Αποστολέας Θέμα: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 27η αγ.  (Αναγνώστηκε 23113 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 27η αγ.
« Απάντηση #25 στις: Παρ 05 Απρ 2019 02:26 »
Οσον αφορα την αποδυναμωση του ροστερ απο αποχωρησεις παιχτων [ντε βισεντι,τσουκαλας, οικονομου, μαυροπανος, κοντε, ιλιτς,ναδαλες κτλ , για μενα δεν ειναι  η καθοριστικη αιτια της κακης σεζον. Πρωτον γιατι δεν φυγανε ολοι μαζι και δευτερον επειδη κανενας απ αυτους δεν φτανει τους Αλβαρεζ,Λοκο,Μοντεζ, Παστερνακη,Γκλασμανη,Μπρετανο,Μητσο Σειταριδη, Λιακο ,Πρισκα, Κοκοτοβιτς ,Μανεφσκι, Ραντισιτς, Παπαζογλου ,Τσιριμωκο κτλ κτλ , που ειχαν δημιουργησει τον μεγαλο ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Παρ 05 Απρ 2019 07:24 »
για άλλη μία φορά ρωτάω - ίσως και να είμαι απλά ανενημέρωτος- έχουμε πρόβλημα σε 2 θέσεις αμυντικό χαφ και άμυνα στις οποίες θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ο Lila και δεν ακούγεται ούτε ως μακρινό ενδεχόμενο. Ακόμα και παίκτες από την Κ20 χωρίς καμία συμμετοχή στην Α κατηγορία αναφέρονται και πουθενά αυτός ο οποίος ακόμα μετά από τόσες εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης προηγείται στη βαθμολογία αξιολόγησης των mvp του pas.gr αθροιστικά για όλες τις αγωνιστικές...
Απορώ ;;;  είμαι τελικά ανενημέρωτος ή υπάρχει κάποια σιωπηρή απομάκρυνση του παίκτη; (μπας και είχε το θράσος να ζητήσει κανένα μηνιάτικο ή είναι τραυματίας και δεν το πήρα είδηση;)

Αποσυνδεδεμένος pas-pan

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Παρ 05 Απρ 2019 09:07 »
για άλλη μία φορά ρωτάω - ίσως και να είμαι απλά ανενημέρωτος- έχουμε πρόβλημα σε 2 θέσεις αμυντικό χαφ και άμυνα στις οποίες θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ο Lila και δεν ακούγεται ούτε ως μακρινό ενδεχόμενο. Ακόμα και παίκτες από την Κ20 χωρίς καμία συμμετοχή στην Α κατηγορία αναφέρονται και πουθενά αυτός ο οποίος ακόμα μετά από τόσες εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης προηγείται στη βαθμολογία αξιολόγησης των mvp του pas.gr αθροιστικά για όλες τις αγωνιστικές...
Απορώ ;;;  είμαι τελικά ανενημέρωτος ή υπάρχει κάποια σιωπηρή απομάκρυνση του παίκτη; (μπας και είχε το θράσος να ζητήσει κανένα μηνιάτικο ή είναι τραυματίας και δεν το πήρα είδηση;)

Είναι τραυματίας σύμφωνα με αυτό το άρθρο:
Παράθεση
Σε ρυθμούς Λεβαδειακού άρχισε να μπαίνει από σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα. Το Σάββατο στις 17:15 οι «κυανόλευκοι» δίνουν ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια των τελευταίων ετών, καθώς η λέξη ήττα δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο στα επόμενα ματς και πρέπει οπωσδήποτε ο ΠΑΣ να φύγει από τη Λιβαδειά μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το ξεκίνημα της εβδομάδας επιφύλασσε δύο ευχάριστα νέα, καθώς μπήκαν με την υπόλοιπη ομάδα και έβγαλαν χωρίς προβλήματα όλο το πρόγραμμα οι Κρίζμαν και Σεργκελασβίλι. Θα αποτελέσουν δύο πολύτιμες μονάδες για την ομάδα εν όψει των δύο «τελικών» με Λεβαδειακό και ΟΦΗ, αλλά και για τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Ωστόσο τα δυσάρεστα δεν έλειψαν ούτε αυτήν την εβδομάδα. Ο Λίλα γύρισε νωρίτερα από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Αλβανίας, καθώς ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις, δεν μπήκε καν στην αποστολή με την Τουρκία και διαπιστώθηκε ότι έχει οστικό οίδημα στην επιγονατίδα. Έτσι δεν ταξίδεψε για Ανδόρρα που η Αλβανία αγωνίζεται σήμερα για τα προκριματικά του Euro 2020, αλλά επέστρεψε στα Γιάννενα για να ξεκινήσει θεραπεία.

