερη βοήθεια».

Ακολουθεί το ηχητικό της συνέντευξης:
https://www.dailymotion.com/video/x89ceed
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Τρι 26 Απρ 2022 20:04 »
Νέα πρόταση στον Κάργα!

Νέο τριετές συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές πρότεινε στον Γιάννη Κάργα ο Γιώργος Χριστοβασίλης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό, ο Γιώργος Χριστοβασίλης κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στον Γιάννη Κάργα για επέκταση του συμβολαίου του.

Έναν ακόμα χρόνο έχει συμβόλαιο με τον ο Γιάννης Κάργας. Ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2023, αλλά η διοίκηση του «Άγιαξ» κάνει προσπάθεια να τον κρατήσει για περισσότερα χρόνια στη λίμνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός δέχθηκε νέα βελτιωμένη πρόταση από τη διοίκηση! Συγκεκριμένα πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στα play off, ο Γιώργος Χριστοβασίλης πρότεινε νέο τριετές συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή με τις απολαβές του να αγγίζουν τις 150 χιλιάδες ευρώ ετησίως!

Τεράστιο συμβόλαιο για τα δεδομένα του ΠΑΣ Γιάννινα, αν συνυπολογίσουμε οτι πρόκειται για αμυντικό και μόνο ο Κόντε έχει μεγαλύτερες απολαβές στο κλαμπ!

Ούτε ναι, ούτε όχι από τον Κάργα, ο οποίος περιμένει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού το καλοκαίρι, με τη διοίκηση, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά να μην έχει τη διάθεση να σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του.

Ήδη, οπως έχει αποκαλύψει το Sportime, αρκετοί μάνατζερς έχουν «πέσει» πανω στον 27χρονο στόπερ για να  του φέρουν προτάσεις!

https://www.sportime.gr/podosfairo/superleague/pas-giannina-nea-protasi-ston-karga/

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Δευ 09 Μάι 2022 22:26 »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Πεμ 16 Ιούν 2022 17:39 »
Κάργας: «Υπάρχει μία αύρα στην ομάδα και όλοι αναγεννιούνται»

Ο Γιάννης Κάργας που ήταν εκ των κορυφαίων αμυντικών του πρωταθλήματος της Superleague 1, μίλησε σε σταθμό της Θεσσαλονίκης για την παρουσία του στην ομάδα των Ιωαννίνων, το… τατουάζ με τον αριθμό ”4” , αλλά και τις αντιπάλους του ΠΑΟΚ και του Άρη, Λέφσκι Σόφιας και Γκόμελ αντίστοιχα, καθώς είχε αγωνιστεί στην ομάδα από τη Βουλγαρία , ενώ παλαιότερα είχε παίξει και στο πρωτάθλημα της Λευκορωσίας με τη Ντινάμο Μπρεστ. Ο ίδιος μίλησε και για το αν είχε πρόταση από τον ΠΑΟΚ, λέγοντας ότι δεν υπήρξε επίσημη πρόταση.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή, ο ποδοσφαιριστής είχε δεχθεί κρούση από τους «ασπρόμαυρους» για να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, μία ιδέα που άρεσε στον ίδιο, ωστόσο οι συζητήσεις δεν συνεχίστηκαν. Όπως μετέφερε η εκπομπή, ο Ζοσέ Μπότο είχε ξεχωρίσει τον ποδοσφαιριστή από αυτούς που αγωνίζονται στο ελληνικό Πρωτάθλημα, είχε έρθει σε επικοινωνία για τις απαιτήσεις που είχε καθώς η αμοιβή του βρίσκεται περίπου στα 140.000 ευρώ, ωστόσο ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης, ζήτησε 250.000 για να παραχωρήσει τον παίκτη και εκεί σταμάτησε η προσπάθεια του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:
Αρχικά ανέφερε για τον ίδιο και το που βρίσκεται: «Βρίσκομαι στις διακοπές μου, ήταν μία δύσκολη χρονιά, χαλαρώνουμε και ετοιμαζόμαστε για την επόμενη χρονιά. Προσπαθούμε μεταξύ των διακοπών μας να ενημερωνόμαστε, γιατί είναι αυτή η δουλειά μας. Επέλεξα τη Χαλκιδική για τις διακοπές, γιατί είμαι από τη Βόρεια Ελλάδα και το Κιλκίς και ετοιμάζομαι για τον γάμο μου σε λίγες ημέρες».

