Διαφωνώ μόνο στο ότι το γκολ είναι ευθύνη του Μιχαήλ.
Από το υπόλοιπό σου όμως κείμενο προκύπτει μια ασυμφωνία.
Άθλιο ποδόσφαιρο είδαμε, αποδυτήρια δεν μπορεί να κρατήσει, τα αποτελέσματα δεν τον πάνε.....γιατί τον κρατάνε; Επειδή είναι καλός άνθρωπος;
Για την ευθύνη του Μιχαήλ, είναι δικαίωμά σου να πιστεύεις οτιδήποτε. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα ...
Για τη, δήθεν ασυμφωνία, αυτή υπάρχει μόνο στο δικό σου μυαλό, στο δικό σου κεφάλι. Ήμουν απολύτως σαφής. Αναφέρθηκα στην προπόνηση των τερματοφυλάκων και μόνο. Δεν μπορεί επί σχεδόν δύο χρόνια, με ενοχλητική συνέπεια και συνέχεια, να εμφανίζονται όλοι, μα όλοι, οι τερματζήδες μας τόσο τραγικά ανεπαρκείς.
Άθλιο ποδόσφαιρο, εδώ και αρκετό διάστημα, ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ πια. Και συ ο ίδιος λες "είδαμε". Μπορείς και να πεις ότι αυτό διορθώθηκε ...
Πόθεν προκύπτει ότι δεν μπορεί να κρατήσει τα αποδυτήρια;;; Αν πιστέψουμε ότι ακούγεται (φήμες, κουτσομπολιά κλκ) που εμένα με αφήνουν παγερά αδιάφορο, αυτό έχει να κάνει με "κακή εξωγηπεδική ζωή", και όχι με τα αποδυτήρια.
Αν δεν τον πάνε τα αποτελέσματα, τότε να "πάρει πόδι" επειδή είναι "μαυρόγατα" και γκαντέμης;;; Οκ.
Δικαίωμα στη γνώμη, έχουν και οι μη έχοντες τη γνώση - το λέω γενικότερα και όχι μόνο για εσένα. Το κακό ξεκινάει όταν εξ αρχής αντιλαμβάνεσαι την όποια γνώμη σου ως θέσφατο ή ως, πως το λέγαμε αυτό στα μαθηματικά που δεν χρειάζεται απόδειξη;;;
Και για να σε προλάβω, ασφαλώς αυτό μπορεί να το πει και κάποιος για εμένα. Και πάλι Οκ ...
ΥΓ. Δεν υπερασπίζομαι τον Πετράκη, τον "προπονηταρά" για πολλούς από εσάς, απλά πιστεύω ότι ο καθένας θα πρέπει να "φορτώνεται" μόνο με ότι του αναλογεί πραγματικά, και όχι να σηκώνει, εκτός από το δικό του "σταυρό", και άλλα βάρη, που κάποιοι, εκούσια ή ακούσια, ανέξοδα, του προσθέτουν.