Αποστολέας Θέμα: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 27η αγ.  (Αναγνώστηκε 23122 φορές)

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 27η αγ.
« Απάντηση #125 στις: Σαβ 06 Απρ 2019 22:00 »
Mετά την ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη στη Λειβαδιά,δυστυχώς μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ήττα σήμερα.....δυστυχώς,ας είμαστε ρεαλιστές,ο ΠΑΣ έχασε σχεδόν κατά κράτος από μια ομάδα ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ!!Σχεδόν μηδέν τελικές απ τον ΠΑΣ και μισή ευκαιρεία απ τους πουθενάδες ήταν αρκετή για να γίνει το κακό!!Ο Βελλίδης μπορείς να πεις κι ότι δε φταίει και τόσο στο γκολ,το οποίο ήταν προιόν κωλοφαρδίας,αλλά ο άνθρωπος δεν είναι ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ,είναι τροχονόμος και η παρουσία του και μόνο δημιουργεί σε όλη την ομάδα τεράστια ανασφάλεια!!!Ήταν μεγάλη απώλεια η απουσία του Μιχαήλ....
Απο κει και πέρα καμιά αντίδραση απ τον ΠΑΣ,σε κανένα σημείο του αγώνα κι απόλυτη κατοχή μπάλας απ τους πουθενάδες κι δηθεν τελικές απ τους άμπαλους του ΟΦΗ στο γάμο του καραγκιόζη!!!!Κρίμα να χάνεις με τα χέρια κάτω απ αυτούς τους άμπαλους....
Τώρα,τι να πεις άλλο?Ο Θεός βοηθός...κρίμα που πετάχτηκε στα σκουπίδια η τεράστια νίκη στη Λειβαδιά.

Υ.Γ. Το πανό του ΟΦΗ απλά ΚΑΤΑΠΤΙΣΤΟ!!!!Αν υπήρχε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ Αθλητικός Δικαστής θα έπρεπε να τους ρίξει ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΜΑΜΟΥΘ!!!!!

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Σαβ 06 Απρ 2019 22:04 »
Κάνω μετάφραση των λεγόμενων του ζανη για να μην νευριάζουν κάποιοι! Δεν θα πέσει ο ΠΑΣ και ο φοφης και ουτε θα παίξουν μπαράζ μιας και αναδιαρθρωση γιοκ! Μας τελειωσε βρε αδερφέ τι να κάνουμε! Κομποτιακός και απολλωνάκος αντε γεία και τέλος το παραμύθι! Εγώ υποδοχή καλή είχα του χρόνου εκεί θα πάω και όλα καλά!!!!!

ΥΓ: Περισσοτερα στοιχεία στο dikisports.blogspot.com

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Σαβ 06 Απρ 2019 23:25 »
Κάνω μετάφραση των λεγόμενων του ζανη για να μην νευριάζουν κάποιοι! Δεν θα πέσει ο ΠΑΣ και ο φοφης και ουτε θα παίξουν μπαράζ μιας και αναδιαρθρωση γιοκ! Μας τελειωσε βρε αδερφέ τι να κάνουμε! Κομποτιακός και απολλωνάκος αντε γεία και τέλος το παραμύθι! Εγώ υποδοχή καλή είχα του χρόνου εκεί θα πάω και όλα καλά!!!!!

ΥΓ: Περισσοτερα στοιχεία στο dikisports.blogspot.com

Πολύ έγκυρο σαϊτ.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Σαβ 06 Απρ 2019 23:28 »
Άλλο ένα παιχνίδι που διδάσκει στο τέρμα. Και κάθεται ο συμφορουμιστας και μας βάσει χέρι γιατί θίξαμε τον τροχονόμο

Δείχνεις ακατανόητη εμπάθεια στον Βελλίδη όταν τα στατιστικά σε διαψεύδουν. Ο Βελλίδης έφαγε γκολ αλλά ήταν από σπόντα, αφού η μπάλα βρήκε στον αμυντικό και άλλαξε πορεία.
Επιπλέον ο Βελλίδης έκανε 4 αποκρούσεις, 6 κλεψίματα και 5 επεμβάσεις και όλα υπό βροχή.
Ο Σωτηρίου αντίστοιχα έκανε ΜΗΔΕΝ αποκρούσεις, 2 κλεψίματα και 3 επεμβάσεις.
Αν είναι να τα βάλεις με ποδοσφαιριστή, να τα βάλεις με επιθετικό/επιθετικούς που δεν έκαναν τη δουλειά τους!

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Σαβ 06 Απρ 2019 23:45 »
Δεν λετε που κερδισαμε τη λιβαδεια, θελαμε να κερδισουμε και τον καταφανεστατα ανωτερο οφη
Αφου δεν υπαρχει ομαδα ΠΑΣ φετος μεσα στους αγωνιστικους χωρους
Δεν το βλεπετε δηλαδη?

