Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης 28η αγωνιστικη  (Αναγνώστηκε 22595 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης 28η αγωνιστικη
« Απάντηση #125 στις: Κυρ 14 Απρ 2019 23:48 »
Εχω διαφοεριτικη αποψη Thodori απο αλλους

Οταν καποιος βαζει αυτοσκοπο την παραμονη της κατηγοριας πανω απο την κοροιδια ποου τρωμε σαν φιλαθλοι απο τον προεδρο
διαφωνω

Ειναι προσωπικη αποψη,οτι ο ΠΑΣ με αυτον το προεδρο θα μας μειωνει συνεχως ,και ο ΠΑΣ καθε χρονο θα χανει τρην δυναμικη του

Πουλησε Κουτρη,Μαυροπανο,Κοντε,Ναδαλες,Πααχαλακη(και καλα δν πηρε φραγκο,ας τα πουνε σε κανενα κουτο)και χιλιους αλλους δυο
Βγηκε ευρωπη με αλλα τοσα εσοδα
Με χορηγους
μ τηλεοπτικα
με
με
με

Και μου παιρνει Σιοντη,Παμλιδη και τον μεγα ξυδακια Κλαους

Ε αντε και γαμησου ρε Χριστοβασιλη

ΠΑΣ ειμαι και οπαδος που δεν γουσταρει την κοροιδια-δεν ειμαι μαλακας

Σκεφτηκαμε τωρα οτι μας γαμαει διαιτησια
ε λοιπον επρεπε να τα σκεφτουμε πιο νωρις
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος pas-pan

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Κυρ 14 Απρ 2019 23:48 »
Μεγάλη στεναχώρια σήμερα!
Όντως δεν υποβιβαστήκαμε ακόμα αλλά οι πιθανότητες δεν είναι πια υπέρ μας.

Σήμερα αν και η ομάδα δεν είχε τόσο πάθος όσο θα θέλαμε, δεν μασούσε σίδερα, εντούτοις είχε ένα καλό 15λεπτο που θα μπορούσε να πάρει τον αγώνα. Στο σημείο αυτό είχε και το ακυρωθέν γκολ, που και εγώ πιστεύω ότι δεν είναι ανθρώπινο λάθος. Ο επόπτης είναι στην ευθεία, υπάρχει η γραμμή της μεγάλης περιοχής και μόνο ένας ανίδεος θα σήκωνε σημαιάκι. Νομίζω ότι δεν ήταν ανίδεος ο συγκεκριμένος.

Είχαμε όμως και νεκρά διαστήματα, πολύ μεγάλα. Ουσιαστικά σπαταλήσαμε όπως πάντα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού, μη παίζοντας όπως πρέπει. Ο Αστέρας είχε και αυτός ευκαιρίες. Ευτυχώς ο Νέοφυτος έκανε μεγάλο ματς. Μη τα ξαναλέμε, είναι κρίμα και άδικο, αυτό το παιδί να παίζει μόνο το τελευταίο διάστημα, βλέποντας τόσο καιρό να χάνουμε βαθμούς από λάθη τερματοφυλάκα.

Το θέμα όμως είναι γιατί να φτάσουμε να παίζουμε την σωτηρία μας σε αγώνα με τον Αστέρα 3 αγωνιστικές πριν το τέλος? Η΄με τον Πανιώνιο την προτελευταία αγωνιστική. Γνώμη μου είναι ότι αν τελικά πέσουμε, θα έχουμε πέσει δίκαια. Παρά τα διαιτητικά λάθη και τις συναλλαγές που παραδοσιακά γίνονται μεταξύ ομάδων τις τελευταίες αγωνιστικές. Άλλωστε και ο ΠΑΣ τα τελευταία χρόνια δυστυχώς συμμετείχε σε αυτές τις συνδιαλλαγές. Όπως επίσης, και αν πάρουμε 3 βαθμούς από Πανιώνιο και 1-3 με ΠΑΟΚ, άντε να πείσεις την υπόλοιπη Ελλάδα ότι ήταν καθαροί και δεν μας τους έδωσαν. Όταν δεν έχεις κερδίσει ούτε έναν από τους αμέσους ανταγωνιστές σου σε μια ολόκληρη χρονιά πώς να σωθείς?

Δυστυχώς, η ομάδα όλη τη χρονιά (όπως και τις 3 προηγούμενες) έπαιζε πολύ "σοφτ" ποδόσφαιρο, ειδικά φέτος μάλιστα αρκετά κακό για 20 τουλάχιστον αγωνιστικές. Δεν μπορείς να μιλάς για ατυχίες σε τόσο πολλούς αγώνες, και ότι θα πάρεις στο τέλος ότι αξίζεις. Το τέλος φτάνει, και τι παίρνεις τελικά??

