Αποστολέας Θέμα: Πολ Κεϊτά  (Αναγνώστηκε 75529 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Πολ Κεϊτά
« Απάντηση #300 στις: Τετ 19 Δεκ 2012 15:35 »
Κλασσικη πορεία ειδήσεων στα Γιάννενα. Προσφυγή καταθέτει ο κειτα, καταθέτει προσφυγή ο κειτα; , δεν επιβεβαιώνεται η προσφυγή κειτα.
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #301 στις: Τετ 19 Δεκ 2012 15:48 »
Κάποια sites έχουν ενημέρωση απ' ευθείας από τους παίκτες και τους μάνατζερ τους. Πρώτα το μαθαίνουν αυτοί και μετά ......η ΠΑΕ και τα όργανα στα οποία γίνεται η προσφυγή. Αυτό το είδαμε και στην περίπτωση του Πάτσα.
Το ότι ο Κειτά είναι γενικά μια πολύ περίεργη υπόθεση εξ αρχής, δεν αμφισβητείται. Μένει να δούμε και το νέο επισόδειο του σίριαλ!!
Ξέρει κανείς ποιον μάνατζερ έχουν οι Πάτσα, Κειτά, Μπεσέρα;;;;

Αποσυνδεδεμένος proedrara

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #302 στις: Τετ 19 Δεκ 2012 16:45 »
Παράθεση
Το μεν passports γράφει για προσφυγή Κειτα και το
Σούπερ φμ για πληροφορία που δεν επιβεβαιώνεται.

ο γλοιώδης τύπος, ο γλείφτης του προέδρου και βασικά αυτών που κάνουν πραγματικά κουμάντο στη παε δε το έχει επιβεβαιώσει ακόμα...

δε μας λέει όμως... γιατί όλο αυτό το διάστημα, τα 3-4 δεκάλεπτα που είχε παίξει ο κειτα, μας τον παρουσίαζε κάτι ανάμεσα από τσαμπι αλονσο και καμπιασο...

και που είσαι σιχαμενε ξέρουμε τη θα γράφεις μόλις το επιβεβαιώσεις και αυτό... "ο κολοπαιδαρας" "ο άχρηστος" τάραζε την ηρεμία της ομάδας" "ο αχάριστος" .... και αλλα.....

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #303 στις: Τετ 19 Δεκ 2012 17:24 »
Ξέρει κανείς ποιον μάνατζερ έχουν οι Πάτσα, Κειτά, Μπεσέρα;;;;

BILLY πλάκα κάνεις  ... Μπεσέρα Διαννής, Πάτσα Κολοβός

Παράθεση
ΥΓ2: Καλή χρονιά κ.κ. Αγγελή και Κολοβέ και εσείς κ. Σταχτιάρη (συνεντεύξεις σας) και στους 3 σας θερμές ευαχαριστίες για τις υπηρεσίες σας στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966.
... Κεϊτά

Υ.Γ.: Φιλαράκι (που υηλεφώνησες στο κέντρο) εγώ είπα (παραπάνω) ότι ο Πολ πληρώθηκε πρώτος και κανονικά και μετά οι κόουτς, τίποτε άλλο ... και ΟΥΕΦΑ θα παίξει ο Πολ ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 19 Δεκ 2012 17:53 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #304 στις: Τετ 19 Δεκ 2012 17:29 »
Παράθεση
Ο Πολ Κειτά μίλησε στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα σχετικά με την προσφυγή που φέρεται να έχει καταθέσει σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα. Είπε ο παίκτης του ΠΑΣ:

«Πληροφορήθηκα για τα δημοσιεύματα που αναφέρονται  σε μένα και με εμφανίζουν να κάνω προσφυγή. Θέλω να δηλώσω ότι ποτέ δεν πήγα στη FIFA,  ούτε παραπονέθηκα ποτέ σε κανέναν για χρήματα. Με την ομάδα μου δεν  έχω κανένα πρόβλημα, ούτε με τον Πρόεδρο, ούτε με τον προπονητή. Σκοπός μου είναι να πάει καλά η ομάδα ώστε να πάω και εγώ καλά μέσα από αυτή.
Επικοινώνησα με τον manager μου ο οποίος βρίσκετε στην Αγγλία και μου είπε ότι κι αυτός δεν μίλησε ποτέ με κανένα δημοσιογράφο και δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο έγινε αυτό το δημοσίευμα. Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, το σέβομαι και θέλω αυτό να το σέβονται όλοι.