Και τι περιμενατε να γινει με τον πετρακη?
Να μην εκφρασει τη συμπαθεια του στον οφη?
Στο κατω κατω χαιρεταει στο τελος της σαιζον
Και ετσι πρεπει να γινει αν θελουμε να παμε ενα βημα προς τα εμπρος

Μπορει συνολικα το επιπεδο του να ειναι λιγο πιο πανω απο το τραγικο επιπεδο που εχουν οι ποδοσφαιριστες και οι προπονητες αυτης της χωρας
Αλλα αυτο δεν φτανει για να συνεχισει να ειναι στον παγκο μας
Το οποιο επιπεδο το δειχνουν με τις δηλωσεις τους καθε κυριακη ολοι ανεξαιρετως
Και απο το οποιο δεν εχουν ξεφυγει αρκετες φορες ουτε ο πετρακης ουτε αρκετοι απο τους δικους μας παιχτες

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Σαβ 06 Απρ 2019 23:52 »
Παράθεση
Ανακοίνωση ΠΑΕ ΟΦΗ 1925
Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 καταδικάζει απερίφραστα την ανάρτηση πανό κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα σε εξέδρα του γηπέδου μας, τα οποία παρέπεμπαν στο παρελθόν. Αυτή η “κόντρα” πρέπει επιτέλους να τελειώσει. Οι δύο ομάδες δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν. Τέτοιες κινήσεις, αλλά και κάθε μορφή βίας δε συνάδουν με το ήθος που πρεσβεύει η ομάδα μας.
ofi1925.gr

Μπράβο στην ΠΑΕ ΟΦΗ.Ναι αυτό όντως είναι κάτι διαφορετικό.

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Κυρ 07 Απρ 2019 00:24 »
Ασχημο αποτελεσμα και δυσκολη η επομενη αγωνιστικη για εμας σε αλλο ενα παιχνιδι τελικο.

Το θεμα ειναι οτι παιξαμε ασχημα και γυρισαμε πολλους μηνες πισω με αυτην την εμφανιση.

Η εμπαθεια ορισμενων με καποια συγκεκριμενα προσωπα της ομαδας ειναι ξεκαθαρο οτι τους κανουν να μην βλεπουν καθαρα ποιοι ειναι αυτοι που πραγματικα υστερησαν.
Στο σημερινο παιχνιδι κατ'εμε δεν υπηρχε ποδοσφαριστης με το ονομα Κριζμαν. Η χειροτερη εμφανιση με διαφορα απο οταν ηρθε στην ομαδα. Φανερα ανετοιμος και φαουλ του κοουτς που δε τον εβγαλε.
Επισης ο Κλαους, καλος φιλοτιμος αλλα ως εκει. Για αυτα τα ματς τον εχουμε παρει.Για να καθαριζει τετοια ματς και λογω αξιας και λογω οτι ειναι ο πιο καλα πληρωμενος. Φανερα απων.
Ο Γιακος μπορει να μην εκανε καλο ματς αλλα απο οταν βγηκε γυρισε το παιχνιδι σε γιωμες στο 100% και μας βγηκαν τα σηκωτια. Τουλαχιστον πριν βγει  ειχαμε και πιο στρωτες επιθεσεις και μια πιο ορθολογιστικη αναπτυξη.

Προχωραμε παρακατω και ταμειο στο τελος. Εκει να συζητησουμε με οποιον θελει για το τι εφταιξεκαι τι χρειαζεται να γινει για να παμε καλυτερα... Αλλα θα μου επιτρεψετε με οπαδους "κομητες" που εμφανιζονται μετα τις ηττες να βγαλουν τα απωθημενα τους και εξαφανιζονται στις νικες  δεν εχω κατι να συζητησω...Με ολιγον ΠΑΣ και πολυ γαυρος-αεκ-μπαοκ-βαζελο, δε θελω καμια κουβεντα. Αυτοι ηταν, ειναι και θα συνεχισουν να ειναι απλα φιλοξενουμενοι σε αυτον τον χωρο...

Παμε για την μεγαλη νικη με την Τριπολη να βαλουμε τον 2.32 σε καταθλιψη βαριας μορφης

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Κυρ 07 Απρ 2019 02:50 »
Ποδοσφαιριστες λιγοι αγωνιστικα και μερικοι απο δαυτους να ειναι στα μπρικια τους  και να σκεφτονται την επομενη εξοδο λογω χαρη Αθανασιαδη
Προπονητης παροτι ποτε δεν εχω πει κακη κουβεντα,να γλειφει,γιατι γλειψιμο κανονικο ειναι,να λεει κορωνες για τον Οφη,ενω γνωριζει την κοντρα μας με δαυτουε
Προεδρος ΠΑΠΑΡΑΣ,που δινει δυο συνεντευξεις καθε χρονο,φετος μια................Μια στην πρωτη της ομαδας και αλλη μια στο Μετροπολις

Ε αυτος δεν ειναι ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΛΟΙΠΟΝ

Εγω αλλιως εχω μαθει τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
και δεν δινω δεκαρα τι θα κανουμε φετος

Και ας με ποναει γαματα π.χ που χασαμε απο τον Οφη, και μπορει να πεσουμε κατηγορια
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Κυρ 07 Απρ 2019 07:59 »
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα δεν κατέβηκε στο γήπεδο.
Απογοητευτική εμφάνιση από όλους τους παίκτες και κακές επιλογές Πετράκη, ασχέτως των απουσιών που είχαμε.

Η εμφάνιση στη Λειβαδιά ήταν η εξαίρεση του κανόνα. Ο φετινός ΠΑΣ του Πετράκη είναι αυτός που είδαμε χθες.
Εντελώς αδούλευτη ομάδα, χωρίς αυτοματισμούς, χωρίς σχέδιο ανάπτυξης, χωρίς εναλλακτικό πλάνο. Όλη τη χρονιά αυτό βλέπαμε.

Απ'τις χειρότερες ομάδες ο ΟΦΗ, αλλά οι παίκτες του κατέβηκαν στο ματς με πάθος και έπαιξαν όσο μπορούσαν.

Να τελειώνουμε αυτή τη χρονιά, να μας χαιρετίσει ο Κύριος Πετράκης και κάποιοι απ'τους παίκτες που δεν μπορούν να προσφέρουν πλέον, να ανανεωθούμε γιατί αυτό το πράμα δεν βλέπεται.
Τον ευχαριστούμε, να είναι καλά κι ας συνεχίσει όπου θέλει. Στον ΟΦΗ ή αλλού.
Ο ΠΑΣ τον έβγαλε από την προπονητική αφάνεια της Β - Γ Εθνικής και πλέον μπορεί να πουλήσει το βιογραφικό του 'ακριβά'.

Όλοι μας να στηρίξουμε όσο και όπως μπορούμε την ομάδα στο ματς με την Τρίπολη.
Μας βόλεψαν τα αποτελέσματα γιατί ο Πανιώνιος πιθανότατα θα είναι αδιάφορος την προτελευταία αγωνιστική και αν ο Αστέρας κερδίσει αύριο, δεν θα καίγεται με εμάς.
Σε όσους δεν το ξέρουν, οι Πανιώνιοι έχουν προηγούμενα με την ΑΕΛ και χρωστούμενα από παλιά.
Αν είναι στο χέρι τους να πέσει η ΑΕΛ, θα το αφήσουν να γίνει...

Εμείς πρέπει να πάμε στους 29 την άλλη Κυριακή για να αποφύγουμε την τρίτη θέση απ'το τέλος.
Στη χειρότερη μπαράζ αν τελικά γίνει η αναδιάρθωση.
Εγώ πιστεύω ότι δεν θα γίνει.

υγ. Paspaliars, δεν μπορώ να κάνω σχόλιο γιατί δεν γνωρίζω τη δήλωση του Αυγενάκη.
Εκλογές έχουμε, ο κάθε πολιτικός προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια των ψηφοφόρων του, προφανώς.
Ένα γενικό σχόλιο όμως είναι μακάρι οι βουλευτές του νομού Ιωαννίνων να πάλευαν για τα συμφέροντα του ΠΑΣ, όπως παλεύουν οι βουλευτές του Ηρακλείου για τον ΟΦΗ, διαχρονικά.

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Κυρ 07 Απρ 2019 08:48 »
Θα συμφωνούσα 100% με την ανάλυση του Giwrgis για την αδούλευτη ομάδα, για τις κακές επιλογές, για το β΄ημίχρονο, για το τι πρέπει να γίνει το καλοκαίρι και για τις προβλέψεις με αιώνιο, αελ κλπκλπ

Αν δεν υπήρχε το υστερόγραφο - όπου έξυπνα προσπαθεί να αποφύγει να απαντήσει ξεκάθαρα και πετά την μπάλα στην κερκίδα (γράφοντας κάτι για τους εγχώριους βουλευτές με το οποίο υποθέτω όλοι συμφωνούμε ... )  - προσυπογράφω  τον προηγούμενο σχολιασμό

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Κυρ 07 Απρ 2019 09:19 »
Θα συμφωνούσα 100% με την ανάλυση του Giwrgis για την αδούλευτη ομάδα, για τις κακές επιλογές, για το β΄ημίχρονο, για το τι πρέπει να γίνει το καλοκαίρι και για τις προβλέψεις με αιώνιο, αελ κλπκλπ

Αν δεν υπήρχε το υστερόγραφο - όπου έξυπνα προσπαθεί να αποφύγει να απαντήσει ξεκάθαρα και πετά την μπάλα στην κερκίδα (γράφοντας κάτι για τους εγχώριους βουλευτές με το οποίο υποθέτω όλοι συμφωνούμε ... )  - προσυπογράφω  τον προηγούμενο σχολιασμό
  κι εγω συμφωνω μεχρι κεραιας ως το υ.γ.
  εγω φιλε Γιωργη δε θα θελα ουτε οι βουλευτες του νομου μας να υποστηριζουν καραμπινατες παρανομιες υπερ της ομαδας που οδηγουν μαθηματικα σε σχεσεις εξαρτησης με βρωμικα κεντρα αποφασεων ουτε κανεις αλλος στην κερκιδα και γενικοτερα στο εκλογικο ακροατηριο..
  αν μπορουν να υποστηριξουν ενα υγιες πλαισιο λειτουργιας του ποδοσφαιρικου χωρου ,αν μπορουν να φερουν αθλητικα εργα στην περιοχη που θ αναβαθμισουν τη ζωη των πολιτων,ναι θα πω μπραβο...πως να πω μπραβο οταν υποστηριζουν  δικαστικα πραξικοπηματα για να κερδισει η τοπικη ομαδα προσκαιρα οφελη?
  τες πα δε θελω να επεκταθω αλλα εχω μαθει να διακρινω την οπαδικη μου ιδιοτητα μ αυτη του πολιτη και καταλαβα(εστω κι αργα) οτι η δευτερη εχει πολυ μεγαλυτερη βαρυτητα κι αξια για το καλο της κοινωνιας (τοπικης κι ευρυτερης)
  ακομα κι αν τη σκαπουλαρουμε λογω ματαιωσης της αναδιαρθρωσης,μια καραμελα που κυκλοφορει σε πολλα στοματα τελευταια θα με κανει να κοκκινισω απο ντροπη σαν οπαδος του ΠΑΣ που εγω εχω στο μυαλο και την καρδια..τυχαια ειχαμε αυτη την κουβεντα στο καφε που βλεπα το ματς και κει πανω τους λεω οτι καλυτερα να πεσουμε η να παιξουμε μπαραζ γιατι ετσι σωζονταν ,μεχρι τωρα,μονο ο Λεβαδειακος...τι αλλη  αποδειξη θελουμε για τη Λεβαδειακοποιηση  της ομαδας μας? :'(
υ.γ. τη δηλωση στη μετεφερα σχεδον αυτουσια...ειπε οτι<αργα η γρηγορα ο οφις θα ...δικαιωθει>

« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 07 Απρ 2019 09:23 από paspaliars »
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Συνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Κυρ 07 Απρ 2019 10:41 »
Aλήθεια τι καλύτερο περιμέναμε από ένα ματς όπου έλειπε όλη η ραχοκοκκαλιά του ΠΑΣ, όλος ο αξονάς του, όλοι οι φετινοί MVP ;
Κάργας, Νεόφυτος, Κάστρο, Λίλα, Σιώντης ( με αυτή τη σειρά ), ενώ και ο Γκρισμάν μετά από 2 μήνες απραξίας έδειχνε ανέτοιμος.
Λάθος κι η αλλαγή του Γιάκου ο οποίος ήταν ο μόνος από τους εναπομείναντες που μπορεί να δημιουργεί παιχνίδι από τον άξονα ( κι ας λένε ότι θέλουν οι γιακομάχοι).
Αυτός που διασώθηκε ήταν το μαμούνι Πάντελιτς.
Όλοι οι άλλοι χάθηκαν στη μετριότητα.

Πάμε αρχικά σε μια ξεματιάστρα να λυθούν τα μάγια με τους φετινούς πολλαπλούς τραυματισμούς και μετά στο βάθος Αστέρας.

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Κυρ 07 Απρ 2019 11:00 »
Paspaliars, ζήτησες ένα σχόλιο από εμένα και το έγραψα.
Τώρα αν δεν αρέσει η απάντηση, τι να κάνω ρε παιδιά, αυτή είναι.
Δεν είναι αναγκαίο να συμφωνούμε, ούτε γράφω εξετάσεις στο σχολείο για να μου βάλει βαθμό ο δάσκαλος.
Ούτε τη μπάλα στην εξέδρα πετάω, ούτε τίποτα.

Δεν είδα τη δήλωση και έγραψα αυτό που πιστεύω.
Είπε "Αργά ή γρήγορα, ο ΟΦΗ θα δικαιωθεί";

Τώρα είδα το βίντεο και διαπίστωσα ότι δεν λέει αυτό που έγραψες εσύ ότι λέει.

Λέει "Είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος και αυτής της δοκιμασίας, οι οπαδοί της ομάδας θα βγούμε κερδισμένοι, στηρίζουμε τις διαδικασίες μπλα μπλα μπλα"

Κολοκύθια στο πάτερο δηλαδή. Να χαμε να λέγαμε.
Πολιτικάντικες κοινοτοπίες, ασυναρτησίες και ευχολόγια. 

Κι εγώ δεν θα ήθελα πολιτικούς να μεσολαβούν για να παρανομήσει η ΠΑΕ.
Αλλά ας πούμε να μεσολαβούν για να μην παίζουμε εντός έδρας ματς στην Πάτρα επειδή δεν έχουμε προβολείς και μετά να βάζουμε 8 προβολείς στο στάδιο για να παίζουμε και με ομίχλη ξερωγω, θα το ήθελα.
Όπως θα ήθελα να έχουν φροντίσει ένα Πανηπειρωτικό Στάδιο να είναι όπως τα άλλα στάδια Περιφερειών που φτιάχτηκαν, κι όχι αυτό που έκαναν.
Συμφωνώ μαζί σου ότι η ιδιότητα του πολίτη είναι σπουδαιότερη από αυτή του οπαδού.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Κυρ 07 Απρ 2019 11:09 »
Μαύρο χάλι
Μαύρη ειναι η νύχτα στα βουνά
Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε

Αυτά >:(

ΥΓ1  Εκλαψε ο προπονηταράς μας
ΥΓ2  Κρισμάν ο χειρότερος ολων. Αντι να βγει απο το ημιχρονο έμεινε ολον τον αγώνα.
      Προπονηταρας, τι να λέμε τωρα...