Ο χοντρός είναι ο μέγας υπεύθυνος για αυτό το χάλι.  Νομίζω πια όλοι το έχουν καταλάβει. Ακόμα και οι ελάχιστοι εναπομείναντες θαυμαστές του αρχίζουν και λιγοστεύουν. Αυτός απογύμνωσε την ομάδα, αυτός διάλεξε να έχει το χαμηλότερο μπάτζετ της κατηγορίας ενώ είχε τα περισσότερα έσοδα από πωλήσεις, αυτός κράτησε τον "κουρασμένο" Πετράκη το περασμένο καλοκαίρι, αυτός μπλέχτηκε σε παρασκηνιακά παιχνίδια με τον εκάστοτε δυνατό. Έστω και έτσι όμως θα μπορούσε τουλάχιστον να είχε σώσει τη χρονιά. Το μοιραίο του λάθος για μένα όμως είναι ότι κράτησε τον Πετράκη τα Χριστούγεννα μετά το διασυρμό από την ΑΕΚ με 0-4 ή και νωρίτερα.

Μακάρι να ήταν το τέλος εποχής  όπως λέει ο pasoles07. Φοβάμαι όμως ότι δεν είναι έτσι δυστυχώς. Ο ίδιος άλλωστε το διέψευσε κατηγορηματικά σήμερα. Ούτε μία στο δισεκατομμύριο λέει. Η κονόμα θα είναι μεγάλη και στη SL2. Όπως έχω γράψει και στο τόπικ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ με 1,5 μύριο έσοδα, θα μπορέσεις άνετα να σταθείς με ένα μπάτζετ 500.000. Ποιός ο λόγος να αφήσει κέρδος 1 ακόμα εκατομμυρίου?

Υ.Γ. Συγνώμη για όσα είναι εκτός θέματος του σημερινού αγώνα, αλλά εν τη ρύμη του λόγου, μπορείς να πας από το ένα στο άλλο θέμα.
Υ.Γ.2. Ας το παλέψουμε όσο μπορούμε, ας προσπαθήσουμε να πάρουμε 6 βαθμούς στα 2 τελευταία ματς και εδώ θα μαστε να τα ξαναπούμε, είτε τα καταφέρουμε είτε όχι. Όλοι εδώ μέσα είμαστε ΠΑΣ και θα συνεχίσουμε να είμαστε, ενώ ΧΒ και Πετράκηδες είναι περαστικοί

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Δευ 15 Απρ 2019 00:09 »
Αλέξης Μιχαήλ: «Δεν μας θέλουν ή δεν μας σέβονται;»
Για τη χειρότερη χρονιά της διαιτησίας μίλησε σε δηλώσεις του ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, Αλέξης Μιχαήλ, που επεσήμανε ότι ή κάποιοι δεν θέλουν την ομάδα στην κατηγορία ή δεν σέβονται τους κόπους της, ενώ συμπλήρωσε ότι αν ο ΠΑΣ δεν πάρει διπλό στον Πανιώνιο, τότε τελείωσε η χρονιά.

«Ήταν ένα ματς ζωής ή θανάτου, είχε φοβερό ρυθμό το παιχνίδι και κάθε ομάδα έπαιζε για τον δικό της στόχο. Εκτός του πρώτου δεκαλέπτου, πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε το ματς, κάναμε αρκετά πράγματα, αλλά μας έλλειψε το καθαρό μυαλό, λόγω της πίεσης να πάρουμε αποτέλεσμα.

Πετύχαμε αυτό που έπρεπε να πετύχουμε, σκοράραμε. Δεν ξέρω αν ήταν οφσάιντ, ήταν; Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό με τον ΠΑΣ φέτος. Δεν μας θέλουν; Δεν μας  σέβονται; Εγώ είμαι πολύ στεναχωρημένος. Είμαι τόσα χρόνια στην ομάδα και βιώνω τη χειρότερη χρονιά από άποψη διαιτησίας. Δεν θέλω να θίξω κάποιον, αλλά εμείς σήμερα παίζαμε τη ζωή μας. Ήταν ένα καθαρό γκολ που με απλό μάτι δεν ήταν οφσάιντ. Η διαιτησία μας στέρησε τις όποιες ελπίδες είχαμε να χαμογελάσουμε στα επόμενα παιχνίδια. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, θα σκύψουμε το κεφάλι, υπάρχουν 2 τελικοί ακόμα και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος».

