Αποστολέας Θέμα: Συμφωνειτε με την αναδιαρθρωση των κατηγοριων?  (Αναγνώστηκε 97667 φορές)

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Συμφωνειτε με την αναδιαρθρωση των κατηγοριων?
« Απάντηση #325 στις: Πεμ 16 Μάι 2019 21:41 »
Δεν υπάρχει ούτε ένα αθλητικό "σοβαρό" site που να αναφέρει αν έγινε και τι έγινε σήμερα. Στο μικρόκοσμο της Ηπείρου όλα αυτά που γίνονται για τον ΠΑΣ είναι σημαντικά, για τους υπόλοιπους είναι αλλαγή μια μέρα με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και εδώ και 2-3 χρόνια ΠΑΟΚ.

Αυτά είναι παίδες. Αλλά πρέπει να σπάσει κανας διάολος το ποδάρι του, να ρθει από την Αραβία κανένας γαμπρός στα Γιάννενα, να θυσιάσουμε και μεις καμία τσουπρα από δω και να πάρει τον ΠΑΣ...μετά τα τα σκυλιά της δημοσιογραφίας θα συνωστίζονται στο Ελ. Βενιζέλος για ένα εισητηριο με το αεροπλάνο στα Γιάννενα. Τότε να δεις πρωτοσέλιδα και βρακιά χεσμενα!!! Μόνο τότε.

Κατά τα λοιπά? Όλα καλά? Ο σχεδιασμός για τη Β που ακόμα κανείς δεν ξέρει τι ειναι, πως θα γίνει, πότε θα ξεκινήσει και πόσοι θα ανεβούν μπορεί να ξεκινήσει από αύριο κιόλας. Α, που στε τα διαρκείας να ανακοινωθούν μη φτάσουμε τελευταία στιγμή.
Γι'αυτό μαρεσει στο ελλαδισταν που ο νόμος έχει διαρκή ισχύ, για όλους και υπάρχει πλάνο και σχέδιο.

Υ.γ. σε αγγλικό γήπεδο προχθές (σε ματς εννοώ), διαφήμιζε ως συνήθως τα διαρκείας και την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Όχι σαν εδώ που είμαστε χαλαρά...εκεί μόνο λεφτά θέλουν να βγάζουν!!!!

Αποσυνδεδεμένος rusis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #326 στις: Πεμ 16 Μάι 2019 21:46 »
Σε μια χωρα ξεφτυλισμένη που όλα ειναι σάπια , η διαφθορα στα υψη , κλεβει το δημοσιο ο καθε τυχαρπαστος που εχει μια θεση , απ την καθαριστρια του ΚΤΕΟ (εκει τα μοιραζοταν ολοι για να μη μιλουν ) μεχρι τον παρεδρο της κατω ραχουλας που θα φτιαξει ενα τοιχο , περιμενε ο Ηπειρωτης να δικαιωθει στο διαιτητικο δικαστηριο του κωλου ! Να μη γινει ειπε ο δικηγορος δεκτη γιατι δεν επρεπε να ψηφισει ο ΠΑΣ απ την αρχη. Κι ο νομος που λεει οτι η αναδιαρθρωση πρεπει να ισχυσει απ τη μεθεπομενη χρονια που ειναι ο νομος ρε? Ουγκαντα !!

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #327 στις: Πεμ 16 Μάι 2019 21:54 »
Ρε μαγκες δεν υπαρχουν αορατοι εχθροι,δρακοι,νεφελιμ που κυνηγούν  τα Γιαννενα!!

Ο εχθρος ειναι υπαρκτος και βρισκεται εντος των τειχών!!!!

Αν καποιος δεν το βλεπει αυτο τα 3,4 τελευταια χρονια πιστευει στη συνομωσία του συμπαντος εναντιον μας!!!