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Κυρ 07 Απρ 2019 15:40 »
Αν δεν κάνω λάθος ο Μάνος ένιωσε ενοχλήσεις στην προθερμανση

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Κυρ 07 Απρ 2019 16:50 »
  ρε Γιωργη ειναι που ναι δυσκολη η Κυριακη μου κοτσαρες κι αυτη τη σκ@τοφατσα να μου την κανεις χειροτερη?...νομιζεις οτι θα κατσω ν ακουσω τι λεει ο καθε παπαρας?δεν αντεχω πλεον ,ειμαι και σε καποια ηλικια.Καπου τ ακουσα ,στις ειδησεις νομιζω ,ετσι οπως στο λεω...
  τελος παντων,με συγχωρεις αν σ εκανα να αισθανθεις αβολα η σα μαθητης σε διαγωνισμα,δεν ειχα τετοια προθεση.Μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε κι εχουμε τη γνωμη μας με βαση τα πιστευω μας και καποιες (κοινες πιστευω) αξιες με τις οποιες πορευομαστε..μου αρκει που αναγνωριζεις οτι δε θα πρεπει οι πολιτικοι ν απαιτουν την παρακαμψη του νομου εκτος κι αν ο νομος ειν ο ιδιος ανομος στην ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜ ΔΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ..ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΝΟΜΟΥς ΠΟΥ ΑΠΑΛΛΑΣΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕς ΑΠ ΤΙς ΕΥΘΥΝΕς ΤΟΥς ΟΤΑΝ ΔΙΝΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ (ΜΗ)ΕΥΘΥΝΗς ΥΠΟΥΡΓΩΝ και τι δεν εχουμε δει απο συγκεκριμενες παραταξεις και τι δεν εχουμε δει... συμφωνω στο οτι οι δικοι μας πολιτικοι αδρανησαν επι σειρα ετων στην υποστηριξη της περιφερειας μας  σε αθλητικα εργα υποδομης .το που ειν η μπαλλα  στην εξεδρα η στο γηπεδο ας το κρινει ο καθενας ,το κοβω εδω..
  περα απ τις διαφορετικες πολιτικες εκτιμησεις εκτιμω ιδιαιτερα την ποδοσφαιρικη σου ματια και θα λεγα οτι μ εκφραζει σε μεγαλο βαθμο.
  τωρα ομως που εσφιξαν τα γαλατα θα θελα να θεσω σε ολους το ερωτημα
  <τι γνωμη εχετε για την ταμπακιερα?ειστε υπερ της αναδιαρθρωσης η οχι?
  εγω πρωτος ανοιγω το σχετικο section και ψηφιζω ναι..το να περνα ο αθλητης κατω απ τον πηχη και να πανηγυριζει επειδη επεσε στο στρωμα κι οχι στο σιαδ δε μπορω να το διανοηθω..με ξεπερναει ...
υ.γ.για τι πραμα μιλησε ο κυρ Γιαννης κι απο που ορμωμενος ,κι αυτο με ξεπερναει..εγω νομιζα οτι διναμε αγωνα παραμονης αλλα αυτος και πολλοι παρατρεχαμενοι κατι θα ξεραν παραπανω για να βολευονται κι οι δυο ομαδες μ ενα αποτελεσμα :stop:
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #141 στις: Δευ 08 Απρ 2019 09:20 »
Τι να πω και εγώ για το ματς;Μάλλον τα είπατε σχεδόν όλα.

Κρίζμαν, Γιάκος, Βελίδης αυτοί που έκριναν το ματς για εμάς. Η απόδοσή τους κάκιστη σε τρεις θέσεις κλειδιά για τη συνολική επίδοση της ομάδας.

Όλη η απόδοση πραγματικά απογοητευτική απέναντι σε μία από τις πιο βρώμικες και ελεεινές ομάδες της χώρας.
Το χω ξαναπεί: Ο Φ.Ο.Φ.Η. από τότε που έφυγαν οι Βαρδινογιάννηδες (2008-09) έχουν καταφέρει τα εξής: τρία ή τέσσερα χρόνια στη Σούπερ Λιγκ, ένα στη Γ' και τα υπόλοιπα στη Β'.

Μάλιστα το 2006, ο Φ.Ο.Φ.Η. κατάφερε να υπαγεί στο άρθρο 44 περί χρεωκοπίας και τα χρέη του να διαγραφούν, αλλά στη συνέχεια να χρέη ξαναμαζεύτηκαν και μέχρι το 2015 είχε χρέη ύψους 12,2 εκατομμυρίων.

Πέρυσι κινδύνευσα με ολοκληρωτικό και παντοτινό αφανισμό αλλά ως διά μαγείας μετά τα Χριστούγεννα βρέθηκαν τα λεφτά και ανέβηκαν. Όχι τυχαία κατηγορούνται για στημένα ματς...

Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ μας. Αυτά που έχουν καταφέρει μόνοι τους (διακρίσεις, πορείες, εκδρομές, οπαδική συσπείρωση) είναι πολύ λιγότερα από όσα έχουμε καταφέρει μόνο τα τελευταία 20 με 25 χρόνια.

Και κάτι άλλο. Δεν μας ταιριάζουν τα κλάματα. Για το πανό αναφέρομαι. Και για ότι έχουν σηκώσει κατά καιρούς. Οι κάφροι παιδιά δεν αντιμετωπίζονται με κλάψες και καταγγελίες και ψευτοηθικολογικές προσεγγίσεις. Οι κάφροι καταλαβαίνουν μόνο από φάπες.

Πάντως πολύ μάγκες δεν πρέπει να είναι. Πότε ήταν που κάτι δικοί μας τους αντάμωσαν κάπου στη Θεσσαλονίκη πριν κάποια χρόνια και δεν είπαν τίποτα για μάτια και φρύδια.

Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Δευ 08 Απρ 2019 09:32 »
H ομάδα δεν έπαιξε καλά κι έχασε. Τίποτα περισσότερο, τίποτε λιγότερο. Τα πανό, είτε σε εμάς, είτε σε αυτούς, είναι υπόθεση μιας θλιβερής μειοψηφίας. Αυτό δε σημαίνει ότι ξεχνάμε την ιστορία, σημαίνει ότι πρέπει να προχωρούμε μπροστά. Τέτοιες "μαγκιές" είναι αντιπαραγωγικές, μαγκιά είναι να είσαι ισχυρότερος από αυτούς εκεί που πραγματικά μετράει.

ΥΓ. Η γνώμη μου για τον κόουτς είναι νομίζω γνωστή. Θεωρώ όμως πως στις δηλώσεις του έσφαλε. Όχι γιατί αφορούσαν τον ΟΦΗ αλλά γιατί δίνει πάτημα να εμφανίσουν κάποιοι τυχούσες μελλοντικές αποφάσεις άλλων οργάνων, ότι γίνονται (και) για χάρη μας. Η σκέψη οφείλει να είναι να τερματίσουμε αγωνιστικά τουλάχιστον στη θέση του μπαράζ.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Δευ 08 Απρ 2019 12:37 »
Συγγνώμη από του υπόλοιπους συνφορουμίτες, αλλά επειδή το είδα μόλις τώρα - και δεν θα επανέλθω επ` αυτού.

Με Μάρκο στο τέρμα και άμυνα Μιχαήλ, Γιακο και Τζημοπουλο δεν κέρδισες ούτε στα φιλικά!!!! Μάλλον για γλέντι των κρητικών το βλέπω αλλά κρατάω μια πισινή για το πατριωτακη που θα σφυρίξει. Μάλλον βάλτος θα είναι!! Σε αυτόν εναποθετω την εμπιστοσύνη μου

Καμαρώστε νοοτροπία "φίλου" του ΠΑΣ. Ούτε ο Κούγιας δεν φτάνει τόσο χαμηλά - που, και λόγω "ύψους", του είναι και πιο εύκολο ...

Είμαστε προ των πυλών μιας ακόμη "μάχης" (μόνο ποδοσφαιρικής, θέλω να πιστεύω, τουλάχιστον, μέχρις αποδείξεως του αντιθέτου), και από την ασφάλεια των "μετόπισθεν" του πληκτρολογίου, κάποιοι, φερόμενοι ως εξ ημών, "βάλλουν" κατά των παιδιών μας που θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή της (εύλογα αναμενόμενης) "ζούγκλας" του γεντί κουλέ, και σαν το "ανθρωπάκι" του Λαζόπουλου, μέσα στον τρόμο και τον πανικό, επιζητούν το "χέρι του διαιτητή" - ούτε καν του Θεού ... Πόσο πιο κάτω, ρε γαμώτο ...
Όχι, δεν είναι οι παίκτες και ο προπονητής αυτοί που τρέμουν...
Το έχω ξαναπεί. Η ΟΜΑΔΑ μας είναι αυτή που (όπως φαίνεται) δεν έχει τους οπαδούς που της αξίζουν ...

ΥΓ. Τόσο δύσκολο είναι να κρατήσετε τα απαξιωτικά σας σχόλια για τους παίκτες μας, για μετά τη λήξη του πρωταθλήματος;;; Τότε, και ειδικά αν έχει "σπάσει ο διάολος το ποδάρι" του και έχετε "δικαιωθεί", θα έχετε πολύ χρόνο να ξιφουλκήσετε κατά πάντων ...
Τώρα όμως, εφόσον δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να προσφέρετε τίποτε στον "κοινό" (ο Θεός να τον κάνει) αγώνα, έστω και με τη σιωπή σας, τουλάχιστον μην τον υποσκάπτετε ... Έτσι ρε παιδί μου, μπας και φανεί κάπως ότι όλοι εδώ είμαστε στην ίδια πλευρά ...
ΥΓ2. Μετά από αυτά, τι να πεις και τι γράψεις για το αγωνιστικό μέρος του ματς ... Εν όψει του "τελικού" (ενός ακόμη), ένα πράγμα μόνο: έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον κόουτς και τους παίκτες μας ότι δεν θα κάνουν τίποτε λιγότερο από αυτό που μπορούν. Άντε, παιδιά, ένα βήμα ακόμη...

:mono:

Ουαου....δακρυσαμε με τον πύρινο λόγο σου. Τώρα ο τρεμολαζαρος Βελλίδης θα γίνει Μπουφόν, ο πίτας όλη τη χρονιά Μιχαήλ και τζημοπουλος θα ξανανιωσουν και ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Γιακος θα προσθέσει άλλη μια εξιεεπαινη εμφάνιση στο παλμαρέ του.

Το ποσό Πας Γιάννινα είμαι δεν έχω ανάγκη να στο δείξω αλλά άμα θέλεις έλα να βάλουμε κάτω τα διαρκείας να δούμε από ποτέ βλέπεις μπάλα στους Ζωσιμάδες και εκτός και πόσες φορές πήγα για τάβλι στον καφενέ.

