Με Μάρκο στο τέρμα και άμυνα Μιχαήλ, Γιακο και Τζημοπουλο δεν κέρδισες ούτε στα φιλικά!!!! Μάλλον για γλέντι των κρητικών το βλέπω αλλά κρατάω μια πισινή για το πατριωτακη που θα σφυρίξει. Μάλλον βάλτος θα είναι!! Σε αυτόν εναποθετω την εμπιστοσύνη μου
Καμαρώστε νοοτροπία "φίλου" του ΠΑΣ. Ούτε ο Κούγιας δεν φτάνει τόσο χαμηλά - που, και λόγω "ύψους", του είναι και πιο εύκολο ...
Είμαστε προ των πυλών μιας ακόμη "μάχης" (μόνο ποδοσφαιρικής, θέλω να πιστεύω, τουλάχιστον, μέχρις αποδείξεως του αντιθέτου), και από την ασφάλεια των "μετόπισθεν" του πληκτρολογίου, κάποιοι, φερόμενοι ως εξ ημών, "βάλλουν" κατά των παιδιών μας που θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή της (εύλογα αναμενόμενης) "ζούγκλας" του γεντί κουλέ, και σαν το "ανθρωπάκι" του Λαζόπουλου, μέσα στον τρόμο και τον πανικό, επιζητούν το "χέρι του διαιτητή" - ούτε καν του Θεού ... Πόσο πιο κάτω, ρε γαμώτο ...
Όχι, δεν είναι οι παίκτες και ο προπονητής αυτοί που τρέμουν...
Το έχω ξαναπεί. Η ΟΜΑΔΑ μας είναι αυτή που (όπως φαίνεται) δεν έχει τους οπαδούς που της αξίζουν ...
ΥΓ. Τόσο δύσκολο είναι να κρατήσετε τα απαξιωτικά σας σχόλια για τους παίκτες μας, για μετά τη λήξη του πρωταθλήματος;;; Τότε, και ειδικά αν έχει "σπάσει ο διάολος το ποδάρι" του και έχετε "δικαιωθεί", θα έχετε πολύ χρόνο να ξιφουλκήσετε κατά πάντων ...
Τώρα όμως, εφόσον δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να προσφέρετε τίποτε στον "κοινό" (ο Θεός να τον κάνει) αγώνα, έστω και με τη σιωπή σας, τουλάχιστον μην τον υποσκάπτετε ... Έτσι ρε παιδί μου, μπας και φανεί κάπως ότι όλοι εδώ είμαστε στην ίδια πλευρά ...
ΥΓ2. Μετά από αυτά, τι να πεις και τι γράψεις για το αγωνιστικό μέρος του ματς ... Εν όψει του "τελικού" (ενός ακόμη), ένα πράγμα μόνο:
έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον κόουτς και τους παίκτες μας ότι δεν θα κάνουν τίποτε λιγότερο από αυτό που μπορούν. Άντε, παιδιά, ένα βήμα ακόμη...