Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης 28η αγωνιστικη  (Αναγνώστηκε 22585 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης 28η αγωνιστικη
« Απάντηση #25 στις: Πεμ 11 Απρ 2019 18:35 »
Νομιζω αυτο το ματς θα το παρουμε. Το ματς του πρωτου γυρου ,το χασαμε περιπου στα χασομερια .Μαγικη εικονα αυτος ο ασσος, με καθολικη δικη μας πρωτοβουλια και με καλασικες ευκαιριες.Ποια Τριπολη μωρε λεβεντες;;; Νομιζω οτι ο χειροτερος εχθρος μας για αυτο ματς, ειναι το ανεξηγητο δεος που υπαρχει απο καποιους ως προς αυτη την ομαδα.Λες και θα παιξουμε με την Μπαρτσελονα......Αν υπαρχει μια Μπαρτσελονα σ αυτη την αναμετρηση, αυτη ειμαστε εμεις σαν ΠΑΣ [ως ονομα και φανελα].Δεν χρειαζεται κανενας φοβος. Σκουπρα ειναι. Θελει αποφασιστικοτητα,καθαρο μυαλο  και πιασιμο απο τον λαιμο απο το πρωτο λεπτο. Προβλεψη 3-1 τελικο σκορ. ΥΓ .Παρακληση ρε λεβεντες . Αν γεμισουμε οσο πιο πολυ μπορουμε το γηπεδο  αυτη την Κυριακη, νομιζω οτι θα εχουμε κανει το χρεος μας για να σωσουμε την ομαδα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Πεμ 11 Απρ 2019 23:08 »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-Αστέρας Τρίπολης

Ο Πρόεδρος και η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αισθάνεται την ανάγκη να καλέσει του Γιαννιώτες Φιλάθλους, να ενισχύσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας στο πολύ κρίσμο παιγνίδι με τον Αστέρας Τρίπολης στο γήπεδό μας.

Σας καλούμε όλους στους «Ζωσιμάδες» την Κυριακή 14/4/2019 στις 7 μ.μ. να γίνουμε ο 12ος παίκτης της ομάδας μας και να κάνουμε το αποφασιστικό βήμα για την παραμονή μας στην Super League.

Σας ευχαριστούμε
fcpasgiannina.gr

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Παρ 12 Απρ 2019 12:17 »
Το καλο ειναι οτι δεν παιζει ο Καλτσας.Παμε για το μηδεν πισω και το μισο μπροστα :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Παρ 12 Απρ 2019 13:03 »
Να μπουνε δυνατα απο την αρχη και να τη γαμησουν τη μπασταρδη κωλο ομαδα.

Κερδιζεις σωθηκες 90% και σας το υπογραφω εγω.
Δεν κερδιζεις σε εχουν τελειωμενο.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Παρ 12 Απρ 2019 14:10 »
Να μπουνε δυνατα απο την αρχη και να τη γαμησουν τη μπασταρδη κωλο ομαδα.

Κερδιζεις σωθηκες 90% και σας το υπογραφω εγω.
Δεν κερδιζεις σε εχουν τελειωμενο.
δεν σε εχουν τελειωμένο,εισαι τελειωμένος αν δεν κερδίσεις....!
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Παρ 12 Απρ 2019 15:26 »

Ο Πρόεδρος και η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αισθάνεται την ανάγκη να καλέσει του Γιαννιώτες Φιλάθλους, να ενισχύσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας στο πολύ κρίσμο παιγνίδι με τον Αστέρας Τρίπολης στο γήπεδό μας.

Σας καλούμε όλους στους «Ζωσιμάδες» την Κυριακή 14/4/2019 στις 7 μ.μ. να γίνουμε ο 12ος παίκτης της ομάδας μας και να κάνουμε το αποφασιστικό βήμα για την παραμονή μας στην Super League.