Ο Λίλα μπορεί να μην αγωνιζόταν το τελευταίο διάστημα, αλλά για τον ΟΦΗ υπολογιζόταν να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Κάστρο, μιας και ούτε ο Σιόντης θα είναι διαθέσιμος, αφού γι’ αυτόν τελείωσε πρόωρα η σεζόν.

Απών είναι επίσης ο Σκόνδρας που έχει ένα βαρύ διάστρεμμα, αλλά ακόμα κι αν χάσει και τα δύο επόμενα ματς λύσεις στην άμυνα υπάρχουν. Εκεί που θα χρειαστεί ξανά στόπερ ο κ. Πετράκης θα είναι στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, που έχει δηλωθεί να εκτίσει κάρτες ο Τζημόπουλος.

Τέλος, απών ήταν και ο Λέο που υπέστη ένα μικρό τράβηγμα, ευτυχώς όχι στο σημείο που είχε χειρουργηθεί, αλλά λογικά θα χάσει κι αυτός 1-2 παιχνίδια.

Για τους υπόλοιπους που προπονήθηκαν, σήμερα το πρόγραμμα είχε ανάλυση βίντεο και τακτικής για ξεκίνημα, εν όψει και του παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό και στη συνέχεια ασκήσεις στο γυμναστήριο και ταχυδύναμης στο γήπεδο.

Επόμενη προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα την Τρίτη στις 11 στο ΠΕΑΚΙ.
SUPER-FM.gr 25/3/2019

Τώρα για το πότε γυρνάει, πώς πάει ο τραυματισμός του κλπ κλπ, πολλά ζητάς!  :)

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Παρ 05 Απρ 2019 09:08 »

Απ' όσο θυμάμαι ο Λίλα είχαν πει ότι είναι τραυματίας. Δεν ξέρω αν  έχει επανέλθει.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Παρ 05 Απρ 2019 09:13 »
εκτος ο νεοφυτος.....τι γκαντεμια ειναι αυτη ρε..........
Ο Περιστερίδης ακόμη δεν είναι έτοιμος;

Αποσυνδεδεμένος 9ATHAN

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Παρ 05 Απρ 2019 10:11 »
Αδέλφια γνωρίζει κάποιος σε πιο ξενοδοχείο θα μείνει η ομάδα απόψε στο Ηράκλειο; Η μοίρα το έφερε να ζω στο Ηράκλειο και θέλω να δω από κοντά απόψε την ομάδα. Σας ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Παρ 05 Απρ 2019 10:44 »
Αδέλφια γνωρίζει κάποιος σε πιο ξενοδοχείο θα μείνει η ομάδα απόψε στο Ηράκλειο; Η μοίρα το έφερε να ζω στο Ηράκλειο και θέλω να δω από κοντά απόψε την ομάδα. Σας ευχαριστώ.