Για το τατουάζ με τον αριθμό ”4” που έχει στον λαιμό του: «Έχω το 4 στον λαιμό, είναι το πρώτο μου νούμερο, είναι συναισθηματικοί οι λόγοι και δεν σημαίνει κάτι άλλο…»

Για την επικείμενη αντίπαλο του ΠΑΟΚ, Λέφσκι Σόφιας: «Είναι μία μεγάλη ομάδα, δεν τα πηγαίνει καλά τα τελευταία χρόνια για αυτό αποχώρησα και εγώ και αυτό που έχει να κάνει ο ΠΑΟΚ είναι να μπει πολύ σοβαρά, γιατί κάθε παιχνίδι ξεκινάει από το 50-50, για αυτό ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πολύ σοβαρός και να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά που τον δίνουν φαβορί. Αν ο ΠΑΟΚ  δεν είναι αυτός που πρέπει να είναι, δεν θα είναι τόσο εύκολο, θα πρέπει να δείξει το καλό του πρόσωπο. Είναι μία ομάδα με δυναμικό κόσμο, όπως θα συμβεί και στην Τούμπα, είναι μία ομάδα με πολύ καλό προπονητή και είναι ένα πολύ καλό σύνολο».

Για την αντίπαλο του Άρη, Γκόμελ: «Όταν έγινε η κλήρωση, μου έστελναν φίλοι μου από τη Λευκορωσία και τη Βουλγαρία. Ο Άρης έχει πιο εύκολο έργο, γιατί η Λέφσκι έχει πολλές διακρίσεις. Η αντίπαλος του Άρη είναι μία ομάδα που κατέκτησε το Κύπελλο, έναν θεσμό των εκπλήξεων, εκτός από την Ελλάδα. Ο Άρης ήταν πιο τυχερός στην κλήρωση, αλλά όπως είπα τα παιχνίδια ξεκινούν από το 50-50».

Για τον πρώην συμπαίκτη του Μάρβιν Πίρσμαν: «Είναι ένα φανταστικό παιδί, είχαμε πολύ καλή επαφή  και συνεργασία από τις πρώτες μας ημέρες και με βοηθούσε και τον βοηθούσα και εγώ πολύ. Έχει να δώσει πολλά στον Άρη και μπορεί να δείξει τι πραγματικά μπορεί να κάνει και στον Άρη και νομίζω πως με την απόδοση του μπορεί να κερδίσει τον κόσμο και στον προπονητή του».

Για ενδεχόμενη πρόταση του από τον ΠΑΟΚ: «Δεν είχα κάποια πρόταση από τον ΠΑΟΚ, είχα μιλήσει μια-δυο φορές, έχω κάποιους συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ, αλλά μέχρι εκεί».

Για την προοπτική της Εθνικής: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την πορεία της Εθνικής, ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να έχει ακόμα πολλές επιτυχίες, ενώ δεν είναι δικό μου θέμα να πω αν θα μπορούσα να είχα κληθεί, αλλά είχε ένα πολύ καλό κεντρικό δίδυμο με τον Μαυροπάνο και τον Χατζηδιάκο και πιστεύω πως ο Μαυροπάνος είναι ο καλύτερος Έλληνας κεντρικός αμυντικός».

Για τους στόπερ του ΠΑΟΚ και του Άρη, σημείωσε: «Δεν είναι ένα δίδυμο που περίμεναν πολλοί, με τον Φαμπιάνο να έρχεται από μία ομάδα που υποβιβάστηκε, αλλά σύνθεσε ένα πολύ καλό κεντρικό δίδυμο με τον Μπράμπετς. Ενώ για τον ΠΑΟΚ θα έλεγα πως με τους τραυματισμούς που είχε και του Ίνγκανσον και του Μιχαηλίδη, να μην έχει ένα σταθερό κεντρικό δίδυμο στην άμυνα του».

