Το τελευταιο μηνυμα που γραφω. Δεν γνωριζω[η μαλλον γνωριζω] ποτε ο ΠΑΣ,θα επανελθει με τετοια δυναμικη και θα μας δωσει τοσες μαζεμενες συγκινησεις ,οσες μας εδωσε τα τελευταια χρονια.Η γνωμη μου ειναι σε τριαντα ,σαραντα χρονια. Δυστυχως δεν το εκτιμησαμε,δεν το χαρηκαμε και δεν το στηριξαμε αρκουντως καποιοι εξ ημων αυτο που ζησαμε. Και μερικοι [να χτυπησω ξυλο] δεν θα προλαβουμε τα ξαναζησουμε. Θα εχουμε φυγει απο τον ματαιο τουτο κοσμο.Προς το παρον και γι αυτο το διαστημα,που θα μεσολαβησει, ας κανετε κριτικη , στα ντερμπι που ερχονται με τον θεσπρωτο, την Αναγεννηση Αρτης, τον Αμφιλοχο και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις. Χαιρεται κυριοι. ΥΓ Φευγοντας οριστικα , θελω να απευθυνω τον σεβασμο μου σε ολους σας ,αλλα κυριως στον μεγαλο ΑΠΩΝ απο το forum. Στον συνταυρο pasas με την ελπιδα καποτε να επανελθει.
Εις το επανιδείν, ΦΙΛΕ, σύνταυρε ΠΑΣ.
Αν σε παρηγορεί, συνειδητοποίησε ότι, εσύ, εγώ, ο pasas, o φίλτατος, ΚΥΡΙΟΣ (σε όλα του) Crimson Glory, ο vourbiani, πολλά άλλα παιδιά, που θα ήθελα να με συγχωρήσουν που δεν τα αναφέρω ονομαστικά, αλλά και αρκετοί ακόμη, σεβαστοί (τουλάχιστον από εμένα), ΣΥΝΤΑΥΡΟΙ με τους οποίους, πολλάκις δεν έχω συμφωνήσει (sic), όπως - ενδεικτικά και μόνο αναφέρω, γιατί ασφαλώς είναι πολύ περισσότεροι - ο GIWRGIS, o OV1950, ο ΦΙΛΟΣ μου ο Jimakos, ακόμη και ο fon7 (με τον οποίο πολλές φορές έχουμε "φάει τα μουστάκια" μας, με "έντονες" λογομαχίες και διαξιφισμούς ), απλά δεν είμαστε, και δεν μπορούμε να είμαστε, οπαδοί της ίδιας ομάδας με τους ayuto1966, born in drakolimni, nakos, pexteballa, serifis1980 και λοιπούς "αγανακτισμένους" των τελευταίων χρόνων, μονοπωλιακά κατέχοντες την (μόνη) αλήθεια...
Προφανώς βαδίζουμε σε δρόμους παράλληλους, και δεν πιστεύω ότι θα συναντηθούμε ποτέ ...
Άλλο το ποδόσφαιρο και άλλο το ΠΑΡΑποδόσφαιρο ...
ΥΓ. Για πολλές χαρές δεν ξέρω, αλλά από συγκινήσεις, στο μέλλον, μην ανησυχείς, ο ΠΑΣ - η κορυφαία ομάδα στον κόσμο (για να μην ξεχνιόμαστε) - δεν θα μας αφήσει παραπονεμένους ...