Δεν γνωρίζουμε αλλά καλό είναι και κανείς να μην ξέρει για να μην έχουμε φαινόμενα 'χαλασμένης εξάτμισης' βραδιάτικα όπως κάποτε στη Λειβαδιά  B-)

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Παρ 05 Απρ 2019 10:52 »
Οσον αφορα την αποδυναμωση του ροστερ απο αποχωρησεις παιχτων [ντε βισεντι,τσουκαλας, οικονομου, μαυροπανος, κοντε, ιλιτς,ναδαλες κτλ , για μενα δεν ειναι  η καθοριστικη αιτια της κακης σεζον. Πρωτον γιατι δεν φυγανε ολοι μαζι και δευτερον επειδη κανενας απ αυτους δεν φτανει τους Αλβαρεζ,Λοκο,Μοντεζ, Παστερνακη,Γκλασμανη,Μπρετανο,Μητσο Σειταριδη, Λιακο ,Πρισκα, Κοκοτοβιτς ,Μανεφσκι, Ραντισιτς, Παπαζογλου ,Τσιριμωκο κτλ κτλ , που ειχαν δημιουργησει τον μεγαλο ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.

Δεν εχω ξαναδει μεγαλυτερη υπερβαση της λογικης!!!!
Η γαλη εχει 4 ποδια.
Η καρεκλα εχει τεσσερα ποδια.
Αρα η γαλη μου ειναι καρεκλα!!!

Δεν ξερω φιλε που ηθελες να καταληξεις με αυτο που εγραψες!
Με τετοιες λογικες παντως ο λιγιαρης αρτινος θα μας κατσικωθει για καμια εικοσαετια και βαλε εδω.
Τι τσουκαλας,τι καστρος;
Τι κοντε,τι κλαους;
Τι Ιλιτς,τι ξυδας,παμλιδης;
Τι Χαρισης,τι βιδαλ;
Τι ντεβι,τι Γιακος( που ειναι και πολυ καλος).
Τι Τσαβες,τι λεος;
Τι πασχα ,τι βελιδης κτλ κτλ..
Και ολοι αυτοι με την ανατροπη οποιασδηποτε λογικης ειναι χειροτεροι απο λοκο,τσιτσε κτλ.
Τι ηθελες να πεις με αυτο; μας εξηγεις,σε παρακαλω???

Αποσυνδεδεμένος 9ATHAN

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Παρ 05 Απρ 2019 10:54 »
Αν πάντως πέσει στην αντίληψη σας το όνομα του ξενοδοχείου, σας παρακαλώ γράψτε το μου σε προσωπικό mail αύριο το πρωί ,ώστε να επισκεφτώ την ομάδα αύριο πρωί. Σας ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Παρ 05 Απρ 2019 12:39 »
Με Μάρκο στο τέρμα και άμυνα Μιχαήλ, Γιακο και Τζημοπουλο δεν κέρδισες ούτε στα φιλικά!!!! Μάλλον για γλέντι των κρητικών το βλέπω αλλά κρατάω μια πισινή για το πατριωτακη που θα σφυρίξει. Μάλλον βάλτος θα είναι!! Σε αυτόν εναποθετω την εμπιστοσύνη μου

Καμαρώστε νοοτροπία "φίλου" του ΠΑΣ. Ούτε ο Κούγιας δεν φτάνει τόσο χαμηλά - που, και λόγω "ύψους", του είναι και πιο εύκολο ...

Είμαστε προ των πυλών μιας ακόμη "μάχης" (μόνο ποδοσφαιρικής, θέλω να πιστεύω, τουλάχιστον, μέχρις αποδείξεως του αντιθέτου), και από την ασφάλεια των "μετόπισθεν" του πληκτρολογίου, κάποιοι, φερόμενοι ως εξ ημών, "βάλλουν" κατά των παιδιών μας που θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή της (εύλογα αναμενόμενης) "ζούγκλας" του γεντί κουλέ, και σαν το "ανθρωπάκι" του Λαζόπουλου, μέσα στον τρόμο και τον πανικό, επιζητούν το "χέρι του διαιτητή" - ούτε καν του Θεού ... Πόσο πιο κάτω, ρε γαμώτο ...
Όχι, δεν είναι οι παίκτες και ο προπονητής αυτοί που τρέμουν...
Το έχω ξαναπεί. Η ΟΜΑΔΑ μας είναι αυτή που (όπως φαίνεται) δεν έχει τους οπαδούς που της αξίζουν ...