Θα ήθελα πάρα πολύ να μάθω ποιος είναι αυτός ο δημοσιογράφος και να επικοινωνήσω μαζί του, για να τον ρωτήσω γιατί έγραψε αυτά τα ψέματα που μόνο κακό μου κάνουν».

sportsioannina.gr
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος spyros_porsche

• Hero Member
  • DjS
    • Προφίλ
« Απάντηση #305 στις: Τετ 19 Δεκ 2012 18:10 »
Tα σοβαρά σάιτ δεν έγραψαν τίποτα για προσφυγή του Κειτά.Απορώ με το sport-fm πως έπεσε σε λούμπα.
Ειναι γνωστό οτι ο ένας διαβάζει το σάιτ του άλλου και γράφουνε παπαριές αλλα αυτα για μένα δεν ειναι σάιτ είναι μπουρδέλα.ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙ  ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ.Αν δεν εχεις αυτη την δυνατοτητα μην γραφεις τιποτα.

υγ.Δεν θα πέσω απο τα σύνεφα αν ο Κειτα κανει το οτιδηποτε αλλα ρε μάγκες χαλαρώστε.Με τη μια να αρχισετε να θάψετε κοσμο και κοσμάκι.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #306 στις: Τρι 15 Ιαν 2013 22:48 »
4ς  κίτρινες  συμπλήρωσε ο Πολ Κεϊτά με τον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να απουσιάσει τη 18η  αγωνιστική με τον Ολυμπιακό.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #307 στις: Τρι 16 Απρ 2013 00:00 »
Κεϊτά: «Ο ΠΑΣ είναι μια οικογένεια»

Φανταστική χαρακτήρισε την στιγμή τόσο για την ομάδα, όσο και για τους φιλάθλους ο Πολ Κεϊτά ο οποίος τόνισε οτι ο ΠΑΣ είναι μια οικογένεια.

Αναλυτικά:

«Είναι μια φανταστική στιγμή για όλους μας, γιατί ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει ούτε Μέσι ούτε Ρονάλντο, ο ΠΑΣ είναι μια οικογένεια. Είμαστε ευχαριστημένοι για αυτό και δώσαμε τα πάντα για να ζήσετε κι εσείς κι εμείς αυτές τις χαρές. Ήταν πόλύ σημαντικό για εμάς τώρα τελειώνει αυτό, έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο».

Για το κλειδί της επιτυχίας του ΠΑΣ: «Είναι ο σεβασμός και η συγκέντωση και οτι όλο το διάστημα ακούγαμε τι μας έλεγε το τεχνικό τιμ».

απο PASsports.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος spiros315

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #308 στις: Τρι 16 Απρ 2013 13:23 »
Κε Χριστόπουλε αμα καταφέρεις να κάνεις και τον Κειτα σωστό επαγγελματία...Φτου φτου σκόρδα

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #309 στις: Τρι 16 Απρ 2013 15:04 »
Κε Χριστόπουλε αμα καταφέρεις να κάνεις και τον Κειτα σωστό επαγγελματία...Φτου φτου σκόρδα

Σπυρο ο Κεϊτα εκανε εγκληματικα λαθη που στηχισαν τοσο στην ομαδα, οσο και στον ιδιο. Εφαγε καρξιμο, λοιδωρηθηκε, αποχωρησε ως αποδοπιομπαιος τραγος.

Επστρεψε ομως και απο την στιγμη που επεστρεψε εχει δειξει θεληση και οταν χρειαστηκε βοηθησε. Εχεις δικιο οτι η μεταμορφωση του οφειλεται στον ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ, αλλα κατα την γνωμη μου οφειλεται και στον ΙΔΙΟ.

Ισως το μυστικο της μεταμορφωσης του κρυβεται στην παραπανω δηλωση του "Ο ΠΑΣ ειναι μια οικογενεια" ειπε, ετσι το βλεπει και ετσι νιωθει για φετος.