Και αφου,ευτυχως ελαχιστοι πλεον πιστευουν το προηγουμενο,μπορουν να περιμενουν πλεον:

Ανακοινωσεις οτι προχωραει το προτζεκτ- το ποιο;;; του νεου γηπεδου!

Θα γινουν ολες εκεινες οι κινησεις - οι ποιες;;;; για να ενισχυθει η ομαδα και να επιστρεψει αμεσα στη σουπερ λιγκ.

Θα ερθουν προπονητης και παιχτες που θα κανουν τον κορμο για την καθιερωση και παλι στη μεγαλη κατηγορια και την εξοδο -την ποια;;;; ξανα στις ευρωπαικες διοργανωσεις!

Αν τα δειτε αμεσα αυτα μην πειτε τα ειπε ο τζες προφητικα,βουλωμενο γραμμα του χοντρου διαβαζω πλεον,ή ειμαι εκπροσωπος του :stop: :stop:

Αποσυνδεδεμένος rusis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #328 στις: Πεμ 16 Μάι 2019 21:59 »
Κάθε φορά που είχαμε υποβιβασμό γινόταν πάντα οι ίδιες συζητήσεις , οι μεν έλεγαν μας έριξαν , κι οι άλλοι , όχι ο πρόεδρος φταίει και μόνο , Ιβαν Σαββίδη η Μαρινάκη στα Γιάννενα παιδιά μην ονειρεύεστε , αυτοί πηγαίνουν εκεί που υπάρχει λαός πίσω.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #329 στις: Πεμ 16 Μάι 2019 22:00 »
Το αναμενόμενο έγινε.

Προς τι η έκπληξη;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #330 στις: Πεμ 16 Μάι 2019 22:02 »
Στο cas πρεδρα. Να το παμε μεχρι τελους . Κι αν δεν δικαιωθουμε ουτε και κει , προταση στην Αλβανικη ομοσπονδια για συμμετοχη στο δικο τους πρωταθλημα.Ισως ετσι να αρχισουν να μας σουρανε λιγο περισσοτερο εδω, γιατι πενηντα χρονια που υπαρχουμε, μας εχουν @α@ησει την μανα. Αει sixtir σε ολους αυτους που μου
 χαλανε την ζωη μου ,απο τοτε που μουν νιος και γερασα.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #331 στις: Πεμ 16 Μάι 2019 22:07 »
Μου αρεσει που λετε για τους αθλητικους  δημοσιογραφους των Αθηνων.Λες και εμεις εχουμε αποθεματα Τιτανοτεραστιων αθλητικων δημοσιογραφων στην πολη μας που καθαρα γραφουνε μονοστηλα για ενα πενηνταρικο
Μην πιασω το τι αποχρωσεων ειναι ολα τους

Εδω δεν εχετε παρει χαμπαρι οτι ειμαστε σε ολους τους τομεις κατι αναλογο με τον Θεσπρωτο
Δεν υπαρχει τιποτα
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ

Μονο το φραγκο να πεφτει και στα αρχιδια τους ολοι

ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ειναι η διαθεση εισητηριων που παραξενα τα βγαζουνε πιο νωρις απο ολες τις οπμαδες

ΤΥΧΑΙΟ??????????

Κατα τα αλλα ολοι μας κυνηγουνε
Πουλαει αυτο στα χαπατα
Ακριβως σαν τον Μπαογκτζηδες με την κακια Αθηνα που δεν μπορουσανε να παρουνε πρωταθλημα

Το να φτιαξουμε ομαδα και να τους γαμαμε δεν γινεται
Το να υπαρχουνε επικοινωνιακο τμημα δεν γινεται
Το να υπαρχει σοβαρο δημοσιογραφικο τμημα της ΠΑΕ οπως στον Οφη και Λαρισα δεν γινεται
Το να υπαρχει αναλογια αγορας-πωλησεων ποδοσφαιριστων δεν γινεται
Το να μαθουμε την αληθεια για την οικονομικη κατασταση δεν γινεται

