Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 30η αγωνιστικη  (Αναγνώστηκε 28841 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 30η αγωνιστικη
« στις: Δευ 22 Απρ 2019 21:00 »
Τελευταία μάχη,τελευταίος αγώνας.Το πιθανότερο.Ποιος ο δικός μας σκοπός στον αγώνα αυτόν;Το 2010 που έπεσε η ομάδα ακούγαμε για πάρτι αποχαιρετισμού κτλ.Προφανώς το πάρτι κάλυψε άλλες αδυναμίες που υπήρχαν τότε.Αλήθεια τώρα τι θα κάνουμε;Υπάρχει πάντα ο αστάθμητος παράγοντας από Θεσσαλονίκη μεριά.
Από την μια να στηρίξεις την ομάδα μέχρι τελευταίας ελπίδας.Ακόμα και αν υπάρχει μόνο μια πιθανότητα.Μετά ίσως θα μπορούσε να τα ακούσει ο Χβ.Τα θέλω του κόσμου.Μπορεί να τα ξέρει.Μπορεί να τα έχει γραμμένα.Θα έπρεπε να τα ακούσει.Ίσως είναι προτιμότερο αυτό από το να γαμάμε εξ αποστάσεως την Κρήτη ολόκληρη,τον Πανιώνιο ίσως ή δεν ξέρω και εγώ ποιον άλλον.
Θα ήταν ωραίο να ακούγαμε και τους συνδέσμους και παρέες τι νομίζουν σαν ομάδες ανθρώπων.Ίσως περισσότερους ΠΑΣολέδες.Για να δοθεί η απάντηση γηπεδικά.

Προιστορία με ΠΑΟΚ

Βαθμολογία - Στατιστικά 2018-19 by PAS.gr

Ο επόμενος και οι φορμαρισμένοι

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 30η αγωνιστικη
« Απάντηση #1 στις: Δευ 22 Απρ 2019 23:06 »
Την περίοδο 2009-2010

- Είχαμε επιστρέψει σουπερκλίκα μετά από χρόνια.
- Είχαμε περίπου 5.000 διαρκείας
- Είχαμε συνδέσμους σε Γιάννενα, Αθήνα και Σαλόνικα
- Είχαμε ΠΑΣοκάρα.  :P :P
- Μαζεύαμε κόσμο εκτός από Ξάνθη μέχρι Τρίπολη, π.χ. 1000 άτομα με Άρη, κερκιδάρα στο ΟΑΚΑ για ένα ημιχρονο.
- Φτάσαμε στους τέσσερις του κυπέλλου, αφού ρίξαμε 4αρα στον παοκ.
- Ο ΧΒ ήταν μόλις 1 χρόνο στην ομάδα, δεν τον είχαμε φάει πολύ στη μάπα.
- Ήμασταν 9 χρόνια μικρότεροι, πολλοί από εμάς πάνω κάτω στα 25 φοιτητές μες την καύλα για τον Άγιξ της Ηπείρου.

Και τελικά που καταλήξαμε τρείς και ο κούκος στα εκτός, 1 σύνδεσμος και 9 χρόνια μεγαλύτεροι (κάποιοι γίνανε παπδες βλ. ΛΟΚΟ  :P :P).
Δηλαδή πάλι καλά που βρήκαμε Ευρώπη από σπόντα (αφού 2 χρόνια ο ΧΒ μας κοροίδευε), κάναμε ταξιδάρα/ες και είδαμε από κοντά την ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ/ΤΡΕΛΑ/ΠΑΡΑΝΟΙΑ/ΠΑΘΟΣ/ΙΔΕΑ που λέγεται ΠΑΣ Γιάννινα.

Τι να πεις για το ματς με τα παόκια, κηδεία θυμίζει. Ελπίζουμε σε ένα θαύμα, πονάει πολύ η Β εθνική.  :'( :'(
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δευ 22 Απρ 2019 23:17 »
Αυτός ο ΠΑΣ, δυστυχώς δεν έχει τύχη με αυτόν τον ΠΑΟΚ
και επειδή το κίνητρο να διατηρήσουν το αήττητο, δεν είναι μικρό,
δεν βλέπω και καμία πιθανότητα να έρθουν χαλαροί..

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δευ 22 Απρ 2019 23:23 »
Ντριν

- Έλα, πόσο καιρό μένει έξω ο Πορτογάλος;
- Άσε, 7 μήνες, χάνει τελικό και προκριματικά.
- Ωραία, αν κατέβουν οι βασικοί στο ματς, δεν προλαβαίνουν ούτε τον τελικό του 2022...

Μετά βρες τα με Χαλκηδόνα. 
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Τρι 23 Απρ 2019 07:36 »
Σίγουρα το κίνητρο για αήττητο πρωτάθλημα δεν είναι μικρό.. Αλλά.... Όταν παίρνεις πρωτάθλημα μετά από 43 χρόνια, το πανηγυρίζεις, ξεσπας από χαρά (μεσολαβεί κ Πάσχα μέχρι το μεταξύ μας) τότε είναι λογικό να αδειάσεις. Και το κίνητρο γίνετε ψιλόπαει περίπατο. Δεδομένα θα κατέβει με αρκετές αλλαγές. Άλλωστε μια βδομάδα μετά παίζει κ τελικό κυπέλλου.
Ο ατρόμητος θεωρώ θα παίξει στα ίσια τον ΟΦΗ κ θα τον κερδίσει. Έχουμε άλλωστε κ καλές σχέσεις διοικητικά. Το ερώτημα είναι μπορούμε εμείς να κερδίσουμε τον αδιάφορο παοκ? Κομματάκι δύσκολο το βλεπω

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Τρι 23 Απρ 2019 08:48 »
Δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα.
Υπάρχει μόνο η απαίτηση να παλέψουν το ματς οι παίκτες μας ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
Αυτή την απαίτηση νομίζω την έχουν και οι ίδιοι από τους εαυτούς τους.
Να βρουν τη δύναμη να παλέψουν για τη νίκη απέναντι στον, ομολογουμένως, απόλυτα δίκαιο πρωταθλητή, κι ας χάσουν.
Δεν έδωσαν ούτε σε εμάς, ούτε στους εαυτούς τους κάτι για να χαρούμε φέτος. Ας αφήσουν μια παρακαταθήκη για το μέλλον.

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Τρι 23 Απρ 2019 14:34 »
δε βλέπω να υπάρχει καμιά ελπίδα πλέον

είδαμε πόσο αδιάφορος ήταν ο ίδιος ο προπονητής στον αγώνα με τον πανιώνιο για να μη πω για τους παίχτες που βαρέθηκαν ακόμα και να διαμαρτυρηθούν για το ακυρωθέν γκολ στις καθυστερήσεις  ... πως ξαφνικά να περιμένουμε όλοι να ζωντανέψουν?

οι μόνοι που βράζουν στο ζουμί τους και τους τρώει η στεναχώρια είμαστε εμείς οι οπαδοί

είναι περίεργος για την αντίδραση του κόσμου μετά το τέλος του αγώνα ...
μαντεύω ότι θα υπάρξει η ίδια μουγκαμάρα και σιγή που επικρατούσε μετά το τέλος του αγώνα με τον αστέρα

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Τρι 23 Απρ 2019 15:59 »
Το να πιστεύουμε ότι μπορούμε με αυτή την ομάδα και με το πρωτάθλημα που έχουμε κάνει, να νικήσουμε τον παοκ σε όποια κατάσταση και να έρθει,  είναι για γέλια.
Δεν παλέψαμε κανένα ματς για να παλέψουμε αυτό τώρα.

Το να σώσουμε την κατηγορία με μια χαριστική νίκη, που θα είναι τεράστια ρετσινιά στην ιστορία μας, δεν μας χρειάζεται.