Ενώ για τη συνταγή της επιτυχίας στον ΠΑΣ: «Υπάρχει μία αύρα στην ομάδα, ακόμα και παίκτες που έρχονται στην ομάδα αναγεννιούνται. Νομίζω ότι το μεγαλύτερο ποσοστό που έρχεται στα Γιάννενα πετυχαίνει, ό,τι πόστο και να έχει στην ομάδα, όλοι έχουν την ελευθερία να δουλέψουν και να δείξουν τις ικανότητες τους. Να ευχηθώ στον νέο προπονητή, τον κύριο Στάικο, καλή επιτυχία και να τα πάει ακόμα καλύτερα».

https://super-fm.gr/85335/kargas-yparchei-mia-ayra-stin-omada-kai-oloi-anagennioyntai/

Τυπικό θέμα ο γάμος μιας και είναι μια ωραία οικογένεια με 2 αγοράκια με την γυναίκα του να ευχηθούμε τα καλύτερα και πάντα ευτυχισμένοι. 
Στην τελευταία αράδα "Να ευχηθώ στον νέο προπονητή, τον κύριο Στάικο, καλή επιτυχία και να τα πάει ακόμα καλύτερα" φαίνεται σαν να είναι ήδη ξένο σώμα από την ομάδα. 
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 16 Ιούν 2022 17:43 από PAS and stale bread »

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Τρι 21 Ιούν 2022 16:20 »
Το «βέτο» του Κάργα, η στάση του Μπότο και η νέα κρούση στον Χριστοβασίλη!

Ξανά στο προσκήνιο το θέμα του Γιάννη Κάργα για τον ΠΑΟΚ. Ολο το παρασκήνιο, από το καταρχήν «όχι» μέχρι τη νέα κρούση!

ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Κάργας θέλει να φύγει και το έχει μεταφέρει στη διοίκηση. Ο ΠΑΟΚ που αρχικά δεν ήθελε, αλλά μετά ήθελε!

«Δεν είχα κάποια πρόταση από τον ΠΑΟΚ, είχα μιλήσει μια-δυο φορές, έχω κάποιους συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ, αλλά μέχρι εκεί», δήλωνε πριν πέντε μέρες ο Γιάννης Κάργας, σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης.

Το βράδυ της Δευτέρας (20/6), τέσσερις μέρες μετά, ο Γιάννης Κάργας εμφανίστηκε «κλεισμένος» από τον δικέφαλο του βορρά! Προφανώς και η πρόταση (αν υπάρχει) δεν έπεσε με… αλεξίπτωτο στα Γιάννενα. Ο Κάργας δεν είναι ελεύθερος. Αρα ο ΠΑΟΚ τον αγοράζει ή τον αγόρασε. Άρα δεν γίνεται ο ΠΑΟΚ να ξέρει, ο Κάργας επίσης και ο ΠΑΣ Γιάννινα να έχει άγνοια.

Ο… καπνός για Κάργα και ΠΑΟΚ εμφανίστηκε πριν ακόμα τελειώσουν τα play off. Σε εκείνο το χρονικό σημείο υπήρξε σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime επικοινωνία του Γιώργου Χριστοβασίλη με τον Μάκη Γκαγκάτση για τον Έλληνα στόπερ.

Διοίκηση και Λουτσέσκου, ήταν «ζεστοί» για τον ποδοσφαιριστή, αλλά όχι και ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Ζοσέ Μπότο. Αρνητικός στην απόκτηση Κάργα. Εκεί μπαίνει (άνω) τελεία και το ενδιαφέρον «παγώνει», με κύκλους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να διαψεύδουν μάλιστα ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή!

Ο ΠΑΟΚ, επιστρέφει για Κάργα την Δευτέρα (20/6). Νέα επαφή ανάμεσα σε ανθρώπους των δύο διοικήσεων, με τον Κάργα να είναι ενήμερος για την αναθέρμανση του ενδιαφέροντος!

«Φωτιά» υπάρχει και το επιβεβαιώνουν όλες οι πλευρές. Εκεί που οι απόψεις διίστανται, είναι στο αν υπάρχει οριστική συμφωνία. Η κάθε πλευρά λέει τα «δικά» της.

Η σταθερή και… αμετάκλητη είναι εκείνη του ποδοσφαιριστή. Ο Κάργας έχει ζητήσει – απαιτήσει σε βαθμό «βέτου» να πουληθεί! Αμέσως μετά το τέλος των play off, μετέφερε το αίτημα στην διοίκηση.

Ο Χριστοβασίλης αντιλαμβανόμενος τις τάσεις φυγής του παίκτη, έχει κάνει ήδη κάποιες κινήσεις. Ο… διαχρονικός (είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι του 2020) Δημήτρης Σταυρόπουλος έχει πέσει και πάλι στο τραπέζι. Έμεινε ελεύθερος από την Ρετζίνα και έχει ήδη μιλήσει με τους Γιαννιώτες. Όπως είχε γράψει το Sportime, η περίπτωση του θα προχωρήσει, αν πωληθεί ο Κάργας.