Για το αν ζουν για τέτοια ματς στην ομάδα, όπως οι φίλαθλοι: «Εννοείται ότι ζουν για τέτοια ματς. Ο κόσμος χαίρεται να βλέπει τέτοια ματς. Όμως σαν ποδοσφαιριστής να παίζεις την επόμενη μέρα σου, δεν είναι και τόσο εύκολο. Εκεί που είχε φτάσει η κατάσταση δεν το καταφέραμε ή δεν μας άφησαν να το καταφέρουμε. Δεν ξέρω τι να παω.

Θέλω να ζητήσω μία μεγάλη συγνώμη από τον κόσμο που στεναχωρέθηκε. Είδε την προσπάθεια που κάναμε. Επιζητήσαμε τη νίκη, αλλά το αύριο είναι δύσκολο για μας. Πρέπει να παλέψουμε με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ σαν να μην υπάρχει αύριο.

Μας νοιάζει να κερδίσουμε αυτά τα δύο ματς, όπως και να ‘μαστε, όπως και να ‘ναι οι αντίπαλοι».

Για το τι θα πει στους συμπαίκτες του εν όψει Πανιωνίου: «Είναι υποχρέωσή μας να πάμε να κερδίσουμε. Αν θέλουμε να πιστεύουμε, πρέπει να κερδίσουμε. Αν δεν κερδίσουμε τελειώσαμε. Ο καθένας να αναλογιστεί την ευθύνη του, να δώσουμε το 100% και να πάμε για τη νίκη».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Δευ 15 Απρ 2019 00:09 »
Τι συζητάμε ρε παιδιά και μας φταίνε διαιτησίες κλπ.

Ποιο ματς μέσα στην έδρα σου, ντέρμπι, με τις ομάδες που είναι χαμηλά το κέρδισες;
Πότε έδειξες σαν ομάδα ότι παίζεις στοιχειώδες ποδόσφαιρο ότι δουλεύεις ότι προσπαθείς;
Ποια στιγμή σε όλο το πρωτάθλημα το κύπελλο τα φιλικά έδειξες ότι είσαι ομάδα;

Βιντεάκια με παίκτες να είναι λιώμα, προπονητής όλη τη χρονιά στον κόσμο του (και προπονητικά και στις δηλώσεις), πρόεδρος ανύπαρκτος, ο κόσμος απών.
Πότε έδειξαν όλοι αυτοί μαζί ότι ενδιαφέρονται για τα χάλια μας;

Ένα φόρουμ που απλά βριζόμαστε όλοι με όλους και μετράμε ποιος είναι περισσότερο ΠΑΣ ποιος είναι πετρακικός, αντιπετρακικός, προεδρικός, αντιπροεδρικός.

Πείτε μου κάτι που έχουμε και αξίζουμε να παραμείνουμε και μας το στερούν.
Πείτε μου κάτι που δεν πρέπει να αλλάξει ριζικά και φοβόμαστε τι θα γίνει αν φύγει ο χριστοβασίλης;

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Δευ 15 Απρ 2019 00:10 »
Αγιουτε αυτά τα γράφω από περισυ....τι σχέση έχει αυτό με τη σφαγή σήμερα...το ότι διαμαρτύρομαι για τη διαιτησία δεν σημαίνει ότι σβήνω του υπεύθυνου-εγω θα πω-ολης αυτής της κακομπαλιασης που βλέπουμε εδώ κ χρόνια.....γιατί κακά τα ψέματα ο κόσμος θέλει να πάει να δει κάτι ωραίο....όχι μισό μηδέν....

Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το σφάξιμο που τρώμε σε πολλούς αγώνες προς τέρψη του δικαίου αντί χριστοβασιλισμου...αυτό με ξεπερνάει ρε αδερφέ....να θέλω να χάσω επειδή έχω πρόεδρο το Κίτσο....Ε λοιπόν με γκλιναβο Χριστίδη κολε Κούγια πραγματικά σύμφωνα με τη λογική σας έπρεπε να έχω να χαρώ ,ΠΑΣ εδώ και 40 χρόνια

Συμφωνούμε όλοι...ο Κίτσος κάνει τον ΠΑΣ μικρότερο.....από κει και πέρα αν νομίζετε ότι με το να πέσουμε θα σηκωθεί να φύγει μάλλον δεν τον έχετε καταλάβει καθολου

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Δευ 15 Απρ 2019 00:15 »
Και να σπάω κ το άλλο....τώρα θα κινηθείς ανάλογα κ με τους υπόλοιπους....δε θα σε χαλάσει αυτό?

