Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος  (Αναγνώστηκε 16629 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος
« στις: Τετ 13 Φεβ 2019 14:45 »
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
Σάββατο 16.02.2019    19:30

Για τον αγώνα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ θα ισχύσουν οι ακόλουθες τιμές εισιτηρίων για τους φιλάθλους της ομάδας μας,
Θύρα 3VIP –> 25€
Θύρες 3-4-6 –> 15€
Θύρες 9-10 –> 10€
Θύρες 6 και 9 Παιδικά –> 5€

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος
« Απάντηση #1 στις: Πεμ 14 Φεβ 2019 17:05 »
Παράθεση
Ο Αθανάσιος Σέζος (Κιλκίς) θα διευθύνει τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ατρόμητο (Σάββατο, 19:30).

Βοηθοί θα είναι ο Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας) και ο Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας).
Τέταρτος διαιτητής ο Κωνσταντίνος Ανδριανός (Αχαΐας) και παρατηρητής ο Αλέξανδρος Τικόζογλου (Μακεδονίας)

από Sportsioannina.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Πεμ 14 Φεβ 2019 18:40 »
2 ποστ για τον πλεον κρισιμο αγωνα για φετος-μεχρι τον επομενο- και αυτα τα ποστ για τον διαιτητη και τα εισητηρια...

Και κοντα 6 σελιδες ποστ για μια γαμωφημη που θα ισχυει την τελευταια αγωνιστικη...
Να την χεσω εγω την φημη, να χεσω και το γηπεδο που θα γινει αν εχω χασει το τραινο μεχρι τοτε...

Παμε γερα για την νικη σε ενα πολυ δυσκολο παιχνιδι.
Θεωρω οτι θα δουμε γκολ και απο τις δυο μεριες...
Τρεμω τον ΝιΚΟΛΙΑ ΓΙΑ αριστερο μπακ-χαφ γιατι ο αγωνας με τον βαζελο δεν ειναι αξιο κριτικης..
Δε εχει την θεση κατ'εμε (δε ειναι και η θεση του ανθρωπου) και ο ατρομητος δε θα ειναι σιγουρα βαζελος...

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #3 στις: Πεμ 14 Φεβ 2019 18:53 »
2 ποστ για τον πλεον κρισιμο αγωνα για φετος-μεχρι τον επομενο- και αυτα τα ποστ για τον διαιτητη και τα εισητηρια...

Και κοντα 6 σελιδες ποστ για μια γαμωφημη που θα ισχυει την τελευταια αγωνιστικη...
Να την χεσω εγω την φημη, να χεσω και το γηπεδο που θα γινει αν εχω χασει το τραινο μεχρι τοτε...

Μην γκρινιάζετε!

1-0 είναι το ματς και αν βάλλουν αυτοί γκολ 2-1.

Φιλάκια!
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Πεμ 14 Φεβ 2019 19:07 »
Όλοι εσείς οι σίγουροι με τα αποτελέσματα κάθε εβδομάδα να μαζευτείτε και αφού κονομήσετε από το στοίχημα,να αγοράσετε και τον ΠΑΣ.Μετά όμως κομμένο το στοίχημα δια ροπάλου.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Πεμ 14 Φεβ 2019 19:10 »
Όλοι εσείς οι σίγουροι με τα αποτελέσματα κάθε εβδομάδα να μαζευτείτε και αφού κονομήσετε από το στοίχημα,να αγοράσετε και τον ΠΑΣ.Μετά όμως κομμένο το στοίχημα δια ροπάλου.

Ποιος μίλησε για στοιχήματα και στημένα; Εκτίμηση κάνω. Το έχετε χάσει μαζικά ή μου φαίνεται;
Γράφω 1-0 και αν μας βάλουν γκολ, που δεν είναι απίθανο, θα τους νικήσουμε με 2-1.