Και ο Κάργας φαίνεται πως πάει ήδη προς το… ταμείο! Αν ο ΠΑΟΚ τον θέλει, θα τον πάρει. Πέντε πάνω – πέντε κάτω, οι δύο διοικήσεις θα τα βρουν! Αφενός υπάρχει καλή διάθεση και αφετέρου, η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει, ακατάσχετη!

https://www.sportime.gr/podosfairo/pas-giannina-to-veto-tou-karga-i-stasi-tou-boto-ke-i-nea-krousi-ston-christovasili/

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Τρι 21 Ιούν 2022 19:28 »
Πώς γίνεται να μένεις «αδιάφορος» σε μια περίπτωση σαν του Κάργα

Ο Βασίλης Σαμπράκος μελετά την αξιολόγηση της απόδοσης του Γιάννη Κάργα στην Superleague 2022 και αναρωτιέται για ποιο λόγο οι μεγάλες ομάδες, που έχουν ανάγκη από Ελληνες ποδοσφαιριστές, δεν του έχουν δώσει μεγάλη σημασία.

Μέχρι να αρχίσω να διαβάσω στα ρεπορτάζ το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Γιάννη Κάργα έμενα με την απορία σχετικά με το πώς και το γιατί να μένουν “αδιάφορες” οι μεγάλες ομάδες μπροστά στη σεζόν που έκανε με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός. Ήταν, τεκμηριωμένα, ένας από τους καλύτερους σέντερ μπακ του ελληνικού πρωταθλήματος, και ένας από τους κορυφαίους σε απόδοση Έλληνες κεντρικούς αμυντικούς στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, όπως εύκολα διαπιστώνει κανείς αν κάνει τη σύγκριση της απόδοσής του με αυτή των υπολοίπων κεντρικών αμυντικών μέσα από μια πλατφόρμα σαν το Comparisonator.

Ο Κάργας άφησε πίσω μια σεζόν κατά της οποίας την διάρκεια ο μέσος όρος των επιτυχημένων ενεργειών του σε ένα παιχνίδι ξεπέρασε το 72%. Νικητής στο 60% των μονομαχιών (και στο 57% των εναέριων μονομαχιών), ο πρώτος παίκτης του πρωταθλήματος σε κοψίματα και ο πέμπτος στο μπλοκάρισμα των σουτ. Και οι επιδόσεις του τον ξεχώρισαν και στην φάση επίθεσης, δεδομένου ότι ήταν ο πρώτος κεντρικός αμυντικός του πρωταθλήματος σε επιτυχημένες πάσες στο επιθετικό τρίτο, πρώτος σε πάσες κλειδιά, πρώτος σε επιτυχημένες μακρινές μεταβιβάσεις. Ένας στόπερ, από τον οποίο περνούσε πολύ η μπάλα (3ος κεντρικός αμυντικός σε υποδοχές της μπάλας), την κυκλοφόρησε με μέσο όρο ακρίβειας στις μεταβιβάσεις που ξεπέρασε το 86%.

Δεδομένου ότι δεν κυκλοφόρησαν πολλοί Έλληνες κεντρικοί αμυντικοί με ανάλογες επιδόσεις, και λαμβάνοντας κανείς υπόψη την μόνιμη ανάγκη των μεγάλων ομάδων να αποκτούν Έλληνες ποδοσφαιριστές, η περίπτωση του Κάργα “φωνάζει” ότι έχει νόημα να εστιάσει κανείς σε αυτή. Αν κανείς μάλιστα βάλει κοντά στα στατιστικά δεδομένα και τα στοιχεία της αγωνιστικής νοοτροπίας και του ηγετικού χαρακτήρα που έβγαζε στην διάρκεια της σεζόν ακόμη και στα παιχνίδια απέναντι σε αντιπάλους με “βαριές” φανέλες, ο Κάργας δείχνει ακόμη περισσότερο ελκυστικός.