ΥΓ. Τόσο δύσκολο είναι να κρατήσετε τα απαξιωτικά σας σχόλια για τους παίκτες μας, για μετά τη λήξη του πρωταθλήματος;;; Τότε, και ειδικά αν έχει "σπάσει ο διάολος το ποδάρι" του και έχετε "δικαιωθεί", θα έχετε πολύ χρόνο να ξιφουλκήσετε κατά πάντων ...
Τώρα όμως, εφόσον δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να προσφέρετε τίποτε στον "κοινό" (ο Θεός να τον κάνει) αγώνα, έστω και με τη σιωπή σας, τουλάχιστον μην τον υποσκάπτετε ... Έτσι ρε παιδί μου, μπας και φανεί κάπως ότι όλοι εδώ είμαστε στην ίδια πλευρά ...
ΥΓ2. Μετά από αυτά, τι να πεις και τι γράψεις για το αγωνιστικό μέρος του ματς ... Εν όψει του "τελικού" (ενός ακόμη), ένα πράγμα μόνο: έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον κόουτς και τους παίκτες μας ότι δεν θα κάνουν τίποτε λιγότερο από αυτό που μπορούν. Άντε, παιδιά, ένα βήμα ακόμη...

:mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 05 Απρ 2019 12:45 από μπαμΠΑΣ »

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Παρ 05 Απρ 2019 12:39 »
9ATHAN
Παρε ενα τηλ στην ΠΑΕ και ρωτησε τους πως θα γινει να ερθεις σε επαφη με την ομαδα.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Παρ 05 Απρ 2019 12:46 »
Πραγματι φετος υπαρχει μεγαλο θεμα με τους τραυματισμους  ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ. Παμε για ρεκορ γκινες. Αν ειμαστε σ αυτη τη δυσαρεστη βαθμολογικα θεση , για μενα οι βασικοι λογοι ειναι δυο. [1] δεκα βαθμους τουλαχιστον χασαμε απο εκπαιδευομενους;;;;; ρεφερι [ατρομητο, ξανθη μεσα-εξω, οφη, αρουλη,1,79 εξω] και [2] απ την  ανεπαρκεια του γυμναστικου τιμ.. Εδω δεν μιλαμε για τραυματισμους στα πλαισια ενος αγωνα.Εδω οι παιχτες πεφτουν σαν τα κοτοπουλα  δυο δυο μεσα στις προπονησεις σε ανυποπτο χρονο.  Προεδρα και κοουτς επρεπε απο καιρο να το ειχατε παρει χαμπαρι αυτο . Ετσι οπως παει η δουλεια , οι προπονησεις πλεον  καθιστανται ακρως επικινδυνες.Δεν μπορει καθε αγωνιστικη απο το πουθενα να προκυπτουν προβληματα και αναδιαταξεις πλανων της τελευταιας στιγμης. Εμ και ο εκαστοτε προπονητης δεν μπορει να ειναι μαγος. ΥΓ. Χαρας την υπομονη σου κυριε Γιαννη με τους επιστημονες  που εχεις μπλεξει.

Μετα τους προπονητες της εξεδρας τωρα και επιστημονες γυμναστες του πληκτρολογιου στο φορουμ.Αντε και απο Δευτερα και ποδοσφαιριστες της εξεδρας που θα ξερουν να σεντραρουν και να πλασαρουν καλυτερα απο τους ηδη υπαρχοντες.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Παρ 05 Απρ 2019 12:53 »
Η ενημερωση που εχω εγω παντως αναφερει οτι οι γυμναστες του ΠΑΣ ειναι απο τους καλυτερους στη χωρα και οτι η ομαδα κανει πολυ υψηλου επιπεδου προπονησεις απο αποψη τεχικης και φυσικης καταστασης οπως και προπονησης τερματοφυλακων.

