Αποστολέας Θέμα: Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα 29η αγωνιστικη  (Αναγνώστηκε 27529 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα 29η αγωνιστικη
« Απάντηση #175 στις: Δευ 22 Απρ 2019 17:59 »

Σε ότι αφορά το χθεσινό παιχνίδι, αυτό που μου μένει σήμερα είναι η απορία
για το εάν αισθάνθηκα μεγαλύτερη απογοήτευση από την ομάδα, που ΔΕΝ μάσαγε σίδερα, όπως θα έπρεπε
ή από το κόσμο της ομάδας που ΔΕΝ βρέθηκε στο γήπεδο, όπως θα έπρεπε. Και για να είμαι πιο συγκεκριμένος
δεν αναφέρομαι στον απλό κόσμο, που σε κάποιον βαθμό ήταν εκεί, αλλά σε όσους δηλώνουν οργανωμένοι οπαδοί.
Αναρωτιέμαι ποιος ο λόγος ύπαρξης συνδέσμων, λεσχών κτλ...

Αλήθεια, από Γιάννενα μεριά, υπάρχει κάποια εικόνα για αυτό?
Ο λόγος απουσίας των οργανωμένων ποιός ήταν?
Ειλικρινά εάν έχει κάποιος κάποια σοβαρή εμπεριστατωμένη άποψη ή γνώση, ας απαντήσει.
Αρκεί βέβαια, να μην είναι απάντηση το ''έχει ξενερώσει ο κόσμος'' και άλλα τέτοια..

Εδώ δεν υπάρχουν πλέον οργανωμένοι στους Ζωσιμάδες θα υπάρχουν εκτός έδρας;
Το ξενερωμα δεν το θεωρείτε απάντηση; Κακως.
Φυσιολογικά δεν υπάρχει νορμάλ άνθρωπος που θα άντεχε επί τρία χρόνια να βλέπει το θέαμα που παρουσιάζει η ομάδα. Και άντε εμείς που είμαστε και μιας ηλικίας έχουμε αποκτήσει κάποιες συνήθειες με τον ΠΑΣ. Τα πιτσιρίκια που βλέπουν πλέον τσ.λ. τι να κάτσουν να δουν; Το σύνολο που έδεσε φέτος ο υποτιθέμενος, που δε μπορεί να αλλάξει 2η πάσα; ; Αυτό συνιστά κακοποίηση του αθλήματος που λέγεται ποδόσφαιρο και κανονικά θα έπρεπε να καλέσει τον υποτιθέμενο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας.
Όσο και λέει ο μπαμπάς για σφάξιμο, χτες υπήρχε ένας αγώνας Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ και όπως έγραψε ο Πάμπλο πιο πάνω, αυτοί αντί να μασάνε σίδερα, μασαγαν φελιζολ.......

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Δευ 22 Απρ 2019 18:00 »
Θα παρακαλουσα ,οποιον σεβεται και αγαπαει ,εστω και λιγο αυτη την ομαδα ,την ιστορια της και την πολη μας ,αυτες τις δυσκολες ωρες για ολους μας, να κοψει τα fake. Οποιος νομιζει οτι μιλαει με χαζους, ας αλλαξει πλευρο,συνομιλητες και προπαντων να σεβεται την οικογενεια του και τα παιδια του. ΤΕΛΟΣ.
επειδή εγώ ανέφερα το περιστατικό με την κόρη μου,σε μένα αναφέρεσαι;αν ναι,γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος να καταλάβω τι ενωεις...
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Δευ 22 Απρ 2019 18:03 »

Σε ότι αφορά το χθεσινό παιχνίδι, αυτό που μου μένει σήμερα είναι η απορία
για το εάν αισθάνθηκα μεγαλύτερη απογοήτευση από την ομάδα, που ΔΕΝ μάσαγε σίδερα, όπως θα έπρεπε
ή από το κόσμο της ομάδας που ΔΕΝ βρέθηκε στο γήπεδο, όπως θα έπρεπε. Και για να είμαι πιο συγκεκριμένος
δεν αναφέρομαι στον απλό κόσμο, που σε κάποιον βαθμό ήταν εκεί, αλλά σε όσους δηλώνουν οργανωμένοι οπαδοί.
Αναρωτιέμαι ποιος ο λόγος ύπαρξης συνδέσμων, λεσχών κτλ...