Άμα είμαι τόσο ξεφτιλας....άσε με να πέσω μόνος μου...λογικά τόσο ξεφτιλας που είμαι δε χρειάζεται προσπάθεια.....ε???....

Λοιπόν άλλο τα του σπιτιού μου...και άλλο η συμπεριφορά των έξω από το σπίτι στην οικογένεια μου

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Δευ 15 Απρ 2019 00:18 »

Ποιο ματς μέσα στην έδρα σου, ντέρμπι, με τις ομάδες που είναι χαμηλά το κέρδισες;
Πότε έδειξες σαν ομάδα ότι παίζεις στοιχειώδες ποδόσφαιρο ότι δουλεύεις ότι προσπαθείς;

Βιντεάκια με παίκτες να είναι λιώμα, προπονητής όλη τη χρονιά στον κόσμο του (και προπονητικά και στις δηλώσεις), πρόεδρος ανύπαρκτος, ο κόσμος απών.

Ένα φόρουμ που απλά βριζόμαστε όλοι με όλους και μετράμε ποιος είναι περισσότερο ΠΑΣ ποιος είναι πετρακικός, αντιπετρακικός, προεδρικός, αντιπροεδρικός.

Πείτε μου κάτι που δεν πρέπει να αλλάξει ριζικά και φοβόμαστε τι θα γίνει αν φύγει ο χριστοβασίλης;
Αυτός ο τραγικός ΠΑΣ θα είχε σωθεί ήδη αν δεν υπήρχαν τα κοράκια.Αυτό είναι ένα θέμα.
Ακόμα και η Ξάνθη θα μπορούσε να πέσει φέτος με τα πολλά τα πέναλτι.Μιλάμε για ένα πρωτάθλημα του μισό μηδέν.

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Δευ 15 Απρ 2019 00:18 »
Καλα ρε Λαμια εισαι με τα καλα σου? Που κολλανε οι οπαδοι στην κατρακυλα του ΠΑΣ και λες οτι φταινε κιολας?
Αντε σοβαρευτειτε.

O κόσμος αδιαφορεί και απέχει.

Δικαιολογημένα από τη μία, αλλά από την άλλη πάνω από τον ΧΒ μπαίνει η ομάδα.

Η ομαδα ειναι 3η απο το τελος και ο κοσμος μας ειναι 7ος στα εισιτηρια φιλε...και με τα ακριβοτερα διαρκειας.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Δευ 15 Απρ 2019 00:22 »
Καλα ρε Λαμια εισαι με τα καλα σου? Που κολλανε οι οπαδοι στην κατρακυλα του ΠΑΣ και λες οτι φταινε κιολας?
Αντε σοβαρευτειτε.

O κόσμος αδιαφορεί και απέχει.

Δικαιολογημένα από τη μία, αλλά από την άλλη πάνω από τον ΧΒ μπαίνει η ομάδα.

Η ομαδα ειναι 3η απο το τελος και ο κοσμος μας ειναι 7ος στα εισιτηρια φιλε...και με τα ακριβοτερα διαρκειας.
Αν έχεις αντιπάλους λεβαδειακούς, απόλλωνες, ξάνθες, λάρισα με κούγια πρόεδρο θα είσαι εβδομος
Κι ακόμα αν θεωρείς ότι τα 1500 εισιτήρια είναι ο κόσμος του ΠΑΣ είμαστε για κλάμματα

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Δευ 15 Απρ 2019 00:24 »

Αυτός ο τραγικός ΠΑΣ θα είχε σωθεί ήδη αν δεν υπήρχαν τα κοράκια.Αυτό είναι ένα θέμα.
Ακόμα και η Ξάνθη θα μπορούσε να πέσει φέτος με τα πολλά τα πέναλτι.Μιλάμε για ένα πρωτάθλημα του μισό μηδέν.
Εγώ νομίζω ότι είναι λάθος να πιστεύουμε ότι το πρόβλημα της ομάδας μας είναι η διαιτησία.
Όχι ότι δεν μας αδίκησαν σε πολλά, αλλά κρύβουμε τα προβλήματα κάτω απο το χαλί και νομίζουμε ότι δεν υπάρχουν.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Δευ 15 Απρ 2019 00:40 »
Όχι ακριβώς.Το ότι μας έχουν σφάξει φέτος δεν σημαίνει ότι ξεχνάμε τα υπόλοιπα.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Δευ 15 Απρ 2019 00:48 »
Ποια ειναι τα υπολοιπα?