Σας ευχαριστούμε
fcpasgiannina.gr

Βάλε κι ένα πριμ νίκης να σε δούμε ότι το εννοείς.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Παρ 12 Απρ 2019 16:09 »

Σας ευχαριστούμε
fcpasgiannina.gr

Σου λεει κατσε μην γινει καμια στραβη και κερδισουνε και αναγκαστει να πληρωσει.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Παρ 12 Απρ 2019 17:15 »
Η ανακοίνωση είναι του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ.ΌΧΙ ΤΗΣ ΠΑΕ.

Παράθεση
Όλοι μαζί να στηρίξουμε τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη νίκη
Τον πιο κρίσιμο αγώνα της φετινής χρονιάς, κι έναν από τους πιο κρίσιμους που έχει δώσει τα τελευταία χρόνια δίνει την Κυριακή ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην προσπάθεια που κάνει η τοπική μας ομάδα να μείνει στην κορυφαία κατηγορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου δεν περισσεύει κανείς.

Οφείλουμε όλοι μαζί να στηρίξουμε την ομάδα μας στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Να κάνουμε τους «Ζωσιμάδες» να θυμίζουν την έδρα στην οποία λύγισαν οι «μεγάλοι» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Δήμος Ιωαννιτών ήταν, είναι και θα είναι πάντα στο πλευρό του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ειδικά τώρα που μια ολόκληρη χρονιά παίζεται σε ένα παιχνίδι.

Ας είμαστε όλοι εκεί να βοηθήσουμε τον «Άγιαξ της Ηπείρου» να πάρει τη νίκη.
ioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Παρ 12 Απρ 2019 17:38 »

Σας ευχαριστούμε
fcpasgiannina.gr

E τι πως ποτε??????

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

Κανενα καλαμακι και αυτο χωρις ντελιβερι..Γιατι να πληρωσει φιλοδωρημα
Για την Παε ρε γαμωτο
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Παρ 12 Απρ 2019 18:37 »
Παράθεση
Η ανακοίνωση είναι του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ.ΌΧΙ ΤΗΣ ΠΑΕ.

Πιο πιθανό είναι να δωσει πριμ ο ερασιτεχνης παρα η παε

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Παρ 12 Απρ 2019 19:31 »
Ναι δεν το ειδα.....

Γραφει ανακοινωση ο Ερασιτεχνης
και η Παε στα μπρικια της'

Μιλαμε δεν υπαρχουνε

Και το αστειο ειναι οτι υπαρχουνε ΑΚΟΜΑ ανθρωποι που υποστηριζουνε την ΠΑΕ,ποια ΠΑΕ?Τον Χριστοβασιλη θελω να πω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Παρ 12 Απρ 2019 19:50 »
Ναι δεν το ειδα.....

Γραφει ανακοινωση ο Ερασιτεχνης
και η Παε στα μπρικια της'

Μιλαμε δεν υπαρχουνε

Και το αστειο ειναι οτι υπαρχουνε ΑΚΟΜΑ ανθρωποι που υποστηριζουνε την ΠΑΕ,ποια ΠΑΕ?Τον Χριστοβασιλη θελω να πω
Πεστα αγορι μου.
AΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ο ερασιτεχνης.Βγαζει ανακοινωση υποστηριξης στην ΠΑΕ του Χριστοβασιλη!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Παρ 12 Απρ 2019 20:04 »
Πάμε σε ένα σημαντικό παιχνίδι και τα θέματα που απασχολούν είναι ο Πετράκης και ο Χβ.
Καμιά κουβέντα για ποδόσφαιρο.Καμιά κουβέντα για κερκίδα.Πετράκης Χβ και άγιος ο θεός.
Δεν ξεκολλάει το κεφάλι από εκεί.Δεν υπάρχει τίποτα άλλο.Να σχολάμε και με την Τρίπολη να βάλουμε και τα άπαντα του παοκ.Να είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.
Κολλημένη βελόνα.Καμιά δημιουργικότητα.Καμιά φαντασία.Τίποτα.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Παρ 12 Απρ 2019 20:19 »
Μιχαήλ

Μουκουβάλας

Τζημό

Καργας

Μιχαήλ

Λασα

Κάστρο

Νικολιάς

Πάντελιτς

Παμλίδης

Αθανασιάδης

Θέλω να παίξει ο Κριζμάν αντί για τον Παμλίδη, αλλά στην Κρήτη, δεν μου άρεσε καθόλου.