Αλήθεια, από Γιάννενα μεριά, υπάρχει κάποια εικόνα για αυτό?
Ο λόγος απουσίας των οργανωμένων ποιός ήταν?
Ειλικρινά εάν έχει κάποιος κάποια σοβαρή εμπεριστατωμένη άποψη ή γνώση, ας απαντήσει.
Αρκεί βέβαια, να μην είναι απάντηση το ''έχει ξενερώσει ο κόσμος'' και άλλα τέτοια..

Φυσιολογικά δεν υπάρχει νορμάλ άνθρωπος που θα άντεχε επί τρία χρόνια να βλέπει το θέαμα που παρουσιάζει η ομάδα. Και άντε εμείς που είμαστε και μιας ηλικίας έχουμε αποκτήσει κάποιες συνήθειες με τον ΠΑΣ. Τα πιτσιρίκια που βλέπουν πλέον τσ.λ. τι να κάτσουν να δουν; Το σύνολο που έδεσε φέτος ο υποτιθέμενος, που δε μπορεί να αλλάξει 2η πάσα; ; Αυτό συνιστά κακοποίηση του αθλήματος που λέγεται ποδόσφαιρο και κανονικά θα έπρεπε να καλέσει τον υποτιθέμενο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας.
Όσο και λέει ο μπαμπάς για σφάξιμο, χτες υπήρχε ένας αγώνας Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ και όπως έγραψε ο Πάμπλο πιο πάνω, αυτοί αντί να μασάνε σίδερα, μασαγαν φελιζολ.......
Ακυρη η απαντηση σου.Ο επομενος.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Δευ 22 Απρ 2019 18:05 »
Ακυρη ως προς τι;

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Δευ 22 Απρ 2019 18:21 »
Παράθεση
Όλα αυτά θα μπορούσαν να είναι λόγοι να μην πάει στο γήπεδο, για έναν φίλαθλο, όχι όμως για έναν οπαδό.
Το παράδοξο λοιπόν χθες ήταν πως οι φίλαθλοι ήταν εκεί.
Οι οπαδοί είναι κάτι άλλο και οι οργανωμένοι οπαδοί (θα έπρεπε να) έχουν άλλους κώδικες.
Εδώ μιλάμε για παραδοξότητα.
Ακόμη κι αν θες να στείλεις μήνυμα διαμαρτυρίας, βγάζεις μια ωραία ανακοίνωση και λες
δεν πάω για 1,2,3 λόγους.
Και προφανώς δεν αφήνεις σε χλωρό κλαρί τους "λόγους" αυτούς..

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Δευ 22 Απρ 2019 18:59 »
Εχω παρα πολυ καιρο να μπω στον καφενε και λογω υποχρεώσεων αρκετα ματς της φετινης ομαδας δεν τα ειδα. Αυτο ομως που παρατηρησα απο οσα ειδα και πραγματικα μου εκανε εντυπωση ειναι οτι στο 90% τους το παθος απο τους παιχτες,ΠΡΟΣΕΧΤΕ λεω το παθος οχι το ταλεντο κτλπ,ηταν αφαντο. ΑΥΤΟ ηταν και ειναι κατι το οποιο δε μπορω να το καταπιω ουτε απο τους παιχτες ουτε αντιστοιχα απο τον προπονητη που δε κανει κατι να αλλαξει αυτο. Πολλες φορες μαλιστα η λεξη που μου ερχοταν στο μυαλο για να περιγραψω αυτο που εβλεπα ειναι τσιγκολελετες. Με τσιγκολελετα λοιπον δεν εμεινε κανεις ή και να έμεινε θα ηταν καθαρα θεμα τυχης και πολλων χειροτερων ομαδων. Φετος λοιπον γιοκ η τυχη,γιοκ και οι λιγες ομαδες που έπεφταν ωστε να τη γλιτωσεις,βαλε σε αυτο την απουσια σοβαρου φορ και τραγικων σφυριγματων σε αρκετα ματς και εχεις το φετινο αποτελεσμα. Οσο και να ξερω που βρισκομαι απο την αποψη του επαγγελματικου ποδοσφαιρου αυτο δε σημαινει οτι θα μειωσω την ευθυνη του προεδρου και κατ'επεκταση του Πετρακη και τον παιχτων. Αυτοι εχουν το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης μη δημιουργώντας μια ομαδα που να μπορει να μεινει ευκολα στην κατηγορια ουτως ωστε στις ομορφιες των διαιτητων να μην καίγεται.

