Αυτό που ΔΕΝ σας έχει περισσέψει ένα ΜΠΡΑΒΟ για τον αγώνα των παιδιών μας, με τρελαίνει ...
Με όση μπάλα ξέρουν ή δεν ξέρουν και με κάκιστη ψυχολογία,
φορώντας τη φανέλα με τον ΤΑΥΡΟ στο στήθος, "σκίστηκαν" για 94 λεπτά, και αυτοί οι "άμπαλοι" και "φοβικοί", με τον "χέστη" προπονητή τους, έκαναν 18 τελικές προσπάθειες (!!!) απέναντι σε μία ομάδα, που έφτασε να "παίζει" (λέμε τώρα) ακόμη και με τέσσερις (4) στόπερ!!!
Παρατηρήσατε ότι η λάρισα ήταν κακή ομάδα. Το γιατί φάνηκε τόσο "λίγη", δεν φαίνεται να σας κάνει να αναρωτιέστε, όπως δεν σας έχει κάνει να προβληματίζεστε ούτε το γεγονός ότι σε όλα - πλην του ατρομήτου - τα τελευταία παιγνίδια ήμασταν, αν όχι εμφανώς καλύτεροι, τουλάχιστον ισάξιοι με τον αντίπαλο, και πάντως αυτοί που, με τα κακά μας και τα στραβά μας, και όσο μπορούσαμε, προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο - και όχι να του γαμήσουμε τη μάνα (βλ. ξάνθη, λαμία, λάρισα κλπ) - και να βάλουμε γκολ... Οκ, δεν το καταφέραμε ...
Τι σκατά δεν είδατε από τους παίκτες μας; Προσπάθεια, πάθος, πείσμα, επιμονή, επιθετικότητα, αυταπάρνηση, μέχρι το τελευταίο λεπτό, τί ρε γαμώτο;;;
Να δεχθώ ότι τόσο μπορούν; Να το δεχθώ ... Αυτό σημαίνει ότι τους "αφήνετε μόνους" επειδή δεν μπορούν περισσότερο;;;
Είστε φίλοι του ΠΑΣ εσείς;;; Είστε δίπλα του στα δύσκολα;;; Τις τζαμάλες τις "τιμήσατε", τα τσιπουράδικα, τα μπαρ και τις καφετέριες - ειδικά τις μέρες και ώρες των αγώνων - τα στηρίζετε με πείσμα, ΜΟΝΟ για τον ΠΑΣ, δεν σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας...
Α, ξέχασα ... Έχετε μάθει στις δόξες, τις τιμές και τους τίτλους... Που, ακόμη και με τη χρυσή φουρνιά των αργεντίνων, όταν βγαίναμε έξω από το Τέροβο, με το σταγονόμετρο ΨΑΧΝΑΜΕ και το Χ. Φαίνεται, δεν τιμάμε εκείνο το γαμημένο συμβόλαιο με την επιτυχία...
Μόνο "κριτική" και "απόψεις", εκ του μακρόθεν, βεβαίως. Έφτασα να "ζηλεύω" του φίλους του οφη, που έχουν πολύ περισσότερους λόγους (όλα αυτά τα χρόνια) να απαξιώνουν το "συνονθύλευμά" τους, και όμως είναι εκεί, στο γήπεδο και στηρίζουν ...
Όχι, δεν είναι οι φίλαθλοι του ΠΑΣ, που δεν έχουν την ομάδα που τους αξίζει.
Είναι η ΟΜΑΔΑ που, δυστυχώς, ΔΕΝ έχει τους φιλάθλους που θα της άξιζαν.
ΜΠΡΑΒΟ και μόνο ΜΠΡΑΒΟ, από εμένα στα παιδιά μας (σε όλα). Άντε ρε ταυράκια, λίγο ακόμη έμεινε - πέντε (5) μόνο παιγνίδια. Πάμε και όπου μας βγάλει ...
ΥΓ. Τις δύο ισοπαλίες που θέλαμε, τις κάναμε. Τώρα θέλουμε και τρεις (3) νίκες.
Ακόμη και αν αυτές δεν έλθουν - ποδόσφαιρο είναι - αν οι παίκτες μας συνεχίσουν όπως εχθές, για εμένα τουλάχιστον, θα έχουν νικήσει. Κόντρα σε όλους και όλα, ακόμη και χωρίς τους "ακριβοθώρητους" "φίλους" τους.
ΥΓ2. Έτσι για το γαμώτο, εγώ θέλω την αναδιάρθρωση, ακόμη και αν δεν την πιστεύω. Και δεν θέλω καμία χάρη από κανένα ...
Μαζί με αρκετούς άλλους, εξακολουθώ να πιστεύω ότι, θα τα καταφέρουμε, ΜΟΝΟΙ μας, μέσα στο γήπεδο ...
Αν όχι τώρα, πότε επιτέλους;;;