Πάμε γερά!!! :mono: :mono: :mono: :mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 12 Απρ 2019 20:25 από apnea73 »
....

Αποσυνδεδεμένος papakostas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Παρ 12 Απρ 2019 20:50 »
Να λοιπόν που έφτασε η ώρα.Όχι η μεγαλύτερη,έχουμε περάσει πολλές τέτοιες εμείς ρε ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ.Έχουμε φάει με το κουτάλι βήτα και γάμα εθνικές και δεν κιοτεύουμε.Αλλά να ρε παλικάρια,για ένα γαμώτο,για αυτούς που μας άφησαν νωρίς,για εκείνους που τιμήσαν την φανέλα με τον ταύρο στο μέρος της καρδιάς,για μας που αλωνίσαμε όλη την χώρα και δεν αφήσαμε χωριό και πόλη να μη πάμε,ακόμη για τους γενίτσαρους βαζελοχανουμογαυρογιαννιώτες που παρακαλάνε να πέσουμε.Για όλα αυτά και ακόμη περισσότερα που ο καθένας ξεχωριστά κρύβει στην ψυχούλα του,πρέπει να είμαστε ΕΚΕΙ την Κυριακή.Ας αφήσουμε Πετράκη Χριστοβασίλη,γκρίνια ,μιζέρια,δεν είναι για εκείνη τη μέρα.Αυτή  την Κυριακή η ομάδα μας χρειάζεται όλους και δεν δικαιολογείτε κανείς να λείπει απ'αυτο το ραντεβού.Πάνω απ'όλα για την πόλη, την ομάδα και το σήμα στη φανέλα.

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Σαβ 13 Απρ 2019 00:53 »

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Σαβ 13 Απρ 2019 08:02 »
Μιχαήλ

Μουκουβάλας

Τζημό

Καργας

Μιχαήλ

Λασα

Κάστρο

Νικολιάς

Πάντελιτς

Παμλίδης

Αθανασιάδης

Θέλω να παίξει ο Κριζμάν αντί για τον Παμλίδη, αλλά στην Κρήτη, δεν μου άρεσε καθόλου.

Πάμε γερά!!! :mono: :mono: :mono: :mono:

ο τζημό έχει κάρτες οπότε στη θέση του λογικά θα μπεί ο Σκόνδρας και μπροστά λογικά θα παίξει πάλι Κρισμάν με Κλάους

ο Κρισμάν μπορεί να μην ήταν καλός στο ματς με τον οφη αλλά παραμένει ένας από τους καλύτερους και πιο σταθερούς σε απόδοση παίχτες μας και για μένα πρέπει να ξεκινήσει

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Σαβ 13 Απρ 2019 10:34 »
Και εγω τον θελω μεσα, απλα να ειναι συγκεντρωμενοι....

Παμε... :pas: :pas: :pas: :pas: :pas:
....

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Σαβ 13 Απρ 2019 10:48 »
Κρισμαν και Νικολιας,αντε και Κλαους ειναι οι πιο ποιοτικοι μας παιχτες και πρεπει να παιξουν!

Αλλα ο προπονητης ξερει καλυτερα!
Το ειπα εγω αυτο;; Το ειπα,αντε να παρουμε αυτο το ματς!!!!! :dab: :dab: :dab: :pas:

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Σαβ 13 Απρ 2019 16:50 »
Αύριο ΑΠΑΙΤΩ οι 11 παίχτες μας να τρώνε σίδερα, να γυαλίζει το μάτι τους, να αστράφτει, να έχουν πάθος για τη νίκη.

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Σαβ 13 Απρ 2019 20:32 »
Παράθεση
Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Βλάχος, Κώτσιρας, Τασουλής, Martinez, Valiente, Bellocq, Iglesias, Munafo, Rolle, Τσιλιανίδης, Fernandez, Salas, Μανιάς, Δουβίκας, Αραβίδης
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Σαβ 13 Απρ 2019 21:50 »
Δεν σηκώνει τακτική και αγωνιστική προσέγγιση από την κερκίδα το αυριανό ματς.