Που τα βλέπεις αυτά που λες, ήθελα να ήξερα σε αυτό το ποστ.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Πεμ 14 Φεβ 2019 19:13 »
Έχουμε χορτάσει από εκτιμήσεις...Κάθε εβδομάδα και από ένας.Όταν οι εκτιμήσεις πάνε στον κουβά,το κακό το έχουν κάνει.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Πεμ 14 Φεβ 2019 19:15 »
Ειμαι πολυ αισιοδοξος για το παιχνιδι. Οριακη νικη και αλλους 3 βαθμους στη μαχη για την παραμονη βλεπω κι εγω.

Αμα γραψουμε οτι θα κερδισουμε μας λετε οτι αφηνουμε υποννοουμενα για στημενο
Αν γραψουμε οτι θα χασουμε λετε οτι ειμαστε ηττοπαθεις και γκρινιαρηδες.
Αν δε γραψουμε τιποτα ειμαστε αδιαφοροι.

Μου θυμισατε την πρωην μου
 :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 14 Φεβ 2019 19:21 από pagourenko1966 »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Πεμ 14 Φεβ 2019 19:16 »
Έχουμε χορτάσει από εκτιμήσεις...Κάθε εβδομάδα και από ένας.Όταν οι εκτιμήσεις πάνε στον κουβά,το κακό το έχουν κάνει.

Α καλααααααααααα.........

Ωρέ γράφει ο άλλος απαχπαν γιατί δεν γράφουμε για το ματς, γράφω για το ματς πόσο πιστεύω θα πάει μου τη λέει ο άλλος.

Ωρε μπανταλοί είστε; Σαν να χει δίκιο ο Χρησροβασίλης μου φαίνεται! ::) ::) ::) :stop: :stop: :stop: :stop: >:( >:( >:( ;) ;) :P :P :P :mono: :pas: :joker: :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Πεμ 14 Φεβ 2019 19:23 »
Ειμαι πολυ αισιοδοξος για το παιχνιδι. Οριακη νικη και αλλους 3 βαθμους στη μαχη για την παραμονη βλεπω κι εγω.

Αμα γραψουμε οτι θα κερδισουμε μας λετε οτι αφηνουμε υποννοουμενα για στημενο
Αν γραψουμε οτι θα χασουμε λετε οτι ειμαστε ηττοπαθεις και γκρινιαρηδες.
Ναι δεν βλέπεις εδώ πως κάθε εβδομάδα έχουμε πολλούς που πιστεύουν σε νίκες.Αν είναι να κοροιδευόμαστε οκ κανένα πρόβλημα.

Εσείς,εμείς και οι άλλοι και 3 πουλάκια κάθοταν και πλέκανε πουλόβερ.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Πεμ 14 Φεβ 2019 19:24 »
Ουι γκρινια ο τζες σημεραα  :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Παρ 15 Φεβ 2019 00:26 »
Με απασχολούν οι απουσίες και το πως θα κατέβει η ομάδα..
Πάμε γερά για 3 ακόμα βαθμούς.  :mono:  :pas:
....

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Παρ 15 Φεβ 2019 09:29 »
Ανεξάρτητα το πως θα κατέβει η ομάδα, ο Ατρόμητος θα πρέπει να χάσει (έστω και δύσκολα), γιατί παίζει μπάλα και η παράδοση. Και εδώ μέσα η παράδοση δεν είναι μαζί του. Μία νίκη έχει αν δεν κάνω λάθος. Οπότε πάμε δυνατά όπως με το βάζελο (προσοχή μόνο σε κάρτες και τραβήγματα μέσα στην περιοχή) και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Θα βάλουμε άλλους τρεις πόντους στο σακούλι.

Συνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Παρ 15 Φεβ 2019 11:24 »
Εάν ο Αποστολόπουλος (για οιονδήποτε λόγο) δεν υπολογίζεται, και ο Σεργκελασβίλι, "δεν μπορεί το παλικάρι" (λόγω τραυματισμού), θα ήθελα για το συγκεκριμένο ματς, σε σχήμα 3-5-2, να δω:
ΒΕΛΛΙΔΗΣ

ΛΙΛΑ          ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟΣ          ΜΙΧΑΗΛ

ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ                                                                                        ΝΙΚΟΛΙΑΣ
ΚΑΣΤΡΟ                                       ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ
ΓΙΑΚΟΣ

ΜΑΝΟΣ                    ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Με τη νίκη παιδιά... :pas:

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Παρ 15 Φεβ 2019 11:34 »
Λίλα πίσω με τίποτε. Τον προτιμώ στη θέση του Κάστρο και πίσω να μπει ο Κάργας.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Παρ 15 Φεβ 2019 16:08 »
Ο Πάντελιτς υπολογίζεται?
Σωστά αναφέρει ο συνταυρος για τον Λιλα.. Όσο έπαιξε άμυνα, έκανε πολλά λάθη, τραβήγματα κλπ.. Καλύτερα στην θέση του.
....

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Παρ 15 Φεβ 2019 16:47 »
Παράθεση
Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μανούσος, Ενσικουλού, Βασιλακάκης, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Ουάρντα, Χατζηισαϊας, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Μπουσούλατζιτς, Σάκιτς, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Κόρτ, Κατράνης, Στρούγγης
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Συνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Παρ 15 Φεβ 2019 17:03 »
Σωστά αναφέρει ο συνταυρος για τον Λιλα.. Όσο έπαιξε άμυνα, έκανε πολλά λάθη, τραβήγματα κλπ.. Καλύτερα στην θέση του.
Λίλα πίσω με τίποτε. Τον προτιμώ στη θέση του Κάστρο και πίσω να μπει ο Κάργας.

Με δεδομένο ότι δεν υπάρχει, πλην του Λίλα, άλλο διαθέσιμο στόπερ - Ο Ευαγγέλου ΔΕΝ, και ο Κάργας βρίσκεται στη ομάδα λιγότερο από εβδομάδα, άσε που έχει να παίξει τέσσερις μήνες -μπείτε παλικάρια, ένας από τους δύο σας, να παίξετε δεξί στόπερ. Μπορεί να είστε καλύτεροι στο να κλοτσάτε από το να μιλάτε. Αλλιώς, να την αφήσουμε τη θέση κενή ... Δεν έγινε και κάτι...
Και ο Κάστρο. Πάνω που έκανε δύο συνεχόμενες αξιόπιστες και ικανοποιητικές εμφανίσεις, εκεί να φάει "πάγκο", έτσι για να τον "κάψουμε" και να τον χάσουμε εκ νέου. Τι τον χρειαζόμαστε άλλωστε;

Οι παραπάνω, "μετά λόγου γνώσεως", ποδοσφαιρικές "απόψεις" είναι χαρακτηριστικές για το πως αφήνεις μια θέση κενή στην εντεκάδα και το πως ο ίδιος μπορείς να "χάσεις" έναν ακόμη παίκτη, μειώνοντας, αυτοβούλως, τις όποιες λύσεις σου.

Δεν έχω σκοπό να την "πέσω" σε κανένα, ειλικρινά. Αν το εκλάβει κάποιος έτσι, δικό του πρόβλημα, όχι δική μου πρόθεση - τα δύο παιδιά δεν τα γνωρίζω καν.
Ο μόνος λόγος που ασχολήθηκα, είναι προκειμένου να καταδείξω ότι, ακόμη και με τις καλύτερες των προθέσεων των οπαδών, δεν είναι τα πράγματα στο ποδόσφαιρο, "τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι, έξι το λαδόξιδο".
Όχι μόνο τι επιθυμώ, κατά το "και εγώ αγαπούσα μια 19 χρόνια, αλλά ..." του Γκιωνάκη (ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΑΝΤΙΑ, μουστάκια...).