Ο κόσμος πρέπει να γυρίσει γήπεδο την τελευταία αγωνιστική με μόνο στόχο και σκοπό να φωνάζει για να φύγει ο πρόεδρος που μας έφερε εδώ, όπως κάναμε με τον κούγια.
Τα "κλάματα" του προέδρου, του πετράκη και των παικτών μετά απο όλα αυτά που έχουν κάνει φέτος είναι στάχτη στα μάτια για να βγει η χρονιά.

Είναι τεράστια ντροπή να βγαίνουν οι αγρινιώτες, οι αιώνιοι και οι λοιποί άχρηστοι και να μας ειρωνεύονται κι όλα αυτά οφείλονται πρώτα απο όλα στον πρόεδρο.
Δεν είχες καμία οντότητα σαν ομάδα απο την πρώτη μέχρι την τελευταία αγωνιστική.
Η αδιαφορία όλου του τμήματος απο τον πρόεδρο μέχρι τον φροντιστή είναι εκνευριστική. Αφήσαμε την ομάδα στην τύχη της να πέσει.

ο ΠΑΣ είναι τεράστια φανέλα για να της συμπεριφέρονται έτσι όλοι αυτοί οι τιποτένιοι.

Ποιος είναι ο αναντικατάστατος για μερικούς χριστοβασίλης; Ας είμαι περήφανος στην γ εθνική όπως ήμουν τόσα χρόνια.
Για παίχτες προπονητή δεν αξίζει καν η αναφορά.

ΟΥΣΤ όλοι!!

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Τρι 23 Απρ 2019 16:34 »
Η τιμή του εισιτηρίου σε αυτόν τον αγώνα θα πρέπει να είναι συμβολική (κάτω από 5 ευρώ), σε όλες τις θύρες του γηπέδου.  Επίσης να υπάρχει δωρεάν είσοδος για κάποιες ομάδες ατόμων όπως παιδιά, φοιτητές , ανέργους κ.τ.λ.. Όσο για τους φιλοξενούμενους, δεν θα πρέπει να υπάρξει ούτε ένας σε αυτό το παιχνίδι. Τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς είναι και τελευταίο πιθανώς στη superleague μέχρι να επιστρέψουμε.  :mono:

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Τρι 23 Απρ 2019 17:27 »
Σμαστε το νου σας μαγκες!

Μην μπαινετε στο τρυπακι του ηπιου!

Τα καστρα πεφτουν απο μεσα!

Τον εχετε για χαζο; Τα ξερ τα γραμματα πολυ καλα τι γινεται!

Το μονο που υπαρχει απο δω και περα ειναι: ΟΥΣΤ!!!

Αιντε να ξαναγινουμε ΠΑΣ,να ξαναδουμε περηφανους ηπειρωτες στο γηπεδο!!!! :mono:

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Τρι 23 Απρ 2019 17:40 »
Χωρίς κόσμο ο ΠΑΟΚ στα Γιάννενα

Παράθεση
Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ για την 30η αγωνιστικής της Super League. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν συναίνεσε στο αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για μεμονωμένη μετακίνηση των φιλοξενούμενων οπαδών και ειδικά μετά τα όσα είχαν γίνει πέρυσι.

Και η αστυνομία δεν συναινεί σε μετακίνηση οργανωμένη ή μεμονωμένη και θα κατατεθεί αίτημα στον κ. Βασιλειάδη για απαγόρευση και από πλευράς Υπουργείου. Λογικά η απόφαση του κ. Βασιλειάδη θα δημοσιευθεί 2-3 μέρες πριν τον αγώνα, όπως συμβαίνει πάντα σε ανάλογα αιτήματα.

https://super-fm.gr/45668/choris-kosmo-o-paok-sta-giannena-sto-mats-tis-teleytaias-agonistikis/
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 23 Απρ 2019 17:50 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Τρι 23 Απρ 2019 17:55 »
Οταν ακομα και το απειροελαχιστα πιθανο ενδεχομενο η ομαδα μας να νικησει τον ΠΑΟΚ, καποιοι σπευδουν να το χαρακτηρισουν "χαριστικη νικη" χωρις να ντρεπονται, τοτε καταλαβαινει κανεις τι σαπιλα κρυβεται πισω απο καποια λεβεντικα...
'Η το γιατι μετα τα περι ηρωικης Β που γραφονταν το χειμωνα, τωρα πεφτει ο σπορος για την ... ακομα πιο ηρωικη Γ.

Αποσυνδεδεμένος DeletedMember23042020

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Τρι 23 Απρ 2019 18:16 »
Παμε δυνατά  :mono:

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Τρι 23 Απρ 2019 18:17 »
Παμε με γνωνομα το 3-2 παλι επι του Μπαογκ..
....

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Τρι 23 Απρ 2019 18:30 »
Μαλλον μερικοι μπερδευεστε και δεν εχετε καταλαβει οτι δεν γινεται να κερδισουμε τον παοκ
Ουτε βαθμο δεν μπορουμε να κοψουμε
Και πως να κερδισεις αλλωστε μια ομαδα που ειναι 3 κλασεις πανω απο σενα
Και εχει σαν στοχο το αηττητο το οποιο δεν θα ξαναεχει μαλλον την ευκαιρια να το πετυχει
Συν το οτι αν πρεπει να παρει σφυριγμα θα το παρει

Ποσο μαλιστα οταν εσυ ολη τη χρονια σερνεσαι στην κυριολεξια
Αφου δεν μπορεις να κερδισεις ουτε τη λαρισα ουτε την ξανθη ουτε την τριπολη ουτε τον οφη εντος
Επομενως ΝΑΙ θα προκειται περι ξεκαθαρου στησιματος  αν κερδισουμε αυτο το ματς ή ακομα και αν ερθει Χ

Που και να το κερδισουμε παλι δεν θα σωθουμε
Οποτε ποιος ο λογος να συζηταμε ολα αυτα?

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Τρι 23 Απρ 2019 18:37 »
Σιγα την BARCEROBA της Μακεδονιας που δεν μπορει να χασει.

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Τρι 23 Απρ 2019 18:40 »
Παμε με γνωνομα το 3-2 παλι επι του Μπαογκ..

Nαι, αλλα σ εκεινο το 3-2, ο Τοχουρογλου πεταγε αετο, ο Κουτσης και δυο-τρεις αλλοι δεν ειχανε συνελθει ακομα απ το προηγουμενο βραδυ και μονο ο Καραδημος κι ο Γεωργιαδης παιζανε λες κι ηταν τελικος τσαμπιονς Λιγκ.
 Οπως ειναι τωρα οι δυο ομαδες, οι πιθανοτητες να τους κερδισουμε στα ισα, ακομα κι αν ερθουν χυμα απ τα πανηγυρια κι εχοντας το νου τους στον τελικο, ειναι παρα πολυ λιγες. Θα πρεπει να βγαλουμε τρομερο παθος και συγκεντρωση και να εκμεταλλευτουμε την πιθανη αδιαφορια τους να το πω, εν οψει τελικου. Και παλι ομως... πολυ δυσκολα.
 Νεοφυτος,Καργας,Τζημοπουλος,Μιχαηλ,Μπουκουβαλας,Σεργκελασβιλι,Καστρο,Γιακος,Νικολιας,Κριζμαν,Παμλιδης για μενα οι μονοι εντεκα που μπορει να βγαλουν κατι...

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Τρι 23 Απρ 2019 19:08 »
Δεν βρισκω τον τροπο να κερδισουμε τον μπαογκ  απεναντι στη βασικη του ενδεκαδα και σαν υποθεση οτι θα κυνηγησει το αηττητο
Επισης δεν ξερω κατα ποσο ο αδιαφορος ατρομητος θα κερδισει τον τσατσο που κανει πορεια πρωταθλητισμου τις τελευταιες αγωνιστικές εντός και εκτος γηπεδων
Μακαρι να γινει αλλα ο συνδυασμος ειναι ακραιος στο δικο μου το μυαλο τουλαχιστον.