Το ματς αυτό είναι από εκείνα που θα πρέπει να το παίρνει ο τσαμπουκάς, το πάθος, η επιμονή και υπομονή από όλα τα μέλη του club που λέγεται ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Παίκτες, προπονητικό τημ, οπαδοί, πρέπει αύριο να πάρουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το τρίποντο!

Ρίχνει βροχή στα Γιάννενα, τουλούμια και πθανότατα και αύριο θα ρίχνει.
Το ματς θα πάει στη δύναμη.

Αυτό που έκανε η ΕΠΣΗΠ με τα ματς των τοπικών, ίσως θα έπρεπε να σκεφτούν να το κάνουν σε κάθε ματς του ΠΑΣ, εντός. Θα είχαμε στο γήπεδο 300-500 άτομα περισσότερα.

Δεν γράφω άλλο, ζω κι αναπνέω για να μου κλείσει η φωνή αύριο στο γήπεδο!

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Σαβ 13 Απρ 2019 22:58 »
Δεν εχει πολλα λογια. Οι παχτες πρεπει να μιλησουν. Ουτε συστηματα, ουτε στρατηγικες, ουτε τιποτε. Μονο η ψυχη. Αυριο παιζει ο ΠΑΣ ενα απο τα πιο σημαντικα παιχνιδια στην ιστορια του,κοντρα σε μια ομαδα  κατασκευασμα να μην την πω φαντασμα που με νυχια και με δοντια προσπαθουν ανεπιτυχως να μας την λανσαρουν ως προτυπο. Αληθεια οι συνταυροι που ονειρευονται ενα τετοιο διοικητικο μοντελο για την ομαδα μας,γνωριζουν τι ειναι αυτοι οι ανθρωποι της τροπολιτσας;;; Τι ακριβως κανουν;;;. Τελος παντων .Ασσος απο ημιχρονο θελω για να αποφυγω και τις συγκινησεις που δεν αρμοζουν σε ηλικιες σαν την δικη μου. Αν ομως ημουν νεοτερος ,θα γουσταρα γκραν γκινιολ. με με ντουε ημιχρονο 3-1 τελικο.

Αποσυνδεδεμένος esposito84

• OtherFans
  • Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Σαβ 13 Απρ 2019 23:48 »
Καλησπέρα ρε ΜΑΓΚΕΣ Ηπειρώτες. Η τύχη τα έφερε έτσι που στην ουσία όλοι περιμένουμε το αυριανό αποτέλεσμα του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρα Τρίπολης για να διαπιστώσουμε το σύνολο των βαθμών που θα χρειαστούν. Δεν κερδίζετε αύριο ; Μια απλή νίκη με τον Απόλλωνα μου φτάνει. Κερδίζετε ; Θα γίνει της "μουρλής" και εκτιμώ πώς εσείς σώζεστε...σίγουρα. Τι προβλέπω; Δεν μπορώ να εκτιμήσω τίποτα,το αυριανό είναι ΕΝΑ ματς, θέμα ΗΜΕΡΑΣ καθαρά. Θα σας πω ΜΟΝΟ το εξής. "Μπαρουτοκαπνισμένη" και "καλοπληρωμένη" ομάδα ο Αστέρας. Κακή ομάδα, δεν παίξανε αυτό που αναμένανε βάση ρόστερ, αλλά στο τέλος μετράνε πολλά πράγματα και σε αυτά ΑΥΤΟΙ έχουν δείξει δυνατοί.