Με την τακτικη απ οτι μαθαινω ειχαμε διαφορα παρατραγουδα φετος αλλα αυτο η πηγη μου απεφυγε να υο σχολιασει οποτε δεν το επιβεβαιωνω.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Παρ 05 Απρ 2019 13:05 »
Πραγματι φετος υπαρχει μεγαλο θεμα με τους τραυματισμους  ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ. Παμε για ρεκορ γκινες. Αν ειμαστε σ αυτη τη δυσαρεστη βαθμολογικα θεση , για μενα οι βασικοι λογοι ειναι δυο. [1] δεκα βαθμους τουλαχιστον χασαμε απο εκπαιδευομενους;;;;; ρεφερι [ατρομητο, ξανθη μεσα-εξω, οφη, αρουλη,1,79 εξω] και [2] απ την  ανεπαρκεια του γυμναστικου τιμ.. Εδω δεν μιλαμε για τραυματισμους στα πλαισια ενος αγωνα.Εδω οι παιχτες πεφτουν σαν τα κοτοπουλα  δυο δυο μεσα στις προπονησεις σε ανυποπτο χρονο.  Προεδρα και κοουτς επρεπε απο καιρο να το ειχατε παρει χαμπαρι αυτο . Ετσι οπως παει η δουλεια , οι προπονησεις πλεον  καθιστανται ακρως επικινδυνες.Δεν μπορει καθε αγωνιστικη απο το πουθενα να προκυπτουν προβληματα και αναδιαταξεις πλανων της τελευταιας στιγμης. Εμ και ο εκαστοτε προπονητης δεν μπορει να ειναι μαγος. ΥΓ. Χαρας την υπομονη σου κυριε Γιαννη με τους επιστημονες  που εχεις μπλεξει.

Ξέχασες το [3] την ανεπάρκεια του υποτιθέμενου.

Με Μάρκο στο τέρμα και άμυνα Μιχαήλ, Γιακο και Τζημοπουλο δεν κέρδισες ούτε στα φιλικά!!!! Μάλλον για γλέντι των κρητικών το βλέπω αλλά κρατάω μια πισινή για το πατριωτακη που θα σφυρίξει. Μάλλον βάλτος θα είναι!! Σε αυτόν εναποθετω την εμπιστοσύνη μου

Καμαρώστε νοοτροπία "φίλου" του ΠΑΣ. Ούτε ο Κούγιας δεν φτάνει τόσο χαμηλά - που, και λόγω "ύψους", του είναι και πιο εύκολο ...

Είμαστε προ των πυλών μιας ακόμη "μάχης" (μόνο ποδοσφαιρικής, θέλω να πιστεύω, τουλάχιστον, μέχρις αποδείξεως του αντιθέτου), και από την ασφάλεια των "μετόπισθεν" του πληκτρολογίου, κάποιοι, φερόμενοι ως εξ ημών, "βάλλουν" κατά των παιδιών μας που θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή της (εύλογα αναμενόμενης) "ζούγκλας" του γεντί κουλέ, και σαν το "ανθρωπάκι" του Λαζόπουλου, μέσα στον τρόμο και τον πανικό, επιζητούν το "χέρι του διαιτητή" - ούτε καν του Θεού ... Πόσο πιο κάτω, ρε γαμώτο ...
Το έχω ξαναπεί. Η ΟΜΑΔΑ μας είναι αυτή που (όπως φαίνεται) δεν έχει τους οπαδούς που της αξίζουν ...

ΥΓ. Τόσο δύσκολο είναι να κρατήσετε τα απαξιωτικά σας σχόλια για τους παίκτες μας, για μετά τη λήξη του πρωταθλήματος;;; Τότε, και ειδικά αν έχει "σπάσει ο διάολος το ποδάρι" του και έχετε "δικαιωθεί", θα έχετε πολύ χρόνο να ξιφουλκήσετε κατά πάντων ...
Τώρα όμως, εφόσον δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να προσφέρετε τίποτε στον "κοινό" (ο Θεός να τον κάνει) αγώνα, έστω και με τη σιωπή σας, τουλάχιστον μην τον υποσκάπτετε ... Έτσι ρε παιδί μου, μπας και φανεί κάπως ότι όλοι εδώ είμαστε στην ίδια πλευρά ...
ΥΓ2. Μετά από αυτά, τι να πεις και τι γράψεις για το αγωνιστικό μέρος του ματς ... Εν όψει του "τελικού" (ενός ακόμη), ένα πράγμα μόνο: έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον κόουτς και τους παίκτες μας ότι δεν θα κάνουν τίποτε λιγότερο από αυτό που μπορούν. Άντε, παιδιά, ένα βήμα ακόμη...