Λυπαμαι που το λεω αλλα η ομαδα σαν ομαδα ΔΕΝ εδειξε την απαραιτητη ορεξη για να μεινει....ειδικα στους τελευταιους τελικους!
Οπότε τα σφυριγματα των διαιτητων ηρθαν απλα να σφραγισουν το στραβο κλιμα.
Αξιο να αναφερω ειναι οτι ειτε εβλεπα τα πρωτα ματς ειτε τα τελευταια εβλεπα παιχτες που δε μπορουν να βρεθουν μεταξυ τους ουτε στα 2 μετρα...σα να βλεπεις ομαδα εντελως καινουργια σε φιλικο αυγουστου...ελα ομως που εχουμε Απριλη...αυτο ειναι καθαρα ευθυνη προπονητη...τιποτα αλλο...

Οσο για τον κοσμο...ναι εχει ξενερωσει...και ναι δε θα συσπειρωθεί οπως γινοταν τα παλια καλα χρονια...πλεον βαρεθηκε,κουραστηκε και αηδιασε...οσο και να την αγαπα αυτη την ομαδα...που την αγαπα αυτο ειναι σιγουρο...δε θα παει να δει μια ομαδα με προεδρο που κοροιδευει τους παντες,προπονητη που κοιμαται ορθιος και προκαλει με τις δηλωσεις του και παιχτες πολυ πολυ κατωτερους των περιστασεων που εκτος αυτου δε ψηνονται να παθιαστουν εστω με την ομαδα που παιζουν.

Για μενα νικη με παοκ κτλπ θα ειναι οσο βρωμικη ηταν και αυτη του οφη και της αελ με τους μεγαλους...αυτα για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους...οποιος θελει κατι τετοιο...δηλαδη μια ομαδα που δε μπορει να αλλαξει μια πασα ξαφνικα να νικησει τον πρωταθλητη κι αηττητο παοκ ας το θελει...για μενα η ομαδα εχει πέσει...και λυπαμαι που το λεω αλλα καλως πεφτει ΚΑΘΑΡΑ συμφωνα με το παθος που ειπα...με κλανιες αυγα δε βαφονται...και αυτο παει σε ολη την ΠΑΕ.

Προσωπικώς δεν εχω καμια διαθεση πλεον να στηριξω αυτο τον ΠΑΣ...και λυπαμαι πολυ για αυτο,ειδικα οταν σκεφτομαι οτι ξεκινησα να υποστηριζω αυτη την ομαδα στην Γ εθνικη...

Ελπιζω να γινει κατι και να μου αλλαξει την διαθεση εμενα αλλα κυριως του κοσμου της ομαδας γενικοτερα!

ΥΓ: Συγγνωμη για το μακροσκελες κειμενο.
ΥΓ2:ΜΟΝΟ ΠΑΣ!

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Δευ 22 Απρ 2019 19:04 »
Η ομαδα φετος επαιζε χωρις προπονητη και χωρις προεδρο οτι μπορουσαν εκαναν οι παικτες ΜΟΝΟΙ τους στον αγωνιστικο χωρο και με κοντρα διαιτησια αρα εγινε το λογικο τι νομιζατε οτι θα γλυτωναμε?Παντως στα πελε μου πρωταθλημα της πλακας  πληρως αναξιοκρατικο δεν ξερω με το VAR του χρονου τι θα γινει ουτε με αυτο τους εχω εμπιστοσυνη καποια λαμογια θα σκεφτουν.Πετρακη να σε δω τωρα ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ(ικανο εχω τον ΧΒ να τον κρατησει) που θα βεις αλλους μαλακες να σε εχουν 5 χρονια στην καμπουρα τους ουτε γυρο δεν θα βγαλεις τυπε να το θυμαστε αυτο παιδες.

Αποσυνδεδεμένος Disorder Blue

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #182 στις: Δευ 22 Απρ 2019 20:07 »
Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν είναι ούτε η Α' Εθνική, ούτε οι επιτυχίες. Είναι οι πίκρες, οι ξενέρες, τα κλάματα και το πείσμα. Ο ΠΑΣ δεν είναι ούτε οι γραβατωμένοι χαρτογιακάδες, ούτε οι βρώμικες διοικήσεις. Ούτε οι κλαρινογαμπροί που κυνηγάνε την ποδοσφαιρική τους καριέρα, ούτε οι μαριονέτες που έρχονται για να φύγουν. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο κόσμος του. Kαι ο κόσμος του θα συνεχίζει να στέκεται στο πλευρό του και να τον αγαπά. Στα εύκολα και στα δύσκολα, ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι οι άνθρωποι σαν αυτά τα παιδιά και όσοι επιμένουν να τον στηρίζουν κόντρα σε όλους και σε όλα.

ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Δευ 22 Απρ 2019 20:14 »
Έγραψε ο Φαντομάς, αλλά και άλλοι αρκετοί: "Δεν έχω διάθεση να στηρίξω αυτόν τον ΠΑΣ".
Για μισό ρε λεβεντόπαιδα. Τι θα πει "αυτόν" και τον "άλλον" ΠΑΣ;

Εδώ υπάρχει ένα σχεδόν ...φιλοσοφικό ερώτημα: Γιατί είμαι ΠΑΣ και όχι ΑΕΚ / ΠΑΟΚ / ΟΣΦΠ / Ρεάλ / Γαλατάσαραϊ;
Το οποίο τίθεται πρώτα αντίστροφα: Γιατί ένας Γιαννιώτης / Αγρινιώτης / Τρικαλινός / Συριανός είναι ΑΕΚ / ΠΑΟΚ / ΟΣΦΠ / ΠΑΟ και όχι ΠΑΣ / Παναιτωλικός / ΑΟ Τρίκαλα / ΑΟ Σύρου; Ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές, διότι θέλει νίκες, χαρές και τίτλους. Θέλει να ετεροπροσδιορίζεται μέσα από αυτές. Και αυτές σπανίζουν στις επαρχιακές ομάδες. Όπως σπανίζει και το θέαμα, η μπαλάρα και η ανεξαρτησία.

Δε γίνεται βρε μάστορα να βάζεις όρους και να λες, είμαι ΠΑΣ αλλά υπό την προϋπόθεση ότι θα πετάει η ομάς. Δε γίνεται. Για κάθε μία χαρά θα έχεις τρεις στενοχώριες. Δε γίνεται να παίρνεις δυο-τρεις χαρές και να σηκώνεις μετά ένα βέτο απαιτώντας να μην ξαναφανεί στενοχώρια, ειδάλλως διάθεση στήριξης γιοκ.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Δευ 22 Απρ 2019 20:22 »
Για αυτο και μιλησα περι παθους κτλπ. για να μην παρεξηγηθώ.Δε με αφορά η κατηγορία έγινα ΠΑΣ στη Γ εθνικη χωρις να με νοιαζει καν.Αλλα με αυτο τον προεδρο και με αυτη τη γενικοτερη σταση της παε και ολο αυτο το προσωπο που βγαζει πραγματικα δε μου κανει καρδια να ασχοληθω οπως θα ασχολιομουν τα προηγουμενα χρονια ακομα και σε χαμηλοτερη κατηγορια. Εχει να κανει με αυτο που σου βγαζει αυτη η ομαδα. Δε ξερω αν καταλαβαινεις πως το λεω. Ισως να φταιει το ολο ιδεατο που εχουμε στο μυαλο μας για τον ΠΑΣ,για τη διαφορετικη αντιληψη που εχουμε γενικα με το αθλημα σαν ΠΑΣολεδες...δε ξερω...

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Δευ 22 Απρ 2019 20:35 »
Για αυτο και μιλησα περι παθους κτλπ. για να μην παρεξηγηθώ.Δε με αφορά η κατηγορία έγινα ΠΑΣ στη Γ εθνικη χωρις να με νοιαζει καν.Αλλα με αυτο τον προεδρο και με αυτη τη γενικοτερη σταση της παε και ολο αυτο το προσωπο που βγαζει πραγματικα δε μου κανει καρδια να ασχοληθω οπως θα ασχολιομουν τα προηγουμενα χρονια ακομα και σε χαμηλοτερη κατηγορια. Εχει να κανει με αυτο που σου βγαζει αυτη η ομαδα. Δε ξερω αν καταλαβαινεις πως το λεω. Ισως να φταιει το ολο ιδεατο που εχουμε στο μυαλο μας για τον ΠΑΣ,για τη διαφορετικη αντιληψη που εχουμε γενικα με το αθλημα σαν ΠΑΣολεδες...δε ξερω...