υγ. ΦΥΓΕ-ΠΟΥΛΑ

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Τρι 23 Απρ 2019 19:42 »
Οταν ακομα και το απειροελαχιστα πιθανο ενδεχομενο η ομαδα μας να νικησει τον ΠΑΟΚ, καποιοι σπευδουν να το χαρακτηρισουν "χαριστικη νικη" χωρις να ντρεπονται, τοτε καταλαβαινει κανεις τι σαπιλα κρυβεται πισω απο καποια λεβεντικα...
'Η το γιατι μετα τα περι ηρωικης Β που γραφονταν το χειμωνα, τωρα πεφτει ο σπορος για την ... ακομα πιο ηρωικη Γ.
Βρε καλώς τον εκπρόσωπο του χριστοβασίλη. κίτσος ή θάνατος λοιπόν.
Μόνο ο οφη η λάρισα κι η λειβαδειά στήνουν.
Εμείς άλλωστε έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες φέτος.

υγ. ########## τα πιστεύεις αυτά που λες;

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 23 Απρ 2019 20:13 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Τρι 23 Απρ 2019 20:15 »
Το να πιστεύουμε ότι μπορούμε με αυτή την ομάδα και με το πρωτάθλημα που έχουμε κάνει, να νικήσουμε τον παοκ σε όποια κατάσταση και να έρθει,  είναι για γέλια.
Δεν παλέψαμε κανένα ματς για να παλέψουμε αυτό τώρα.

Το να σώσουμε την κατηγορία με μια χαριστική νίκη, που θα είναι τεράστια ρετσινιά στην ιστορία μας, δεν μας χρειάζεται.

Ο κόσμος πρέπει να γυρίσει γήπεδο την τελευταία αγωνιστική με μόνο στόχο και σκοπό να φωνάζει για να φύγει ο πρόεδρος που μας έφερε εδώ, όπως κάναμε με τον κούγια.
Τα "κλάματα" του προέδρου, του πετράκη και των παικτών μετά απο όλα αυτά που έχουν κάνει φέτος είναι στάχτη στα μάτια για να βγει η χρονιά.

Είναι τεράστια ντροπή να βγαίνουν οι αγρινιώτες, οι αιώνιοι και οι λοιποί άχρηστοι και να μας ειρωνεύονται κι όλα αυτά οφείλονται πρώτα απο όλα στον πρόεδρο.
Δεν είχες καμία οντότητα σαν ομάδα απο την πρώτη μέχρι την τελευταία αγωνιστική.
Η αδιαφορία όλου του τμήματος απο τον πρόεδρο μέχρι τον φροντιστή είναι εκνευριστική. Αφήσαμε την ομάδα στην τύχη της να πέσει.

ο ΠΑΣ είναι τεράστια φανέλα για να της συμπεριφέρονται έτσι όλοι αυτοί οι τιποτένιοι.

Ποιος είναι ο αναντικατάστατος για μερικούς χριστοβασίλης; Ας είμαι περήφανος στην γ εθνική όπως ήμουν τόσα χρόνια.
Για παίχτες προπονητή δεν αξίζει καν η αναφορά.

ΟΥΣΤ όλοι!!

Μάλλον ξεχνάς ή δεν είχες δεί το παιχνίδι του 1ου γύρου που χρειάστηκαν 2 πέναλτι, αμέτρητα μουφα φαουλ και πάλι φτασαμε στο 88 για το 2-1.

Χαριστική νίκη για ποιό λόγο! Το να σκέφτεσε σαν υπόδουλος ραγιάς δεν οφελεί την ομάδα

Ο κόσμος να πάει γήπεδο και αντί να βοηθήσει την ομάδα να διεκδικήση την τελευταία της ελπίδα ν βρίζει τον ΧΒ για να της δώσει μια σπρωξια ακόμη. Η εμμονή με τον ΧΒ δεν σε αφήνει να χαρείς μια νική σωτηρία αν συμβεί

Το κλάματα του προέδρου και του πετράκη είναι αλήθινά όχι γιατί νοιάζοντε, χεστηκαν, αλλα γιατί πιάστικαν κώτσοι!