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Δευ 15 Απρ 2019 00:50 »
Ρε παιδια για το σημερινό παιχνιδι θα πουμς τίποτα?
Ξαναλεω οτι τα κοράκια ηρθαν με αποστολή και την εξετελεσαν μια χαρα...
Σε κλειστό παιχνίδι ειχαμε τρεις κλασικές ευκαιρίες 2  με τον Μάνο και μια με τον Κριζμαν που καναμε γκολ.. Και ακυρώθηκε..

Σημςρα μας στέρησαν την νίκη...
....

Αποσυνδεδεμένος Sven

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Δευ 15 Απρ 2019 01:23 »
Η αλήθεια είναι ότι θέλω να κράξω και σίγουρα τελευταία θα έκραζα τη διαιτησία...
Το τι γίνεται τις τελευταίες αγωνιστικές κάθε χρόνο δεν το μάθαμε πρώτη φορά σήμερα...
Νομίζω η στιγμή είναι κρίσιμη, έχουν μείνει 2 αγώνες ακόμα και η ομάδα χρειάζεται την υποστήριξή μας, τόσο στο ματς με τον Πανιώνιο, όσο και στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Δεν ωφελεί σε κάτι η απόδοση ευθυνών σε αυτό το σημείο, παρά μόνο η συσπείρωση. Ας τελειώσει το μαρτύριο και τότε θα τα πούμε πάλι...

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #139 στις: Δευ 15 Απρ 2019 02:18 »
Άι στα σκατά

Άμα τον είχε θάψει το πέταλο στο ταρτάν με συνοπτικές διαδικασίες θάφταιγε η βία στα γήπεδα.

Τα λέμε Νέα Σμύρνη.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Δευ 15 Απρ 2019 05:44 »
H ομάδα είχε την τύχη στα χέρια της, δυστυχώς δεν την έχει πια. Δεν είμαστε 100% χαμένοι, περάσαμε όμως κάτω από τον πήχη, έπρεπε να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Δεν έχει νόημα η επικέντρωση στη διαιτησία, ούτε σε αποτελέσματα που ήρθαν σε άλλα γήπεδα. 

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Δευ 15 Απρ 2019 08:49 »
Μαυρίλα

1. Φοβερό Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η ομάδα που επρεπε να πέσει για χρέη (Βαζελος -εμείς πέσαμε θυμίζω) και σώθηκε την τελευταία στιγμή με ψήφο Γαυροχανουμιων,  καθορίζει την μοίρα του πρωταθλήματος της επόμενης χρονιάς. 6 βαθμούς τους πήρε η ΦΟΦΗ

2. Είμαστε ανίκανοι να βάλουμε γκόλ- ναι αλλά σημερα το έβαλες και ήταν και γκολάρα

3. Έπρεπε να φύγει ο Πετρακης απο το Σεπτέμβριο. Ευθύνεται ολοκληρωτικά για τις μεταγραφές και για το ότι δεν εχουμε κεντρο να παραξουμε φάσεις.

4.
Παράθεση
Πανστρατιά για το τελευταίο ματς με τον ΠΑΟΚ. Να μην πατήσει κανείς βρωμιάρης το βρωμοπόδαρό του στο Ζωσιμάδες.Να γεμίσουμε ασφυκτικά το γήπεδο.
"Βολικά" καποιοι οργανωμένοι άναψαν πυρσό χτες. Το ματς με τον ΠΑΟΚ θα το δουμε απο τις τηλεοράσεις.- Βολεύει

5. Οσοι πιστεύουν οτι η ΕΡΤ θα πληρώσει του χρόνου λεφτα, απατούνται οικτρά.

Η ΕΡΤ του χρόνου μπορει να αλλάξει ΑΦΜ

Διοικητική ανεπάρκεια, ανικανότητα προπονητή, αδιαφορία μέτριων παικτών.
ΑΥΤΑ φταίνε

Άντε και του χρόνου με την Μηχανιώνα να πανηγυρίζουμε...

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Δευ 15 Απρ 2019 08:55 »
Ηδη το αποτελεσμα του ΟΑΚΑ εχει δημιουργησει αρνητικο ντορο σε ολα τα ΜΜΕ , και τεραστιο θυμο αναμεσα στους βαζελους.
Ολοι μιλουν ( αμεσα η εμμεσα ) για ενα ‘’δωρο ‘’ , ενω εμφανεστατα τιθενται κατηγοριες (αμεσα η εμμεσα ) οτι η ομαδα του Αλαφουζου ΔΕΝ χτυπησε το παιχνιδι.