Ένας 27χρονος κεντρικός αμυντικός, με διεθνείς παραστάσεις δεδομένου ότι έχει δοκιμάσει δύο φορές στο εξωτερικό (Λευκορωσία, Βουλγαρία), ο οποίος έρχεται από δύο γεμάτες και καλές σεζόν με τον ΠΑΣ Γιάννινα, και έχει ξεχωρίσει, δεδομένου ότι η σύγκριση της απόδοσής του με τα στοιχεία των άλλων κεντρικών αμυντικών τον ξεχωρίζει τόσο στη Superleague όσο και ανάμεσα στο σύνολο των Ελλήνων της θέσης του, μοιάζει ελκυστικός. Και συζητάμε για κάποιον που έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο και συνεπώς δεν μπορεί να είναι “ακριβός”.

Η περίπτωση του Κάργα δείχνει μια πτυχή της νοοτροπίας των στελεχών της ελληνικής αγοράς του ποδοσφαίρου. Συχνά προσπερνούν αδιάφορα τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, είτε επειδή δεν μπαίνουν στην διαδικασία αξιολόγησης και σύγκρισης της απόδοσής τους, είτε επειδή δεν τους αντιλαμβάνονται τους Έλληνες ως καλά προϊόντα μάρκετινγκ. Γι’ αυτό και δημιουργούνται περιπτώσεις σαν αυτές του Μπακασέτα, του Σιώπη, του Γιακουμάκη, δηλαδή ποδοσφαιριστών που “υποτιμώνται” στην ελληνική αγορά και ανεβάζουν την υπεραξία τους όταν μεταναστεύουν.

Αυτό είναι ένα χρόνιο πρόβλημα του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Διαχρονικά, δηλαδή από τις προηγούμενες δεκαετίες, οι Έλληνες θαμπωνόμασταν πάντα πολύ περισσότερο από τους ξένους - ακόμη και τους “αχαρτογράφητους” και τους δίναμε μεγαλύτερη σημασία, τους δείχναμε μεγαλύτερη υπομονή και ανεκτικότητα, και τελικά τους σεβόμασταν, με όρους ποδοσφαιρικούς, περισσότερο από τους Έλληνες. Και κάπως έτσι πλημμυρίσαμε με ξένους και χαλάρωσαν οι συναισθηματικοί δεσμοί που δημιουργούνται ανάμεσα στους Έλληνες ποδοσφαιριστές και τους οπαδούς των ελληνικών συλλόγων.

Με όλα τα παραπάνω δεν επιχειρηματολογώ υπέρ της μεταγραφής του Κάργα στον ΠΑΟΚ. Υπογραμμίζω μόνο το αυτονόητο, αυτό που στα δικά μου μάτια μοιάζει προφανές: όταν η αξιολόγηση της απόδοσης ενός ποδοσφαιριστή σου δείχνει ότι υπάρχουν λόγοι να τον εμπιστευθείς, τότε όχι απλώς δεν πρέπει να “κολλάς” στην καταγωγή του, αλλά αντίθετα πρέπει να αρπάζεις την ευκαιρία να δυναμώσεις το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα σου - ειδικά όταν στη νοοτροπία και τη συμπεριφορά κάποιου βλέπεις τη ροπή του να παίξει “για τη φανέλα”.

https://www.gazzetta.gr/football/superleague/2127708/pos-ginetai-na-meneis-adiaforos-se-mia-periptosi-san-toy-karga

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Τρι 21 Ιούν 2022 19:32 »
Αυτές οι μακρινές μεταβιβάσεις του θα μας λείψουν πολύ αν φύγει και εμάς και στον Περεα. Ειδικά στο ματς με τον μπαοκ εντός έδρας στα πλέι-οφ ήταν τρομερές οι μακρινές του μπαλιές. Η ομάδα φάνηκε προς το τέλος να έχει αναπτύξει ένα τρόπο παιχνιδιού όπου προσπαθούσε να αναπτυχθεί από πίσω με τη μπάλα κάτω και στην περίπτωση πίεσης ή προοπτικής φάσης με μακρινή μπαλιά, η μπάλα πρώτα πήγαινε στον Κάργα και μετά επιχειρούσε αυτός σχεδόν πάντα τις μπαλιές

Του χρόνου ούτε τα Μπακ θα έχουμε για να δουλέψουμε αυτή την ανάπτυξη, ούτε τον Κάργα και ίσως ούτε τον Χουάν. Ας είμαστε αισιόδοξοι ότι θα παίζουν όσοι έρθουν. Όλα στο γήπεδο θα φανούν. ΠΑΣ υπήρχε και πριν από πέρυσι και προπερσι και ΠΑΣ θα υπάρχει και μετά από αυτές τις χρονιές. Όπως ΠΑΣ υπήρχε και πριν από αυτούς τους παίχτες και θα υπάρχει και μετά από αυτούς

