ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
και μια απαντηση προς επαιοντα pastakis. ... . Υπηρξα σαφης νομιζω κυριε. Σε καλυψα αρκουντος. Τετοιου τυπου bullying ,no ser. Δεν θα το παρω. Εισαι πολυ μικρος για μενα. Δεν ασχολουμαι μαζι σου ποτε. Εσυ γιατι με τοσο ακομψο τροπο ασχολεισαι μαζι μου;;;;;;;;;;;;;;;Οι διαφωνιες σε μια αποψη ειναι σεβαστες. θα πρεπει ομως να διατυπωνονται με πιο κομψο τροπο. Το να δειχνεις καποιον με το δακτυλο, εστω και για μια αστοχια του, ειναι πρακτικη που μας γυριζει δεκαετιες πισω ,για να μην πω τιποτα χειροτερο. Ουτε εμενα μ αρεσουν πολλα σχολια εδω μεσα. Ποτε ομως δεν εκθετω καποιον απαξιωτικα. Φινιτο λα μουζικα πασατο λα φιεστα.
Για σου Μάρκο με τα ωραία σου. Πίσω είμαστε χωνί!!!
Άλλο ένα παιχνίδι που διδάσκει στο τέρμα. Και κάθεται ο συμφορουμιστας και μας βάσει χέρι γιατί θίξαμε τον τροχονόμο
Παράθεση από: serifis1980 στις Σαβ 06 Απρ 2019 17:49 Άλλο ένα παιχνίδι που διδάσκει στο τέρμα. Και κάθεται ο συμφορουμιστας και μας βάσει χέρι γιατί θίξαμε τον τροχονόμοΤο να σου λένε τι έγινε Το θεωρείς χέρι;;;Τράβα δες την φάση στην τελική.
Παράθεση από: fon7 στις Σαβ 06 Απρ 2019 17:58 Παράθεση από: serifis1980 στις Σαβ 06 Απρ 2019 17:49 Άλλο ένα παιχνίδι που διδάσκει στο τέρμα. Και κάθεται ο συμφορουμιστας και μας βάσει χέρι γιατί θίξαμε τον τροχονόμοΤο να σου λένε τι έγινε Το θεωρείς χέρι;;;Τράβα δες την φάση στην τελική.Για τη φάση του γκολ εννοω? Ή για την έξοδο βουτια στον αέρα. Ή για δευτερόλεπτα πριν το γκολ που βγαίνει στο ύψος της περιοχής και δεν κάνει τίποτα
Αλλά είμαι εγώ κακός που λέω ότι τα παιδιά αυτά δεν κάνουν για τέτοια ματς. Ο Κλάους καλός ή κακός πρέπει να παίξει μέχρι τέλους για το πρεσινγκ και τις κεφαλιές, μετά ο Μάνος