Εν οψει της αποφασης για τον υποβιβασμο της ξευτιλισμενης ομαδουλας του Πετρακη , η οικογενεια του ΠΑΣ πρεπει να εκμεταλευτει το momentum και να κανει οσο θορυβο μπορει προς πασαν κατευθυνση.

Πιθανον να μην κερδισουμε τιποτα , αλλα τουλαχιστον να ξεμπροστιασουμε οσο γινεται τα κεντρα των αποφασεων που επελεξαν με το ‘’ ετσι θελω’’ να σωσουν τον ΟΦΗ και να σβησουν την ποινη του ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ για ΣΤΗΜΕΝΟ ματς.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Δευ 15 Απρ 2019 09:19 »
Αν η ομάδα έχει φτάσει να έχει ακόμα ελπίδες, οφείλεται στο ότι δεν αλλάξαμε προπονητή. Αν είχαμε αλλάξει προπονητή θα ήμασταν ήδη πεσμένοι.
Ο Απόλλωνας άλλαξε προπονητή; Άλλαξε. Έπεσε.
Ο Λεβαδειακός άλλαξε προπονητή; Άλλαξε. Έπεσε.
Ο ΟΦΗ άλλαξε προπονητή; Άλλαξε. Κανονικά θα είχε πέσει-ακόμα δεν έχει σωθεί.
Η Λάρισα άλλαξε προπονητή; Άλλαξε. Ακόμα δεν είναι σωμένη.
Ο Αστέρας άλλαξε προπονητή; Άλλαξε. Παλεύει για τη σωτηρία.

Κανείς ανταγωνιστής δεν τα πήγε καλύτερα επειδή άλλαξε προπονητή. Κάποιοι μάλιστα τα πήγαν χειρότερα αφότου άλλαξαν. Δεν έχει βάση αυτό το επιχείρημα. Το αν θα πρέπει να παραμείνει είναι άλλη κουβέντα.

Η μοναδική ομάδα που βοηθήθηκε από την αλλαγή προπονητή ήταν ο Άρης. Και ο νυν προπονητής του όμως έφτασε στο παρά ένα για να απολυθεί-ενώ η ομάδα τους έκανε μεγάλο μεταγραφικό άνοιγμα το χειμώνα. Θα μπορούσε κάποιος να αναφέρει τη Λαμία αλλά ο Χάβος πήγε εκεί αρχές Σεπτέμβρη, δεν είναι το πιο σωστό παράδειγμα.

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Δευ 15 Απρ 2019 09:35 »
Μεγάλη στεναχώρια σήμερα!
Όντως δεν υποβιβαστήκαμε ακόμα αλλά οι πιθανότητες δεν είναι πια υπέρ μας.

Σήμερα αν και η ομάδα δεν είχε τόσο πάθος όσο θα θέλαμε, δεν μασούσε σίδερα, εντούτοις είχε ένα καλό 15λεπτο που θα μπορούσε να πάρει τον αγώνα. Στο σημείο αυτό είχε και το ακυρωθέν γκολ, που και εγώ πιστεύω ότι δεν είναι ανθρώπινο λάθος. Ο επόπτης είναι στην ευθεία, υπάρχει η γραμμή της μεγάλης περιοχής και μόνο ένας ανίδεος θα σήκωνε σημαιάκι. Νομίζω ότι δεν ήταν ανίδεος ο συγκεκριμένος.

Είχαμε όμως και νεκρά διαστήματα, πολύ μεγάλα. Ουσιαστικά σπαταλήσαμε όπως πάντα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού, μη παίζοντας όπως πρέπει. Ο Αστέρας είχε και αυτός ευκαιρίες. Ευτυχώς ο Νέοφυτος έκανε μεγάλο ματς. Μη τα ξαναλέμε, είναι κρίμα και άδικο, αυτό το παιδί να παίζει μόνο το τελευταίο διάστημα, βλέποντας τόσο καιρό να χάνουμε βαθμούς από λάθη τερματοφυλάκα.