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Παρ 15 Φεβ 2019 17:55 »
Οι λυσεις ειναι μετρημενες. Λιλα στοπερ και Βιδαλ στα χαφ.Ο Παντελιτς πιστευω θα παιξει για λιγο ως αλλαγη. Εστω κι ετσι, αν δειξουμε αναλογη προσυλωση στο πλανο και στην τακτικη, οπως στο ματς με τον βαζελο, πιστευω οτι θα τους παρουμε. Με "αιμα", αλλα θα τους παρουμε.
 Δεν θυμαμαι ποσα χρονια εχουμε να κανουμε δυο συνεχομενες νικες στους Ζωσιμαδες, αλλα δεν εχουμε αλλη επιλογη, αν θελουμε να βγουμε πανω απ την επικινδυνη ζωνη, για πρωτη φορα μετα απο καιρο.
 Αν γινει αυτο, μετα θα εχουμε και φουλ ψυχολογια και θα παμε αλλιως στο Αγρινιο.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Παρ 15 Φεβ 2019 18:00 »
Παράθεση
-μπείτε παλικάρια, ένας από τους δύο σας, να παίξετε δεξί στόπερ. Μπορεί να είστε καλύτεροι στο να κλοτσάτε από το να μιλάτε

Nα σου πω απο τις διαθεσιμες επιλογες καλυτερα μπορει να παιξουν τα παιδια. Ειδικα αν παιζουν καλυτερα απ οτι μιλανε γιατι τοσα χρονια εδω μεσα μια χαρα μας τα λενε..

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Παρ 15 Φεβ 2019 18:06 »
Καλή ιδέα να παίξω εγώ... Είμαι και φθηνός. 1,86 και παλιά έπαιζα και μπακ..

Αν έχουμε πάρει παίκτες όπως ο Καργας και ο Πάντελιτς για να παίξουν τον Μάιο τότε και αυτοί που τους πήραν γνωρίζουν οσο εγώ ποδοσφαιρικά.... Παίκτες που παίρνουμε τον Ιανουάριο είναι για προσφέρουν άμεσα..
Το ότι ο Λιλά είναι κίνδυνος θάνατος πίσω, έχει φανεί στα τελευταία παιχνίδια. Εξάλλου η λογική λέει ότι ο Λιλά θα είναι 3ος στόπερ. Οπότε
....

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Παρ 15 Φεβ 2019 18:45 »
ο παίχτης λέγεται Λίλα και οχι Λιλά..
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος Proctor

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Παρ 15 Φεβ 2019 19:44 »
Έχω ακούσει την πεθερά μου να λέει για μια ζακέτα λιλά, αλλά δεν ξέρω τι χρώμα εννοούσε.
ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Παρ 15 Φεβ 2019 20:50 »
Θα το διορθώσω στην έξυπνη πληκτρολογηση του κινητού μου. Ευχαριστώ για την διόρθωση.

....

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Παρ 15 Φεβ 2019 22:32 »
Ο Καργας ειναι καλο στοπερ αν ειναι ετοιμος να μπει βασικος και ο Λιλα να παει στην θεση του στο κεντρο δεν εχουμε και αλλον αξιοπιστο αμυντικο χαφ.Αν ο Καργας δεν μπορει  ας παιξουμε με 2 στοπερ αλωστε ο Ατρομητοε παιζει με ενα φορ τον Κουλουρη και ενισχυμενο κεντρο με παικτες που βγαινουν απο εκει ως κρυφοι πχ Ουαρντα,Ουμπιτεζ και αλλοι, αρα θελουμε δυνατο κεντρο με δυο καθαρα αμυντικα χαφ να τους κυνηγουν συνεχεια δαυτους ετσι το βλεπω εγω,και τα δυο στοπερ να φυλαν τον Κουλουρη. Α ρε ζαννη μασημενη τροφη σου δινω ο πουστης διαβαζε να μαθαινεις μπαλιτσα δεν στα εξηγω ωραια που λεει και ο Αλεφας :)