Όλα στο γήπεδο, υπομονή και ηρεμία (που λέει ο φίλος Crimson)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Τρι 21 Ιούν 2022 19:54 »
Τα παραπάνω ισχύουν και για τις εθνικές ομάδες μάλλον γιατί μια δεκαετία στην Α εθνική και με καλές πορείες παίχτες στις εθνικές δεν είδαμε.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Τετ 22 Ιούν 2022 15:23 »
Τελειώνει ίσως και μέσα στην μέρα του Κάργα, πάει ΠΑΟΚ.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Σαβ 25 Ιούν 2022 12:03 »
https://www.facebook.com/PAOKFOOTBALL/videos/9693561327397032/

Δεν ξέρω αν το βίντεο είναι για τον ΠΑΟΚ ή για τον ΠΑΣ.Άφησε μήνυμα ακόμα και τώρα που έφυγε.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Σαβ 25 Ιούν 2022 12:52 »
Καλή συνέχεια στη καριέρα σου Γιάννη. Ευχαριστούμε για όλα όσο πρόσφερες στην ομάδα μας. Τίμησες τη φανέλα.

Πολύ ωραίο το βίντεο παρουσίασης από τη νέα του ομάδα. Παρουσιάζει τον παίκτη και τρολάρει όσους ζητούσαν μεταγραφές.

Μεγάλο ξενέρωμα θα είναι η χρονιά που έρχεται. Θα βλέπουμε σε άλλες ομάδες παίκτες που αγαπήσαμε πολύ στην ομάδα μας.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Σαβ 25 Ιούν 2022 14:39 »
Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Γιάννη Κάργα στον ΠΑΟΚ.
Ο Κιλκισιώτης αμυντικός φόρεσε την φανέλα της ομάδας μας τον Φεβρουάριο του 2018, για να επιστρέψει ξανά το καλοκαίρι του 2020. Με συνολικά 73 συμμετοχές και 6 γκολ αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας.
Κατά την διάρκεια της θητείας του, φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού οδηγώντας τον ΠΑΣ σε στιγμές που θα μείνουν στην ιστορία της ομάδας.
Οι σπουδαίες και αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε, η αφοσίωση και η προσφορά σου θα είναι πάντα κομμάτι του συλλόγου και εσύ μέλος της οικογένειας μας.
Καλή συνέχεια στο επόμενο κεφάλαιο της καριέρας σου και κάθε επιτυχία.
#pas #pasgiannina #pasgianninafc #kargas

PAS Giannina FC

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Σαβ 25 Ιούν 2022 16:44 »
Αποχαιρέτησε τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Κάργας

Ένα κεφάλαιο έκλεισε και ένα άλλο ανοίγει για τον Γιάννη Κάργα, με τον Έλληνα στόπερ να αποχαιρετάει τον ΠΑΣ Γιάννινα, ευχαριστώντας άπαντες στον σύλλογο, αλλά και τον κόσμο της ομάδας.
Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Κάργας, με τον έμπειρο αμυντικό να υπογράφει τριετές συμβόλαιο με τους «ασπρόμαυρους», εκφράζοντας την ανυπομονησία του για να αγωνιστεί με τη φανέλα του Δικεφάλου.

Από πλευράς του ο ΠΑΣ αποχαιρέτησε τον πρώην αρχηγό του ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στην ομάδα, με τον ίδιο να παίρνει σειρά λέγοντας «αντίο» στους Γιαννιώτες, αλλά και «τα λέμε σύντομα».