Ολοι οι ποδοσφαιριστες - χαρακτηρες, ακομα και οι πλεον δυσκολοι εχουν το κουμπι τους, ειναι στο χερι της ομαδας και προπαντως του προπονητη τους να το βρουν. Και η εξωαγωνιστικη (κυριως) μεταμορφωση του Κεϊτα ειναι ενα ακομη επιτευγμα του ΚΥΡΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ!

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #310 στις: Τρι 16 Απρ 2013 15:32 »

Ολοι οι ποδοσφαιριστες - χαρακτηρες, ακομα και οι πλεον δυσκολοι εχουν το κουμπι τους, ειναι στο χερι της ομαδας και προπαντως του προπονητη τους να το βρουν.

Εδώ έχει κουμπί η παναγιά, ο Κεητά δε θα 'χει.....
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #311 στις: Πεμ 23 Μάι 2013 15:25 »
Πιάνομαι από μια κουβέντα του daveli σε άλλο ποστ και αρχίζω εδώ την κουβέντα, που θα είναι καθαρά ποδοσφαιρική.
Είπε λοιπόν ο davelis οτι ο Κειτά ήταν ο παίχτης που θαυμάσε όλοι επί Ντεμόλ. Τι ακριβώς θαυμάσαμε φίλε daveli? Ένας παίχτης με τρομερά σωματικά προσόντα και τίποτα άλλο.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #312 στις: Πεμ 23 Μάι 2013 17:54 »
Τον ειχα δει στο πρωτο ματς με τον Αρη εδω μεσα (φιλικό προετοιμασίας στο Πανειπειρωτικό).
Απο την μια επαιζε ο Φατί ( της Ρωμα και του 1 εκατομμυριου ευρω, που ελεγαν οι αρειανοι,) και απο την αλλη ο δικός μας.

Μου ειχε αρεσει σαν αμυντικό χαφ, σε σχεση με τον αλλον ηταν η μερα με την νυχτα.
Εκεινη την χρονιά στην Β εκανε καλη σαιζόν (δες και τους ΜVP της χρονιάς), τουλάχιστον για τα δικά μου γουστα.
Θα μου πεις ειμαστε στην Β εθνική.

Βεβαια δεν βελτιωθηκε καθόλου (ουτε πασα μπροστα, ουτε σκυλιασμένο τρεξιμο) παρα μονο στο αλμα. :P
Να τον βαλουμε στην σχολή του Φανη - Λη????

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #313 στις: Πεμ 23 Μάι 2013 21:32 »
Να τον βαλουμε στην σχολή του Φανη - Λη????

Οκ ;)

Παράθεση
KEITA-TE KID
http://kourkouti.sport24.gr/2013/05/23/9392/

Την εξαιρετική του τεχνική στις καρατιές επέδειξε ο Paul Keita, ο οποίος αποβλήθηκε στο 41ο λεπτό του αγώνα μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρομήτου. Θύμα του, ο Ελίνι Δημούτσος που αποχώρησε προσωρινά από τον αγωνιστικό χώρο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Δείτε το βίντεο της καρατιάς εδώ.

Ο νεαρός Άσσος του ΠΑΣ δέχτηκε "τραβηγμένη" Κόκκινη ... σε 1 επικίνδυνα σκληρό παιχνίδι που διύθυνε ο Παράσχος με τα στραβά μάτια του διαιτητή Σπάθα.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 23 Μάι 2013 21:53 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #314 στις: Σαβ 29 Ιούν 2013 18:07 »
Παλιά καραβάνα ο Πολ ... ΠΑΣ για περιβρακιόνιο.

1. Ντάσιος
2. Μιχαήλ
3. Πολ
4. Τζημόπουλος

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #315 στις: Σαβ 29 Ιούν 2013 21:41 »
Παλιά καραβάνα ο Πολ ... ΠΑΣ για περιβρακιόνιο.

