Καλησπέρα ρε ΜΑΓΚΕΣ Ηπειρώτες. Η τύχη τα έφερε έτσι που στην ουσία όλοι περιμένουμε το αυριανό αποτέλεσμα του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρα Τρίπολης για να διαπιστώσουμε το σύνολο των βαθμών που θα χρειαστούν. Δεν κερδίζετε αύριο ; Μια απλή νίκη με τον Απόλλωνα μου φτάνει. Κερδίζετε ; Θα γίνει της "μουρλής" και εκτιμώ πώς εσείς σώζεστε...σίγουρα. Τι προβλέπω; Δεν μπορώ να εκτιμήσω τίποτα,το αυριανό είναι ΕΝΑ ματς, θέμα ΗΜΕΡΑΣ καθαρά. Θα σας πω ΜΟΝΟ το εξής. "Μπαρουτοκαπνισμένη" και "καλοπληρωμένη" ομάδα ο Αστέρας. Κακή ομάδα, δεν παίξανε αυτό που αναμένανε βάση ρόστερ, αλλά στο τέλος μετράνε πολλά πράγματα και σε αυτά ΑΥΤΟΙ έχουν δείξει δυνατοί.
Εγώ προσωπικά ΑΠΕΧΩ από την ομάδα μου, την Ξάνθη, απέχω συνειδητά. Κάποια στιγμή το 2014 σε αγώνα Ξάνθη-Παναθηναϊκού 3-1 βοηθήσαμε την ομάδα 7000 κόσμος να πάει στα μπαράζ. Το παιχνίδι υπάρχει στο youtube. Άντε να κινητοποιηθούμε να τρέξουμε, χωρίς να το ζητήσει ο Πανόπουλος. Αντίστοιχα τρέχαμε στο Βικελίδης 4000 κόσμος να σώσουμε την ομάδα με τον Βόλο την ίδια σεζόν. 2000 κόσμος στο Καυταντζόγλειο το 2010. Με χρονιές που ο κόσμος απείχε, στο τέλος στα πανηγυράκια ήρθανε να βοηθήσουνε. Πλέον όμως , όχι, απέχω. Αυτό που έγινε με τον ΠΑΟΚ ήταν η απόλυτη ΞΕΦΤΙΛΑ. Μας το ξαναέκανε πάλι με τους ΝοτιοΜακεδόνες, παλιά. Τώρα όμως παράέγινε.
Και respect στην Λάρισα γιατί μπορεί να είναι ο Κούγιας ο γνωστός...αλλά σε αυτά τα θέματα δεν μασάει ενώ έχουν και λαό. Θα περιφρουρούν αύριο την πόλη από το πρωί, όποιος είναι με κασκόλ ΠΑΟΚ θα δέχεται μασαζάκι για αυτό και έπεσε σύρμα. Επειδή λοιπόν η διοίκηση μου έχει ακριβά μεμονωμένα , καμία μετακίνηση στο γήπεδο , κανέναν πιτσιρικά από σχολεία και ακαδημίες κτλ..κτλ...αλλά τον Παοκ τον βοήθησε, ε όχι...περιμένω και εγώ με την σειρά μου μετά από 30 χρόνια στήριξης κάτι άλλο μέχρι να ξαναπάω.
Ποσώς με ενδιαφέρει αν σωθεί . Έτσι - σας το λέω- σκέφτεται και όλη η Ξάνθη πλέον . Μας πονάει, αλλά είναι η πραγματικότητα. Αν και δεν θέλω να πέσουμε κατά βάθος,ειλικρινά, εγώ σας θέλω στην Α!Εθνική μαζί μου. Δεν ξεχνάω πώς με αντιμετώπισε ο ΟΦΗ σε ματς σωτηρίας στο Ηράκλειο. Ξέρετε ποιος ΟΦΗ. Αυτός που εξαφανίζεται όταν φεύγει από το Ηράκλειο...Κάτι σαν τους βέρους Κρητικούς.
Καλό βράδυ σε όλους Γιαννιώτες.
ΟΦΗ-Τριπολη μαζί στην Β! Εθνική...
ΥΓ: Υπομονή με τον ΠΑΟΚ. Κλείστε τα μάτια σας.