«Ήταν τιμή μου που βρέθηκα σε αυτόν τον υπέροχο σύλλογο!!! Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο ΜΑΣ που ήταν πάντα δίπλα μας και μας στήριζε!!! Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που μου έδωσε την ευκαιρία να εκπροσωπήσω το σήμα και την φανέλα και όλους όσους εργάζονται στην ομάδα που δίνουν παραπάνω από αυτά που μπορούν καθημερινά…φίλοι μου θα τα πούμε σύντομα!!!», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση του.

https://www.sdna.gr/taxonomy/term/978999_paok-apohairetise-ton-pas-giannina-o-kargas-pic

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Δευ 27 Ιούν 2022 08:58 »
Δυστυχώς έφυγε για άλλη ομάδα και η καψούρα μου, ο αρχηγός.
Γιάννη σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην ομάδα. Τίμησες όσο λίγοι τη φανέλα με τον ταύρο.
Σου εύχομαι τα καλύτερα στην καριέρα σου και ελπίζω η καρδιά σου να παραμείνει για πάντα μπλε.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Πεμ 21 Ιούλ 2022 19:35 »
Βασικός ο Κάργας σήμερα στο πρώτο επίσημο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Τρι 13 Σεπ 2022 13:54 »
Α ρε Καργα σου εφαγε τη θεση ο 18χρονος.
Μα, μηδεν εμφανισεις?...Ηθελες και Εθνικη. Καλος ειναι και ο παγκος.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Τρι 13 Σεπ 2022 14:42 »
Κατσε ρε τον Καργα κραζετε? Παμε καλα? Προφανως και θα αρπαξει την ευκαιρια και τα λεφτα. Επαγγελματιας εισαι. Δε γινεται να ζησεις με συμβολαια στον ΠΑΣ.

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Τρι 13 Σεπ 2022 15:20 »
Κατσε ρε τον Καργα κραζετε? Παμε καλα? Προφανως και θα αρπαξει την ευκαιρια και τα λεφτα. Επαγγελματιας εισαι. Δε γινεται να ζησεις με συμβολαια στον ΠΑΣ.

Σωστός. Και γω σαν οπαδός του ΠΑΣ, μέσα μου "χαιρομαι" γιατί αυτοί που έφυγαν δεν πιάνουν εκεί που πανε (ειδικά για στην Ελλάδα) αλλά το κρίμα είναι ότι εμείς δεν μπορούμε να κρατήσουμε ένα παίχτη, όχι μόνο για τα λίγα ή μη λεφτά που του δίνουμε αλλά και για το ότι αυτή η ομάδα έχει οργάνωση μπακάλικου. Ειδικά το 2ο πιστεύω είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα σε σχέση με το οικονομικό.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Παρ 28 Απρ 2023 14:56 »
ΠΑΟΚ: Σε απολογία ο Κάργας που θα προπονείται με τη δεύτερη ομάδα

Η κλήση του Κάργα σε απολογία από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το σκεπτικό της απόφασης αυτής της διοίκησης του «δικεφάλου του βορρά».

Σε απολογία κλήθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Κάργας εξαιτίας της απευθείας κόκκινης κάρτας που αντίκρισε μόλις στο 10ο λεπτό του ντέρμπι με την ΑΕΚ, η οποία έκανε ιδιαίτερα δύσκολη την... ζωή της ομάδας του για το υπόλοιπο παιχνίδι. Μάλιστα, θα του επιβληθεί και πρόστιμο ενώ μέχρι να γίνει η απολογία του θα προπονείται με την δεύτερη ομάδα του «δικεφάλου».

Η εξήγηση και το σκεπτικό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για την αυστηρότητα της ποινής έχει να κάνει με μια προσπάθεια, που έχει γίνει τις τελευταίες δυο εβδομάδες από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, για «υπευθυνότητα» και για ανάληψη ευθυνών, «έχει σπαταληθεί πολύς χρόνος στις ομιλίες του προπονητή», έλεγαν χαρακτηριστικά από τη Μικράς Ασίας.

Πριν το ματς με την ΑΕΚ η υπευθυνότητα και η στάση των ποδοσφαιριστων ήταν το κύριο θέμα συζήτησης στα αποδυτήρια της Τούμπας.

Αυτό που ήθελαν να αποφύγουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ήταν να μπουν οι ποδοσφαιριστές σε μια διαδικασία να σκέφτονται οτι παίζουν και για τους συμπαίκτες τους, όχι ο καθένας για τον δικό του λόγο. Άλλος για να πάρει συμβόλαιο, άλλος για να αποδείξει οτι ήταν αδικημένος.

«Στο τέλος της σεζόν ειδικά, όταν κρίνονται όλοι οι στόχοι, χρειάζεται να αφήνουμε τα προσωπικά ζητήματα στην άκρη και να είμαστε ενωμένοι», σημειώνουν χαρακτηριστικά οι «ασπρόμαυροι».