Βρε ατελειωτο μπουρδελο ειμαστε,και κινουμαστε ντιπ ερασιτεχνικα

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 16 Μάι 2019 22:13 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #332 στις: Πεμ 16 Μάι 2019 22:11 »
Στο cas πρεδρα. Να το παμε μεχρι τελους . Κι αν δεν δικαιωθουμε ουτε και κει , προταση στην Αλβανικη ομοσπονδια για συμμετοχη στο δικο τους πρωταθλημα.Ισως ετσι να αρχισουν να μας σουρανε λιγο περισσοτερο εδω, γιατι πενηντα χρονια που υπαρχουμε, μας εχουν @α@ησει την μανα. Αει sixtir σε ολους αυτους που μου
 χαλανε την ζωη μου ,απο τοτε που μουν νιος και γερασα.
Ούτε στο cas.Απευθείας στο ιταλικό.Τι χρειάζεται για να πάμε εκεί και από ποια κατηγορία ξεκινάμε.Όχι ότι εκεί δεν έχει ιστορίες αλλά τόσο χάλια δεν είναι.Δεν μπορεί να είναι.Στην τελική παίζεις σε ένα ξακουστό πρωτάθλημα.Το Σαν Μαρίνο δηλαδή πως παίζει;

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #333 στις: Πεμ 16 Μάι 2019 22:15 »
Ενταξει fon ,  η αποψη σου ειναι απολυτως σεβαστη και κατανοητη. Το ειρωνικο σχολιο κρατα το για τον εαυτο σου.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #334 στις: Πεμ 16 Μάι 2019 22:22 »
Ενταξει fon ,  η αποψη σου ειναι απολυτως σεβαστη και κατανοητη. Το ειρωνικο σχολιο κρατα το για τον εαυτο σου.
Καθόλου ειρωνικά.Σοβαρά το λέω.Να πάμε να παίξουμε εκεί και να μην ασχοληθούμε ξανά με ΕΠΟ,με ποκ και ποθ,με τελικούς με ούγκανα που πλακώνονται.Γενικά να μην ξανασχοληθούμε με ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ας μας βάλουν σε μια χαμηλή κατηγορία και να αρχίσουμε να ανεβαίνουμε.
Επίσης εκεί μπορεί να βρεθεί και κανένας πιο σοβαρός πρόεδρος.

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #335 στις: Πεμ 16 Μάι 2019 22:28 »
Ελληνικό ποδοσ..χαχαχχαχαχαχα.

Ελληνική δικαιοζχαχαχαχαχ

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #336 στις: Πεμ 16 Μάι 2019 22:40 »
Ενα μετρο πιεσης προς τους ασκουντες κεντρικη εξουσια εκλεγμενους βουλευτες του τοπου ,σαν διοικηση και σαν φιλαθλοι , δεν ασκησαμε ποτε. Μια ζωη ειμαστε καρπαζο εισπρακτορες. Σφαξε με πασ μ ν αγιασω. Ολοι αμετοχοι. Η απογοητευση ειναι απεριγραπτη. Δεν μας σουραει κανενας. Αν νομιζεις οτι σε ενα forum ανενεργων [επι το πλειστον] οπαδων , κανοντας τον mod , δημιουργεις θετικο αποτελεσμα, μπραβο. Συνεχισε να το κανεις.  Μονο αν το κανεις ,να μην ειρωνευεσαι τους συνομιλητες σους. Εγω προσωπικα σε σεβομαι απεριοριστα, οπως και ολους τους συνομιλητες μου εδω. ΥΓ Το παραδειγμα για συμμετοχη στην Αλβανικη λιγκα ,το ανεφερα ως υστατο  διπλωματικο και θεωρητικο μεσο-κολπο ,μπας και καποτε μας παρουνε και μας σαν ισοτιμους.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #337 στις: Πεμ 16 Μάι 2019 22:46 »
Ενα μετρο πιεσης προς τους ασκουντες κεντρικη εξουσια εκλεγμενους βουλευτες του τοπου ,σαν διοικηση και σαν φιλαθλοι , δεν ασκησαμε ποτε. Μια ζωη ειμαστε καρπαζο εισπρακτορες. Σφαξε με πασ μ ν αγιασω. Ολοι αμετοχοι. Η απογοητευση ειναι απεριγραπτη. Δεν μας σουραει κανενας. Αν νομιζεις οτι σε ενα forum ανενεργων [επι το πλειστον] οπαδων , κανοντας τον mod , δημιουργεις θετικο αποτελεσμα, μπραβο. Συνεχισε να το κανεις.  Μονο αν το κανεις ,να μην ειρωνευεσαι τους συνομιλητες σους. Εγω προσωπικα σε σεβομαι απεριοριστα, οπως και ολους τους συνομιλητες μου εδω. ΥΓ Το παραδειγμα για συμμετοχη στην Αλβανικη λιγκα ,το ανεφερα ως υστατο  διπλωματικο και θεωρητικο μεσο-κολπο ,μπας και καποτε μας παρουνε και μας σαν ισοτιμους.
Σου ξαναλέω δεν ήταν ειρωνικό.Απλά αντί για Αλβανία,βάλε Ιταλία.Δίπλα είναι και αυτή και πιο σοβαρό πρωτάθλημα είναι.Τώρα αν εσύ με το ζόρι θέλεις να πιστεύεις ότι σε ειρωνεύομαι,δεν μπορώ να κάνω κάτι.Εγώ το ξεκαθάρισα ότι δεν ειρωνεύομαι.Μιλάω σοβαρά.Το έχω γράψει ήδη παλιότερα,στα τελευταία του πρωταθλήματος αυτό.Απλά να φύγουμε από εδώ.
Δεν θέλεις να με πιστέψεις οκ.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #338 στις: Πεμ 16 Μάι 2019 22:50 »
Όσο και να τσαντίζεται ο φτωχός, πάντα θα τον γαμανε χωρίς σάλιο και θα τον λένε και πουστακι από πάνω. Ισχύει στη ζωή, ισχύει στην κοινωνία, ισχύει και στον αθλητισμό.
Μέχρι να σκάσει ο σεΐχης που θα ερωτευτεί το πασόπλο θα κάνουμε τον κομπάρσο του σεφερληνικού ποδοσφαίρου.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #339 στις: Πεμ 16 Μάι 2019 23:20 »
OK  Fon. Κανενα θεμα . Ουτε εθνικιστης ειμαι , ουτε προσπαθω να δημιουργησω εντυπωσεις πολιτικου τυπου.  Τις ιδεολογικες μου αποψεις αλλωστε τις εχω γραψει δημοσια
 εδω και πιστευω γινανε κατανοητες απ ολους.  Απλα επανω στην αγανακτηση μου για την διαχρονικη αδικια  που υφισταμεθα σαν ομαδα, απο το Ελληνικο κρατος, και για να μας παρει λιγο πιο σοβαρα, νομιζω οτι και μεις θα πρεπει  καποτε να ειμαστε και λιγο πιο ζωηροι και δραστηριοι ,εστω και υπερβαλλοντας ,χωρις ομως να απειλουμε κανεναν.  Ειναι αλλη η κουλτουρα του Ηπειρωτη.

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #340 στις: Παρ 17 Μάι 2019 00:25 »
Καραγκιοζιλίκια..
Στάχτη στα μάτια προσπαθεί να ρίξει ο πρόεδρος
επειδή δεν τον συμφέρει να αναλάβει την ευθύνη της αποτυχίας.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #341 στις: Παρ 17 Μάι 2019 01:30 »
Χαλασαμε και το ποσοστο του κουγια σε δικαστικες νικες
Κριμα το παλικαρι τον κατατρεχει ο ΠΑΣ σε ολη του τη ζωη
Αν και εκεινη την προκριση επι του ολυμπιακου δεν θα την δει ουτε σε 100 χρονια ο χριστοβασιλης με τα μυαλα που κουβαλαει

Τωρα πως καταντησε μια ολοκληρη πολη να εκλιπαρει και να γκρινιαζει για να καταφερει να μεινει στην ξεφτιλισμενη Α εθνικη για μια ακομη χρονια ,δεν μπορω να το καταλαβω
Και ειδικα με αυτο το αηδιαστικο ποδοσφαιρο που ειδαν τα ματακια μας φετος
Λες και ηρθε το τελος του κοσμου

Ασε που ξεχασαμε μονομιας την οποια (εστω μικρη) αβαντα ειχαμε εμεις τοσα χρονια και φετος μας φταινε οι εξωαγωνιστικοι παραγοντες
Την αβαντα στον προεδρο μας την οφειλουμε και τα κολλητιλικια του, ασχετα με τις γκαφες που κανει τοσα χρονια
Αναξιοπρεπες βεβαια να ξεφτυλιζεσαι στο κυπελλο ή να τρως 0-4 απο τη λειβαδεια ή να εμπλεκεσαι σε αρκετα υποπτα παιχνιδια ή να ΠΑΣ ποτε με το μερος του οσφπ και ποτε του παοκ
Αλλα διαλεξτε τι σας αρεσει τελικα γιατι αξιοπρεπεια και σουπερ λιγκ μαζι  φαινεται πως δεν επετευχθη ποτε για τον ΠΑΣ τα προηγουμενα 7-8 χρονια

Δειτε το σαν μια ευκαιρια να κανουμε ενα καινουριο ξεκινημα με αλλες προυποθεσεις
Εστω και με αυτον τον προεδρο αφου δεν γινεται αλλιως
Ακομα και αυτος μπορει να γινει καλυτερος, ποτε δεν ειναι αργα

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #342 στις: Παρ 17 Μάι 2019 01:56 »
AYTO ειναι μηνυμα οπαδου του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. ΜΠΡΑΒΟ .ΕΜ καλα μας λενε χανους και κιπρινια. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑς ΚΑΝΟΥΝ. ΔΩΣΕ....................

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #343 στις: Παρ 17 Μάι 2019 03:14 »
Το τελευταιο μηνυμα που γραφω. Δεν γνωριζω[η μαλλον γνωριζω] ποτε ο ΠΑΣ,θα επανελθει με τετοια δυναμικη και θα μας δωσει  τοσες μαζεμενες συγκινησεις ,οσες μας εδωσε τα τελευταια χρονια.Η γνωμη μου ειναι σε τριαντα ,σαραντα χρονια.  Δυστυχως δεν το εκτιμησαμε,δεν το χαρηκαμε  και δεν το στηριξαμε αρκουντως καποιοι εξ ημων αυτο που ζησαμε. Και μερικοι [να χτυπησω ξυλο] δεν θα  προλαβουμε τα ξαναζησουμε. Θα εχουμε φυγει απο τον ματαιο τουτο κοσμο.Προς το παρον  και γι αυτο το διαστημα,που θα μεσολαβησει,  ας κανετε κριτικη , στα ντερμπι που ερχονται με τον θεσπρωτο, την Αναγεννηση Αρτης, τον Αμφιλοχο  και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις. Χαιρεται κυριοι. ΥΓ Φευγοντας οριστικα , θελω να απευθυνω τον σεβασμο μου σε ολους σας ,αλλα κυριως στον μεγαλο ΑΠΩΝ απο το forum. Στον συνταυρο pasas  με την ελπιδα καποτε να επανελθει.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #344 στις: Παρ 17 Μάι 2019 11:25 »
Το τελευταιο μηνυμα που γραφω. Δεν γνωριζω[η μαλλον γνωριζω] ποτε ο ΠΑΣ,θα επανελθει με τετοια δυναμικη και θα μας δωσει  τοσες μαζεμενες συγκινησεις ,οσες μας εδωσε τα τελευταια χρονια.Η γνωμη μου ειναι σε τριαντα ,σαραντα χρονια.  Δυστυχως δεν το εκτιμησαμε,δεν το χαρηκαμε  και δεν το στηριξαμε αρκουντως καποιοι εξ ημων αυτο που ζησαμε. Και μερικοι [να χτυπησω ξυλο] δεν θα  προλαβουμε τα ξαναζησουμε. Θα εχουμε φυγει απο τον ματαιο τουτο κοσμο.Προς το παρον  και γι αυτο το διαστημα,που θα μεσολαβησει,  ας κανετε κριτικη , στα ντερμπι που ερχονται με τον θεσπρωτο, την Αναγεννηση Αρτης, τον Αμφιλοχο  και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις. Χαιρεται κυριοι. ΥΓ Φευγοντας οριστικα , θελω να απευθυνω τον σεβασμο μου σε ολους σας ,αλλα κυριως στον μεγαλο ΑΠΩΝ απο το forum. Στον συνταυρο pasas  με την ελπιδα καποτε να επανελθει.

Εις το επανιδείν, ΦΙΛΕ, σύνταυρε ΠΑΣ.
Αν σε παρηγορεί, συνειδητοποίησε ότι, εσύ, εγώ, ο pasas, o φίλτατος, ΚΥΡΙΟΣ (σε όλα του) Crimson Glory, ο vourbiani, πολλά άλλα παιδιά, που θα ήθελα να με συγχωρήσουν που δεν τα αναφέρω ονομαστικά, αλλά και αρκετοί ακόμη, σεβαστοί (τουλάχιστον από εμένα), ΣΥΝΤΑΥΡΟΙ με τους οποίους, πολλάκις δεν έχω συμφωνήσει (sic), όπως - ενδεικτικά και μόνο αναφέρω, γιατί ασφαλώς είναι πολύ περισσότεροι - ο GIWRGIS, o OV1950, ο ΦΙΛΟΣ μου ο Jimakos, ακόμη και ο fon7 (με τον οποίο πολλές φορές έχουμε "φάει τα μουστάκια" μας, με "έντονες" λογομαχίες και διαξιφισμούς ), απλά δεν είμαστε, και δεν μπορούμε να είμαστε, οπαδοί της ίδιας ομάδας με τους ayuto1966, born in drakolimni, nakos, pexteballa, serifis1980 και λοιπούς "αγανακτισμένους" των τελευταίων χρόνων, μονοπωλιακά κατέχοντες την (μόνη) αλήθεια...
Προφανώς βαδίζουμε σε δρόμους παράλληλους, και δεν πιστεύω ότι θα συναντηθούμε ποτέ ...
Άλλο το ποδόσφαιρο και άλλο το ΠΑΡΑποδόσφαιρο ...

ΥΓ. Για πολλές χαρές δεν ξέρω, αλλά από συγκινήσεις, στο μέλλον, μην ανησυχείς, ο ΠΑΣ - η κορυφαία ομάδα στον κόσμο (για να μην ξεχνιόμαστε) - δεν θα μας αφήσει παραπονεμένους ...

:mono:

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #345 στις: Παρ 17 Μάι 2019 12:15 »

Δεν συμφωνώ. Ο ΠΑΣ θα ανέβει πολύ γρήγορα σε 1 ή 2 χρόνια.
Επίσης γιατί αποχωρείς από το φόρουμ; Αν σε στεναχωρεί η γνώμη ή η συμπεριφορά κάποιων τότε απλά μην ασχολείσαι με αυτούς. Δεν χρειάζεται να μη γράφεις καθόλου.
Το φόρουμ χρειάζεται μια ποικιλία από γνώμες και είναι δουλειά των συντονιστών να μην παρεκτρέπονται οι διαφωνίες σε προσωπικές προσβολές.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #346 στις: Παρ 17 Μάι 2019 12:23 »
Και εγώ πιστεύω ότι ο ΠΑΣ θα ανέβει γρήγορα.Ειναι η δυναμική της ομάδας.
Απλά το να αποχωρεί κάποιος επειδή έχει διαφορετικές απόψεις από άλλους η τον ενοχλούν πράγματα που γράφονται δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα. Όπως είπε και ο my8οs, μην δίνεται σημασία!!
....

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #347 στις: Παρ 17 Μάι 2019 13:34 »
ayuto1966, born in drakolimni, nakos, pexteballa, serifis1980 και λοιπούς "αγανακτισμένους" των τελευταίων χρόνων, μονοπωλιακά κατέχοντες την (μόνη) αλήθεια...
Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι το αυτό ισχύει και για τους "απέναντι μη αγανακτισμένους"

δεν είμαστε, και δεν μπορούμε να είμαστε, οπαδοί της ίδιας ομάδας
Προφανώς βαδίζουμε σε δρόμους παράλληλους, και δεν πιστεύω ότι θα συναντηθούμε ποτέ ...
Και όμως είμαστε, όσο και αν δεν το πιστεύεις...
Κατάφερε όμως ο υποτιθέμενος (και ο πρόεδρας για να μην ξεχνιόμαστε) να μας κάνει μια ωραία ατμόσφαιρα.....γιατί ΠΑΡΑποδόσφαιρο και ΑΝΤΙποδόσφαιρο είναι αυτό που είδαμε επί ημερών τους τα 3 τελευταία χρόνια.....

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #348 στις: Παρ 17 Μάι 2019 13:41 »

Εις το επανιδείν, ΦΙΛΕ, σύνταυρε ΠΑΣ.
Αν σε παρηγορεί, συνειδητοποίησε ότι, εσύ, εγώ, ο pasas, o φίλτατος, ΚΥΡΙΟΣ (σε όλα του) Crimson Glory, ο vourbiani, πολλά άλλα παιδιά, που θα ήθελα να με συγχωρήσουν που δεν τα αναφέρω ονομαστικά, αλλά και αρκετοί ακόμη, σεβαστοί (τουλάχιστον από εμένα), ΣΥΝΤΑΥΡΟΙ με τους οποίους, πολλάκις δεν έχω συμφωνήσει (sic), όπως - ενδεικτικά και μόνο αναφέρω, γιατί ασφαλώς είναι πολύ περισσότεροι - ο GIWRGIS, o OV1950, ο ΦΙΛΟΣ μου ο Jimakos, ακόμη και ο fon7 (με τον οποίο πολλές φορές έχουμε "φάει τα μουστάκια" μας, με "έντονες" λογομαχίες και διαξιφισμούς ), απλά δεν είμαστε, και δεν μπορούμε να είμαστε, οπαδοί της ίδιας ομάδας με τους ayuto1966, born in drakolimni, nakos, pexteballa, serifis1980 και λοιπούς "αγανακτισμένους" των τελευταίων χρόνων, μονοπωλιακά κατέχοντες την (μόνη) αλήθεια...

ΥΓ. Για πολλές χαρές δεν ξέρω, αλλά από συγκινήσεις, στο μέλλον, μην ανησυχείς, ο ΠΑΣ - η κορυφαία ομάδα στον κόσμο (για να μην ξεχνιόμαστε) - δεν θα μας αφήσει παραπονεμένους ...

:mono:

Στο καλό φίλτατε μπαμΠΑΣ. Ούτε και εμείς θέλουμε λιβάνισμα του Χοντρου άλλο. Έμμεσα ή άμεσα δεν έχει σημασία.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #349 στις: Παρ 17 Μάι 2019 13:47 »

Να αποχωρήσεις γιατί;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!