Το θέμα όμως είναι γιατί να φτάσουμε να παίζουμε την σωτηρία μας σε αγώνα με τον Αστέρα 3 αγωνιστικές πριν το τέλος? Η΄με τον Πανιώνιο την προτελευταία αγωνιστική. Γνώμη μου είναι ότι αν τελικά πέσουμε, θα έχουμε πέσει δίκαια. Παρά τα διαιτητικά λάθη και τις συναλλαγές που παραδοσιακά γίνονται μεταξύ ομάδων τις τελευταίες αγωνιστικές. Άλλωστε και ο ΠΑΣ τα τελευταία χρόνια δυστυχώς συμμετείχε σε αυτές τις συνδιαλλαγές. Όπως επίσης, και αν πάρουμε 3 βαθμούς από Πανιώνιο και 1-3 με ΠΑΟΚ, άντε να πείσεις την υπόλοιπη Ελλάδα ότι ήταν καθαροί και δεν μας τους έδωσαν. Όταν δεν έχεις κερδίσει ούτε έναν από τους αμέσους ανταγωνιστές σου σε μια ολόκληρη χρονιά πώς να σωθείς?

Δυστυχώς, η ομάδα όλη τη χρονιά (όπως και τις 3 προηγούμενες) έπαιζε πολύ "σοφτ" ποδόσφαιρο, ειδικά φέτος μάλιστα αρκετά κακό για 20 τουλάχιστον αγωνιστικές. Δεν μπορείς να μιλάς για ατυχίες σε τόσο πολλούς αγώνες, και ότι θα πάρεις στο τέλος ότι αξίζεις. Το τέλος φτάνει, και τι παίρνεις τελικά??

Ο χοντρός είναι ο μέγας υπεύθυνος για αυτό το χάλι.  Νομίζω πια όλοι το έχουν καταλάβει. Ακόμα και οι ελάχιστοι εναπομείναντες θαυμαστές του αρχίζουν και λιγοστεύουν. Αυτός απογύμνωσε την ομάδα, αυτός διάλεξε να έχει το χαμηλότερο μπάτζετ της κατηγορίας ενώ είχε τα περισσότερα έσοδα από πωλήσεις, αυτός κράτησε τον "κουρασμένο" Πετράκη το περασμένο καλοκαίρι, αυτός μπλέχτηκε σε παρασκηνιακά παιχνίδια με τον εκάστοτε δυνατό. Έστω και έτσι όμως θα μπορούσε τουλάχιστον να είχε σώσει τη χρονιά. Το μοιραίο του λάθος για μένα όμως είναι ότι κράτησε τον Πετράκη τα Χριστούγεννα μετά το διασυρμό από την ΑΕΚ με 0-4 ή και νωρίτερα.

Μακάρι να ήταν το τέλος εποχής  όπως λέει ο pasoles07. Φοβάμαι όμως ότι δεν είναι έτσι δυστυχώς. Ο ίδιος άλλωστε το διέψευσε κατηγορηματικά σήμερα. Ούτε μία στο δισεκατομμύριο λέει. Η κονόμα θα είναι μεγάλη και στη SL2. Όπως έχω γράψει και στο τόπικ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ με 1,5 μύριο έσοδα, θα μπορέσεις άνετα να σταθείς με ένα μπάτζετ 500.000. Ποιός ο λόγος να αφήσει κέρδος 1 ακόμα εκατομμυρίου?

Υ.Γ. Συγνώμη για όσα είναι εκτός θέματος του σημερινού αγώνα, αλλά εν τη ρύμη του λόγου, μπορείς να πας από το ένα στο άλλο θέμα.
Υ.Γ.2. Ας το παλέψουμε όσο μπορούμε, ας προσπαθήσουμε να πάρουμε 6 βαθμούς στα 2 τελευταία ματς και εδώ θα μαστε να τα ξαναπούμε, είτε τα καταφέρουμε είτε όχι. Όλοι εδώ μέσα είμαστε ΠΑΣ και θα συνεχίσουμε να είμαστε, ενώ ΧΒ και Πετράκηδες είναι περαστικοί

Συμφωνώ σε όλα, με κάλυψες πλήρως και θα έγραφα ακριβώς τα ίδια
με λίγα λόγια είναι η ανασκόπηση της φετινής χρονιάς που μας οδήγησε εδώ

Δεν περιμένω να σωθούμε αγωνιστικά στα 2 τελευταία παιχνίδια, αμφιβάλω αν πάρουμε πάνω από ένα βαθμό ακόμα

Το ποτήρι της πίκρας όπως έγραψε κι ένας σύνταυρος θα το πιούμε μέχρι τέλους, ακούγοντας τους αιώνιους να μας φωνάζουν "εκεί εκεί στη β' εθνική" και βλέποντας τους ούγκανους να σηκώνουν την κούπα στους ζωσιμάδες.