Εγώ μόνο στους παίκτες μας έχω εμπιστοσύνη. Σε κανέναν άλλο.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Παρ 05 Απρ 2019 17:34 »
Προκύπτουν διάφορα θέματα από τα παραπάνω ποστ.Περισσότερο κουβέντα να γίνεται για να περάσει η ώρα μέχρι να αρχίσει ο αγώνας.
Ο Αλεξίου δεν έχει ένα χρόνο στην ομάδα.Ήρθε μαζί με τον Πετράκη αν θυμάμαι σωστά.Οπότε δεν μπορεί την μια χρονιά να είναι καλός και την άλλη άχρηστος.Οπότε το θέμα τραυματισμών ίσως πρέπει να το ψάξουμε σε άλλους λόγους.Προφανώς βέβαια μας λείπουν πολλά στοιχεία πχ εργομετρικά.Επίσης δεν νομίζω να είμαστε γυμναστές ή και γιατροί.
Από εκεί και πέρα μπορεί κάποιος για αύριο να είναι αισιόδοξος ή μπορεί να είναι απαισιόδοξος.Ο καθένας μπορεί να έχει τα γούρια παγούρια του.Έχουμε ακόμα μια δύσκολη μάχη να δώσουμε.Όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά.Συγκρατημένα πάμε να παλέψουμε.Ηρεμία.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Παρ 05 Απρ 2019 20:02 »
Παράθεση
Με την τακτικη απ οτι μαθαινω ειχαμε διαφορα παρατραγουδα φετος

Και οποιος το ανέφερε εξαφανίστηκε μυστηριωδώς..  :P

(Βέβαια βελτιωθήκαμε απο τότε,  αλλά και πάλι...)

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Παρ 05 Απρ 2019 20:23 »

Ουαου....δακρυσαμε με τον πύρινο λόγο σου. Τώρα ο τρεμολαζαρος Βελλίδης θα γίνει Μπουφόν, ο πίτας όλη τη χρονιά Μιχαήλ και τζημοπουλος θα ξανανιωσουν και ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Γιακος θα προσθέσει άλλη μια εξιεεπαινη εμφάνιση στο παλμαρέ του.

Το ποσό Πας Γιάννινα είμαι δεν έχω ανάγκη να στο δείξω αλλά άμα θέλεις έλα να βάλουμε κάτω τα διαρκείας να δούμε από ποτέ βλέπεις μπάλα στους Ζωσιμάδες και εκτός και πόσες φορές πήγα για τάβλι στον καφενέ.

Αν είσαι της διοίκησης το πας καλά το γκεμπελιστικο, αν είσαι συγγενής παίχτη του ΠΑΣ πάλι σε τρώω γιατί έχω με από δαυτους συγγένεια και έχω κάνει το μ@λ@κ@ όταν εσύ και οι όμοιοι σου τους ξεβρακωνατε στο βρυσιδι.
Αν δεν αρέσουν τα σχόλια μου μη τα διαβάζεις, διάβασε αλλονων. Και εν τέλει δε έχεις δικαίωμα να υπαγορεύεις και να κρίνεις τι θα κάνουμε και πως.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Παρ 05 Απρ 2019 20:54 »
Τώρα ο τρεμολαζαρος Βελλίδης θα γίνει Μπουφόν