Αν είσαι της διοίκησης το πας καλά το γκεμπελιστικο, αν είσαι συγγενής παίχτη του ΠΑΣ πάλι σε τρώω γιατί έχω με από δαυτους συγγένεια και έχω κάνει το μ@λ@κ@ όταν εσύ και οι όμοιοι σου τους ξεβρακωνατε στο βρυσιδι.
Αν δεν αρέσουν τα σχόλια μου μη τα διαβάζεις, διάβασε αλλονων. Και εν τέλει δε έχεις δικαίωμα να υπαγορεύεις και να κρίνεις τι θα κάνουμε και πως.

Μακάριος ...
"... άμα θέλεις έλα να βάλουμε κάτω τα διαρκείας να δούμε από ποτέ βλέπεις μπάλα στους Ζωσιμάδες και εκτός και πόσες φορές πήγα για τάβλι στον καφενέ.
Αν είσαι της διοίκησης το πας καλά το γκεμπελιστικο, αν είσαι συγγενής παίχτη του ΠΑΣ πάλι σε τρώω γιατί έχω με από δαυτους συγγένεια και έχω κάνει το μ@λ@κ@ όταν εσύ και οι όμοιοι σου (;;;) τους ξεβρακωνατε στο βρυσιδι (!!!)".

Ούτε στον παιδικό ...
Το να συνεχίσω τώρα, είναι σαν να "κλέβω εκκλησία". Ίσως σε κάποια μεγαλύτερη τάξη - που θα έχει διδαχθεί και το συντακτικό αλλά και κάποιες "άγνωστες" λέξεις ...

Κατά τα λοιπά, ως ΠΑΣ, συνεχίζουμε. Έχει δρόμο ακόμη...

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 08 Απρ 2019 12:45 από μπαμΠΑΣ »

Συνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Δευ 08 Απρ 2019 14:03 »
Συγγνώμη από του υπόλοιπους συνφορουμίτες, αλλά επειδή το είδα μόλις τώρα - και δεν θα επανέλθω επ` αυτού.

Με Μάρκο στο τέρμα και άμυνα Μιχαήλ, Γιακο και Τζημοπουλο δεν κέρδισες ούτε στα φιλικά!!!! Μάλλον για γλέντι των κρητικών το βλέπω αλλά κρατάω μια πισινή για το πατριωτακη που θα σφυρίξει. Μάλλον βάλτος θα είναι!! Σε αυτόν εναποθετω την εμπιστοσύνη μου

Καμαρώστε νοοτροπία "φίλου" του ΠΑΣ. Ούτε ο Κούγιας δεν φτάνει τόσο χαμηλά - που, και λόγω "ύψους", του είναι και πιο εύκολο ...

Είμαστε προ των πυλών μιας ακόμη "μάχης" (μόνο ποδοσφαιρικής, θέλω να πιστεύω, τουλάχιστον, μέχρις αποδείξεως του αντιθέτου), και από την ασφάλεια των "μετόπισθεν" του πληκτρολογίου, κάποιοι, φερόμενοι ως εξ ημών, "βάλλουν" κατά των παιδιών μας που θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή της (εύλογα αναμενόμενης) "ζούγκλας" του γεντί κουλέ, και σαν το "ανθρωπάκι" του Λαζόπουλου, μέσα στον τρόμο και τον πανικό, επιζητούν το "χέρι του διαιτητή" - ούτε καν του Θεού ... Πόσο πιο κάτω, ρε γαμώτο ...
Όχι, δεν είναι οι παίκτες και ο προπονητής αυτοί που τρέμουν...
Το έχω ξαναπεί. Η ΟΜΑΔΑ μας είναι αυτή που (όπως φαίνεται) δεν έχει τους οπαδούς που της αξίζουν ...

ΥΓ. Τόσο δύσκολο είναι να κρατήσετε τα απαξιωτικά σας σχόλια για τους παίκτες μας, για μετά τη λήξη του πρωταθλήματος;;; Τότε, και ειδικά αν έχει "σπάσει ο διάολος το ποδάρι" του και έχετε "δικαιωθεί", θα έχετε πολύ χρόνο να ξιφουλκήσετε κατά πάντων ...
Τώρα όμως, εφόσον δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να προσφέρετε τίποτε στον "κοινό" (ο Θεός να τον κάνει) αγώνα, έστω και με τη σιωπή σας, τουλάχιστον μην τον υποσκάπτετε ... Έτσι ρε παιδί μου, μπας και φανεί κάπως ότι όλοι εδώ είμαστε στην ίδια πλευρά ...
ΥΓ2. Μετά από αυτά, τι να πεις και τι γράψεις για το αγωνιστικό μέρος του ματς ... Εν όψει του "τελικού" (ενός ακόμη), ένα πράγμα μόνο: έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον κόουτς και τους παίκτες μας ότι δεν θα κάνουν τίποτε λιγότερο από αυτό που μπορούν. Άντε, παιδιά, ένα βήμα ακόμη...

Ουαου....δακρυσαμε με τον πύρινο λόγο σου. Τώρα ο τρεμολαζαρος Βελλίδης θα γίνει Μπουφόν, ο πίτας όλη τη χρονιά Μιχαήλ και τζημοπουλος θα ξανανιωσουν και ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Γιακος θα προσθέσει άλλη μια εξιεεπαινη εμφάνιση στο παλμαρέ του.