Το μόνο θετικό που βλέπω είναι η ελπίδα στην επόμενη σεζόν να δούμε επιτελούς κάτι διαφορετικό είτε στην πρώτη είτε στην δεύτερη εθνική γιατί κουραστήκαμε με τα ίδια και τα ίδια

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Δευ 15 Απρ 2019 09:45 »
....πάλι μερικοί πέσαν απ τα σύννεφα,πάλι ανακαλύψαμε, μόλις,σε τι πρωτάθλημα παίζουμε,πάλι αναρωτιόμαστε τους λόγους που πέσαμε(κ απορώ πως δεν αναφέρεται η περίπτωση του να είμαστε ματιασμένοι).....σε κάθε ματς,εδώ κ καιρό ψάχνουμε την ελπίδα "σωτηρίας",κ μετά το τελικό σφύριγμα του κόρακα,μεταθέτουμε τις ελπίδες μας για το επόμενο...έτσι δεν ΠΑΣ πουθενά! ο χριστοβασίλης,ίσως δεν πήρε χαμπάρι από νωρίς οτι το θκο του μαγαζί πάει κατά διαόλου,με αποτέλεσμα τη θκή του χασούρα,που δεν έχει σε τίποτα να κάνει με το "κόστος" του φίλαθλου /οπαδού του ΠΑΣ.....κρίμα είναι που πέσαμε,κ δεν τρέφω καμιά ελπίδα για τα ματς με νιωνιο κ ορκ,(τα τσογλάνια που κάναν τις βλαχομαγκιές στους νιωνιους στον πρώτο γύρο με αποτέλεσμα να μας περιμένουν εκεί στη πλατεία με τις χειρότερες προθέσεις,θα ρθουν προς τα κάτω?),αλλά με τα χάλια που έχουμε αμφιβάλω αν είναι άδικο..... >:(
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Δευ 15 Απρ 2019 09:58 »
Δυο παρατηρησεις

1....
Μεταγραφες Ιανουαριου ΠΑΣ και Οφη, ομαδες που θελανε να δυναμωσουνε και σωσουνε την κατηγορια

ΠΑΣ
Σεγκερασβιλι
Παντελιτς
Καργας

ΟΦΗ
Φερειρα
Σακορ...Γκετεμποργκ
Βαζ.....πολυ καλος παιχτης
Γιακουμακης
Ναμπι.....Νταντι
Περσον
Γιαννουλης
Μπραουν....Φορτουνα Σιταρντ

2.......

Ο προεδρος εδωσε συνεντευξη για πρωτη φορα φετος
Εφτασε μεσα Απριλιου για να μας πει τι?????????

Οτι δεν φευγει απο την ομαδα

Λές και οταν ειναι προεδρος υπαρχει για την ομαδα και ενδιαφερεται

Αι ωρε τραβα ρε μαλακα φυγε
Αρκετα οικονομησες ρε βλακα,αει αδειασε μας την γωνια επιτελους
Δεκαρα δεν δινεις για την ομαδα παρα μοναχα για την τσεπη σου ενδιαφερεσαι μονο και πως θα κανεις κονομες

Ποσο θα αδειασεις τι γηπεδο ακομα
ΕΧΕΙΣ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΡΕ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΕ

Ανακοινωση στηριξης για τον αγωνα με την Τριπολη εστειλε ο ερασιτεχνης
Η  ΠΑΕ ομως δεν χαμπαριαζει

Το μονο που την ενδιαφερει ειναι να μην αναψουνε καπνογονα και να πληρωσει

Σε ποια ΠΑΕ γινονται αυτα ρε μπουστη μου

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 15 Απρ 2019 10:06 από ayuto1966 »

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #147 στις: Δευ 15 Απρ 2019 10:08 »
Δεν χωνεύεται ρε παιδιά το χθεσινό με τίποτα.

Οι χειρότεροι εφιάλτες γίνανε πραγματικότητα.

Προδιαγεγραμμένοι εφιάλτες, τους βλέπαμε τόσα χρόνια τώρα.

Οι δύο πουστοομάδες η βαζέλα και η ΦΟΦΗ τι στα σκατά αλισβερίσι έκαναν; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Πάλι αυτοί οι δύο μπροστά μας. Αρχίζω και αναρωτιέμαι μήπως υπάρχει μοίρα τελικά.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Δευ 15 Απρ 2019 10:12 »
Πλην της αλλης ερχονται και εκλογες...

Ο Οφη δεν πεφτει κατηγορια για το στημενο
για προφανεις λογους

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member