Δύο μέρες μετά την πίκρα, δύο πράγματα θέλω να σημειώσω:
1. Ξαναβλέποντας το 1ο γκολ, είναι καθαρά ευγενική χορηγία του Βελλίδη. Ο (πολύ αργός) Τζημόπουλος αφού χάνει τον Κουλούρη, κάποια στιγμή σταματάει την προσπάθεια γιατί προφανώς σκέφτεται ότι δε γίνεται, ο Τερματοφύλακας είναι στην κατάλληλη θέση, σίγουρα θα το βγάλει. Και όμως... Ο Βελλίδης μας χάρισε άλλη μια γκάφα πνίγοντας ένα φθηνό γκολ, σαν αυτά που βλέπεις τα Χριστούγεννα στα κανάλια με τις γκάφες της χρονιάς που πέρασε επειδή δεν υπάρχουν αθλητικά. Και χαρίζοντας περισσότερο γέλιο στους αντιπάλους και στους ουδέτερους και περισσότερη πίκρα σε μας, γυρίζει και το σώμα του (!!!) και το κεφάλι του (!!!!) μη τυχόν τον πετύχει καμία μπάλα ή κανένας Κουλούρης.
Εντάξει ο άνθρωπος είναι βελτιωμένος σε σχέση με πέρυσι αλλά παραμένει εξαιρετικά ασταθής και στοιχίζει βαθμούς όπως και πέρυσι. Κάποιες καλές εμφανίσεις φέτος, δυστυχώς δε σώζουν την κατάσταση. Τον τερματοφύλακα τον θες για να σου παίρνει και κανένα ματς. Αν τα ματς που χάνεις εξαιτίας του είναι πολύ περισσότερα από τα ματς που "κατεβάζει ρολά", άστο καλύτερα, μιλάμε πια για ένα κακό τερματοφύλακα. Αυτή είναι η γνώμη μου και δεν πρόκειται να αλλάξει έστω και αν στο επόμενο παιχνίδι πιάσει τα άπιαστα ( που δε θα το κάνει, συνήθως οι καλές εμφανίσεις του πια είναι αυτές που κάνει τα αυτονόητα που πρέπει να κάνει οποιοσδήποτε τέρμας, βγάζοντας τουλάχιστον τα σουτ που πάνε κατά πάνω του).
Επίσης, στο 2ο γκολ αλλά και στο δοκάρι, βλέπουμε άλλη μια φορά την επιβεβαίωση της φράσης που ακούμε συνεχώς τα τελευταία χρόνια "έμεινε άγαλμα ο Βελλίδης".
2. Ο καραγκιόζης που κάθεται στον πάγκο του Ατρόμητου (ζητώ συγνώμη από τον Καραγκιόζη) αφού μας ζάλισε τα αρχ... για το αν μείνει ή φύγει από τον Ατρόμητο, λες και είχαμε μια φαγούρα μη χάσει η Ελλάδα τέτοιο κελεπούρι, αφού έκανε τις γελοίες εκείνες δηλώσεις στο ματς κυπέλλου μη παραδεχόμενος την ήττα του σαν άντρας και αφού λίγες μέρες αργότερα που ο διαιτητής έσπρωξε την ομάδα του να φτάσει στη νίκη εναντίον μας "δεν είδε τίποτα και δεν είχε γνώμη" , χθες απέδειξε πάλι πόσο μικρός είναι. Στο Β ημίχρονο χωρίς κανένα λόγο (νομίζω διαμαρτυρόμενος για ένα πλάγιο! αν δεν κάνω λάθος) αφού ήπιε μια γουλιά από το νερό που είχε δίπλα του, το εκσφενδόνισε με τεχνική και δύναμη που θα ζήλευε και δισκοβόλος προς τη μεγάλη κερκίδα. Ο διαιτητής μάλλον δεν είδε τίποτα, ο 4ος επίσης, η τηλεόραση μάλλον επίσης δεν έδειξε τίποτα. Μπροστά στον αστυνομικό διευθυντή έγινε η ρίψη του "αγανακτισμένου" Κάναντι, από την ΠΑΕ σίγουρα κάποιος θα είδε το περιστατικό, δε ξέρω για τον παρατηρητή. Τι πρέπει να γίνει για να τιμωρηθεί αυτός ο γελοίος τύπος?