Το ποσό Πας Γιάννινα είμαι δεν έχω ανάγκη να στο δείξω αλλά άμα θέλεις έλα να βάλουμε κάτω τα διαρκείας να δούμε από ποτέ βλέπεις μπάλα στους Ζωσιμάδες και εκτός και πόσες φορές πήγα για τάβλι στον καφενέ.

Αν είσαι της διοίκησης το πας καλά το γκεμπελιστικο, αν είσαι συγγενής παίχτη του ΠΑΣ πάλι σε τρώω γιατί έχω με από δαυτους συγγένεια και έχω κάνει το μ@λ@κ@ όταν εσύ και οι όμοιοι σου τους ξεβρακωνατε στο βρυσιδι.
Αν δεν αρέσουν τα σχόλια μου μη τα διαβάζεις, διάβασε αλλονων. Και εν τέλει δε έχεις δικαίωμα να υπαγορεύεις και να κρίνεις τι θα κάνουμε και πως.

Μακάριος ...
"... άμα θέλεις έλα να βάλουμε κάτω τα διαρκείας να δούμε από ποτέ βλέπεις μπάλα στους Ζωσιμάδες και εκτός και πόσες φορές πήγα για τάβλι στον καφενέ.
Αν είσαι της διοίκησης το πας καλά το γκεμπελιστικο, αν είσαι συγγενής παίχτη του ΠΑΣ πάλι σε τρώω γιατί έχω με από δαυτους συγγένεια και έχω κάνει το μ@λ@κ@ όταν εσύ και οι όμοιοι σου (;;;) τους ξεβρακωνατε στο βρυσιδι (!!!)".

Ούτε στον παιδικό ...
Το να συνεχίσω τώρα, είναι σαν να "κλέβω εκκλησία". Ίσως σε κάποια μεγαλύτερη τάξη - που θα έχει διδαχθεί και το συντακτικό αλλά και κάποιες "άγνωστες" λέξεις ...

Κατά τα λοιπά, ως ΠΑΣ, συνεχίζουμε. Έχει δρόμο ακόμη...

Με απλά λόγια μου λες ότι επιβεβαιώθηκα...σε ευχαριστώ. Αν θέλεις επανέλαβε τα πύρινα και εμψυχωτικά σου λόγια την Κυριακή με το Αστέρα για να δούμε πάλι από Βελλίδη και Γιάκο μια εφάμιλλη εμφάνισης σαν αυτή της Κρήτης.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Δευ 08 Απρ 2019 15:08 »
Άλλο ένα παιχνίδι που διδάσκει στο τέρμα. Και κάθεται ο συμφορουμιστας και μας βάσει χέρι γιατί θίξαμε τον τροχονόμο

Δείχνεις ακατανόητη εμπάθεια στον Βελλίδη όταν τα στατιστικά σε διαψεύδουν. Ο Βελλίδης έφαγε γκολ αλλά ήταν από σπόντα, αφού η μπάλα βρήκε στον αμυντικό και άλλαξε πορεία.
Επιπλέον ο Βελλίδης έκανε 4 αποκρούσεις, 6 κλεψίματα και 5 επεμβάσεις και όλα υπό βροχή.
Ο Σωτηρίου αντίστοιχα έκανε ΜΗΔΕΝ αποκρούσεις, 2 κλεψίματα και 3 επεμβάσεις.
Αν είναι να τα βάλεις με ποδοσφαιριστή, να τα βάλεις με επιθετικό/επιθετικούς που δεν έκαναν τη δουλειά τους!

Και συνεχίζεις να τα βάζεις με τον Βελλίδη, παρόλο που σου παρέθεσα στατιστικά προς το αντίθετο (δες την παράθεση).
Και τώρα τα βάζεις με τον Γιάκο που όντως ήταν μέτριος αλλά όταν βγήκε πήραμε την κάτω βόλτα και η γιόμα πήγαινε σύννεφο.
Ο Κριζμάν δηλαδή δεν σου φταίει για το παιχνίδι στην Κρήτη... Τι να πώ...

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Δευ 08 Απρ 2019 16:51 »
Κανείς παίκτης δεν φταιει. Μόνο το ανθρωπάκι που έχουμε στον παγκο έχει όλη την ευθύνη.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Δευ 08 Απρ 2019 17:18 »
Κανείς παίκτης δεν φταιει. Μόνο το ανθρωπάκι που έχουμε στον παγκο έχει όλη την ευθύνη.

Γιατι δεν ΠΑΣ σε καποια προπονηση  να του τα πεις απο κοντα;

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Δευ 08 Απρ 2019 17:51 »

Γιατί είναι ανθρωπάκι αυτός και όχι εσύ με αυτά τα εμετικά που γραφείς;

Επείδη δεν σου αρέσει η δουλειά του είναι και ανθρωπάκι; Πολύ δημοκρατικό και καθόλου ρατσιστσικό!

ΝΤΡΟΠΗ!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Δευ 08 Απρ 2019 18:23 »
Είπαμε για όλα φταίει ο προπονητής... Ο Κριζμαν που στο τετ α τετ ήθελε να περάσει και να μπει με την μπάλα στο τέρμα δεν φταίει Δλδ?
....