Κανένας πρόεδρος δεν είναι αναντιατάστατος συμφωνω. Αλλά αν έχεις κάτι στα υπόψιν σου καλό θα ήταν να το αναφέρεις! Ποιός έχει ενδιαφερθεί γιατί εγώ δεν έχω ακούσει κανέναν!

Τελευταία αγωνιστική είναι και δεν χρειάζεται να βγάζουμε δηλητήριο πριν το ματς της χρονιάς για την ομάδα μόνο και μόνο για να ικανιποιήσουμε τις εμμονές μας! Υπάρχει άπλετος χρόνος μετά το μάτς με τον μπαογκ!

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Τρι 23 Απρ 2019 20:29 »
Θα σε παρακαλούσα λοκο να μην σβήνεις το σχόλιο μου αν είναι να αφήνεις τις ειρωνίες, και τους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο μου απο ανθρώπους που έχουν διαφορετική άποψη.

Αν βλέπετε γενικά ποδόσφαιρο και ειδικά τον ΠΑΣ και πιστεύετε ότι η ομάδα είναι ικανή να κερδίσει την κυριακή μπράβο σας.

Εγώ μπορώ να πιστεύω ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε τον παοκ στην κατάσταση που είμαστε ή δεν είμαι αρκετά ΠΑΣ για εσάς;
Έχω το δικαίωμα να πιστεύω ότι ο χριστοβασίλης κάνει κακό στην ομάδα ή θέλω να την ρίξω στη γ εθνική;
Είμαι τόσο κουτός και κολλημένος που πιστεύω ότι ο χριστοβασίλης δεν είναι τόσο αθώος που του την φέρανε και δεν το κατάλαβε;

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 23 Απρ 2019 20:34 από Fontas84 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Τρι 23 Απρ 2019 20:32 »
Θα σε παρακαλούσα λοκο να μην σβήνεις το σχόλιο μου αν είναι να αφήνεις τις ειρωνίες, και τους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο μου απο ανθρώπους που έχουν διαφορετική άποψη.

Αν βλέπετε γενικά ποδόσφαιρο και ειδικά τον ΠΑΣ και πιστεύετε ότι η ομάδα είναι ικανή να κερδίσει την κυριακή μπράβο σας.
Εγώ μπορώ να πιστεύω ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε τον παοκ στην κατάσταση που είμαστε ή δεν είμαι αρκετά ΠΑΣ για εσάς;
Μπορείς να μου δείξεις που γίνεται ονομαστική αναφορά στο πρόσωπο σου;Γιατί προς το παρόν βλέπω μόνο την δική σου προσωπική αναφορά.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Τρι 23 Απρ 2019 20:36 »

Μπορείς να μου δείξεις που γίνεται ονομαστική αναφορά στο πρόσωπο σου;Γιατί προς το παρόν βλέπω μόνο την δική σου προσωπική αναφορά.
ο nkats_99 και ο OV1950 σε εσένα απαντάνε και σε λένε "υπόδουλο ραγιά", "σαπίλα", "εμμονικό"

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Τρι 23 Απρ 2019 20:38 »

ο nkats_99 και ο OV1950 σε εσένα απαντάνε και σε λένε "υπόδουλο ραγιά", "σαπίλα", "εμμονικό"
Από που και ως που;Επειδή έτσι θέλεις εσύ;Νομίζεις ότι μόνο εσύ εκφράζεις τέτοια πράγματα;

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Τρι 23 Απρ 2019 20:39 »

Από που και ως που;Επειδή έτσι θέλεις εσύ;Νομίζεις ότι μόνο εσύ εκφράζεις τέτοια πράγματα;
το ότι έχει σε παράθεση το κείμενό μου και μου απαντάει το βλέπεις;