Μα, μέσα στις στενοχώριες περιλαμβάνεται και η έλλειψη πάθους, και "αυτό που βγάζει αυτή η ομάδα". Αυτό δε μας θλίβει περισσότερο όλους; Που δεν φαίνεται να υπάρχει μια σπίθα, έστω ισχνή; Πέρσι ακόμα λέγαμε ότι η ομάδα αρνιόταν να χάσει και φέτος η σκληράδα πήγε περίπατο.
Ε, εδώ ακριβώς πάει το "στα δύσκολα" από το " ΠΑΣ στα εύκολα και στα δύσκολα".

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Δευ 22 Απρ 2019 20:50 »
Είναι μια ωραία κουβεντούλα περί νοοτροπίας Έλληνα φιλάθλου που μας περιλαμβάνει και εμάς.Πως αντιμετωπίζεται ένας σύλλογος στην Ελλάδα.Πως στο εξωτερικό.Πως ίσως θα μπορούσαμε να αλλάξουμε την νοοτροπία που υπάρχει σε κάτι καλύτερο.Δύσκολο βέβαια η αλήθεια είναι.

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Δευ 22 Απρ 2019 22:49 »
Παράθεση
Όλα αυτά θα μπορούσαν να είναι λόγοι να μην πάει στο γήπεδο, για έναν φίλαθλο, όχι όμως για έναν οπαδό.
Το παράδοξο λοιπόν χθες ήταν πως οι φίλαθλοι ήταν εκεί.
Οι οπαδοί είναι κάτι άλλο και οι οργανωμένοι οπαδοί (θα έπρεπε να) έχουν άλλους κώδικες.
Εδώ μιλάμε για παραδοξότητα.
Ακόμη κι αν θες να στείλεις μήνυμα διαμαρτυρίας, βγάζεις μια ωραία ανακοίνωση και λες
δεν πάω για 1,2,3 λόγους.
Και προφανώς δεν αφήνεις σε χλωρό κλαρί τους "λόγους" αυτούς..

Κανενας δεν ηταν εκει. Απο Γιαννενα δεν ταξιδεψε ουτε ενας να παει να δει τον ΠΑΣ, ουτε οπαδος ουτε φιλαθλος (αν και δεν καταλαβαινω την διαφορα αλλα τελος παντων) και αυτη ειναι η αληθεια.

Γιατι οι οργανωμενοι ειναι διαφορετικοι απο τους φιλαθλους (στον ΠΑΣ τουλαχιστον) και τι τους κανει να διαφερουν? Ειναι υποχρεωμενος ενας οργανωμενος οπαδος του ΠΑΣ να ακολουθει την ομαδα παντου, αλλα ενας φιλαθλος οχι? Δηλαδη σελλο αγαπαει ενας φιλαθλος λιγοτερο την ομαδα απο εναν οργανωμενο ή εχει λιγοτερη τρελα? Τι σοι ΠΑΣομετρο ειναι αυτα δεν μπορω να καταλαβω. Εχετε σαλεψει ολοι και δεν ξερετε που να τα ριξετε μου φαινεται. Απαιτειται απο τον αλλον να κατεβει να στηριξει την ομαδα, αλλα εσεις οι ιδιοι πατε εκδρομη 1 φορα την 5ετια.
Να σημειωσω πως δεν ειμαι οργανωμενος, αλλα ειμαι κοντα στα παιδια και σε οποια προσπαθεια γινεται.

Στον ΠΑΣ Γιαννινα ολα τα χρονια οποιος ενιωθε ΠΑΣ, αγαπουσε την ομαδα και μπορουσε να ταξιδεψει εμπαινε στο αμαξι/πουλμαν και ταξιδευε. Χωρις ταμπελα. Ο ΠΑΣ, αυτος ο σημερινος ΠΑΣ δεν εμπνεει, πως να το κανουμε? Θα κατσει ανθρωπος που ειναι λογικος στα μυαλα του να δωσει 50ευρο Κυριακατικα να κατεβει Αθηνα για να δει ποιον? 11 ποδοσφαιριστες να περπαταν, εναν προπονητη που μεχρι πριν 2 αγωνιστικες πιστευε πως θα πεσουν 2 και το περναγε αυτο και στους παιχτες και εναν προεδρο που ξυπνησε (δεν) τον Απριλιο. Αρκετα το παραμυθι.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Δευ 22 Απρ 2019 22:59 »
O ιδιος ΠΑΣ κατεβηκε και στην Λαμια αλλα εκει εγινε εκδρομη.Για την Αθηνα καποιοι κρυφτηκαν και εμειναν στα Γιαννενα

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Δευ 22 Απρ 2019 23:12 »
Παράθεση
Δηλαδη σελλο αγαπαει ενας φιλαθλος λιγοτερο την ομαδα απο εναν οργανωμενο ή εχει λιγοτερη τρελα?
Δεν είπα κάτι τέτοιο..
Οι Οργανωμένοι όμως έχουν και συνδέσμους
έχουν και λέσχες
έχουν και γκρουπακια
έχουν και πανό
και πάνω απ' όλα κάνουν οργανωμένες δραστηριότητες.
Προφανώς, στους Οργανωμένους του ΠΑΣ δεν περιλαμβάνεται στις δραστηριότητες
το να στηρίξουν την ομάδα τους ( και να ξεσηκώσουν και άλλους) σε ένα παιχνίδι
ορισμό τελικού παραμονής.
Επίσης, αν δεν κάνω λάθος, και στην Αθήνα υπάρχουν οργανωμένοι οπαδοί,
(δεν πέρασε και πολύς καιρός από τότε που κάποιοι απαιτούσαν από την ΠΑΕ να ζητήσει εισιτήρια στα παιχνίδια της Αθήνας)
Στην Νέα Σμύρνη λοιπόν δεν υπήρχε ούτε ένα πανό.

Αυτή είναι η πραγματικότητα, δεν κρίνω κανέναν, ο καθένας ατομικά ότι θέλει κάνει
αλλά καλό είναι όταν φτιάχνουμε μια ομάδα οπαδών (λέσχη, σύνδεσμος, γκρουπ κτλπ)
μην είμαστε μόνο για το ίντερνετ.

Κι άν υπάρχει ξενέρωμα , τότε κάνεις ότι μπορείς για να διώξεις αυτόν που σε ξενερώνει
(και προσπαθείς να ξεσηκώσεις και τον απλό κόσμο ).
Η αδράνεια πάντως δεν συνηθίζεται, εγώ έτσι ξέρω..
Αλλιώς βάζεις λουκέτο και πας μια εκδρομή στο τόσο, όπως εγώ..

Υ.Γ.
Έβαλα την οπαδική διάσταση του πράγματος, γιατί αντιλαμβάνομαι
πως (δυστυχώς) έχουμε τελειώσει σε όλα τα επίπεδα..
ΔΕΝ σημαίνει όμως αυτό πως την βασική ευθύνη για την κατάσταση αυτή
την έχει ο κόσμος.
Βασικός υπεύθυνος είναι ο Χριστοβασίλης και δεν έχω θέμα να το πω
όπως τόσο καιρό αναφερόμουν στα θετικά που έκανε 11 χρόνια στην ομάδα.
Όλα τα άλλα (οπαδοί, προπονητής, ποδοσφαιριστες, διαιτησία) είναι δευτερεύοντα.

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Τρι 23 Απρ 2019 21:11 »
Όποιος έχει πρόθεση να βγει μπροστά για να αγοράσει την ΠΑΕ ιδού η στιγμή.

Εσύ θα την αγόραζες αυτή την ΠΑΕ ???????????????????????????

Αν ειχα λεφτα ΝΑΙ εγω θα την αγοραζα!!!

Με πόσα θα την αγόραζες δηλαδή?
Και γιατι οχι με περισσότερα ή λιγότερα??

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Τρι 23 Απρ 2019 21:35 »

Σε καθε αγοραπωλησια υπαρχει μια διαπραγματευση.

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Τετ 24 Απρ 2019 17:52 »

Σε καθε αγοραπωλησια υπαρχει μια διαπραγματευση.