Πριν γίνουν συγκρίσεις με τον Νεόφυτο, ο οποίος είναι όντως καλός, ας ληφθούν υπόψιν τα εξής:
α) όταν άρχισε να παίζει ο Νεόφυτος πήραμε και τον πολύ καλό Κάργα και ενισχύθηκε σημαντικά η άμυνά μας, συνεπώς πόσες τελικές εντός εστίας αντιμετώπισε σε σχέση με τον Βελλίδη;
β) επίσης κόντρα σε ποιες ομάδες έπαιξε ο Νεόφυτος; Μήπως αντιμετώπισε κανέναν Άρη ή ΠΑΟΚ που κάνανε 500 τελικές;

Σίγουρα ο Νεόφυτος έχει καλύτερη σωματοδομή, και ας πούμε το σουτ με τη Λιβαδειά που κόντραρε και πήγαινε γωνία δεν θα το έφτανε ο Βελλίδης, ο οποίος νομίζω υπερέχει σε άλλα σημεία συντονισμού της άμυνας και τη μπάλα με τα πόδια.

Με τον ΟΦΗ θέλω έναν καλό Βελλίδη που έπαιξε καλά στα τελευταία παιχνίδια όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ.

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Παρ 05 Απρ 2019 22:35 »
Και στο 90 έχασε τη μπάλα από τα χέρια, ένα καλό Βελλίδη όπως στο ματς με τον Ατρόμητο, ένα καλό Βελλίδη όπως στο ματς του πρώτου γύρου με τον ΟΦΗ, ένα καλό Βελλίδη όπως, όπως....για καθηστε λίγο ρε παιδιά θα τρελαθουμε? Ο Βελλίδης είναι καλός σε ένα ματς και σε 2 θετικός και σε 7 κακός. Αν ήταν καλός θα καθόταν εκεί που ήταν και δε θα γινόταν τραμπα με τον Πασχαλάκη. Αν ήταν καλός θα πήγαινε να παίξει σε ανώτερο επίπεδο. Το θέμα είναι τι απαιτήσεις έχεις από αυτούς τους παίχτες. Θες απλώς να συμπληρώνουν ένα ρόστερ ή να κάνουν τη διαφορά? Ε, αυτός δεν την κάνει πως να το κάνουμε. Δεν είναι εμμονή! Και άντε πες ότι εγώ είμαι εμπαθής, τα στατιστικά του τι λένε? Πας να παίξεις το ματς της χρονιάς και δεν εχεις τα εργαλεία σου, ως ένα βαθμό εργαλεία. Αντικείμενα τα φίδια είναι χειρότερα από σένα αλλά αυτή τη στιγμή θες παίχτες με ψυχή! Όχι ταλέντο! Παίχτες τύπου Σκονδρα, Λίλα, Κριζμαν, Κάργα, Μάνο, Κλάους. Όχι γατιά όπως ο βιδαλ, Γιακος και λοιποί.
Γι'αυτό λέω κάνουμε το σταυρό μας να βάλει και το κοράκι το χέρι του τώρα που χρειάζεται

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Παρ 05 Απρ 2019 22:50 »
Υπερβαση λογικης . Μαλιστα.  Δεκτον συνταυρε Νακος. Υπερβαση λογικης δεν ειναι για σενα μαλλον οι δεκα τουλαχιστον βαθμοι που μας ΚΛΕΨΑΝΕ φετος. Μουγκα γι αυτο. Για σενα  επαιοντα ,φταιει το ανεπαρκες ροστερ. ΟΚ .Δεν θα τα χαλασουμε.Ακου συνταυρε η συγκριση που εκανα για τον παλαιο ΠΑΣ και αυτον που υπαρχει στην συγχρονη εποχη,ειναι απολυτως  ενδεικτικη  αλλα και αποκαλυπτικη.Αν πρεπει να λογοκρινομαστε για την αποψη μας μ αυτον τον τροπο που το κανεις εσυ σε ενα δημοσιο forum οπαδων, καλυτερα να μην την γραφουμε καθολου.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Παρ 05 Απρ 2019 23:08 »
Επειδη εδω μεσα δεν ειμαι για να αντιπαρατιθεμαι με συνταυρους,, σεβομενος ΟΛΕΣ  τις αποψεις,[ χωρις να σχολιαζω απαξιωτικα τις αντιθετες] το μονο που θελω να πω σαν ευχη αλλα και σαν πιστη, ειναι καλη επιτυχια αυριο στην ομαδα μας. Με κανεναν προκλητικο δερβεναγα-αφεντικο  δεν ασχολουμαι.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Παρ 05 Απρ 2019 23:32 »
Δύσκολο λόγω απουσιών, αλλά πίστη και δύναμη θέλει.