1. Ντάσιος
2. Μιχαήλ
3. Πολ
4. Τζημόπουλος

Χαχα το φαντάζεσαι να διαμαρτύρεται ως αρχηγός στον διαιτητή;
1,90 αράπης με προϊστορία καράτε-κιντ; Θα χεστεί πάνω του ο διαιτητής...  ;)

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #316 στις: Τετ 03 Ιούλ 2013 15:35 »
Ο Γιακος ειναι παλιοτερος και του Κεϊτα και του Τζημοπουλου στην ομαδα, αλλα στελνονταν απο εδω και αποε εκει ως δανεικος.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #317 στις: Τετ 03 Ιούλ 2013 15:56 »
Ο Γιακος ειναι παλιοτερος και του Κεϊτα και του Τζημοπουλου στην ομαδα, αλλα στελνονταν απο εδω και αποε εκει ως δανεικος.

Γιάκος (παράλειψη :() … στον ΠΑΣ από το 2007 (09-11 Κρανούλα με Παππά) και ανανέωσε το 2012.

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #318 στις: Κυρ 18 Αύγ 2013 12:57 »
Κεϊτά: «Με παρακολουθούν τρεις ομάδες»

Πολύ καλή χρονιά έκανε πέρυσι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Πολ Κεϊτά και όπως δήλωσε ο ίδιος, τρεις ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ο 21 ετών αμυντικός μιλώντας στο wiwsport.com, επισήμανε πως θέλει να αγωνιστεί εθνική Σενεγάλης, παρά το πρέσινγκ από το Μάλι. Οσο για το ενδιαφέρον τριών συλλόγων, αποκάλυψε: «Με παρακολουθούν η Ρόζενμποργκ, η Βασιλεία και, κυρίως, η Ελλάς Βερόνα. Υπάρχουν συζητήσεις, αλλά δεν έχει γίνει τίποτα. Αν παραμείνω στον ΠΑΣ, θα δώσω το 200% των δυνατοτήτων μου».

Καταλήγοντας, ο Κεϊτά σημείωσε: «Ο Ανρί Καμαρά με έχει βοηθήσει πολύ στην Ελλάδα. Παρ' ότι δεν παίζουμε στην ίδια ομάδα (είναι στον Παναιτωλικό) εντούτοις μου δίνει πολύτιμες συμβουλές».

onsports.gr

Αποσυνδεδεμένος KostasA

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #319 στις: Δευ 19 Αύγ 2013 00:26 »
αυτές τις μακακιούλες να μην έκανες θα σουν 10 σκαλιά παραπάνω στις καρδιές μας!
μόλις έκανε το τακουνάκι λέω πάει το φάγαμε...

Αποσυνδεδεμένος makispas66

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #320 στις: Δευ 19 Αύγ 2013 12:27 »
και το φαγαμε ::)

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #321 στις: Δευ 19 Αύγ 2013 16:04 »
απο μενα εχει φαειτεραστιο μπινελικι για τα καραγκιοζιλικια του την φυγη του....ενω εγραψα πολλακις πως του βαρας διακοπη συμβολαιου καΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙς ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΑΚΟΜΑ ΚΤΛ.........

αλλα......θα το γραψω παλι εδω...παρολι την μπαρουφα με το τακουνι.......στα φιλικα και χθες ειν ο μονος που προσπαθει να βγαλει τα ελατηρια απ τν μπαλα που βαζουν οι αλλοι(γι αυτο η μπαλα δεν ακουμπαει χορταρι αλλα μοο συννεφα)....και νααιξει τη μπαλα κατω με συνδιασμους....να δωσει λιγο κατοχη........τωρα δεν του βγαινει τι να κανουμε.......

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #322 στις: Δευ 19 Αύγ 2013 16:51 »
Θα στρώσει με τον καιρό... απλά αργεί να ωριμάσει (στο μυαλό).

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #323 στις: Τρι 29 Οκτ 2013 09:45 »
Ρε Πολ αγόρι μου, κάθε φορά που μπαίνεις τρέμει το φυλλοκάρδι μας! Αντί να βελτιώνεσαι, χειροτερεύεις! Σήκωσε το κεφάλι σου, δες που έχει συμπαίχτη και δώσε μια σωστή πάσα! Μου έσπασες τα νεύρα προχθές!

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #324 στις: Τρι 24 Δεκ 2013 16:43 »
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Παράθεση
«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει την λήξη, κοινή συναινέσει,  της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Paul Keita. Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ευχαριστεί τον Paul Keita για την συνεργασία και του εύχεται ολόψυχα  καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».