Εγώ σε ρώτησα, πόσα θα έδινες εσύ.
Αυτό δεν ανήκει σε καμία διαπραγμάτευση.
Αφορά την εκτίμησή σου για το περιουσιακό στοιχείο που θα αγόραζες (όπως ο ίδιος ισχυρίστηκες).
Αν δεν έχεις απάντηση, δεκτό.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Τετ 24 Απρ 2019 21:11 »
Εγω εαν δεν υπηρχαν οφειλες, θα την αγοραζα με 500.000.
....

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Τετ 24 Απρ 2019 21:23 »
Εγώ θα την έκανα θυγατρική της Manchester city,κ με τα "δεύτερα" που θα έπαιρνα θα χτύπαγα Ευρώπη κάθε χρόνο.... όνειρα,πουλιά μου ταξιδιαρικα....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος Pasgiapanta

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Πεμ 25 Απρ 2019 10:35 »
Με 30 τόσους παίχτες και 8-9 άτομα τεχνικό επιτελείο=  Β' Εθνική σου' ρχόμαστε...

Οι νέοι μας συνοδοιπόροι:  Apollon Larissa FC- Platanias - Ergotelis - AOK Kerkyra - Apollon Pontou
Doxa Dramas - Panachaiki 1891 FC - Aoc-Kissamikos - Iraklis -  AE Karaiskakis - Trikala 1963

Γ.Τάτσης και Α. Μπελά αντίπαλοί μας πια.. Τρία ταξίδια στην κρήτη - Δύο θεσσαλονικη- Δράμα- Λάρισα-Τρίκαλα και κάποια γειτονικά Κέρκυρα- Αρτα-  Πάτρα

Εκτός και αν... αλλά ας μην το γρουσουζεύουμε...  Κυριακή κοντή γιορτή ( η μεθεπόμενη δηλαδή)

Καλό Πάσχα σε όλους...

Αποσυνδεδεμένος Penultimo

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #196 στις: Δευ 06 Μάι 2019 12:55 »
Περασε το ματς με τον παοκ, ξεκαθαρισε το τοπιο... Δεν ξέρω κατα ποσο εχουν αξια αυτα που θα γραψω αυτη την χρονικη στιγμη αλλα ισως αποτελεσουν πειρα και μας προβληματισουν. Εμαθα λοιπον, οτι πριν το ματς με εμας, πρωτη φορα υπηρχε τετοιος κινητικοτητα στα αποδυτηρια του νεου.. και παμε να του ριξουμε παιδια, και να παρουμε εκδικηση για αυτα που εγιναν κλπ. Μετα το τελος του ματς "εκει εκει στην Β εθνικη" στα αποδυτηρια του νεου. Παθιασμενοι οσο σε κανενα αλλο ματς της χρονιας. Εμεις ειχαμε καποιον να εμψυχωσει τους παικτες σε αντιστοιχο βαθμο;

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: Δευ 06 Μάι 2019 13:09 »
Βγαίνουν και κράζουν ότι και καλά μας έριξαν σε αντίποινα της εξόδου στην Ευρώπη.

Μάλιστα....

- ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕ νέοι πανιώνιοι.
- Δηλαδή επειδή εσείς δεν ήσασταν νόμιμοι σας φταίει ακόμα ο ΠΑΣ.
- Πόσο κομπλεξικοί είστε ρε.
- Μια φορά να σας αφήσει το σύστημα να πέσετε Β εθνική να σας δούμε πόσο "ιστορικοί" είστε.

Από ομάδα προσφυγιάς καταντήσατε ομάδα της ΠΟΥΣΤΙΑΣ!
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: Δευ 06 Μάι 2019 22:59 »
Εχουν δικιο αν εβγαιναν τοτε ευρωπη θα το επαιρναν το ουεφα :P :P.Παντως ας ειχαμε ομαδα να τους κερδιζαμε εμεις φταιμε.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: Τρι 07 Μάι 2019 08:27 »
Παντως ας ειχαμε ομαδα να τους κερδιζαμε εμεις φταιμε.

Δυο βαθμούς πίσω είμασταν και σου θυμίζω το μεταξύ μας ματς στους Ζωσιμάδες που ο Τζήλος δεν μας έδωσε πέναλτι μαρς όταν θκος τους (ο Σιώπης?) πήγε σαν τον Εσταυρωμένο και σε κεφαλιά σέντρα η μπάλα βρήκε το χέρι του. Με νίκη εκεί αντί ισοπαλίας τότε θα είμασταν εμείς 5οι.