Συγγνώμη παιδιά, αλλά τι νόημα έχει αυτό το ερώτημα, εφόσον όποια απάντηση και να δώσει κανείς δεν μπορεί να επηρεάσει την κατάσταση;
Αναδιάρθρωση αποφασίστηκε, με αυτήν θα πορευθούμε ... Προσωπικά, ούτε που με νοιάζει, μου είναι παντελώς αδιάφορη.
Δεν θέλω "χάρες" και "ελεημοσύνες" από κανένα, και αν σωθώ, θέλω να σωθώ με τα δικά μου αρχ**ια.
Το ότι εγώ όμως, δεν θέλω "χάρες", δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλοι που τις θέλουν ή που τους τις "προσφέρουν" κάποιοι ...
Λ.χ., μόλις πληροφορήθηκα ότι αυτή η "ομαδάρα" ο
παο, κόντρα στον οφη έχει επιλέξει να αφήσει τρεις παίκτες "εκτός" με κάρτες και άλλους τρεις για να τους "ξεκουράσει", βάζοντας στη θέση τους, κάποιους μικρούς ... "Άρχισαν τα όργανα" ;;; Θα δείξει ...
Και αν μπορώ να "ανεχθώ" - όχι να δικαιολογήσω - τις πουστιές των πανιωνίου (1984) και οφη (2001), γιατί και αυτοί παίζανε την ύπαρξή τους, δεν μπορώ να δεχθώ ως τυχαία σύμπτωση - με τίποτε όμως - τη διαχρονική στάση του
παο, τόσο το 1984 - ελέω μεταγραφής Σαραβάκου - το 2001 (με την αρπαγή από το ξενοδοχείο του Σειταρίδη), το 2003, και αργότερα, μέσα στην τελευταία δεκαετία, όταν και πάντα τον βρίσκαμε και τον βρίσκουμε απέναντι ...
Το ίδιο ακούγεται ότι θα κάνει και ο γαύρος - έχει τελευταίο παιγνίδι εκτός στη λάρσα ... Μένει να το δούμε ή να μας "διαψεύσει" ...
Επειδή, όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτε από κανένα - ΕΥΤΥΧΩΣ - και, ασφαλώς, δεν θα μας χαριστεί κανείς, το μόνο που θέλουμε στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, είναι τουλάχιστον
6 βαθμοί.
Και αν ο Πετράκης είναι άχρηστος - όπως πιστεύουν κάποιοι - και οι παίκτες, ανίκανοι - όπως πολλοί τους θεωρούν - ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν ... Αρχικά, ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΙΓΚΑΡΟΥΜΕ (μέχρι εκεί που δεν παίρνει) ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ, και, "κόβοντας τα πόδια των οχτρών", βάζουμε εμείς τα γκολ που χρειαζόμαστε ...
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ...