Μεγάλη στεναχώρια σήμερα!
Όντως δεν υποβιβαστήκαμε ακόμα αλλά οι πιθανότητες δεν είναι πια υπέρ μας.
Σήμερα αν και η ομάδα δεν είχε τόσο πάθος όσο θα θέλαμε, δεν μασούσε σίδερα, εντούτοις είχε ένα καλό 15λεπτο που θα μπορούσε να πάρει τον αγώνα. Στο σημείο αυτό είχε και το ακυρωθέν γκολ, που και εγώ πιστεύω ότι δεν είναι ανθρώπινο λάθος. Ο επόπτης είναι στην ευθεία, υπάρχει η γραμμή της μεγάλης περιοχής και μόνο ένας ανίδεος θα σήκωνε σημαιάκι. Νομίζω ότι δεν ήταν ανίδεος ο συγκεκριμένος.
Είχαμε όμως και νεκρά διαστήματα, πολύ μεγάλα. Ουσιαστικά σπαταλήσαμε όπως πάντα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού, μη παίζοντας όπως πρέπει. Ο Αστέρας είχε και αυτός ευκαιρίες. Ευτυχώς ο Νέοφυτος έκανε μεγάλο ματς. Μη τα ξαναλέμε, είναι κρίμα και άδικο, αυτό το παιδί να παίζει μόνο το τελευταίο διάστημα, βλέποντας τόσο καιρό να χάνουμε βαθμούς από λάθη τερματοφυλάκα.
Το θέμα όμως είναι γιατί να φτάσουμε να παίζουμε την σωτηρία μας σε αγώνα με τον Αστέρα 3 αγωνιστικές πριν το τέλος? Η΄με τον Πανιώνιο την προτελευταία αγωνιστική. Γνώμη μου είναι ότι αν τελικά πέσουμε, θα έχουμε πέσει δίκαια. Παρά τα διαιτητικά λάθη και τις συναλλαγές που παραδοσιακά γίνονται μεταξύ ομάδων τις τελευταίες αγωνιστικές. Άλλωστε και ο ΠΑΣ τα τελευταία χρόνια δυστυχώς συμμετείχε σε αυτές τις συνδιαλλαγές. Όπως επίσης, και αν πάρουμε 3 βαθμούς από Πανιώνιο και 1-3 με ΠΑΟΚ, άντε να πείσεις την υπόλοιπη Ελλάδα ότι ήταν καθαροί και δεν μας τους έδωσαν. Όταν δεν έχεις κερδίσει ούτε έναν από τους αμέσους ανταγωνιστές σου σε μια ολόκληρη χρονιά πώς να σωθείς?
Δυστυχώς, η ομάδα όλη τη χρονιά (όπως και τις 3 προηγούμενες) έπαιζε πολύ "σοφτ" ποδόσφαιρο, ειδικά φέτος μάλιστα αρκετά κακό για 20 τουλάχιστον αγωνιστικές. Δεν μπορείς να μιλάς για ατυχίες σε τόσο πολλούς αγώνες, και ότι θα πάρεις στο τέλος ότι αξίζεις. Το τέλος φτάνει, και τι παίρνεις τελικά??
Ο χοντρός είναι ο μέγας υπεύθυνος για αυτό το χάλι. Νομίζω πια όλοι το έχουν καταλάβει. Ακόμα και οι ελάχιστοι εναπομείναντες θαυμαστές του αρχίζουν και λιγοστεύουν. Αυτός απογύμνωσε την ομάδα, αυτός διάλεξε να έχει το χαμηλότερο μπάτζετ της κατηγορίας ενώ είχε τα περισσότερα έσοδα από πωλήσεις, αυτός κράτησε τον "κουρασμένο" Πετράκη το περασμένο καλοκαίρι, αυτός μπλέχτηκε σε παρασκηνιακά παιχνίδια με τον εκάστοτε δυνατό. Έστω και έτσι όμως θα μπορούσε τουλάχιστον να είχε σώσει τη χρονιά. Το μοιραίο του λάθος για μένα όμως είναι ότι κράτησε τον Πετράκη τα Χριστούγεννα μετά το διασυρμό από την ΑΕΚ με 0-4 ή και νωρίτερα.
Μακάρι να ήταν το τέλος εποχής όπως λέει ο pasoles07. Φοβάμαι όμως ότι δεν είναι έτσι δυστυχώς. Ο ίδιος άλλωστε το διέψευσε κατηγορηματικά σήμερα. Ούτε μία στο δισεκατομμύριο λέει. Η κονόμα θα είναι μεγάλη και στη SL2. Όπως έχω γράψει και στο τόπικ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ με 1,5 μύριο έσοδα, θα μπορέσεις άνετα να σταθείς με ένα μπάτζετ 500.000. Ποιός ο λόγος να αφήσει κέρδος 1 ακόμα εκατομμυρίου?
Υ.Γ. Συγνώμη για όσα είναι εκτός θέματος του σημερινού αγώνα, αλλά εν τη ρύμη του λόγου, μπορείς να πας από το ένα στο άλλο θέμα.
Υ.Γ.2. Ας το παλέψουμε όσο μπορούμε, ας προσπαθήσουμε να πάρουμε 6 βαθμούς στα 2 τελευταία ματς και εδώ θα μαστε να τα ξαναπούμε, είτε τα καταφέρουμε είτε όχι. Όλοι εδώ μέσα είμαστε ΠΑΣ και θα συνεχίσουμε να είμαστε, ενώ ΧΒ και Πετράκηδες είναι περαστικοί