Εγώ προσωπικά ΑΠΕΧΩ από την ομάδα μου, την Ξάνθη, απέχω συνειδητά. Κάποια στιγμή το 2014 σε αγώνα Ξάνθη-Παναθηναϊκού 3-1 βοηθήσαμε την ομάδα 7000 κόσμος να πάει στα μπαράζ. Το παιχνίδι υπάρχει στο youtube. Άντε να κινητοποιηθούμε να τρέξουμε, χωρίς να το ζητήσει ο Πανόπουλος. Αντίστοιχα τρέχαμε στο Βικελίδης 4000 κόσμος να σώσουμε την ομάδα με τον Βόλο την ίδια σεζόν. 2000 κόσμος στο Καυταντζόγλειο το 2010. Με χρονιές που ο κόσμος απείχε, στο τέλος στα πανηγυράκια ήρθανε να βοηθήσουνε. Πλέον όμως , όχι, απέχω. Αυτό που έγινε με τον ΠΑΟΚ ήταν η απόλυτη ΞΕΦΤΙΛΑ. Μας το ξαναέκανε πάλι με τους ΝοτιοΜακεδόνες, παλιά. Τώρα όμως παράέγινε.

Και respect στην Λάρισα γιατί μπορεί να είναι ο Κούγιας ο γνωστός...αλλά σε αυτά τα θέματα δεν μασάει ενώ έχουν και λαό. Θα περιφρουρούν αύριο την πόλη από το πρωί, όποιος είναι με κασκόλ ΠΑΟΚ θα δέχεται μασαζάκι για αυτό και έπεσε σύρμα. Επειδή λοιπόν η διοίκηση μου έχει ακριβά μεμονωμένα , καμία μετακίνηση στο γήπεδο , κανέναν πιτσιρικά από σχολεία και ακαδημίες κτλ..κτλ...αλλά τον Παοκ τον βοήθησε, ε όχι...περιμένω και εγώ με την σειρά μου μετά από 30 χρόνια στήριξης κάτι άλλο μέχρι να ξαναπάω.

Ποσώς με ενδιαφέρει αν σωθεί . Έτσι - σας το λέω- σκέφτεται και όλη η Ξάνθη πλέον . Μας πονάει, αλλά είναι η πραγματικότητα. Αν και δεν θέλω να πέσουμε κατά βάθος,ειλικρινά, εγώ σας θέλω στην Α!Εθνική μαζί μου. Δεν ξεχνάω πώς με αντιμετώπισε ο ΟΦΗ σε ματς σωτηρίας στο Ηράκλειο. Ξέρετε ποιος ΟΦΗ. Αυτός που εξαφανίζεται όταν φεύγει από το Ηράκλειο...Κάτι σαν τους βέρους Κρητικούς.
Καλό βράδυ σε όλους Γιαννιώτες.
ΟΦΗ-Τριπολη μαζί στην Β! Εθνική...

ΥΓ: Υπομονή με τον ΠΑΟΚ. Κλείστε τα μάτια σας.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Κυρ 14 Απρ 2019 10:25 »
Μαλιστα .Δεν μου λες ομως ρε λεβεντη μου, αν ειχαν  εφαρμοστει οι κανονες διαιτητικου δικαιου διεξαγωγης ποδοσφαιρικων αγωνων, ΑΟΞ-ΠΑΣ και ΠΑΣ -ΑΟΞ, που και στα δυο ματς ,γινανε οργια υπερ ΥΜΩΝ,[αει χαλασας πανοπουλε] ο βαθμολογικος πινακας θα ειχε  τωρα ΠΑΣ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ, ΑΟΞ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ.  Δεν σε βλεπω ζωηρο υποστηρικτη της αληθειας και του δικαιου  ομως φιλε μου.Αβα βα αυτα. Οσον αφορα το σημερινο ματς που εχουμε   με τον περιοδευων -πολυεθνικο θιασο, των  λ........... εμπορων ,ας γινει οτι θελει. Εγω σαν Γιαννιωτης, δεν θα βαλω μεζουρα συγκρισης ποδοσφαιρικα, ουτε με την Τροπολιτσα, αλλα  ουτε και με την βιοτεχνια του πανοπουλου. Ο ΠΑΣ  ειναι σε αλλο επιπεδο και κανενας  μη Γιαννιωτης , δεν προκειται να το καταλαβει ποτε.