Σωστά αναφέρει ο συνταυρος για τον Λιλα.. Όσο έπαιξε άμυνα, έκανε πολλά λάθη, τραβήγματα κλπ.. Καλύτερα στην θέση του.
Λίλα πίσω με τίποτε. Τον προτιμώ στη θέση του Κάστρο και πίσω να μπει ο Κάργας.
Με δεδομένο ότι δεν υπάρχει, πλην του Λίλα, άλλο διαθέσιμο στόπερ - Ο Ευαγγέλου ΔΕΝ, και ο Κάργας βρίσκεται στη ομάδα λιγότερο από εβδομάδα, άσε που έχει να παίξει τέσσερις μήνες -μπείτε παλικάρια, ένας από τους δύο σας, να παίξετε δεξί στόπερ. Μπορεί να είστε καλύτεροι στο να κλοτσάτε από το να μιλάτε. Αλλιώς, να την αφήσουμε τη θέση κενή ... Δεν έγινε και κάτι...
Και ο Κάστρο. Πάνω που έκανε δύο συνεχόμενες αξιόπιστες και ικανοποιητικές εμφανίσεις, εκεί να φάει "πάγκο", έτσι για να τον "κάψουμε" και να τον χάσουμε εκ νέου. Τι τον χρειαζόμαστε άλλωστε;
Οι παραπάνω, "μετά λόγου γνώσεως", ποδοσφαιρικές "απόψεις" είναι χαρακτηριστικές για το πως αφήνεις μια θέση κενή στην εντεκάδα και το πως ο ίδιος μπορείς να "χάσεις" έναν ακόμη παίκτη, μειώνοντας, αυτοβούλως, τις όποιες λύσεις σου.
Δεν έχω σκοπό να την "πέσω" σε κανένα, ειλικρινά. Αν το εκλάβει κάποιος έτσι, δικό του πρόβλημα, όχι δική μου πρόθεση - τα δύο παιδιά δεν τα γνωρίζω καν.
Ο μόνος λόγος που ασχολήθηκα, είναι προκειμένου να καταδείξω ότι, ακόμη και με τις καλύτερες των προθέσεων των οπαδών, δεν είναι τα πράγματα στο ποδόσφαιρο, "τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι, έξι το λαδόξιδο".
Όχι μόνο τι επιθυμώ, κατά το "και εγώ αγαπούσα μια 19 χρόνια, αλλά ..." του Γκιωνάκη (ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΑΝΤΙΑ, μουστάκια...).