Αν περάσει πρώτο 20λεπτό, θα είμαι πιο αισιόδοξος.

Την πίεση και το άγχος θα το έχουν αυτοί. Είναι στην έδρα τους και το τελευταίο τους χαρτί.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Σαβ 06 Απρ 2019 00:28 »
τα στατιστικά του τι λένε?

Έλα ντε, τα έψαξες;
Θα σου πω εγώ:
                    Αγώνες         Αποκρούσεις     Κλεψίματα        Επεμβάσεις           Πάσες      Λάθη           
Βελλίδης            20                   72                    80                   67                     24             27
Μιχαήλ Ν.            6                    16                    19                   11                       2             9
Αναγωγή Μιχαήλ  *(20/6)          53                    63                   37                      7              30

Με την αναγωγή βλέπουμε τα στατιστικά του Μιχαήλ αν έπαιζε 20 αγώνες. Τι βλέπεις;
Ότι έκανε πολύ λιγότερες αποκρούσεις, κλεψίματα, επεμβάσεις!! Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν τον κρέμασε η άμυνα (βλέπε προσθήκη Κάργα)
Τι άλλο βλέπουμε; Πάσες. Ο Νεόφυτος δεν είναι καλός με τα πόδια.
Τα λάθη είναι τα ίδια περίπου.
Άρα γιατί θάβεις τον Βελλίδη έτσι; Εγώ το μόνο που λέω για αυτόν είναι ότι θα προτιμούσα να είναι ψηλότερος (πάνω από 1.90).

Δυστυχώς το σάιτ της σουπερλιγκ δεν βάζει τα γκολ που έφαγε. Θα είχε ενδιαφέρον μια αναγωγή, αλλά το ξαναλέω: ήρθε ο Κάργας και έτσι ο Νεόφυτος είχε πιο εύκολη δουλειά.
Επίσης θα είχε ενδιαφέρον να δούμε και πόσες εντός εστίας τελικές είχε να αντιμετωπίσει ο καθένας.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Σαβ 06 Απρ 2019 00:43 »
Παράθεση
Σωτηρίου, Δερμιτζάκης, Μπράουν, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Παπάζογλου, Μιχόγεβιτς, Κυριακίδης, Νάστος, Οικονόμου, Μεγιάδο, Βαζ, Νέιρα, Ντίνας, Σάσι, Φερέιρα, Κουτσιανικούλης, Γιακουμάκης,Βουό
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Σαβ 06 Απρ 2019 01:40 »
και μια απαντηση προς επαιοντα pastakis.  ... . Υπηρξα σαφης νομιζω κυριε. Σε καλυψα αρκουντος. Τετοιου τυπου bullying ,no ser. Δεν θα το παρω. Εισαι πολυ μικρος για μενα. Δεν ασχολουμαι μαζι σου ποτε. Εσυ γιατι με τοσο ακομψο τροπο ασχολεισαι μαζι μου;;;;;;;;;;;;;;;Οι διαφωνιες σε μια αποψη ειναι σεβαστες. θα πρεπει ομως να διατυπωνονται με πιο κομψο τροπο. Το να δειχνεις καποιον με το δακτυλο,  εστω και για μια αστοχια του, ειναι πρακτικη που μας γυριζει δεκαετιες πισω ,για να μην πω τιποτα χειροτερο. Ουτε εμενα μ αρεσουν πολλα σχολια εδω μεσα. Ποτε ομως δεν εκθετω καποιον  απαξιωτικα. Φινιτο λα μουζικα πασατο λα φιεστα.